Új privát üzeneted érkezett!

<font color="0077aa">Sziasztok Kép

2004. ősziektől vagyok és elnézést hogy berontok közétek, de nagyon érdekelne a szénhidrát táblicsku, amiről Pogácsa írt. (Nagyon nagyon kéne fogynom Kép)
Úgyhogy PogácsaKép nagyon örülnék ha feltennéd a linket. Kép Köszönöm előre is! Kép

További jó babavárást kívánok mindenkinek.

Edit</font>

Kép



Kép
[/url]
pledit
 
 


Sziasztok!
Csak gyors beugrok, igérem vissza olvasok mindenkit majd.

Doren , megérkezett a párna.

Mézgombi, sajna nem voltam ma tornán és a jövőhéten sem mehetek, gondok vannak a vérnyomásommal. Ma kezdtem el gyogyszert szedni, be kell állítani, mostmég itthon, aztán , ha nem akar lemenni be kell feküdnöm, torna addig nem mehet, talán majd utánna.
Nem tudom mi a gond, a doki azt mondta, hogy nem toxémia, nincs fehérje a vizeletembe, nem dagad a bokám sem, ugy látszik, nekem ezt hozta ki a terhesség. Kép
Egy kicsit félek, remélem a gyogyszer beállítja, és nem lesz gond!

Gratulálok az eredményekhez, és a növekvő pocikhoz, már az én babám is tul van az egy kilón.

Majd jövök még, Szép napot mindenkinek!
Nagyon vigyázzatok magatokra!!!!
Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!
Hurrá! Örülök, hogy Kanyin, hogy már nem fáj a fejed annyira, ez szuper!Kép
Azért én még mindig becsüllek amiért bejársz dolgozni!
Köszi a babakocsival kapcsolatban, nagyon sokan ajánlották, hogy adnak akár újat is, de úgy döntöttünk veszünk, mert így csak magunkat hibáztathatjuk. Igazán kedves vagy, hogy felajánlottad. Azt hiszem nem ugyan arról beszélünk, ez egy egészen új PC babakocsi, úgy kell külföldről megrendelni, mert egyelőre nincs az országban.
Brendonról csak annyit, hogy akkor már inkább a Megatoys. Az sem nagy durranás, de szerintem jobb. Arról nem is beszélve, hogy a pesti teljesen át fog alakulni és babyoutlet lesz belőle.

Pogácsa:KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM! Teljesen megnyugtattál, mert már azt hittem csak velem fordul elő ilyesmi. Tényleg ezer hála!
Bár igazad van még csak készülődjön, mert éppen 23 és egy naposak vagyunk. Még azért nem kellene kijönnie...Kép
Sziasztok: Bogosz
bogosz
 
 

 
 

Na itt a szénhidráttáblázat:
http://www.freeweb.hu/diabetes/kaja/ertekek.html

Már megint nem akarta elküldeni Kép

pogacsa
 
 


Lányok!
Figyeljétek meg, milyen mozdulatoknál fáj a derekatok, csípőtök, akkor tudok rá feladatokat mondani, amitől elmúlik. Nekem hála az égnek nincs vele problémám. Járok gerinctornára, meg ugye konduktorként szégyen lenne, ha nem tudnám megoldani a dolgot. Kép
Én Ferrofolgammát szedek. És nincs tőle székrekedésem.

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Üdv!
Pledit, amit én írtam www.hoxa.hu, ott is találsz tápanyag-táblázatot (szénhidrát és energiatartalom is).
Én és a férjem adóbevallását kitöltöttem a számítógépen és bevittem személyesen. Igaz, a pénz miatt csak a férjemé a lényeges. Elvileg a jövő héten kellene jönnie a moneynak, aztán meglátjuk. Eddig nem hívott az anyósom, hogy jött volna levél a férjemnek: érdekes, hogy a bevallásra tavaly (is) a mi címünket írtam, de a kicsi csomagot a lakcímére kapta.
Jövő héten csak pénteken megyünk Pestre. A kedd az ottani pasinak (autószerelő) nem jó, szerda ünnepnap. Csütörtökön meg szülésfelkészítő van... Jó hét lesz. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el. Tegnap voltam vérvételen és utána egész nap feküdtem. Próbáltam kikapcsolni. Már amennyire tudtam. Nem volt túl sikeres. Egész nap csak járt az agyam mit csináljak. Este persze jól összevesztünk a férjemmel. Még bőgtem is. Most mosolyszünet van.
Nagyon sok mindent olvastam és hallottam mindenfelől erről a beavatkozásról. Jót is rosszat is. Tiszta para lettem.
Ma voltam ismét a dokinál. A sima SZTK-s rendelésén és nagyon-nagyon aranyos volt. Látta be vagyok tojva. Megkérdeztem mielőtt megvizsgált muszáj lenne ez nekem? Azt mondta ő javasolná, a korábbi problémáim miatt is, de nem beszél rá semmire. Viszont, ha rosszabbodik a helyzet (nyílok) akkor mindenféleképp kórházas fekvés végig.
Ezt követően megvizsgált. És ha hiszitek, ha nem azt mondta javultam egy ici-picit. És hétfőn nem fektet be. 1 hét múlva kell kontrolra mennem. Addig is fekvés, pihenés és semmi ugra-bugra.
A keményedésekre azt mondta, hogy napi 5-6 még belefér, de ha lehet ne tapogassam a hasam, mert akkor is összehúzódik a méh és keményedik. Magnézium +b6-ot mindenképp kell szednem. Most egy kicsit megnyugodtam.

Több helyen láttam, hogy a keményedére egy kupica konyakot, vagy bort ajánlanak.

A vérvétel eredményeképp megállapította, hogy magas a koleszterinem. Nem is kérdeztem mit tegyek ellene? Ez nem nagyon érdekelt, mert örülök, hogy picit javult a helyzetem.

Most próbálok nektek is írogatni:

Köszi nektek a biztatást és a véleményeket. Egytől-egyig mindenki nagyon aranyos itt Kép Örülök, hogy köztetek lehetek Kép

Móncsi: üdvözöllek én is Kép Szerintem keress egy másik orvost. Csodálkozom, hogy eddig csak 2-szer voltál nála. Mondjuk nekem voltak az elején is gondjaim, de havonta 1-szer mindenképp kellett volna menned. Érdekes.

Hello: Nekem is van egy kaktuszom, amit igazán az előző lakótól örököltem (télen) és kint van a lépcsőházban. Nem foglalkoztam vele túl sokat, csak időnként nyakon öntöttem egy kis vízzel. És nyáron a szülinapom alkalmából kivirágzott. És mindig akkor virágzik. Ilyenkor persze behozom a lakásba. Nagyon kedvelem azóta. Kép
Holnapra NAGYON SOK BOLDOG SZÜLNAPOT!!!

Satuk: nagyon klassz lett ez a kép. És nagyon jó pihit neked.

Pilchard: de rendi vagy, hogy felhívtad a kórházat. Azért megnyugodtunk, hogy Szilviék nincsenek kórházban, de akkor merre vannak???
Otthon én is maci-naciban szaladgálok. Tök kényelem Kép És én is felháborodok a kismama újságban lévő árakon. Kész rablás. Amúgy én is örököltem egy kertész nacit, de még nagy rám. Van két gatyóm ami nem kismama, csak egy számmal nagyobb, mint amit hordani szoktam. Én az Ósanba szoktam venni ócsóért ilyen gatyát. Kép

Adi: szépen nő a babócád.

Banya: szerintem ne aggódj a kilók miatt. Ami a babónak kell azt úgyis elszedi tőled. Én eddig jó indulattal 2 kg híztam, és tán most kezd egyre nagyobb étvágyam lenni. Ma vagyok 22 hetes. Ja és én a 12. hétre 2 kg-t fogytam. Javaslom, hogy a vasat este vedd be, és akkor nem vagy tőle rosszul napközben. Én is ezt csinálom.
Mit jelent, hogy most fog kezdődni a rázós időszak??? Meg a doki nem tud mit mondani???
Westendben a Gólya elég drága. Tizensok ezrek a cuccok. Esetleg nézzetek be a C&A-ba ha már a Westendbe mentek. Én ugyan még nem voltam ott, de szokták emlegetni, hogy érdemes benézni.

Kanyin: szegényke nem lehetett túl jó a fogászaton Kép Remélem azért most már kicsit jobb.

Katus: hú szép nagy Panna babád lesz Kép

Ex: jó ez a lista, mi is hasonlót kaptunk itt Pesten. Jobbulást a családnak.

Kari: te meddig szándékozol dolgozni? Majd ha lesz időd írj pár sort mi volt a tanfolyamom. Jó utazást a hétvégére. Sopronba melyik hotelbe mentek? Mi is szeretnénk oda menni, de még nem néztünk szállást.

Csandy: sajnálom, hogy neked meg a vérnyomásoddal van baj. Kép

Nya jó hosszút írtam. Lesz mit olvasni Kép

Miközben olvastam és irogattam haza jött az uram. Kaptam tőle bocsikérő virágot. Kép
Ja és vacsira jön hozzánk az anyós. Mivel nekem feküdnöm kell az uram készíti a kaját Kép
Ezt a luxust...

Puszi mindenkinek
Kisvirág
22+0 Kép

Ui: Nyanya is nagyon eltűnt. Lehet, hogy Szilvivel együtt csavarognak. Remélem azért jól vannak.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Üdv!
Kisvirág: "ha lehet ne tapogassam a hasam" --> ha hiszed, ha nem, tegnap pont erre a mondatra mondta a szülésfelkészítős védőnő, hogy csókoltatja az ilyen dokikat.
Igazából furcsálltam, hogy ki lehet az a ..., aki ilyet kér egy kismamától, de látom, előfordul. Kép
Felvilágosított bennünket, hogy az teljesen normális, ha bekeményedik a pocak, de a bébi is mozog, vagyis érzed, hogy mozog! A kóros csak az, ha utóbbi nem társul hozzá.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex: igazad van és a szülésznőnek is.
Tényleg normális a pocak keményedés egy pontig. Ez a pont tudtommal attól függ mennyi idős terhes vagy és mennyit keményedsz.
Nekem a 22 hetemhez 5-6-ot mondott.
Természetesen én sem állom meg, hogy ne simizzem meg a kis drágát. De próbálom nem egész nap macerálni Kép
Nehéz lesz...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok!

Csatlakoznék a Kisvirág30 által mondottakhoz,szerintem is jó kis csapat gyűlt itt össze.Én mivel egész nap itthon vagyok,állandóan nézegetem hogy irt e vki,mert olyan jó olvasgatni.a párom már csak mosolyog,mikor felkelés után már kapcsolom is be a gépet.

Katus37:du.feladtam a cuccot,remélem hétfő-kedd környékén megkapod,majd ird meg odaért e.

kisvirág30:nem is csodálom hogy félsz,mindenki mást javasol,nehéz dönteni ilyen helyzetekben.
De örülök hogy a férjeddel kibékültetek,nem hiányzik még plusszba a mosolyszünet,még akkor sem ha ezt csak a feszültség hozza ki az emberből.Pihenj sokat!

Bogosz:hát igen,a szakmát nagyon szeretem,csak tanulni utálok,de azt nagyon.De mit lehet tenni,muszály.Amúgy nem te nem irtál,igazából én kevertem össze két nevet,égtem is mint a rongy mikor rájöttem.

Csandy:én is sajnálom a vérnyomás dolgot,de még szerencse hogy nem társul hozzá a két másik,és nem toxémia gyanú.reméljük igy is marad,és a gyógyszer biztos használni fog.


Én most 31+4 napos vagyok,és megmondom őszintén nem tudom hogy keményedik e a hasam,vagy volt e már,csak nem tudtam hogy az,Pogácsa azt irta hogy ha az lenne tudnám.Én egyre gyakrabban azt érzem ,mintha a hólyagomat,meg a beleimet elszoritaná vmi,és nem engedi el.Néha elég rossz érzés.
És lányok,én egyre aluszékonyabb vagyok,most már mindennapos hogy nappal alszok két órát.

Néztem ma az élet az anyaméhben c. filmet,azt mondták hogy a 28. héttől a babák a nap 90%-át átalusszák.Nos a mi kisbabánkat erről nem tud,mert ő 905-ban aktivan rugdos. Kép
gondoltátok volna hogy egy nap akár fél liter magzatvizet is megisznak?

irjatok sokat,mert olyan jó olvasgatni!!!!!!!!!
Szép estét!
/aztán lehet jövök még/

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Üdv!
Kisvirág, épp most gondoltam bele: nekem a múltkor Ficergő nekiállt rosszalkodni, és egy kicsit keményedett a pocim. Én ösztönösen elkezdtem simizni...
Persze a nap nagyobb részében csak kicsi simik vannak, ha vannak, leginkább ébresztés céljából. De mostmár egyre ritkábban van erre szükség, mert állandóan mozog.
Ahogy Pilchard írta: a mi babánk sem feltétlen ismeri a tudományt, mert most többet mozog (vagy inkább jobban érzem), mint eddig. És vasárnap leszek 28 hetes. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Csajok!

Holnap férjhez megyek. Utána 1 hétre elutazom. Jövő héten pénteken jövök élménybeszámolni.

Edcsi
edina77
 
 


Exdeus, a dokim nekem is mondta, h ne tapogassam a hasam, mert TÉNYLEG keményedik mindentől!!! Persze ha csak napi 5-6-ot, akkor kit érdekel, de ha tíz felett van, akkor már igenis oda kell minden olyanra figyelni, ami előidézheti! Még az intimtorna is ilyen! Persze azonnal hozzátette, hogy szeretgetni természetesen kell a kisbabát, de ne a hasam nyomkodásával tegyem! Amúgy a napi néhány keményedés pont azért normális, mert amikor a kisbaba belerúg, az is előidézheti (mint amikor hasbavág valaki, összerándul a hasizom, ez ugyan az a hatás). Egyébként ez a legjobb, amikor egymásnak ellentmondó infókat terjesztenek egyes dokik...

Edina, GRATULÁLOK!!! Kép Majd meséld el, milyen volt!!! Úgy nosztalgiáznék egyet :-D Meg majd tegyél fel képeket!!!

Pilchard, lehet, h nálad ez a keményedés... próbáltad böködni, h tényleg kemény-e? (csak titokban, mert ugye böködni sem szabad...) Lehet, h csak nálam ilyen egyértelmü, amúgy meg egyénenként változik.

Na megyek alukálni! Jóéjt! Kép

pogacsa
 
 


<font color="0077aa">Pogacsa Kép Exdeus Kép

Nagyon szépen köszönöm Kép

Edit</font>

Kép



Kép
[/url]
pledit
 
 


Kriszta!

Köszönöm szépen előre is természetesen meggírom ha megérkezett.

Helló!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked!

Alvás: én minden nap ebéd után alszom 2 órát este pedig 10-kor már általában alszom reggel 6-ig.
nagyon hasznos mert szerintem az első gyermekem is ettől a sok alvástól lett ilyen kiegyensúlyozott gyerek, ugyanis veleis ezt csináltam.

Edina!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Úgy döntöttem, hogy hétfőtől elkezdek egy kicsit diétázni, mert aztán nagyon nagyon sok lesz a felszedett kiló a terhesség végére.
Mit javasoltok melyik diétát csináljam ami a babának sem árt?

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Virág, örülök, hogy kicsit jobban vagy, az, hogy hétfőn nem kell befeküdnöd, és elodázzák a dolgot, az jó jel! Kép
Feküdj sokat, és vigyázz magadra!!!!

Edina, nagyon sok boldogságot kívánok! Kép Kép

Lányok, sokan írtátok, hogy keményedik a pocakotok, szerintem én még nem éreztem. Bár a babám is lusta disznó, szerdán nem is éreztem a mozgását, csütörtök reggel mentem laborba, és a doki azt mondta , hogy jobb ha megnézzük, az uh-n. Persze minden ok., nagyon kalimpált, meg is nyugodtam, a szonográfus azt mondta, lehet, hogy hálás leszek még, hogy ilyen nyugodt babó. Kép

Mézgombi, nem is kérdeztem, mi volt a 4D.s uh-n?
Mikor jöttök Pestre, nem mehetek tornára a héten, de azért talizhatnánk! Majd felhívlak, ok.?
Szép napot!
Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

Kisvirág! Köszi a jókívánságokat! Aranyos ezektől a kaktuszoktól, hogy ilyen figyelmesek! Kép Az enyém mára teljes pompájában virít! Mindjárt teszek is fel egy képet róla! Örülök, hogy Veled is minden OK, és kaptál még egy kis haladékot! Úgyhogy használd ki, és pihizz nagyon sokat, mert akkor talán meg is úszod a beavatkozást teljesen!

Katus! Neked is köszönöm a jókívánságot még egyszer! Férjednek is hasonlókat kívánok én is! Kép

Edina! Sok boldogságot Nektek! Szerencsétek is van, szép időt fogtatok ki! Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét,

Hello (28+4)

Kép
hello
 
 


Sziasztok!

Katus!
Szép méretek! Gratulálok Pannához! Azért a fogyókúrát ne most kezdd el! Maximum annyi, hogy az édességet és a kenyeret száműzd az étrendből, szerintem ez még nem okoz gondot.

Hello!
Nagyon boldog születésnapot kívánok! És gratula a cukoreredményhez, az enyém is hasonló lett (4,4 az éhgyomri és 4,9 a kétórás),úgyhogy most már kettőnket utálnak KépKépKép! Jut eszembe, ha gondolod, mélben elküldöm a Jetty-torta receptjét (ja, és ma Nutellás kiflit sütöttem...Kép)
Kép

Pogi!
2-3 cm-t??? Te jó ég, a fene gondolná, hogy ennyit tágul az ember!

Melinda!
Nekem a jobb forgóm szokott fájni (röhej, de éjjel, amikor nem is mozgok...). Ha egy kicsit megmozgatom, akkor enyhül, de volt olyan nap, amikor egész nap szúró fájdalom volt... nagyon kellemetlen. Szerinted?

Andi!
Az jó, ha nem keményedsz. Szerencsére túl sokat nekem sem, akkor egy kis üldögélés vagy pihenés jót tesz.

Ex!
Nagyon jó a lista, köszi érte! A múltkor találtam egyet a neten, hát azon nagyon elképedtem: olyan dolgokat írt benne, amire valószínűleg nem lesz szükség, feleslegesen megveszed, aztán meg tartogathatod. De a Tiéd jó dolgokat ír, a másik kb. három oldalas volt...Kép
A simogatást én sem bírom ki, pláne, ha érzem, hogy mozog! Tegnap voltunk bevásárolni, és szerintem nem tetszett neki a sorban állás (vagy a pénztárgép hangja), mert nagyon odavolt!Kép

Virág!
Örülök, hogy a dokid meggondolta magát (és reméltem is, hogy így lesz). A sok-sok pihenés nagyon sokat számít! Nem tudom, dolgozol-e még, de pihizzél minél többet! Nekem is azóta nincs gondom, amióta itthon vagyok (kop-kop-kop). Kép

Pilchard!
Ugye nem én voltam, aki nem válaszolt???

Na, most már dugulok, elfáradtok, mire végigolvastok...Kép

Szép hétvégét mindenkinek!

Norwell+Mazsola (25+2)

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!
Mindenkitől bocsi, hogy csak most jelentkezem, de sajna rajtam is kijött a hasmenős-hányós vírus egyik alfalja, és egy kicsit nyügi vagyok (voltam) egész nap. Főleg, hogy az sem volt mindegy, hol és hogyan feküdtem. Szegény öcsém odavolt, mivel "mindenki az én ágyamon alszik?". Én is... Kép Aludtam nála kb. 2*1 órát, hajnal fél hat óta esz fent a fene.
Ma még csak egy db sima háztartási keksz, egy kifli és két banán volt a betevő falatom, de egyik sem akart később visszajönni, így most még szenvedek egy kicsit. Vacsira anyukám húslevest csinált, abból muszáj lesz ennem, mert ugye ma még csak láttam főtt kaját.
Pogácsa, az más, ha az ember egyfolytában tapogatja a hasát! Asszem én is azt írtam, hogy csak akkor nyúlok hozzá, ha szükségét érzem.
Csütörtökön egyébként volt olyan anyuka, akinek szintén mondta a dokija, hogy ne nyúljon a pocijához, erre mutatott a védőnő egy pocaksimis légzőgyakorlatot, amitől nem keményedik meg a hasa az ember lányának! Amolyan relaxációféle. Persze kinek mi válik be, én biztosan nem bírnám!

Na bedugolok.
Holnap megyünk UH-ra, remélem, addigra már kicsit jobban leszek.

Ági (27+6)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Norwell! Neked is köszi! Ugyan nem írtad meg, milyen is voltaképpen az a Jetty-torta, de azért köszi, ha elküldöd a receptjét! Nyitott vagyok minden újdonságra, és imádok sütni, hátha éppen ez lesz családunk egyik legújabb kedvence! Kép Hát, akkor tényleg mi vagyunk itt a "nassolási szabadság" bajnokai! Kép

Ex, jobbulást! A múltkor én is átmentem egy ilyen hányós-hasmenéses cuccon, úgyhogy átérzem a helyzeted! Sőt, nekem még magas lázam is volt! Remélem, az legalább Neked nem lesz! Kitartás!

Üdv, Hello
hello
 
 


Sziasztok!
Exdeus: Jobb bulást, remélem holnapra már sokkal jobban leszel.Bár... amint meglátod a pcikédet, biztosan meggyógyulsz.Kép
Edina:NaGYON boldog nászutat. Engem is borzasztóan érdekel a beszámolód, no és a képek!
Hello: Isten éltessen nagyon-nagyon sokáig!Kép
Katus: Engem is érdeke a diéta!!! Kép

MIndenkinek szép estét!

Sziasztok: Bogosz
bogosz
 
 


Sziasztok!

Még nem olvastam végig amiket írtatok,az elmult időszakban,mert egy telepítés során elszállt a gépről minden és újra kellett telepíteni az egész mindenséget!Úgyhogy bocsi hogy nem jelentkeztem idáig,de most már itt vagyok veletek Kép!
Ja igen!Pilchardtól hallom hogy sokan aggódtatok miattunk!Nagyon aranyosak vagytok,pont tegnap voltam újra cukorterhelésen!Ha ez rossz lesz akkor be kell feküdnöm a kórházba!

Sok puszi mindenkinek!
Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Kriszti!!!
Aranyos vagy,hogy felhívtad a korházat!Kép
Tök jól esik,hogy aggódtatok!

Adi ÉS Hello!!!NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!Kép

Képzeljétek, amúgy tegnap jöttünk haza Sarkadkeresztúrról!Meg van a kiságyunk,és már össze is szereltük!Tök jó!Majd lefényképezem és felrakom,ha apjuk rendberakja a gépet!Kép
Ja,és én keseredtem a ruhák miatt,és kaptam három zsák ruckót,cipőt!Meg képzeljétek egy tök új Chicco kengurút!Úgy örülök nekik!Kép

Én is szeretném üdvözölni az újakat!Tényleg jó sokan vagyunk már!Szuper!Kép

Mindjárt szülünk!Istenem már csak KÉT hónap!Azért kicsit félek,de még egy baba sem maradt bent!Kép
Nagyon elkezdett repedni a bőröm,és piszkosúl viszket hiába kenegetem!Ez van!
Kisvirág:Megelőztél!KépÉn is azt a tappancsos pocakképet akartam feltenni nektek!Kép
Na,hogy érzed van hatása a tornának?

Mindenkinek jó éjszakát,és száp hétvégét!!!

A pocakom:107cm!Kép
Szilvi 30+2

Kép
szgoron
 
 


sziasztok!
Ex, igen, én is ilyesmire gondoltam, h feleslegesen meg egyfolytában ne, de azt, h egyáltalán ne, én sem bírom ki... :-D Egyébként amikor rugdos, akkor úgyis keményedni fogok, ígyhát olyankor oda is teszem a kezem, merthát már úgyis mind1 Kép

Ti hol tartotok a babacucc gyüjtögetésben? Én, mivel van para, h be kell feküdjek akármikor, jó előre nekiálltam vadászni az apróhirdetéseket, és már van babakocsi, kiságy, pelenkázó, kenguru, mellszívó, és nemsokára lesz egy orrszívónk is... ruhákat mi is kaptunk, pedig abszolút nem számítottam rá, szinte vadidegen emberek adták Kép Vannak még meglepik! Kép

pogacsa
 
 


Sziasztok!

Most irom meg 3x-ra az üzimet,mert olyan szerencsétlen vagyok,hogy kétszer leejtettem az egeret és kilépett a topikból!

Szilvi:szuper hogy itt vagy velünk megint,reméljük nem kell befeküdnöd!Nektek persze nem jó,de azért örülök hogy csak a gép volt rossz és nem Veletek volt gond!
Hát tényleg nemsoká szülünk,kezdek én is nemes egyszerűséggel szólva fosni,bár nem tudom megmondani igazából mi az amitől tartok,inkább az ismeretlen ,bizonytalanság érzés,hiszen még amatőr vagyok ebben.

Hello:ez a kaktusz vmi gyönyörű,nem birok betelni vele.

Pogéácsa:nos úgy néz ki igazad volt,ez nálam a keményedés,tegnap el is kezdtem szedni a magnéziumot,remélem fog hatni.Te mit is szedsz?tudom irtad hogy nem a magne b6-ot szeded mert abban kevés van,de megirnád mit szedsz?
Most pihiznem kell nekem is,bár én a házimunkán kivűl eddig sem csináltam sokmindent,itthon vagyok,nem dolgozom kezdettől fogva.
de alig birok nyugton maradni,ezt a fekvést nem nekem találták ki,már fáj a hátam,derekam.te hogy birod?

Amúgy nekünk még nagyon sok dolog hiányzik,pedig szeretném ha április közepére minden meg lenne,mert nem szeretek kapkodni.ráadásul nem nagyon van honnan kapni bármit is,bár ahogy Téged is váratlanul ért meglepetés,igy akármi lehet.
Persze hogy ne legyen egyszerű a dolog,még autót is kellene vennünk,mert egy 20 éves honda crx-ünk van,ami kétszemélyes sportautó,eladni sem lesz egy nagy biznisz,nem is tudom hogy lesz,de csak megoldódik ez is.szóval vannak álmatlan éjszakáim.

Most le kell kapcsolnom a gépet,de később jövök még!
Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!
Felgyógyultam! Kép Igazából szerintem nálam volt a legenyhébb ez a dolog.
Már alig várom a hat órát, hogy láthassuk Ficergőt! Kép
Pogácsa, nálunk már csak a kiságy az, ami nagyon kéne. A többi már megvan, ruhákkal is ellennénk egy ideig, de ahogy néztem, még kéne pár rugi és kombidressz.
Pilchard, drukk, hogy sikerüljön eladni a sportkocsit. A miénk ötszemélyes, de néha még ez is kicsi. Kép Vagy csak mi vagyunk nagy darabok????

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok! Kép

Tegnap délután óta újra Pöstiában vagyok, így tudok írni, és próbáltalak olvasgatni is Benneteket. Jó sokat termeltetek, nem nagyon emlékszem mindenre, azt hiszem nyomok majd egy ismétlést. Kép

A múlt hetem elég sűrű volt, ahhoz képest, hogy pihizni mentünk haza, inkább aktív pihenés lett belőle, mindig akadt vmi dolgunk.
Pénteken voltunk 4D-n, hát, kicsit vegyesek az élmények...
Az persze nagyon jó volt, hogy láthattuk Julcsigombit, édesen csuklotta végig az egészet, megbizonyosodtunk megint, hogy kislány, na de kb. ennyi. Az arcocskáját befúrta a méhlepénybe, a doki hiába bökdöste a hasamat, meg forogtam össze-vissza, ő nem volt hajlandó elmozdulni. Ráadásul mellsőfali a méhlepény, a doki megállapította, hogy ez fényképészeti szempontból nem túl szerencsés. A talpinkóját nagyon aranyosan nekinyomta az oldalamnak, azt gyönyörűen láttuk, még a lábujjait is megszámolhattuk, és helyes kerek popókája van. Kép De az arca rejtély maradt, az orvos mondta is, hogy neveletlen gyerkőcünk van. Kaptunk egy jó hosszú leírást, amin fel van sorolva, hogy minden porcikája rendben van, és tul.képpen ez a lényeg. Mondjuk azt megállapítottam, hogy szerintem félrebeszélt a doki, mert azt mondta, hogy 1900 (!) gr most, és kb 3400 gr lesz, mikor megszületik, és a 30. hétben vagyok. Na már most én olvastam a Ti adataitokat, és sehogy nem akar összeállni a kép... Most vagy óriásbébim van, aki az uccsó hetekben egy grammot nem fog hízni, vagy nem stimmel az adat. Pedig vissza is kérdeztem, mikor mondta, mert nem akartam elhinni. Na, mindegy, szombaton úgyis megyek a saját dokimhoz, majd rákérdezek nála is.
A lényeg, hogy tökéletes, csak fotóval nem tudok szolgálni...
A pocakom 107 cm, kb. 2 hét alatt 2 cm-t nőtt...Eléggé gyarapodik...

Én is beteg voltam a héten, náthás voltam, meg a torkom is fájt, mostanra - hogy lekopogjam - egészen elmúlt, mintha a lábam sem dagadna annyira, ja és a legutóbbi mérésemhez képest nem híztam. Szóval eddig csupa pozitív, csak így is maradjon...Kép

Csandy, tökre sajnálom ezt a vérnyomás dolgot! De legalább nem olyan nagy a gond, és a gyógyszer csak leviszi már, és nem kell befeküdnöd. Tényleg jó lenne találkozni a héten, én szerintem megyek tornára, mondjuk utána talizhatnánk az Árkádban.
Gyógypuszi Neked! Kép

Szilvi, jó hogy vagy újra! Kép Már tényleg aggódtunk!

Kisvirág, örülök, hogy javult a helyzet, és nem kell hétfőn befeküdnöd! Kép Jó lenne, ha pihivel megoldódna!

Én is üdvözlök minden újonnan csatlakozót, és szerintem is jó, hogy itt meg tudjuk osztani egymással az élményeket, legyen az akár negatív,akár pozitív! Kép

A szülinaposoknak:Kép

Mostanában már én is egyre többet gondolok arra, hogy igencsak közeleg a finis... Most már majd úgy kezdődik a hetek száma, hogy 30 valamennyi, és ez már eléggé a szülés közeledtét jelzi. Bennem is van aggódás, de azt hiszem már várom is nagyon! Kép

Na azt hiszem egyszerre ennyi elég belőlem, még olvasgatok egy kicsit...

KépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Helló Lányok!

Ebben a két napban rendesen termeltétek a hsz-ket.
Norwell, Hello az én curkom is jó lett, az egyórás 4,8. Úgyhogy csatlakozom azokhoz, akik nasizhatnak, bár én meg nem kívánom.Kép
Norwell: A forgófájásra. A párodnak mondd, hogy mozgassa meg egy kicsit azt a lábad, amelyik oldalon fáj. Kicsit nehéz leírni hogyan, de remélem érthető lesz. Te a hátadon feküdj. A j lábad tedd a párod vállára, úgy, hogy be legyen hajlítva. A párod kívülről a csípőcsontodra tegye a j. kezét, hogy támasszon, a másik kezével a térdedet fogja. És lassan körözzön a lábaddal kifelé. Amikor nyúlik a lábad, akkor egy kicsit húzza magafelé a jobb kezét a csípőcsontodon. Ez az egyik, próbáljátok ki, nagyon jól lazít, ha sikerül kivitelezni. Remélem azért nagyjából érthető.
A másik lehetőség, hogy egyszerően megfogja a kicsit hajlított térded az egyik b. kezével, a j. kezét a derekad alatt egy tenyérnyivel megtámasztja, és húzza lefelé, de csak óvatosan, amíg kényelmes! Ja, és te szintén a hátadon fekszel. Azért is jó, mert a súly miatt nem tudja "túlhúzni" az izületet.
Aktívan: A falnál állsz oldalt, kartávolságnyira, és a fal felöli kezeddel támaszkodsz a falon. Hajlítod a kezed, és tolod a csípőd a fal felé. A lábad maradjon az eredeti helyén! Csak vigyázz el ne csússz! és ismételd a másik oldalra is. Ez nyújt egy kicsit, de mindent csak addig, amíg kényelmes. A túlnyújtásra vigyázni kell.
Hello! Boldog szülinapot!

Jó nektek, hogy vásárolhattok babacuccokat! Nálunk a sógornőmnek, és az unokanővéremnek is 1 éves a babája, úgyhogy szinte semmit nem kell vennünk. Ami egyik oldalról jó, hiszen nem költünk sokat, így az építkezés előtt, viszont rossz, mert olyan szívesen vásárolnék. Ami kell, az egy matrac a kiságyba, pelenka, popsitörlő, meg takaró. Más "sajna" minden van.

A szüléstől amúgy én is kezdek egy kicsit tartani, viszont már alig várom, hogy lássam a fiam. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy néz ki. Csak szegény egy építkezés kellős közepébe fog megszületni, de reméljük nem fogja nagyon zavarni. Kép
Na, most én is jó sokat írtam. Csak győzzétek olvasni.Kép

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Sziasztok!

Melinda!
Köszönöm a tippeket, majd ráveszem apát, hogy egy kicsit nyújtson meg...Kép (természetesen csakis a Forma-1 után...KépKépKép)

Pogi!
Babarucikkal mi is úgy vagyunk, hogy egy csomó mindent kaptunk apa unokanővérééktől (kaptunk kengurut is), meg szerintem még fogunk is, mert a tesómék kisfia 3 hónappal lesz csak idősebb Mazsolánál...Kép A babakocsit már megvettük, a babaágyat úgy kapjuk, de még nincs meg, hordozót vennünk kell még. Igazából még nekem nincs semmim, amit majd a kórházba kell vinni...Kép

Mikorra érdemes egyébként cakli-pakli készen lenni a dolgokkal??? Én már annyira szeretném, ha a kiságyat is beraknánk a helyére, de nem akarom, hogy túl korai legyen... egy kicsit babonás vagyok ebből a szempontból...

Gombi!
Szijja! Örülök, hogy minden oké Julcsival! Kép 1900 gramm??? Lehet, hogy a doki egy kicsit tévedett, vagy idősebb egy picivel, nem? A lényeg, hogy egészséges legyen, azt meg láttátok! Nincs fotó?Kép

Szilvi!
Jó, hogy újra itt vagy!Kép Remélem, nem lesz gond a cukroddal és nem kell befeküdnöd a kórházba!

Ex!
Örülök, hogy jobban vagy! Az uh majd még jobban rendbetesz!

Hello!
Megy a mél!Kép

Adi!
Isten éltessen sokáig!!!
Kép

Edina!
Nagyon szép nászutat kívánok!!!*irigy* Kép

Lányok!
Legutóbb 18+6 voltam, amikor uh-ra küldött a doki (az meg már majdnem két hónapja volt), és úgy tudom, hogy a legközelebbi kötelező 30-32 hetesen lenne. Szerintetek ha nagyon erősködök, hogy "IGENISLÁTNIAKAROMAGYEREKET!!!!!!" Kép, akkor lehet, hogy elküld újra??? Nem bírok ki még 6 hetet úgy, hogy ne lássam Mazsolát! Meg láttam, hogy többen írtátok, hogy 26-27 hetesen mentetek uh-ra... *énisénisénis*
Csütörtökön megyek hozzá elvileg (de lehet, hogy hétfő lesz belőle). Mit gondoltok, elküld uh-ra?

Na, pusszancs mindenkinek, jók legyetek, pihizzetek még, amíg lehet!

Sziasztok

Norwell+Mazsola (25+3)

Kép
Kép
norwell
 
 


Sziasztok!

Norwell:nekem azt javasolta a védőnő hogy a 30. hét betöltése után legyen összepakolva a cucc,mert bmi lehet.Én letöltöttem netről vagy 5 listát hogy mit célszerű vinni,mindegyikben volt olyan ami eszembe se jutott volna,igy meg összevetettem a dolgokat és megszületett a sajátom.persze csak az én cuccom van benne,de malig fért bele egy közepes méretű utazóstáskába,és még a köntösöm kint lóg a fürdőben. Szoptatós melltartót nem vettem még,mert eddig a mellem szinte semmit nem nőtt,igy ki tudja előre mekkora kell.az meg már csak az én formám hogy kénytelen leszek drága melltartót venni,mert a sima olcsók közül,amit ugyanúgy ki tudsz akasztani és totál elég lenne,a széles hátam miatt a legnagyobb kosaras sem jó hátban,a kosárban meg az a-s méretű mellem mintha ott se lenne.Hát ez van.


Mézgombi:akkor pont úgy jártatok mint mi,nekem is belefúrta a fejét a méhfalba,és semmire nem ébredt fel.A méretek nagyon egyediek,nekem 30 hetesen 1500 gr volt,Szilvi 1350 irt azt hiszem,a barátnőmnek meg 30 hetesen akkkora volt mint egy 34 hetes baba.Úgyhogy lehet hogy nagyobb a babátok.

Amúgy ez az uh dolog érdekes,ahogy igy olvasgatom amiket irtok,hogy kötelező x heti uh.
én havonta járok a dokihoz,és mindig megnézte uh-al,bár olvastam már olyat is hogy káros,de ezt nem bizonyitották úgy tudom.Még egy ahány ház annyi szokás c.dolog.

Szerintetek ha megszületnek a babócák,akkor is lesz időnk irogatni?legalább pár sort azért remélem tudunk majd irni.Meg képeket a picikről,ugye tesztek majd fel?

Üdv Mindenkinek!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Gombi!

Ne aggódj az én babám 26 hetesen 1400-1500 gr. ezt az orvosom most állapította meg.

na megyek mert jönnek a vendégek hozzánk.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!
Az előbb írtam egy viszonylag hosszút, de a párom balgasága miatt sikeresen be is zártam az explorert, szóval kezdem előlről.

Méretek: a gép a baba adatai alapján becsüli ugyebár, de olyanról elég ritkán hallottam, hogy nagyobbnak, mint amilyennek kellene, hogy legyen. Kép
Csomag: a felkészítős nő is azt mondta, hogy a 30-32. héten legyen meg, biztos, ami biztos alapon. Egyébként én meg pont azon tűnődtem, hogy egy hátitatyó is sok lesz hozzá...de majd kiderül.
Mellső fali lepény: nekünk még nem okozott olyan nagy gondot, a többi meg kiderül szűk két óra múlva. Kép
Masszírozás: én tegnap mondtam a férjemnek, hogy nyomkodja meg a derekamnál. Aztán én olyan, de olyan jót aludtam az este. Kép

Friss tábli (már 47-en vagyunk):
<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház nem/név testvérek
Veráska 30 Siófok 33+4 2006.04.26 Várpalotai kh. Dávid elsö baba
Pilchard 29 Kosd 31+6 2006.05.08 Nyírő Gy. Kórház Amelita első baba
Melanie77 28 Bp. XII. ker. 30+5 2006.05.16 Szt. Imre kh. Áron Anna
(2004.01.16.)
Clair 32 Bp. III. ker 30+4 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 30+3 2006.05.18 Nyírő Gy. Kórház Renáta elsö baba
Acer 32 29+6 2006.05.22 Szt. István kh. fiú fiú
(2004.10. hó)
Satuk 30 Bp. I. ker. 29+6 2006.05.22 Kútvölgyi kh. Olivér elsö baba
Tjuca 27 Budapest 29+5 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. elsö baba
Colett77 28 Budapest 29+4 2006.05.24 János kórház Míra Máté
(2004.03.22)
Gabek 30 Bp. III. ker 29+4 2006.05.24 II. sz. Női Klinika fiú első baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 29+3 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt elsö baba
Mézgombi 24 Bp XIV. ker. 29+2 2006.05.26 Kiskunfélegyh. Julianna elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 29+1 2006.05.27 János kórház
dr. Baltschik Virág Laci
(2004.01.20.)
Csandy 34 Bp. XIV. ker. 29+1 2006.05.27 Szt. Rókus kh. Gergő első baba
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 28+6 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László Balázs 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 28+6 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. Nikolett elsö baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 28+5 2006.05.30 Budai Honvéd kh. János,Eugénia,
Kamilla Gábor
(1991.09.02.)
István
(2004.05.26.)
Tarhonyanya 31 Tárnok 28+3 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 28+2 2006.06.02 SOTE I. Lili
(2004.06.26.)
Szőkemelinda 26 Bp. XX. ker. 28+1 2006.06.03 István kh. Máté első baba
AnnAnn 30 Hatvan 28+0 2006.06.04 MÁV kh. Hanna
(2003.11.04)
Exdeus 23 Szeged 28+0 2006.06.04 II. Kórház
dr. Czank Zoltán Péter László elsö baba
Katus73 32 Békéscsaba 26+5 2006.06.13 B.csabai kh. Panna Kata
(2002.10.23)
Lreta 28 26+4 2006.06.14 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Pogacsa 24 Budapest 26+4 2006.06.14 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Balázs Gergő első baba
Norwell 24 Tét 25+3 2006.06.22 Győr P.A. kh. Kende Kálmán elsö baba
Babszem27 27 25+2 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003.09. hó)
Veraa 30 24+2 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Emy82 23 Szigetszt.m. 24+1 2006.07.01 István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 23+6 2006.07.03 Újpest
szülőotthon lány Levente
(2005.01. hó)
Bogosz Bp. XVIII. ker. 23+3 2006.07.06 Szt. István kh. Emma első baba
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 22+4 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kisvirág_30 30 22+2 2006.07.14 Schöpf-Merei fiú elsö baba
Kanyin 33 Bp. X. ker. 21+5 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. Erika lány (2,5 év)
Tokajkincse 26 Miskolc 21+3 2006.07.20 Semmelweis kh.
Miskolc Bodza Csenge első baba
Csibemanó 27 Tatabánya 20+6 2006.07.24 Bajcsy kórház Levente Réka (19 hó)
Nyanya67 38 Budapest 20+6 2006.07.24 Szabolcs u. Blanka Krisztina Balázs
(2002.12. hó)
Szücsi_66 39 Bp. XXI. Ker 19+6 2006.07.31 János kórház
dr. Wiegandt első baba
Noémi22 27 Budapest 19+2 2006.08.04 elsö baba
Edina77 28 Debrecen 19+1 2006.08.05 Debreceni Klinka Milán első baba
Zsu11 28 Bp. XXIII. ker. 19+0 2006.08.06 Kútvölgyi kh.
Dr. Tóth Ferenc első baba
Banya 25 Pécs 18+1 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Fénysugárka 26 Csíkszereda, Erdély 17+5 2006.08.15 Megyei kh. Csíkszereda Hanga vagy Tétény első baba
Gira 24 Szeged 17+5 2006.08.15 szegedi Nöi Klinika Réka
(2005.04.18)
Zsebecske 29 Szsztmiklós 17+4 2006.08.16 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László első baba
Déé 29 Budapest 17+2 2006.08.18 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Mihály első baba
Adi77 29 Pécs 17+1 2006.08.19 Pécsi Sz.Kl. első baba</pre>

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

2 napig nem vagyok, és nem érlek utol Benneteket....Kép
Úgy látom a pénteki hozzászólásaim eltűntekKép

Nem baj, azért beszámolok mi volt a genetikai UH-on: Mi pont pénteken töltöttük be a 20. hetet.

Úgy készültem, van rá esély, hogy megtudjuk, hogy milyen nemű, de nem így történtKép Még nem látszott
Viszont integetett nekünkKépKépKép
Minden mérete rendben van, meg amit ilyenkor megnéznek az is.
BPD:48mm, Thorax: 47mm, Femur: 37mm
Megint nagy élmény volt látni a Manónkat, azóta is erről beszélünkKép

A következő, két héten belül a vércukor vizsgálat. Szerencsém van, mert én választhattam a zsemle+2dl tej variációtKép

Mi eddig semmit nem szereztünk be. Vannak különböző listáim, hogy mire van szükség, lassan elkezdjük...bár már múlt héten nagyon nehezen álltam meg egy baba boltban, hogy ne vegyek valamitKép

Edina! Garatulálok, s nagyon boldog nászutat kívánok Nektek!

Jobbulást a betegeknek, sok-sok pihenést Mindenkinek akinek szüksége van rá!

zsu 20+2

Kép
zsu11
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk az UH-ról. Kicsit várni kellett, azért csak most.
Íme egy kép a kicsi fiunkról (apa melle nagyon dagad ám! Kép )
Kép
A videó holnap lesz meg, de szvsz nem lesz nagyon hosszú, mivel Ficergő már elég nagy, meg nagyon fúrta magát a lepénybe. Persze a férfiasságát mostmár nagyon mutatta. Kép
És 1440 g, a gép szerint ma 30+1 vagyok, ténylegesen meg 28+0.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Nem rég ment el a barátnőm, aki 2-re jött hozzánk... Már nagyon feszengtünk a férjemmel, de ő kirobbanthatatlanul ücsörgött a kanapénkon, itt maradt vacsira is, így ma egész nap nem tudtunk semmit sem csinálni. Nem rég szakítottak a pasijával, így temérdek ideje van, nem mondom, hogy nem bírom, de azért már kezdtem nagyon fáradni...

Ex, nem tom, mi alapján mondta a doki a súlyt, csak kicsit furcsálltam, igazán annyira nem izgat. Az elődök alapján nem lenne csoda a nagy súly sem, csak én örülnék, ha olyan átlag lenne... Én kicsit béna vagyok a 3D-s képekhez, forgattam egy ideig a monitor előtt a fejemet, de feladtam, így kérek némi segítséget: melyik részét lehet látni a babátoknak? Kép

Norwell, fotót sajna nem tudott csinálni a doki, csak videónk van. Azon viszont rajta van a szívhangja is, azt bírom a legjobban! Kép

Katus, akkor lehet, hogy belefér az, hogy Julcsika 1900 gr...? Hát, lehet, csak én meglepődtem.

Pilchard, akkor nálatok is elbújt a babó! Kép Pedig már kezdtem azt hinni, hogy csak nekünk van ilyen huncut kiscsajunk. Kép

Én még nem is gondoltam bele, hogy lassan össze kellene pakolni. A 30. hét már nagyon itt van. Mondjuk nekem először haza kéne mennem, mert ha Pesten kezdődik a szülés, akkor igen csak a lovak közé kell csapni, hogy leérjünk... Én csak április táján terveztem hazaköltözni, addig bent kell maradnia. Kép

Melinda, én is úgy vagyok, hogyha nem vennék semmit, akkor is meglenne az összes babacucc, nővérem kisfia után megkapok mindent. Azért mi vettünk egy pár új ruhát, így van, ami csak az övé. Kép Meg hát kellett nőcis szerkó is. Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Mézgombi, ezek a képen pont a kicsi arca látható félprofilból: látszik a két kicsi szeme, a töpszli orra, a feje előtt (a jobb szeménél) meg a kicsi keze. Kép
A doki azt mondta, hogy a cukortól is lehet nagyobb a baba. Kedden megyek a diabetológiára, majd meglátjuk, mi lesz akkor...

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Ex, megvan, mit kell nézni! Kép Nekem azért nem állt össze a kép a súllyal kapcs., mert igaz, hogy most 1900 gr-osra mondta, de közben a születési súlyát meg 3400 gr körülire becsülte, ami ugye meg nem az az óriási. Szóval valahol biztosan tévedett. És nem minősítette, hogy most ez nagy, vagy átlagos...De szombaton majd okosabb leszek, remélem.

Annyira lefáradtam ma, hogy most kapok egy hátmasszázst, aztán meg csak úgy húzom a lóbőrt! Kép Tegnap is masszázs-parti volt, de szükségem is van rá, estére meg szokott fájdulni a hátam.

Jó éjt Mindenkinek!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Üdv!
Én vagyok az első. Kép
Gombi, a babák innentől kezdve már hetente 200-250 grammot "hízik".
És ha azt nézzük, hogy elvileg neked kb. 10 hét van hátra, és ez kb. 2 kiló, akkor 500 gr-t eltitkolt a dokid. Kép
Viszont a súlya alapján nem lehetsz 30 hetes... Kép, hanem kb. 2-3 héttel előrébb járhatsz, akkor viszont a ti lányotok egész átlagos lesz, kb. olyan súlyú, amit a doki mondott: 1900+8*200=3500. Kép
Ha meg azt nézzük, hogy a súlya alapján a gép minket harminc hetesnek kiáltott ki, akkor mi kb. 3,5 kilós fiúcskára számíthatunk.
Na ennyit a reggeli matematikáról. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás?

Ex!
Nálatok is ilyen sz.. idő van?
A férjem most vitte el kocsival Ferihegyre anyukámat remélem nem kéési le a repülőt!

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon friss voltam, már az Oep-et is megjártam, és vásároltam is.
Már kezdem sajnálni, hogy ideig nem kell az Oep. felé mennem, ugyanis az Árpád-hídi metró aluljáróban felefedeztem egy igazán nekem való helyet, csupa fánkokat árulnak! Már egy hete - mióta megláttam az unokaöcsémet fánkot majszolni -fánkot vadászok, de mindig elfogyott, mire eljutottam a pékségig. Ez a hely meg tele van rózsaszín, fehér meg csokis tetejűekkel, teljesen el voltam képedve, gyorsan kértem is két csokis töltetűt, és már be is nyomtam őket. Úgyhogy megvolt mára az örömforrás! Kép

Ex, úgy látom Te is nagyon friss vagy ma, pár sorban ennyi képlet! Kép Azt hiszem kezdem vágni, mire gondolsz, viszont most már abszolúzt bizonytalan vagyok a szülés időpontját illetően...
Ma tudtuk meg a férjem államvizsgáinak az időpontjait, májusban 11-én és 26-án lesz neki, jó lenne, ha Julcsika a két időpont közé időzítene, mert akkor apás szülés lenne. Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon friss voltam, már az Oep-et is megjártam, és vásároltam is.
Már kezdem sajnálni, hogy ideig nem kell az Oep. felé mennem, ugyanis az Árpád-hídi metró aluljáróban felfedeztem egy igazán nekem való helyet, csupa fánkokat árulnak! Már egy hete - mióta megláttam az unokaöcsémet fánkot majszolni -fánkot vadászok, de mindig elfogyott, mire eljutottam a pékségig. Ez a hely meg tele van rózsaszín, fehér meg csokis tetejűekkel, teljesen el voltam képedve, gyorsan kértem is két csokis töltetűt, és már be is nyomtam őket. Úgyhogy megvolt mára az örömforrás! Kép

Ex, úgy látom Te is nagyon friss vagy ma, pár sorban ennyi képlet! Kép Azt hiszem kezdem vágni, mire gondolsz, viszont most már abszolút bizonytalan vagyok a szülés időpontját illetően...
Ma tudtuk meg a férjem államvizsgáinak az időpontjait, májusban 11-én és 26-án lesz neki, jó lenne, ha Julcsika a két időpont közé időzítene, mert akkor apás szülés lenne. Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Nahát, kb. 20 perce próbálom elküldeni az üzit, a végén meg két példány lett belőle!

Lehet, hogy ezért van pangás?
Katus, hová utazik anyukád? Jaj, úgy imádok repülni, tökre irigylem! Kép
Pesten csak ronda hideg szél van...

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Gombi!

Anyucikám Párizsba megy ugyanis hétvégén lesz az unokaöcsém esküvője.Az unokatesóim kinnt élnek már vagy 5 éve Párizsba a szüleik viszont itt Békéscsabán.
Én is mentem volna de nem mertem ilyen állapotba neki vágni a repülő útnak.

Nekem is lassan megy az üzi küldés.

kata 27+0

Kép

Kép
katus73
 
 


Gombi!

Anyucikám Párizsba megy ugyanis hétvégén lesz az unokaöcsém esküvője.Az unokatesóim kinnt élnek már vagy 5 éve Párizsba a szüleik viszont itt Békéscsabán.
Én is mentem volna de nem mertem ilyen állapotba neki vágni a repülő útnak.

Nekem is lassan megy az üzi küldés.

kata 27+0

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Nálunk is csúnya idő van,nagy szél,és még a hó is elkezdett esni.Még a lábujjamat sincs kedvem kidugni,de egy kis séta viszont jól esne.

Mézgombi:Irigykedek nagyon,én fánkról max. álmodozhatok!Pedig imádom a kókuszos,csokis tetejűt,azt is ott lehet kapni.Hmm...már nagyon csorog a nyálam.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Ex. Cuki a babád. Örültem, hogy más megkérdezte, hogy mi látható rajta. Igazából tök jól ki lehet venni és én is arra gondoltam, de biztosra nem mertem volna menni. Kép

Fantasztikus idő van. Már nagyon unom, szakad a hó, fúj a szél, hideg van. Nem emlékszem rá, ilyen szokott lenni a tavasz? Kép

A fogam helye még mindig nagyon fáj, már kezdek aggódni, hogy van ott valami más gond is.

Képzeljétek tegnap éjjel a lányom leesett az ágyról, illetve valszeg lelépett. Akkorát koppant és úgy elharapta a száját, hogy ömlött belőle a vér. Annyira sajnáltam, és nem is tudom mi van vele, mert reggel bevitte a párom a bölcsibe. Remélem azért tud enni. Kép

Szilvi, jó hogy megvagy! Kép

HMMM, egy fánkot most én is bevállalnék.

Még annyi minden akartam írni, de minden kimegy a fejemből.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!

Ex. Cuki a babád. Örültem, hogy más megkérdezte, hogy mi látható rajta. Igazából tök jól ki lehet venni és én is arra gondoltam, de biztosra nem mertem volna menni. Kép

Fantasztikus idő van. Már nagyon unom, szakad a hó, fúj a szél, hideg van. Nem emlékszem rá, ilyen szokott lenni a tavasz? Kép

A fogam helye még mindig nagyon fáj, már kezdek aggódni, hogy van ott valami más gond is.

Képzeljétek tegnap éjjel a lányom leesett az ágyról, illetve valszeg lelépett. Akkorát koppant és úgy elharapta a száját, hogy ömlött belőle a vér. Annyira sajnáltam, és nem is tudom mi van vele, mert reggel bevitte a párom a bölcsibe. Remélem azért tud enni. Kép

Szilvi, jó hogy megvagy! Kép

HMMM, egy fánkot most én is bevállalnék.

Még annyi minden akartam írni, de minden kimegy a fejemből.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!

Ex. Cuki a babád. Örültem, hogy más megkérdezte, hogy mi látható rajta. Igazából tök jól ki lehet venni és én is arra gondoltam, de biztosra nem mertem volna menni. Kép

Fantasztikus idő van. Már nagyon unom, szakad a hó, fúj a szél, hideg van. Nem emlékszem rá, ilyen szokott lenni a tavasz? Kép

A fogam helye még mindig nagyon fáj, már kezdek aggódni, hogy van ott valami más gond is.

Képzeljétek tegnap éjjel a lányom leesett az ágyról, illetve valszeg lelépett. Akkorát koppant és úgy elharapta a száját, hogy ömlött belőle a vér. Annyira sajnáltam, és nem is tudom mi van vele, mert reggel bevitte a párom a bölcsibe. Remélem azért tud enni. Kép

Szilvi, jó hogy megvagy! Kép

HMMM, egy fánkot most én is bevállalnék.

Még annyi minden akartam írni, de minden kimegy a fejemből.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!

Ex. Cuki a babád. Örültem, hogy más megkérdezte, hogy mi látható rajta. Igazából tök jól ki lehet venni és én is arra gondoltam, de biztosra nem mertem volna menni. Kép

Fantasztikus idő van. Már nagyon unom, szakad a hó, fúj a szél, hideg van. Nem emlékszem rá, ilyen szokott lenni a tavasz? Kép

A fogam helye még mindig nagyon fáj, már kezdek aggódni, hogy van ott valami más gond is.

Képzeljétek tegnap éjjel a lányom leesett az ágyról, illetve valszeg lelépett. Akkorát koppant és úgy elharapta a száját, hogy ömlött belőle a vér. Annyira sajnáltam, és nem is tudom mi van vele, mert reggel bevitte a párom a bölcsibe. Remélem azért tud enni. Kép

Szilvi, jó hogy megvagy! Kép

HMMM, egy fánkot most én is bevállalnék.

Még annyi minden akartam írni, de minden kimegy a fejemből.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!
Katus, itt is esik a hó, ha erre gondoltál, mint sz*r idő --> én hóimádó vagyok. Kép
Mi már voltunk odakint, a férjemmel elmentünk a házidokihoz, mert ő annyira benyelte ezt a vírusos akármit, hogy még mindig nem érzi magát teljesen jól.
Edit, az a gond, hogy mostmár elég nagy a baba, és a mellső fali lepényem miatt nem lehet róla pl. szemből képet készíteni, mert az már nagyon "szellemképes", ez legalább tiszta - viszonylag. Holnapra meglesz a videó is, majd megnézem, hogy abból mit lehet kifényképezni. Hátha...
Mézgombi, a szülés időpontja egyébként is egy irányvonal. Én a tegnapi adatok alapján kb. máj. közepe táján vagyok hivatott kipréselni magamból TörPetit, alapból meg csak júni elejére vagyok kiírva. Kicsiny agyam ezen már nem is túráztatja magát, a baba úgyis tudja, hogy mikor akar elindulni...szerintem és általában.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?