Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Dodus!
Igen ott van,de ezt találtam még
http://www.elitrt.hu/drleo.htm
Hát a babakocsit azért adtuk el mert nagyon nagy kocsi volt és én nem küszködök vele végig még egy gyerkőcöt.Nagyon jó kocsi mert alig használtuk de inkább családi házba való nem panelba.
Vettem egy p.cardint az van, a könnyebbik fajta Kép
Ha meg meglesz a kistesó akkor a barátosném ideadja a bébihordóját és a vázát ( nekik olyan van hogy rá lehet csatolni)és az arra 3 hónapra tökéletesen elég utána meg itt lesz a p.cardin Kép
Ági!
A cipőkkel valahogy én ugy vagyok mint te,nem igazán akarok kiadni vagyonokat,mert pl Biusnak a télen már 2 csimmát vettem mert kinőtteKép
Én is találtam egy jó cipő boltot,ugyan nem siesta de betétes gyönyörűséges új cipőket lehet kapniKép
Szandi pl 2500ft a legdrágább cipő 3900ft és csodaszépek ám Kép és még ami fontos normális eladók Kép
pusz bea

bea
beatron
 
 


Ági! ja még mindig tetszik a fürdőruci Kép
Ha kinövitek átvesszükKép
pusz bea

bea
beatron
 
 


Hú nagyon szép az a kis udvar.
Mse!
Itt megnézheted a képeket
http://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=8918
Beatron!
Megmondanád hol van az a cipőbolt?
Járt valaki mostanában a Tégely bababoltban ami a Gömöri fele van? Szeretnénk venni sportbabakocsit ,de nekem az a lényeg hogy jó könnyű legyen kicsit fektethető nem muszáj teljesen vizszintesen legyen kosár ahova pakolni lehessen még ha nem is sok mindent
Az egyik újságban van most egy Top Rider 8ezerért meg egy Pierre Carden 12ért. Ismeri valaki ezeket milyen lehet, mert még az újságot sem láttam de el kellene menni megnézni. Vagy esetleg a többi boltban lenne hasonló?
Szombaton mennénk igy várom az ötleteket.
Köszike

Kép

KépKép
búzaszem
 
 

 
 

Hú nagyon szép az a kis udvar.
Mse!
Itt megnézheted a képeket
http://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=8918
Beatron!
Megmondanád hol van az a cipőbolt?
Járt valaki mostanában a Tégely bababoltban ami a Gömöri fele van? Szeretnénk venni sportbabakocsit ,de nekem az a lényeg hogy jó könnyű legyen kicsit fektethető nem muszáj teljesen vizszintesen legyen kosár ahova pakolni lehessen még ha nem is sok mindent
Az egyik újságban van most egy Top Rider 8ezerért meg egy Pierre Carden 12ért. Ismeri valaki ezeket milyen lehet, mert még az újságot sem láttam de el kellene menni megnézni. Vagy esetleg a többi boltban lenne hasonló?
Szombaton mennénk igy várom az ötleteket.
Köszike

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


BúzaszemKép

Nekünk Pierre Cardin babakocsink van, én szeretem. Viszonylag könnyű és nagyon könnyen kezelhető. Viszont szerintem a Napsugárban sokkal nagyobb a választék, és nem rosszak az árak. A Tégel mostanában elég drága lett talán a Brendon után a 2. legdrágább.

BeatronKép
engem is érdekelne a cipőbolt. Osztom a véleményeteket, én a Napsugárban vettem 6300 ért az első cipőt Hannának. Nem siesta, de nagyon megfelel, jól tartja a bokáját, betétes, és bőr.
Ha nincs szükség speciális cipőre, ako szerintem sem kell túllihegni a témát, persze ezt minden szülőnek szíve-joga eldönteni.
fény
 
 


Sziasztok!

Betti!
Úgy döntöttük, maarad még egy évig ovis Gyöngy. Mivel még csak ápr. 30-án tölti a 6. évet, így ő lenne szinte a legfiatalabb az osztályban. Nagyon sokat érdeklődtünk (igazgatók, tanítónők, szülők, net stb.) milyen korosztályúak a mostani elsősök. A legtöbben (több, mint 80%) most 7-7,5 évesen kezdik az első osztlyát. Szóval az iskolaérettség nagyon összetett, hiába van ott szellemileg (esetleg mondjuk matekból előrébb is), de fizikailag, lelkileg, érzelmileg nagyon nagy különbség az az 1-1,5 év eltérés. Egyébként a csoportból nem mennek még idén suliba a 2000-es születésűek, de az ovi más csoportjából is hallottam több gyerkőcről. Nagyon nagy most a követelmény, más mint nekünk volt ezelőtt 25-30 évvel (ezt az iskolákban hallottuk). Voltunk nyílt napokon és még megyünk is, mert még a konkrét iskoláról nem sikerült döntenünk, igazából nem ismerjük egyiket sem. Mondjuk elsősorban tanítónőt szeretnénk választani, ami valjuk be, nagyon nehéz.
Szóval, ha van bármilyen ilyen irányú információtok, szívesen vesszük, akár itt, akár priviben.

Búzaszem!
Megnéztem a fotókat, milyen nagylányos már Hanna!Kép

Cipő. Én sem vagyok Siesta párti, mivel már nagyon sokszor megjártuk. Most Gyöngynek (igaz már jövő őszre) egy adidas félcipőt vettem, az Adidas-ban most 35-ös méretig 5000-re le van árazva elég sok típus, felette levő méretek is vannak akciózva, pl. magamra 7000-ért van félcipő/bakancs jellegű.
gyöngyöske
 
 


BúzaszemKép
Annyira édesek a képek! és a torták! Hmmmm! Igazi kis bulo volt nálatokKép A díszítés is nagyon tetszett!

GyöngyöskeKép
Húúú...ti már a sulinál tartotok? Nem semmi!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziaszok!

Ma már többször beírtam az üzenetem, de a babnet mégsem küldte el. Kép

KOda!
A ház+ udvar egyszerűen fenomenális! Nagyon ügyes vagy!


Búzaszem!
Nayon aranyos Hanna a szülinapi képeken!

Nekünk még mindig nincs meg a császár időpontja, annyi biztos, hogy jövő hét. Hétfőn újra nst, akkor talán kiderül.

Programozott császár: Azért lesz az, mert az első két gyermekem is császárral született, így a dokim szerint sokkal veszélyasebb lenne simán próbálkozni, mint a császár.

A lányom, Dorka tök beteg lett, hazaküldték a suliból (elsős) lázas, köhög, hány, piros a torka.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Rita!
Gyógyuljatok meg nagyon hamar. Ez valami vírus lehet. Mi épp most gyógyulunk. Vigyázz te is, bár a lánykádat nem kerülheted ki.
Nagyon köszi a dícséretet, aranyos vagyKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Rita!
Én is így jártam. Az előző üzimet 3-szor írtam meg a nap folyamán, de csak egyszer sikerült elküldenem.

Nekem is két császár után szinte biztos az lesz a 3. is. Elvileg a 38. hét után be kell majd feküdnöm. Hétfőn én is megyek NST-re, meg Tanácsadásra is..

Koda!
Na igen. Rohan az idő.
Na megyek mesét olvasni a lányoknak.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


SZIASZTOK!
A bolt azt hiszem Huba utca?(wink cipő talán az van kiirva) 12,14-es busszal mentek,a kórház előtt 1 buszmegállóval kell leszállni,levente vezér Kép(gyalog ott szoktunk átmenni a piacra) van ott bal oldalon egy bútorbolt is,na ott a lépcsőn le kell menni aztán a lépcső végé rögtön jobbra."üzletsor" Kép sorvégén utolsó előtti üzlet "Wink cipő" nyitva vannak mindig de reluxa van mi a mútkor nem mentünk be mert azt hittük zárva van Kép
Hú remélem érthető voltKép ha nem írjátok Kép
pusza bea

bea
beatron
 
 


Sziasztok!

Én is írtam tegnap, úgy nézett ki el is ment. Most meg nem látom sehol.

Koda!
Ez gyönyörűKép! A szemed fáj még?

Dodus!
Nekem is nyelvet mindenképpen kellene. Szakvizsgázni is. Nézegettem azt is, ahova Te jártál.... Csak nálunk férjnek elfogyott a türelme, úgyhogy csak az lesz, ami muszáj...

Gyöngyöske!
Sajnos sok infom nincs, inkább én is gyűjtögetek. Egyébként ugyanezt hallom. Nálunk a csoportban hét gyerek mehetne iskolába, talán kettő fogja elkezdeni. Rémisztő, amiket hallok. Az egyik barátnőm mesélte október elején (elsős a fia), hogy dolgozatot írnak következő héten az "a" betűből. Azt hittem lefordulok a székről. Ha nem lennénk két évre az iskolától csak nevettem volna, így inkább sírnék. Egy másik alkalommal a kezembe került egy vizsgatanítási óravázlat, 2. osztály, matematika. Gyakorlatilag egyenletek voltak benne szorzásokkal. (Én jól emlékszem, mi csak harmadikban kezdtük a szorzótáblát.) És a legjobb az egészben, hogy ezek a gyerekek semmivel sem tudnak többet negyedik és nyolcadik végén, mint amennyit mi tudtunk. Sőt, a funkcionális analfabéták aránya talán nőtt is.
Szóval engem eléggé aggasztanak ezek a dolgok, és nem biztos, hogy a hagyományos iskolarendszer mellett döntünk. De nekünk még van két évünk! (Viszont több nincs, Matyi szeptemberi, így eleve 7 évesen fog iskolába menni, nála nem jön szóba a várakozás.)
Bocs, ha hosszú voltam.

Bea!
Én ismerem azt a boltot (arra laktunk). Gyerekeknek még nem vettem cipőt ott, csak magamnak. Sőt a gyerek cipőket nem is néztem, jó hogy írtad, legközelebb azokat is megnézem.
Egyébként cipőügyben elég ambivalens érzéseim vannak. Matyi szinte csak Siestat hordott, mégis elég rosszul néz ki a lába. Amennyire én tudom, az ortopédusok véleménye sem egységes.

Rita!
Jobbulást! Remélem gyorsan meggyógyul a lányod, ez nem jött túl jókor.
Érdekes, tavaly Melinda írta, hogy a barátnőjének a negyedik császár sem volt programozott, megvárták, hogy beinduljon magától és csak akkor műtötték.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

Betti!

Esetleg, ha van időd, ma 16.00-kor a Dr. Vekerdy Tamás, gyermekpszichológus "Gyerekek, óvodák, iskolák" címmel tart előadást. Õ egyébként a magyarországi waldorf iskolák "atyja". A Waldorf suliban tegnap volt pont nyílt nap, a párom készült elmenni, de végül nem tudtunk.
Most minden féle oktatást meg szeretnénk nézni, minél kisebbre szűkíteni a kört. De a lényeg tényeleg az elsős tanítónőkön van. Nagyon sok helyről hallottuk vissza, hogy a kicsik nem maguknak, vagy a szülőknek tanulnak, hanem a tanítónőnek szeretnének "megfelelni".

Én most nagyon jó logopédust keresek Hangának. Õ későn kezdett el beszélni, sok betű/hang nem is tiszta. Na és idegenek nagyon sokszor nem is értik. A késői beszédfejlődés (és ráadásul hibás is) később az olvasás és írás tanulásban okozhat zavart. Most ajánlották a Gyekben Velkei (nem tudom pontosan hogy írják a nevét)tanárurat, megpróbáljuk hozzá elvinni.

De ha valaki tud jó logopédust ajánlani, szívesen vesszük.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Tegnap nekem sem akarta elküldeni az üzit a babanet de én mindig wordbe elmentem ilyenkor és később megint megpróbálom. Sikerült is csak véletlenül 2szer ment el. Köszönöm a szülinapi jókivánságokat végül mégis ma megyünk megnézni a babakocsit de gyerekestől busszal pedig szivesen elmennék a Napsugárba is.
Kellemes napot mindenkinek!
Lányok!
Nektek sem működik a melléklet feltöltése gomb?
Bár látom ti tudtok ide képet beszúrni régen nekem is sikerült de most hiába kattintok rá nem reagál.
Mi lehet a hiba?

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Betti!
A helyszín lemaradt: a Megyei Könyvtár.

Rita!
Mi volt NST-n?

Ajánlok 2 könyvet, az egyik beszédfejlődés javítására/nyelv tornáztatásra nagyon jó szerintem.
Montágh Imre: Mondd ki szépen

A másik pedig újszülött kortól iskoláskorig tartalmaz nagyon jó játékos fejlesztő feladatokat.
Deákné B. Katalin: Anya taníts engem!

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Helló!

"A" betűből dolgozat??? Hát ez elég rémesen hangzik. Egy hónap iskola után még azt sem kellene tudnia, hogy mi az a dolgozat. Előre félek, hogy mi lesz, ha mi is iskolaérettek leszünk.Kép

Kata007! Emlékszem, Dóri tudott egy mondókát a kézmosásról. Vagy ének volt?Kép Leírnád a szövegét? Már akkor is nagyon tetszett nekem.

Lányok, Ti hogy közlekedtek a babákkal? Már akinek nincs autója. Mi Lórival ketten egyáltalán nem mozdulunk ki.Kép Jó, elmegyünk sétálni, de az csak a garázsig és a szerszámosig tart, mert máshová nem hajlandó menni.Kép Az is rossz, hogy falun lakunk.Kép Itt nincs semmi. Jó lenne néha bemenni a városba. Már szépen jár, egy kis sétát biztosan kibírna. Kellene egy kisebb babakocsi, mert a miénk is elég masszív. Azzal nem lehet buszon közlekedni. Szóval egy kicsit félek a buszos közlekedéstől. De már nagyon jó lenne kimozdulni.

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Gyöngyöske!
Hűha!
Nagyon szívesen elmennék. Csak sajnos 4-től van a balett. És Gerda minden nap készül, így már reggel beígértem Neki. Gábor meg elment valamerre dolgozni. Te mész? Elmeséled? Nekem megvan az ilyen című könyv, meg egy másik is a Waldorf-ról (azt is Vekerdy írta), úgyhogy nagyon kíváncsi lennék... Egyébként a Waldorffal éppen az a gondom, hogy mi van, ha nem szimpatikusak egymásnak (vagy nekem) a tanítóval, ott pedig nyolc évről van szó. Úgyhogy először meg kellene ismerni az osztálytanítót ott is (és utána dönteni, mert alapvetően hiába tetszik, ha nem válik be a tanár). Õk egyébként előadássorozatot tartanak év közben, jövőre szeretnék eljárni rá.
Szóval nagyon várom a beszámolódat.

Dodus!
Sportkocsival én a világ végére is elmentem volna gyalog. Főleg nyáron. Csak amíg hideg van, latyak, víz, addig nem az igazi. És hurcoltam magammal mindenféle kelléket, játékot, ennivalót, italt, pelenkát, hordozókendőt és magamnak könyvet (sokszor elaludt benne Matyi). Egy ekkora kocsit a buszra is könnyen fel lehet tenni összezárva, de alváshoz is jó. Nekem egy CAM volt.

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


A gyerkőc már több mint három órája alszik.KépKép De még él, mert hallom, hogy cuppog.Kép

Betti! Itt hamar eljutok a világ végére babakocsival.Kép Ez van, ha az ember falun lakik, még ha egy köpésre van is a várostól. Mindenesetre várom a tavaszt, hogy jobb idő legyen és beruházunk egy kisebb kocsira. Aztán lesz, ami lesz, felülünk a nagy sárga buszra és nyakunkba vesszük a várost. Emlékszem, hogy mikor 2004. őszén taliztunk a Népkertben, Te Gerdával akkor is gyalog jöttél, babakocsival. Micsoda sportember vagy!Kép Ti már balettoztok? Hűha!

Neva, most néztem meg az albumodat. Nagyon tuti a modell kiscsaj. Kitől örökölte? Ja, és hol vetted azt a klassz karácsonyfás felsőt?Kép

Lányok, most hány órától van MM? És még mindig ott, a Centrummal szemben, ugye? A csoportok korhatárosok? Nem, ugye? Valahogy jó lenne elmenni, mert Lórinak kellene egy kis babatársaság. Persze nem tudom, hogy viseli majd. Velem és az énektudásommal nagyon kritikus, kb. három dal van, amitől nem görbíti lefelé a száját. Karácsonykor egy karácsonyi dalt se lehetett neki énekelni, mert elkezdett sírni.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Búzaszem, a Törpike boltban most akcióban van a Neonato babakocsi: http://www.torpike.dox.hu/

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


DodusKép

Nekem van egy kis Suzukim, de újabban én is tömegközelekedek Hannával, mert nem vagyok hajlandó parkolási díjat fizetni a kátyus, sáros, poros parkolókért. Mi a Selyemréten lakunk, két megállónyira a centrumtól, így, ha jó idő van, besétálok vele, de leginkább busszal közlekedünk, ha babakocsival vagyunk. A 21-es, 101 B-s busz is alacsony, könnyen fel lehet rá tolni a kocsit, és Hanna is élvezi a buszozást. De a múltkor kenguruban vittem MM-re, akkor villamosoztunk.
Én is viszek kaját és innivalót, játékot, és olvasnivalót, bár ez utóbbira télen nem nagyon van szükség.
Szóval szerintem nyugodtan indulj el Lórival, praktikus dolgokat vigyél, élvezni fogja biztos. És jól kifárad, nem lesz gondod, az altatássalKép

Jajj lányok, nekem úgy hiányzik a szoptatás...annyira irígyeltem Pankát, amikor Molli MM-en szopizott egy kicsit. Kár, hogy csak 8 hónapig tartott nekünkKép

Nekem is lenne egy kérdésem: felnőtt fül-orr-gégészre lenne szükségem, lehetőleg olyanra, akit magánrendelésen is felkereshetek, de adott esetben kórházi kezelést is el tud intézni. Sajnos visszatért a fülcsengésem, muszáj vagyok ismét tenni valamit, de nem akarok Pestre menni a régi orvosomhoz, Hanna miatt.
Előre is kösziKép
Fény
fény
 
 


Kedves Fény!

A MÁV rendelőben nagy népszerűségnek örvend
dr. Gáti Erzsébet a fülészeten, egy séta alkalmával menjetek be,- a földszinten a kartonozóban megmondják, hogy mikor lehet felkeresni. A Szentpéteriben pedig a felnőtt fül-orr-gégén dr. Pribelszki Erzsébetet ajánlom, gyermekekkel és felnőttekkel is foglalkozik. Hozzá beutaló kell a háziorvosodtól, s amikor beszedik a papírjaidat az ajtóban, akkor kell jelezned, hogy hozzá szeretnél menni. Biztos vagyok benne, hogy meg leszel vele elégedve.)
tabaanpepa
 
 


Sziasztok Lányok,

vagyok ám néha én is, de ez a mostani terhességem teljesen levesz a lábamról! Hányinger, álmosság, fáradékonyság. Virággal tavaly ilyen soha nem volt, igaz akkor végig dolgoztam 8 hónapig és soha nem volt időm ilyenekre, vagyis nem jelentkezett semmi ilyesmi. Most meg, nem elég, hogy ez a ronda hideg, piszkos, lucskos tél (mert a szép részének már rég vége) nem akar elmúlni, itt gubbasztunk bezárva, még gyűglődöm is.
Erre a héten Virág is beadta a kulcsot, egész télen semmi baja nem volt, most hörgő gyulladása lett, olyan, mint egy kis repedt hangú kiskakas. Nagyon élvezi és sokat nyekereg, mert tetszik neki az új hangszín. De a Klacid amit kapott, tegnap este sugárban jött vissza. Úgyhogy most tanácstalan vagyok hogyan adjam be neki. Kapott még kétfajta cseppet is, már azokat sem akarja bevenni, belecsempésztem a teájába, de rájött!!!

Koda, szuper az a kis udvar! Nagyon ügyi vagy!

Búzaszem, gyönyörű a lányod és a torták is!
Mi is ünnepelünk nemsokára!

sziasztok
MAris

Maris
feketemaris
 
 


Ja igen még azt szerettem volna megkérdezni, hogy nincs-e vkinek eladó testvér babakocsija, mert a miénket így le kell cserélni. Nekünk most egy p.c. van és szívesen eladnám 15E ért, ha találok egy tesósat.
Maris

Maris
feketemaris
 
 


Sziasztok!

Utálom már ezt a ramaty időt!
Csak itt bent gubbasztunk senkinek nincs kedve semmihezKép A lányom beteg, még mindig és a fiam+ a férjem is kezdi. Kiváló kilátások így a jövő heti szülésemhez.Kép
Pénteki Nst-nk jó lett, hétfőn reggel kell menni ismét. Azt sem tudom, hogy menjek? Eddig a férjem vitt, már nem szívesen vezetek, így 1 héttel a kiírt időpont előtt, de ha mindkét gyerkőc beteg lesz még akkor is, akkor nem hagyhatjuk őket megukra. Lehet, hogy mégis elmerészkedem kocsival, inkábbm int buszokkal Szirmáról a Diósgyőri kórházba.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok!

Dodus!
Piszkos a kezem,
Meg a tenyerem.
Attól kapok betegséget
Ha számba veszem.
De én megmosom vízzel, szappannal,
Eltünnek a bacilusok,
Nem lesz semmi baj.

A Cifra palota dallamára kell énekelni.

Erre gondoltál? Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Sikerült venni babakocsit, a Tégelbe vettem 12ezerért.
A Pierre Carden gyártja de Tandem a neve.
Köszike az ötleteket, ez nagyon megfelel mert jó könnyű, kis helyet foglal, van kis asztalrésze és kosárkája. És Hanna mivel nem olyan kis baba jól elfér benne. Mondjuk nekem a Bergon is megfelel ha a közelbe akarok elmenni mondjuk csak sétálni, de a városba könnyebb lesz ezzel menni.
Feketemaris!
Ti mikor is ünnepeltek? Nektek nem lesz a 2 gyerek között még 2 év sem, igaz?
Már mi is belekezdtünk, de még eredmény nincs. Mondjuk én januári babát szeretnék, bár tudom, hogy nem kérésre történnek ezek a dolgok. De lehet, hogy nem is fog összejönni, amig ez a kis porszivó 3-4szer is szopizik egy nap.
Rita!
A jövő hét a tiéd lesz és nemsokára babázhatsz. Én is az utolsó hónapban már szinte mindennap szülni akartam, mivel tök zárt volt a méhszájam, esténként jó forró vizbe áztattam magamat aminek meg is lett az eredménye . 4 nappal a kiirt időpont előtt megszületett Hanna.
A 2 éves keresztfiamnak szerdán csináltak egy MR vizsgálatot, mert mindig fáj a lába. Kiderült hogy a csontjai között sok a folyadék és gyulladás is van. Egy olyan betegséget ami 1000fiúból egynek van Hál IStennek kizártak de most még rosszabbat néznek meg. Spec vérvizsgálat leukémiára csontvelőrákra. Pont a 2 éves szülinapján csinálják márc 22én, szurkoljatok hogy ne legyen semmi baja, mert én meghallnék ha történne vele valami annyira édes és annyira imádom mintha a sajátom lenne.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!

Betti nem voltunk mi sem, a pénteki délutánunk húzós. 1/5-re viszem Gyöngyöt judora (bár mostanában apával együtt), utánna 1/2 6-ra apa viszi úszni.

Rita!
Azért kicsit irigyellek, hogy hamarosan már a karodban lehet a pici. De azért szeretném minél tovább a pocimban tudni. Kép Hiába a 3. császár/baba azért egy kis félsz van bennem.

Lányok!
Kinek milyen mellszívó vált be? Nekem egy egyszerű kézi volt, eltört, most meg sehol sem kapok olyat. Úgy vettem észre most szinte csak az Avent létezik.

Búzaszem!
Drukkolok, hogy minden tökéletes legyen!

Ásványbörzén volt valaki? Érdemes még du a lányokkal kimennünk?

Van valahol most kedvezményes fotóelőhívás? A farsangi képeket illene már...

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Szia Rita!! üdvözöllek a szomszédból! a fényképeket most néztem meg, s rájöttem, hogy pontosan 4 háznyira laktok. Szóval szomszédok vagyunk! Hát ritkán láttalak már, nemrég jöttetek, majd találkozunk. üdv szabóné éva
tabaanpepa
 
 


Kép
Sziasztok!
Olyan jó hogy süt a Nap!

Gyöngyöske

Nekem Avent volt, nagyon jó volt, sitty-sutty teletudtam fejni vele a kis üveget. Könnyű volt használni. Ha megint szükségem lesz rá csak ezt fogom használni.

Fényképelőhívási akció most a dm-ben van, féláron lehet előhívni a képeket. Itt a cím:www.dm-drogeriemarkt.hu
március 31-ig tart az akció

Búzaszem

Szorítok!!!

Betegeknek gyógyulást kívánok!
Lekopogom,de Marci szeptembertől nem volt beteg. El sem hiszem, hogy ilyen jól bírja, de már egyre jobban aggódok, hogy előbb-utóbb minket is elér a betegség.

További jó hétvégét mindenkinek.
Vendég
 


Gyongyoske
Az AVENT szuper, nekem nehezen indult meg a tejem, de az Avent nelkul nem tudom, mit csinaltam volna!

A ROSSMANN-ban es a DM-ben is van most kedvezmeny a fenykepekre.

Rita es Gyongyoske
Szep es komplikaciomentes szulest kivanok nektek!!!!

Lassan mar en is szeretnek egy masodik babat....

Panka
Merre vagy? Holnap MM?

Beatron
MM holnap?

Angelika
angelika27
 
 


Perpike, Angelika!

Köszi a válaszokat. Úgy néz ki, én is Aventet fogok venni (úgy tűnik most ez a márka van, szinte mindenhol). Most még tejgyűjtő zacsit keresgéltem, (anno Hangával Amcsiból kaptam 100 db Johnson's-ost, itthon nem is láttam, meg kis 1 dl-es műanyag poharakban fagyasztottam), de úgy látszik az sincs. Az Aventnak vannak a Via poharai, de azért nagy mennyiségben elég húzós...

Esetleg tud valaki valaki valahol akciósan Avent mellszívót? Nézegettem, úgy tűnik, szettben érdemesebb venni...

A lányok is járnak szeptembertől oviba, nem voltak betegek. Hangának ment 2 nap a hasa, de tudjuk, hogy előtte lévő napokban rengeteg tejterméket evett, kajcsit meg szinte 0-t. Én is tartok most egy kicsit tőle, hogy amint megszületik a kicsi, bizti betegek lesznek...

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Sziasztok!

Éva!
Tök jó, hogy majdnem szomszédok vagyunk!!! Úgy örülök!
Mi 2 éve és 4 hónapja lakunk itt. Keveset vagyunk az utcán, mert mindenhová kocsival megyünk, vagy a gyerekek pedig főleg a kertben játszanak. De ez megváltozik, mihelyst megszületik a Kicsi, már alig várom, hogy babakocsival jó nagy sétákat tehessünk.
Szeretünk itt lakni! És Ti? Itt laktok a kezdetektől, Ti építettétek a házat?

Gyöngyöske!
Te jól érzed magad? Hány hetes is vagy? Én ilyen mellszívót kaptam most kölcsön, majd megírom hogy vállt be.
Kép

Tejtartó zacsikat láttam a Tégelbe, de elég drága volt, azt is hallottam, hogy van aki jégkockatartó zacsiba fagyasztja le. Nem tudom az elég steril-e?

Fényképeket a múlt héten a Corába hívattam elő (digitálist), de nagyon rossz minőségben csinálták meg, oda nem érdemes vinni.

Búzaszem!
Nagyon drukkolok a keresztfiadnak, reméljük minden rendben lesz!


Angelika!
Már az első napoktól fejtél? Én is az Avent Isist néztem ki, de mindkét gyerekkel csak ez elején (kb. 1 hónapig) fejtem, utána beállt a kereslet-kínálat egyensúlya, ezért úgy gondoltam ha most sem kell tovább, fölösleges beruházni ilyen sokat, ilyen rövid időre.

Mindenkinek további jó vasárnapot kívánok!
Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


mindenórásak és kicsit későbbiek!

Nekem is volt pontosan ilyen mellszívóm, mint a képen, s az első időkben használtam is, amikor még maradt tejecske a mellemben, de bevallom, fagyasztani sohasem. Ezzel úgy vagyok, mint a fagyasztott zöldséggel, ill. hússal. Megenni megeszem, de van valami sajátos mellékzöngéje, lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de így van. Szóval, én még most 2 és fél év után is szoptatok, s mivel ilyen hosszú ideig soha, azt kell hogy mondjam, a tejecskének legjobb a baba szopizása. Akár gyakrabban, akár kicsit ritkábban, de mellre. Az első háromnál úgy betartottam, amit mondtak a védőnők, fejtem, mint egy őrült, ki is merültem az első időkben rendesen. Most megszopiztunk, amikor sírt, mindegy volt, hogy éhes volt, vagy álmos, én rátettem a mellemre, gondoltam, ha most kinn dolgoznék valahol a földeken, akkor is csak ezt csinálhatnám. Ja, és még 9 hónap után is volt, hogy fájt a mellem, ha erősebben szívta a Peti. De megérte ez a technika, mert teázni soha, cumizni soha- pedig akartuk - és mindig mindenhol kéznél és együtt - ez maga a boldogság. Kicsit hosszú lettem, de kérlek benneteket, próbáljátok ki. Eleinte még tápszert is akartam felíratni - úgy 3 hónapos kor körül, mert már nem éreztem, hogy ereszkedik a tej, de olyan békésen szopizott meg nyelt, hogy rájöttem, nem érzem már az a jellegzetes érzést mindig, akkor is van tej. Szóval Rita, csak csínján a mellszívóval, ott a baba, majd ő megszívja, amennyi kell neki, s ne fáraszd magad, aludj el te is, amikor vége a szopinak. Eleinte legalább. nyugodt pihit mindenkinek
tabaanpepa
 
 


mindenórásak és kicsit későbbiek!

Nekem is volt pontosan ilyen mellszívóm, mint a képen, s az első időkben használtam is, amikor még maradt tejecske a mellemben, de bevallom, fagyasztani sohasem. Ezzel úgy vagyok, mint a fagyasztott zöldséggel, ill. hússal. Megenni megeszem, de van valami sajátos mellékzöngéje, lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, de így van. Szóval, én még most 2 és fél év után is szoptatok, s mivel ilyen hosszú ideig soha, azt kell hogy mondjam, a tejecskének legjobb a baba szopizása. Akár gyakrabban, akár kicsit ritkábban, de mellre. Az első háromnál úgy betartottam, amit mondtak a védőnők, fejtem, mint egy őrült, ki is merültem az első időkben rendesen. Most megszopiztunk, amikor sírt, mindegy volt, hogy éhes volt, vagy álmos, én rátettem a mellemre, gondoltam, ha most kinn dolgoznék valahol a földeken, akkor is csak ezt csinálhatnám. Ja, és még 9 hónap után is volt, hogy fájt a mellem, ha erősebben szívta a Peti. De megérte ez a technika, mert teázni soha, cumizni soha- pedig akartuk - és mindig mindenhol kéznél és együtt - ez maga a boldogság. Kicsit hosszú lettem, de kérlek benneteket, próbáljátok ki. Eleinte még tápszert is akartam felíratni - úgy 3 hónapos kor körül, mert már nem éreztem, hogy ereszkedik a tej, de olyan békésen szopizott meg nyelt, hogy rájöttem, nem érzem már az a jellegzetes érzést mindig, akkor is van tej. Szóval Rita, csak csínján a mellszívóval, ott a baba, majd ő megszívja, amennyi kell neki, s ne fáraszd magad, aludj el te is, amikor vége a szopinak. Eleinte legalább. nyugodt pihit mindenkinek
tabaanpepa
 
 


Rita, Gyöngyöske!
Nekem Dorkával volt ilyen Medela mellszívóm. Az első hetekben mikor több tejcsi volt, semmi gond nem volt vele. Mármint azt leszámítva, hogy ez két kezet igényelKép így elég babrás a használata, de tény, hogy akkor úgy éreztem jól leszívja. Aztán mint Éva is írja, beállt a kereslet-kínálat. Mikor újra elő akartam kapni, akkor már nem igazán használt. Most itt vagyok megint gondban, hogy beruházzak-e én is egy újba (ez már beadta a kulcsot), mert a kórházban és az első hetekben bizony aranyat ér egy mellszívó. De az Avent 14 körül van, ami azért kicsit soknak tűnik... bár utána még el lehet passzolni.
Én még egy digitális mérlegen gondolkodom. Nem tudjátok esetleg, hogy mennyibe kerül a bérlése. Mert a Tégelben most 13-ért lehet venni akciósan.

Gyöngyöske!
Anno én tejfölös-joghurtos dobozokba fagyasztottam, mert a zacsit hosszú távon kifizetni párom nem volt hajlandó. A via poharakat én is nézegettem, de nagyon drágának találtam (és ha kinyitod egyszer már nem is olyan steril).

Dodus!
Isemrős helyzet. Mi úgy oldottuk meg anno, hogy a hétfői napon a kocsi az enyém voltKép Akkor be Miskolcra, MM-re szétnézni... Illetve ha volt olyan dolgom. Sárga buszra nem merészkedtem, ismerve a busz tisztaságát. Bocs lányok ezeket a vidéki sárga buszokat szerintem nem lehet egy lap alá venni a városi buszokkal. Szóval eddig szerencsére kimaradt az életünkből. Bár Arnót azért közelebb van Miskolchoz (és a Metrónál már átszállhatszKép)

Búzaszem!
Szorítok nagyon.

Megjött a lányomKép
Pá, Marika

marika
 
 


Sziasztok!
Angelika megyünk ám holnap MM-re Kép
Vettem cipőt Biusnak majd megmutizom Kép
pusz bea

bea
beatron
 
 


Sziasztok!

Tabaanpepa, Marika!

Én is csak annyit szeretnék lefejnni, amennyit távol vagyok a gyerkőctől és addig is ennie muszály. Van még 2 vizsgám május végén + az államvizsgám június végén. Szóval ennyi. Ezért a nagy dilemmám. Én sem akarok beruházni drágára, eddig úgy tűnt, nincs más (a hétvégén elég sok helyen megnéztük). De már a férjem megtalálta milyen volt nekem Hangával, egy internetes áruházban, és az mindössze 1590,- Ft+postaktg. Anno a Corában vettük, de most nem volt (Tescoban, Brendonban, DM-ben, Rossmannban sem)

Gyöngynél csak az elején pár alkalommal fejtem, ammikor nagyon beindult a tejcsi, és keményedett a cici. Cumisüveget egyáltalán nem használtunk (teázáshoz próbáltuk), öklendezett tőle, cumit sem fogadta el, viszont ő hamar megtanult pohárból inni. 11 hós koráig szopott, magától hagyta abba, egyik napról a másikra.
Hangánál 2 hónaposan korától volt szükség a cumisüveg + lefejt tejre, a viszgaidőszakokban. Szerencsére elfogadta. Õ 1 éves koráig szopott, szintén magát választotta el.
A kereslet-kínálat mind a két csajszinál nálunk is jól beállt. Szóval nekem azért kell, hogy el tudjak menni vizsgázni.
Tehát Zalánnal is csak annyit szeretnék fejni, amennyi tényleg szükség van rá. Arra a 3 napra, de az naponta több etetés.

Fagyasztásra továbbra is (ugyanúgy, mint Hangával), 1 dl-es műanyag poharakba fogom (persze előtte átmosom, jól kiöblítem, ez már bevált, használat után kidobom). Az Avent VIA poharai, bár 4 alkalommal sterilizálható, egy ismerősöm mondta, hogy a tetők már a többedik alkalommal nem zárnak jól, és drágák is.

Sterilizálásra nekem anno bevált a neomagnolos oldat, ill. a forrásban lévő vízben "főzés" pár percig. Ez a cumisüvegre, cumikra, mellszívóra jó volt. Tehát a mikrós sterilizálót is felesleges beruházásnak tartom, mert nem kell olyan sok alkalommal. Persze más kérdés, ha valakinek a tápszer/vagy az anyatej cumisüvegből történő rendszeres etetése miatt esetleg nagyobb szüksége van rá.

Fú, bocs, ha kicsit hossú voltam. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Gyöngyöske!
Nekem egy tök 1xű van,corában vettük,nem volt 1000ftKépmerri tots a márkája,és orszivó-mellszivó egybe van csomizva,most is láttam Kép nekem volt többféle is és a végén ez vált be Kép
A végére nem találtam meg a pumpáját Kép de olyan mint a sima orrszivóknak.
beaKép

bea
beatron
 
 


egy kép biuciról KépKép

bea
beatron
 
 


és a cipő amit vettem neki 3900ft-ért,ott kint a winki cipőboltbaKépKép

bea
beatron
 
 


Bea!
Köszi Neked is. Ez is szimpatikus nekem, a héten még egyszer megnézzük. De szombaton az Avent volt, meg a Chicco. De jobban szétnézünk. Kép
Bius nagyon nagylány már. A cipő is jónak tűnik a fotó alapján.

A színházzal szembeni cipőboltban most elég sok téli cipő, csizma van leárazva (gyerek, felnőtt egyaránt). pl Asso is, amit én nagyon kedvelek.

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Jó Reggelt Mindenkinek!
Lányok nálatok is ilyen itélet idő van?
Ugy fúj a szél hogy a kukákat mozgatja,még jó hogy tele vannak(mondjuk szerte széjjel fújja a szemetet is,de legalább a kukák a helyükön maradnak)Az érkélyről lefújta a felmosófámat Kép ki tudja hová Kép
Ha csitul megint nem jutunk el MM-re Kép
Legyen már tavasz,jóidő,napsütésKép
bea

bea
beatron
 
 


Lányok!
Nem tud valaki valami jó helyet a neten, ahol a szociálpolitikai kedvezménnyel kapcsolatban le vannak írva a dolgok?

Emese

Üdv: Emese
mse173
 
 


SziasztokKép

Kéne egy kis egítség!
Van valamelyikőtöknek olyan dokija, akinek van magánrendelése és ott van neki UH? Vagy mindenki csak kórházban ultrahangoznak? Az én egyáltalán nem uh-os.
Ha lenne ilyen orvosotok, légyszi írjátok már meg!
Köszi!


Az a cipőbolt nagyon jó, én is ott vásárolok marcinakKép A héten pont ,együnk cipőt venni neki.


Emese!
http://72.14.207.104/search?q=cache:fB-6m4J3NMsJ:www.ingatlanklub.hu/jogszabaly. htm+szocpol+kedvezm%C3%A9ny&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=1

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Bius nagyon ari! A cipő is jól néz ki. Mi is szoktunk abban a Wink boltban vásárolni.


Voltunk ma reggel nst-n, minden ok. Csütörtök reggel kell befeküdnöm a kórházba, és péntek de. fog a doki császározni.

Lányok!
Annyira meg vagyok fázva, a torkom is kapar, éjjel fájta afülem. Muszáj meggyógyulnom csütörtökre! Ki milyen gyógy tippet ajánl.
Lámpázom magam(Bioptron), meleg só, tea, méz, homeopátia.
A gyerekeim is nagyon náthásak + ők még versenyt köhögnek is, Apának hasogat a feje, fáj a torka.

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa
 
 


Sziasztok!

Mit szóltok ehhez az időhöz? Mintha január lenne.

Gyöngyöske!
Nekem van egy Chicco Mamma Donna mellszívóm, szívesen odaadom, ha kell. Nem tudom milyen, nem nagyon használtam. Kb. 4-5 alkalommal. Gerdával nem fejtem, Matyival 3 hétig, de leginkább kézzel. (Mire megvettem a mellszívót már kézzel gyorsabban ment.) Akkor abbahagytam, mert nem volt időm (és mellgyulladásom lett, ezért Gerdával már el se kezdtem). Szóval, ha ez jó neked, akkor odaadom.

Marika!
Gondolom jössz vizsgálatraKép! Én is szeretnék legközelebb mérleget.

Rita!
Esetleg C-vitamin nagy adagban? Pezsgőtablettában lehet venni 1 gr-osat.

Koda!
Milyen orvos kellene uh-gal?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

Mit szóltok ehhez az időhöz? Mintha január lenne.

Gyöngyöske!
Nekem van egy Chicco Mamma Donna mellszívóm, szívesen odaadom, ha kell. Nem tudom milyen, nem nagyon használtam. Kb. 4-5 alkalommal. Gerdával nem fejtem, Matyival 3 hétig, de leginkább kézzel. (Mire megvettem a mellszívót már kézzel gyorsabban ment.) Akkor abbahagytam, mert nem volt időm (és mellgyulladásom lett, ezért Gerdával már el se kezdtem). Szóval, ha ez jó neked, akkor odaadom.

Marika!
Gondolom jössz vizsgálatraKép! Én is szeretnék legközelebb mérleget.

Rita!
Esetleg C-vitamin nagy adagban? Pezsgőtablettában lehet venni 1 gr-osat.

Koda!
Milyen orvos kellene uh-gal?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Sziasztok!

Betti!
Nem csak csütörtökön megyek NST-re, így a nagy hóesés csütörtökre várhatóKép

Rita!
Neked a csütörtöki hó majd meghozza a babócát isKép Szurkolok, hogy addig meggyógyulj és minden okés legyenKép

Koda!
Passz! Nekem uh-zik a dokim, de a kórházban csak. Viszont az egyik ismerősöm mondta, hogy az övé most újított a rendelőt és van benne uh is. Majd megkérdezem. Szerintem én sejtem mire kellKép

Bea!
Jó ez a cipő. És a belseje milyen?

Marika

marika
 
 


SziasztokKép

KodaKép
Dokibácsim magánrendelőjében ha jól tudom van uh. Keddenként rendel, ha érdekel átküldöm priviben az elérhetőségét.

Puszi, Panka

panka
 
 


Sziasztok!

Rita!
De jó már így a finish-ben. Nálatok "hoz" a kishugi valamit a nagytesóknak?

Voltam tanácsadáson, NST-n, és beszéltem a dokimmal is. Ápr. 3-án kell befeküdnöm, kivizsgálás, és úgy néz ki, 4-én születik Zalán. Persze, ha előbb beindul magától, akkor előbb. Azért így már kicsit megnyugodtam,hogy nem kell olyan nagyon hamar befeküdnöm, és a Pathalógia "kényelmét" éleveznem napokig...

Betti!
Köszi a felajánlást, de jobb szeretem a sajátot, nehogy a másé romoljon el/törjön össze..
A hordozónk így is kölcsönbe van, na azóta Hanga állandóan hurcolássza benne a babáit. Neki ezt fog hozni a kisöcsi, Gyöngynek pedig mesekönyvet, Eosopus meséit.

A héten megyek UH-ra, kíváncsi vagyok mekkora a babóca. Most úgy tűnik megint a popsiján csücsül, nagyon nyomja a csontjaimat alul, és Tanácsadáson és NST-n is felül találták meg a szívhangját. Rengeteget mozog, kicsit kezdek aggódni, hogy olyan sajtkukac, mint Gyöngy és rá is rátekeredik a köldkzsinór.

Koda!Kép
Enyémnél az új rendelőjénél van, de úgy emlékszem nem igazán alkalmas arra, amire Neked most kell. Hétfőn tudom megkérdezni. Vagy hívd fel a MÁV rendelőben, és ott megmondják..Teszt mit mutat?


Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?