Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Talira mi biztosan nem megyünk. Marci 11-től 1/2 1-ig vagy 1/2 12-től 1-ig alszik. Aztán móka és ebéd. Ez így összességében 2-ig eltart.

Juc!
Örülök, hogy ilyen jól ment! Remélem Marci nem szedett össze semmiféle bacit.

Timka!
Szerintem nagyon édesek a képek. A nagy kalapos tetszik a legjobban.

Fanka!
Köszi a tippet, de végül úgy döntöttem, hogy nem sütök. Épp elég lesz a főzés. Találtam egy cukrászdát (www.reformcukrasz.hu), ahol csak növényi alapanyagokat használnak. Nem használnak mesterséges szinezéket, tartósítószert. Egyszóval nekünk ideális. Egy 15 szeletes torta 3500 Ft. Olcsóbb, mint a Szamos. Remélem fincsi lesz!

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Juc
szegénykéimKép
nálunk is felér a kínzással az öltöztetés a pelenkázásról nem is beszélve

Fanka
édes Panni,az utolsó kép prím

Eveka
nálunk is két alvás van,,szerencsére.Az az érdekes,hogy napokig elalszik 5-67-ig a kiságbya,aztán jön 3-4 nap amikor szinte óránként kel.Na megyek is hátha ma lesz a sűrű ébredések éjszakája


Timka
szerintem is jók a képekKép

jó éjt

Timurr
Vendég
 


Jó reggelt!

Milyen eltérő ritmusban élnek ezek a mai gyerekek... Kép Hogy sikerül így majd egy nagyobb talit megszervezni? Majd nyáron?

Tamesz, tényleg, tegnap beszélgettünk Fankával, hogy majd megbízunk téged, hogy fedezd fel a horvát homokos tengerpartot (ha van ilyen), és akkor megyünk! Kép Kép

Szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 

 
 

SziasztokKép

Sajna megint csak röviden tudok írni, Kristóf egymás után harmadjára lett betegKép
Először hazahozta a náthát az apja, elkapta tőle Kristóf. Épphogy kigyógyult, amikor volt nálunk egy kislány, aki másnapra beteg lett, na következő napra Kristófon is újra kijött a nátha. Ezután én kaptam el tőle, majd kettős erővel megfertőztük Apucinkat, ő pedig az éppen meggyógyult Kristófot ismét, immár harmadjára visszafertőzte.
Úgyhogy már 4 hete küzdünk a náthával, orrszívással, gyógyszerekkel, sőt, tegnap óta lázas is a kissrác, nyomott, bágyadt, megint nem tudunk menni sétálni se, már 1 hónapja alig voltunk kint.
Pedig mindent megteszek, hogy ne fertőzzük meg egymást, agyba-főbe szellőztetek, amikor Apucim beteg, akkor nem fürdenek együtt, nem játszanak, dehát végülis egy család vagyunk, lehetetlen elzárni magunkat egymástól.

Fanka
Panninak boldog szülinapot, így utólag isKép

Képeket megnéztem, nagyon édik a fiúk, lányokKép


Rólunk még annyit, hogy voltunk méricskélésen, 113oogr KristófKép, jó súlyban van, még így is, hogy beteg volt és alig volt étvágyaKép, mi lett volna, ha még van isKép
És ezerrel járkál, már nagyon ügyi, alig esikKép
Amikor épp nem volt beteg, azon az 1-2 napon, gyalogosan sétáltunk az utcán, nagyon élvezteKép

Most ennyire futottaKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!!
Gondolom most mindenki menekül kifelé a lakásbol azért nincs ítt olyan nagy forgalom!!Mi is voltunk délelött már,és azt hiszem mára ennyí elég mert takaritanom is kéne!!Vettünk tegnap egy esernyőbabakocsít amivel már buszra ís tudok szállni,ugyhogy írány mindenfelé!!Nagyon tetszik neki,még aludni is tud benne mert hátra lehet hajtani egy kicsít a támláját!!Végre eltehetjük azt a nagy monstumot,már ugy utáltuk mert összecsukni se egyszerü megaztán nem fértünk be vele sehova!!Föleg nem a buszra!!KépMivel Kíra egy szomszéd faluba jár oviba,ugye oda csak busszal tudok menni és azért elég gáz volt az urat cípelni!!Pedig elég sokat sétál csak ugye elszaladgálni anya elöl is olyan izgi!!KépKépIgy legalább ha már nagyon nincs kedvem utána szaladgálni beültetem!!KépKép
Nagyon jó idő van itt nálunk hét ágra sűt a nap!!Már bánom hogy a postán ma voltam mert lehet,hogy jobb kedvem lenne ettöl a jó időtől,ha nem kell feladnom ezt a valag pénzt!KépKépKépNa ezért is várom a nyarat,ezt a sok rezsít alig győzzük,és még ez lesz jővő honapba ís!!KépKépKép
Na jo nem rontom el a kedvetek,biztos nálatok ís vannak ilyen gondok!!KépKépKép
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Timurr!
Marci soha nem alszik el reggelig a kiságyában. Talán mostanában egy kicsit javult a helyzet. Szinte minden éjszaka van egy 3 órás alvása, de aztán másfél-két óránként szopizik. Ezt ma azzal tetézte, hogy 3/4 6-kor kelt a szokásos 7 helyett Kép. Azért most cuki nagyon Kép.

Voltunk Árkádban, vettem neki vagány rucit, mégsem veheti fel a régi elnyűtt ruháit a szülinapján Kép. nagyon jó reggel menni! Nicsenek vevők, simán tudtam úgy ruhát próbálni, hogy Marcit kint hagytam a babkocsiban az eladókkal. Jól elszórakoztatott mindenkit Kép.
Csak ezt megelőzően fejjel próbált kiesni a babakocsiból, illetve már ki is esett, csak még földetérés előtt sikerült elkapni. Meg is ijedt szegény Pocok. Így most visszatértünk a 3 pontos övről az 5 pontosra...

Andi!
Nagyon édes lehet Miron, amikor elzsaladgál előled Kép. Gondolom annyira már nem fog nekem tetszeni ez a dolog, ha majd Marci szalad előlem...

Babus!
Szegény Kristóf. Gyors gyógyulást Neki!!!
Mostanában azt mondják, sokkal agresszívabbak ezek a fránya vírusok, így ne csodálkozz, hogy visszafertőződik, hiszen szegénynek ideje sincs teljesen meggyógyulni.

Marci megunta, megyek Kép.

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Babus,
jobbulást, szomorú, hogy mindig visszatér valami, nem próbálod erősíteni az immunredszerét valamivel? Nem semmi súlya van már, én majd a jövő héten viszem mázsálásra, remélem hízott végre!!!!

Eveka,
hát igen, mi is gyalog sétálunk már, és tényleg nem vicces amikor ő mindig az ellenkező irányba akar menni, és minden sz@rt felszed a döldről és 10 méter fél óra alatt tudsz megtenni!Kép A másik szokása, hogy nem is akar beülni a kocsiba, feszít és kicsúszik, szóval utálja már, csak néha, ha nagyon fáradt vagy ha lekenyerezem egy kis keksszel akkor ül bele.
Hol vásároltál az Árkádban, én is megyek ha hazamegyünk, mert minden vékonyabb sapit kinőtt a nagyfejűnk!Kép MEg a cipőjébe is már csak a harisnya vagy a vékony zokni fér bele, szóval cipőt is venni kell neki. Tényleg, ki mekkorát hord már? Mi szerintem most 21-est fogunk már venni!

ANdi,
itt is szép idő van, gyorsan ágyneműt mostam és kint szárad minden, mert úgy más az illata! Gratula az új kocsihoz, használjátok sokat! A rezsi pedig mindenhol sok, mi meg most két helyen is lakunk, éa awhol sem lehet teljesen kikapcsolni a fűést, mert akkor elfagynak a vezetékek, na meg ha megyünk akkor napok alatt fűt vissza.

Képzeljétek, ma MArci vsz. túlette magát, (1 üveg kaja+2db csokipuding) mert ebéd után fél órával, miközben "kitrágyáztam" egyszercsak "visszaadta" az összes kaját, majd szólt hogy éhes, de most csak tápot adtam neki és bealudt, remélem nem lesz beteg, bár semmi nyoma.

Apánk ma 30 éves, így ma ünnepi vacsit csinálok neki, meg sütni is akarok valami fincsit, gyorsan neki is ülök a Váncza könyvnek, mert nem leszek kész! Tegnap titokban vettem neki 30 gyertyát, hát kíváncsi vagoyk mit fog hozzá szólni. Az ajándékot közösben kapja a szülőkkel, de nem írom ide, hátha beleolvas, majd szombaton kapja meg otthon!

Szép napot!
Már várom a keddet, akkor eddig, Juc, Fanka, Flames, Timka, meg mi? Többiek???
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Már ezer éve olvaslak benneteket, de eddig nem tudtam időt szánni az írásra, biztos velem van a baj. Remélem nem bánjátok ha csatlakozom hozzátok és néha írok, túl sokszor biztos nem, mert mindig sokkal több a dolgom mint amennyi időm van. A kislányomat Lucának hivjak és 2005. januar 7.-én született a Schöpfiben. Nagyon kényelmes baba, néhány hete tette meg az első lépéseit, összesen 3 foga van, ennek ellenére nagyon ügyesen eszik. Később küldök majd róla képet is.
Andi írt feljebb az esernyős babakocsirol, mis is most akarunk venni, éppen a könnyebb közlekedés reményében. Ha valakinek van valami ötlete vagy tapasztalata milyet érdemes venni, jó lenne ha megirná mert ez most aktuális probléma. A jelenlegi babakocsink nagy csalódás volt.
Napsütéses délutánt mindenkinek!
Kriszta
kriszta07
 
 


Szia Kriszta!
Örülök, hogy kis csapatunk bővült veled, Isten hozott, tegyél fel képek Lucáról! Merre laktok? Nincs kedvetek jönni a keddi játszóházas talira? Esernyős kocsiról nincs tapasztalatom, asszem én nem veszek, mert viszonylag könnyű, amink van+lehet vele közlekedni és ami a legfontosabb: nagy a bevásárlós része. Az esernyő kocsiknak van bevásárló részük alul?

KépKép
fanka
 
 


Tamesz
Vitacolant kap csak a gyógyszerei mellé.

De ha tudtok valami hatásos homeós cuccot a nátha, láz, immunrendszer erősítésre, nagyon megköszönném. Talán többre mennénk velük, mint a zsákszámra szedett gyógyszerrel.

Mert megint úgy tűnik, hogy rosszabul van a kissrác, most már a nózija sem olyan gáz, egy-két köhögés van, viszont 2 napja nem múló hőemelkedése-láza van, még Panadol mellett is 37,0-37,5 között van neki, alig eszik, de ami leginkább gyanús, hogy elképesztően nyomott lett mára. Folyton lefekszik a földre, ha járkál, akkor megáll az ágynál, és leteszi rá a fejét. Képes 10-15 percig is a vállamon feküdni, szó nélkül, mozdulatlanul, ma már másodjára alszik, (ez nála már feltűnő), az előbb mindennemű altatás nélkül elaludt a vállamon (ez is), míg a szomszédnál voltunk. Hazahoztam, levettem a rucijait, betettem az ágyába, és már 1 órája alszik (ez isKép).
Abszolút nem pörög, teljesen le van lassulva, valami nagyon nem stimmel vele. Ez a viselkedés nagyon nem rá vall. Eddig akármilyen beteg volt, a kedve akkor is töretlen volt, akkoris pörgött, nyüzsgött, mosolygott, de most nagyon nem.
Tegnap azt mondta a dokinéni, hogy a tüdeje tiszta, már csak picit piros a torka, de akkor mégis mitől? Úgy féltem. Szerintem megint meglátogatjuk a dokinénit, inkább gondoljon hülye túlaggódós anyukának, mintsem valami baja legyen kicsimnek.
Maj még jelentkezem.


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Babus, gyógyuljatok gyorsan! És aztán maradjatok is egészségesek! Mit mondott a doktornéni?

Fanka, mini-mail ment! Kép

Kriszta! Üdv a csapatban Kép, gyere, amilyen gyakran csak tudsz! Beraklak a táblázatba is, csak küldjél még adatokat! Mindjárt teszek föl egy táblit, hogy lásd, milyen adatokra gondolok.

Babakocsi: nekünk Chicco esernyőkocsink van (Tamesz talán tudja a számát is, mert nekik is ugyanolyan van), könnyen lehet vele közlekedni, nem nehéz (csak aki benne van... Kép). Marci is szokott persze kicsúszkálni, befeszíteni, ellenkezni, amikor beleteszem. De aludni is tud benne, sőt, az utóbbi héten csak ebben tud napközben aludni... Kép Bevallom, én már várom, hogy gyalogosan menjünk sétálni, és itthon aludjon a legény... Kép Lehet, hogy már kipróbálhatnám? De még egy kissé dülöngélve jár, odakint meg csúszik minden... Kép Nekem kicsit fárasztó a napi két altató séta, amikor időnként úúúgy ledőlnék én is egy kis délutáni alvásra...

Tamesz, férjednek nagyon boldog szülinapot! Marci meg remélem, nem betegedett meg, csak túl mohó! Kép

Mi eleve 21-es cipővel indítottunk, szerintem én tavaszra már 22-est veszek.

Andi, akkor ti is jöhettek a talira az új babakocsival! Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Lakhely Baba neve Szülés ideje Kórház neve Születéskori méretek 6 hónapos méretek 1 éves méretek Baba kora
Rusovszky 29 Budapest Attila 2005. 01. 07. I. Női Klinika 3150g 50cm 8810g 11200g 76cm 14 hónapos és 0 hetes
Andi 32 Pilisvörösvár Miron 2005. 01. 14. Szt.Rókus 3200g 7780g 10000g 74cm 13 hónapos és 3 hetes
Bogacsi 30 Dunakeszi Szonja 2005. 01. 16. Szt.István 3860g 56cm 7590g 68cm 10390g 76cm 13 hónapos és 3 hetes
Bettimama 23 Dunakeszi Dorka 2005. 01. 17. Nyírő 3300g 53cm ? ? 13 hónapos és 3 hetes
Rahel 26 Kaposvár Peti 2005. 01. 17. Kaposvár 3200g 54cm 8040g ? 13 hónapos és 3 hetes
Babus 26 Gyöngyös Kristóf 2005. 01. 27. MÁV 2700g 52cm 7960g 66cm 10600g 77cm 13 hónapos és 1 hetes
Nyuszko 29 Marosvásárhely Ákos 2005. 01. 28. Marosvásárhely Megyei Kórház 3550g 55cm 8250g 70cm 10900g 79cm 13 hónapos és 1 hetes
Tamesz 33 Budapest XVII. Marcell 2005. 02. 08. Kistarcsai Kh. 3450g 53cm 7600g 68cm 9590g 78cm 13 hónapos és 0 hetes
Flames 28 Budapest XV. Adri 2005. 02. 10. MÁV 2700g 51cm 7080g 65cm 8320g 73cm 12 hónapos és 4 hetes
Juc 32 Budapest XII. Marci 2005. 02. 18. MÁV 3400g 60cm 7980g 71cm 10280g 80cm 12 hónapos és 2 hetes
Timka 30 Veresegyház Fanni 2005. 03. 04. SOTE II. 3420g 53cm 8200g ? 12 hónapos és 0 hetes
Fanka 28 Budapest XI. Panni 2005. 03. 06. Szt.Imre 3400g 56cm 7710g 70cm ? 12 hónapos és 0 hetes
Eveka 29 Budapest XIV. Marcell 2005. 03. 10. MÁV 3480g 55cm 8550g 67cm ? 11 hónapos és 4 hetes
Mukika 28 Szeged Aliz 2005. 04. 06. Szeged Női Klinika 2260g 44cm 6700g 64cm ? 11 hónapos és 0 hetes
Timurr 24 Kaposvár Maja 2005 .05. 13. Kaposi Mór Megyei Kórház 2600g 49cm ? ? 9 hónapos és 3 hetes </pre>

Juc

Kép
juc14
 
 


Kriszta,
üdv köztünk! Írjál sokat, és tegyél fel képeket a kisasszonyról!!! A babakocsi típust majd megnézem, most kint van a csomagtartóban.

Juc,
homokos tengerpartot még nem találtam, de majd keresek!
Marci jól van, vsz. tényleg bélpoklost játszott, most apával fürcsiznek!
Apának köszi a köszöntést, képzeljétek sikerült a diós-mandulatorta, pedig, itt se tortaformám, se tálca, szóval kb kollégista túlélőkészlettel rendelkezik a konyhám, de ehető és apa el volt ájulva, mert én tortát nem szeretek sütni. És kapott rá 30 gyertyát is. Majd rakok fel képet a fiúkról.

Babus,
homeós cumót mindig az adott tünetekre kapunk, takonykórra Kálium-muriaticumot evett Marci, és segített. Ha gyulladás is van a szervezetében, akkor a Bella-donna ajánlott. De igazából orvost kellene megkérdezni.

Na megyek, mert kijöttek a kádból!!!
szép estét!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

A változatosság kedvéért Marci belázasodott... Kép
Úgy látszik, mégis előbukkant vmelyik tegnapi várótermi szerzemény... El vagyok keseredve... Kép Kép Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
gyógyuljatok gyorsan, reméljük semmi komoly baja nem lesz!!!! kitartás!!! Neked kell tartani benne a lelket, ne törj le!!!
szép álmokat, nyugodt éjszakát!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


JAjj, Juc!! Panni lázát a múltkor a Nurofen vitte le nagyon hamar. Szorítok, hogy ez ne döntse le komolyan Marcit a lábáról. Sok gyógypuszit küldünk Neki!!
Kép
Panni fején a púp már alig látszik, olyan trendi halvány-lilás árnyalatú Kép

KépKép
fanka
 
 


Babus!
Sajnálom, hogy nem javulgat Kristóf. Az egyik ismerősünk echinacea(?)-t ad a gyerekeinek. Õk már nagyobbak, de homeós gyógyszertárban esetleg meg lehet kérdezni, hogy létezik-e ilyen piciknek is. Mi Cebion-t adunk Marcinak, napi 8 cseppet és én is szedek (ha eszembe jut) Cetebét, ez átmegy a tejen keresztül.

Tamesz!
Nagyon ügyi vagy! Én még csak néhányszor sütöttem, pedig van felszerelésem. Apának boldog szülinapot! C&A-ben vásároltam Marcinak. Elég aranyos dolgok vannak. A H&M-et elfelejtettem megnézni, hogy megnyílt-e már. Hiába, öregszem...

Kriszta!
Üdv itt! Várjuk a képeket!

Marcinak 18-as a lába. Mi így most 19-es szandival indítottunk. De Marci elég törpicsek. A Megatoysban vagy a Brendoban most kuponakciós a Siesta szandál. Csak a neten láttam, mert mi sajna korábban vettünk sokkal drágábban Kép.

Az esernyőre csukható babakocsi nálunk is most lesz aktuális, így jól jönnének a tapasztalatok. Nekünk még jó lenne a régi, ha nagyobb autónk lenne, de így talán csomagot is tudnánk berakni a babakocsi mellé.

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Juc!
Sajnálom. Nálunk a Panadol baby vált be. Hátha gyorsan túl lesz rajta! Gyors gyógyulást a kis druszának!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok!

Tamesz, boldog szülinapot Apátoknak!!! Kép

Babus,
barátnőm is az echinaheásás bogyót adja a lányának. Én is próbálkoztam vele, de rendszeresen elfelejtettem beadni. Amúgy úgy hallottam, hogy a homeós bogyók közül a Boiron cég által gyártott gyengébb, van egy másik cég is, de most nem jut eszembe a nevük. Ez utóbbié sokkal jobb, mert több benne a hatóanyag. (homeós doki mondta)

Nálunk ma egy kicsit nyűgös nap volt, 1/2 10-kor kelt és 1/4 6-ig semmit nem aludt. Aludtunk 1/2 7-ig egy kicsit, de utána is sokat nyűglődött. Anyukám ma még itt van, de nem volt hajlandó vele maradni egy kicsit sem, csak anya, anya és anya.
Most estére bekentem az innyét meg adtam ve neki egy kis Panadolt is, mert tegnap éjjel is sokat felsírt, gondolom a foga miatt.
Ja, már a szülinapjára kibújt a 6. foga, a fenti bal 2-es! (asszem ez a középső melletti fog)
Holnap lehet veszek neki olyan homeós kúpot amit Babus is nyomatott.
Tényleg, aki használta ezt annak bevált?

Gyors-gyors gyógyulást kívánok minden kis betegeskedőnek, nektek anyukák pedig sok türelmet a picurokhoz!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


SziasztokKép

Estére Kristóf is belázasodottKép
Dokinéni még mindig nem lát nála semmit, torka változatlanul picit piros, de semmi más baja nincs már, tüdeje tiszta, nózija rendbejött, alig köhög, füle rendben, nem tudni mitőlKép
2 óránként kell hőmérőznöm, és írnom a hőit, és este újra mennünk kell a dokinénihez.
Komolyan aggódom érte. Minden látható ok nélkül lázas.

Juc
Marcinak is jobbulást!!!Kép

Echinacheát majd Apucimmal megérdeklődtetem a gyógyitárbanKép

Timka
Fanninak boldog névnapot!!!Kép
A Viburcol kúp nekünk nagyon bevált, most is adok neki éjszakára, mert a leírása alapján lázas és láz nélküli nyugtalansági állapotokra és banális fertőzésekre is javasolt és tényleg, még így betegen is végigaludja tőle (vagy nem tőle?) az éjszakát.

Tamesz
Férjednek pedig boldog szülinapot!!!Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Hahó!

Küldünk Fanninak egy kis virágot a névnapjára!!! Kép

Kép

Köszi a jókívánságokat! Sajnos még mindig lázas Marci Kép, bár most már nem annyira, mint tegnap este. Délután jön a dokinéni. Én meg úgy látszik, nem bírom ezt a stresszet, mert előjött a hólyaghurutom... Kép Elegem van már abból, hogy ilyen kripli vagyok!!! Kép Meg ebből a k.va télből is!!! Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hahó-hahó!
Jelentem ma 10,45-kor megszületett öcsémék kisfia, Alex 4380grammal, a hosszát nem tudom, de hatalmas nagyon kerek baba a képeken, gyorsan meglett, reggel 6-kor mentek be. Végül epidurálissal, azt mondták sokkal könnyebb volt így, a harmadiknál már az elején fogják kérni!

Itt süt a nap, küldök pozitív energiát a betegeknek, meg most olyan nagyon boldog vagyok, újabb kisember érkezett a családba, hú nem is tudom, hogy bírom ki nyárig, elhet, hogy felpattanok egy fapadosra???!!!! Úgy megfogdosnám egy kicsit! Tiszta bolond vagyok, bocsika!!!Kép

Babus, Juc,
remélem gyorsan meggyógyultok és végre jön a tavasz és elfogynak a bacik!!!

Juc,
hólyaghurut, nem jó hír, akkor Neked is jobbulást, mi lesz így a keddel???!!!!

Timka,
mi is boldog névnapot kíávnunk a kisasszonynak, jó sűrűn vannak az ünnepek nálatok!!Kép

Ráhel, Muki, Rusovszky, Bogácsi, Betti? elveszettek jelentkezzetek!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Jobbulást az a kis és nagy betegeknek!! Voltunk ma méricskélésen ebben a fasza kis tavaszi időben! Úgy látszik a lányom manöken akar lenni: 8950 g és 79 cm. Tényleg kinőtte már a 80as rucikat. Amúgy minden okés. Fluor tablettát is írt fel a dokibá. Többiek is szedik?
Nyűglődés nálunk is van, meg nem alvás, én az időjárásra fogom Kép

Remélem keddig kitavaszodik, mert szakadó hóban nehezen jutunk el az állatkerhez! Mi már nagyon várjuk!!

Két múlt heti délutáni alvós kép
Kép

Kép

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Az előbb írtam egy mailt de nem ment el, úgyhogy most gyors leszek, mert Luca mindjárt ébred és még nincsen kaja. Mi is betegek vagyunk, tegnap est kezdett el köhögni, én már egy hete. Úgyhogy Fanka, köszi a meghívást de nem tudunk menni keddenKép
Fanninak szerettem volna még boldog névnapot kívánni!
Juc! Leírom a kért adatokat, a táblázatnak megfelelő sorrendben:
32, Budapest XXI, Luca, 2005.01.07., Schöpfmérei, 3100 gr, 52 cm, 7100 gr 68cm, 8500 gr 76 cm.
Mindenkinek gyors gyógyulást és kitartást a következő napsütésig!
Kriszta
kriszta07
 
 


Hahó!

Tamesz, gratula öcsédéknek! Kép Szép nagy baba!

Babus, hogy vagytok? Voltatok azóta a dokinéninél? Gyógyuljatok! Kép

Kriszta, ti is gyógyuljatok mielőbb! Köszi az adatokat, majd este fölrakom a kibővített táblázatot!

Fanka, fluortabletta??? Kép Az meg micsoda? Ma megkóstoltuk a kölesgolyót, nagyon rákattant a kissrác... Kép Köszi a tippet! Kép

Ja, és a vitacolant is akartam kérdezni. Az mennyire hasznos? Nem elég a tápszerben levő csomó vitamin?

Nálunk nemrég járt itt a doktornéni, Marcinak is csak a torka piros egy kicsit. Napközben egyébként jól volt, lement a láza, most már viszont megint van egy kis hőemelkedése.

Szép estét mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok, vagyunk.
Flourtabl. nekunk is ajanlottak, mert keves itt a viz fl. tartalma. En babavizet adok, tablettat nem.
A kolesgolyo bejott nalunk is, most a gabonataller a slager. Egyszerre 2-3 a kicsi pofiban.
Nekunk az egyeves adatok: 9200gr, 79 cm.
MIlyen ceg gyart meg homeos dolgokat? Valaki irt a Boironrol korabban, en is azt hasznalom. Tobbit nem ismerem.
Gyogyulast a betegeknek.
Rahel
rahel
 
 


SZiasztok!

Juc,
örülök, hogy nincs komoly bajotok, remélem gyorsan elfelejtitek az egészet!

Ez a fluor tabletta nekem is új!

A kölesgolyót hol veszitek? Ez engem is érdekelne, bár most éppen reszeltsajtot eszik apa spagettijéről!Kép

Kriszta gyógyuljatok ti is meg!

Fanka
nagyon aranyos a csaj a képeken! Én is szoktam MArcit fotózni alás közben, akkor legalább nem mozog!Kép

Na és két tegnapi kép:
Így rohangált a teraszon délután:
Kép
És a két ünnepelet, Apa 30, Marci 13 hónapos, ja a tortát nem ér cikizni, nem volt tortaformám!Kép
Kép
szép estét!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


sziasztok,
kolesgolyot Tescoban a bio reszen, ott van bulata is, vagy biobolt, herbariasban is van.A gabonataller is finom.
Ennyi gyertya, nagyon kedves lehetett.
Talalkozora mi is mennenk....ha Bp . laknank, de Esztergom mellett vagyunk.
R.
rahel
 
 


Rahel, nem Kaposváron laktok? Én azt írtam a táblázatba... Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok

Tamesz
Kölesgolyót és bulátát én a DMben szoktam venni, de bármelyik bioboltban van+amit Rahel írt. Ma pl kiraktam pár golyót egy tányérra a dohányzóasztalra, és magától csipegetett játék közben Kép De jó, hogy Nálatok ilyen szép idó van!! Nem tudom hányat "rúg még belénk" a tél, de én már alig hiszem, hogy lesz tavasz.
Gratulálok, nagynéni, az óriási unokaöcsikéhez! Tényleg jó gyorsan megszületett. Miért csak nyáron láthatod?
Nagyon szép a tortás kép!

Juc
Hogy vagytok? Akkor ugrik a holnapi torna. Remélem keddig meggyógyultok, el tudunk vinni titeket kocsival az állatkerthez. Jó lenne, ha jönnétekKép

Rahel
A Boiron francia, a másik egy német gyártmány: RÉMEDIA. Ez nagyobb üvegben van, zöldes a címkéje és a golyók kisebbek. Nekünk többnyire ez utóbbit ajánlja a dokink.

Kriszta
Jobbulást Nektek!!!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntéseket, csakhogy mi nem ma ünnepeljük, pont azért mert olyan közel van a szülinapjához. Van egy Fanni nap október 30-án is, csakhogy a hagyományos névnaptárban ez nincs benne, de mi ezt tűztük ki ünnepnapnak. De az azért tényleg köszi.

Fanka, míg el nem felejtem, megnéztem a másik homeós cég nevét az övegen: Remedia. Kisebbek a golyói, de állítólag jobbak.
Hú, de irigyellek a modell csaj miatt, olyan édesen alszik! Kép

A mi 1 éves adatinkat be se merem írni. Súlya: 13,50 gr magassága 76 cm.
Fanni tegnap éjjel baba kora óta előszür fordult éjszaka hasra és úgy aludt elég sokáig.
A kórházban anno azt mondták, hogy hason alvó baba lesz, ezzel szemben most aludt elszür így, kivéve amikor rajtunk aludt kiskorában.

Ma jó kis nyüzsi napunk volt, anyut bevittem a Nyugatihoz a 11-es vontahoz, hazajötünk, ekkor aludt egy kicsit (kb. 30 percet) itthon volt nagy tombolás, játszás, és 3.45-re visszamenünk az Almássy téri Ringatóra. Jó pocsék idő volt, nem gondoltam volna mikor elindultunk. Befelé még aludt kb. 30 percet, de azóta semmit, még a visszautat is végigdumálta. Most 11-kor sikerült ágyba dugni.
Nem semmi, hogy bírják ezek a kis csibészek a pörgést!

Na mára ennyi, a betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Bocsi, Ráhel a homeós hozzászólást neked akartam írni, bekavart, hogy Fanka is írt-e témában, csak azt nem vettem észre, hogy ő is megírta a nevét.
Hiába K.O. vagyok!

T.

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok,
Juc, Kaposvaron szultem, ez kavarhatott meg, de most maradjon a lakhely Esztergom.
KOszi a homeos infot. EN eddig csak Boiront talaltam, majd nezegetem.
Meg itt is megy a piac....marmint a homeon.
R.
rahel
 
 


Sziszatok!

Bocs hogy bepofátlankodom!Kép
Eveka!
Marci ikertesónak nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!
Kép
Kép

Ildi&Marcipán

delfinke
 
 


Sziasztok
Már régóta sasollak titeket,nagyon jó társaság jött össze.
Csatlakozhatnék???
Igaz az én lányom,Dorka 2004.december 26-án született,de az már majdnem január.Ugye?????
Amugy január 2-re voltam kiírva de Dorkám sietett,még karácsonykor nagypapa névnapján szeretett volna megszületni.
Sikerült is neki,hajnali fél2kor,2580g-al és 48cm-re,sajna toxémiás voltam,elhalt a méhlepény és visszafejlődött a bébiKépKép
Már nagyon eleven,hisztis kiscsaj.Eddig mindenkinek dicsekedtem milyen jó alvó,kezdetektől átaludta az éjszakát,de kb 3 hete pont az ellenkezője.Nappal alíg hajlandó aludni,éjszaka virraszt...

Most várjuk a 15hós oltást,még nem tudom mikor kell menni.Remélem nem lesz gond.

Szép napot nektek.
Viki
Vendég
 


Boldog születésnapot MarcinakKépKép

Kép
Vendég
 


Halihó!

Eveka, Marcinak sok boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Juc+Marci

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Teszek fel egy pár képet, mert tegnap megígértem, de rohanok is tovább. Megyünk doktor nénihez, éjszaka felváltva pityeregtünk és köhögtünk, de szerencsére (le is kopogom) láza nincsen.
A tegnapi kívánságom a napsütésről és gyógyulásról úgy látszik nem vált be.Kép
A rossz idő ellenére is kívánunk Marcinak nagyon-nagyon boldog csak azért is napsütéses szülinapot!!!

Kriszta
KépKép
kriszta07
 
 


Na, most akkor jövök a tegnapi elmaradásommal, a táblázattal! Kép

<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Lakhely Baba neve Szülés ideje Kórház neve Születéskori méretek 6 hónapos méretek 1 éves méretek Baba kora
Lego ? ? Dorka 2004. 12. 26. ? 2580g 48cm ? ? 14 hónapos és 2 hetes
Rusovszky 29 Budapest Attila 2005. 01. 07. I. Női Klinika 3150g 50cm 8810g 11200g 76cm 14 hónapos és 0 hetes
Kriszta 32 Budapest XXI. Luca 2005. 01. 07. Schöpf-Mérei 3100g 52cm 7100g 68cm 8500g 76cm 14 hónapos és 0 hetes
Andi 32 Pilisvörösvár Miron 2005. 01. 14. Szt.Rókus 3200g 7780g 10000g 74cm 13 hónapos és 3 hetes
Bogacsi 30 Dunakeszi Szonja 2005. 01. 16. Szt.István 3860g 56cm 7590g 68cm 10390g 76cm 13 hónapos és 3 hetes
Bettimama 23 Dunakeszi Dorka 2005. 01. 17. Nyírő 3300g 53cm ? ? 13 hónapos és 3 hetes
Rahel 26 Esztergom Peti 2005. 01. 17. Kaposvár 3200g 54cm 8040g 9200g 79cm 13 hónapos és 3 hetes
Babus 26 Gyöngyös Kristóf 2005. 01. 27. MÁV 2700g 52cm 7960g 66cm 10600g 77cm 13 hónapos és 1 hetes
Nyuszko 29 Marosvásárhely Ákos 2005. 01. 28. Marosvásárhely Megyei Kórház 3550g 55cm 8250g 70cm 10900g 79cm 13 hónapos és 1 hetes
Tamesz 33 Budapest XVII. Marcell 2005. 02. 08. Kistarcsai Kh. 3450g 53cm 7600g 68cm 9590g 78cm 13 hónapos és 0 hetes
Flames 28 Budapest XV. Adri 2005. 02. 10. MÁV 2700g 51cm 7080g 65cm 8320g 73cm 13 hónapos és 0 hetes
Juc 32 Budapest XII. Marci 2005. 02. 18. MÁV 3400g 60cm 7980g 71cm 10280g 80cm 12 hónapos és 3 hetes
Timka 30 Veresegyház Fanni 2005. 03. 04. SOTE II. 3420g 53cm 8200g 13500g 76cm 12 hónapos és 0 hetes
Fanka 28 Budapest XI. Panni 2005. 03. 06. Szt.Imre 3400g 56cm 7710g 70cm ? 12 hónapos és 0 hetes
Eveka 29 Budapest XIV. Marcell 2005. 03. 10. MÁV 3480g 55cm 8550g 67cm ? 12 hónapos és 0 hetes
Mukika 28 Szeged Aliz 2005. 04. 06. Szeged Női Klinika 2260g 44cm 6700g 64cm ? 11 hónapos és 0 hetes
Timurr 24 Kaposvár Maja 2005 .05. 13. Kaposi Mór Megyei Kórház 2600g 49cm ? ? 9 hónapos és 3 hetes </pre>

Juc

Kép
juc14
 
 


És hozzá is szólok, amíg még hagy a pörgő betegem... Kép

Remélem, a táblázatba mindenkinek beírtam a megadott adatait, Lego, téged is beraktalak (majd a hiányzó adatokat megadod?). Különben üdv köztünk, te 2004-es anyuka Kép , írjál gyakran! Kép Kép Kép

Kriszta, nagyon aranyos a kislány! Kép Remélem, hamar meggyógyultok!

Delfinke, a te Marcidnak is boldog szülinapot, neked meg boldog névnapot! Kép Jó kis névnapi ajándékod van! Kép Én reménykedtem tavaly, hogy a szülinapomra érkezik Marci, de lusta volt és 4 nappal később jött... Kép

Fanka, igen, a mai torna elmaradt Kép , majd legközelebb. Remélem, keddre meggyógyulunk, és tudunk menni. A dokinéni szerint persze hétfő-keddig ki se tehetjük a lábunkat itthonról Kép , persze ilyen időben nincs is nagy kedvem. Most még valószínűleg fertőz is a kis beteg, úgyhogy így pl. az unokatesója holnapi keresztelőjére nem megyünk. Kép (A keresztelő nem az öcsémék kislányáé, hanem a férjem nővérének 2 éves kisfiáé egyébként.)

Különben ezerrel pörög a gyermek, nem zavarja, hogy reggel még hőemelkedése volt, most szerencsére már az is lement.

Tamesz, jók a képek, szuper a 30 gyertya, és el bírta fújni a férjed??? Kép

Én is rakok föl néhány képet.

Ezt Marci fényképezte (nem vicc, néha orvul megkaparintja a fényképezőt, és ilyeneket csinál vele a kis fotóművész Kép):

Kép


Itt meg nyakláncozik a legény. Egyszer megmutattam neki, hogy kell felvenni őket, azóta ha meglátja, egyből felkapja, és utána így rohangál... Kép remélem, nem most neveltem belőle transzvesztitát... Kép Kép

Kép

Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hm, a képek vmiért túl picik lettek. megpróbálom még egyszer.

Kép

Kép

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
a láncos képek nagyon jók!!!!Kép Szerintem nem neveled el!!Kép

Fanka,
öcsémék párizsban élnek, így nem találkozunk túl gyakran, leginkább webcamerázunk, persze nem a zárgábi netről, mert az nem bírja!!Kép A nyáron voltak itthon, akkor derült ki, hogy lesz kistesó, majd ősszel mi mentünk repcsivel. Elvileg a nyáron jönnének, de lehet, hogy inkább nagoybb lakásba költöznek!

Timka,
te is tudsz aktív napot szervezni!!Kép Tényleg nem semmi adatokkal bír a csajszi! MAjd kedden jól meggyömöszöljük!!Kép

Köszi mindenkinek a kölesgolyót!

Eveka,
NAGYON--NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT MARCITOKNAK!!!

Lego,
üdv a csapatban! december az január, mint ahogy február is január!Kép

Kriszta,
nagyon szép a kisasszony!!!

Egyékbénkt ma itt is esik, bár nincs hideg, már nagyjából bepakoltunk, még rendet rakok és 2-re emgyünk apáért és húzunk pestre!!!!
szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok,

Már egy jó ideje nem írtam, látom azóta bővült a csapat kát újabb taggal Kép. Lego, Kriszta, üdv. Kriszta nagyon édes Luca, azok a hatalmas szemek!

Eveka,
nagyon sok boldog szülinapot Marcinak!

Fanka,
Látom Panni is betöltötte az 1 évet, míg én igazolatlanul hiányoztam a babanetről Kép. Isten éltesse sokáig!

Juc,
Nagyon aranyos a kissrác, látom már jól belejött a járkálásba. Ákos is megindult, és most már szinte alig mászik. Folyton fel-alá jár a házban Kép, néha-néha elveszti az egyensúlyt és akkor puff...fenékre vagy térdre huppan. Szegénykémnek elég kék-zöld foltos a térde. Örülök, hogy jól ment a vérvétel, remélem minden rendben Marcival.

Tamesz,
Szuperek a képek, miután megnéztem őket, elfogott a vágy a tenger után, imádom a tengerpartot. Novemberre tervezünk mi is egy Tunéziai utat, remélem összejön. Volt-e valaki közületek már ott?

Timka,
a Brendonos képek nagyon jók. A kiscsaj született fotómodell Kép. Hogy bírja a hercehurcát?

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Tamesz, jaj, de jó, hogy jöttök haza, remélem, a tavaszt is hozzátok!!! Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
nagyon tetszik a szőnyegetek! Na a pasi sem rossz!

EMgyünk, én is vágyom már haza, most végignyaltam itt a lakást, vasárnap meg majd otthon, mert holnap megyünk győrbe, ott kajpa apa a meglepit!
Na öltözünk!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Közben kihalásztam egy pár képet a kissrácról:
Lesz ami lesz, megpróbálok megbírkózni ezzel a hatalmas almával:
Kép
Lillával:
Kép
Most már nemcsak taszigálom, hanem meg is ülöm a hintalovat:
Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Csajok.Köszi a fogadtatást.Aranyosak vagytok.KépKép

Juc
Akkor az elmaradt adatok.25 éves vagyok,Becsvölgye a lakhelyem,Zalaegerszegen szültem.KépDorkám méretei:6hó:6660g,65cm.1évesen:9100g,73cm.
Elég aprótermetűek vagyunkKépKépMég most is csak 76cm,9,5kg.Elég rossz evő Dorka a reggelin és vacsin kívül mást nemigen akar enni...

Teszek képeket:
Ez július végén Ho-ban...
Kép

Én a nő....
Kép

...és a nagylány...
Kép

Sziasztok.Viki
Vendég
 


Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Kép

KépKép
fanka
 
 


Jajjjjjjj,de homályosak.....Ejnye
Vendég
 


Lego
Nagyon helyes a kislányod! Milyen nagy haja van már! A napszemüveges kép nagyon állat Kép! Ugyanolyan nyakban megkötős rucink volt, mint az első képen Dorkának Kép! Lehet, bunkó vagyok, de merre van Becsvölgye? Annyira szép név!

Juc
Örülök, hogy jobban van Marci! Nagyon vagesz a nyakláncos kép! Tényleg felveszi magától Kép?
A táblázathoz az 1 éves méretek: 8950 g, 79 cm. Ja, és én is öregedtem egy évet: 29 Kép

KépKép
fanka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?