Új privát üzeneted érkezett!

Ez jó hír. Kép Egy konzultációra elmegyek jövő hét csütörtökön, aztán meglátjuk!

Még mindig nem érzel semmi mensis tünetet?
Julcsi2
 


Sziasztok csajok!!!!

Beu!!!

Csak pihengessél sokat!!!!Én is barnáztam és tudom mit éreztél,mi is rohantunk az orvoshoz,de hála isten minden rendben volt!!Lehet a beágyzódástól is,és amit a dokid mondot az is.Sok.-sok pihenés,fekvés,igyál sokat,ne erőltesd magad!!!Puszi innen is!!!!

Julcsi!!!

Írtam mélt!!!Jól vagy már???Kedved jobb??

Voltunk tegnap dokinál,Regina 30 cm és 650 gr!!!!Növöget a drágám szépen.Dokibácsi megdicsért milyen ügyes vagyok,hogy nem híztam sokat!!!annyit mozgott az uh alatt!!!!Mennem kell terhelses cukorvizsgálatra!!!

Olyan szép idő van kint,vagy csalóka???Hideg van??Most mennék vásárólni,ablak pucoláson gondolkodom,függönyt is kellene mosni.

Anita&Regina baba (24)!!!!!!!!!!!!!haladunk.
csanita
 
 


Szia Anita!

Jól vagyok köszi!!! Kép
Szerintem az ablakpucoláshoz hideg van! Csalóka ám, mert igazi tél van! Ezt most halaszd el! Nem hiányozna Nektek a megfázás!
Julcsi2
 

 
 

Julcsi,
az az igazság, hogy a 21.-26. napig hol volt hol nem volt 1csepp barna, első napon sötét, utána nagyon világos.Enyhén fájt is a hasam egyik nap, de nem görcs szerűen. Azóta semmi.Csak tegnap fájt a hasma néha, de szerintem a beleim voltak.
Nem tudom mi van...
Barátnőim azt mondták, hogy ha babás lennék, már egy hete kéne éreznem vmi kis extrát, cicit, vagy hányingert, vagy vmitKép De van aki azt mondja, hogy később jelentkeznek a tünetek. Az első esetben sem éreztem semmit, ezért félek, hogy most is arra a sorsa jutok. De azzal nyugtatom magam, ha meg is jön, új dokim lesz, és így látatlanban is rendes, normális. Ha nem jön meg, akkor van még egy doki, csak ő meddőségi ügyben nem járatos. Majd meglátjuk.

Csanita,
gratula, bár azért az ablak pucoláson elgondolkodnékKép
Nálunk süt a nap, viszont hideg van.
Drukkolok a cukorvizsgálathoz, nem a legkellemesebb a kismamáknak.DE szívesen elmennék már én isKép Kép
Szegény férjem is volt ilyenen, és olyan bunkók voltak vele a laborban, még a cukrot is neki kellett megvenni a patikában. Ilyet mástól még nem hallottam!
haga_28
 
 


Sziasztok!

Kata
[color=#ff0000]Kép

[color=#0000ff][b]
Kép

Beuka
Nagyon ajnálomKéppihizz sokat!Gondolom nagyon megijedtetek.

Moni
Örülök,a jó hírnek!KépKép

Csanita
Grat!Eszméletlen nagyok vagytok már!Kép

Ragyáim jelentem nekem is vannakKépIlletve most úgy 4-5 pörkös ,hámlós folt díszeleg helyettük az arcomon.
Nekem is piros,nagy-fájós göb szokott nőni ide-oda.Heti 2x bőrradír,C-vitaminos-körömvirágos gél,ami használ vmit .Sztem ez a rossz hormonműködés miatt van.Remélem most a bromo,metformin keveréktől elmúlik.Utóbbi áll. 3 hónap alatt majd eltünteti.Bizakodom!Kép

Elevitröl.Sztem nem a vitamintól lesz nagy a baba.Ez a nö alkatán múlik.Mondta a szonográfus is,hogy már megfigyelte,a vékony norm magas nök mindig relatív nagy babát szülnek.(mondjuk a vékonyságom már a múlté)
Én végig szedtem az Elevitet,és Ada 3750 gr,és 52 cm volt születésekor.Megjegyzem most is nagyobb a koránál,úgy 2 évesnek felel meg a mérete.Persze én is ilyen koravén voltam,így nem csodaKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Haga,
te nekem nagyon gyanús vagy! Kép
(az a pecsételgetés erősen beágyazódásos...)
Nincs mindenkinél extra cicikidurranás és hányinger!
Tudom, hogy félsz a teszttől, de most már kéne egyet dobni!

angel37
 
 


Hello Csajok,
Bódog nőnapot, sok ingyennoteszt és virágot. Kép

Adi, Kata,
nagyon bódog szülinapot!!! Kép

Adi, Csanita,
gratula a szépen fejlődő babákhoz.

Kata,
tényleg nem kekeckedni akarok...de...izééé..mit jelent "élesben próbálkozni"???? Én azt gondolom, hogy utóljára mi 2004 júniusban védekeztünk. De 12 hónapig akkor szexeltünk, amikor kedvünk volt. Ekkor meguntam, és az utolsó 2 hónapban figyeltem a pére, és akkor időzítettünk. Akkor ez 14 hónap élesben vagy 2??? Kép
Ezért szoktam nem egészen érteni, hogy mit jelent, hogy vki még nem próbálkozik egyáltalán/nem próbálkozik élesben és terhes lesz???
Segítség...felvilágosulatlan vagyok! Kép

Beuka,
hogy vagytok? Minden oksi?

Ma voltunk Uhon mi is. Apa is volt. Csak a gyerek lufi fejét bírta kivenni, meg a szívét...könnyítésképpen kihangosítva. Kép Mondjuk sokkal többet én se, a dokim ma nagyon villámkezű volt. képet nem kaptunk.
De ami a lényeg, hogy minden okés, már 1 kg felett van kicsikét, a feje van lenn (én aszittem a lába, mert mindig szinte csak lent éreztem "rúgásokat").
Ja, és Apa nagy örömére pöcse nőtt "Zsófikának". Kép
potter_76
 
 


Potter,
gratula a kis pöcsöshöz! Kép aki gondolom innentől már nem Zsófi...

angel37
 
 


Potter!!

Gratula a kis "Zsófikának"!!!Előtte kislányt mondtak???
Te mikor is fogsz szűlni????

Akkor most nem lesz ablak pucolás,majd talán jövő héten hátha jobb idő lesz!!!

Julcsi!!!

12 óra?????
csanita
 
 


Vica, nem jóa net nem tudok menni..Kép talán délután.

Potter! Gratula a kis pöcsöshöz, ezek szerint Apa fiút akart, és Te?

Kata, nagyon boldog szülinapot!

velem semmi extra, vagyok mint a befőtt.
a jövő héten kéne megjönnie..azután meg megyek salzburg majd egy hétre fejtágításra...rólam ennyi..

Beuka! vigyázz magadra nagyon!!!

zsuzska80
Szombathely
 
 


Potter
Gratula!Kép
Akkor hogy fogod eztán hívni a pocaklakót?Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Ági! Ez tök jó! Na de mostmár azért ne Zsófinak szólítsátok! Nehogy később problémák adódjanak!

Anita! oks, megbeszéltük!

Okr, az én meddőségi dokim is hormonbajra gyanakodott a ragyák miatt. Aztán mégis minden erdeményem jó!Kép Inkább csak nem jól reagálok a hormonokra!
Julcsi2
 


Köszi a gratulációkat. Bezsebel-bezsebel. KépKépKép
Május 20-ra vagyok kiírva. Utolsó UH szerint ma töltöm a 29. hetet, de mostani UH szerint már a 30-hoz vagyok közelebb. Fene tudja. Valszeg a következő és egyben uccsó UH megint kicsit mást mond majd. Kép
Eddig nem látszott a neme egyik UH-n sem, csak most. Lánynak mondták, bár csak tippeltek eddig.
Meg én is mindig kislányként gondoltam rá, nemtommért. Apa fiút akart, én meg azzal cukkoltam, hogy lány lesz, biztos ezért. De azért csak "babának" hívtuk eddig is. Nekem mindegy volt. Kép
Nem tudjuk még, hogy fogják hívni... Fiúnévben egy igazán közöset sem találtunk még. A "Sör" nevet kaphatja a keresztségben? KépKépKép
potter_76
 
 


Köszönöm a gratulációkat! KépKépKép

Potter,
gratula a kisfiúhoz! Kép
Mi lesz a Zsófiból?

Elevit: a másik topikon is téma volt, oda ezt írtam:
...A gyümivel kapcsolatban is egyetértek. Sajna nagyon kevés vitamint tartalmaznak. Ne értsetek félre, azért kell fogyasztani! Én mindig azon a véleményen vagyok, hogy minél változatosabban, vegyesebben kell étkezni. Egyszóval mindent kell enni! De a vitamin már nem elegendő mennyiségben fordul elő a táplálkozásunkban, tehát pótolni kell. A tejnek már vajmi kevés köze van a tejhez, a gyümölcsöknél is ez a helyzet, a barna kenyér is több festéket tartalmaz mint rozst, vagy teljes kiőrlésű gabonát...stb. Kép Mondjuk, én magam sütöm Kép. Elevit: a doki még az első alkalommal rákérdezett szedek-e valami magzatvédő vitamint. A fogamzás előtt 1 hónappal keztem el szedni. A doki helyeslően bólintott és hozzátette, hogy még a szoptatás alatt is nyugodtan szedhetem. Tényleg, nagy és pocsék az íze Kép, de a fent leírtak miatt, én szedem és szedni is fogom.
adi77
 
 


Zsuszka,
mit csinálsz Salzburgban??? De jó neked, szívesen mennék én is egyszer.
potter_76
 
 


Potter,
gratula a kis pöcsös "Zsófikához" Kép

Most aztán törhetitek a fejeteket az új névenKép
Vagy esetleg már megvan?
haga_28
 
 


Nem tudom hogy jött ide a vitamin téma, de én is hozzákotyogokKép

Még anno 2004. novemberében el kezdtem szedni az Elevitet. 3napig bírtam, mert több órás hányingert és szorulást okozott. Más is panaszkodott rá. A dokim később azt mondta, hogy a változatos étkezés többet ér, főleg teherbe esés előtt. Ha meg késik a menyus, akkor a folsavat és változatos kaját az első 3 hónapban. Ezután jöhet a vegyes vitamin. Hiába van ráírva az elevitre, hogy csökkenti a hányingert, nagyon sokan mondták, hogy addig érezték jól magukat, amíg be nem vették...
Magam részéről a Materna is kizárva, mivel laktóz érzékeny vagyok.
Emiatt nehéz volt a választás.
Tavaly próba gyanánt vettem Pregnavit-et. Semmi bajom nem volt tőle, le is lehet nyelniKép És nem drága!!!
Most szorgosan szedem a folsavat, hátha...

Viszont a vasat abszolút nem bírja a gyomrom. Tényleg injekció formájában is megkaphatják a kismamák???
Van vkinek tapasztalata?
haga_28
 
 


AngelKép

én gyanús is, meg nem is vagyok magam számáraKép

Veled mi a helyzet?


Tényleg Csajok, Ti már találkoztatok egymással?
haga_28
 
 


Haga,
én is magam vettem a cukkert a patikában, kb 100 HUF volt. (Mondjuk én a saját munkahelyemen csináltam, ott nem nagyon csinálnak ilyen vizsgálatot, ezért vettem én.) Nem a bunkóság jele szerintem, hanem a pénztelenségé. Az intenzív osztályunkon ápolt betegek hozzátartozói veszik a felnőttpelust meg a tisztálkodószereket pl, mert véges a havi költségvetésünk, és azt is mindig túllépjük.

Cukorterhelés: olyan, mintha vízben oldott porcukrot kellene inni, édes lötty, de semmi extra, nem rosszabb 3 dl mirindánál szerintem. Lehet bele citromot facsarni, akkor olyan limonádés.

Vitaminok,
mindegy, nagy része kimegy a pisivel, ha vmi benmarad az meg nem árt. Dokival érdemes egyeztetni, ők se egyformán gondolkoznak róla...

Na, ma már nem okoskodom többet...Kép
potter_76
 
 


Haga,
most még semmi! Kép ma beszéljük meg a dokival, hogy hogy is lesz a HSG+tágítás (azután ha megjön).

Meddig vársz a teszttel?

angel37
 
 


Nem azért írtam, de mikor férjem rokonai mentek cukorterhelésre, ugyanoda, nekik nem kellett vinni. Na mindegy, rég volt.

Angel,
úgy tervezem, hogy pénteken tesztelek. Ha holnap sem jön meg, akkor irány a patikaKép péntek reggel meg irány a wcKép
Nemrég nyílt egy új gyógyszertár, egyenlőre nemsok mindent lehet kapni, remélem azért teszt leszKép Bár igazából nem is tudom, miet vegyek...
Múltkoriak: Gabriel, HCG, Medilab
A HCG jött be a legjobban, de azért át kell utazni a szomszéd városba.Na, majd meglátjuk.

Mikor mész ma a dokihoz? Gondolok Rád!
Ha a régi dokimnál maradtam volna, nekem februárban lett volna HSG-m. Mert a hormonjaim helyett inkább az érdekelte volna... Persze, mert úgy még több pénzt le tudott volna nyúlni tőlünk...
Neked majd drukkolok, írd ám meg, hogy mit sikerült a dokival megbeszélni
haga_28
 
 


Julcsi!!

Ott leszek!!!

Szép idő van kint csajok!!!Ezerrel süt a napocska de azért fel kell öltözni.Na megyek főzni majd jövök még!!!!
csanita
 
 


potter gartula a fiucskahoz.)

haga szoritokKép

Kép
monyoka
 
 


Angyal,
most még csak megbeszélitek? Akkor ma nem is kellett ünneplős fehérneműt felvenned? Apa szedi a kikészített bogyóit? Avivát nyomod?

Haga,
én Bettivel találkoztam eddig, mert nagyon közel volt a melóhelye hozzánk. Most már jó messze van, ma már nem kellett korán kelnie. Kép
potter_76
 
 


Na de Ági, velem is találkoztál egyszer! Kép Bár akkor csak kifutottam öt percre munkából.
Én pedig holnap fogok Anitával találkozni ebédidőben.Régebben már feldobtam, hogy összehozhatnánk egy közös talit egy csésze tea mellett munkaidő után valamikor. De nem sokan jelentkeztek. Kép

Ági, az én férjemnek is tetszene ez a név, ha meg lány lenne, akkor Heine..... Mert ugye sör nélkül nem élet az élet. Legalábbis nálunk. Kép

Anita, a 2.-ben a szökőkútnál jó lesz?
Julcsi2
 


Nekem az Elevitet anyukám ajánlotta. És jobb ha azt teszem amit mond. Eddig ha nem fogadtam szót, azt később mindig megbántam. Hogy lehet az, hogy neki mindig igaza van??
Na mindegy most be is veszem az első szemet. Kép
Julcsi2
 


Julcsi
Én pl. szívesen taliznék veletek,de mivel nem pesti vagyok,így elég maceráns lenne.Persze ha már szebb idő lesz,szívesen felugrok egy pár óráraKépmár ha lesz tali vmikor.

KépKép

KépKép
okr
 
 


Lányok, álomkórságra nem tudtok valami szert. amitől egész nap pörgök. Iszonyú, hogy milyen erőtlen és fáradt vagyok mostanában. Este is nagyon húz az ágy már korán. Nincs energiám semmire. És ez már elég régóta tart. Azt tudom, hogy vérszegény vagyok. Milyen vitamin van erre? Vagy sport, szauna????
Julcsi2
 


Lányok, álomkórságra nem tudtok valami szert. amitől egész nap pörgök. Iszonyú, hogy milyen erőtlen és fáradt vagyok mostanában. Este is nagyon húz az ágy már korán. Nincs energiám semmire. És ez már elég régóta tart. Azt tudom, hogy vérszegény vagyok. Milyen vitamin van erre? Vagy sport, szauna????
Julcsi2
 


Oks Kriszti! ez tényleg jó lenne nagyon! Kép
Julcsi2
 


Na Lányok lelépek. Úgy néz ki, átugrunk a szomszéd városba.És ha már ott járunk, veszek egy tesztet isKép
Lehet, hogy holnap meg is csinálom, bár még korainak tartom. Még csak 4 napot késik. Na de reggelre megálmodom.
További kellemes napot mindenkinekKép
haga_28
 
 


Julcsi,
napi 8-10 óra alvás a legjobb szer. A többi nem jön be ennyire. A koffeines Plussz se rossz. Vizsgaidőszakban azon éltem, koncentrálni is segít. Télleg, megvannak a vizsgák?
Iiigaz, veled is találkoztam! Kép
potter_76
 
 


Haga,
DRUKK és irígyellek a türelmedért! Kép Én valahogy biztos vagyok a két csíkodban! Kép
Fél6-ra megyek! (És most, hogy leírtam máris tiszta ideges lettem! Kép)

Potter,
aha, csak megbeszélünk!
de tudod, a fehérnemű úgyis mindegy! Kép Esetleg kedveskedhetnék neki a nőnap alkalmából egy szál virággal nuniból... Kép
Ja, a múltkor kezembe került egy narancs matricával! Cicire jobban illene nem? Kép A csíkíta maradjon a doktorbácsinak! Kép

Apa szedegeti, hol magától, hol az orra alá dugom!Kép

Avivát csak PÉ előtt merem nyomni!

Julcsi,
Vérszegénységre: vas+folsav (én egyszer ezt kaptam rá). A mennyiséget nem tudom.
Az Elevitben tuti vannak ezek.

Kriszta,
gyere!!! Kép

angel37
 
 


Jól van lányok,akkor talizzunk!KépMikor is?

KépKép

KépKép
okr
 
 


Szia Haga.

Julcsi,
a vérszegénységet ha komolyan gondolod illik kivizsgáltatni. Nem egy egyszerű vérkép az egész. És nem mindenki kapcsiból vashiányos.
potter_76
 
 


Akkor én biztos vashiányos is voltam. Kép

Tök érdekes akkoriban még nem bújtam bele a leleteimbe, csak vittem a laborból a dokihoz... bezzeg most!

angel37
 
 


Nemcsak komolyan gondolom, hanem tudom. Legalábbis két éve az voltam vérvizsgálat alapján.Felírtak valami barna rágótablettát. hát sokáig nem szedtem. Kép Félévente kontrollra kellett vona járnom, de azóta sem voltam. A vérnyomáom is alacsony.. A kávétól hánynom kell.
Julcsi2
 


Angyal,
és gondolkodtál már azon, hogy mi lesz, ha már tudod az eredményt?
Pl nincs elzáródás, vagy legalább az egyik p.vezeték átjárható? Türelem, vagy inszem?

Szerintem a dokid dolga a mai napon a kedveskedés. Kép Majd nézd meg azért utána otthon, hátha kapsz vmit. Már nyílik a hóvirág! Kép Csak nem rózsát kapsz!!! Kép
A narancs mégjobb. KépKépKép Terhesség során meg a dinnye. Kép Vagy azon nincs matrica???
Az arcodat meg fogja ismerni??? Kép

Ötyemail ment.

Monyó, köszi. Mi van veled???
potter_76
 
 


Julcsi,
akkor vissza kellene menned, nem?
A könyv amit adtam nem írja véletlenűl, hogy nem kedvez a teherbeesésnek a vérszegénység? Nem emlékszem, de elképzelhető. Biztos vasat írtak.
Barátnőmnek is folyton azt nyomatták eredmény nélkül...majd végre kivizsgálták, kiderült, hogy ételallergiája van, nem vashiánya. Mióta nem eszi azt a fajta kaját, azóta nem vérszegény. Persze a vashiány a leggyakoribb ok fiataloknál. Valszeg az volt a rágótablettában is. Terhesség alatt ez csak rosszabb lesz, így jó lenne, ha már előtte feltöltenéd a raktáraidat vassal.
potter_76
 
 


potter.jol vagyok.

holnap megyek dokihoz.Kép

Kép
monyoka
 
 


Julcsi!!

Jó a szökőkutnál,de az a bejáratnál van???Most nincs előttem hol van az.Jön velem Zsófi is!!!!(Zafír).

Kész az ebéd!!!

Monyo!!
Mennek a drukkok a dokihoz holnapra!!!

Tényleg jó lenne atöbbiekkel is talizni!!!!De mi holnap talizunk Julcsival!!!Bö-böö!!
És jól kibeszélünk benneteket!!!Na jó cak viccelek!!!
csanita
 
 


Julcsi
Most jut eszembe,a táblán írj már át,2.clostys ciklusra.Köszike!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Drukkolok Haga!
Azért a négy nap nem olyan kevés. Manapság a tesztek már a mensi esedékesség napján kimutatják.(14 DPO) A fertility-n olvastam egy tanulmányt grafikonokkal szemléltetve tesztekre is lebontva és totálban is. 13-14 DPO a leggyakoribb.

Angel. Sok sikert estére.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Ági, megfogadom a tanácsot! Sőt, elmegyek allergiavizsgálatra is valamikor. Most úgy benne vagyok ezekben a dolgokban. Megszerettem a dokihozjárást! Kép Kép
Julcsi2
 


Potter,
nem vagyok egy nagy türelemmel megáldott valaki, de ha átjárható vagyok, akkor nem akarok semmilyen mesterséges segédletet...

Ááá, ma egyébként nem lesz se tapi, se bekukucskálás, csak szófosás. De otthon azért csekkolok, hátha dokibácsi bebűvészkedett vmit Kép Vagy inkább hagyom, hogy a párom találja meg... Kép

Nem tudom megismer-e pofáról, de el tudja hitetni, hogy igen! Kép Deréktól lefelé viszont tuti, onnét vagyok a számára különleges! Kép Kép Kép

Kamilla, köszi! Kép

angel37
 
 


Monyó,
mész orvoshoz? Mi lesz, egyelőre beszélgetés?
potter_76
 
 


Sziasztok Lányok!!

Első napom itthon. Tegnap és tegnapelőtt lenyúztak néhány bőrt rólam a munkahelyemen. Sikerült túlóráznom. Most már marhára el vagyok fáradva. Derekam, hátam kezd kipurcanni, most már tényleg ideje itthon pihennem. Vettem szuper tundrabugyit. Elvileg tehermentesíti a hát alsó részét. Nagyon szexi. Kép

Ági!

Gratulálok a kis kukishoz. Akkor már ketten gyarapítjuk a fiús mamák táborát. Kép Kép

Ma voltam védőnéninél. Kicsit dagad a bokám, pici fehérje van a vizeletemben, 7 kilónál tartok. Kép Kép Azért valahogy túlélem. Kép

Betti
26+6

Betti
betti73
 
 


Betti,
Üdvözöllek első napodon otthon! Kép
Tundrabugyi! Kép

angel37
 
 


Szegény Julcsi,
de vigyázz, a "konzílitisz" esetenként halálos betegség!!! KépKépKép
Az allergiájára a vérszegénységes doki jött rá, kicsit komplikált vizsgálat volt, nem egy sima allergia teszt, szal nem ilyen macskaszőrös parlagfüves dolog...Nem azért írtam, hogy mindenképpen menj el allergiavizsgálatra. Beszéld meg a Forgácsékkal ha mentek legközelebb, biztos ért hozzá "babacsinálási szinten". Mondjuk a vérszegénységes dokihoz érdemes lenne visszanézni.

Ezt most találtam, talán hasznos neked:
http://www.hazipatika.com/articles/A_faradtsag_testunk_veszjelzese?aid=200601301 00229
potter_76
 
 


Hello Betti,
aszittem nincs otthon netetek. De jó, hogy van! Kép
Az én lábam is vizesedik, és már 8 kg plussznál járok, ne aggódj, lesz ez még ígyse! Kép A pici fehérje ha stixszel csinálják lehet, hogy nincs is ott... Vérnyomás?
Mikor keltél ma?
Köszi a gratulációt a fiúhoz...el voltam képedve. Apa az óklét rázta a vizsgáló sarkában. Anya azt mondta kis szünet után, hogy..."na, nem baj." Kép
Én is inább már terhesnek érzem magam, mint állapotosnak. Kép Pedig még kapok rendesen levegőt. KépKépKép
Tornázz és rakd fel a lábad. Hajrá. Kép

Á.
potter_76
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?