Új privát üzeneted érkezett!

Cas, Sebi
Kép Kép Kép
hmmc
 
 


Huh, túl vagyunk az első kötözésen, az apja lefogja, én meg kenegetem-kötözöm. Nagy kaland! Persze Sebi meg zokog, nem is a kötözés fáj, hanem utálja, hogy lefogjuk... Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Jujj, szegény Sebi. Kép És hány napig kell így lennie?

Fanni meg hányt tegnap este, meg ma este is. Ez a nem egész napos hányás lehet az a hányásos-hasmenéses betegség, ami most van? Vagy csak túl ette magát, mert magához képest sokat evett és sokat is ivott rá.
boglarka
 
 

 
 

Cas, szegény Ti!
a kórházzal kapcsolatban pedig szomorú, hogy ezt megtehetik. Persze biztos túl vannak terhelve és valahogy nekik is rangsorolni kell, de legalább ne álltatnák az embert!
Sebinek javul ez nyáron? Vagy nem évszakfüggő?
muszáj lefogni?

Hmmc! Kép
még Enikőnek is lassan bújik ki teljesen a foga, de már nagyon harap vele.
és nevess!!!! Kép

Fanninak jobbulást!

holnap adom le a pelusrendelést. Senki többet?
szilvamag
 
 


Cas! Borzalmas, ami veletek, ill. Sebivel történik. Annyira sajnálom szegénykét! Kép Remélem kinövi és csak egy rossz álom marad majd. Addig is kitartás!

Boglarka! Igen lehet a hányásos vírus, de kitartás, amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan el is megy! Remélem ti nem fogjátok elkapni!
aranyhold
 
 


Boglárka
Amíg nem javul. Ha 1-2 napon belül nem javul, akkor visszamegyünk, és antibiotokumot is kap. Kép
Azért ma reggel már szebb volt, legalábbis úgy látom.
Hányás: amikor Sebi összeszedte azt a hányós vírust, 12 órán keresztül minden visszajött belőle, és nem is nagyon volt étvágya még napokig utána. Szóval lehet, hogy Fanni tényleg csak túlette magát... Azért ha nem javul menjetek el dokihoz!

Szilvi
Ez nem olyan ekcéma szerencsére (?). Annak gyakorlatilag "nincs ellenszere" amennyire tudom, csak tüneti kezelése. Itt meg ha sikerül megvonni a kiváltó élelmiszereket, akkor akár tünetmentes is lehet minden egyéb beavatkozás nélkül.
Még az a szerencse, hogy most legalább a háta/válla egész jó, még az kéne, hogy azzal is szenvedjen szegény. Kép
Kórház: azt már végképp nem értem, hogy a Madarászban alig volt vki a bőrgyógyászaton, és ott tud lenni 7-19-ig rendelés, a HP-ban meg csak 8 - 1/2 4-ig?! Mi is azon húztuk fel magunkat a legjobban, hogy ODATELEFONÁLTUNK előtte, hogy mi a helyzet!
Szerencsére Sebit reggel már nem is nagyon kellett lefogni, megadóan tűrte a dolgot, tegnap is csak azért kellett, mert folyton elhúzta a kezét, meg a másikkal le akarta szedni a kötszert!
Ma reggelre kicsit beleragadt, hú rákészültünk, hogy akkor majd a csap alatt szépen leáztatjuk, ne tépjük fel, de mire odáig jutottunk volna, Sebi egy laza mozdulattal leszedte magának - szerencsére nem okozott vele semmi bajt. Kép

Aranyhold
Köszi az együttérzést! Kép
Én is csak azt remélem, hogy kinövi majd - öcsém is kinőtte, pedig vele is voltak rossz időszakok... ez bíztat!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Ne aggódj az antibiotikum miatt. Ha az használ a doki biztosan tudja, hogy azt kell adni a gyereknek. Az a lényeg, hogy meggyógyuljon.
Szurkolok, hogy Sebi minél hamarabb kinőjje ezt az allergiát, mert az ovis és az iskolai étkeztetésben nem nagyon főznek külön. Szegényke pedig csak nézheti, hogy mit esznek a többiek.
Sajnálom, hogy kimaradtok a jó falatokból. Pedig már annyi minden finomságot ehetnek 1 éves korukban. Sára pl. remeg, ha meglátja a tejfölös dobozt, most az a legújabb sláger Kép
hmmc
 
 


Cas
Élelem már nem nagyon van, amit megvonhattok szegény Sebitől. Nagyon durván hangzik ez a kötözés. Olyan mintha égési sérülés lenne. Kép A kórház figyelhetne arra is, hogy beteg kisgyerekeket kell ide-oda hurcolászni, nyűgösen.

Szilvi
Mennyibe kerül a békás pelus és az öko pelus? Úgy néz ki bevált, de azért egy hosszabb próbát is tennék. És hol lehet rendelni?

Fanninak is kibújt az egyik felső foga is, de még picit látszik csak. Õ viszont összevérzi hetek óta a lepedőjét, plüss játékait. Nem vérvörös, hanem halvány rózsaszín maszatok. Nem gondoltam, hogy ezzel is járhat a fogzás.
boglarka
 
 


Hmmc
Én is úgy vagyok vele, hogyha kell, akkor kapjon antibiotikumot, mert az tényleg csodákra képes. Holnap eldől.
A kajával meg ne fájdítsd a szívemet, most is kapott a pékségben egy pogit ajándékba, én meg csak elsüllyesztettem a szatyorba, nehogy meglássa... Kép És mindent kóstolna, amit mi, tök ügyesen eszik egyedül, és akkor csak ilyen ízetlen pempőket kap. Kép
Csütörtök reggel megyünk vérvételre, remélem abból kiderül 1-2 dolog, és tudunk merre továbblépni, mert ez így nem állapot.

Boglárka
Hát figyelhetnének tényleg, bár az is igaz, hogy nekik is van egy munkaidejük, ahhoz meg nekünk kell alkalmazkodni.
Csak tényleg az a furi, hogy amit az egyik helyen meg tudnak oldani, azt a másikon miért nem?!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Sziasztok!

Kicsit csuklottam, aztán rájöttem, hogy hetek óta csak a maileket engedem be az "ablakon", ki meg nem nézek a nagyvilágra, biztos emlegettek valaholKép Sajnos hajlamos vagyok nagyon az itthoni belterjesedésre, dehát, dehát...

Cas,
Beleolvasgattam az utóbbi hsz-okba, hát nem semmi, amit ennek a kiskölöknek ki kell állnia:-( És tényleg annyira jellemző ez a Heim Pál ambulanciájára akkor, mert minket meg az ortopédia rendelés akasztott ki anno Hannával. A gyerek érdekében egyből kerestünk magánrendelést, azok után már minden pénzt megért. Kívánok mielőbbi javulást Sebinek és gyorsan nőjje is ki egyben ezt a csúnyaságot!
Tényleg nincs semmi ellenszer, hogy ilyen esetekben az ember immunrendszere ne gyilkolja le a "gazdaszervezetet"? (Költői kérdés...)

Szilvi,
Miután szétküldted azt a bébiszitteres emilt, gondolod, hogy van valaki olyan őrült, hogy rámbízza a gyerekét?? Kép Kép

Aramyhold,
Visszamész melózni? Ennyire kevés a meló MatyivalKép Mer' akkor tényleg szivesen bevállalom Olivér mellé! Kép
De komolyan, ha nem vagyunk betegek, meg éppen nem bevásárolunk, akkor délelőttönként szivesen vállalok 1 gyerkőcöt pluszba enyémek mellé. Nálunk tényleg elég közösségi a hangulat, olyan vegyescsoprtszerűKép
A magánbölcsikkel nem tudok versenyezni, de azért nálunk is szines a program. Nyáron napkollektorral tuningolt nagyobb gyerekmedence is van, télen meg teleengedhetem igény szerint a gyerekpancsolónyi kádunkat. Egész délelőtt garantált a zenés-táncos műsor, enyémek ugyanis nagyon muzikálisak, Olivérnek majdnem egész nap énekelni, furulyázni, mondókázni kell, (tücsökzene jellegKép meg a neten nyomatjuk neki az Egyszervolt.hu-n a dalokat, animációkat. Saját szerzeménye is van már Olivérnek, sokszor előadja a lépcsőn a Hanna-lámpa-lá-lá-lá címűt (olyan zenés kabarészerűKép. Aztán délelőtt németül gagyorászok velük, Hanna német-magyar összetételekben vissza, így napi szinten a nyelvtanulás is kipipálvaKép Hát mi kell még? Minden megoldható, lakik erre fantázia isKép

Az elmúlt időszak szülinaposainak utólag is SOK BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET!

Viki
ccviki
 
 


Boglárka!
38 Ft
holnap rendelek, többen együtt jobban megéri, de ha külön szeretnéd, elküldöm a tel.számot is.
100 db a minimum amit kihoznak.
szilvamag
 
 


Íme a bizonyíték!! 1 évesen 1 fog!!! Kép

Kép
hmmc
 
 


Köszi a jókívánságokat mindenkinek, remélem holnap az derül ki, hogy volt foganatja, és tényleg javul nak a bibik! Kép

Viki
Sajna igazán hatásos gyógyszert nem találtak még fel tudtommal, csak a tüneteket tudják enyhíteni az allergiánál.
Bőrgyógyászt pedig mi is keresni fogunk, mert attól tartok sajna nem ez lesz az utolsó ilyen kalandunk, minél nagyobb lesz, annál ügyesebben fog vakarózni. Kép
Még mindig csodállak, hogy van ennyi fantáziád és energiád a gyerekekhez! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Móni!
örülj, hogy csak most jön a foga! Enikő ma úgy megharapta a cicim, hogy csillagokat láttam. Alig bírtam kiszabadítani a fogai közül. Kép
szilvamag
 
 


Szilvi
Mi újság van Myra-ékkal? Átköltöztek már? Gondolom még nincs netük azért nem jelentkeznek.
hmmc
 
 


Móni!
igen, már rég átköltöztek. A lakás még nincs végleges állapotában, most a konyhabútoron dolgoznak, aztán jön a nappali. Akkor talán mi is meglátogathatjuk őket Kép

magy valaki mostanában DM kuponnal vásárolni?
szilvamag
 
 


Én is szeretnék jelentkezni egy DM-es vásárlásra, ha megy valaki. Sajnos nekem nincs kuponom.
hmmc
 
 


Viki, köszönjük a lehetőséget, de nem fogadhatok el ekkora szívességet. Azért gondolj bele, heti kétszer 3-4 órára a nap kellős közepén plussz egy elfoglaltságot akasztanék a nyakadba, mintha nem lenne éppen elég a saját gyerkőidet lerendezni. Amúgy meg semmi extra szolgáltatást nem igénylünk, csak jó helyen legyen Matyi amíg én okosodom! Kép Mert nem dolgozni megyek még vissza, azzal várok októberig, csak nyelvettanulni fogok bejárni a céghez.

Laga! Help, ha olvasod! Erről a Happy House bölcsiről, ami a Keve u-ban van, semmit nem találtam, még egy telefonszámot sem. Esetleg a pontos címet meg tudnád adni, mert akkor legalább személyesen érdeklődhetnék.
Amúgy most úgy állunk, hogy amit Ilba sugallatára találtam, az tetszik. Az Emőd utcait felhívtam, na oda még ingyen sem vinném a gyerekemet, olyan stílusban beszéltek velem. A Törpi ugye kiesett, mert én heti 2x fél napért nem fizetek havi 80e-t. A Nimród utcait meg egyszerűen nem tudom felhívni.
aranyhold
 
 


pelus rendelés feladva
szilvamag
 
 


Sos mennem kell dm-be és nekem van 21%-os kuponom, szóval a rendelést gyorsan leadni!

Nincs időm olvasni, Szilvit szoktam kérdezni mi a helyzet...

Cas
Nem lettünk betegek, de hallom Sebi keze csak rosszabb. Remélem már javul! Kép

Egyszer csak lesz időm olvasni és írni is Kép
Bár holnap megyünk megint a Bethesdába, szóval úgy max. 12-kor olvasok legkésőbb netet. Vásárolni viszont csak kórház után megyek, ha minden gyorsan megy akkor 14 után, szóval addig írhattok még sms-t is!
nikcsi
 
 


Viki
Látom végre nézel minket, direkt Neked (is) képregény olvasónak tettem fel szülinapi képeket! Láttad? Persze már 2-vel ezelőtti archívba van! Vagy 3?! Kép Kép
nikcsi
 
 


Bocsi, elfelejtettem, hogy ma 8-12.30-ig áramszünet van, vagyis telefonon se tudtok elérni, csak mobilon! Viszont 8-9 körül újra lefekszünk aludni, szóval ha lehet 10-11 után adjátok le a megrendelést. Kép
Szilvi hívlak korán Kép
nikcsi
 
 


Egész pontosan és érthetően, ha bárki kér valamit sms-be küldje el vagy hívjon fel! Ma már nem olvasok netet mielőtt elmegyünk! Kép
nikcsi
 
 


Nikcsi!
Kép
(majd ha olvasod)
szilvamag
 
 


Nikcsi!
Kép
(majd ha olvasod)
szilvamag
 
 


Fanni!
boldog névnapot kívánok!!
Kép
szilvamag
 
 


Sziasztok!

Fanni,
boldog névnapot! Kép

Cas,
hogy vagy? Meggyógyultatok már? Most megint jön a sz@rabb idő. Kép Remélem a fiam majd meghozza a meleget! Kép
Szegény Sebi, hogy van a kis keze? És hogyan tűri a kötözést? Vagy már lehet, hogy nem is kell rá kötés?

Boglárka,
hogy van Fanni? Vírus volt végül?

Viki Kép,
olyan jó olvasni Téged, hihetetlen, hogy 3 gyerkőccel mi mindent meg tudsz csinálni! Néha nekem még az 1 is sok. Kép

Aranyhold,
sikerült dönteni végül?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


MOSTMÁR ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚTÁLOM A TELET!!!!!!!!!!!
MÁRCIUS VAN! KÉREM A TAVASZOMAT!!!!!! Kép
--------------------------------------------------
Fanninak boldog névnapot mi is! Kép

Ilba
Köszi az érdeklődést, javul a keze. A bőrgyógyász dokinéni nem adott antibiotikumot se, olyan szépen javul. Kötés még kell rá, de az antiszeptikus helyett másik kenőccsel kell kenegetni hozzá.
Ma voltunk délelőtt allergológusnál is, levették a vért (rengeteget!), szegény Sebi egy hős volt! Viszont az allergológus is kiakadt a kezétől, pedig már sokat javult a hétfőihez képest.
Kaptunk új tápit is, meg mindenféle instrukciókat a gyerek további táplálására - majd ha a keze meggyógyult.
Viszont letiltotta a kamillás lemosást, mivel sok a családban a pollenallergiás, amit nyerünk a vámon (gyulladáscsökkentés) azt elveszthetjük a réven (allergiás irritáció az amúgy is beteg kéznek).
Na most legyek okos!
A kötéssel meg úgy vagyok, hogy bár nagyon nyomta az összes orvos, hogy kötözzem alaposan, azért én azt látom, hogy ott gyógyul a legjobban, ahol levegőzik, szóval tényleg csak addig fogom kötözni neki, amíg nagyon muszáj, és addig is nagyon szellősen... Jó, persze így csak itthon mászkálhat, mert nem szed össze a bibikbe semmi koszt.
Viszont mindketten jó taknyosak vagyunk és köhögünk a változatosság kedvéért - de remélem ez a szar idő múltával gyorsan helyrejön majd!

Nikcsi
NAGYON örülök, hogy nem lett semmi bajotok!!!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Lányok!
Nem tudjátok véletlen, hol lehetne bioptron lámpát szerezni?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Van egy volt kolléganőm, ő szokott árulni bioptron lámpákat elég jó áron, ha gondolod megkérdezem tőle, hogy van-e neki mostanság.
Nem semmi milyen hős Sebi és mit kell kiállnia!!!
hmmc
 
 


A vérnyomásom ezer! Voltam a dm-be, már ezerszer megfogadtam, hogy az Eurocenterbe NEM megyek!
Korinak egész nap folyt az orra, du. elmentünk a dokihoz (Laci amikor hazajött), több mint egy órát vártunk 19 óra elmúlt tehát a stopshopba már bezárt a dm. Korinak pedig nincs kajája, szóval vásárolni kell, ezért voltam kénytelen az Eurocenterbe menni. Megint az a pénztáros volt, aki múltkor nem adott 4 pontot, amikor a 15%-ot beváltottam. Már ennek nem örültem. Jól bevásároltam, és itthon számoltam ki a részetek, de valahogy nem jött ki. ÉS MIÉRT? Mert a 21% helyett 15-t számolt. 19.30-tól 40-szer hívtam őket, nem veszik fel a telefont, üzenetet hagytam, de az az érzésem, hogy ők biztos nem keresnek. Szóval holnap mehetek le a dm-be a náthás gyerekemmel. De most már ha törik, ha szakad tuti nem megyek ide vásárolni!
Szilvi, Móni megvettem mindent amit kértek, amúgy.
nikcsi
 
 


Sziasztok!

Cas,
De akkor sem értem, miért nincs az allergiára hatékonyabb ellenszer! Hát csak ki kéne "kapcsolni a reakcióközpontot", nem? Na, ilyen értetlen és egyszerűen gondolkodó vagyok és készKép

Ilba,
Nem vagyok ám én sem türelmesebb a gyerekhez az átlagnál, csak valszeg sokkal infantilisebben látom a világot...Kép Ahhoz, hogy 1 gyereket értékelni tudjon az ember, előbb egyből 3-at kéne szülnieKép
Jaj, menjek má' valahova, jó ám nekem nagyon a 3 kölökkel, így kerek minden! Imádok anyjuk helyett apjuk is lenniKép

Aranyhold,
Örültem a szerencsének, meg hogy az arcmemóriám csak pár pillanatra hagyott cserbenKép Tényleg nem vagyok hozzászokva, hogy vannak ismerőseim a külvilágbanKépSzóval jó volt egyet beszélgetni! Akkor csütörtökönként még tuti összefutunk a "szaunában"Kép Legalábbis 4 héten át rendszeresen járunk oda. Meg uszi után
jöhettek kicsit hozzánk is, ha van időtök, kedvetek!

Nikcsi,
Köszi a fotókat, nagyon szeretem nézegetni őket!
Amikor nem vagyok nagyon aktív itt, az meg is látszik, mert akkor nincs is annyi kép kérem szépenKép

Én is boldog névnapot kívánok Fanninak!

Viki
ccviki
 
 


Hmmc
Köszi, ha megkérded! Nagyon titokzatos ám a beszerzése, keresgéltem a neten, hol lehetne venni, de sokra nem jutottam. Még árakat is alig találtam, azt bezzeg 1000 helyen leírják, milyen szuper, meg melyik típus hány wattot fogyaszt... ??? Na meg hol lehet kezelésre menni, ahol ilyet használnak...

Nikcsi
Hát én is robbannék! Hogy lehet ilyen lúzer az a csaj?!

Viki
CSAK ki kéne kapcsolni... de hogy?! Kép Várom a javaslatokat! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Nikcsi!
Kép
ez már a rosszindulat netovábbja Kép
szilvamag
 
 


Fanni köszöni a névnapi köszöntéseket.

Egyébként honnan lehet DM 21% kedvezményt szerezni?

Nikcsi
Ilyenkor engem is megüt a guta, hogy lehetnek egyes emberek ilyenek. Nem tudom, hogy ők élvezik?

Cas, Sebi
Jobbulást.
boglarka
 
 


Viki,
képek!!! KépKépKép
Ma 4 hónapos Benedek!
KépKép
KépKép

Nikcsi,
Kép
Mi mindig abba a DM-be járunk, én nem szoktam mondjuk szívbajos lenni és mindig mondom, hogy mit csináljon. Kép Mármint, hogy akkor kérem a matricákat, és akkor itt a 21%-os kupon, stb.
Marha bosszantó, hogy ennyire bénákat odaültetnek. Én egyszer az Auchanban akadtam annyira ki, hogy még a panaszkönyvbe is beírtam, csupán 15(!) percig fizettünk. Már majdhogynem én húztam le a vonalkódokat.

Boglarka,
a Bababónuszra küldték póstán.

Cas,
jobbulást Nektek, aztán ha meggyógyultatok egy közös séta?

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Sziasztok!

Ilba!
Boldog hófordulót a nagyfiúnak! Kép És remélem tényleg meghozza a meleget, mert az én jégtörő Mátyásom nem végzett valami jó munkát! Kép

Viki!
Én is örültem, és el is ültettél pár bogarat bennem. Felhívtam a Csudabogár bölcsit, és megnézzük azt is jövő héten! Kép

Nikcsi! Bosszantó az ilyesmi, de sok a különbség? Megéri a macerát?
aranyhold
 
 


Boglárka
És hol teszteltétek a babakocsit? Lakásban? Vagy már kint is?
Szilviéktől miért Békás busszal mentetek? Nektek sokkal közelebb van a HÉV, nem? Vagy a 42?
Fanninak boldog névnapot!

Tegnap annyira kiborultam, hogy már bőgtem is. Na de ez van, összejöttek a dolgok. Tegnap egy szörnyű nap azt hittem ennél rosszabb nem lehet, DE IGEN! Reggel elütötték a kutyánkat, pontosabban jól nekiment az autó. Laci a hibás, reggel ebben a hidegben nem szoktam kimenni, ezért ő viszi ki indulás előtt. Elsétált vele, aztán még boklászott Gina, Laci kaparta az ablakot az autón. Lentről jött egy autó, elég gyorsan mivel csupa jég volt az út, és bumm. Utána látszólag nem volt semmi, mert még a hóbuckákat is átugrotta, viszont negyed óra múlva fel sem kelt, a kedvenc dentastickét sem ette meg. 1 óra elteltével megette a dentabigyót, fél óra múlva mindent kihányt. Most már mozog végre, de nem rendesen, csontja nincs eltörve, ha itt-ott megnyomkodom nem sír. Állatorvost felhívtam, valószínű belső vérzés, de a hányása és a vizelete sem véres! Adtam neki egy algopirint. Most épp eszik, és iszik rendesen. De. (10-12) és du. van rendelés az is csak 17-től, hogy fogom addig kibírni???

A dm miatt még mindig emésztem magam, sikerült a boltvezetővel negyed órát beszélni telefonon, és nagyon kellemesen csalódtam. Pénzt nem adnak vissza, hanem a legközelebbi vásárlásnál kapok 21% kedvezményt. Mondtam a csajnak, hogy őszintén bizalmatlan vagyok evvel a legközelebbi kedvezménnyel, nem fog emlékezni, hogy bizonyítsam stb. De aztán annyit beszéltünk, hogy tuti fog emlékezni, mivel a múltkori (01.14.) nem tetszésemet is elmeséltem (15% beváltásakor, nem kaptam kuponfüzetet, mert elfogyott, de a 4 pontot se kaptam meg), mert pont ott, és pont avval a kolléganővel volt, aki tegnap és múltkor is pénztáros volt.
Remélem értitek, amit akartam írni, de nagyon szét vagyok zuhanva!

Szilvi, Móni
Kell nektek így a cucc, hogy csak 15%os?????

Közbe Kori is nyűgösebb és folyik az orra. MÁR MEGINT EGY FOG? Vagy mi?
Lassan csődöt mondok, de ezt Laci is érzi és holnap ha törik, ha szakad végre szombaton nem fog dolgozni!

Ilba
Én szinte mindenhol beírok a panaszkönyve, de halál felesleges! Rendszeres, hogy Auchanba nem tudjuk hazahozni a sütőtök italt. Beírtam, elnézést, de így meg úgy. Na és ennyi, mostanában pedig már nincs kint a polcon....

Aranyhold
Macera megéri-e? Hát szinte soha, csak hát az igazságérzetem ezt diktálja. Kép

Persze már egy hete nem olvaslak titeket bocsi, főleg, ha most hirtelen felindulásból valakinek nem válaszoltam Kép
nikcsi
 
 


Nikcsi
Azt a 6%-ot majd valahogy kigazdálkodom.
Kép
Sajnálom Gina-t. Majd írd meg, hogy mit mondott az állatorvos.
hmmc
 
 


Nikcsi!
persze
inkább Ginával és Korival foglalkozz!!!
mindenképp írd meg mi van!!!
szilvamag
 
 


Sziasztok!

Cas
a Bioptron lámpát a Zepter forgalmazza, náluk kell keresni. Vannak egyébként gyógyászati eszközöket (vérnyomás mérő, cukorszintmérő stb..) árusító boltok, és ott is lehet kapni.
Nekünk is van, nekem spec. nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimetKép
Én jó pár éve 85 ezerért vettem, ez a kis kézi lámpa. Ennek olyan 5-6 cm átmérőjű a lámpája.
Asszem valahol meg kell lennie annak a nőcinek a számának akitől mi vettük, Õ a Zepter képviselője és különböző helyeken tart(anak) termék bemutatót..

Sok időm most nincs.
Még annyit....

Ma voltunk uh-on, a nemek aránya a családban 3:1 leszKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Mucus!
gratulálok!
szilvamag
 
 


Sziasztok!

Ilba,
De jó nektek, még csak 4 hós Benedek KépBoldog mini szülinapot neki!
De miért mindig az én gyerekeim nőnek csak megKép

Nikcsi,
Naná, hogy néztem a képeket! Napokig csak képeket néztem, olvasni olyankor nem tudokKép
Meg kell modnjam, örülök, hogy vannak nálam sokkal nagyobb "igazság harcosok", mint amilyen Te is vagyKép Szerintem se hagyja magát az ember, ha egyszer jogos az igénye, csak tőlem néha már csak - pláne ha a 3 gyerekkel együtt vagyok - egy figyelemfelhívó beszólásra telik. De annak mindig nagy keletje vanKép

Pár "életképet" teszek fel a mai napunkról.
Különleges alkalom, hogy Olivér ma először ette meg az ebédjét teljesen egyedül, nótaszó nélkülKép
Kép

Olivér két alapfunkciója, azaz lámpákat rajzol és szerel... de mindenhol:
Kép
Kép
ccviki
 
 


Ez lemaradt:

Jó hétvégét mindenkinek!

Viki
ccviki
 
 


Cas!
a kedvedért (és persze a többiekéért is Kép)
Kinga eteti Enikőt

Kép
szilvamag
 
 


Viki!
ilyen szépen rajzol már Olivér? vagy a lámpát nem ő rajzolta?

sajna az enyémek is nőnek Kép
szilvamag
 
 


Nagyon aranyosak ezek a nagy és kis gyerkőcök.

Megnéztem, nekem is van DM pontom, csak nem néztem alaposan meg. Akkor mi holnap le is vásároljuk. Ha kell valakinek valami, írjon ide délelőttig. Viszont el kellene jönni a bolthoz, mert én kocsi híján cipelést nem tudok felvállalni.

Mucus
Akkor el leszel kényeztetve. Kép
boglarka
 
 


Szilvi
NAGYON HÁLÁS VAGYOK! Nem is tudom ezt hogy fogom tudni meghálálni. Gina egyre jobban van, de nem szívesen megy ki, mozogni is ha kell, csak akkor. Ez tegnap volt, ma hajnal 4-kor jelezte, hogy wc-nije kell, visszajött, aztán 6-kor végleg kiment. Jól van, de a kedve nem teljesen az igazi, lehet, hogy tegnap sokkot kapott.
Nem akartok ma úszni menni? Ha igen, odaadjuk a bérletet!

Laga
Te Teusnak mindent főzől? Nem semmi volt ez a kimerítő bölcsi/ovi dolog! És olyan jól összefoglaltad a szempontokat! Lassan nekünk is aktuális lesz a bölcsi helyfoglalás.

Cory
Hogy vagytok? Felkészültél a nagy napra?

Cas
Már ezer éves, de talán aktuális még. Az Auchanba is csomó zöld színű cucc van! Kori kapott is szülinapjára egy rugit, és egy nadrág felső együttest, mindkettő zöld!
Kórházas mizéria nem semmi ez a magyar egészségügy! A Madarászba a HP-os beutalóval fogadtak, vagy a beutalóra nem volt ráírva? Kinek és hogy jutott eszébe a Madarász kórház? Én még annyira nem vagyok jártas ezekbe a gyerek kórházakba, bár nem is szeretnék! Ha megnyugtat, akkor a kötözéshez hozzá fog szokni! Korinak a cicijét már 2 hónapja kötözzük, és már emeli a kezét, hogy körbe tudjuk tekerni a fáslit rajta.
Egy tanulsága van a betegségről azért. Tudod Kori elvette a kekszet, amit ettél és mondtad, hogy nem vagytok betegek, erre este tessék, szóval az ilyen dolgokkal csínján kell bánni, mert ez a bacik egy/több gonosz lappangó rosszakarók!
Mi az a bioptron lámpa?
Mucus
Pelusban sok különbség van, nem csak minta. Pl.: láb közötti szélesség, betét vastagság, hátul gumírozott vagy nem.

Hmmc
Sáraának a gyógyszer kiütései elmúltak?
Nem haragszol a 15% miatt? Ha megyek újra 21%-ért közzé teszem! Köszi a megértést és bocsi!
Ginának kisebb belső vérzése van és a tüdején egy ödéma.

Szilvi
Tényleg nincs kép, ahogy Kinga eteti a Hugit? DE most már van, nagyon aranyosak! Minta testvérek az én szememben a két lány! Kép
Enikő tudom, hogy titokban Te is (mint Kori) szoktad olvasni a netet, ezért légyszi anyád tejeszacsijait kíméld meg, mert megvonás lesz belőle!

Kriszti
Ha már most ilyen ritkán kukkantasz ide be, akkor mi lesz két gyerek mellett? Pedig azt ígérted, hogy tavasszal majd jössz ide fel hozzánk talira is!

Boglárka
Fanni beteg lett, vagy csak két hányás volt?
Tudomásom szerint minden 2005-ben született babások kaptak, akik a dm bababónos6kuponos dolgot igényelték!

Ilba
Szóval bővebben, nem büszkélkedek, de már írtam a panaszkönyve Corába (nem is egyszer), Auchanba, Metroba, DM-be csak emailen. Ez utóbbira bakfity választ se kaptam. A Corába kicsit úgy érzem, hogy használt az észrevételem, Auchan 4 fal többet ér!
Beni nagyon édes, és nagyon szalad is idő! Ilyenkor érzem azt, hogy tényleg mennyire lehet vágyni egy újszülöttre megint, de hol van az még nálunk????

Viki
Én nem is jártam olyan versenyeztető oviba, amiről itt írtak a lányok és mégis mi lett belőlem. De ez sajnos fakadhat a neveltetésemből, 2 tesóm néhányszor többször simán megkapott ezt-azt én nem! Talán ezért vagyok ilyen "harcos". Kép
nikcsi
 
 


Szilvi
kösziKép

Boglárka
attól tartok pont, hogy nem leszekKép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Mucus!
áruld el, hogy csináltátok? Kép

Nikcsi!
nincs mit
ma nem megyünk úszni, mert Máté nincs, Kingát pedig lepasszoltam a hétvégére anyuhoz. Így majdnem szabad vagyok Kép
Enikő ma végre 5-ig aludt és nem harapott Kép
de tartok tőle, hogy ez csak átmeneti állapot Kép
tegnap nagyon rácuppant a babánra, úgy egészben cumizta, nyalogatta

mikor kezdődik az új Tücsökzene-kurzus? lesz még egy ez után a nyári szünet előtt?

hogy vannak a kis és nagy betegek?
szilvamag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?