Új privát üzeneted érkezett!

Zsókuci, semmi baj, ilyen előfordul!! Én is egész kálvárián mentem keresztül a beültetés előtt, volt, hogy 2 hétre megjött, aztán szar volt a ciklus, megint várni kellett, szóval minden összejött, aztán látod végül mégis sikerült! Az lebegjen a szemed előtt, hogy már benn vagy az alagútban, lehet, hogy kicsit kanyarog, de végén már ott a fény!!

Kép
lucia1

Nviki, jól olvastam, hogy nálatok is fagyibabás lesz? Mikor vágtok bele?

Kép
lucia1

Zsókuci kitartás, ha a gyógyitól van, és a doki is megnyugtatott akkor myugi. A görcsöket bírd ki édes, és aztán ahogy Lucia is írta már ott a fény az alagút végén. Pihenj, feküdj, próbálj alukálni.

Én bevallom nektek töredékesen Sz.ügynök le is cseszett, hogy eddig az utrogestant 3*1 el használtam. Lehet hogy nincs köze hozzá, de amióta 3*3al használom azóta van ez a szúrófájdalom.

Monyó méhpempő? Kép vicces neve van még sose hallottam róla, mi az és mire jó? Kép

chesti

Szia Lányok!

Lucia: Persze, nem titok az örökbefogadás és a fiamnak is tudnia kell, hol vannak a gyökerei, hisz vannak testvérei, rokonai ott is.

A dolog úgy működik, hogy havi egyszer( úgy a szülinapja táján ) elmondom neki, hogy anyáék nagyon szerettek volna babát, de sajna a sok küzdelem ellenére sem sikerült. Aztán nem szomorkodtak tovább, mert úgy döntöttek, az örökbefogadás segít rajtuk. Volt egy néni, akinek a pocakjában ő megnőtt, de ő nem tudta haza vinni. Azt mondta, boldog lenne, ha olyan helyre kerülhetne, ahol nagyon fogják szeretni és mindene meglesz. És amikor mi megláttuk őt apával, azonnal tudtuk, hogy nekünk született és ő a mi pici fiúnk. Azóta pedig nagyon boldogok vagyunk. És ha mégis úgy gondolja majd egyszer a mi picurkánk, hogy szeretné megismerni a vérszerintieket, mi segítjük őt ebbn. Attól ő a mi picurkánk marad - örökre.Kép

Megnéztétek este a filmet? Ha valaki érdekelne, szívesen elküldöm videokazin, felvettem, hogy még párszor sírhassak rajta.

KépKép
KépKép
kelimoni

Chesti
ez az oldal ír egy-két infot a méhpempőről:

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=926&Itemid=2 5

én a gyulladáscsökkentő hatását biztosra veszem, mert a torkom azóta nem fáj a mandulám normál méretű, más gyógyszert nem szedtem.
monyo

Kedves Kép Kelimoni : ismeretlenül is hadd gratuláljak ! Gyönyörű a kisfiad. Szabad kérdezni, hogy mennyit kellett rá várni? maroti.filippakukacfreemail.hu az e mail címem. Köszi, ha írsz róla pár sort.

Szia Kép Minyu : értelek, biztos jó oka volt, hogy intézetet váltottatok. Örülök, hogy még jóképű is a dokid Kép
Üdv. a többieknek is:
Pippa
pippa

Lucia,
Igen, de már csak volt januárban, de nem jött össze az sem, úgyhogy áprilisban indul a következő szurizásosság.Kép

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nviki, nagy kalappal áprilisra!! Kép Kép Kép Az már mindjárt itt van!

Kép
lucia1

Monyó ilyen méhpempőt te hol vettél?

chesti

Chesti,
a Lehel piacon vettem, ott van egy kifejezetten méhész bolt, mindenféle mézes cuccokat árulnak. A tömény méhpempő 3gramm 550Ft Kép (ez egy havi adag), a pempős akácméz 250dkg 880Ft (ez is egy havi, ebben benne van az a 3gramm). A tömény méhpempőt nem tudom, hogyan tartósítják, ezért inkább az akácmézes adagot vettem.
monyo

Kelimoni Kép
Továbbra is gyönyörű a kisfiad! Nem győzök betelni vele! Kép (mimi) Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Szia Lányok!

Köszönjük a dícséretet, mondtam Gergőnek, hogy sok csini néni azt mondta, hogy gyönyörű, ezt ő hatalmas mosollyal nyugtázta.Kép

Mimi: Örülök, hogy itt vagy, nagyon aranyosak az itteni lányok, olyan ügyesen tartják egymásban a lelket.Kép Majd még küldök képetKép

Pippa:írokKép

KépKép
KépKép
kelimoni

SziasztokKép

Vagyok és olvaslak benneteket, csak nincs miről és kedvem írni. Azt hiszem most jutottam el arra a bizonyos mélypontra. Ne haragudjatok, ha nem írok vagy csak ritkán.
Az utazás mégszervezés alatt.

MaryKép megkért tudósítsak róla.Ma volt UH-n és elég későn 13 óra felé végzett.
Szóval, szerdán transzfere lesz, úgy néz ki, hogy pénteken vagy a hétvégén kipukkadt a tüszője, legalábbis Z.ügynök ma már nem látta, vettek tőle vért, és megnézték a progreszteron szintjét. Eredménye jó, ezért lehet transzfer szerdán. Mnyh. 9-es. Mától utrozik és két ampulla progi szurit ad majd be.
Drukkolunk neki!!!!

Puszi Mindenkinek!
Kismamáknak jó pocakosodást kívánok!

manda

Kinek mire van szüksége:
babanövesztők ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
tüszőnövelők ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
drukkok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Manda drága de jó látni téged, hidd el megértjük ha nem irsz ide mindenap, csak ne tünj el, adj hírt magadról. Meg van már a konkrét uticél? Azt tudod, hogy most lesz nem sokára utazás kiállitás ugye? Oda mindenképpen menjetek el, jó kis kikapcsolódás, begyűjtesz egy csomó prosit amivel hetekig lekötöd magad Kép
Marynek szurkolunk Kép

chesti

Kép

chesti

Sziasztok!

Nem tudom mi van, még mindig elég erős a dolog. Nagyon fáradt vagyok és gyenge, + szédelgek is - annak ellenére, hogy sikerült most 2 órát aludnom. Én már literben "mérem" a mai "adagot"...KépKépKépKép
Vettem be pár órája algoflex M-et, amitől jobb volt, nem fájt, de kezd kimenni a hatása. 5x öltöztem ma át KépKépKépKép

Kép

Kép
zsókuci

Kelimoni,

tényleg gyönyörű a kisfiad!!! Kép

Lucia, Chesti,
köszönöm a bíztatást! Sokat jelent nekem, remélem ez a rossz a jó dolgok hírhozója, és mostmár minden rendben lesz.
Mennek nektek a babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Manda drága,
gyere, és írd ki magadból az érzéseidet, ne fojtsd magadba!!! Ha kéred, szívesen megadom a mail-címemet, ha tudok segítek!!!!!! Ha mással nem, azzal mindenképp, hogy meghallgatlak!! Kép

Marynek szerdára megy drukk!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kelimoni : Köszi és majd várom a mailt.
Mennyi idős Gergő ?
Mióta van nálatok?

P.
pippa

Pippa: mail mentKép
Gergő születése óta velünk van, életet adójával úgy egyeztünk meg, hogy nem is szoptatja és nem is nézi meg. 5 naposan mondtak le róla, 9 naposan hozhattuk haza a kórházból. Most 3 hónapos és 3 hetesKépÉs már 2 hónaposan a nevünkre került.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Zsókuci:
Bármilyen fájdalom van, a legjobb gyógyszer az Apranax (550mg), csak receptre kapható, de tuti, majd próbáld ki, fél-1 óra és már nem is fáj a hasad. Nekem bevállt, egy barátnőm ajánlotta még 5 évvel ezelőtt, azóta minden hónapban mikor megjön 1-et eszek belőle, sőt már a férjem is rászokott, mert ő meg fejfájós.
Szóval nem csak neked, hanem mindenkinek ajánlom ezt a gyógyszert, higgyétek el hogy használni fog!Kép Kép Kép
Egyébként a múltkor én is így jártam ahogy te, 3 napig ömlött belőlem a vér, már kezdtem megijedni, hogy honnan jön ennyi, aztán mintha elvágták volna.
esperanza

Zsókuci, ha most olyan, mint a Niagara, az is lehet, hogy pénteken mégis lesz hsg. Addig simán el is múlhat.

Igyál vörösbort, a görcsöket is csökkenti, és a vérképzést is serkenti!!!

Kép
lucia1

Esperanza,

köszi, azt hiszem fel fogok iratni a biztonság kedvéért...! Remélem én is úgy járok, hogy csütire, de legkésőbb péntekre már nyoma sem lesz, és irány a hsg... de jelenleg nem vagyok túl bizakodó, mert nagyon megvan...Kép

Lucia,
remélem a te jóslatod is beválik... és tényleg elmúlik... jelenleg egy kisebb nevetés, vagy nagyobb levegő is elindítja a "Niagarát", óránként cserélem az éjszakai, legnedvszívóbb betétet...Kép Tampon kizárva, mert semmit nem ért...Kép
A vörösbort nem szeretem, meg semmilyen bort, de lehet, hogy holnap beszerzek egy üveggel Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Kép nekem néha volt olyan hogy az első 2 nap ömlött aztán lecsitult, igaz ilyen gyógyszert én még nem kaptam,de legyen igaz az, hogy most gyors kijön aminek jönnie kell és akkor pénteken hsg Kép
Gondolom milyenek lehetnek a görcseid, veled vagyok átérzem,de hidd utána már mindjárt itt is a transzfer utánna meg jó pár hónapig el is felejtheted a betétet és társait Kép
Puszi Kép

chesti

Chesti drága,

remélem, hogy a próféta szól belőled, és tényleg így lesz Kép
Igazából nem is a görcs aggaszt annyira, hanem a "nigara" - nem tudom milyen lesz az éjszakám, mert sajnos ha fekszem, az sem jobb annyival, hogy nyugodtan alhassak. Majd kiderül...

Köszönöm Neked is és mindenkinek a bíztató szavakat, remélem holnap már jobb lesz, és tudok menni dolgozni. Ha mégsem, akkor délelőtt jelentkezem...és megyek vörösbort venni Kép

Szép álmokat, pusza mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!

Hát sajnos a terveim a mai munkanapommal kapcsolatosan füstbe mentek...Kép Továbbra is ugyanaz a helyzet, de ma már mindenképpen be kell szerezzek valami vérképzőt, mert eléggé sápadtka vagyok...Kép

Később jelentkezem,
szép, napsütéses keddet mindenkinek! Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt!
Zsókuci ha lehet ne nagyon mozogj. Inkább csak pihi, mert azért eléggé megterheli a szervezeted ez a sok "vérveszteség" nehogy beájulj nekem valahol. Remélem sok folyadékot is iszol,és valamennyire azért tudtál aludni. A görcsök azért elmúltak?
Feküdj be a tévé elé vagy fogj egy jó kis könyvet, és élvezd ahogy a napcsi besüt az ablakon Kép

chesti

Szia Chesti drága Kép!

Nem is hittem, hogy hajnalok-hajnalán ír valaki Kép

A napom általában három helyiségben zajlik - nappali: TV-zés fekve; itt a gép előtt, illetve a mosdó KépKép Igen, elég sok folyadékot iszom, szinte folyamatosan szomjas vagyok - tök furcsa...
Az éjszakám nyugodtan telt, mondjuk, nem sokat mocorogtam, így megakadályoztam a "baleseteket", de persze ébredés után nagy volt a kapkodás, hogy gond nélkül eljussak a mosdóig...
Poci még fáj, de a gyógyi segít... amíg hat, addig jó, utána meg veszek be megint... Mostmár tényleg remélem, hogy holnapra már jobb lesz, mert unom Kép

Neked veséd környékén, illetve pocód rendben van már? Remélem már nem fájsz! Mikor is kell legközelebb dokihoz menned?

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci!

Sok pihenés, sok folyadék, ahogy Chesti is mondta. És lehetőleg legalább napi 2 dl vörösbor. Meg egyél vitamint is, jó az Elevit, vagy Centrum, ami otthon van!

Minden rendben lesz, a Niagara már nem tarthat soká! Egyszer ki kell apadjon! Kép Kép

Kép
lucia1

Chesti, mi újság veled? Vesetáji görcsök? Mikor kell legközelebb dokihoz menned? Nem úgy volt, hogy ma? Vagy valamit összekeverek?

Kép
lucia1

Sziasztok!
Hát úgy döntöttem nem megyek be mert úgy néz ki múladozóban van. Fáj még szúr ha nagyobb levegőt veszek, de már nem annyira. Lehet mégis csak megfázott. Bár azt eldöntöttem ha a héten nem múlik el akkor jővőhéten mindenképpen bemegyek.

Lucia hogy vagy? Kép

chesti

Hallottátok hogy Anettka elvetélt? Hűűű kicsit felhúztam magam, állitólag kacsa volt az egész,de ma mikor megláttam a reggliben vigyorogva, és röhögcsélve mesélte hogy készül az űrutazásra.....
Kiszel Tünde meg valami olyat mondott, hogy majd jővőhéten ő is elvetél??? emberek ilyenekkel akarnak címlapra kerülni? Hányingerem van tőlük!! Én meg állandóan azon aggódom hogy ez a picurka ott bent rendesen fejlődjön nehogy vetélés legyen a vége. Le vagyok döbbenve.

chesti

Chesti, ne háborodj fel nagyon. Kiszel Tündét nagyon utálom, mert egy hülye picsának tartom, de nagyon kemény dolgokon ment már keresztül ő is az életében. Ezekről nem nagyon beszél, próbálja úgy leküzdeni őket, ahogy tudja. Az első gyermekét ő is nem sokkal a szülés előtt veszítette el.

Hogy én hogy vagyok? Testileg jól, lelkileg azonban ... Tudod alig egy éve, hogy a kislányunkat elveszítettük. És most kezdem felfogni, hogy megint kisbabát várok.

Igen-igen össze vannak kuszálva a gondolataim, vegyesek az érzéseim. Örülök is neki, de közben rettentően félek. Félek, hogy a tragédia megismétlődhet. És tudod a két baba nem ugyanaz. Nem olyan, mintha az elveszített fülbevalód helyett vennél egy másikat.

Kép
lucia1

Na mindegy, ezekkel a dolgokkal egymagamnak kell szembenéznem. És el kell jutnom odaáig, hogy mértékkel ugyan, de felhőtlenül tudok örülni NEKI. És hinnem kell abban is, hogy ezúttal nem lesz semmi baj. Ezek a céljaim, és rögtön neki is látok a megvalósításnak. Hogy tavaszra már egészen jól legyek.

Na ,ennyit rólam. Kép Kép

Kép
lucia1

Sziasztok lányok,
új vagyok köztetek és szeretném 1-2 dologban a segítségeteket, tanácsotokat kérni.
most kerültem a bmc-be és most kezdjük a lombik programot. Zeke doktorhoz kerültem. ha valamelyikötök hozzá jár, lécci ossza meg velem a vele kapcsolatos tapasztalatát, mert még csak 2 alkalommal volt szerencsénk találkozni vele, de nem volt túl meggyőző számunkra.
előre is köszi
szuszi

Lucia nem is merek rákérdezni mi történt veled 1 éve....de rettentően sajnálom.
Minnél hamarabb össze kell szedned magad amiatt a picurka miatt aki most ott növöget benned. Csak szépekre szabad gondolni, semmi kétely, félelem nem lehet bennünk. Õk jól vannak, nekünk is igy kell viselkednünk.
Kiszámoltad már a születés időpontját? (hogy a fenébe ne tetted volna Kép )
Kiszel Tündéről csak annyit, ha ő elvesztett már egy babát akkor hogy a fenébe képes ilyennel a címlapra kerülni?

chesti

Szuszi Kép
Na igen Z.ügynök nem bizalom gerjesztő de azt mondják a lányok pár alkalom és nagyon aranyos lesz Kép Amúgy jó doki ne aggódj.
Már átmentetek a vizsgálatokon?
Szivesen látunk itt téged, a táblázatból látod ki jár Z. ügynökhöz.
Remélem te is csatlakozol hozzánk,ha adod az adataid szivesen felvinnélek Kép

Kép

chesti

Jó reggelt Mindenkinek! Kép

Csütörtökön HSG! Félek!
mot

Szia Mot!
Na végre!! Már aggódtam érted! Akkor csütörtökön kell drukkolni??? Melyik kórházban is csinálják??? Képzeld nekem meg elindult az inszem!! Már szedem a gyógyszert! Hétfőn UH. Kép
Ne félj, hamar túlleszel rajta!!! Aztán már "csak" egy rossz emlék lesz. Kép A dokiddal beszéltél a fájdalomcsillapításról???

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kedves Chesti, köszi a gyors választ.
Akkor még adok Z-nek egy kis időt. Kép Csak a 4órás várakozás és az 5perces konzultáció kissé megingatta a hitemet.
A vizsgálataink +vannak, teljesen készen jöttünk a Schöfiből. Nálam majd a beavatkozásokat Arnold doki végzi a Schöf-méreiből. Z. csak felírta a lombikhoz szükséges szereket.
És igen szeretnék csatlakozni hozzátok és a táblázathoz. Az adatok: 33 éves, BP, Zeke, 6 sikertelen inszem, első lombik jövő héttől indul.
köszi
szuszi

Szia Szuszi!

Üdv a csapatban! Kép

Mot,
drukk megy ezerrel a HSG-re, ha jól alakul, akkor nekem pénteken lesz, úgyhogy csütin mindenképpen írj!!!
Remélem neked sokkalta jobb élmény lesz, mint Kiscsillagnak volt!!!

Kiscsillag,
tök jó, hogy már elindult az inszem! Akkor nincs más hátra, mint előre KépKépKép Nagyon jó, hogy már itt tartasz, és ne feledd, fő a + hozzáállás, és meglátod elsőre sikerül majd!!! Kép

Chesti,
örülök, hogy már jobban vagy, én is remélem, hogy csak egy kis meg-, vagy felfázás miatt volt Kép
Persze az sem jó, de mégis sokkal jobb sokmindennél Kép

Chesti, Lucia,
köszönöm a jótanácsokat, de tényleg! Kép Szerintem - mivel ismerem magamat-, az első korty után nem bírnám meginni a bort, így szerintem vasat fogok venni, azt olvastam, hogy az a legjobb vérképző.

Kép

Kép
zsókuci

Kiscsillag Kép

Rókus Kórház. Fájdalomcsillapításról még nem volt szó,de majd rákérdezek.
Az inszemet W. nekünk is említette. Nálatok mi a gond. Inszemnél mi a menetrend???
mot

köszi csajok. megpróbálom felvenni a fonalat. a táblázatban a kis szív talán babát jelent?
szuszi

Szia Szuszi! Nekem is Zeke a dokim. Szimpatikusnak találnám, ha nem lenne az a pörgés és futószalag-szerű "kiszolgálás".
Állítólag nagyon jó doki, de mindenki a BMC-ben. Ennek ellenére nagyon csalódott voltam, mikor az 1. konzultációra ünnepélyesen a tavalyi év összes ciklushosszommal és millió kérdéssel mentem - hogy 5 perc alatt túlestem rajta Kép
De biztos, hogy jó doki.
edua

Chesti, köszönöm szépen kedves szavaidat! Igen, előre, csakis a jövőre szabad gondolni. Hát igen, kiszámoltam, de egyelőre még nem írnám le, majd csak úgy a 12. hét környékén. Eléggé idétlen dátum. Kép Nálad nekem okt. 23 jött ki, stimmel?

Szuszi, üdv körünkben. Én személy szerint a Konchoz járok, legalább annyira morózus, mint a Zeke dr., viszont a beültetést nálunk a Zeke végezte, mert a Konc pont szabadságon volt, és hát a teszt két csíkos. Kép Kép Jó orvos a Zeke nagyon, még ha egy pokróc is közben.

Lányok, Mot, Zsókuci, hsg-re előre!! Zsókuci, nem tom, lehet-e recept nélkül vasat kapni, ha nem bírod a vörösbort, a vastabletta is jó.

Kiscsillag, hajrá inszemináció!!

Kép
lucia1

Chesti, bekerülhetnék én is a táblába?
Edua, 30, Bp., Dr Zeke, vizsgálatok közti pihi.
edua

Manda, örülök, hogy néha jelentkezel. Ugyan később kapcsolódtam be, nyomon követtem a történeteteket. jó utat kívánok nektek! Kapcsolódjatok ki, amennyire tudtok! Lehet hogy jó darabig ez lesz az utolsó kettesben töltött kiruccanásotok! Kép Kép Aztán majd úgy 10 év múlva..

Kép
lucia1

Szia Edua, akkor már nem érzem magam annyira árván ebben az egészben. Kép
beszéltem egy barátnőmmel, aki egész listával rendelkezik a jó bmc-s orvoskról és Z. is benne van.
viszont a recepciónál Irénke az egyik legpozitívabb csalódásom, ami a magyar egészségügyben ért idáig. Kép
ti hol tartotok?
szuszi

Zsókuci Kép
Köszi a bíztatást! Igen én is nagyon örülök, hogy már itt tartunk!! Bárcsak neked lenne igazad és sikerülne! Én bízok benne nagyon! Kép
Neked hol lesz a HSG-d? Röntgenes lesz vagy UH? Ne félj, bár tudom könnyű ezt mondani annak aki túl van rajta! De ti is túllesztek már szerencsére!! És akkor jöhetnek a babák!! Kép

Mot Kép
Hajrá, hajrá!! Gondolok rád nagyon és drukkolok, hogy ne fáljon!! Ha tudsz mindenképp kérjél valami fájdalomcsillapítót. Szerintem nekem is erőszakosabbnak kellett volna lennem -e téren, de most már mindegy! Te is túlleszel rajta, de jó!! Kép Szorítok nagyon!!!

Lucia 1 Kép
Neked is köszi! És nem semmi! Kép Gratulálok, hogy sikerült!! Kép Lombik vagy inszem volt?

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lucia, gratulálok a csíkokhoz. hányadik lombikra sikerült összehozni? elsőre?
és még kérdeznék tőled 1-2 dolgot a lombikkal kapcsolatban. pl. a gyógyszerezés közben volt vmi említésre méltó dolog? hogy érezted magad a gyógyiktól? 1nap hány szurit kellett beadni? te adtad, más adta? 2naponta volt kontroll? és mennyit maradtál otthon a beültetés után?
kérdezhetek még? Kép
szuszi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?