Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Csakegy
A lökésterápia pl. antibiotikum esetében is sokszor beválik,így valószínűleg a D vitamin hiányállapotánál is egy szuper kezelés.Kép
Az angolról annyit sosem tanultam(németre,oroszra jártam) ennek ellenére egyszerűbb szövegeket megértek,amit írtál is ki tudom következtetni,de pontosan nem tudom elolvasni.Egyébként innen a netről tanultam,amit angolból megértek.Először szótár az ölemben+ a férjem.Most már magamtól is eligazodom.

Rejo
Nem sértett meg Csakegy,tényleg elég hiányos a nyelvismeretem,és ez a mai világban elég hátrányos,és kínos.
Neki is kellene látni,a nyelvtanulásnak,de legalábbis amit eddig elsajátítottam,annak gyakorlására.
Most egyébként önleértékelésem van,ettől az itthonléttől!Míg dolgoztam rendszeresen jártam továbbképzésre,most meg az itthonlét úgy érzem teljesen elbutít.

Kincs
Kozmetikus vagy?De jó!!!!!!Még régen én is erről álmodoztam,aztán beleért a bilibe a kezemKép

A vitához csak annyit,nem számít ki mit tanult,milyen területen dolgozik.Sőtt annál többszínűbb egy topik,minél többféle ember írogat bele.Így tanulunk egymástól,segítünk egymásnak.Bizony az együttérzés,és támogatás pedig nagyon fontos,hiszen ide olyan dolgokat írunk le,amit soha senkinek talán el nem mondanánk a környezetünkben.Kép

Még végezetül,teszteltem ma egy negatívat.A closty jól belezavart a ciklusomba.A franc egye meg!Pedig már szépen beállt 30-31 napra.Ma már 32 cn.Remélem nem érek el megint 50 napos rekordot.Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!
Utoljára kihangsúlyozom:Norkával nincs és nem is volt semmi bajom!Kép
Én orvosi latint tanultam és oroszt! KépKépKépKépazt kéne a tejbe aprítani,éhen halnék-az tuti!De a szakmámat imádom,és az a nyelvtudásom hiányosságaival is tökéletes!
Részemről a téma lezárva!
Kriszti!
Én ma vagyok a 4.napon!Tudod duphastont szedtem,attól,meg a 29.napra megjött!Van még 1 hónap h.kúrám,utána kiderül...mi újság bent!
Merckformint már lassan a 34.hete szedem!Elvileg annak is már kéne,nálam is hatnia!
Ada remélem jobban van!
***Andi***

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andika
De jó,akkor mostmár talán beáll a ciklusod.Az a legfőbb a babához vezető úton,nemde?KépKépMég akkor is ha gyógyszerek csinálják,de van!

Orvosi latint én is tanultam,el is felejtettem.Igaz,az a szakmához kell,de Andika ne is mondd,hogy éhenhalnál tőle,hisz ez a feltétlenül szükséges(már ez eüsöknek)KépKépÍgy átvitt értelemben,de munkát ad.Az orosz pedig jól még egyszer!KépÉn komolyan gondolkodom rajta,azt kéne frissíteni.Nagyon szerettem,de a rendszerváltás után,már középiskolában nem volt mód tanulniKép

Ada lassan gyógyulgatKép(kop-kop-kop)Néha még érzem,kicsit melegebb a kobakja,de ma már reggel tudta a biliig tartani a kakit.Nagy szó,a mostani helyzetben!Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 

 
 

Okr!

Ebben a hónapban is kapsz majd clostyt?

Oroszt én is imádtam, nyolc évig tanultam, én is nagyon gondolkodom rajta, hogy újra kéne kezdeni. Majd gyes alatt! KépKépSzerintem lesz még jövője, Oroszország hatalmas piac.

Kandi lehet valahol olvasni a te történeted?

Kép

Kép
rejo
 
 


Kandi én most szedek duphastont, babavédőnekKép Mi az a h.kúra? Érdekes, hogy ilyen régóta szeded a metformint, és még nem lettél babás. Nem lehet valami más gond is a háttérben?

Kép

Kép
rejo
 
 


Kriszti!
Van egy szlovák ismerősöm,és tudod mi a legszebb,nagyon sok szavuk van,amit megértek...mert szinte orosz!Kép
Normaflort nyugodtan adhatnál Adának!
Rejo!
Megkeresem,hova írtam már...de röviden:92-ben vetéltem elöszőr,hystero,laparok,majd 97-ig 3vetélés (mind a 12.hét elött!)97-től szakember (Dévai)98.novemberben megszületett fiam Nati!Nati inszemes baba,első stimus hónapban!Elötte 169 napig nem volt vérzésem,majd norcolut,79.napon ismét norcolut és nem várt a doki többet,stimu és sikerült!3-as iker terhes voltam,5.héten egyik,majd a 11.hét végén másik baba is elment.18hétig bennem volt az elhalt baba,hormonokat kaptam,hogy Nati megmaradjon.38.hétre szültem!92-óta papirom van a PCO-ról!Lh-Fsh arányom 1:7 ,1:8 !2001-óta próbálkozunk tesóval,de nem sikerül a stimulálás!Mercformint 34.hete szedem,van olyan,hogy csak 1-másfél év múlva hat!Az elején volt egy 62-es és egy 42-es ciklusom....de sajna 3x-ra már nem jött meg.Ezért kapok a merckformin mellé,duphastont (3hónapos kezelés)16.naptól,25.-napig!Méhnyálkahártyám nem vastagodik sajna,3-4mm össz.!
Szóval ennyi!-de ha megtalálom részletessen,megírom!2001-től írogattam a ma megint megjöttbe!Ha rákeresel a nevemre,kiadja az összes h.sz.-t!Jaaaaaaaaa és mi is már szerettünk volna örökbe fogadni,mint Norka is!
***Andi***

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Andi
Köszike,rákerestem.Kép
Ma még szerencsére 1X kakilt,ha lesz még egy megyek is a gyógyszertárba érte.

KépKép

KépKép
okr
 
 



Köszönjük!Nati jól van?

KépKép

KépKép
okr
 
 



Rejo: nehogymár amiatt kelljen szégyenkeznem, hogy beszélek angolul. Ez a legnagyobb baromság amit valaha is a fejemhez vágtak.
csakegysokadnick
 
 


Csakegy, te is tudod, hogy nem ezt mondtam! Kép

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo!
Nati pozitív tesztjei-mai napig megvannak!-pedig az 98.márciusiak!Az elöző pozitív tesztjeimet soha sem tettem el,csak ennél a terhességemnél...érdekes!-de be is jött!Jaaaaaaaaa és az Uh-os képeket szkenneld be,mert évek során kifehérdeik a papir és megsemmisítődik,rajta a szürke festék!-Én így jártam a legelsővel!
***Andi***

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi, kösz a tippeket!

Kép

Kép
rejo
 
 


Tényleg, Csakegy mi lett a hőddel és a ciklusoddal?

Kép

Kép
rejo
 
 


Csakegy
Semmiért nem kell szégyenkezned!

Andika,OkrKép
sziasztok!
Adának sok gyógy pusziKép
Vendég
 


Ella
KöszikeKép

Na csajok ,megjöttKépÚjabb clostys ciklus.Persze augusztusig úgysem leszek terhes,de hagy próbálkozzon a dokiKép

KépKép

KépKép
okr
 
 



Okr!

Nézd a jó oldalát a dolgoknak! Kép Hányan örülnének itt a topicon egy rendes menstruációnak! Kép+ ne mondd azt a szervezetednek még viccből se, hogy augusztusig úgysem leszel terhes, mert a szervezeted hallgat rád, és megvalósítja!

Meddig próbálkozik még a doki clostyval? (úgy hallottam 2-3 ciklust szabad csak csinálni vele)

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo
Hát arról még nem beszéltünk mennyi ciklus lesz clostyval,de én is a 3-t tudom egyfolytában maximumnak.
A mensinek örülök is meg nem is.De azt hiszem vagyunk így vele sokan.
A szervezetem ha hallgatna rám,már babáznék egy újszülöttel.Önfejű az,mint a gazdájaKépMegy a saját feje után.Kép

Andika
Nektek is jó éjt!KépHolnap gyere!

KépKép

KépKép
okr
 
 


!!!!!!!!Nagynéni lettem!!!!!!!!!!!Kép
Lett egy gyönyörűséges unokaöcsém!

Csajok, nézeteltérés ide vagy oda, én nagyon örülök, hogy van ez a fórum! Szerintem fő az optimizmus, a türelem és a tolerancia. Kívánom, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő gyógymódot és elérje a hőn áhított célt!Kép

Espero

Kép

Képurl]
espero
 
 


Sziasztok lányok!
Régen nem voltam, remélem emlékeztek még rám.
Velem minden a régi, vagyis még nem vagyok zebrás :-(
De történnek jó dolgok is, kezdek hinni a metformin-csodában. Képzeljétek 17 éves korom óta először, szuri és injekció nélkül 29. napon megjött a menzim. Ez kész csoda!! A dokinénimm szerint ez szuppi.
Én is örülök neki. Jó, nem?
Veletek mizuka?
ki hol tart?
Gina
Vendég
 


Kincs
Az nlc-n írok neked privit,majd nézd meg légyszi'Kép
Ma utazunk,úgy néz ki.Így valószínűleg szerdáig nem leszek netközelben .

Espero
Gratula az unokaöcsihez!!!Jó egészséget kívánok !!!KépKépKép

Ginuska
Neked pedig grat.a spontán mensihez!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Okr
Ment a válasz!

Ginuska
Nagy gratula,nem semmi eredmény! én is erre hajtok,hogy legyen spontán mensim és persze majd baba.Mióta szeded a metformint,szedsz még v.mit??
Vendég
 



GinuskaKép
Jaj,de jó h irtálKép
Gratula a mensidhez,csak így tovább,reméljük 1 hónap múlva már csíkos jó hirekkel jösszKép

AndikaKép
Vagyok ám márKép
Vendég
 


Halihóó!

Mindenki havat lapátol? Kivéve kismamik,nektek szigorú pihenés,a férjek kímélnek benneteket!??Itt egész nap megállás nélkül esik!Nem tavasznak kéne lenni??Napsütés,madárcsicsergés ....

Aranykavics!
A síelésre tökéletes idő,remélem jól érzed magad!!De azért hiányzol!

Négy hozzászólás egy nap,ilyen még nem volt......
Vendég
 


Halihó lányok!

Megjöttem és nem az orrommal ütögetem a billenytűzetet. Jól vagyok, kezem lábam ép. Csak egyszer töröltem fel a pályát, akkor hirtelen azt sem tudtam, hogy hol vagyok és a bal térdem gyönyörűen kidekorálódott, a szivárvány összes színében pompázik. És eltekintek a minden izomcsoportomra kiterjedő izomláztól (kivétel hasizom??? Kép), tegnap reggel azt hittem sirva fakadok, úgy mentem mint robotzsaru, mondjuk ez nem is nehéz abban a "topánkában" főleg, hogy a lábam 41-esKépKép
Havim még mindig nincs. Holnap veszek egy terhességi tesztet, már azt sem tudom hányadik napon vagyok. Nyelem a Metformint és a premenst és a folsavat. Bár eléggé felborúlt minden ebben a pár napban. Mert a pályán időnként elfelejtettem időben bevenni a tablettát, mert annyira elvoltam foglalva magammal. Hol a taknyomat kellett fújni, hol a sapkám visszahúzni a fejemre (mert iszonyú szél és havazás volt), vagy a tangabugyim vagott, vagy a harisnyám csúszott le. De összességében remek volt.Kép Itt vagyok.
Ja és betöltöttem a 26. életévemKép Már azon barkóbáztam, hogy el kellene vinni a pályára az útlevelet, hátha adnak ingyen jegyetKép, de lettettem rólaKép
És hoztuk magunkal a teletKépKép bocsika érteKép

Keveset írtatok ebben a pár napban és jól esik, hogy hiányoltatokKép Az volt a kicsomagolás után az első dolgom, hogy elolvastam miket írtatok.
Örülök, hogy Andi és Gabika megint írtok. Kép
Nagyon jó topiknak tartom. Azért vagyok itt, mert Andi ide hívott, mert először más helyre írtamKép Azóta a számunk megsokszorozódott, aminek nagyon örülök, három dolog közös bennünk: Nők vagyunk, PCOval küzködünk és babát szeretnénkKép Azzal egyetértek, hogy időnként olyan dolgokat írok le magamról, amit a környzetemben a férjemen kivül senkivel sem osztok meg. Nekem szükségem van rátok.Kép Amióta megtaláltam ezt a topikot nem sírok a baba miatt. Kép Ezt nagyon komolyan mondomKép Tudom, hogy lesz, csak türelem és kitartás. És pont azért van türelmem, mert ti elmesélitek, hogy ki mennyi ideje próbálkozik és milyen tapasztalataitok vannak. Nekem erre szükségem van, vagyis Rátok van szükségemKép Annak is nagyon örülök, hogy nemcsak a PCOról írunk, hanem napi problémákról, magunkról, mert rengeteg vicces történet van és mindig feldobódik a hangulatom, ha olvasom ezt a topikotKép
Nekem sokan segítettetek már, nem írok neveket, mert most ez nem fontos. Örülök annak is, hogy volt szerencsém Gabikát már személyesen is megismerniKép Remélem több emberkével is fogok találkozniKép

És hogy szabad e, illik e orvost "felülbírálni"? Talán ezt nem így kellene nevezni, hogy felülbírálás, de a saját bőrömön azt tapasztalom, hogy minél többet megtudok erről a betegségről, vizsgálatokról, kezelésről, annál biztosabb vagyok a kezelés eredményességéről.
Szégyen vagy nem, de doki létemre amikor a nőgyógyász ráírta az UH leletemre, hogy PCO gyanús kép, hirtelen azt sem tudtam, hogy mi ez az egész? Miben is áll, mik a tünetei és hogyan kezelik. Aztán elkezdtem utánna olvasni. a neten. És megtaláltam a babanetet, aztán Andika engem. És itt vagyok, boldogan, békésen, kiegyensúlyozottan. Ami nektek és a fokozatosan bővűlő ismeretemnek köszönhetek (ami nagy mértékben a ti tapasztalatotokból fakad)Kép

Pusszika Mindenkinek!
Vendég
 


Kavics annnnnnyira örülök hogy megjöttél!!Kép
Úgy emlékeztem, csak kedden jössz meg! Gondoltam rád, talán a síelés meghozza a havidat...meg arra minek mentetek el messzire síelni, mikor itt is van hó dögivel!

Egész nap esett, totál depressziós vagyok, nem bírom már sokáig ezt a telet. Náthás lettem és fáj a torkom, úgyhogy jövő héten nem megyek dolgozni, máskor elmennék egy náthával dolgozni, de most nem reszkírozom meg, hogy összeszedjek a náthára valami komolyabb betegséget, aztán meg gyógyszert kelljen szednem. de pocsék a kedvem, viszont te jól felvidítottál! Kép(főleg a robotzsaruval)
Mondtam a férjemnek én már 10 fok alatt nem megyek el dolgozni, azt mondta, jó üzenj be a suliba, hogy 10 fok alatt nem mész be...

Kép

Kép
rejo
 
 


Különben én is gondolkodtam, miért írok egyáltalán ebbe a topicba, hiszen a "közös célt" úgy tűnik elértem, legalábbis remélem megmarad, én segíteni konkrétan nem tudok mint Norka vagy Rambóka a leletek értelmezésénél, de mégis, én is nagyon szeretem az itteni embereket és a hangulatot. (kivéve a pénteket Kép; biztos a havat éreztük előreKép)

Kép

Kép
rejo
 
 


Szia Kavicska!

Látod a nőiességnek milyen hátrányai vannak?
A bundabugyi nem vág be, a cicanadrág nem csúszik le! Igaz mindkettő igen hatásos fogigátló! Kép

Izomlázról meg annyit h. mióta hányok, kiderült h. van hasizmom is !!!!!!( legalábbis fáj másnap)
Annyira tespedő életmódot folytattam világ életemben - némi időszakos fellángolások kivételével - h. érvényes rám öreg tornatanárunk jelmondata, amit az izomlázra panaszkodó fiúknak mondott mindig:" Nem izomláz az fiam, csak bőrgyulladás!"Kép

Gratula a pofátlanul fiatal korért, alig haladja meg a liliomtiprás korhatárát! Kép

Szorítok!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rejo!

Az ötleted megfontolandó, majd felvetem a főnökömnek én is! Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziaaaaaaaaaaa!

Nem tuddtam hány napig kell még hiányolnunk,örülök ,hogy minden csontod épp!
Ez a robotzsaru nagyon jóóóóóóóó!

Én direkt nem írtam ehez a fórum témához semmit,-eddig, még egy hónapja sem vagyok köztetek de nekem is sokat jelent,hogy itt olyan dolgokról beszélünk amiről -a párunkon kívül -senkivel sem tudunk(legalábbis én)! A tapasztalatok,tippek megosztása nem jelenti azt,hogy kötelező követni,mindenki eldöntheti mi szimpi.Azt már én is írtam,hogy ha nem találok pco-s topikot még ma sem tudom mi az, és, hogyan kezelik akár az ország külnböző helyein is!!Mi két évig várakoztunk, hátha történik valami magától, és egyik orvos sem mondta volna azt,hogy ez a legrosszabb dolog amit tehetünk, a TI útmutatásaitok,bátorításaitok alapján indultunk neki!
Vendég
 


Halihó!

Rejóka!
Csak az nem világos, hogy árnyékban vagy napon mért 10 fok. - vagy + 10 fok alatt. Reggel vagy du??? KépKép

Nekem kedvenc évszakom a tél. Szeretem a sok nagy rengeteg havat, a nagyon hideget rosszul tűröm. De már jöhetne a tavaszKép

Jó éjt mindenkinek. Elmegyek lefekszemKép Kipihenem a hétvégi pihenéstKépKép
Vendég
 


Szép jó napot lányok!!!

Hú ma mindenki nagyon dolgozikKépKép Helyes, helyes!

Vettem terhességi tesztet, és hivatalosan jelentem, hogy az 55 cnon egy NEGATIVAT teszteltemKép Holnap még nem tudom, h megyek e vagy sem nődokihoz, és Norcolutozzunk e vagy sem. Na mindegy. Holnapig még sok vanKép

Kriszta!

"férfiasan" bevallom én egy kicsit irigylem ezt a rövid ciklust. De minden új ciklusnaptól kezdődően olyan a szervezet, mint a természet tavasszal. Új remény, új élet...Kép

Kandika
Azt hittem, hogy a terhességi tesztek tönkremennek, azt véletlenül sem gondoltam, hogy olyan sokáig látható rajta a KÉT CSÍK! Kép

Espero
Fogy az időnkKépKép Örülök, hogy írszKép

Rejóka!
Azért mert újból kismama vagy, ne hagyj minket itt! Kép

Cuppppp!

Kavics
Vendég
 


Espero, nem is gratuláltam még az unokaöcsihez! legalább gyakorolhatsz rajta! Kép

Kavics én reménykedem benne, hogy a Premens meg a metformin helyrehozza a ciklusodat, csak még nem szeded őket elég ideje.

Kép

Kép
rejo
 
 


Látszik, hogy net közelben vagyok. Folyamatosan olvasgatokKép

Ginuska.

Hogy döntöttél, hogyan tovább??? Egyelőre maradsz a metforminnál? Mennyi ideje szeded már? Milyen adagot? Napi hány mg? Ez a 29 napos ciklus csodálatos dologKép
Nekem ez a Metformin kissé bekavart. De csak kialakul ez...)

Kandi

Megnéztem a képeket a fiadról. Nagyon szép kislegény, nagyon szép a szemeKép eljön majd az az idő, amikor sírva fognak a lányok hivni telefonon, hogy beszélj a fiaddal, mert nem akar velük szóba állniKép Kire hasonlít?? Rád vagy apucira??

Kiskincs!

Hányadik cnon vagy? Hogy állsz a Metformin adaggal??

Gabika

Hogy viseled ezt a latyakos időt? Nagyon szép a táj, csak ne kelljen kinn mászkálniKép


Lányok megint jelzem ebben a hónapban, min egy új kismama kellKép

CsóközönKép
Vendég
 


Hülyeségeket beszélek!
Nem a metformin kavar be, hanem a PCOKépKép Csorró Metformin próbálja helyrehozni a dolgokatKépKép
Vendég
 


Szia Aranykavics!

Te mióta szeded a PreMenst és a metformint?

A 14.cn vagyok.Hűha....
12 napja premensezek és kecskerutázom,és olyan mint ha már érezném a változást(petefészkeket és a cicim is)de lehet csak azért mert ezt akarom érezni....
Holnap megyek pajzsm. vérvételre,és az inzulin eredményt is elkunyerálom valahogy,meg a 3.cnapi vérvétel eredményét is szeretném elkérni.

Norka,Mony,Rambóka,Almodo merre vagytok????
Vendég
 


Sziasztok!
Elolvastam a napi termést!Elrohanok Natiért és ha Õt lerendeztem,válaszolok Kavicska!
***pusza Andi***

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Na itt vagyok!
Kavicska!:-szóval a tesztkazettás még mindig olyan,mint ha tegnap csináltam volna,a mártogatos csíkok,azok rosszak...ledörzsölödött róla az a fehér anyag...de még azon is kivehető a dolog!Lefényképezem majd és megmutatom!Kép
Én még ma is vérzek 6.napja,remélem beindul a dolog....és hat végre minden Rám!Hócipőm tele mindennel,idegbeteg vagyok...itthon akarok lenni...újabb 4évet!Kép
Na mindegy...fáradság beszél belőlem!1-kor még tv-t néztem,és 5-kor ébresztő volt,mert 6-kor már dolgozok!Szóval....
na majd még jövök!
***Andi***

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Hűha, Kincs, ez nagyon izgi...mennek a drukkok akkor ezekben a napokban neked ezerrel! Kép

Rambóka tényleg keveset vagy mostanában! Tudom estére elfáradsz, meg rosszul vagy, de azért gyere!KépNekem ma volt először igazi kiadós hányingeres reggelem, hajszálon múlott, hogy nem dobtam ki a taccsot. Nagyon rossz volt, pedig eddig az zavart, hogy nincs hányingerem, biztos nem fejlődik jól a baba. Hogy lehet így dolgozni menni reggel???? Én köpni-nyelni nem tudtam, nem hogy dolgozni menni. Bár állítólag akkor jobb, mert akkor nem foglalkozik vele az ember, nem figyel rá, meg muszáj menni és kész.

Kandi, iszonyú hogy bírod az ilyen korai keléseket. Már 6-kor dolgozol, és ötkor kelsz?? Minden nap?? Én belerokkanék. Nem csodálom, hogy otthon akarsz maradni...Kép

rejo
(7+4)(Rambóka ezt miattad írtam kiKép)

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

Kiskincs!

HAJRÁ!!!!! Kép Kép Kép

Andi!

Hogy tudsz olyan korán felkelni? Nekem normál esetben is kb. fél óra reggelente, amíg a " francba megszólalt az ébresztőóra!" állapotból eljutok az "ülök az ágy szélén és kómázok" állapotba!
Az a mákom h. nálunk a párom reggel kipattan az ágyból, lemegy friss zsemléért, megcsinálja a reggelit, így mire én használható állapotba kerülök, már csak magamat kell összevakarnom időre. Kép
( Nem adom kölcsön!!!!!)(Irigy vagyok!!!) Kép

Rejo!

Én is ugyanígy voltam!
Már aggódtam h. talán nem is vagyok terhes, mikor elkapott rókakoma h. bebizonyítsa h. DE BIZONY MÉGIS!!!!! Kép
Azóta hetente egyszer meglátogat!
Hétfőn v. kedden hajnalban róka, utána 2 nap nyomor, aztán szombatig nyoma sincs annak h. terhes lennék( csak a pocim), vasárnaptól meg megint érzem h. utol fog érni előbb-utóbb!
Ma még előtte vagyok, de már sejtem a hajnali programomat! Kép
Egyébként az émelygés a rosszabb, hányás után az ember legalább egy kissé megkönnyebbül!
Csak én sajnos nagyon nehezen hányok! Kép

A munkábamenetel nálam bonyolult, mert napi 140 km-t utazom melóba és vissza.
A párommal megyünk ketten kocsival, de a mai reggel elég necces volt a hó miatt.
A Közútkezelő nem volt képes normálisan letakarítani a 6-os főközlekedési utat, tiszta letaposott hó és jégborda volt az egész!!!!
Én alapban is félek, úgyhogy ma nem voltam igazán nyugodt, pedig csak 60-70-nel poroszkáltunk!
Ha holnapra új hó esik sajnos kénytelenek leszünk távolsági busszal menni!
Az meg nem áll meg ha hányni kell!
Na meg átlagban óránként járok pisilni( Mütyűrke kiszorítózik a hólyagommal! Kép ), a busz menetideje viszont 1 óra 40 perc!
Lehet h. a Tena Lady a megoldás? Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Ja!

(10+2) Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


De jó,Nektek Kép a számok a nevetek után!
Két müszakban dolgozok,de-du!Délelött 6-13ig,délután 1/2 10- 1/2 17ig!DE!-minden nap éjfélkor még kukorékolunk a férjemmel...Neki nem kell korán ébrednie!Ha délelöttös vagyok,5:40-kor indulok.../6:0?-kor már van gyerek a bölcsiben!Férjem ilyenkor Natit 1/2 9-ig beviszi az oviba és 1-kor hozom haza magammal!Míg itthon voltam terhesen,szinte végig aludtam a 20órát,hogy minél elöbb elteljen az idő,és ne történjen semmi gond!-és Én a terhesség alatt,napi 4-5x is képes voltam hányni!Na,ez nem normális...ez ki is derült,hogy kóros volt!Kép
***Andi***

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Jesszusom! Én abba belepusztulnék!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


AndiKép
Gyere msn-re,és ne depizz már,jó?!Kép

Kavics
Utálom ezt az időtKép,és fáradt is vagyok!

Utólagossan is NAgyon Boldog Születésnapot KívánokKép
Láttom jól sikerült a sielésKép

Okr??

Többieknek isKépKépKép
Vendég
 



Okr! Télleg régen voltál! Kép

Rambóka, nálunk is ugyanígy működik, én is min. fél óráig kómázok az ágyban óracsörgés után, apa, nem érti, miért kell fél órával előbb felhúzni, mint mikor kelek. Õ is kipattan és friss-zsemle-hozó.
Mit is mondtál, hol dolgozol, Szekszárdon? pécsen ennyire telített a fogorvospálya?

Te voltál már védőnőnél?

Kép

Kép
rejo
 
 


Hú, Kavics de irigyellek ezért a maciért!Kép

Kép

Kép
rejo
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: