Új privát üzeneted érkezett!

Zanyiro!
Kitartás!!!!!Gondolom nem lehet egyszerű fogfájás ha be vagy dagadva!!KépKép

Melinda!
Örülök hogy Vivi szeme rendben,és megúszta az átmosást!Mi most a 4.hós oltást kapjuk majd,kicsit csúszásba vagyunk/Beni 21.én volt 4 hónapos/
Hogy van Patrikod??? voltatok doklinál?A másik topicra írtam neked,mert te is olyan vagy mint én,hol ide,hol oda írokKép
Remélem már jobban van,és gyorsan átszalad rajta ez a vírusos vicik-vacak!Kép
Mennem kell,a kismanóm éhes..
Üdv:Kriszta

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Kisvirág!

Köszi a tájékoztatás, ezúttal akkor megpróbálok előbb odaérni, jó lenne veletek talizniKép

Zanyiro!
Sok-sok pusz nektek, lehet hogy a kiscsávód nőnapra akar érkezni, hogy meglepit adjon anyujának?! Kép Ezért nem siettetheted Kép

További jó hasasodást, habár ez elég idétlen szóKép
Üdv:Bettus

Kép
bettus79

Sziasztok
Bocsi, hogy most írok, de nem voltam gépközelben.
Mindekinek köszi az infót.
Ildi
lido23

Zanyiro!
Remélem a fogad már jobban van. Szorítok értetek. Nekem is eszembe jutott, hogy lehet, hogy nőnapi meglepi lesz.
Kmelinda!
Kinga délutánra náhtás lett, de nagyon. Szerintem a héten nem is megyünk már oviba. Holnap akkor üzenj ultrahang után.

Viki
iviki

Zanyiro!

Te is H.Sz.-nél szülsz?
Abból gondolom, hogy kedden ő az ügyeletes. Én is megyek hozzá 15-16 ó között.
Neked már nincs sok hátra, jön a melegfront is, nemsoká meglesz a kicsid. Én még remélem várok pár hetet (37+2), addig erősödjön csak a kis drágám.

Nektek mekkora a bőröndötök? Én úgy bepakoltam, mintha 2 hétre elutaznék. Persze a köntös elfoglalja a bőrönd felét, de akkor is sok a cuccom.

Üdv mindenkinek
Kata
kata7778

Sziasztok Lányok!

Köszi az infókat és nagyon drukkolok mindenkinek aki mostanában megy szülni.

Bettus 79 és Kisvirág,
Veletek meg remélem holnap akkor randizunk a szülésfelkészítőn:-)!

Mindenkinek szép napot!
Kari
(28+1)
kari

Sziasztok,

tegnap éjszaka túlestünk egy jó kis gyökérkezelésenKép Nagyon fájt este már a fogam, ráadásul azt mondták, hogy szülés alatt ez még rosszabb lehet, úgyhogy nem volt más választásom.

Ma voltam dokikánál, röpke 3,5 órát vártam rá, iszonyat, hogy mi van a kórházban...Mindenki most szül....Így a dokim se tudott rendesen megvizsgálni, mert rohannia kellett szülésre.
Mi nagyon jól vagyunk továbbra is...és azt mondta a doki, hogy kapunk egy hetet, hogy magától beinduljon a dolog, utána oxitocyn sokk.Kép De engem már ez sem érdekel, csak jöjjön már ki.Kép A tegnapi fogmizéria után teljesen más színben látom az egész szülést...úgyis túl leszek rajta valahogy.
Ja, az én dokim az ultrahanglabor vezetője: F.M.
zanyiro

Zanyiro!

Szegénykém!Biztos szörnyű lehetett!!Kép
De így a "jobb",szülés közben nem lett volna leányálom még a fogfájás is!
Hidd el ha majd megszületik,és kezedbe adják a kisfiadat,akkor azok a fájdalmaid is elmúlnak hirtelen amit szülés előtt-közben éreztél!!!
További kitartást,és könnyű,gyors szülést kívánok neked!!!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Zanyiro!
Örülök, hogy jobban vagy. Én kétszer szültem, és még inkább szülnék mint a fogorvos!! A fogorvostól nagyon nagyon félek. Szorítok nektek. Nekem is mikor megbeszéltük, hogy kapok 1hetet, na akkor történt valami este. A másodiknál meg a haladék hét letelelte előtt 2 nappalKép). Csoda szép szülést kívánok neked!!!

Kmelinda!
Megkaptam az sms-t, köszi. Örülök, hogy minden rendben van Vivivel.
Kingussal ma voltunk dokinál, köhög is már. Kapott vagy ötféle gyógyszert. Rengetegen voltak, nagyon sok a beteg. Még jó, hogy tegnap nem vittem el, állítólag 60-n voltak.
Viki
iviki

Kari és Bettus!

Én mégsem tudok menni holnap (szerdán) a tanfolyásra. Kép
Majd legközelebb talizunk...
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni tőletek, hogy nem ismeri valaki véletlenül Horváthné Marika szülésznőt? Szült valaki esetleg vele?Május közepén szülnék, de még nincs szülésznőm.A dokim Õt ajánlotta, de ha valaki tudd nála sokkal jobbat akkor érdekelne a dolog.

Előre is köszönöm.

CMónika
cmónika

CMónika!

Hát elég sok szülésznő van a kórházban, de engem többen is egy bizonyos Marikától óvtak.Kép Fogalmam sincs, hogy Horváthnénak hívják-e, de én pont ma voltam a kórházban, ott volt egy Marika szülésznő, és a kismamát totál egyedül hagyta CTG alatt, és a baba szívhangja meg simán lement 70-re...Tényleg nem tudom, hogy ő volt-e az, bár nem tudok róla, hgy több Marika lenne, úgyhogy várj amíg más is reagál.
Akiről nagyon sok jót hallottam az a Fehérfi Kriszti, én pedig Szvitek Ágihoz járok, és nagyon meg vagyok eddig elégedve vele, főleg, hogy tök vidám nő, számítok a jókedvére szülés közben isKépKép

Lányok!
Valszeg hétfőn be fognak fektetni, ha nem történik semmi, mert a lepény már III-as érettségű...Kép Úgyhogy próbálom ráhangolni magam mindenféle mesterséges dologra, mert én annyira de annyira jól vagyok, hogy pillanatnyilag el nem tudom képzelni, hogy fájásaim lennének......De hátha egyszer a víz elindulKép
zanyiro

MónikaKép

Ha visszaolvasgatsz itt a topikban,az előző írásokban,biztos van róla infó,nemrég volt itt téma a szülésznő kiválasztásaKép
Szerintem ha a dokid azt mondta,hogy jó szülésznő a Marika,akkor nem érdemes mást keresgélniKép(szerintem)
A kórházban mindegyik szülésznő aranyos(1-2 kivétel),és magasan képzettek,ami nagyon megnyugtató!Szóval ne izgulj,jó kezekben leszel.
Az infókat pedig szerintem hamarosan fogod kapni a többi kismamáktól,anyukáktólKépKép

Szia

Melinda

Kép
kmelinda

Mónika

Most olvasgattam vissza,és egy bizonyos Marika nevü szül.nőtől óvnak mindenkit??!!!Talán ez az a Marika?Jó lenne utánnanézned,még időben vagyKép

Melinda

Kép
kmelinda

Hogy "otthagyta CTG közben"
Szerintem nagyon kevés szülésznő üll végig ott az anyukával végig.
Sőt,még nem is hallottam ilyet.Engem is otthagytak,de nemazért mert kávézni ment,hanem szülőszobára ment,vagy betegfelvételre,vagy infulziót cserélni,vagy-vagy-vagy.....mindig van valami.Ha nem volt semmi dolga,pár percet mindig beszélgettünk.Az én babám szívecskéje a 180-at is ütögette,és jöttek ha szóltam.Olyan perc szinte nincs is,hogy ne legyen semmi dolga a szül.nőnek,főleg hogy a kórház sürgősségi központ is egyben,mindig van befutó szülni vágyóKép,vagy sürgős műtét..stb!Azért mert otthagynak valakit a ctg szobában,nemszabad rosszat feltételezni egyik szül.nőről sem.

Persze,hogy a kismama azt szeretné,hogy mindig vele és a babócájával legyenek,mindig vele törődjenek(én is ezt szerettem volna),de ez szinte lehetetlenKép

Megyünk sétálnia Vivcsivel.Olyan szépen süt a napocska.

Sziasztok,hagyok másnak is helyet írniKép
Melinda

Kép
kmelinda

Kmelinda,

persze igazad van, én sem azt mondom, hogy horgonyozzon le mellettem, de az én szülésznőm is épp szülésnél volt, de mindig kiszaladt megnézni a CTG-t, hogy rendben vagyunk-e.Kép
Ezt csak példaként írtam le, amúgy nem tudom, hogy ő volt e egyáltalán ez a MArika, és én is csak neten olvastam negatív dolgokat egy bizonyos Marika szülésznőről.Kép
zanyiro

Kisvirág, Kari!

Kisvirág sajnálom, hogy nem jösszKép
Kari ha addig olvasod én azért ott leszek rendületlenül az automatánál. Ha talizunk talizunk, ha nem akkor majd 2 hét múlva.

Sziasztok: Bettus

Kép
bettus79

Kmelinda!
Meglett a macink. Hivott telefonon az ovónéni,hogy megtalálták. Kinga reggel lázas lett, alig akart lemenni neki, de már jobb. Az ovónő mondta, hogy az erdősori szárnyban van hasnemős-hányos vírus. A festőbe egyenlőre nincs. Igen szép idő van, remélem a holnapi esős, havas jóslat nem jön be.
Cmónika! Nekem Fehérfi Kriszti volt a szülésznőm, egy rossz szót se mondhatok rá. Én a két Krisztiről, Ágiról hallottam nagyon jókat.
Szerintem igazán megkereshetsz több szülésznőt is, elmondod mit szeretnél, kérdezd meg nála mit lehet (pl.sétálni). És utána döntsd el, neked ki a szimpatikus. Én is így választottam.

Viki
iviki

Sziasztok!

Cmónika!
Egyetértek Vikivel!
Nekem ugyan nem volt fogadott szülésznőm,de akinél szültem/Fekete Ildi/ vér-profi,nagyon aranyos rendes volt velem,végig a szülés alatt,és még utána is!
Fehérfi Kriszta szintén egy tündér!!
Ha bizonytalan vagy Marikát illetően,akkor válassz mást,van még időd eldönteni!Mindegyik jólképzett szakmailag!!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok!

Én is Fehérfi Krisztihez járok. Nagyon aranyos, jókedvő nő.
Eddig 2x voltam nála CTG-n, mind a 2x ott volt velem végig, és közben beszélgettünk. Feltehettem neki a kérdéseimet, amik foglalkoztattak, és azt mondta bármikor hívhatom, ha gondom van.
Számomra ő eddig tökéletes, úgy érzem jót választottam és minden rendben lesz.
Marika szülésznővel én is találkoztam, nekem így elsőre nem volt szimpi.
Szerintem ne csak az befolyásoljon, hogy a dokid kit ajánl, hanem hogy neked ki a megnyerő.
Sok sikert a szülésznő választáshoz.
Drukkolok a szülni készülőknek, hisz most állítólag front jön. Hajrá!
Kata
kata7778

Sziasztok!

Kata!
Olvasva a véleményeket és a hozzá szólásokat. Kicsit elbizonytalanodtam Marikát illetően. Nem tarom valószínűnek, hogy a kórházba olyan sok Marika nevű szülésznő lenne.Kép.
Amúgy meg igazad van, nem mindig csak az a jó, amit a doki, mond.
Éppen ezért, ha meg tudnád adni a Fehér Krisztinek az elérhetőségét (telefon számát), nagyon örülnék.
Sok jót olvastam így visszamenőleg róla. Ezáltal nagyon szimpinek tűnik már így ismeretlenül is.
Előre is köszönöm.

Üdv: Mónika
cmónika

Ugyan én nem a Fehérfi Krisztihez járok, de többször láttam már őt a kórházban, és tényleg bűbáj egy nő.KépÕ és a Fekete Ildikó a legkeresettebb a kórházban.Kép
zanyiro

Kata!
Én a Krisztivel nagyon meg voltam elégedve. Még az első szülésemnél szemeltem ki. Akkor éppen nővérnek volt beosztva a szülészeten. És ő volt az egyik nővér aki segített, kedves volt. Megtudtam, hogy szülésznő is, és megfogadtam, hogy másodszor nála fogok szülni. Én még szülés után is hívtam párszor telefonon, mert begyulladt a gátam, a dokim meg nem értem el, és segített. Remélem te se fogsz csalódni.
Szülés előtt anyukák, vigyetek magatokkal egy kendőt amit be lehet vízezni, amivel tudjátok vagy párotok tudja törölgetni az arcotokat, szátokat. Mert inni nem engednek. Nekem nagyon jól esett. Az elsőnél iszonyúan kiszáradt a szám, nagy nehezen adtak egy nedves kendőt. Isteni érzés voltKép. Másodszor a Krisztinek ezt említettem. Simán kaptam kendőt. Csak eszembe jutott, remélem nem baj,hogy leírtam.

Viki
iviki

Mónika!

Elfelejtettem írni, hogy én se azt a szülésznőt választottam, akit a dokim javasolt. Nem volt szimpi illetve én egy vidámabb személyiséget szerettem volna, mivel a dokim is egy kicsit "merev".
Úgyhogy tényleg tiéd a döntés joga.Kép
zanyiro

Sziasztok!
Köszönöm, a válaszokat és véleményeket, na és persze, hogy tanácsokat adtatokKép Tegnap este a párommal átrágtam a témát. Szegény, szerencsém van, hogy ilyen türelmes és megértő férjecském van.Kép
Lányok, meg tudná nekem valaki adni Fehérfi Kriszti vagy a Fekete Ildikó elérhetőségét. Nem kell Marika.Kép

Köszi előre is.

Üdv: Mónika
cmónika

<font color="0000ff">Mónika!

Küldj egy mail-t, küldöm Fehérfi Kriszti telefonszámát!

Üdv:

Zita</font>
pzita

Szegény Marika!!Ha látná,mi folyik itt ellene?!KépKépKépKép

Kép
kmelinda

Szia Zita!

Írtam az emil címedre!
Erre nyugodtan válaszolhatsz.
Köszike.

Üdv:
Móni9ka
cmónika

Lehet, hogy látja!
Nem az ő lánya írt ide 1x?

Teljesen egyetértek Ivikivel, nekem sem adtak inni, nagyon rossz volt! (aug-ban szültem)
Végül a párom kikönyörgött egy zöld, kórházi kendőfélét és azt vizezte be. Le sem raktam a szülés alatt, csak amíg újra bevizezte!KépKépKép

Minden pocisnak szép szülést kívánok!KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi!
Én is zöld kórházi kendőfélét kaptam. Sokszor már az a nedves kendőt adott erőt, és felfrissülést.Kép)) Hihetetlen, hogy egy kendő ekkora jelentőséggel bír. Én ugyan nem nyáron szültem, de 10-11óra vajdúsásnál elég szomjas voltam már.

Viki
iviki

Andi!
Én is zöld kórházi kendőfélét kaptam. Sokszor már az a nedves kendőt adott erőt, és felfrissülést.Kép)) Hihetetlen, hogy egy kendő ekkora jelentőséggel bír. Én ugyan nem nyáron szültem, de 10-11óra vajdúsásnál elég szomjas voltam már.

Viki
iviki

Andi!
bocsi hogy többször küldtem be az üzim, de az istennek se akart bemenni.

Van pár szép babás versem, idézetem, akár baba naplóba is, vagy gratulációs lapra. Meg anyukás idézetek. Én az elején sírtam is rajta, mindig úgy meghatodtam. Ha kell valakinek szívesen elküldőm emailen.
Viki
iviki

CMónika!
Ha megadod az e-mail címed, elküldöm a Kriszti számát.
Kedden voltam a kórházban, beszéltem Dr. Sorbánnal is a fájdalomcsillapításról.
Hát... lányok....
Én még nem szültem, nem tudom mi vár rám, de az EDA-tól jobban félek, mint a szülési fájdalmaktól.
Nektek mi erről a véleményetek?
Egyébként Dr. Sorbán is jó fej, ha valaki eltökélten kér fájdalomcsillapítást, vagy csaszival fog szülni, akkor csak ajánlani tudom.
Én csak tartalékként beszéltem vele, hátha mégis sor kerül az EDA-ra, de szeretném enélkül megúszni. Egyébként az hihetetlen számomra, hogy csak 2 anesztes tudja beadni, és ezért fel kell fogadni, hogy ha esetleg kéred, akkor bejöjjön.
Kata
kata7778

Kata!!!
Én is féltem az EDA-tól, meg a császártól is. Szerencsére mint kétszer simán szültem, eda nélkül!!! Ki lehet bírni. Én az Eda-ról nem sok jót hallottam, a szoptatás terén inkább több rosszat.Akik edával szültek ismerőseim, eléggé megküzdöttek a szoptatással. Szerintem elég rossz lehet, hogy utána nem kellhetsz fel egy napig. Én nem bírtam volna ki, főleg, hogy a baba már ott is vanKép. Vagy aki eda-val szül annak nem viszik ki a 24óra alatt? Ezt nem tudom.
Viki
iviki

<font color="0000ff">Kata!

Nem biztos, hogy kell majd az EDA. Egyébként nem ketten tudják beadni, de csak két olyan aneszteziológus van a kórházban, aki be tudja adni, és a kórház állandó dolgozója, így kettővel lehet előre beszélni erről. Ezen kívül még van két vagy három aneszteziológus, aki csak ügyelni szokott a kórházban, és tud EDA-t beadni. De így is belefuthat az ember olyan ügyeletbe, mikor nincs aki beadja.

Tudom, hogy ez nem jelenti az ideális helyzetet, de szerintem még mindig jobb annál, mint ahol egyáltalán nem lehet kérni. Sőt szerintem annál is, ahol boldog-boldogtalant rábeszélnek.

Viki! Azt hiszem kevered az EDA-t a spinális érzéstelenítéssel. Az EDA után nem kell egy napig feküdni. Sőt ha szerencséje van az embernek és olyan tűvel szúrják, akkor a spinál után is csak hat órát.

A szoptatás részével meg csak akkor lehet baj, ha az ember nem ültet maga mellé egy segítőt, hogy mellre tudja fekvésben is rakni a babát, hanem elfogadja, hogy jó sokára (akár hat-hét óra múlva) akarják csak kihozni a babáját, és egy ideig csak három óránként. Két császár (és egy sima szülés) után tapasztalatból mondom, hogy fej felemelés nélküli fekvésben is lehet szoptatni. Csak KELL a segítség. Apa, barátnő, nagymama, bárki.

Legyen szép napotok!

Zita</font>
pzita

Zita!

Igen, akkor valószínű keverem. Így belegondolva amit írtál, akik nehezen szoptattak Eda-s ismijeim. Hát van benne valami amit írtál. Van köztük aki inkább "nyavajgott", mint hogy tett volna valamit érte. Meg olyan is, akinek hiába adtak tanácsot, ki se próbálta.
Nagyon sok múlik az anyán!
Nektek is szép napot!!

Viki
iviki

Szia Kata!

Nagyon ari vagy, de meg kaptam már a Kriszti telefonszámát.
De köszi a segítséget.

Mónika
cmónika

Iviki!

Nekem tudnál küldeni idézetes, versikés e-mailkét?
Előre is köszi: bettusi@freemail.uóhu

Ui: Én is félek bármilyen tűszúrás általi érzéstelenítésben, de lehet csak le kéne küzdeni. Azért most ott tartok, hogy megpróbálom nélküle, végülis sokan írtátok, hogy ki lehet bírni. Remélem így van.

Puszi mindenkinek: Bettus

Kép
bettus79

Bocsika a jó e-mailcím: bettusi@freemail.hu
Csak az előbb valamit elkrampácsoltam.
Bettus

Kép
bettus79

Bettus!

Megkaptad? Hogy tetszik?

Viki
iviki

Sziasztok!

Köszi a hozzászólásokat.
Most töltöm a 38. hetet, tehát innentől bármikor jöhet a babó. A hasam még fenn van, fájásaim nincsenek, úgyhogy szerintem még marad egy ideig.
Mivel nem bírom a fájdalmat (úgy általában), kíváncsi vagyok, a szülést hogy bírom majd (EDA nélkül). De itt a babó a legfontosabb, érte pedig bármire képes vagyok. Ez olyan anyatigrisesen hangozott. Kép
Kata
kata7778

Kata, az, hogy a hasad még fent van, nincsenek fájásaid, az nem jelent semmit. Én már csak tudomKép 2* játszották el velem a gyerekekKép Na jó, apró fájások voltak, amiből tudtam, hogy baba lesz, de a ctg semmit nem mutatott.
eda??? dehogy kell, a 3. babánál sem akarok hallani róla. A szüléshez hozzá tartozik a fájdalomKép, amire néhány nap múlva már nem emlékszik az ember. Legalábbis én.Kép Jó szülniKép
Edina

Edina
Kép
Kép
ed26

Kata!
Ne félj semmitől. A félelem fokozza a fájdalom érzetet. Ez tényleg így van. Én a szüléstől nem féltem. A beöntéstől igen. Voltak fájásaim de elég jól viseltem. Viszont mikor jött a beöntés, elkezdtem félni. Remegett az egész testem. Meg is kérdezték,hogy miért remegek ennyire. Még a fogam is vacogott. Mondtam, hogy fáj is és félek is. Mikor túl voltam rajta, össze szedtem magam, és a remegés is elmúlt. Megint elviselhetőbb volt minden. Szóvalj ne félj!!!. Tényleg csodálatos élmény, és nem erre fogsz emlékezni. Gondolj arra majd, hogy az a picurka is, hogy küzd, hogy kijöhessen. Én szívesen átélném újra.

Edina !
szerintem is jó szülni!!!! A legcsodálatosabb dolog.

Viki
iviki

Sziasztok Lányok,

nagyon jó olvasni, hogy milyen szépen írtok a szülésrőlKép Én holnap fekszem be a kórházba, mert a manó nem akar kibújni, és mivel már 5 nappal túlléptük a kiírt dátumot több vizsgálat lesz már, meg piszkálni fogják, hogy induljon ki...Remélem nem lesz komolyabb baj belőle, azért kicsit parázok, de most már igazán elszakadhatna tőlemKépKépKépKép A végén annyira megszokom, hogy terhes vagyok......

Kata, látod én is itt vagyok, no fájás, semmi az égvilágon, iszonyat jól érzem magam.És most már félni sem félek, hacsak attól nem hogy unatkozni fogok a kórházban, amíg a baba bennem van.

Kitartás neked is!!!!!
Sziasztok
ORsi
zanyiro

Sziasztok!

Néha olvastam a forumot, néha irtam is. A lényeg hogy két hete szültem császárral a Schöfibe. Leírom az élményt hátha fontos infot is találtok közte.

Az történt hogy befektettek mert nem volt jó a májfunkcióm. Ez nagyon ritkán fordul elö 1000 terhes nöböl 5 kb. a belgyógyász szerint. A kórházba alig pár napja voltam mikor elfogyott a gyógyszer amit szednem kellett és ezért császár lett a vége. A babám teljesen egészséges és én is! 3080 g és 56 cm kislány és Ilonának hívják.

A császár elötti CTG-re naponta 2x kellett járnom mivel nem volt szülésznöm így mindig kuncsorognom kellett hogy valaki feltegye. Tisztelet a kivételnek például egy Ilus nevü szülésznö nagyon aranyos volt. Valóban nem állnak ott melletted, hogy minden jól megy e, csak néha odanéznek. Persze volt olyan is aki 50 percre otthagyott és rám sem nézett.
Úgyhogy azoknak a pártján vagyok akik választanak szülésznöt, még a császárhoz is mert akkor legalább van egy ember aki rád néz és kérdezhetsz töle és minden pofavágás nélkül segít.

A császárhoz mindenki a Sorban Dr.-t ajánlja. Nekem nem ö volt az anesztesem, hanem a Bányász drnö. A két anesztes hozzáállása ég és föld. Kivéve azt hogy napjában 2x 3x megkérdezik hogy vagy, ezt teljesen lelkiismeretesen végzik. Ez volt az egyetlen pozitiv dolog.

A szobákról
Volt lehetöségem négy szobában lenni a 2 hét során amíg benn voltam.
1. I.em. 7 ágyas szoba fürdövel. Szük, zsúfolt és a saját fürdö sem lelekesítö állapotú.
2. II.em. 5 ágyas szoba fürdövel. A zsúfoltság itt is jellemzö a fürdö egy kissé jobb állapotú.
3. I.em. császár utáni örzö 3 ágyas fürdövel. Eddig ez volt a legkellemesebb. Kivéve azt hogy a gyógyszeres szekrény bent van és néhány növér nagy dirrel-durral jött be éjszaka.
4. I.em. fizetös 3 ágyas fürdövel, hütövel, tv-vel, asztallal. Barátságos kis szoba, tágasabb fürdö. Egyetlen hibája az volt hogy a babamérleg nem mér pontosan.

Mindegyik szobában 1x takarítottak egy nap. A takarító személyzet kedves.

Mindegyik szobára jellemzö, hogy nem igazán a külcsinye a fontos azt ott tartozkodáshoz, hanem az hogy kik a szobatársaid. Mert lehet bármilyen jó a szoba, ha az örületbe kerget a szobatársad.

Egyelöre ennyi. Kérdezzetek, ha valami érdekel megírom a tapasztalatomat.
favorite

Favorite

Gratulálok a kislányodhoz,ha lesz kép,mutasd meg nekünkKépOké?
Ki volt az orvosod?
Nekem is csaszi volt,és most 9 hetes a kis hercegnőnkKép

Zanyiro(Orsi)

Kitartás,drukkolunk neked,1 hét,és már az élményeidről fogsz nekünk beszámolót írniKépKép

Sok pusz,jó hétvégét mindenkinek

Melinda+Vivcsi

Kép
kmelinda

Favorite!
Gratulálok a picurodhoz!!! Sok örömöt, boldogságot és jó egészséget nektek.

Zanyiro!
Kitartás!!! Hátha ma történik valami magától is.Kép)

Kmelinda!
Bukik még sokat Vivi?

Viki
iviki

Sziasztok!

Favorite!
Én is csatlakozom gratulálni!!
Sok boldogságot,örömet kívánok nektek a picilányhoz!Mindkettőtöknek jó egészséget,neked sok tejcsit!Kép

Zanyiro/Orsi!
Neked még mindig kitartást!!!!
Remélem én is,hogy 1 hét múlva már nekünk fogsz élménybeszámolót írni!!KépDRUKKOLOK NEKED!!!

Jó hétvégét mindenkinek!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok!

Köszi a bíztatást. Klasz, hogy ilyen szépnek írtátok a szülést. Én is ezt gondolom, és szerintem tuti nem fogok csalódni. Csodálatos pillanat lehet, mikor a kicsit a melledre helyezik, és először megpillantjátok meg egymást.
Favorite és Kmelinda: gratulálok nektek a kicsikhez. Legyen sok örömötök egymásban. Jó egészséget és sok tejet.
Mindenkinek kislánya születik? Én kis kiscsajt várok. (már nagyon!)
Zanyiro: megint front jön, hátha ez besegít nektek. Ha meg nem, akkor bízz a dokiban, majd segít.

Jó hétvégét mindenkinek!
Kata
kata7778

Viki

Vivcsi bukásai javultak,már nem olyan gyakoriak,és a mennyisége sem vészes.Evés közben gyakran büfiztetem,megemelem a felső testét evés közben...Úgy látszik,bevállnak ezek az apró praktikákKép
Lányok,hogy vannak?

Sziasztok

Melinda

Kép
kmelinda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?