Új privát üzeneted érkezett!

Szasztok csajszik! Túl vagyunk az első 1-2 kanál reszelt almán! Olyan édi volt, ahogy először csak ízlelgette a levét, szerintem nagyon bejött neki. A reszelt alma tán annyira nem, mert csak fintorogva forgatta a kis nyelvével.
Dóri79!
Rékuc 4-szer kajál egy nap, 170-190-eket eszik a tápszerből. Élve a lehetőséggel még az lenne a kérdésem, hogy az üveges gyümivel, ill. bébikajával szerinted felválthatok egy cumisüveges étkezést? Jó tudom, hogy nem egyből, hisz gondolom hozzá kell szoktatni a kis gyomrát a változáshoz.
gyumodore

Gyumodore!

A fintorgás, néha Áginál is volt, de pár kanál után már úgy ette, hogy alig bírta abbahagyni.
Ági 5* evett, és én úgy 4 hét elteltével váltottam ki egy teljes étkezést.(5 hósan)
Először 1 hét kóstoltatás után, már felesben kapta, fél üveg pép+ 100ml táp( Vagy a Hipp-ből van kisüveges pép).
Akár 1 babán vagy alma is lehet elturmixolva.
Az a lényeg, ha csak pépet kap, akkor kínáld meg teával vagy gyümilével, mert kell a bőséges folyadékpótlás!

Érdemes a napközbeni étkezéseket kiváltani.

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

GYumodore! Biztos fura volt Rékucnak a folyékony tápszer után a szilárdabb almareszelék. Eleinte kisfiam is furcsálotta az almát.
Sid

Kép
Kép
sidney

sziasztok
mi is bejelentkeznénkKép))
Maja 8 hós múlt kb 69cm és 8kg (nem tudom mostanában nem mértük) Már nagyon szépen áll sőt annyira laza, hogy csak egykézzel kapaszkodik na ebböl szoktak lenni nagy borulásokKép. Nagyon dumál bár értelmesnek még csak a mamamamamam mondható bár ez is több jelentésű a drágámnál. Jól eszik, még mindig szopizik, éjjel is Kép(( és még mindig csak 2 foga van.
Kép

üdv: Györgyi
eper8

lányok a PO bolt tényleg nagyon tuti,csak jó sok pénzt vigyetek magatokkalKép)

üdv: Györgyi
eper8

Kedves Jucus és Eszti!

Írtam Nektek mail-t, köszi előre is a válaszotokat!

Erika
erika2004

Eper!

Ne légy szomorú a fog miatt, mert az én kis drágámnak még egy foga sincs pedig már a jövő héten egy éves lesz.

Tücsök

Kép

Kép
mtücsök

Kerekes
Ezek szerint (mármint, amit Bettináról írtál) tényleg ennyire fájdalmas, ahogy áttör a fog? Amióta Lucának jön a foga, minden éjszakánk horror. Én már alig állok a lábamon. Este 8-10 alszik, utána felsír és ált. hajnal 4-5 óráig megy a sírás. És ehhez még a köhögés+orrdugulás, nagyon nehezen lábal ki belőle. Azt hittem, inkább ennek a számlájára írható az éjszakai műsor, de valszeg a kettő együtt. Úgy sajnálom szegényt.Kép

Prince Oliver bolt
Asszem Váci út 116., valaki a pontos címet kérdezte. De ha itt lakik vki a 18. kerben, az nyugodtan menjen el az Elefániba vagy az Europarkba a Babaházba, ott is nagy a választék PO bodykból, és semmivel se drágábbak a PO bolt árainál. A PO bolttal az a baj, hogy nem egyszer volt, hogy akkor mentem, mikor a kereskedők épp lefosztották a polcokat. Így a fent említett boltokban, főleg az Europarkban adott esetben nagyobb volt a választék. De már alábbhagyott a PO mániám, most egypár Asti márkájú bodyt vettem, olyan jópofa csíkosak.Kép

marq
Kép
Kép
marqueza

Kerekes
Ja, és sajnos Lucát egyszerűen nem lehet megnyugtatni éjjel. Sehogy és sehol se jó neki. Se a karomban, se a mi ágyunkban...pedig még néhány héttel ezelőttig az esetek nagy részében olyan jól aludt mindig! Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen éjszakáink lesznek.

marq
Kép
Kép
marqueza

Tücsök
A mi dokinőnk azt mondta, hogy ált. azoknak a gyerekeknek sokkal jobbak a fogaik, akik későn kezdenek fogzani.

marq
Kép
Kép
marqueza

Sziasztok!

Látom sehol sem jobb a helyzet fogilag. Bulcsú 13 hónapos és most jön a 4.foga. Éjszaka ő is felébred és szopizik. Egyszer volt egy horror éjszakánk. Hajnal 4-ig 10percenként sírt fel. Sétálgattam vele, ha elaludt akkor leültem szunditottam aztán kezdtük előlről.

Lányok! Én azért ajánlottam fel hogy hozok Nektek, mert van vállalkozóim. Úgyhogyha valakinek legközelebb kell PO badi írjon nekem összegyűjöm a rendeléseket /méret, szín, stb/ és hozok. Megbeszélünk egy randit és elviszem. Ha ez megfelel akkor én szívesen lebonyolítom. Ha megint megyek mindenféleképpen megírom.

Csajok! Nem sokára eggyel többen leszünk. Samonyo holnap megy be a kórházba. Valszeg nemsokára meglesz a bébi és akkor jön át ide hozzánk.

Jaj ezzel kellett volna kezdenem!!!
Eper!!! ne haragúdj!!! Nagyon szép a csajszika.Annyira édi ebben a ruhában. És nagyon ügyi hogy már áll. Akkor nemsokára kergetheted.

jó éjszakát Sid

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni. 2006. január 12-én szültem a Jahn F. kórházba. Kb. egy hete nagyon elkezdett hullani a hajam. A doki szerint ez természetes, a hormonváltozás miatt van. De én nagyon meg vagyok ijedve. Volt esetleg valakinek hasonló problémája szülés után?
böbe79

Szia Böbe!
Nekem dettó ugyanígy volt. Mostanában jött rendre, kb. 1 évre a szülés után. Igaza van a dokidnak, hormonális alapon van.
Ami segített nekem az a Bánfi hajszesz volt, az elősegíti a hajnövekedést, így ami kihullik, gyorsabban nő helyette az új.

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Böbe!
Ez tényleg a hormonális változások miatt van, én szedtem az elevitet (igaz ezt a fogamzás előtt kezdtem és végig a terhesség alatt,és mivel a 10 hónapos lányom még szopizik most is szedem)és szépen el is múlt a hajhullásom pár hét alatt. Valószínű gyorsabban "tér észhez" a sok vitamin miatt.
Üdv.
Liliviki
liliviki

Sziasztok!

Olvaslak ám titeket, csak azért nem írtam "havi jelentést", mert csütörtökön megyünk tanácsadásra és akkor lesznek friss adataim!
A babócáitok nagyon aranyosak, hihetetlen, hogy megy az idő!

Böbe! Nekem fél évig hullott a hajam, aztán egyszer csak magától helyre jött. Kép Kitartás! Kép

kizsó

Sziasztok!

Böbe! Nekem is hullott a hajam. aztán egyszercsak normalizálodott a dolog.

Gratulálok a picurkához. Hogy hívják? mennyivel született? Milyen szülés volt?

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat, megpróbálok bevetni mindent, Elevit, Bánfi hajszesz. Remélem rendbe jön a hajam. Csak tudjátok ( ezek szerint tudjátok) iszonyú látvány, hogy a lakásban akárhová nézek, mindenüt haj van.

A kis lurkóitok nagyon aranyosak. Lenne még egy kérdésem, ha nem baj. Sajnos bajban vagyunk a kakálással, csak segítséggel megy a kicsi lánynak. A védőnőm azt mondja, hogy a tejcsi mellett adjak neki más kiegészítő folyadékot is, az majd meghajtja. Én azonban félek, hogy akkor majd a tejcsi nem kell neki.

Sidney!

A kislányomat Nórának hívják, 3550 grammal és 50 centivel született. Császármetszéssel szültem a faros fekvés miatt. Múlt héten voltunk tanácsadáson, akkor volt 7 hetes a pici lány, 58 centi és 5120 gramm. Az első 5 hétben megküzdöttünk, mert hasfájós volt a baba, de hála istennek találtunk rá egy cseppet, ami bevált. Azóta végigalussza az éjszakát.
böbe79

Sziasztok!

Hajhullás: hát nekem amennyi kihullott, abból parókát lehetne csinálni. :-)

Böbe: a fiam, volt hogy 4-5 napig nem kakilt- ami egyébként szopis babánál normális- aztán telerakta a pelust. A segítség alatt mit értesz? Hőmérővel? Mert az sem jó, rászokik hamar. HA szopik, akkor mért kéne kiegészítő folyadék? Szerintem attól nem lesz jobb. Max. egy kis kamilla tea. Az segíthet.

Lányok! Egy kérdés? Hogy lehet leszoktatni a babát arról, hogy ne cicin aludjon el? Gergő csak így alszik el. Tudom, hogy már az elején elrontottam, de nem akartam, hogy a férjem is felébredjen, így gyors kikaptam az ágyból. Van vmi jó megoldás, vagy majd egyszer magától leszokik róla?

Jucus

jucus1

Jucus1!

A segítség alatt a hőmérőzést értettem, a védőnő javasolta, és mutatta meg, hogy használjam a hőmérőt a pici lánynál. Sajnos az a baj, hogy szegénykém nagyon erőlködik, annyira, hogy ordít, de csak szél jön tőle. Akkor is ezt csinálta, mikor a védőnő itt volt, és ő javasolta a hőmérőt. A kiegészítő folyadékot is a védőnő tanácsolta. Állítólag kell a babának ebben a száraz lakásban egy kis víz. Persze én nem tartottam helyesnek, és nem is adok neki semmit, csak anyatejet.
Milyen idős a kisfiad? Kinél szültél?

Még egy dologban szeretném a segítségeteket kérni. Igaz, hogy szoptatás alatt nem lehet tornázni, mert elapad a tej?
böbe79

Böbe!

Azt azért bírom, hogy ahány védőnő, annyiféle tanács. Õk mind nem ugyanazt tanulják? Az én védőnöm pl. egyáltalán nem javasolta szopi mellett a folyadékot.
Sajnálom a kislányodat, szegény, tudom mennyire szenvedhet. Igazából nekem nincs több 5letem, de talán a lányok közül vki tud segíteni.

Az én kis hercegem, Gergő, most vasárnap lesz 7 hónapos, és Jávorkai doktornál szültem.

Én Gergő 3 hónapos kora óta tornázom. Kis egyszerű, nem megerőltető gyakorlatokat. És még mindig szoptatok a gyümi, főzelék mellett. Egyszerűen jót tesz a lelkemnek egy kis mozgás, na és persze a kilóknak is. Kép

jucus1

Böbe!

hajhullás: nekem a szülés utáni 3. hónapban jött elő, elkezdtem szedni Biovanne-t( "szpségvitamin" bőr, haj köröm ügyben)és rendbejött kb 3 hét múlva. Most is szedek terhesvitamint, biztos, ami biztos, nincs is semmi bajunkKép

kaki: igyál őszilevet, hátha a tejecskén keresztül meghajtja a kisbabádat.Különben az anyatejesnél tényleg normális ha 4-5 naponta
van kaki.

Folyadékpótlás: az itteni védőnő és gyerekorvos is azt mondja, h tök felesleges a tej mellett bármit is adni.
Próbáltam már babateát, vizet, hipp teát adni, h mégis szokja, de olyan szinten öklendezik és köpi ki és szó szerint undorodik tőle, h erős kétségeim vannak a hozzátápival kapcsolatbanKép

Száraz lakás: teregessetek a gyerekszobában, ugyanannyit ér mint a drága párologtatók.
Plusz mi teszünk a radiátorra egy nagyobb fagyisdobozban vizet.

Torna: a babával mi R. Réka baba-mama tornát csinálunk, egyelőre semmi gond nincs a tejjel.

KépKép
tibicsoki75

Jucus1 és Tibicsoki75!

Köszönöm mindkettőtöknek a tanácsokat, remélem beválnak. Én is úgy gondoltam, hogy tornázom egy kicsit, mert van mit leadni. A terhesség alatt egyáltalán nem volt rajtam felesleg, mindenki azt mondta, hogy nem szedtem fel sokat magamra. De bizony csak most látni igazán, hogy van mit leadni. De egyszerűen nem tudok ellenállni a kajáknak. Remélem ezzel ti is így voltatok.
böbe79

Böbe,

Én azt javaslom neked, hogy mindenképpen fokozatosan kezdd el a tornát. Rám sajnos igaz volt, hogy a tornától apadt a tejem. Már kis mozgás után is éreztem a negatív tendenciát a tej mennyiségében. 10 hónapig szoptattam, akkor volt rajtam 9 kg plusz a terhesség előtti állapothoz képest. Ahogy abbahagytam a szoptatást, teljes gőzzel belevetettem magam a tornába+fogyókúrába. Nem drasztikusan, kb. 4 hónap alatt ment le rólam a 9 kg.
Arra mindenképp figyelj, hogy ne közvetlenül szoptatás előt tornázz, mert állítólag sós lesz a tej a mozgástól. Előbb-utóbb mindenképpen sikerül majd viszanyerni a régi formádat:-)

Üdv,

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Sziasztok!

Böbe! Kakival mi is szenvedtünk a kislányommal, aki most már 4 éves. Anyatejes babáknál tényleg előfordul, hogy több napig nem kakil. Mi használtuk a gliceryn kúpöt, mert az egy kicsit lazítja a székletet. Csak ez jött be. Itattam, masszíroztam, tornáztattam stb. Nem irigyellek. Egyet javasolok, de azt nagyon ne legyen központi téma a kakilás. Tudom még pici Nóra, de akkor se.
Szélcsövet nem próbáltátok még hőmérőzés helyett?
Tibicsokinak igaza van sztem is próbálj meg minél rostosabb dolgokat enni, inni. HÁtha segít.
Kinél szültél? Egyébként az tök jó hogy átalussza az éjszakát.

Tibicsoki! Ezt a vitamint kipróbálom a körmömre. Nekem nagyon töredezik mióta megszületett Bulcsú. És állandóan tök száraz a kezem.
Körmödet is rendbe teszi? VAgy azzal nincs gond?

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a segítséget. Képzeljétek el, hogy tegnap délután eszembe jutott, hogy amikor tojáslevest ettem, akkor mindig volt a kislányomnak széklete. Ezen felbuzdulva ese főztem egy nagy fazék tojilevest, tele köménymaggal. Két nagy tányérral ettem belőle, és láss csodát, reggelre tele lett a pelus kakival. Annyira örültem neki, és persze a pici lány is megkönnyebbült. Úgyhogy ezentúl minden második nap az étrendembe beiktatom a tojáslevest. Amúgy hozzáteszem, nem szeretem a tojilveset, csak azt mondták, hogy egyek sokat, mert attól nagyon sok tejem lesz. Az első pár hétbe ettem, miután hazajöttünk a kórházból ettem is, és visszagondolva, tényleg volt Nórikának széklete.

Sidney!

Dr. Mikó Sándornál szültem. Te kinél szültél?

Tibicsoki75!

Akkor a Biovanne kapszulát? szoptatás alatt is lehet szedni ugye? Recept nélkül lehet megvenni?

Nórika holnap lesz 8 hetes, és nem mentem vissza a dokimhoz kontroll vizsgálatra. Szerintetek baj? Az igazság az, hogy egy kicsit félek. Császárral szültem, és miután hazajöttünk, észrevettem, hogy a vágás fölött a bal oldalon bedagadt a seb, ami azóta sem ment le. Hozzáteszem, egy percet sem pihentem itthon, csak a kórházban.
böbe79

Böbe

Biovanne kapszulára nincs ráírva, h nem lehet szedni szoptatás alatt.
Egyébként nekem is bedagadt a csáazáros sebem felett bal oldalt, de ez lehet attól is, h ott húzta meg a varrásnál a fonalat.
Azért menjél csak vissza kontrollra.

KépKép
tibicsoki75

Böbe!

Próbáld még ki a madártejet vagy a baracklevet. Nekem ezek is beváltak tejszaporításra. Vagy homeo bogyók!

Nekem is bevolt dagadva a császársebem bal oldalt, de elmúlik. Én is megvoltam ilyedve, aztán egyik napról a másikra el is múlt. Ahogy Tibicsoki írta, valszeg azért, mert ott húzták ki a fonalat.

Jucus

jucus1

Tibicsoki75 és Jucus1!

El sem tudjátok hinni, hogy mennyire megnyugtattatok azzal, hogy valószínűleg azért van bedagadva, mert ott húzták ki a fonalat. Volt, aki azt mondta, hogy egy belső varrat kiszakadt. Ugyanis már aznap, mikor hazajöttem a kórházból, autóba ültem, és vezettem. És ugye a kátyúkat nem lehet mindenütt kikerülni. Akkor, mikor egy kátyúba belementem, el sem tudjátok hinni, hogy mekkora fájdalmat éreztem. Ráadásul a kórházból hazakérettem magunkat, így már a 4. napot otthon töltöttük. Bár szerintem a belső varrat nem szakadhat ki, úgy tudom, hogy az felszívódik.
böbe79

Sziasztok!

Böbe! Azért mégsem ártana visszamenni kontrollra. Jobb ha a dokid is diagnosztizálja a helyezetet Tibicsokin és Jucuson kívül.
Én Farkasinszky Dr-nál szültem.
Valószínüleg a köménymag tette meg hatását Nóránál. Lényeg a lényeg ügyi vagy. A tojáslevest én sem szeretem, de ha ezen múlna én is bizti megenném. Tejszaporítónak ittam Kecskeruta vagy mi teát. Hát mit mondjak az sem volt egy kis áldozat.
Jók legyetek Sid

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Sidney! Az természetes, hogy kontrollra vissza kell menni. Én nem diagnózist állapítottam meg, csupán azt írtam le, hogy nekem is fájt, és mért fájt. Én is voltam 6 hetes kontrollon, ott mondta a doki, hogy talán a fonal kihúzás miatt dagadt.

Jucus

jucus1

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy mindenképp visszamegyek kontrollra. A döntésemhez ti segítettek hozzá, hogy leírtátok, nálatok is hasonló volt a helyzet. Köszönöm a tanácsokat, még ma felhívom a dokit az időpont miatt. Amúgy mit néznek a kontroll vizsgálaton? Csak a vágást, vagy meg is vizsgálnak?

Böbe
böbe79

Sziasztok!

Jelentkezem, ahogy megígértem. Ma voltunk tanácsadáson méreckedni. Zsófi 8,62 kg. A cm-t majd egy évesen mérik. Kinnt van már 8 foga, és nagyon szívesen rágcsálgat velük. Mindenhol feláll, és az ágyunknál kapaszkodva lépeget oldalra, de egyedül még nem próbálkozott. Az étvágya nem a legjobb, bár szerintem lesz jobb is, ha már a miénkből is ehet, mert az mindig nagyon érdekli. A tesóval imádják egymást, nagyon össze tudnak tartani nevetgélésben, és nyafogásban is. Kép
Röviden ennyi jutott most eszembe. Teszek fel képet is.

Kép

Kép

kizsó

Böbe!

A kontrollon belső vizsgálatot is végeznek, hagy a méhed visszaállt-e eredeti méretére. Megnézik a sebedet is. Itt feltehetsz minden kérdést, ami foglalkoztat még. Valamint ezen alkalommal szokták megbeszélni a fogamzásgátlást is. Ne félj a vizsgálattól, sima egyszerű hétköznapi legegyszerűbb vizsgálat.
Zsuzsa

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Sziasztok!

Van valakinek bővebb infója a BabyOutlet-ről? Március 31.-én nyílik, a Soroksári úton, de tudjátok, hogy mi lesz benne?

Üdv: Dóri
Vendég

Sziasztok!

Jucus! Ne haragúdj, én nem bántani akartalak és igazából Böbének szántam.
És értettem azt is hogy Ti is Tibicsokival bátorítani és megnyugtatni akartátok azzal hogy ugyanez volt neketek is. MÉg egyszer bocsi. Örüljünk annak hogy végülis Böbét sikerült rábeszélni és visszamegy kontrollra.
Én sajna úgy jártam hogy nem vettem komolyan az aranyeret szülés után pedig a szülésznő külön felhívta rá a figyelmemet hogy kezeljem. Nem fájt nem kezeltem. MIre észbe kaptam vérzett. Két nap múlva 39 fokos lázam lett. Aztán szépen ambulánsan kivágták. Azt hittem leugrok a vizságáló asztalról. Utána ne félj már kezeltem. CSináltam mindent betartottam minden előírást.
MIndez azért mert úgy gondoltam hogy másnak is van aranyere és akkor mi van ha most már nekem is.

Dóri! Ha megtudsz valamit az Outelet-ről légyszi tájékoztass engem/minket/ is. Azt tudod hány szám? CSak nem a Megatoys helyén?
Üdv.Sid

Jucus nyugtass meg hogy nem haragszol. Mert tényleg nem a te hsz-t akartam leszólni. Köszi Sid

Kép
Kép
sidney

Dóri!
Ez a baby outlet engem is nagyon izgatna Kép

Böbe!
Akkor ugye elmész a kontrollra? KépKép

Szép napot mindenkinek: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok lányok!

Biztosak lehetek benne, hogy elmegyek kontrollra, bár holnap elutazunk pár napra a szülőkhöz, de valószínű, hogy jövő hét csütörtökön vagy pénteken felhívom a dokit, és kérek tőle időpontot vizsgálatra.
Remélem Jucus nem haragszol Sidneyre, én nem akartam ekkora problémát csinálni. Annyira kellemetlenül érzem magam, hogy az én hülye kérdésem miatt nézeteltérés történt köztetek. Én nem akartam ezt, úgyhogy bocsássatok meg, és remélem nincs harag köztetek.

Arról esetleg tud valaki, hogy a Megatoys bolt hova fog költözni? Nekem ugyanis van kártyám, és egy csomó pont van rajta. Nem akarom, hogy elússzon. De jut eszembe, ma délután úgyis megyek ki a Megatoysba, mert Nórikának utazóágyat akarunk venni, és rákérdezek, hogy mi lesz a bolt helyén. Amint tudok valamit, leírom nektek. Milyen utazóágyat vegyek? Ha van nektek, akkor, milyen fajtát javasoltok?

Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hány hetes kortól lehet a kislányomnak a fülét kilövetni?

Szép napot mindenkinek, Böbe.
böbe79

Kizsó!

Gyönyörű a pici lányod, gratulálok hozzá!

Böbe
böbe79

Csajok!

Baby Outlet a Megatoys helyén nyílik, kifutó, értékcsökkent, leértékelt dolgokkal.Minőséggel nem lesz gond, mert ami hibás arra rá is írják így nem éri meglepetés az embert.
Bár lehet, hogy március végéig eladják a hibás, értékcsökkent termékeket és csak kifutó lesz.
Már hónapok óta folyik az átalakítás és tényleg olcsó dolgok vannak.
Mi hetente járunk oda-közel van hozzánk-így tudom. Sőt küldtek egy mélt is, ha küldtök címet szívesen átküldöm tájékoztatásul.
Most vettünk 500 Ft-ért nyári vékony farmer napozót(vadi új).

Kizso!

Zsófi nagyon cukiKép

KépKép
tibicsoki75

Tibicsoki75!

Attól, hogy átalakítás folyik, nyitva van ugye a bolt? Tudsz nyitvatartási időt írni? Fontos lenne, mert ma szeretnék kimenni a boltba.

Köszönöm, Böbe.
böbe79

Sziasztok!

Sidney: dehogy haragszom, nem vagyok én könnyen sértődős. Kép

Kizsó: gyönyörű szép a lányod!!

Böbe: amikor én szültem, akkor már ott a kórházban berakatták a lányok a fülbevalót. Szóval már bármikor rakathatsz a fülébe.

Tibicsoki! Küldenél nekem olyan megatoysos tájékoztatót. Előre is köszönöm!
judit.gyurcsanyi@invitel.hu

Ma kibújt Gergő első foga!!! Már hétfő óta szenvedünk, állandóan sírt, ment a hasa, semmi sem volt jó, és mára kibújt.

Ja, csináltam egy honlapot, még nincs teljesen kész, de Gregőről már vannak képek. Ha gondoljátok nézzétek meg.
http://geribaba.cjb.hu

Jucus

jucus1

Tibicsoki!
Küldenél a részemre is tájékoztatót. Nekem is sok pontom van a kártyán, és inkább beváltom, minthogy elvesszen. Az az érdekes, hogy mikor megkaptuk a kártyát, akkor én is megadtam egy email címet, amire havonta küldik az akciókat, de egyebet nem kaptam ezidáig.
pezsu@invitel.hu

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Csajok!
Akkor ti eggyel jobbak vagytok mint én, mert nekem még e-mailt sem küldtek még egyszer sem a Megatoys-ból Kép
Akkor ez itt a Soroksárin most teljesen megszűnik Megatoys lenni, helyette lesz ez az outlet?
Tibicsoki! Küldjél légyszi akkor nekem is tájékoztatót Kép plíííz Kép frick.e@t-online.hu

Köszike: Eszti

Kép Kép
fricky

Böbe!

Ugyanúgy lehet vásárolni hétközben este 7-ig hétvégén talán 6-ig vagy 5-ig nem tudom fejből.

KépKép
tibicsoki75

Sziasztok!

Köszönöm a bókokat Zsófi nevében is! Kép
Hihetetlen, hogy már nincs egy hónap sem és egy éves lesz! Kép Annyira rohan az idő!

Tibicsoki! Nekem is küldenél tájékoztatót? fabom@fibermail.hu Előre is köszi! Kép

A bnv-s bababörzére jön valamelyikőtök? Én nagyon szeretnék kimenni! Õsszel is olyan jókat sikerült vennem. Most is szeretnék nézni esernyő kocsit az autóba (nyaraláshoz jól jönne!) Úgy emlékszem, hogy a pelus is jóval olcsóbb volt, meg a nestlés bébi ételek, stb....

Na megyek pihenni, mert nem érzem magam valami jól!
Jó éjt mindenkinek!

kizsó

Sziasztok!

Jucus! köszi megnyugodtam. Gratulálok Gergő ELSÕ fogához. Nem semmi kiböjtölni ezeket a fogacskákat.

Böbe! nehogy már magadat hibáztasd. Jó utat és jó pihit neketek. Nekünk Pierre Cardin utazóágyunk van majdnem kocka alakú és emelhető a fekvő rész.

Tibics! Bocs a rövidítésért. Nekem is elküldöd. Nehogy már kimaradjak! bokorzoltan@t-online.hu
Köszi szépen.

Kizsó! Most lesz két börze is. Én is készülök kimenni mindkettőre. Õsszel árultam is. Szoktak kint lenni készítők is úgyhogy az általad leírtak mellett még abból is beszoktam spájzolni.
Börzézni nincs idegem. Inkább elmegyek a turiba.
BAbaszobán vannak babakocsi hirdetések. most is láttam egy tök jó PC esernyőkocsit 9eFt-ért.
Bár nem tudom milyen árfekvésben gondolkodsz. Szerintem érdemes megvenni egy kicsit masszívabb fajtát, meg amiben kényelmesen aludni tud Zsófi.
Bocsi a belepofázásért. CSak ha babakocsiról van szó nem tudom befogni a számat. Egyébként sem hahaha
Jó éjt Sid.

Kép
Kép
sidney

Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2006. május 5. Margitsziget

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

Várjuk a gyakorló bábák megjelenését, és a Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu, ; 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.)
nováky_rita

Lanyok!

Ki volt az, aki felajanlotta segitseget a szakdogahoz, aki kozgazos volt. Kellene egy kis segitseg, le kellene ellenorizni par egyszeru szamitast, hogy jok-e, ahogy csinaltam.
Total el vagyok havazva. Minden nap ejjel 1-2ig irom a dogat, mert Atti mellett keptelenseg napkozben csinalni.
Remelem nem felejtettetek el. Ha ennek vege jonni fogok megint.

Koszi
Judit

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc,

Én közgást végezem, de már arra sem emlékeszem, hogy voltak számítások:-(
Ebből is látszik, hogy menniyt használtam azóta.....

Bocsi...
Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Ezvicc!
Milyen számításokról van szó? Ha más nem, meg tudom neked nézni az én könyveimben KépKép
Saját fejből nekem sem menne már KépKép

Üdv: Eszti

Kép Kép
fricky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?