Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Fél óra múlva jön a barátnőm, megyünk vérvételre. Kíváncsi leszek, hogy fogja bírni...
UFO-s dolog: a fent említett barátnőm mostohafia a 16 hetes 4D-s UH-ra azt mondta, hogy nem is látszik más rajta, csak egy barna maszat... Kép
Mézgombi, mi tegnap nagybevásároltunk, igaz, mi minden nap tescoba járunk, mert itt van nem messze, a busz öt perc alatt odaér. Igazából csak vegyszereket vettünk+ásványvíz, kenyér, felvágott, pizzára való+kutyakaja, de így is ottfelejtettünk több, mint 9 rugót...
Csibemanó, ahogy írtam, a táblázatban a terhességi időt az excel számolja ki úgy, hogy a várható időpontból levon 280 napot (mivel ugye 28 napos hónapokkal számolva egy terhesség 10 hónapig tart). Egyébként nálam sem stimmel teljesen, mivel Ficergő általában egy héttel idősebb a koránál. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok Lányok!

Örülök neki, hogy mindenki jól van és remélem Szilvi is hamarosan jobban lesz!

Mézgombi és Hello,
nagyon jók a pocakos képeitek:-)!

Lehet hogy több kisfiú fog ezen a nyáron születni vagy csak rosszul emlékszem az arányra?

Meglett a cukros eredményem és szerencsére teljesen jó:-) Annyira izgultam miatta. Éhgyomori 3,7 lett, 2 órás pedig 5,4 . Ennek örömére ettem én is egy kis sütit, de persze csak módjával:-)

Tegnap nagy élmény volt.
Kisvirággal voltunk a S-M-be szülésfelkészítőn és megmutatták a szülőszobát, meg ilyenek és előadást tartott 2 szülésznő. Aranyosak voltak és sok jó dolgot meséltek el nekünk első babásoknak. Azért ők is azt mondták, hogy első babánál 8-12 óra lehet simán mire meglesz a baba.
Kispapáknak nagyon muris ruhát kell majd venni 1500 Ft-ért hogy bent lehessenek.

Mindenkinek szép napot!
Kari
(27+3)
kari
 
 


Sziasztok!

Norwell,
szóval te is átestél a tűzkeresztségen Kép. Lehet, hogy most izgulsz az eredmény miatt, de hidd el, jobb mint ha nem történik semmi.

Edina,
de jó, hogy már sejted ki lakik ott benn!Kép Alig múltál 17 hetes és tudod, hogy kisfiút vársz. Ez szuper!KépKépKép

Mézgombi,
örülök, hogy a 2. eredményed jó lett Kép! Na és ez a pocak! Nekem is, nekem is, nekem is...Kép!

Hello,
tényleg pici pocid van KépKép!
Nem akartad, hogy a férjed lemaradjon valamiről, mi?Kép

Szilvi,
én is szorítok, hogy minden oké legyen veletek! Örülök, hogy azért a kedved jóKép!

Banya,
megadnád megint azt a honlapcímet, amin a pécsi terhestornák rajta vannak!
hát nem irigyellek, hogy csak a 24. héten mész uh-ra Kép. Így, hogy van videód, talán jobban elviselhető, mint az előző hónap Kép. Azért, ha megtudod az AFP eredményét, kérdezz rá mégegyszer! Nekem a doki tegnap említett 20. hetes uh-ot is. Tehát nem kórház függő!
Képzeld, megint kihangsúlyozta a doki, hogy uh után mennyek vérvételre. Hát rákérdeztem, hogy éhgyomri lesz e. És NEM! Nyugodtan ehetekKép. Már pénteken mennék, de mondta, hogy töltsem be a 16-ot, tehát marad a hétfő.
Te mit tudtál meg a múltkori vér eredményedről?
Nekem ilyen statisztikai arányszámokkal jött, hogy 1:10000-hez(ez a vér és az uh alapján), hogy van valami probléma, és hogy ez milyen jó eredmény, mert 1:200 alatt rossz. A korom alapján pedig 1:1023. Mondjuk nem csodálom, 1 kémcsőből nem sokra lehet következtetni. És képzeld ezt a kiskönyvemben az AFP mellé írták, pedig arra csak most megyek! Megkaptam a beutalókat is, de a vírusok közül csak a Hepatitis B van beX-elve, ill. az egyébbe az firkálta, hogy "Wa". Tudjátok mit jelent? Tőlem nem kérdezett semmit, se macskákat, se mástKép. Pedig a Rubeolára kiváncsi lennék, nem tudom, hogy átestem-e rajta gyerekkoromban. Anyukámat is kérdeztem, de nem emlékszik. Tudtok valamit a Rubeoláról?
Egyébként megvizsgált: méhszáj zárva, vizelet, vérnyomás rendben.

Apa mindig is fenntartással volt a doki felé, mert felháborítja, hogy magánrendelésre kell járjak azért, hogy normális ellátásban részesüljek. Mondjuk ezzel én is így vagyok, de ezen túlléptem, míg Õ még mindig morog. Tegnap viszont a doki szerzett nála egy jó pontot. Amikor a 3D-ről volt szó, mondtam a dokinak, hogy engem érdekelne a dolog, de a férjem teljesen feleslegesnek tartja. -És milyen igaza van! -mondta a doki - Ez most nagyon felkapott dolog! Haza lehet vinni cd-n stb...de eü. szempontból nincs jelentősége (mondjuk nekem erről kétségeim vannak), ha valami utalna problémára akkor természetesen megnézik...de tudja, Amerikában az egész terhesség alatt 1 uh van és nem születik több gyermek rendellenességgel.
Na mindegy a párom kedvéért lemondtam róla. Mintha kicsit megnyugodott volna Kép, ismer, hogy amit akarok, azt általában el is érem Kép.
Bocsánat, ha hosszú voltam. Legalább legközelebb nem hiányoltok majd Kép!
Ja és még nem is írtam arról, hogy tegnap voltunk az anyakönyvezetőnél is........Kép! De majd legközelebb.
adi77
 
 

 
 

Kisvirág!

Één is lováriból szóbeliztem 2005. áprilisában és az írásbelim pedig novemberben sikerült.Azóta megkaptam a diplomámat és munkahelyem, is magasabb beosztásba helyeztek.

Kép

Kép
katus73
 
 


Sziasztok!

Ahogy Kari is írta tegnap voltunk a tanfolyáson. Nagyon klassz volt. Kicsit furi volt látni a szülőszobát és belegondolni mi is vár ránk. A hosszú vajúdási idő kicsit elrémisztett. Ha anyámra gondolok, ő nem sokáig vacakolt. A tesómat és engem is pár óra alatt "kipottyantott". Remélem ezt lehet örökölni.

Hello: helyes kis pocakod van, és megnyugodtam, hogy nem csak nekem van pici pocim Kép

Edina: üdv a fiús csapatban Kép

Mézgombi: SZUPER hogy rendben van a cukrod Kép Örülök, hogy megnyugodtál.
Szép nagy a pocid. El se hinné az ember, hogy Helloval szinte egy idősek vagytok.

Szücsi: örülök, hogy szereztem neked egy jó kis délutánt Kép

Norwell: na akkor már te is túl vagy a lötyi iváson. Szorítunk neked, hogy az eredmény oké legyenKép

Szilvi: szoktam én különbeket is álmodni Kép A férjem mindig kiakad mikor elmesélem neki. Mindig mondja miért nem alszol inkább? Kép
Tök ari lehet a halacskás forgó. Én is akarok Kép

Doren: de jó, hogy minden oké. A fiad nagyon édes lehetett. Nagyon okos gyerekek a mai kölykökKép

Ex: nekem 75 cm-s lasztim van és tök jó ötletet adtál tényleg jó láb felpolcoláshoz is Kép

Kanyin: kicsit bonyolult hogy miért is ezt választottam. Először vagy 3 évig angolt tanultam, csak munkahelyet váltottam, ahonnan nem tudtam eljárni a tanfolyásra. Aztán így azt szépen abbahagytam, jól el is felejtettem. Aztán kb. 2 év múlva nekiugrottam az orosznak, amit másfél év után abbahagytam. Úgy éreztem nem megy. Az idő meg ugye haladt, és valamit gyorsan kellett kezdenem, így lett a lovári. A férjem már ki volt akadva, hogy mennyi hülyeséget elkezdtem már, jó lenne ha valamit be is fejeznék. Hát most így ezt kell befejeznem. De nem is bánom, mert viszonylag tényleg gyorsan meg lehet csinálni. 1 éve kezdtem el a tanfolyamot és már ősszel mehettem volna vizsgázni, csak közbe szólt egy kis kórház. Hát röviden ezért választottam ezt.

Katus: nehéz volt a szóbeli? Sokat nyúzzák az embert?
Nekem az igazán a bajom vele, hogy a tanfolyamon szóbelire nem készítettek fel minket. Most magamtól próbálok valamit küzdeni.
Írásbelizni én is 2005. novemberben mentem volna, csak pont aznap S.O.S be kellett feküdnöm a kórházba, így januárban csináltam meg Kép

Csajok: mindenkinek köszi a hétfőre a drukkot.

Na megyek teszek valamit az ügy érdekében.
Kép

Puszi nektek.
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Adi és a többiek is: itt olvashattok minden féle laborerdményről / értékről:

http://www.hazipatika.com/services/lab/

Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág,
KösziKép! Lehet, hogy a "Wa" az inkább "We" (Vörösvértest süllyedés).
adi77
 
 


Andi
A "wa" az esetleg Wassermann lehet - ez csak tipp, lehet hogy hülyeség. Nekem ilyet nem néztek.
A rubeoláról annyit tudok, hogy a friss fertőzés az első trimeszterben veszélyes, vetélést is okozhat. Sokan gyerekkorban átesnek rajta és védetté válnak. Nagyobb korban gyakran tünetmentes a lefolyása, én is így jártam, senki sem emlékezett rá a családból, csak az ellenanyag szint mutatta ki, hogy már védett vagyok.
Milyen vérvétel volt az, ami arányszámot hozott ki a lehetséges problémára? Úgy tudtam, hogy csak az AFP ilyen. Tudnál erről valamit írni?

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Sziasztok lányok!

Tegnap este ígértem én is képeket. Szóval elvileg csak pár nappal vagyok fiatalabb babás, mint Hello. Mindenki azt kérdezgeti, hogy biztos 1 baba van-e. Én meg az idegbajba kergetem a dokit, múltor 20 percig csinálta az uh-t, hogy elhiggyem tényleg 1 van. Kép
Edina! Szintén üdv a fiús csapatba.
Mézgombi! Gratula a cukorhoz! Neked is nagyon szép a pocid!
Az én cukor eredményem kedden lesz meg, akkor megyek doki nénihez. Remélem nem lesz semmi gond.

A képek, amiket ígértem:
Kép
Itt egy kicsit jobban látszik a méret:
Kép

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Szücsi,
Köszi, akkor a rubeolával kapcsolatban megnyugodtam Kép.
A "Wa" lehet, hogy "We" (Vörösvértest süllyedés).
A 12 hetes vérvételről írtam, amit 1 kémcsővel vettek le. Igazából nem tudok semmit az arányszámokon kívül. A dokim kapta meg az eredményt, nekem csak megmutatta egy pillanatra.
adi77
 
 


Sziasztok!
Jelenetem, tökéletes a terheléses vércukorszint eredményem!
Hogy pontosan milyen értékeket mutat, azt nem tudom, mert a doki a telefonban csak annyit mondott, hogy tökéletes, én meg nem firtattam tovább.. Neki kell tisztában lennie vele
Kép.
Asszem én a nemparázósok közé tartozom..Kép

satuk
 
 


Satuk,
grat. az eredményhez és a no parához Kép!
adi77
 
 


Szisztok!

Tegnap nemtom mi lehetett, de ma olyan üzeneteket ovlasok, amiket tegnap este nem láttom. Pl. Mézgom pocija. Szóval neki is gratula a kerekedéshez.Kép

Első Babások, vajudási idő: Amit mondtanak az egy átlag. Én kb. 3-4 órát fájtam de nem volt vészes, van aki egy napig is. Tehát ebből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, szerintem mindenki reménykedjen, hogy nem tart sokáig. Nekem pl. ez a 4 óra úgy elszállt, mintha még annyi se lett volna. Kép

Kisvirág: most hívtam a dokimat, hepatitis eredmény még sehol. Köszi a felvilágosítást, de soha nem hallottam erről a nyelvről (persze ez vaslzeg az én hibám). Egyébként mikor halljuk a cigányokat álltalunk nem érhetően beszélni, akkor lováriul beszélnek?

Meli: Szép a pocod, de aki benne van, az meg biztos gyönyörű Kép

Szilvi: Aranyos a kis "Gagarin", bocs de nekem meg erről a képről jutnak eszembe az űrhajósok.
Most rákattantam a Bergonra, de köszi a felajánlást.

Ma voltam megnézni egy Bergon babakocsit. Nagyon szupi állapotban van, és csak májusban lesz egy éves. Csak a színe képen sokkal szebb volt. 30ezerért akarja adni. Majd meglátom, mert néztem egy másikat is, de az még nem válaszolt. Egyébként jó masszív darab.

Na, megyek egy kicsit robotolni.

Hali mindenkinek.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Andi
12 hetes vérvétel...ilyen is van?
Többiek, nektek is volt?
Nekem 16 hetesen néztek először labort...
( Meg a lombik előtt az általános szűrések pl. toxoplazma, rubeola stb)
De olyan, amiből a terhességi rendellenesség kiszűrhető, csak az AFP. Hmmm.

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Halihó, újra itt Kép

Melcsi: szép nagy a pocid! Tényleg milyen változó kinek mekkora a pocija. Ha téged meg Hellot összemérünk, hát van némi különbség Kép
Mondjuk nem a méret a lényeg Kép, hanem, hogy a pici jól fejlődjön és ő jó érezze magát Kép
Drukk, hogy jó legyen a cuki eredményed!

Satuk: de jó, hogy jó lett az eredményed Kép És ha a doki azt mondja akkor hidd el neki Kép

Kanyin: mikor a cigányokat halljuk beszélni Kép nem biztos, hogy lováriul beszélnek. Nagyon sok fajta nyelvjárás van náluk is. Sokféle nyelvet beszélhetnek (beás, lovári, coha, oláh...) Ezeket persze keverhetik is. Szóval nem biztos, hogy én a lovárimmal megérteném őket. Sőt...

Jelentem mindenkinek, hogy voltam a védőnőnél és meg van a Hepatits eredményem Kép 1 hónap alatt meg is lett.
Kanyin: az ÁNTSZ küldi meg elvileg a védőnőhöz. A leleten az van, hogy 3-án ért be a vér és 10-én kész volt az eredmény. Cirka 3 hét alatt ért ide. Lehet, hogy tyúklépésben jött Kép

Kisvirág Kép

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Szücsi: nekem 7 hetesen csináltak terhes rutint. Néztek vizeletet, egy általános vérképet és a vércsoportot meghatározták. Utána 16 hetesen újabb vérkép + AFP. (Nekem cukor is volt, de sokaknak ilyenkor még nincs)
Én sem értem Adi milyen arányszámokat kapott...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág, Szücsi,
talán, ha Banya is jelentkezik, kiderül nála is ilyen arányszámosdi volt e? Egy kórházba járunk, de más az orvosunk.
Azért tényleg vicces, hogy ahány kórház v. orvos annyi szokás.
adi77
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszi a pocakhsz-eket. Kép Szerintem ez teljesen alkati kérdés, hogy kinek mikor mekkora. Én elég magas vagyok, 176 cm, és ehhez alapállapotban 60 kg. Szal, sztem elég "vékony", és leginkább sportos, mert világ életemben sportoltam, 5 éves koromtól kezdve. Valszeg ezért is bújik meg bennem ilyen jól a baba, mert némi hasizom is kialakult nálam, ami nem engedi nagyon kifelé dudorodni a növögető pocakot. Meg persze az is lehetséges, hogy kicsit előnyösre sikeredett a kép... Kép Kép Az biztos, hogy én magam sokkal nagyobbnak érzem, mint korábban és a párom mikor meglátta 3 hét után, azt mondta, kb. 2x akkora, mint mielőtt elutazott. Kép

Mézgombi, Meli, nekem a Tiétek is nagyon tetszik!!! Kép Mézgombi, örülök, hogy csak "téves riasztás" volt az előző cukorleleted!

Norwell, Neked is gratula, hogy túlélted a lötyit! Annak idején én is tettem bele citromot, és egyáltalán nem okozott gondot a felhörpintése! Váljék egészségedre! Kép

Edina, gratulálok a kis Milánhoz! Kép Nagyon szép nevet választottatok neki. A 4D-n azért már elég biztosan szokott látszani a neme, úgyhogy sztem a Rékát elfelejtheted! Kép Képet nem tudsz feltenni róla?

SZILVI! Hol vettétek a zenélő forgót, és mennyiért? Nekünk is pont kéne venni, mert sajnos a meglévő tönkrement Kép Valszeg a rugója felmondta a szolgálatot. Pedig olyan aranyos plüssmacis, igazából csak a zenélő rész kéne, de azt sajna nem árulnak sehol sem önmagában. Többieknek esetleg ötlet, hogy hol vannak még szép forgók?

Doren, eltaláltad, tényleg még mindig a befőttes gumi játszik (na meg a jó kis kínai bársonygatyesz, ami nyúlik mindenfelé Kép), de azért már előkészítettem a kantáros nacit is! Igaz, az kissé vékony (vászon) anyag, így inkább még megvárnám az enyhébb időt vele, remélem addig még nem lódul meg a pocim. Kép Nagyon aranyosak a babafotók! Azért gyertek majd a játszóra, ha kisüt a nap!

Kisvirág, én az első fiammal mindennel együtt 6 órát töltöttem a szülőszobán, ebből mondjuk kb. 1 óra volt a durvább rész, a második viszont összesen kb. negyed óra alatt megszületett. Az viszont nagyon durva volt... Remélem, most a kettő között leszek valahol félúton, mind időben, mind pedig fájdalomban.

Szücsi, Téged még nem is köszöntöttelek külön! Üdv a csapatban, és gratula a kisemberhez! Kép

Exdeus, szerintem a táblából ki lehetne venni azokat, akik már rég nem írnak ide, hanem ehelyett átpártoltak az izgire (Trita, Veraa). Mondjuk Ann lehetne a kivétel, "tiszteletből", amiért ő csinálta meg a kezdeti táblát. Ez persze csak 1 ötlet volt. Többiek, vélemény?

Na, ez most tényleg hosszúra sikeredett. A holnapi terh. cukor után jelentkezem! Kép

Üdv, Hello (27+2)
hello
 
 


Kisvirág. Ettől féltem, mert az AFP papíromon is a régi címem volt, legalábbis valamiért a S.M.-ben azt írták rá. Nem örülnék, ha nekem oda kellene elmennem érte. Kép

Andi. nekem is vettek az elején vért, egy általános vérképet csinálnak ilyenkor. A következő az AFP, de akkor nem néztek semmi mást.

A pocakméret szerintem is abszolút egyéni. A sógornőm is mindig sportolt valamit, nagyon alacson, és vékonyka is, de terhessen óriáis méreteket vett fel. Amit azóta már le is adott. Én nem vagyok egy sportoló típus, és szerintem a középkategóriába tartozom. Szóval szerintem senkinek nem kell elekeserednie a méretei miatt.Kép

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Szücsi: Nálam 8 hetesen volt szintén t.vérkép, vizelet, cukor, vas, vércsoportot
16 hetesen mégegyszer ue. vércsoport nélkül+afp
ill. most a 26 héten cukor, teljes vérkép, vas,vizelet.
És a doki minden alkalommal nézi a vizeletet. Már a védőnő is mondta, hogy neki is vigyek már vizeletet. Komolyan! Mindeki csak pisiltet. Kép

Most néztem a hepatitis eredményt, nekem elvileg 1 nap alatt megcsinálták, kb. 3nap volt, míg a védőnőhöz megérkezett.

Kanyin! A Brendonban van most valami Garco Mirage babakocsi, több funkciós 35e-ért. Van hozzá kupon az Anyák Lapjában. Így kép alapján egészen jól néz ki.Babahordozó is van hozzá. De sajnos a kuponon nem írnak róla semmit.
A megatoysba is van egy, de az nagyon drága (60e) és nem is tűnik olyan jónak.

Kép
Kép
szõkemelinda
 
 


Melinda,
nálam is néz a doki és a védőnő is vizeletet. A héten 2 nap eltéréssel voltam náluk. A dokihoz elfelejtettem elvinni, de hiába mondtam, hogy két napja nézte a védőnő, és negatív (a kiskönyvben is benne van), akkor is el kellett mennem (kaptam kis poharatKép)! De inkább ennek örüljünk, hogy pisi ügyben nyaggatnak Kép. Jobb mintha nem is érdekelné Õket.
adi77
 
 


Sziasztok!
Sokat írtatok, így most nem mindenkihez írok nevet, de igyekszem reagálni!
Melinda, szép, kerek pocakod van! Én ma taliztam az egyik barátnőmmel, és megkérdezte, hogy nem szeretnék-e kerekedni. Ugyanis régóta ismer, és mondta, hogy az alakom semmit nem változott.
Vérvétel: a barátnőmmel ma voltam, neki ez volt az első vérvétel (16 hetes). Viszont most volt minden. Aztán van a cukorterhelés és egy általános vérkép+pisivizsgálat a 24-28. hét táján.
A jó eredményekhez gratula, akit érint! Kép
Hello, én is gondolkoztam ezen, de nem szeretnék önkényes lenni. Én amondó vagyok, hogy várjuk ki a nyarat, és aki nem jelez, hogy szült, akkor törlöm.
A mi zenélő forgónk piaci, de a Tescoban is ue. van...

Ma este megyünk a férjemmel vacsizni. Itt "torkos csütörtök" van, bizonyos éttermekben féláron van a kajcsi, és tegnap foglaltam magunknak asztalt.

Hirtelen ennyi.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Hello
Köszi az üdvözléstKép

Melinda
Nekem cukrot csak 22 v. 24 hét körülre mondta a doki ( nem emlékszem jól), vizeletet meg csak az AFP-nél kellett leadnom.
Mondjuk fura, hogy ilyen összevissza van, kinek mikor jut eszébe...A védőnőnél kétszer voltam, kedélyesen elcsevegtünk, megkérdezte van-e kérdésem, meg irkált valamit a kiskönyvbe, ja és mérte a vérnyomást, súlyt. Ennyi...

A pocakmérethez had kapcsolódjak: nekem 12-13 hetesen még semmi sem látszott, folyton paráztam, ott van e még a gyerkőc... Csak a 15-16. hét körül kezdtem érezni hogy szorít a gatyóm, akkor kiengedtem a zippzárnál kb. 3-4 cm-t, azóta is jó (igaz, kicsit rugalmas anyag), pedig 10 nap múlva töltöm a 20. hetet... Most már azért látszik valami, de inkább a hasam alakja változott, mint a mérete. Szóval tényleg egyéni, lényeg, hogy minden rendben legyen. Mondjuk nem bánom, ha nem lesz óriási, csak már annyira vártam, hogy látszódjon...Kép

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Sziasztok!
A zenélő forgót a Corában vettük!Itt nagyon szépek vannak!Nekem igazából a műanyagok nem jönnek be,mert fosok ráesik a gyerekre!az egyik ismerősöméknél ráesett a 3 hetes picurkára!
De ez csak az én véleményem!KépEgyszer ezt megláttam és annyira tetszett,hogy mondtam nekem ez kell!KépJa 2200Ft volt!!!

Melinda!Szép a pockód!Jó nagy!Ha mérőszallaggal megméred mekkora(köldök vonalban)???

Kisvirág!Nagyon drukkolok majd,a vizsga miatt!Kép
Biztosan sikerűl!

Az én pocikám most 105cm!!!Kép
Ja és most elvileg 30 hetes a doki szerint,mert én már nem tudom!

Puszi mindenkinek!
Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!
Tegnap kedvet kaptam én is hogy rakjak fel egy pocis képet,de miután 3x-ra sem sikerült némi csalódottság után feladtam.
Nincs vkinek olyan progija amivel a méretét le tudja csökkenteni?Mindig azt irta ki hogy nagyobb mint amit fel lehet tenni,pedig a fényképezőt úgy állitottuk be mégis.

Szilvi:Veled tartok,én most 30+3 vagyok és az én pocakom is 105 cm.A babóca meg 1500 gr körül van.Jól vagytok?Vérnyomás,ilyesmi.Irtad hogy kell innod cukros lötyit,megvolt már?Olvasgattam a nyirős fórumban elég sokat,jó vegyesek a vélemények.Majd meglátjuk!Azt mondják ha határozott vagy nincs gond.

Lányok!
Olvastam máshol hogy vmilyen gátmasszázsolajat használnak sokan,ki mit tud erről?Mikor kell elkezdeni,és akkor is jó e ha tutira csinál a doki gátmetszést,mert az én dokim
csinál,megkérdeztem.
Meg vmi málnalevél teát emlegetnek,ami fogalmam sincs mire jó.

Elnézést a kisebb pocakos babaváróktól,de nekem olyan jó látni hogy nem csak nekem ilyen méretes,a környezetemben mindenki azzal jön hogy jézus mekkora poci,igy már egy idő után kezdett frusztrálni hogy vmi eltévedt egyed vagyok a földön,aki különleges méretekkel rendelkezik?Az egyik barátnőm mindig azzal "piszkál"(nem rosszindulatból)hogy nem érti hogy nem esek hasra.Tiszta dilis.

Hétfőn megyünk vásárolni,már annyira várom,a hangulatomat biztos jól megdobja majd!
Nem úgy a pénztárcánkat! Kép

lenne még egy körkérdésem,bár ez bizalmas kérdés is lehet,mennyi pénzt adtok a dokinak?Van olyan aki előre megmondta hogy mennyibe fog kerülni?
Az ismerösöm a jánosba fog szülni ,a magánrendelésen alakalmanként 6500 ft-ot fizet,és most 12 hetesen mondta neki hogy 70 lesz a szülés,a császár meg 90.Ez nekem kicsit durva és nem túl szimpi.Mi a véleményetek?

Szép estét mindenkinek!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!
Itt egy fotó Milánról. :-) Habár apuka most variál, hogy gondoljuk át ezt a név dolgot. Nem lenne e mégis Balázs vagy Kristóf. Na mindegy. Augusztus még messze van. Csak lassan azért jó lenne már a baby-n kívül valahogyan szólítani. Kép
edina77
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk a kajcsiból. Ettünk sokat-finomat, és pici pénzért. Teljesen meglepődtünk, mert úgy tudtuk, hogy csak az étel lesz féláron, és az ital árából is levonták az 50%-ot. Kép
Edina, ez a fejvakarás...ragályos. Kép
Pilchard, mi rákérdeztünk, a mi dokink annyit mondott, hogy min. 20. Általánosan a magánrendelés (vagy amit havonta adsz) árának a 10X-esét hallottam én. De hogy a császárért ennyivel többet kérni...

Most itt ülök, és anyukámmal jót mosolygunk a cicánkon. Játszik öcsém Mp3 lejátszójának a nyakba akasztójával. Ez előtt, meg a milupás hirdetésen mozgó lepkét szemelte ki magának. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Pilchard!10.-én megyek a cukros lötyire,bár túllenék már rajta!
Ez tök jó,hogy egy a pocakméretünk!Kép
Nálunk 6000Ft a vizsgálat a magánrendelésen,a doki azt mondta,hogy ránk bizza mennyit adunk!Ált.20-25000 szoktak adni neki!Nekem most két ismrősöm is szült nála,ők mondták!Én ezt a 10%-os dolgot nem hallottam!Mondjuk mindenképpen a végén(mikor elhagyod a korházat)kell odaadni a pénzt!Oszt ha kevesli,mitcsinál?Vissza teszi a babát?KépMeleg lenne!
Szülésznőnek meg olyan 10-15000 szoktak adni,legalábbis a Nyírőben!
Ha tudod és elöbb szülsz,mint én akkor Czemmel Franciskát kérd szülésznőnek!Nagyon rendes,és ügyes!
Remélem tudtam segíteni!

Edina!Édi a kicsifiú!
Exdeus!Egészségetekre!Ari lehet a cica!Anyud jól van már,gyógyul az ujja?

Jó éjszakát!
Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindenkinek gratula a jó cukros eredményhez:-)és persze a többi vizsgálathoz is.

Nagyon szép pocis fotóitok vannak:-)! Megkérem a páromat hogy segítsen nekem is felrakni majd mert 2-3 hetente mi is csinálunk ilyet. Nekem a 18. hét után kezdett igazán nőni a pocim és mostmár elég szép nagy.

Korházi vizsgálatok ahogy elnézem más és más mindenütt és a leletek se annyira flottul jutnak el az érintettekhez. Bár a lényeg, hogy rendben legyen a végén.

Kisvirág,
nagyon drukkolok hétfőn Neked és remélem szerdán ismét randizunk a szülésfelkészítőn.

Mi is hétvégén megyünk körbenézni babakocsi, ruci, mérleg stb. ügyben majd beszámolok mit láttunk.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!
Kari
(27+4)
kari
 
 


Sziasztok! Kép

Tegnap annyi dolgom volt, hogy estére terveztem az írást, de végül totál kidőltem, már rég voltam ennyire fáradt.
Ma este vendégek jönnek hozzánk, és mivel először-nálunk-járósak lesznek, így aztán pöpec rendnek kell lenni, mert meggyőződésem, hogy az első benyomás a legfontosabb... Így aztán tegnap nekiestem a kérónak, és a végén már kezdtem örülni, hogy csak 46 m2. Mára is maradt még, meg hát ugye a főzés...
Tegnap este voltunk még nagybevásárolni, meg elhoztuk az örökölt babakocsit, járókát, etetőszéket, ruhákat, aztán apósomnál vacsi. 10 körülre sikerült is hazaesnünk, és én szinte bedőltem az ágyba.

Csibemanó, nem igazán tudom, hogy nálunk miért nem lehet citromlevet tenni a lötyibe, csak hallottam, hogy egy csaj próbálkozott, és nem engedték neki. De hát már tapasztaltuk itt, hogy kishazánkban igen nagy változatosságot mutatnak a vizsgálatok...

Kanyin, a jó eredményért megérte a repeta! Kép Már olyan rutinosan húztam le, hogy a nővérek megállapították, igazi hős vagyok. Kép Mihamarabbi jobbulást Neked!

Doren, nekem szerencsére tiszta volt a vizeletem, ezért is lehetett még szerintem, hogy a második jó eredményt megnyugtatónak találták. De azért még a kakaót édesítővel fogom főzni, nagy kedvencem, és legalább ebből is kispórolom a szénhidrátot. Mi jövő héten megyünk 4D-re, remélem úgy fog feküdni, hogy lesz értelme átmennünk ezért Kecskemétre...

Edina, nagyon aranyos a kép! Tényleg jópofa, hogy olyan, mintha a fejét vakarná. Kép

Ex, irigyellek a kajcsi miatt, gondoltam is Rád, mikor ettük tegnap apósom cipőtalp keménységű husiját... Na jó, nem gonoszkodom, a szándék volt a fontos, és egyébként annyira éhes voltam, hogy egészen megpuhult tőle a hús is... Kép

Melinda, a pocakméretben egészen hasonlítunk egymásra! Kép

Mindenkinek köszi a hsz-kat a cukorral és a pocival kapcsolatban! Kép
A méreteket olvasva én is gyorsan lemértem az enyémet, és pont 105 cm nekem is ! Kép Pedig én még ma töltöttem a 28. hetet. Jesszus, mekkora leszek! Már tegnap is gondolkodtam takarítás közben, hogy vajon meddig fog még menni, mert pl. a kád súrolásánál már komoly "akadályokba" ütköztem. Szóval, Adi ne vágyakozz nagy poci után, mert van amikor igen zavaró tud lenni, igaz, hogy aranyos a "kis" labdám, de a gerincem is megérzi a nap végére.
Tegnap a férjem ült a fotelban, én meg a már pocak-kivillantós pizsifölsőmben flangáltam előtte, és egyszer elkezdett mosolyogni, magához húzott, majd megjegyezte, hogy annyira édes vagyok, olyan mint egy kis rajzfilm figura. Na, ilyet sem mondtak még rám! Kép

Hú, regény lett! Na húzok a piacra a vacsi hozzávalókért!

Kép

Ja, jut eszembe! Csandy, mi újság? Rég hallottam felőled!

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Azt hittem sikerült mindent megírnom, de csak kifelejtettem, hogy mindenkinek nagy gratula a jó eredményekhez! Kép

Szilvi, biztos aranyos lehet a zenélős forgó! És hogy vagy? A lötyi miatt ne aggódj, nem vészes!
Remélem, nem lesz gond, és a vérnyomásod is normalizálódik.
Küldök én is egy ari képet!
Kép

Szép napot Mindenkinek!
Kép

KépKép
KépKép
mézgombi
 
 


Sziasztok!

Mézgomb. Ez a babó annyira cuki. Kép

Edina: Cuki a kis Milán. A sógornőm kisfiát is így hívják. Először én is idegenkedtem ettől a névtől. De már el sem tudom képzelni, hogy másképp is hívhatnák. Kép

Melcsi. Köszi, de úgy tudom, a Gracok csak egy irányból tolhatók, nekem pedig az egyik szempont a fordítható tolókar. Pedig nagyon tetszik ez a márka.

Ma megyünk apával ebédelni, mert 2003.03.03-án volt az esküvőnk, és most éppen három évese vagyunk. Kép

Vasárnap meg megyünk a 4D-re.Nagoyn várom. Most hívtam fel Õket, mert nem tudtam, hogy mit kell vinni a rögzítéshez. Kiderült, hogy nem 12 hanem csak 10ezer és DVD-re is tudnak rögzíteni, és ez is benne van az árban. Ennek nagyon örültem. Kép

Szivli!Néztem babakocsi hírdetésedet, de nekem amúgy sem lenne jó a Tied, mert fixek a kerekei. A bolygókerék a másik mániám.

Nyomás dolgozni.

Sziasztok.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!
Pilchard, a gátmasszázs olaj szerintem nálad felesleges, főleg, ha a dokid mindenféleképpen vág. Én nem tervezem, valahogy nem az én esetem az intim masszázs...
A málnalevél tea arra jó, hogy állítólag segíti a tágulást...én vettem, aztán vagy bejön vagy nem. Kép
Szilvi, anyukám elvan, elvileg a jövő hét elején szedi ki a doki a varratokat az ujjából. Már csak egy nagy seb van még az ujján a körömágyánál, azt nem tudom, hogy azzal mit fog kezdeni a dokibácsi.
Vki kérdezte a képkicsinyítő progit. Ha kell, akkor szívesen megcsinálom, csak annyit kérek, hogy a képe(ke)t a kispeteragi@yahoo.co.uk címre küldjétek, mert ez többet bír.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok lányok!
Kicsit megint eltüntem,de azért olvasgatlak titeket.
Először is örülök,hogy mindenki jól van és a többségnek jó a teheléses cuki eredménye,na meg,hogy a babócák is jól vannak.Jó látni,hogy mindenki szépen pocakosodik.
Ebbe az orvos kérdésbe én is beszállok.Szóval ahova én járok ott 4000-et fizetek magánba,és a 32.hét után meg lehet fogadni a dokit aki ezért 15000-et kér bármilyen szülésről van is szó.A Siófoki árakról csak annyit tudok,hogy itt min.6000 a vizsgálat magánba.
Ex!Valamikor a napokban említetted ezt az előbb befektetést a cukrosoknak.Engem is befektetnek előbb(márc.vége)és 2-3 héttel előbb megindítják a szülést.Gondolhatod én sem örülök neki,de azt mondta a doki,ha megvárják amíg megindul,akkor ki tudja meddig vajúdik az ember,és mivel nem ehetsz leesik a vércuki(a manóé is)és a szülés után akár kómába is eshet.Jó ez az én egyéni esetem a nagyon magas cukor miatt,nem biztos,hogy neked is ezt mondják,de azért jobb félni mint megijedni.Pont ezért most két hetente járok a diabetológiára meg UH-ra.És beírhatod a táblába hogy a kismanó fiúcska és Dávid lesz a neve.Remélem ezzel a hülye cukordologgal nem ijesztettelek meg!Remélem tegnap valami nagyon fincsit ettetek.Manókád nem jelzet hogy ez most nagyon jó volt?
Zenélőforgót mi a multkor a Tescoban vettünk mikor az a sok babaholmi le volt árazva.2700 volt és van rajta egy elefánt,egy oroszlán és két zsiráf.Nekem tetszik.
És hogy mindenkit meg nyugtassak nem egyedi a hatalmas pocak,ugyanis az enyém 32 hetesen 126 cm,ehez a manó 1950 gramm.Bár a hasam nem sokat nőt az elmúlt hetekben mert 28 hetesen 125 volt.
A kórházi vizsgálatokról annyit,hogy vérvételre azért Siófokra járok,de most kikattantam rendesen,mert a cukorhoz kértek fruktózamin és glukóz vizsgálatot is,és hiába ötször nagyobb kórház a Siófoki mint a Várpalotai itt nem csinálnak ilyen vizsgálatot.Csak tudnám a sok cukrost akkor,hogy vizsgálják,milyen értékeket néznek náluk?!
Vizelet téma a mi védőnönkhöz én hiába vittem vizeletet(fogalmam sincs,hogy megnézte-e vagy sem)de két nap múlva a laborba két keresztes gennyes lett a vizeletem,kaptam rá egy vagon Semicilint.Szerintem neki már akkor látnia kellet volna valamit a vizeletemben.Hát ez van problémák mindig vannak.
Na megint írtam egy kisregényt.Most már befejezem,mert nem igazán tudok sokáig ücsörögni.Már közeledik a vége és én már elkezdtem parázni,hogy mi lesz és milyen lesz.
Mindenkinek nagyon szép hétvégét(nálunk hétágra süt a nap)és sok pihenést kívánok.Vigyázzatok a manókákra!
Sziasztok!
Andi

Kép
Kép
veráska
 
 


Szia Andi!

Tényleg nagyon eltűntél. Már akartam Tőled kérdezni: Te vettél Bergon babakocsit ugyen? És talán Ignisetek van? Belefér simán a csomagtartóba? Vagy a kalaptartót le kell venni? Ha nem te voltál, akkor bocsi, de aki magára ismer az válaszoljon már nekem.

Köszi.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!
Andi, egyáltalán nem ijesztettél meg! Sőt, jobb, sok véleményt látni. Igazából én egy másik helyről azt szűrtem le, hogy inkább az inzulinosakat fektetik be előbb, azt Kriszta (Nyanya) is írta, hogy a szülés előtt már ingadozik a vércukorszint, ezért is célszerű a kismamákat "bezárni".
Nekem a megindításról az a véleményem, hogy akkor is lehet napokat vajúdni...mert az még nem garancia a gyerek gyors kipottyantására.
A nem evés meg kórházfüggő, mi van azokkal pl. akik az utolsó előtti pillantban esnek be, azok is max. beöntést kapnak (ha van rá idő)... Kép


Na ennyit erről. Íme a friss táblázat!

<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház nem/név testvérek
Veráska 30 Siófok 32+2 2006.04.26 Várpalotai kh. Dávid elsö baba
Pilchard 29 Kosd 30+4 2006.05.08 Nyírő Gy. Kórház Amelita első baba
Melanie77 28 Bp. XII. ker. 29+3 2006.05.16 Szt. Imre kh. Áron Anna
(2004.01.16.)
Clair 32 Bp. III. ker 29+2 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 29+1 2006.05.18 Nyírő Gy. Kórház Renáta elsö baba
Acer 32 28+4 2006.05.22 Szt. István kh. fiú fiú
(2004.10. hó)
Satuk 30 Bp. I. ker. 28+4 2006.05.22 Kútvölgyi kh. Olivér elsö baba
Tjuca 27 Budapest 28+3 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. elsö baba
Gabek 30 Bp. III. ker 28+2 2006.05.24 II. sz. Női Klinika fiú első baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 28+1 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt elsö baba
Mézgombi 24 Bp XIV. ker. 28+0 2006.05.26 Kiskunfélegyh. Julianna elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 27+6 2006.05.27 János kórház
dr. Baltschik Virág Laci
(2004.01.20.)
Csandy 34 Bp. XIV. ker. 27+6 2006.05.27 Szt. Rókus kh. Gergő első baba
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 27+4 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László Balázs 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 27+4 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. Nikolett elsö baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 27+3 2006.05.30 Budai Honvéd kh. János,Eugénia,
Kamilla Gábor
(1991.09.02.)
István
(2004.05.26.)
Tarhonyanya 31 Tárnok 27+1 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 27+0 2006.06.02 SOTE I. Lili
(2004.06.26.)
Szőkemelinda 26 Bp. XX. ker. 26+6 2006.06.03 István kh. Máté első baba
AnnAnn 30 Hatvan 26+5 2006.06.04 MÁV kh. Hanna
(2003.11.04)
Exdeus 23 Szeged 26+5 2006.06.04 II. Kórház
dr. Czank Zoltán Péter László elsö baba
Katus73 32 Békéscsaba 25+3 2006.06.13 B.csabai kh. Petra Kata
(2002.10.23)
Lreta 28 25+2 2006.06.14 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Norwell 24 Tét 24+1 2006.06.22 Győr P.A. kh. Kende Kálmán elsö baba
Babszem27 27 24+0 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003.09. hó)
Veraa 30 23+0 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Emy82 23 Szigetszt.m. 22+6 2006.07.01 István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 22+4 2006.07.03 Újpest
szülőotthon lány Levente
(2005.01. hó)
Bogosz Bp. XVIII. ker. 22+1 2006.07.06 Szt. István kh. Emma első baba
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 21+2 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kisvirág_30 30 21+0 2006.07.14 Schöpf-Merei fiú elsö baba
Kanyin 33 Bp. X. ker. 20+3 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. Erika lány (2,5 év)
Tokajkincse 26 Miskolc 20+1 2006.07.20 Semmelweis kh.
Miskolc Bodza Csenge első baba
Csibemanó 27 Tatabánya 19+4 2006.07.24 Bajcsy kórház Levente Réka (19 hó)
Nyanya67 38 Budapest 19+4 2006.07.24 Szabolcs u. Blanka Krisztina Balázs
(2002.12. hó)
Szücsi_66 39 Bp. XXI. Ker 18+4 2006.07.31 János kórház
dr. Wiegandt első baba
Noémi22 27 Budapest 18+0 2006.08.04 elsö baba
Zsu11 28 Bp. XXIII. ker. 17+5 2006.08.06 Kútvölgyi kh.
Dr. Tóth Ferenc első baba
Banya 25 Pécs 16+6 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Gira 24 Szeged 16+3 2006.08.15 szegedi Nöi Klinika Réka
(2005.04.18)
Zsebecske 29 Szsztmiklós 16+2 2006.08.16 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László első baba
Déé 29 Budapest 16+0 2006.08.18 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Mihály első baba
Adi77 28 Pécs 15+6 2006.08.19 Pécsi Sz.Kl. első baba</pre>

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Elaludt a fiam, most írok egy kicsit. Szerencsére jó lett a terheléses eredményem, örülök. Lenne egy kérdésem, aki tud légyszi segítsen. Hol lehet kapni kismama fürdőrucit, mert a régibe se fölül, se alul nem férek bele, és jövő hétvégén pihizünk egyet a férjemmel, Máté nagyizik. Megkérdeztem a dokit, azt mondta mértékkel fürödhetek. Ja, és ha van ídőd Exdeus majd betennél a táblázatba:
Colett77, 28, Budapest, 27+0, 2006.05.24., János kórház, Míra, Máté(2004.03.22.)

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!
Colett, táblázat = új tag. Megint bejött. Kép Természetesen beteszlek a táblába, de az a másik szgépen van, ami jelenleg épp ki van kapcsolva, de amint odajutok, frissítem a táblánkat. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Pilchard!
Az ilyen fix tarifás dokiknak a végén olyan szívesen mondanám, hogy itt a 70eFt-ja és az ÁFA-s számlát erre a névre kérem. Csak erre azért nem lesz lehetőségem, mert eleve undorodom az ilyen dokiktól és nem szülnék náluk. Amúgy, ha nem a magánrendelőjében vezeti le a szülést, milyen alapon ad fix tarifát? Én 50eFt-ra gondoltam, de még én sem tudom az idei árakat.

97cm a pocikerületem és i ilyen hatalmas a pocakom. Mindez a 18. héten. A táblázatban kicsit előrébb vagyok, de az UH visszaminősített, ezért a szülésre még többett kell várnom Kép


Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!
Ma babakocsi keresésben voltunk, de mindegy- a gyereket kézben fogom szállítaniKép ÉS KÉSZ!Kép
Nem tudom, hogy néztétek-e, de most volt a National g-on az Élet az anyaméhben c. műsor, .. jó volt, nagyon tetszett. Annyit mozgott közben a bébim, mint a csuda. Egyszer úgy elmászott a bordáim felé, hogy megijedtem, hogy ez a kölök most a hátam felé akar elúszni.. arra ezért nincs helye-ugye..Kép Mondtam is neki- sicc visszaKép
No mindegy, nem akarok senkit lefárasztani, én jól elszórakozgatok. Egyébként jól látom, hogy kicsit kisebb a mozgás itt nálunk??

...Szerintetek van olyan babakocsi, ami teljesen vízszintesig dönthető, van hozzá hordozó/biztonsági ülés, megfordítható a karja, rugózós kerekei, belefér egy Suzuki Swiftbe, és term. nem 100ezres nagyságrendű az ára??? Ja, és nem megy tropára 1év alatt.. SZERINTETEK?? Vagy vigyem kézben a gyereket? Ha tudtok, akkor kérlek segítsetek!!Kép
Köszi!
Satuk

satuk
 
 


Sziasztok!
Colett, beírtalak!
Satuk, szvsz ilyet nem fogsz találni... A miénk nem átfordítható karos, de a bébihordozót beletéve velem szemben van a baba, és nem is vízszintesig dönthető, hanem kb. 170 fokig. Viszont, ha belegondolsz, akkor a pelenka úgyis emeli annyit, amennyit kell.
A tropára menetel meg menet közben derül ki - sajna.

Vki kérdezte, csak eddig elmaradt: én rántott sajttálat és zöldséges rizst ettem+tartármártás.

Az én pocim a legszélesebb részen 110 cm, de alapból nem vagyok egy mini méret. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Satuk!
Ha találsz ilyet tegyél már fel légyszi képet róla, mert megnézném azt a csodát Kép

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Üdv!
Még egy mai utolsó bejelentkezés.

Íme Pilchard pocikája:
Kép

Mindenkinek jó éjt!

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Tudtam, hogy megint lehetetlent kívánok..Kép MIlyen kocsim lesz akkor???
Ha meglesz, megy a fotó..

satuk
 
 


Sziasztok,

csajok!, ezek a pocakok már nagyon jól néznek ki!
Nyanya, azt hiszem te vezetsz 18 hetesen ekkora pocakkal Kép Fiaddal is ekkora volt? Mert mondjuk én azt vettem észre, és barátnőm is ezen az állásponton van, hogy a másodikkal már nagyobb a pocak. Nekem a fiammal félidősen volt az esküvőm, hát most a félidős pocimmal biztos nem fértem volna bele abba a ruhába.
Én holnap csináltatok pocakfotót, akkor lesz 28+0...

Megérkezett a szopipárna! Nagyon tuti, délutánonként azzal alszom, és a kölök is szeret vele játszani... Kép

Csandy, hogy áll a vérnyomid?

Veráska, jó rólad is "hallani"! Két éve a hugom is két hetet a kórházban dekkolt szülés előtt, de azért, mert valószínüleg rosszul számolták ki az idejét. Akkor kicsit szenvedett, de utólag már azt mondja, hogy "jó" volt, úgysem tudott már sokmindent csinálni Kép

Kanyin, gratula az évfordulótokhoz!

Hello, mi volt a terheléses vérvételen?

Exdeus, a sajttál a kedvencem Kép nyam-nyam

Jó éjt,
Doren
27+6

Kép
Kép
doren
 
 


Sziasztok!

Doren, köszi.Tegnap annyit ettem, hogy majd szétdurrantam. A Trófeába voltunk, az ilyen annyit ehetsz amennyit bírsz hely. Hát mi annál többet ettünk. Kép De jó volt kikapcsolódni.

Ma már én is csináltatok apával pocakfotót, mert irigykedem itt a többiekreKép

Satuk, ha találsz ilyen szerintem még valamilyel rekordok könyvébe is bekerülhetsz. Kép
Ugyanis a Swift adott, ami abba belefér, annak már nem lehet jó rugózása. Mi anno, azért vettünk PC-t mert, jól nézett ki, fordítható volt a tolásirány, vízszintesig dönthető volt, viszont a rugózása ölég gáz. Én ezért akarok Bergont venni, de ugye azóta már Ignisünk van, az egy kicsit nagyobb, bár még így is félek. És apa még nem is látta ezt a kocsit. Szerintem dob egy hátast. Egybéként a hordozót szerintem bármelyik kocsiba be lehet tenni, mert nekünk valami Safety, vagy milyen nevű hordozónk volt és simán bele tudtam ültetni a PC kocsiba. Ezt csak ki kell próbálni.

Na muszáj abbahagynom, mert a lányom naggat, hogy olvassak neki.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Satuk!
Mi jobban csináltuk, mert előbb megvettük a babakocsit és utána kerestünk autót, amibe belefér Kép Na ez sem volt sokkal könnyebb Kép

Doren!
Én is azt hiszem hogy vezetek Kép Fiammal is nagy volt a hasam, de egész az elején ennyire nagy azért nem. Azt vettem észre, hogy minden terhességgel egyre korábban kezdett nőni, most meg még a teszt is negatív volt, de én már a hasamon láttam, hogy terhes vagyok Kép Nem tudom hová nőhet még, de tiszta horror lesz a végére.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!

Már írtam egy csomót, és elment az egész!
Tudom, hogy nagyon eltüntem, ígyekszem végig olvasni benneteket!

Mézgombi, örülök, hogy vaklárma volt a cukor, és hogy nem kell diétáznod! Kép Kép
Vettél labdát?

Mindenkinek gratulálok az eredményekhez. Kép

Nagyon szép a pocikátok, szépen kerekedik mindenki, már tényleg a finisbe vagyunk.

Nálunk volt egy kis para a héten, kedden felment a vérnyomásom, és hát a bokám sem a régi, így a dokim rögtön kért egy vizeletet a fehérje miatt, mert még korai lenne a toxémia. Tegnap lett eredmény, és csak nyomokba van fehérje, ami bármitől lehet, így még nem áll fent a dolog. De figyelni kell, sószegény diéta, hetente vizelet, ja és állandó vérnyomás mérés, de ma már tök jó volt az érték, biztos megnyudodtam.
Volt uh is, már 7 cm a fejecske, és ugy be van ágyazódva a medencémbe, remélem még nem akar kijönni, ja és már 900 g. Kép
Nálad Szilvi mi a helyzet, értekezünk majd!

Kanyin, BOLDOG évfordulót! Kép
De jó nektek, hogy mentek 4D-s re, annyira más mint egy sima uh. Kérünk majd képecskét a picurról, remélem minden rendben lesz!

Doren, mikor rendelted a párnát? Nekem még nem jött meg, értesítenek, hogy hozzák?

Mézgombi, Szerdán nem tudok tornázni menni, visszük a kutyikat kozmetikushoz, nem tudott máskorra időpontot adni, sajnálom. Majd pénteken talizunk, vagy már mentek haza? Olvastam, hogy mentek 4D.s re. Na majd megbeszéljük.

Na, már sokat írtam, puszi mindenkinek!! Kép Kép

Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!

Ex: jó volt torkoskodni mi? Kép Állítólag egész hétvégén tart egyes éttermekben.
Tényleg új tábla = új kismama Kép Ez nagyon jó!!!

Pilchard, ha adsz mail címet küldök egy nagyon egyszerű progit.
A pocid szépen kerekedik Kép
Egyébként én még azt sem kérdeztem meg a dokimtól vállalja-e nyáron a szülést. Az árról meg nem is merem. Adok amennyit tudok. Szerintem durva amit a barátnődnek mondott a doki. És mi van, ha nem tudja ezt kifizetni valaki? Keres másik orvost. Hát szép.
Azt én is hallottam, hogy a magánrendelés 10x szokták adni. De én tuti nem adok annyit.

Edina: édes a kép. Szerintem a nevetek is nagyon jó.

Kari: szerdán megyek Kép A Shöfis topicba van egy lány Bettus a nickje. Talizhatnánk vele is Kép

Colett: üdv itt Kép

Satuk: én már többször láttam ezt a filmet nagyon klassz, sőt van ennek egy két részes változata is Kép Csak azt már nem adják le Kép

Ja ma érkezett meg az anyósom Kép Pécsről 2 hétig lesz itt, de szerencsére nem nálunk lakik Kép

Puszi:
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág!
Mázlista vagy. Nekem meg ma telefonált apósom, hogy jön vasárnap Szegedről. Mondjuk állítólag csak 1 napra, de ez nála semmit nem jelent. Mikor Balázs 3 hetes volt feljött, hogy csak megnézze az unokát, de nem alszik nálunk. Ehhez képest 1 hétig ott aludt és akkor mi még egy garzonban laktunk. Gondolhatod milyen jó volt. A wc-re jártam szoptatni. Tök kényelmes volt. És ez a busójárása azóta sem ért véget. Időnként megjelenik és a fene tudja meddig marad. Legutóbb úgy meg bántottam, hogy sértődötten hazament, pedig nem voltam durva, csak megkértem, hogy a gyerek előtt ne mondjon ellent nekem. Ha azt mondom, hogy nincs több keksz, akkor az úgy is legyen és ne ássa alá a tekintélyem. Na nem mint ha túl nagy lenne Kép És az ablakot mindig kinyitja, majd kimegy a szobából a fotel meg az ablak alatt. Mi csak bukóra nyitjuk, ha nem vagyunk ott, nehogy a gyerek felmásszon. A konyhában meg a késeket pakolászom el utána. Ha rászolok megsértődik. Szóval nálunk katasztrófális az apóskérdés. Sajnos anyósom nem él, pedig Õ kordában tartaná. Õ ugyan olyan természetű volt mint én. Nagyon szerettem.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?