Új privát üzeneted érkezett!

Apára kezdek kiakadni Kép

Minden nap jön haza, és mindig olyannal fogad, hogy el kell majd mennie Kép Először 2-3 napra osztrákiába aztán lehet hogy 1-2 hétre+ még ugye a prágai út is ha mi nem tudunk menni. Jaaa és persze besértődött meg rosszul esett neki, hogy nem repdestem a boldogságtól pfff.

Kivagyok! Kép de hát pasi nem is tudom mit vártam tőle.

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Aranka:
Én írtam e-mailt az alváslaboratóriumnak, de levélben nem mondanak semmit, csak azt tanácsolták, hogy olvassam el a könyvüket, az Aludj velem! címűt, ami majdnem ugyanaz, mint az aludj jól gyermekem. Nekem egyik sem tetszett. Azt írták, és mondták telefonban, hogy először próbáljam ezt alkalmazni. Úgyhogy nekem nem segítettek, nálunk megoldódott, vagyis megoldottuk.
De azért próbáld meg, hívd fel őket, hátha Téged nem ráznak le. Ha érdekel a könyv, kölcsön tudom adni.

Nekem is inkább jövő hét után lenne jó a tali, mert március 8-án van a Bálint és férjem szülinapja.

Anita:
Én általában elolvasok mindent, még ha nem is válaszolok. Összeházasodtok? Erről lemaradtam. Én is gratulálok. Miben leszel?

Lola:
Bálint most már csak egyedül hajlandó beülni az etetőszékébe, odahúz egy széket, és úgy mászik be. Mindig mindent egyedül eszik, a szobatisztasággal is jól haladunk. Vetkőzni tud, de öltözni még nem.
Tényleg annyira jó az iwiw! Tegnap megtaláltam egy lányt, akivel érettségi után egy kétéves tanfolyamra jártunk együtt, és azóta nem is láttam.

Edit:
Azért nagyon okos a Dávid, hogy így reagál. Szegény, még jó, hogy meg tudjátok beszélni. MÁr most meg lehet a véleménye a mamáról.

Erika:
Viki már nem is eszik bébiételt? Mi is elkezdtük a tejes dolgokat, tegnap kapott Benedek pudingot, annyira ízlett neki, hgoy nevetett. Most mindenféle újat meg akar kóstolni, nyújtogatja a nyelvét. Olyan aranyos. Bálint meg párnadobálósat játszik, velünk is, meg kérte,hgoy Benedek menjen vele játszani. Õt is körbedobálja párnákkal, takarókkal. De nagyon vigyáz rá.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Melinda:
Szorítunk a vizsgádnál, és sajnos nekem sincs meghívóm az iwiw-re, de az egyik barátnőmet megkérdezem.

KépKép
renáta29
 
 

 
 

Szia mindenki.

Jó sokan írtak ebben a pár napban.Tök jó.
Én is benne lennék a taliba,szerintem is tök jó ötlet.

Aranka-olyta nem próbáltatok hogy egy kicsit későbbre toljátok az esti szertartást?Nálunk is úgy volt hogy megpróbáltuk úgy intézni hogy 8-kor ágyba kerüljön a Timi,de úgy az istennek nem akart elaludni,állandóan felsírt.Most fél 9-kor pancsizunk,utána hami,utána fekszik alszik,reggelig semmi gond.Egyébként napközben mennyit alszik?Van egy oldal ahol szerintem tök jó dolgokat írnak minden féléről,többek közt az alvásról,szerintem érdemes elolvasni http://www.bebilap.hu-n. Egy próbát megér.

Miért van az ha az ember anyóssá válik,akkor utálatos is lesz(jobb kifejezés nem jutott eszembe).Az én anyósommal csak annyi a gond hogy ő mindenkinek parancsolni akar.Olyat még nem hallottam a szájából hogy kérlek vagy köszönöm.
Na mindegy.Remélem belőlünk nem ilyen anyósok lesznek.Kép

Honnan érdemes beszerezni a zöldséget meg gyümit a bébiknek,hogy viszonylag megbízható minőségű legyen?Mi nemsoká kezdjük majd a főzeléket meg gyümilé,gyümi püre.De kicsit bánom hogy szinte minden már kifutóban van az új termés meg még várat magára.Nem nagyon szeretném ha agyon tunungolt dolgot kapjon a TimiKép

Hát most ennyi remélem legközelebb is majd ennyien fogtok jelentkezni.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Lívia!

Az én férjem Pestről a biopiacról szokta hozni a bébikajának valót, de szerintem ha lemész a régi piacra biztos ott is vannak olyan kofák akik a hazait árulják.

Melinda!
Kipróbáltad amit mondtam az iwiw oldalon??

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok megint.

Most néztem meg a g-portálos oldalt,azon belül is a képeket.Nagyon jók lettek.Egyébként jól látom hogy a fiúk többségben vannak?Kép

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szorítást. Kép Ígérem, hogy igyekezni fogok. Kép

Angi!
Megpróbáltam, amit mondtál az iwiw-en, de azt írja, hogy csak meghívóval lehet oda bekerülni, mert a meghívó garantálja, hogy legalább egy ismerősöm már van. Azért köszi. Kép
Neked is köszi Lola!

Csajok! Ha lesz újabb babatali, mi is szívesen mennénk. Remélem, hogy Ritáék is el fognak tudni jönni.


Puszi
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék én is hozzátok. Április 13-ra vagyok kiírva a minimanómmal, most kezdjük a 35. hetet. A Varjúnál fogok szülni. Újvárosban lakunk a párommal. Ha minden jól megy, egy napon lesz a kicsinek a szülinapja a nevelt lányoméval.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Varjú-rulez!!!!!!!!!!

Többségben a Varjúnál szültünk üdvözöllek :D
Habár szerintem neki van a legtöbb betege. Én nagyon meg voltam vele elégedve imádom azt a nagy barna boci szemét jááááááááááááááááá!!!

Anikó!
Tudjátok már mi lesz? Név?

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Szia Angi!

Fiú lesz! Név még mindig kérdéses.
Kérdezhetek valamit? Van neked egy Ricsi nevű bátyád?
Amúgy régen a Lollokhoz jártam, de a terhesség alatt hozzájárni kész anyagi csőd lett volna.
A Varjúval is maximálisan meg vagyok elégedve.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Angi!


Az én férjemnek is el kell mennie céges hétvégére, én se örülök, de mi úgy oldjuk meg, hogy akkor mi is megyünk "nyaralni" anyuékhoz. Nem próbálod ki? Igaz, Lackó elég kicsi még, akkor aludhatna nálatok valaki, anyukád, barátnőd, tesód. (van tesód?)
Nehogy beleszerelmesedj a doktorbácsiba! Kép Ma megyek hozzá. Egyébként én is szeretem, megnyugtat a stílusa.
Nem voltál az iwiwen? Ismerősnek jelöltelek reggel.

Szia Anikó! Nekem is két fiam van, és mi is nehezen találtunk nevet. (Bálint és Benedek) Férjem Bencét akart, én Benedeket. Valamikor szülés közben döntöttünk el.

KépKép
renáta29
 
 


Anikó!

Nem az az Angi vagyok ismerem őt is én sajnos nála idősebb vaok Kép((

Reni
Nekem is megfordult a fejembe asszem szólok anyukámnak aludjon itt bizti örülni fog :D
Nem voltam iwiwen, de bepótolom, de most megyek mert hív a hisztigép Kép
Szerelmes vagyok már most, de Õ még egyenlőre csak az enyém, na jó egy kicsit az apájé is Kép

Puszmák a még lábadozóknak
Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Én hétfőn megyek a dokihoz. Ma voltam védőnőnél.
Aztán beindul a gépezet. NST, vérvétel, ultrahang, ja és még egy EKG, mert az új főorvos kitalálta.
Névre kismillió variáció van: Bendegúz, Bence, Zsombor, Csenger, Botond, Levente...
Hülyeségből mondtam az apának, hogy Béla lesz. Válasz: Akkor nem jövök le a szülőszékről élve. He-he.
Kicsit kókadozom, mert munkahelyről netezek. Még egy hétig dolgozom.

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Szia Eagle!
Hogy szólíthatunk, hogy rövidebb legyen? Kép Újvárosban merre laktok? Mi a Sárberki-Újvárosi nagy lámpás-hidas kereszteződésnél, az Újvárosi oldalon lévő 10-esbe!
Első babád?

Szerintem Bence és Levente tök sok van, nekem ezek közül a Botond és a Bendegúz tetszik! De ez csak az én véleményem. Kép
A névválasztás mostanában nehezen megy a pároknak, úgy látom. A mi neveinken talán nem "görcsöltek" ennyit 20-30 éve, én anyuét, bátyám apuét kapta-slussz! Férjem kikötötte, csak az övét ne!

Angi, ez jó ötlet tényleg, hogy áthívsz valakit/valakiket, egyedül maradni iszonyú. Amúgy mit dolgozik a férjed, hogy mostanában ennyit melózik?

Varjú: amikorra én voltam kiírva, arra a napjára a noteszébe még majdnem 1 oldalnyi név volt, olyan 15-20 kismama biztos!
És mégis olyanokra emlékszik, hogy szülés körülményei, baba neme... stb!!! Hihetetlen! Ezt már több kismama társamtól hallottam.
Amúgy szerintem nincs túl sok szülész-nőgyógyász itt Tb-án, így talán mindegyiknek van páciense ám bőven!

Aranka!
Igen-igen tudom, hogy a nemszopizással már nem tudsz mit csinálni, ezért kérdeztem a bújósságot, hogy hátha azzal pótolni. De ha nem bújós... És mikor 2 óra múlva felkel Izabella, akkor utána sokáig nem hajlandó visszaaludni? Õ olyan éber-alvó lehet talán?

lola77
 
 


Na, most látom, hogy Anikónak hívnak. Bocsi, akkor az első kérdésem sztornó!

lola77
 
 


Apa munkája programozó és persze javítást helyben akarják és ez most Bécs Kép neki jó de nekünk nem annyira. Már hétfőn megy de szerencsére csak 1 napra, szóval kedden este már itthon lesz.

Kép
Kép
gangi
 
 


Szia Lola!

Újvárosban a postával szemben lévő tizesben lakunk. Első babánk lesz.
Én a Botond felé hajlok, apukája pedig a Bendegúz felé.

Angi!
Sajnos megértelek, én is sokat vagyok egyedül, viszont a munkám hasonló, mint "apáé". Nehéz a drága felhasználókkal. Viszont most már nagyon jó lesz pihenni, mert már eléggé fáradt vagyok.
Az első 5 hónapot non-stop végigdolgoztam minden nap. De már csak a jövő hét! Hurrá!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan beköszönök, hogy megvagyunk, de azért végigolvastalak benneteket. Kicsit depis vagyok nehezen mozdulok ki a lurkókkal, minden bajom van és apán töltöm ki általában. Szegény...
Tegnap elvitt vacsizni bennünket Tatára, kollégái is jöttek, de az egyikük beszólt, hogy ami pluszban rajtam van 4 kg az nagyon látszik a hasamon még... hú de jó kedvem lett...

Tali: nekünk jövő hét 8-a, jó lenne délelőtt(szerda), 7-e csak úgy hogy 11 körülre kellene hazaérni mert akkor kapnak szurit a gyerekek (agyhártyagyull. ellen)

Anikó,
Bendegúz az nagyon tetszik nekem...
Emlékszem az én utolsó munkás hetemre, az olyan jó volt, de utána amíg nem szültem nagyon unatkoztam. Igaz én 8 hetet töltöttem így otthon. Neked pedig kb csak 5-öt kell várni! Kép

Angi,
Áttérzem milyen lehet, mikor apa elutazik. Nálunk is van így, de szerencsére sokkal kevesebbszer mint nálatok. Én ilyenkor gyakran utaztam el anyuékhoz és ott is alszom olyankor. Vagy átmegyünk a gyerekekkel a sógornőmékhez vacsizni és csak fürdetésre jövök haza.
Stb...igaz hogy mindez nem olyan mintha apa itthon lenne, de hamarabb telik az idő.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Már szültam anyunak, hoyg jöjjön át szegénykém mondta, hoyg remélem fogok tudni aludni mármint Õ mert innen megy akkor dolgozni és lehet hoyg fáradt lesz. Anyu fizikai munkát végez. Lehet hoyg nem is kell semmit csinálnia csak jó lesz az érzés hogy nem egyedül vagyok.

Kitaláltam valamit Kép
Szavazzunk Anikó babyjének nevére, persze ha nem baj Anikónak!

ANIKÓ!!!!
Írd le a szóbajöhető neveket és nézzük meg melyikre jön a legtöbb szavazat. De jó kis móka lesz. Várom már most mi lesz a végeredmény!

Puszi
Angi+LAckó

Kép
Kép
gangi
 
 


Akkor leírom a neveket:
Bence, Bendegúz, Barna, Botond, Csenger, Levente, Zsombor.

Várom az eredményt!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Sziasztok!

Anikó
Én Bencére szavaznék. Kép
Vendég
 


ZSOMBOR

Kép
Kép
gangi
 
 


Legközelebb csak hétfőn tudok benézni. Kiváncsi leszek az eredményre!

Anikó

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Anikó
Ez az első babád lesz!
Félsz a szüléstől?
Apás szülés lesz?
Bocsi, hogy ennyi kérdést zuditok rád!

Lola
Köszi a gratulációt,igen gyerekek is ott lesznek, de csak bizonyos idejig. A Kevin nagyon önálló /na nem mindemben/ Pl: öltözködés, egyedül fürdik, wc, megterít, felsöpröget, a kaját is megcsinálja magának, ha eléri, önt magának tejet, vagy csinál magának úgy szörpöt, hogy nem önti mellé. Szóval elég sok mindent csinál egyedül. Szeret egyedül is lenni a szobájában, egész nap el tudná nézni a tévét vagy játszani, néha eszébe jut,hogy mi is itt vagyunk akkor átjön a nagyszobába. Amúgy meg nem féltékeny, nagyon szereti a Rolandot, sokat játszik vele, meg énekel neki. Köszi a jó kívánságodat, de még náthás vagyok, elég kellemetlen, még főzni sem tudok így rendesen mert nem érzem az ízeket meg a szagokat sem. Kép
És a Soma kezd már önállosódni? Szeretne kis tesót?

Rena
Neked is köszi a gratulációt. Én is szinte mindent el szoktam olvasni, csak nem mindig tudok válaszolni, főleg akkor nem, ha a Roland a kezemben van, mert ő is állandóan nyomkodná a billentyűzetet. Hogy miben leszek, Hát még nem tudom, menyasszonyi ruha az nem, koztűm sem, a kettö között valami.
Vendég
 


Anikó

Én Botondra szavaznék.

Bár lehet hogy elfogult vagyok mert ha fiúnk lett volna mi azt a nevet adtuk volna neki.
Múltkorjában kérdezte valaki miért Tímea lett a Timi.A férjem ragaszkodott hogy magyar eredetű neve legyen a gyerkőcnek,ezért is lett volna Botond,lányból meg hát nem nagyon találtunk semmi jót.Aztán mindenki jött azzal hogy kapja az én nevemet,de hát én ezt nemigazán akartam,és azért lett Tímea mert magyar,meg hasonló ejtésű mint a Lívia.Na ezt most jó megaszontam ,na mindegy.

Az egyedülléthez én is csatlakoznék,nálunk annyi a külömbség hogy a férjem suliba jár és péntek meg szombaton van egész nap suli.A vizsgaidőszak meg aztán tébojda. De hát ez van.

Ha minden igaz én is megyek fősulira,de egy kicsit ttartok tőle,még nem döntöttem teljesen,hogy ez a dolog fog e menni gyerek mellett. Hát szeptemberig még eldönthetem.

Na üdv mindenkinek.

A baba-mama tali jó ötlet,valaki már érdeklődött a közösségi házban,mert ha gondoljátok megérdeklődöm,csak még nem tudjuk a dátumot.

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Én a Leventére szavaznék!!!

Valaki már felajánlotta,hogy megérdeklődi a közösségi házat,de Lívia ha te is megtennéd,annak mindenki nagyon örülne.Szerintem kérdezd meg,hogy egyáltalán az elkövetkező 2hétben mi jöhet szóba.És majd az alapján választunk egy olyan időpontot,ami lehetőleg mindenkinek jó.

Rena!Erika!
Anyós már csak ilyen,tényleg "beteg".Pszihólogus kellene neki,de már nem fog megváltozni.
Erika!
Kösz,ha hozod a talira a cd-t.Én meg persze viszem neked a könyvet.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


1 Bence
1 Zsombor
1 Botond
1 Levente

Hát ha így haladunk nem sokat segítünk szegény Anikónak Kép

Ha jól emlékszem Erika mondta, hogy benéz a Műv.Házba, csak most Erika eltünt valahová szerda óta nem írt. Én láttam kinn őket de messze voltak és hát Erika nagy lépteit utolérni képtelenség volt. Pedig próbálkoztam! Kép

Lívia!
Milyen fősulira? Nem tudom hallottad e, hogy nálunk legalábbis a megyén nem akarnak fizetni nagyobb pénzt csak ha szakirányú a diploma. Tök gáz. Szerencsére nekem az.

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el,de nem sok időm volt ideülni.

Megkérdeztem a babatali helyszínén a dolgokat,márc.8,10-én foglalt a terem délelött.
1000/óra és időben kell szólni,hogy bérelni akarjuk,mert tanfolyamok meg különböző klubok vannak ott.
MIKOR LEGYEN A BABATALI?
MINDENKI JELEZZEN VISSZA LEGYENSZÍVES!
Lola
te eltudsz majd jönni Somával?

Én a Zsomborra szavazok,bár nem tudom,hogy mi a vezetékneve,lehet hogy azzal egész máshogy hangzana.

Reni
Viki már abszolút nem eszi meg bébiételt,sőt már lassan ott tartunk,hogy amit én csinálok neki főzelékeket az sem kell nekiKép
Amit mi eszünk az fincsibbKépCsak így meg nem tudom,hogy mi lesz azzal a sok lefagyasztott anyatejjelKép
A fogaival még mindig szenvedünk,sokszor sír miattukKép
Már nagyon látszik a felső kettő,de még nem bújtak kiKép

Mindenkinek további jó hétvégét,sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Tényleg igaza van az Erikának a keresztnév csak egy dolog, de lehet hogy tök nem illik a vezetéknévhez. Viszont remélem Anikó már úgy írta Õket, hoyg mindegyik illik hozzá ugye??!!! Kép

Erika!
Át tudom érezni a helyzetedet, én is amikor kiderült, hoyg estére nem elég neki a cicbe lévő tej hajnalban keltem és fejtem, de aztán az én kicsi fiam mindig áthúzta a számításaimat, mert Õkelmének nem kellett a tej melegítve Kép öntöttem a csapba az egészet.
Fogaira használsz homeopátiás bogyót? Meg hallottam valamiféle gumóról is, de ennek még utána kérdezek a másik topikba.

Kellemes hétvégét midnenkinek! Puszmák!

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!


Csajok
MIKOR LEGYEN A BABATALI?????????????

Erika

cseriviola
 
 


Tegnap végre kibújt a Vikinek a bal felső foga!


Kép


Erika

cseriviola
 
 


Erika!

Nekem csak a szerdáim foglaltak, tehát nekem a többi napon tökéletes, de szerintem akik meszebbről jönnek annak kéne javasolni, hogy mikor legyen.

Puszi
Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Szióka!

Mi msn-en megdumcsiztuk de. az Erikával, hogy holnap megkérdezi a jövő hét utáni hét csüt. v. péntekjét, ez márc. 16., 17. Vagy ha ezek foglaltak, akkor az azutáni köv. hét elejét!(Én akkor tudnék szabizni!)

Szegény Remka, ha itt lenne a tavasz, már lehetne a szabadban és Ti is eljöhetnétek! Ami késik, nem múlik!

Ki mit szól hozzá?
Edit, Rena, Rita, Melinda, Cirmike, Lilla, Anita, Nóra, Hugi és az újak is persze? (hisz jó lenne már élőben is talizni! Kép)

Én Botondra szavazok, akkor eddig az vezet: 2-vel! Kép

Lívia, be is adtad a jel.lapodat? Hova? Miből kell felvételizned?
Ha van nagyszülői segítséged, akkor biztos menni fog!

Ma vadast csinltam, krumpligombóccal. Tök fini volt. Du. meg megyünk a dédihez köszönteni+nőnapozni+havat lapátolni, ott meg vár a farsangi fánk!!!! (Nesze neked fogyókúra!!!!)

További jó 7végét!

lola77
 
 


Sziasztok!

Nekünk a péntek egyáltalán nem jó.Akkor járunk dévényezni az Olivérral és 8-kor indulunk,kb. 1/2 12-re érünk haza.De a csütörtök az bármelyik héten jó! (remélem,apáék nem akarnak értekezni,mert az általában csütörtökön szokott lenni).

Lolla!
Ez a menű isteni!!!Biztos híznék tőle 2kilót!Már a gondolatától is,mert mindegyiket nagyon szeretem.Porból csinálod a vadas mártást vagy fagyasztott vagy saját kezűleg?

Erika!
Gratula a fogacskához,jól megszenvedte szegény!

Lányok!

Lenne mindenkihez egy kérdésem/kérésem:
nincs valakinek fölösben 0-13 vagy 0-18kilós autósülése??? Olyanra gondoltam,ahol már kinőttétek és nem adtátok el. Nekünk vissza kell nemsokára adni az egyik bébihordozót,de még nem szeretnénk 9-36kg-os ülést venni a fiúknak,mert kicsik hozzá. Ezért 3-4 hónapra jó lenne valahonnan kölcsönbe,mert ilyen rövid időre nem érdemes venni.Kb. 5 olyan alkalom lenne,amikor mindhárom fiút egyszerre kell vinni valahova (veletek babatali+egyszer Győrbe+meg ha még valami adódik).
Ha esetleg valakinél van "raktáron",nagyon megköszönnénk és megkönnyítené a helyzetünket!!!!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


szia mindenki.

Sokan kérdeztetek a fősuliról.Én már tavaly beadtam az Államigazgatásira igazgatásszervező szakra,de halasztottam idén a Timi miatt.El sem tudtam volna kezdeni mivel sajna 9 hetet nekem a kórházban kellett töltenem,így ha akartam volna sem ment volna a dolog.

Egyébként felvételi vizsga már sehol sincsen az érettségi pontok alapján számolják a pontokat mindenhol,vagy pótérettségit kell tenni.Iskolától függ.

Most lehet hogy hülyeséget kérdezek de a találkozó baba mamás lesz ügye?
Nekem elméletileg mindig jó.
Elméletileg idén szeptemberben kezdenék,bár egy kicsit félek tőle.

Na most hirtelen ennyi,mert már a Timi követel
magának
Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!


Mivel sokan nem írtak visza a babatali miatt,így akik visszajeleztek azok alapján a márc.16-a legyen,jó?
Holnap megyek megkérdezni a köz.ház vezetőtől,majd megírom hogy mit mondott.
És akkor 10-12-ig jó ez az időpont?

Lívia
igen babás-mamás tali lesz.

Edit
a hordozó autósülésünket nagyon szívesen kölcsön adjuk,0-13 kg-ig jó ha megfelel.
A babatalira el is tudom vinni.

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Megpróbálok felrakni képeket:

Apa és Soma olvasnak: Kép
Kép

Kép

lola77
 
 


A fentiek itthoniak, ezek pedig du. a dédiéknél:

lapátolás:
Kép

Kép

Ezt építették apával:
Kép

Dolly kutyával:
Kép

Belefeküdt:
Kép

lola77
 
 


Sziasztok!

Erika:
Nekünk is jó a 16,17. Igaz, akkor van Benedek 1. szülinapja, de úgysem délelőtt tartjuk. Meg hivatalosan, tortával megtartjuk már 12-én.
Õ is mindenből kér, amit mi eszünk, érdeklődik, kóstolgat, ha nem ízlik,vadul rázza a fejét.

Cirmike:
Elég bunkó kolléga lehetett, aki beszólt. Férfi volt? Ezek mögött a beszólások mögött legtöbbször irigység áll.

Anikó: Nekem tetszik a Botond, a Bendegúz, és a Levente is.

Péntek reggeltől a szüleimnél voltunk Lábatlanon. Ott is aludtunk. Nagyon jó volt. (férjem vállalati tréningen volt)Bálint jobban aludt, mint itthon, Benedek ébredezett, ahogy szokott. Meglátogattam barátnőmet is, Bálint megnézte az ottani ovit, kipróbálta az udvaron a játékokat.

Jó éjszakát mindenkinek!

Rena

KépKép
renáta29
 
 


A szavazás mai állása:
1 Bence
2 Zsombor
2 Botond
1 Levente
gyerünk lányok ne fogjátok vissza magatokat :D

Valamit nem értek Remka miért csak akkor tud jönni ha a szabadba lesz a tali???

Erika!
Nekem jó a 16-a pont akkor leszünk fél évesek Kép

Edit!
Hová jártok Olivérrel? Dévényezni? Az mi? Persze csak akkor, ha nem vagyok tolakodó.

Lolának az ebédje nekem is jöhet, habár én képes vagyok simán a krumpligombócot felfalni Kép

Puszi mindenkinek

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Reni!

Csak egy nevet éri mondani, így hogy segítünk szegény Anikónak?? Kép

A férjek is szavazhatnak? Az én férjem eléggé leszólta a neveket, tudni kell, hoyg Õ nagyon konzervatív, szal neki a Bence volt a nyertes.

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Nekünk babatalira bármelyik nap jó.

Lilla

Kép
lillaka
 
 


Angi!

Szortíroztam a neveket, ezek tetszenek, de dönteni tényleg csak a vezetéknévvel lehetne. Ez a 3 a miénkhez jó.

R.

KépKép
renáta29
 
 


Anikó!

Ha nem okoz gondot légyszi írd le a vezetékneveteket is, hátha úgy jobban tudunk választani Kép

Nem is meséltem csináltam répatortát a múlt héten 2x is mivel az első még aznap elfogyott pedig olyan délután 5kor lett kész Kép Nagyon fini nyamiiiiiiiiii

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

A vezetéknév: Royer

Anita:
Igen, az első babám lesz. Nem, nem félek a szüléstől. Tudom, hogy nem lesz sétagalopp, de a picur mindenért kárpótól. Végül, igen, apás szülés lesz. Örülök, hogy velem lesz. Mivel apa műtőssegédként is dolgozott, többek között a nőgyógyászaton, így tudom, hogy a Varjún kívül más is lesz, aki vigyáz ránk. Amúgy délután megyek a Varjúhoz. Viszont úgy vettem észre kb. egy hete, hogy egyre lejjebb megy a pocakom. Szerintem 3 hét múlva meglesz a baba. De majd meglátjuk.
A névválasztással kapcsolatban, nálunk is ragaszkodik apa a magyar eredetű nevekhez, ezért válogattunk ilyeneket.

Kép
Kép
Kép
eagleszem
 
 


Sziasztok!

Mi sajnos jelenleg nagyon betegek vagyunk,így a héten nem is tudtunk volna menni a babatalira.De a 16.-a jó nekünk is,merem remélni,hogy addigra meggyógyulunk és hogy a tavasz is megérkezik addigra.

Sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Anikó!

Változtatok a vezetéknevetekhez, mivel elég mély jobban illik a Bence vagy Levente.

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok.

A 16-odika nekünk is jó.Igaz a Timi 10-kor hammol,de majd előrébb hozom,úgysem szokot gond lenni neki azzal ha előbb jut a kajához Kép.

Anikó
A férjedet nem Gergőnek hívják,és nem dolgozott véletlenül az Euronicsba a centrumnál?

na üdv mindenki nek

Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziaszatok Lányok!

A Kevin most hétvégén, nagyon beteg volt. Szombat éjjel 3-szor hányt, Kép/Úgyhogy éjjel pucolhattam az ágyakat, szönyeget meg az ágyneműt/ Még jó, hogy náthás vagyok és nem igazán érzem a szagokat.úgyhogy alig aludtam valamit. Aztán vasárnap egésznap lázas volt a Kevin, a legmagasabb volt neki 40,1 C°, ez után már hívtuk is az ügyeletes orvost, ráadásúl még képesek voltak megkérdezni, hogy nem-e tudjuk bevinni őt. Kép Most gondolhatjátok milyen ideges voltam. Én vigyem be a gyereket 40° lázzal, alig tudott mozogni, fájt szegénykémnek a hasa.Kép És mi van akkor, ha nem lenne kocsink, vagy nem lenne taxira pénzünk, mert sok ember van ilyen helyzetben,. Ilyenkor mehetne az ember busszal, vagy gyalog. Na, most erre mit lépjen az ember? Már lassan pénz nélkül meg sem nézik az orvsok az embert! Kép

De azért jó is történt velem, a Laci /párom/ tegnap kitakaritotta nekem a lakást, de rendesen, "kimosott" meg a kajának az eggyik felét ő csinálta. KépA Kevin azóta jobban van, szerencsére már nem lázas. Ma voltunk orvosnál, elkapott valami vírusos fertőzést, így nem is mehet a héten oviba. És kemény diétán van.

Tehát nem is tudtunk volna mi sem a babatalira menni. De szerintem a 16.-a nekünk is jó. Amúgy bárki jöhet? Mert a barátnőm is szívesen jönne, nekik sajna nincs internet, neki két lánya van Maya 2fél éves, a Ramóna 7 hónapos. Szoktatok vinni valamit a babatalira, Üdítőt, sütiket?

Na, egyenlőre ennyit. A betegeknek sobbulást kivánunk!!!Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Anita:hasonló tapasztalat van:a bátyáméknak két koraszülött iker fia van,az egyiknek tüdőgyuszija volt.KIhívták az ügyeletet,mivel hétvége volt.A válasz:vigyék be.Amikor vissza vitték a sajátjukhoz,ő is közölte,hogy nem erre van az ügyelet.Hát akkor mire???
Nekünk nagy szerencsénk van,szuper doktornénink van.Pénteken volt kint oltást adni,este belázasodtunk(nem az oltástól) és mivel szombat reggel is lázas volt a Dorka,felhívtam őt és fél órán belül kijött.Dorkát még sosem látta más orvos és mi sem a rendelőt.És még az is nagyon jól esett,hogy a mostani hétvégén konferenciára megy a dokinénink és szólt,hogy mivel nem lesz hétvégén,még csütörtökön kijön megnézni a Dorkát,hogy biztosan rendben legyen minden.
Jobbulást a kisfiadnak.

Sziasztok,Nóri
vnora
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?