Kedves Raki,
ne búsúlj,nekünk sem egybõl jött össze, de szerintem ez mindig így van ha az ember nem akarja, akkor bizony teherbe eshet amikor meg vágyik rá akkor várat magára, de elöbb utóbb siker lesz hidd el!
Köszönöm a gratulációt!
Egy hétig voltam bent, szombaton délután született a lányom és péntek reggel engedtek haza.
Egyébként a gyerekorvostól függ hogy mikor mehetsz haza.
Hát az elsõ napok ÉN SZERINTEM nagyon fárasztóak és a nagy boldogság mellett kétségbeejtõek.
A baba persze mint mindegyik másik nem a mi ritmusunk szerint él, tojik arra hány óra és mi illik és mi nem...
)))))))
Vannak jó és vannak rossz napjai, és persze a rossz napjain nem erre gondolsz hogy csak simán bal lábbal kelt hanem hogy biztos fáj valamilye vagy valami nem jó, vagy valamit rosszul csinálok stb....
Aztán másnap kiderül hogy semmi baj, szóval ezért kétségbeejtõ.
Mindenki nagyon okos a környezetedben, jönnek az ötletek mit hogyan csinálj....
Persze én is inkább a saját káromon tanulok
))))))))
Egyébként abban teljesen igazad van hogy tõlünk is függ hogyan éljük meg a kórházi napokat.
Én elég jól tudok alkalmazkodni, és igyekeztem mindent a jó oldaláról szemlélni nem pedig egész nap kötekedni és azt figyelni hol köthetek bele a személyzetbe, mert a kákán is csomót találni mindenhol lehet, de én inkább arra gondoltam hogy ezek az emberek is ugyanolyan rosszul keresnek mint akik siránkoznak a tévében és sztrájkolnak, de õk dolgoznak nap mint nap és hát ne tudd meg milyen fárasztó lehet csecsemõsnek lenni az osztályon.
Én láttam nap mint nap és már tudom ilyen nehéz egy gyerekkel is nem pedig mondjuk 17 tel mint az uzsokiban amikor ott voltam, és erre a 17 gyerekre jut 2 nõvér éjjel pedig 1.
Le a kalappal elöttük.
És még arra is volt idejük hogy utolsó nap este bemehettem és mindenben tanácsot adtak hogy mit tegyek ha már otthon leszek, ahány kérdésem csak volt, mindre kaptam kielégítõ választ, amit itthon hasznosíthattam valóban.
Igen, megváltás volt a császár, persze másnap már amikor nem bírtam felállni sem rendesen úgy fájt a vágás akkor értettem meg milyen jó annak aki simán szül, annak már aznap jobb mint nekem 5 nap után.....jó esetben
Amióta itthon vagyok rohamosan gyógyul a vágás, már csak nagyon ritkán húzódik egy kicsit.
És hihetetlen szép lett, már meg merem nézni
))))))))))
Szóval csak semmi aggódás, neked is lesz nemsokára egy szép babád aki majd kellõen lefáraszt....mint engem.
Csak ne gondold hogy nem lesz meg hogy mikor lesz már ?!
Ezek rossz gondolatok és nem segítenek, higgy nekem, én is átestem ezen, és most itt vagyok mint anyuka.....
Jaj ezt nagyon bírtam a kórházban, amíg nem született meg Hanga addig kismama volt a megszólításom, másnaptól anyuka....
Nagyon jó érzés.....már a másnaptól.
Kérdezz nyugodtan,szivesen válaszolok, bár ne mtudok mindennap jönni mert a kislányomat nem érdekli a net....
De jövök 2-3 naponta tuti.
Hát addig is minden jót nektek, fel a fejjel.
szia
frozee