Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmó
köszi, nem igazán értem, hogy a dokik mi alapján döntik el, hogy kinél melyik stimut alkalmazzák, mert ha jól tudom nálad sem találtak semmilyen rendellenességet, nálam sincs semmi (oké lehet hogy nem ilyen egyszerű, de nekem így tűnt)... a long olcsóbb mint a short? de ezen kívül van bármilyen különbség a kettő között?? Nekem a doki cca. 120e-t mondott a gyógyszerekre... ez volt az első konzi, ezért a következő konzin meg fogom kérdezni.

Manda
Kép
monyo

Manda,
Nem tudom mit írjak....
Sajnálom, de talán majd a következő!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Manda!

Én sem tudok mit mondani, csak azt, hogy ne kenődj el nagyon. Kicsit szabad, mert ilyenkor muszáj valahogy kijönnie a dolgoknak, de hidd el, holnap már jobb lesz és csak előre szabad nézni.Fel a fejjel, mi mindíg itt vagyunk neked, veled.!!Kép

Tüssike!
Örülök, hogy "hallak"! Te mit is dolgozol egyébként?
Lehet, hogy írtad már, de elfelejtettem. Nagyon gondolkozom egy saját projekten, hátha egymás hasznát vennénk. Ha gondolod, megvan még a privi e-mail címem ugye?

Monyó!
Jól emlékszel, nálam nem találtak semmit.
Nem nagyon emlékszem mitől függ, hogy az ember milyen protokollt csinál végig, ha mondták egyáltalán. Nekem a doki annak idején azt mondta két féle stimus gyógyi között lehet választani. Mi a drágábbat választottuk a Puregont.Állítólag hatékonyabb.De kíváncsi vagyok mit mond majd a doki neked.Majd írd meg!

Kép
Kép
zuzmó

Manda drága .... sajnálom hát legközelebb nem jósolok senkinek semmit Kép
Viszont örülök, hogy nem adod fel. Bizakodóan a jővőben,mi itt vagyunk neked.
Puszi

chesti

Manda : KépKépKépKépKép
sajnálom

üdv. minyuu
minyuu

Köszönöm CsajokKép
És örülök, hogy velem vagytok! Azért leszek ám, csak lehet, hogy ritkábban. Még holnap itthon vagyok, szerdától újra dolgozom, lesz munkám bőven.Kép

manda

Zuzmó
a doki Gonal-F-et, Suprefact-ot és Mervilon-t (stimu előtt fogigátlót kellett szedned?) említette a short stimumnál. Kérdeztem a puregont, hogy lehetne-e a gonal helyett, erre azt válaszolta, hogy lehet azonban többen panaszkodtak arra, hogy csíp. Na de majd a legközelebb határozottabb leszek és pontosan kikérdezem.
monyo

Manda drága!
Szerintem most nem írok semmi vígasztalót. Úgyis tudod...
És tudod, hogy legközelebb sikerülni fog!!!!
Tessék egy nagyot bőgni, nem jó, hogy magadban tartod! És olyat meg se halljak, hogy ritkábban jössz! Hát mi lenne velünk Nélküled???
Tudod...mi jóban-rosszban...meg hát szeretünk is! Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Monyó,

én is úgy tudom, hogy az antagonista az rövidebb – kevesebb gyógyszer, olcsóbb is, de szerintem, az eredményeink függvényében döntenek, hogy melyik protokollt alkalmazzák.

Zuzmó,
nemsokára kezdesz! Hurrá, hurrá!!! KépKépKép

Tüssike,
jó hallani felőled, és örülök hogy kicsifiad jobban van!!!

Chesti drága,
mennek a babókáknak a növesztők:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép Nem maradhat el a napi növesztő adag Kép
Amúgy hogy vagy? Folyadékkal hogy álltok? Érzel már valamit? Mikor kell legközelebb menned - UH-ra mész akkor már? Kép

Millió puszi Mindenkinek!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Monyó,

én is úgy tudom, hogy az antagonista az rövidebb; kevesebb gyógyszer, olcsóbb is, de szerintem, az eredményeink függvényében döntenek, hogy melyik protokollt alkalmazzák.

Zuzmó,
nemsokára kezdesz! Hurrá, hurrá!!! KépKépKép

Tüssike,
jó hallani felőled, és örülök hogy kicsifiad jobban van!!!

Chesti drága,
mennek a babókáknak a növesztők:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++ Kép Nem maradhat el a napi növesztő adag Kép
Amúgy hogy vagy? Folyadékkal hogy álltok? Érzel már valamit? Mikor kell legközelebb menned - UH-ra mész akkor már? Kép

Millió puszi Mindenkinek!!!

Kép

Kép
zsókuci

Na most meg elment 2x... jaj kiborít a net Kép

Kép

Kép
zsókuci

Monyó!

Ezeket a gyógyikat nem is ismerem.Talán már halottam róluk, mert ismerős a nevük, de közeli kapcsolatba egyikkel sem kerültem és nem kellett fogigátlót sem szednem a stimu előtt, de úgy tudom másnak sem a BMC-ben. Vagy tévedek csajok?

Kép
Kép
zuzmó

Monyo!
Visszanéztem a táblában hátha ott van kihez jársz, aztán rájöttem, hogy nem is vagy benne.
Nem akarsz felkerülni esetleg? Szerintem Chesti szívesen feltesz. Egyébként mostmár dereng valami, hogy ti a Kaáli-ba jártok, ugye? Néha olvasom azt a topikot is. Én furának tartom a fogigátlót stimu előtt, de Isten őrizz, hogy felülbíráljam az orvosokat, biztosan tudják, mit miért és hogyan kell. Az is igaz, hogy valahol olvastam, hogy a fogigátló után intenzívebb a petefészek működése, ezért sokkal könnyebb teherbe esni az abbahagyása után közvetlenül.
Na mindegy, távol álljon tőlem az okoskodás.
Az is elképzelhető, hogy a Decapaptylt ugyanazért kapjuk, mint a Kaálisok a fogogátlót, nem lehet tudni. Ami a Puregont illeti én meg sem érzem még a szúrást sem és egyáltalán nem csíp. A D. kellemetlenebb. De ez is csak 1 tapasztalat, lehet, hogy mindenki máshogy reagál rá.
Na mostmár megyek, mert rögtön álmon halok.
Jóccakát!
Holnap csak este jövök,megyek a papamacival csavarogni az országban.
KépLehet, hogy ez már a harmadik ilyen üzim, csak hülye a net?

Kép
Kép
zuzmó

Jó reggelt!
Manda ne hanyagolj minket igenis tessék jönni, és csacsogni.
Tüssike kisfiadnak gyógyulást, jó hallani felőled Kép
Zsókuci Kép te tündér, nemtom hogy állok a vizzel szerintem kapos is majd Sz.ügynöktől mert tegnap kellett volna visszamennem de sajna ma lapleadásom van és csak holnap tudok bemenni. Remélem nincs gáz, bár két napja reggelente egy facsarásszerű görcsöt érzek a hasamban Kép
Úgye ez nem gáz?
Puszi

chesti

Sziasztok
lányok, köszi a válaszokat.
Zuzmo,
igen mi kaálisok vagyunk, szerintem intézetek között is lehet eltérés, hogy ki melyik stimut használja.
monyo

Lányok ma reggel láttam a tv-ben, hogy bánnak a soproni kutyákkal Kép
Teljesen letaglózott....
Bemondtak egy web oldalt ahol peticiót gyűjtenek, hogy bezárathassák a kutyakínzó telepet.
Kérlek adjátok le szavazatotokat.

http://www.petitiononline.com/soproni/

chesti

SziasztokKép

Köszönöm még egyszer a vigasztaló szavaitokat! Kicsit megríkattatok, nagyon aranyosak vagytok!

Most értem haza a Nővédelmiből, holnaptól kiírattam magam.
(Még igazán nem tudtam sírni, szerintem magamba fojtom, csak néha pityeregek. Kép )

Voltam pár utazási irodában, beindultam, hogy lefoglaljam magam, mindenféleképpen szeretnék valahová menni júniusban, majd kibőjtőljük az árát. Begyüjtöttem egy csomó katalógust, belföld és persze Görögország!Kép
Valószinüleg majd utána megyek vissza a BMC-be.
Újra kell egy-két vizsgálat, vagyis nekem h.váladék vizsgálat, a férjemnek meg kiskatona vizsg. még mielőtt el kezdjük a stimut.

Kép

manda

de csend van ma......

chesti

Manda mindenképpen sird ki magad, ne tartsd bent.
Jó ötletnek tartom a kikapcsolodást, és szerintem görög előszezonban eléggé olcsó szokott lenni, bár tudom utánna a stimu megint nem lesz olcsó.
Viszont lehet kéne a lelkednek a feltöltödés, hogy ne fásulj bele...

Lányok lenne egy kérdésem. Tegnap és ma reggel is begörcsöltem de elég rendesen. Eléggé megijedtem. Ha valaki tud valamit ez mitől lehet szivesen vennék bármilyen tanácsot akkor is ha rossz, csak tudjam mi ez, mert a bizonytalanságba beleőrülök.

puszi

chesti

ChestiKép
Drága, irány holnap a BMC!
Dokit nem hívtad fel?

Már ki is néztem az utat, máj.30 vagy jún.6. körül lenne. És tényleg nem olyan húzós, bár buszos, de én már voltam 96-ban és ha én kibírtam, akkor más is! Én elég pisilős vagyok!Kép

manda

ja, ma már azért sírtam és lehet, hogy ez is segít, persze az ut kinézése is.Kép

manda

Mot
Sajnos nincsenek jó híreim. Kép Megvolt a hsg. Kép Õszinte leszek, nekem nagyon fájt! Kép Megijeszteni nem szeretnélek ezért többet nem mondok, de ha érdekel valami kérdezz nyugodtan.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag! Kép

Mesélj!!! Részletesen!!!! Kép És mi lett az eredmény? Minden rendben??
mot

Kiscsillag!
És az eredmény?Sajnálom, hogy fájt!

Chesti drága!

Gondolok rád nagyon és szorítok, hogy minden rendben legyen, bár nincs kétségem felőle, hogy jól vannak a picikKép. Egyébként tudsz róla, hogy nem 1 hónapos terhes vagy?Láttam a megint megjöttbe azt írtad. A terhességi heteket az utolsó menstruáció első napjától kell számolni. Tehát transzferkor már 2 hetes voltál, most a hatodik hét körül vagy.
Puszka, szorítok nagyon és várlak a jó hírekkel.

Kép

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó!
Minden rendben van de sajnos a második babuka eltünt Kép felszívódott.
Én azt hittem onnan kell számolni amikor összehozták őket, végül is az lenne a tuti számolás nem?
A görcsökre azt mondta azonnal hagyjam abba a melót, ez megis történt. 2 hét múlva kell visszamennem Kép
Víz még van bennem de ma már nem kaptam infúziót Kép
De ha 6 hetes lennék akkor már lenne szivecskéje, a doki meg egyenlőre ilyet nem mondd, vagy nem gondolja fontosnak? Vagy a szabályos petezsák élő...na itt nemtom mit mondott az az lehet?

chesti

Szia Chesti!

Ne aggódj, a 6. héten még nincsen szívhang. Illetve van, de azt csak spéci UH (doppler) mutatja ki, ezt azonban a BMC-ben szerencsére nem csinálják, mert vetélést okozhat. És hát egy baba is baba, a terhesség szmpontjából talán könnyebb is. Pihenj sokat, sok fehérje, NO MUNKA!!! Én a Háború és békébe kezdtem bele... Egy darabig eltart.

Szóval, én feküdtem tőled 2 ággyal odébb, akkor volt a transzfer, amikor neked az első csapolás. És hát sikerült!!! Tegnap tudtuk meg, illtve már hétfő este, mert nem bírtam ki, és csináltam egy tesztet, amin 2 csík látszott!! Nálunk a vérvétel alapján egyértelműen 1 baba van, és engem is kivettek a munkából, sok pihenés, stb. Mi jövő héten pénteken megyünk UH-ra, és remélem akkor már látszani fog a petezsák.

Manda, nagyon-nagyon sajnálom ami Veletek történt, sokat izgultam itt a háttérben, akkor is, ha nem írtam. De a következő, az már tuti. Biztos. Mi az a biokémiai terhesség? Mennyi volt olyankor a hcg-d?

Mindenkinek drukkolok itt csendben továbbra is,

Luca

Kép
lucia1

Chesti,
Akkor tessék koncentrálni arra az egyre, ami tuti!
Két hét múlva újra UH-ra kell menjél?
Adnak ilyenkor fotót?

Pihenj sokat, kíméld magad!
Most tudod mi a legfontosabb a világon!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti!

Mostmár nyugiba lenni! Az az egy azért tuti! Ne aggódj a szívhang miatt, általában csak a nyolcadik héttől lehet már érzékelni az meg kb. két hét múlva lesz. Egyébként a legtöbb kismamás oldalon meg tudod nézni ezt a számolás dolgot, ajánlom a Mamanet.hu-t. Hát már épp ideje abbahagyni a munkát, ezt a főnöködnek is meg kell értenie még ha otthon dolgozol is. Most a baba a legfontosabb!!!!Ugyhogy meg ne tudjam, hogy dolgozol!Kép Tessék pihenni és beszélni a babához, hogy jól kapaszkodjon és növögessen rendesen. Tudom nem kell mondani, mindent megteszel, hogy jó legyen neki.

Lucia1, nagyon örülök és gratula neked! Te is vigyázz magatokra! Remélem én leszek a következő.

Holnap megyek reggel, vérvétel stb.Gondolom délnél hamarabb nem lesz eredmény, úgyhogy addig szerintem elmegyek jogsit intézni.

Pussz mindenkinek!Kismamik vigyázzatok magatokra!

Kép
Kép
zuzmó

ChestiKép
Szia drága! Most aztán tényleg tessék betartani a munkamentes napokat végig!!!! Kép
Gratulálok mégegyszer a babóhoz, még ha egy is, de van!!!
Ne izgulj!!! Csak pihenj sokat, gondolj szép dolgokra, igyál a sok folyadékot és egyél sok fehérjét!

LuciaKép
Köszi a drukkot! Hát azért én is bízom a következőben, de az most sokára lesz. Olyan júl. környékén, mert jún. elején elmegyünk nyaralni és utána állunk majd neki a köv.-ő stimunak. Tavaly ugysem voltunk sehol, csak egy hétvégén Sárváron, akkor is zuhogott az eső!
A biokémiai terhességemnél a HCG-ém 20-as volt, ami azt jelenti elindult valami reagált a szervezet, csak babó nem lett belőle, az UH-n már nem volt semmi. (vagy legalábbis én gondolom, hogy ilyet jelent)
Azért írj magadról néha, és gratulálok!!!! Problémamentes és gyönyörű babás hónapokat kívánok neked is!

Most leköti a munka a figyelmemet és a nyaralás szervezése, valszeg Görögország lesz Nei Pori. Nem tudom járt-e már ott valamelyikötök, ha igen írhatnátok róla, milyen hely.
Elég olcsó utat sikerült találnom, de ugye ez előszezon. Még ha itthon mennék el valahová, az is ennyibe kerülne.

manda

ZuzmóKép
Drága, drukkolok neked is holnapra!!!

ZsókuciKép
Remélem te is jól vagy? Írj, ha időd engedi! Gondolom munkahegyek nálatok is?!
Puszi!

manda

Manda,
Találtam egy olyat, hogy www.tar.hu/nei-pori/
Tök szép képek vannak fennt meg mindenféle érdekesség.

Hali-gali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Chesti

Az előbb nem jó oldalt ajánlottam , illetve nem azt amit akartam.
Itt találsz hasznos infókat a számolással kapcsolatban.
http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html

Kép
Kép
zuzmó

Lucia hát gratula Kép de jó hallani Kép
Add az adatokat had vigyelek fel a táblázatunkba Kép

Nviki koncentrálok nagyon Kép és most 1 hónapig tuti nyugi van Kép Képet Sz.ügynök csak akkor ad ha szólsz neki Kép de amúgy adnak persze Kép

Zuzmó igenis, nem dolgozom értettem Kép sokat beszélek hozzá, és az őrangylomhoz is, hogy vigyázzon ránk Kép

Kép

chesti

Lucia Kép
Gratula Kép

Első transzfer volt? Mi volt a gond nálatok?? Mesélj!!!!
mot

Chesti: Bocsi, hogy csak így idedugom az orom,de a görcsökre nagyon jó a MagneB6. Szeded esetleg?
klimon

Klimon dugd csak ide az orrocskád Kép
Aranyos vagy hogy irsz igen szedem a magne b6-ot 3*1et, mondta doki ha görcsölök akkor 3-2öt, de ez úgy van reggel hogy minden ok végzem a dolgom, és amikor leülünk reggelizni 2-3 falat után érzem hogy indul a görcs és akkor már fekszem is le és fetrengés 2 percig, persze közben 2 magen b6 bekap, és aztán egész nap semmi. Ezért nem értem hogy mi lehet ez, igazából ideges nem vagyok, minden ok, szóval nemtom.

Zuzmó az oldal nagyon aranyos Kép

Manda görögben szerintem csak szép helyek vannak, biztos tök jó lesz ahova mentek, és kívánom legyen szép időtök Kép remélem úgy tervezted, hogy fogékony legyél akkor Kép ki tudja lehet ott jön össze a picurka spontán Kép

chesti

Lucia add az adatokat Kép

Kép

chesti

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, nagyon kedvesek vagytok!
Az adatok: én a Konc dr-hoz járok, aranyos volt mikor kedden visszamentünk az eredményért (reggel vérvétel, aztán elmentünk a férjemmel kávézni, csak kb. 1/2 12-re értünk vissza) amint meglátott, végigkiabált a folyosón, hogy "Maga terhes!!" Lassan 30 leszek, Budapesten lakunk, és 1 lombik + 1 fagyibaba volt.

Mot a mi történetünk eléggé szomorú, legyen annyi elég, hogy az első is sikerült, de aztán később, igencsak később mégis elvesztettük a babát. Ennek lassan egy éve, És most rászántuk magunkat a következőre. És hát el sem nagyon hiszem, de úgy néz ki, sikerült. Kép Kép

Lányok, mindenkinek szorítok csendben továbbra is!

Kép
lucia1

Lucia Kép
Köszi az infókat! Erőt ad mások sikere. És az is ha fel tud állni! Hajrá! Kép
mot

Lucia te csak ne csendesedj el Kép
Tessék jönni és beszámolni Kép

Kép

chesti

ChestiKép
Most nézem a táblát, tudom eddig is így volt, nekünk a júl. lesz majd a 2.stimus lombik.

manda

Chesti, hogy te milyen figyelmes vagy!! Köszi. Kép Kép Kép

Kép
lucia1

Lucia Kép
Manda drága javitom. Képű
Zuzmó istenigazából most több helyen utánna néztem meg számoltam kalkulátorokkal, de mindig ugyanaz az a dátum jön ki születésre, és én úgy döntöttem onnan számolom mikor leszívtak és összehozták a kicsikéket. Végülis logikusan akkor kezdett el osztodni Kép

Zsókuci hol vagy? Esperanza többiek halló? Nagyon csendben vagytok.

chesti

Sziasztok!
Én itt vagyok,csak sajna mostanában nem igazándiból volt idöm írni,de mindennap olvaslak benneteket.Remélem a mi kis táblázatunkba egyre több lesz kis a szívecske.
Manda
Drágám írtam neked mailt.
Chesti
Na végre hallgatsz ránk és pihensz kicsit!Terhesség nem betegség de nekünk jobban kell vigyáznunk mint egy spontán terhességnél.Hétfő óta szurizok,attol én lehetek éhes?
ria75

RiaKép
Köszi! Válasz ment! A hormonoktól lehetsz éhes, sajnos legalábbis én visszaszedtem a tavaly leadott 10-12 kg-omat.
Úgyhogy jövő héttől fogyikura, muszáj,mert kis dundi vagyok!!!!KépKépKép

A héten még ünneplünk, a férjem tegnap volt 34.éves és hétvégén jön a család köszönteni!
Hát nem tudtam szegényt megajándékozni!
Ráadásul hétfőn volt, hogy 9 éve megismerkedtünk!

Puszi mindenkinek!

manda

Sziasztok Csajszik!

Itt vagyok! Kép

Manda drága,
Görögország csodás hely, mi 2 éve voltunk Sartin, és hát azóta is visszavágyódok oda... Kép
De én is egyetértek azzal, hogy Görögország kompletten csodaszép! Kép
Amúgy örülök, hogy megvagy! Kép

Chesti,
a lényeg, hogy az egy babóka jól van - ez a legfontosabb, a második egy extra ajándék lett volna a sorstól. Kérlek, nagyon vigyázz magadra, és tényleg pihenj, ne dolgozz. Aztán gondolom, ha túl leszel a 12. héten, akkor újra dolgozhatsz - persze kíméletesen.
Mennek a szokásos babókanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++
És nyugi, sztem csak attól fáj pocó, mert növöget a méhed.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Iszonyu éhes vagyok,lehet éhen is halok!!!!!!!!!!!!!Már régen éreztem ilyet,vettem ma korpás kekszet meg puffasztott búzát ja meg Norbis túrorudit,jobb mintha csokis kekszet ennék,nem szeretném visszaszedni a nehezen leadott kilókat,probálok vigyázni.Muszály vigyázni én is dundika vagyok.
ria75

Chesti! Kép
A szülés kalkulátorok is ugyanúgy az utolsó mensitől számolnak és majd a terheskönyvben is így lesz, az orvosok is így számolnak. Persze úgy számolsz, ahogy neked tetszik, nem szeretnék beleszólni, csak azért mondtam, hogy ne kavarodj meg ha két héttel többet mondanak, mint amit te gondolsz.Kép

Kép
Kép
zuzmó

Kiscsillag!

Nagyon sajnálom, hogy fájt a HSG Kép Kérlek, mesélj mi volt, és mi lett az eredmény?

Lucia,
ezer gratula!!!!! KépKépKépKép És milyen jó fej volt Koncz Kép

Ria,
akkor nekiláttál a stimunak? Tök jó!

Zuzmó,
te hol tartasz stimuban? Mióta "lövöd magad" ? Kép

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Neki láttam de már jó lenne ha vasárnap lenne,egyfolytában éhes vagyok,probálok ténykedni meg másra gondolni,de valahogy mindig az jut eszembe mit kellene ennem,de majd csak tul vészelem valahogy.De azért örülök hogy már itt tartok,így visszagondolva hamar eltelt,de amugy lassan teltek a napok.Várom a hétföt akkor megyek megint ultrahangra és remélem csupa szép lesz minden.Izgatott vagyok.
Chesti
Nem akarok beleszólni de tényleg az utolsó mensi első napjától számítják a szülés várható időpontját.Mégha a mi esetünkbe tudjuk is mikor történt a dolog.
ria75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?