Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma már egy kicsit taknyos Marci, de ezért még mindig reménykedem, hogy a nagy részét megússza. Egy kicsit meg is nyugodtam, hogy már csak nem olyn gyenge az immunrendszere. Ha ki is jön rajta, azért elég sokáig bírta Kép! Én még sajnos nem iszom alkoholt a szoptatás miatt. Azért néha egy-egy nehéz nap után nem esne rosszul néhány korty bor, pedig én régen is nagyon ritkán ittam és akkor is keveset.

Flames!
Sajnálom, hogy ennyire nem megértő a férjed. Hátha hamarosan jobb belátásra tér!

Nyuszko!
Milyen kis segítőkész a Fiad Kép!

Juc, Andi!
Jobbulást Nektek! Hátha ez az utolsó hullámvölgy a gyógyulás előtt! Emlékszem, hogy Marci a rotánál a fordulópont előtti napon volt a legrosszabbul. Remélem Nálatok is így lesz és holnapra kutya bajuk sem lesz a Lurkóknak! A javulás jelei pedig igen biztatóak. Azért Kiránál az a 3 hónapos szalmonella elég nehéz lehetett! Juc, zöld színű a kakitok? Nálunk zöld színű, majd véres kakival jelentkezett a tejallergia. De ez ebben a korban még nem mutatható ki egyértelműen. Viszont ha allergia-gyanús, akkor HA tápszert sem kaphat. Marcinak azt mondták, ha tápszerre lenne szüksége, akkor csak Milupa Aptamil H.A.T.-t kaphatna. Persze biztosan van más márkájú is.

Timka!
Teli pelus: reggel felé már sokkal gyakrabban ébred Marci. Egyszer-kétszer az éjszaka közepén átpelenkáztam, ilyenkor hajnalban sem forgolódott annyit. De sajnos mostanában nem bírom magam rászánni a pelenkázásra. Elég az éjjeli 5-6 szoptatás. Lelkiismeretfurdalásom van emiatt egy kicsit, de az álmosság mindig győzedelmeskedik Kép.

Mukika!
Nagyon csinos lett a Nagylány!

Tamesz!
Remélem letakarították az utakat és gyorsan megérkeztetek!

Remélem holnap tudok jönni! Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jó estét!

Eveka, én is remélem, hogy egy kis náthával megússzátok, és nem lesz komolyabb baja Marcinak!
Köszi a tejallergia-leírást! Nem zöld a kakija (ill. attól függ, mit eszik), csak rendszeresen híg. A dokinéni azt mondta, hogy nincs igazi gyanú, de azért a biztonság kedvéért megcsinálja a vizsgálatot. Még ilyenkor sem lehet megállapítani vérvételből?

Nyuszko, jók a porszívós képek! Kép Hát a porszívó nálunk is nagy sláger, kikapcsolva, bekapcsolva, csak akkor nem szereti a legény, amikor az orrát szippantjuk vele... Kép

Megasztárban nekem nagyon tetszik a Szabó Eszter meg a Rúzsa Magdi, de még igazi kedvencem nincs.

Tamesz, remélem, megérkeztetek!

Szép estét, jó hétkezdést!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!
Sajna ma felszökött a láza ís Míronnak reggelre de sikerült levinni,ugyhogy délután már játszott is egy kicsít!!Enni még nem igazán akar,inni is csak ha kinálgatjuk!!KépMár nagyon jo lenne ha vége lenne!!KépFáradt vagyok!!Holnap jőn a dokinéni,mert azt mondta vszinú ráment a vírus a felső légutakra azért lett lázas!!Fogta ís a fülét szegény!! Kira jol van de nem engedem oviba mert sokan visszafertőződtek!!
Sajna a keddi szinházrol is lekell mondania,ezért nagyon szomoru,már ugy várta!!Még ruzst ís vetetett magának (bugyirozsaszin)az uj felsőjéhez!!
Dehát ez van,nem kockáztatunk!!Ma ís volt egy zőld kakink,de már nem hasímarsís!!
Most este probáltam neki egy kis tápit adni de két korty után nem kellett neki!!KépKépKépPedig azt hittem legalább azt megissza!!Kép
Na jo megyek,mert elégé elvagyok kenődve és nem akarom rátok ragasztani a depimet!!
Remélem ti jol vagytok!!
Szép estét nektek!!
ANDI
Vendég
 

 
 

jÓREGGELT!

Megérkeztünk tegnap, nagoyn kellemes út volt, Zamárdiban megállítunk ebédelni, helyneként sütött a nap, itt kint egyáltalán nem volt hó! Na de ma reggelre esett 10 cm, hát teljesen letörtem itt már olyan jó kis tavasz volt!!!Kép

NA mindegy, MArcinak tetszik, így majd kimegyünk egy kicsit tapicskolni benne, mert a bobot nem hoztuk ki, eddig itt nem volt hó!

Andi jobbulást, remélem már tényleg kifele jöttök belőle!!!!

Eveka,
nektek is szorítok, gyógyuljatok gyorsan!!!

Nyuszko,
porszívó nálunk is sláger, bár MArcinek elég csak a fej, majd rakok fel róla képeket!

NA megyünk reggelizni, mert ma nagyon lusták voltunk és csak nemrégen keltünk fel!!!
Otthon is esett a hó? Szép napot, várom a tavaszt már nagyon!!!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Andi, hogy vagytok? Mit mondott a doktornéni? Drukkolok, hogy gyógyuljatok meg minél hamarabb!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, Panni hétvégén felállt! Ez mondjuk nem olyan nay teljesítmény egy majdnem egy évestől, de ő mindent később kezdett, mert gond volt az izomzatával. 7,5 hónaposan még meg sem fordult Kép Szóval nagy az öröm, tegnap már olyat is csinált, hogy guggolásból kapaszkodás nélkül felállt! És tök ügyesen ül vissza, még sosem zúgott el. Korábban bejelentkeztem a gyógytornára, ahová jártunk, mára kaptunk időpontot, ott megnézte a csajszi és szerinte sincs már izomzatilag semmi baja, csak bátortalan!! Na, velünk ez történt hétvégén Kép

Andi
NAgyon szorítok, hogy minél előbb kilábaljatok ebből a nyavalyából!

Juc
Hogy vagytok? Írj, ha meggyógyultatok, menjünk MOMozni!

Képzeljétek, a nagyszülők lenyúlták az összes szülinapi ajándék-ötletünket! Már meg is vették Panninak a babát és a kisbicajt. Most törhetjük a fejünket, mit vegyünk neki!

Tamesz
Igen, itt is esett egy kevés, de most napsütés van -bár nagyon hideg-, szóval többesélyes.. Jöhetne már a tavasz.

Eveka
Van már tejmentes tortarecepted? Én babános-meggyes gyümölcstortára gondoltam, csak nem tudom még a krémjét miből készítsem. Ha kisütök valamit, leírom. Vasárnap lesz nálunk a "zsúr", addig még ki akarom próbálni a tortát.

KépKép
fanka
 
 


SziasztokKép

Előkerültem én isKép
Én azt hittem, ennél már jobban nem foglalhat le Kristóf, hát tévedtem. 100000%-os odafigyelést igényel. Kora reggeltől estig pörög, egyhuzamban, fáradhatatlanul, járkál, rohangál, óriásiakat esik, napi 1 óriási fejkoppanás az minimum, de az olyat szól, hogy a konyhában mosogatás közben meghallom, amint bent a szobában a parkettán koppan a feje, egyszer tuti az ügyeleten kötünk majd ki vele.
Ha épp nem rohangál, én pedig épp nem a nyomában vagyok, de szó szerint 20 cm-es követési távolságban utána, akkor pedig rajtam mászkál. Amint meglátja, hogy leültem, szalad oda és csimpaszkodik belém. A számítógéphez leülni már nem is reménykedem, mert egyből itt terem és kikapcsolja a gépet, aztán újraindítja, újra ki, stb.
A játákaival egy pillanatog nem hajlandó játszani, nagy íven kikerüli őket, sőt, egyáltalán csak a fenekén megülni 5 percig se hajlandó. Odaadhatom neki a világ legérdekesebb kábeljét, leselejtezett elekromikai cuccot, semmi nem érdekli. A konyhán az összes edényt, lábast, szedőkanalat, mindent megúnt már, mosogatni egy rémálom mellette, hisztizik, hogy miért nem vele foglalkozom.
A főzésről ne is beszéljünk, olyan nálunk alig van.
Csak ÉN és ÉN meg a rohangálás és az esések.

Ráadásul másfél hétig náthás volt, épphogy meggyógyult, kb. 4-5 nap múlva jött hozzánk egy kislány, aki másnapra beteg lett, így Kristóf is visszakapta, de nem is akárhogy. folyik az orra, a hétvégén úgy köhögött, hogy a köhögéstől minden kaját visszahányt, az orra patakokban folyik, folyamatosan lehetne szívni, aludni alig tud, mert a köhögés vagy az orrdugulás vagy orrfolyás 10 percenként felébreszti. Nappal a szokásos 20 perceket aludja, pont most ébredt fel.
Mára már úgy hörög, hogy rossz hallgatni, délután megyünk is vissza a dokihoz.
Az hogy én is náthás lettem, már csak hab a tortán.
Lassan be is fejezem, mert már itt van, és piszkálja a billentyűzetet meg az egeret, félek, hogy mindent kitöröl.
Most is, annyit nem aludt, hogy ezt a hozzászólást végig tudjam írni. Elképesztő. És estig már nem is fog.
Ráadásul így betegen sétálni se tudunk menni, egyébként meg a babakocsiban sem alszik, max. 20-30 percet, ha már hullafáradt, egyébként nem.
Hát, lányok, akiknek alszik nappal a gyereke, el sem tudjátok képzelni, mekkora kincs az.


A többi betegnek is jobbulást kívánok!!!

Fanka
Panninak gratula a felálláshoz!!!Kép

Minden kissrác és kiscsaj nagyon édiKép


Na pucolok KristófozniKép

Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!!!
Minden ok tegnap délután ota semmi!!Dokinénit gyorsan lemondtam,hogy ne hozza íde a bacikat,majd kimegyek vele szerda után!!Ma reggel 5-kor kellt,kihozam magam mellé a nagy ágyba,mire ő lemászott és kiment a konyhába a hűtőhöz!!KépKépKépSzegénykém nagyon éhes lehetett!!Ma már eszik-iszik rendesen!!
Fanka!!!
Gratula Panninak a felálláshoz!!
Babus!!!
Hát nem is tudom mit irjak,gondolom hogy levagy fárasztva!!
Juc!!!
Minden ok???Remélem!!KépKép
Visszatérve a körömvágás témához,nálunk nagyon hagyja de mi is "elmegyünk vadászni"!!!Kíra viszont a mai napig üvőlt!!!Le szoktuk fogni apával és csak ő vághatja neki csipesszel!!!
Porszivot Míron is szereti szerelgetni!!KépKépKép
Képzeljétek jővő héttől megyek vele zeneoviba,most szervezik itt a csajok!!Nem tudom milyen most várom a lány válaszát,hogy irjon rola valamit!!Jo kis program lesz és szokja a közösséget!!KépKép:9
Kíra meg uj táncal állt elő ami nem is itt a környéken van ugyhogy Apa és a kocsí kell hozzá!!KépKépRáadásul egyszerre van a zeneovival!!
Szal ilyen az élet,mindent a gyerekekért!!Szeptembertöl pedig megint megy Kíra uszni a sulival!!KépKépMost víszont képzeljétek el vasal!!KépKépDe nagyon profin,biztos eleste tőlem!!Lefényképeztem őt majd berakom a képet!!
Lányos anyukáknak üzenem nyugi márcsak hat év és nálatok is lesz ilyen segitség!!KépKép
Fius anyukáknak hát......Kép


Na jo ők majd segitenek szöget beűtni a falba!!!KépKépKépApa nálunk már most mutatja Míronnak hogy melyík a kalapács ,furo szőg!!KépKép
Mennem kell mert az ur felébredt és éhesKépKépKép!!!!
Szép napot nektek!!Gyogyuljanak a betegek!!!
ANDI
Vendég
 


Hahó!

Köszönjük az érdeklődést, Marci már hál' Istennek szuperül van, a változatoság kedvéért most a férjem robbant le... vagy kapta el Marcitól... Kép

Andi, örülök, hogy ti is jól vagytok! Kép

Fanka, gratula Panninak a felálláshoz!!! Kép És máris kapaszkodás nélkül csinálja, nagyon ügyi! Hamarosan el is indul akkor!!! Kép
Mit szólsz mondjuk egy csütörtöki MOM-hoz?
Ma voltunk egy nagyot sétálni, hááát... befagyott a seggem... Kép

Babus, gyors gyógyulást nektek!!! Neked meg még több energiát!!! Kép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Andi!
Na végre, hogy jobban vagytok!!! Csak így tovább!!!

Fanka,
nagy-nagy gratula az új tudományhoz, akkor most kezdődik egy újabb korszak!!!Kép

Juc,
ennyire hideg van ott?

Mai napunk: délben kimentünk, eétúrtuk a havat apa helyéről, meg a szomszéd kutyát abajgatta volna MArci, ha a kutya oda mert volna jönni a kerítéshez, így kölcsönös ugatásban kimerűlt a dolog! Majd hazaértek a tulajgyerekek, a kislány teljesen oda van MArciért, és viszont, na ennek örömére, mitn a tégle MArci orraesett, szépen néz ki az orra, de csak 1 percig ordított. Bekentem Betadinnal, hát nagoyn szép, majd este rakok róla képet, viszont nem nagoyn izgatja!

Kérdésem a fosós viruson átesőkhöz:
Hogyan kezdődőtt?
Láz valami volt mellé?
Ugyanis ma délután Marcinak is volt egy fosi, de nem tudom, hogy a vírus vagy fog, mert egyébként csibész nagyon!

Babus,
jobbulást, próbálj valakit bevonni a Kristóf üldözésbe, mert így tényleg kipurcansz!

Nem bosszantásként, de mi ma együtt aludtunk két órát MArcival délután és nagyon jól esett mindkettőnknek!
Szép napot, majd este jövök a képekkel!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Mi is nem rég keltünk fel a délutáni szunyából!

Tamesz
Nálunk nagyon magas lázzal indult, majd hányás, aztán kaksi. Remélem nem szeditek össze ti is !!! Marci nózija Kép Puszi neki rá!!

Juc
Nekem jó a csütörtök, úgy, mint múltkor 11kor. Ma tényleg nagyon hideg volt, de asszem nem is mondanak jobbat egyelőre Kép

Babus
Jobbulást Kristófnak! Kitartás, nemsoká jön a jó idő, lehet kivinni a gyereket a játszótérre fárasztani, meg a friss levegő is...


Hétvégén elővettük az első mesefilm dvd-t, a Futrinka utcát, és Panni olyan nagyon oda volt érte! Megnéztünk 3 részt is, mikor cica-mica volt a képernyőn, hangosan sikkantgatott örömében. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Az xxxxxxxxx-et ő küldi nektek innen az ölemből.

KépKép
fanka
 
 


Hát igen, az új kihívások...

Kép

KépKép
fanka
 
 


Jó estét!

Tamesz, nálunk is hirtelen lázzal kezdődött Marci betegsége, másnapra lett csak fosi, és ugyanígy zajlott két másik kisgyereknél, akik itt voltak nálunk a babazsúron. Most meg a férjem lázas... Kép

Annyira nem tűnt hidegnek az idő, szépen sütött a nap is, biztos csak túl hosszúra nyújtottam a sétát... Kép

Remélem, Marci orra hamar begyógyul! Kérünk fényképet a harci sérültről! Kép

Fanka, Panninak jó tévézést! Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Andi, Juc!
De jó, hogy ilyen szépen gyógyulnak a gyerkőcök Kép!

Fanka!
Gratula Panninak a felálláshoz!

Babus!
Kitartás! Én az éjjel alvókat irigylem picit Kép. Marci azért szerencsére napközben kétszer alszik egy-egy órát. Én enélkül nem bírnám végigcsinálni a napot. Ilyenkor tudok főzni, olvasni, takarítgatni. Egy ideig Marci sem akart napközben aludni. Azért reggelente elvisszük Apát dolgozni és este is értemegyünk. Egyrészt nálam van az autó, másrészt ez nekem pihenés Kép.

Fanka, Juc, Nyuszko!
Bejelöltelek Benneteket a wiw-en. Szólok, mert nem jönnétek rá, hogy én vagyok (sch...) Kép.

Tamesz!
Szegény Marci Kép. Azért az ugatós párbeszédet szívesen meghallgatnám Kép!

Most megyek Harry Pottert olvasni! Ha elolvastam ezt és a Suttogót is, akkor majd gyakrabban benézek Kép.

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Két tegnapi kép Marciról:

Kép

Kép

Most már tényleg megyek Kép. Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Eveka, nagyon cuki Marci, látom ő is imád fürdeni!!!

Fanka, akkor most már Te is pucolhatod naponta a képernyőt?Kép

És a képek!
A porszívó mester!
Kép
A bibis orrmány:
Kép
Egy kis naplemente ma délutánról:
Kép
Na és őfelsége, ahogy bitorolja a gépnél a helyünket fürcsi után, alvás helyett!
Kép
Szép álmokat, elolvadt a hó, már csak foltokban maradt!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Betegek!
Örülök, hogy javulgattok!Kép

Tamesz!
Szegény kis orrocska! Csúcs a kis srácKép

Eveka!
Marci édiKép

Fanka!
Nagy gratula Panni felállásához!

Nyuszko!
Ákosod is cuki!

NNNNAAAAA, hát olyan édesek ezek a kis Törpék!

Andi!
Várjuk a vasalós képet!

Én sajna lemaradtam a Megasztárról, mert nálunk akkor van a fürcsi, majd altatás, hát így jártam...

Fú, ma én is hosszan sétáltattam Lizit, igencsak nekem is befagyott!

Mindenkinek, minden jót!!!

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Oppá, hát most nézem, hogy Ákos nap van, úgyhogy ha ez az igazi Ákos névnap, akkor Nyuszkó sok boldog névnapot a Kisfiadnak!

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Nyuszko, én is gyorsan csatlakozom Mukihoz, és boldog névnapot kívánok Ákosnak, ha ma tartjátok! Kép Kép Kép

Tamesz, nagyon aranyos az orros kép!!! Kép

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Nyuszkó,
Utólaig mi is kívánunk Ákosnak boldog névnapot!!!

Timka,
nagy a készülődés? Hétvégén buli? Meggyógyultatok már?

Ja Marci orra a betadintól sárga!Kép
Szép napot, itt már kicsit süt, ma elvisszük apát dolgozni és lenyúljuk a kocsit, és elmegyünk csavarogni!!!!!!!!!! De jó, kicsit már kell, mert hetek óta nem voltam üzletekben!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Boldog névnapot Ákosnak!

Tamesz!
A kis informatikus Kép! Marci olyan nagyfiús már. Az én Marcim olyan kisbabás még. Ja, és Marcipánnak a sok sárgarépától sárga az orra Kép.

Itt nagyon hideg volt reggel, amikor vittük Apát, így csak déluzán sétálunk. Végre süt a nap Kép!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Haho!!!
Itt vagyok én is!!Minden ok nálunk!!Csak kivittem 10 percre mert itt állt a cípőjével és csak azt hajtogatta hogy pá-pá!!Hát megsajnáltam és elmentünk a zőldségesbe!!De ugy néz ki tényleg tul vagyunk rajta!!KépKépKírát is megsajnáltam ugyhogy ő is ment szinházba!! Most viszont rohanok mert Aposom hozza Kírát és gondolom éhesek lesznek!!
Délután még jővők!!
ANDI
Vendég
 


Sziasztok!

Jelentem, nálunk Papi teljesen kidőlt... Kép Ugyanaz a baja, mint Marcinak volt, csak ő sokkal nehezebben viseli... Kép Úgyhogy most ápolónőt is játszom...

Eveka, nagyon csibésznek tűnik a kissrác a fürdőkádban! Kép Kép

Mi már sétáltunk ma egyet, nagyon szép lett az idő, csak marha hideg... És állítólag pénteken jön vissza a tél... KépKép

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Tegnap sajna egyátalán nem tudtam bekukkantaní, mivel befuccsolt az internet modemünk. Úgyhogy így utólag szeretném megköszönni a névnapi köszöntőket Kép. Annyira sz..r volt tegnap, azt sem tudtam mivel üssem agyon az időt, míg Ákos aludt, se babanet, se számítógép Kép, úgyhogy végül nekiálltam tornázni Kép.

Fanka,
Nagy gratula a felálláshoz, ez valóban egy új korszak kezdete Kép: rámolás, ujjlenyomat sokszorosítás Kép.

Andi,
Hajrá!!! Örülök, hogy végre minden sínen van.

Babus,
Hát nem lehet könnyű dolgod!!! Nálunk volt vagy két nap, mikor csak késő délután sikerült lefektetni a lurkót, annyira lefárasztott, hogy csak na. El sem tudom képzelni mi lenne, ha semmit nem aludna!

Tamesz, Eveka,
Nagyon jók a képek, elbűvölőek a srácok Kép. Tetszik az a la Queen porszívós kép.
Tamesz,
Remélem nálatok nem ez a fosós vírus jelentkezett!

Juc,
Gyógyulást a párodnak!

Nálunk is havazott, és újra visszaálltak a minusz fokok Kép. Remélem, hogy nem lesz tartós.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok,

Tegnap sajna egyátalán nem tudtam bekukkantaní, mivel befuccsolt az internet modemünk. Úgyhogy így utólag szeretném megköszönni a névnapi köszöntőket Kép. Annyira sz..r volt tegnap, azt sem tudtam mivel üssem agyon az időt, míg Ákos aludt, se babanet, se számítógép Kép, úgyhogy végül nekiálltam tornázni Kép.

Fanka,
Nagy gratula a felálláshoz, ez valóban egy új korszak kezdete Kép: rámolás, ujjlenyomat sokszorosítás Kép.

Andi,
Hajrá!!! Örülök, hogy végre minden sínen van.

Babus,
Hát nem lehet könnyű dolgod!!! Nálunk volt vagy két nap, mikor csak késő délután sikerült lefektetni a lurkót, annyira lefárasztott, hogy csak na. El sem tudom képzelni mi lenne, ha semmit nem aludna!

Tamesz, Eveka,
Nagyon jók a képek, elbűvölőek a srácok Kép. Tetszik az a la Queen porszívós kép.
Tamesz,
Remélem nálatok nem ez a fosós vírus jelentkezett!

Juc,
Gyógyulást a párodnak!

Nálunk is havazott, és újra visszaálltak a minusz fokok Kép. Remélem, hogy nem lesz tartós.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok,

Tegnap sajna egyátalán nem tudtam bekukkantaní, mivel befuccsolt az internet modemünk. Úgyhogy így utólag szeretném megköszönni a névnapi köszöntőket Kép. Annyira sz..r volt tegnap, azt sem tudtam mivel üssem agyon az időt, míg Ákos aludt, se babanet, se számítógép Kép, úgyhogy végül nekiálltam tornázni Kép.

Fanka,
Nagy gratula a felálláshoz, ez valóban egy új korszak kezdete Kép: rámolás, ujjlenyomat sokszorosítás Kép.

Andi,
Hajrá!!! Örülök, hogy végre minden sínen van.

Babus,
Hát nem lehet könnyű dolgod!!! Nálunk volt vagy két nap, mikor csak késő délután sikerült lefektetni a lurkót, annyira lefárasztott, hogy csak na. El sem tudom képzelni mi lenne, ha semmit nem aludna!

Tamesz, Eveka,
Nagyon jók a képek, elbűvölőek a srácok Kép. Tetszik az a la Queen porszívós kép.
Tamesz,
Remélem nálatok nem ez a fosós vírus jelentkezett!

Juc,
Gyógyulást a párodnak!

Nálunk is havazott, és újra visszaálltak a minusz fokok Kép. Remélem, hogy nem lesz tartós.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Upsz...ezt már biztos megkapjátok, nem semmi, 3x Kép.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


SZiasztok!

MEgjöttünk a csavargásból, nem vettünk semmit, de voltunk egy nagy játékboltban, de semmi jót nem láttam, viszont MArci kirhangálta magát, mert azért itt is hideg van! Majd átmentünk egy lakásberenedzési boltba, imádta, hogy lehet rohanni és bújócskázni a bútorok között. Most annyira kidőlt, hogy ahogy becipeltem a kocsiból fel sem ébredt, alszik tovább!

Nem lett beteg, szerencsére, csak egyszeri fosi volt, lehet valami nem tetszett a pocakjának, vagy végre a hatoska áttörik???Kép

Andi,
jó hogy rendben vagytok!!!!

Juc,
apátoknak jobbulást, tipikus férfi? elhagyja magát??Kép

Nyuszko,
hát igen, kicsit alul öltözött a gyerek, de ezt vasárnap reggel produkálta, amíg csomagoltam, ő meg nem volt hajlandó még rendesen felöltözni az útra és meglógott!Kép

Na megyek én is lefekszem gyorsan, hátha tudok kicsit pihenni, mert megint álomkóros vagyok!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Végre kaptam egy pici szabadidőt a pasiktól, egyik fárasztóbb, mint a másik... Kép Kép

Tamesz, a horvát dm-ben nem lehet kapni olyan jó kis rizspépet v. rizspelyhet, ami abszolút tejmentes? Ausztriában volt (Reisschleim, Reisflocken, asszem milupa), csak sajna nem vettünk, pedig most látom, milyen jól jönne ilyen hasmenős időkben. Most épp HA-pépet eszik Marci, az is főleg rizs, és eddig nagyon bevált. Kép Megnéznéd nekem, ha legközelebb csavarogtok? Kép Kép Köszi!

Fanka, akkor holnapután? Kép

Szép estét!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Csak hogy érzékeltessem a helyzetet Kép: amikor mondtam apánknak, hogy most csinálja meg magának a teát, csak az alábbiakat kérdezte meg:
- mennyi időre kell betenni a vizet a mikróba melegíteni
- melyik az a teafilter, amiből szoktam neki csinálni
- jó-e az a citrom az asztalon
- hol a cukor
Kép Kép Kép szegény beteg férfiak...

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
látom nem unatkozol!!! Kép Kitartás!!! Te el ne kapd!!! Szerencsére eddig Marci nem lett beteg, apja meg még nem is volt mióta ismerem, csak kicsit takony volt, de mindig kikúráltam lábon!
MEgnézem legközelebb a DM-et!

Többiek elveszetetek?
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Juc!
Kitartás! És én még azt hittem, hogy Apánál nincs önállótlanabb lény Kép... Gyors gyógyulástKép!
Marcikám tényleg iszonyatosan nagy csibész. Már hízeleg is hatalmas puszikkal Kép. Persze levesz vele a lábamról ...

Tamesz!
Marci itthon szinte mindig harisnyában van. A zoknit lehúzza, a harisnya+nadrág kombináció pedig sok lenne.

Andi!
Örülök, hogy meggyógyultatok!

Jó éjt!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok, regen nem jeleztunk. Koszonjuk, hogy benne vagyunk meg a tablazatban.
Mi is elindultunk, jonnek a ragofogak, de jol vagyunk.
Juc, nem tudom pontosan milyen rizses dologra gondolsz. Mert ha a rizspehely is jo....en a metroban talaltam. Nagyon sok helyen kerestem, dm, bioboltok, de nem volt.Szerintem hasznos dolog,
nagyon hamar kesz, csak le kell forrazni, gyumolccsel szoktam adni.
Rahel
rahel
 
 


Sziasztok,

Egy gyors kérdés, remélem meg tudtok nyugtatni, mert már be vagyok rezelve: meddig ragályos ez a rota vírus? Tegnap nálunk volt egy magyarországi unokatesóm a kislányával, ők már átestek a fisifosin, csak sajnos nem tudom pontosan mikor. Erre ma reggel Ákosnak már másodszor van híg széklete. Szerintetek lehetséges?

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Jó reggelt!

Rahel, köszi a rizses tippet! Jó, hogy előbukkantál, ha van időd, írj, de ne aggódj, a táblázatból nem veszlek ki! Kép Kép Kép

MIndjárt föl is teszek egy frisset.

Szép napot mindenkinek!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Lakhely Baba neve Szülés ideje Kórház neve Születéskori méretek 6 hónapos méretek 1 éves méretek Baba kora
Rusovszky 29 Budapest Attila 2005. 01. 07. I. Női Klinika 3150g 50cm 8810g 11200g 76cm 13 hónapos és 3 hetes
Andi 32 Pilisvörösvár Miron 2005. 01. 14. Szt.Rókus 3200g 7780g 10000g 74cm 13 hónapos és 2 hetes
Bogacsi 30 Dunakeszi Szonja 2005. 01. 16. Szt.István 3860g 56cm 7590g 68cm 10390g 76cm 13 hónapos és 2 hetes
Bettimama 23 Dunakeszi Dorka 2005. 01. 17. Nyírő 3300g 53cm ? ? 13 hónapos és 2 hetes
Rahel 26 Kaposvár Peti 2005. 01. 17. Kaposvár 3200g 54cm 8040g ? 13 hónapos és 2 hetes
Babus 26 Gyöngyös Kristóf 2005. 01. 27. MÁV 2700g 52cm 7960g 66cm 10600g 77cm 13 hónapos és 0 hetes
Nyuszko 29 Marosvásárhely Ákos 2005. 01. 28. Marosvásárhely Megyei Kórház 3550g 55cm 8250g 70cm 10900g 79cm 13 hónapos és 0 hetes
Tamesz 33 Budapest XVII. Marcell 2005. 02. 08. Kistarcsai Kh. 3450g 53cm 7600g 68cm 9590g 78cm 12 hónapos és 3 hetes
Flames 28 Budapest XV. Adri 2005. 02. 10. MÁV 2700g 51cm 7080g 65cm 8320g 73cm 12 hónapos és 3 hetes
Juc 32 Budapest XII. Marci 2005. 02. 18. MÁV 3400g 60cm 7980g 71cm 10280g 80cm 12 hónapos és 1 hetes
Timka 30 Veresegyház Fanni 2005. 03. 04. SOTE II. 3420g 53cm 8200g ? 11 hónapos és 3 hetes
Fanka 28 Budapest XI. Panni 2005. 03. 06. Szt.Imre 3400g 56cm 7710g 70cm ? 11 hónapos és 3 hetes
Eveka 29 Budapes XIV.t Marcell 2005. 03. 10. MÁV 3480g 55cm 8550g 67cm ? 11 hónapos és 3 hetes
Mukika 28 Szeged Aliz 2005. 04. 06. Szeged Női Klinika 2260g 44cm 6700g 64cm ? 10 hónapos és 3 hetes
Timurr 24 Kaposvár Maja 2005 .05. 13. Kaposi Mór Megyei Kórház 2600g 49cm ? ? 9 hónapos és 2 hetes </pre>

Juc

Kép
juc14
 
 


<pre>
Anyuka neve Anyuka kora Lakhely Baba neve Szülés ideje Kórház neve Születéskori méretek 6 hónapos méretek 1 éves méretek Baba kora
Rusovszky 29 Budapest Attila 2005. 01. 07. I. Női Klinika 3150g 50cm 8810g 11200g 76cm 13 hónapos és 3 hetes
Andi 32 Pilisvörösvár Miron 2005. 01. 14. Szt.Rókus 3200g 7780g 10000g 74cm 13 hónapos és 2 hetes
Bogacsi 30 Dunakeszi Szonja 2005. 01. 16. Szt.István 3860g 56cm 7590g 68cm 10390g 76cm 13 hónapos és 2 hetes
Bettimama 23 Dunakeszi Dorka 2005. 01. 17. Nyírő 3300g 53cm ? ? 13 hónapos és 2 hetes
Rahel 26 Kaposvár Peti 2005. 01. 17. Kaposvár 3200g 54cm 8040g ? 13 hónapos és 2 hetes
Babus 26 Gyöngyös Kristóf 2005. 01. 27. MÁV 2700g 52cm 7960g 66cm 10600g 77cm 13 hónapos és 0 hetes
Nyuszko 29 Marosvásárhely Ákos 2005. 01. 28. Marosvásárhely Megyei Kórház 3550g 55cm 8250g 70cm 10900g 79cm 13 hónapos és 0 hetes
Tamesz 33 Budapest XVII. Marcell 2005. 02. 08. Kistarcsai Kh. 3450g 53cm 7600g 68cm 9590g 78cm 12 hónapos és 3 hetes
Flames 28 Budapest XV. Adri 2005. 02. 10. MÁV 2700g 51cm 7080g 65cm 8320g 73cm 12 hónapos és 3 hetes
Juc 32 Budapest XII. Marci 2005. 02. 18. MÁV 3400g 60cm 7980g 71cm 10280g 80cm 12 hónapos és 1 hetes
Timka 30 Veresegyház Fanni 2005. 03. 04. SOTE II. 3420g 53cm 8200g ? 11 hónapos és 3 hetes
Fanka 28 Budapest XI. Panni 2005. 03. 06. Szt.Imre 3400g 56cm 7710g 70cm ? 11 hónapos és 3 hetes
Eveka 29 Budapest XIV. Marcell 2005. 03. 10. MÁV 3480g 55cm 8550g 67cm ? 11 hónapos és 3 hetes
Mukika 28 Szeged Aliz 2005. 04. 06. Szeged Női Klinika 2260g 44cm 6700g 64cm ? 10 hónapos és 3 hetes
Timurr 24 Kaposvár Maja 2005 .05. 13. Kaposi Mór Megyei Kórház 2600g 49cm ? ? 9 hónapos és 2 hetes </pre>

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Hol vagytok?

Tamesz,
Ezer bocsánat, félreértés történt Kép. Az 'a la Queen' megjegyzéssel én a Queen videoklippjére céloztam, a 'Break Through'-ra, amiben Freddie Mercury pont úgy porszívózik, mint Marci Kép.

Nem volt több fosifosi, úgyhogy remélem alaptalan az aggódalmam.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok!!!
Csak gyorsan mert rohanok,szűlés van láthatáron!!Barátnőm (másík) reggel nyolckor már két ujjnyíra nyítva volt!!KépKépKép
Nyuszko!!
3 napig lappang a vírus utána jőn ki!!De viszont egy hét alatt lefut és utána semmi!!Csak könnyű visszaesni!Nem hiszem hogy az ismerősődtöl kaptátok mert az csak 3 napra a látogatás után jött volna ki!!Ezt máshol nyaltátok be!!Ne csodálkozz nagyon sok van mindenhol!A László korházba potágyazták a kortermeket ezért nem maradhatnak a szűlök!!KépMi szerencse megusztuk!!
Olvass vissza és megtalálod fentebb a gyogymodot!!De a lényeg a folyédék mégpedig napi másfél liter!!KépKép
Na megyek mert izgalom van!!!
Mindenkinek szép napot!!
Ja a zeneovi nagyon jol hangzik,egy kis kézművesség,játék,mese,torna,tánc.Mindez kb egy orába zsufolva hogy meg ne unják a törpék !!Péntek délelött lesz 10-11 ig!!
Mindez 500 ft/alkalom!!Jővő pénteken már megyünk!!KépKépKép
ANDI
Vendég
 


SziasztokKép

Most csak pár kép erejéig ugrottam be, már olyan rég tettem fel képeket kispasimról, hogy el is felejtitekKép:
(bocsi, hogy kicsit homályosak a képek, de a kissrác villámgyorsan közlekedik, nehéz róla jó képet csinálni)

Jövés-menés közben:
Kép Kép

Kép Kép

Kép


Így telefonál:
Kép

És vigyorog ki a számítógépasztal alól:
Kép

Végül nagypapi sapijában:
Kép


Babus

Kép
babus2005
 
 


Sziasztok!

Babus, helyes a kissrác!!! Kép

Bocsi a táblázat-duplázásért, csak vmit elgépeltem az elsőben, ezért raktam föl újra.

Képzeljétek, ma találkoztunk Fankáékkal a MOM-ban, pedig meg se beszéltük! Kép Kép Viszont most akkor holnapra megbeszéltünk egy zugtalit... Kép

Nyuszko, remélem, továbbra sincs fisifosi! Kép

Andi, megszült már a barátnőd? Élménybeszámolót kérünk!
Felénk tücsökzene van, de én ebben a beteges időben még nem merem vinni Marcit, majd csak tavasszal. A babatorna az más, ott mindig elég kevesen voltunk, és főleg kisebbek, nem a bölcsis-ovis korosztály.

Sziasztok!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Gyorsan bejelentkezem én is, ma egész nap jöttünk-mentünk, szülinapi ajik után rohangáltunk, mert a nagyszülők ránkbízták ezt a nemes fealadatot.
Tortát is rendeltünk a Horváth cukiban, végül úgy döntöttem nem kínlódok a sütéssel. Majd teszek fel képeket.
Amúgy szerencsére meggyógyultunk, az a Baby Luuf nevű krém nagyon jót tett neki, szépen elmúlasztotta a csúnya köhögést és nem utolsó szempont, hogy nem kellett kanalazni, mert azt piszkosul utálja.

csak a képeket volt időm megnézni, minden babó nagyon cuki!
Babus, a telefinálós kép nagyon aranyos!

Fanni is ezerrel teper, pakol, hurcolja ide-oda a dobozokat. Most már harmadik napja, hogy kutya baja és látszik rajta hogy nagyon-nagyon boldog.
Esténként fürdés után olyan jókat hancúrozunk mint eddigmég soha, látszik rajta hogy szellemileg is érik!
Ma voltunk pár boltban, mindenhol megdícsérték, hogy milyen jó kis husi gyerek. Hát igen, 13 kiló így 1 éves korára!
Hétfőn megyünk majd megint Brendonba sztár fotókat készíttetni 1 éves szülinap alkalmából, kíváncsi vagyok hogy fogja bírni a strapát a kis modell.

Na megyek mert pihizek én is egy kicsit, fárasztó volt ez a mai nap és még nincs vége!

Szép napot mindenkinek!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Havas szépjóreggelt az Otthoniaknak!

Itt a tegnapi tavasz után ma megint esett és még most is esik a hó, már nagoyn utálom, én a tavaszt kérem ide, de gyorsan!

Nyuszko,
értettem én a Queen-es hasonlatot, csak mentegetőzni akartam, hogy nem ez az általános otthoni viselete a gyereknek!Kép

Juc, Fanka,
zugtali az igen, persze nagytalira lebetegszünk!!! Megjegyeztem!!Kép

Timka,
13 kg, nem semmi, gondolom már a Te karod is jó erős!!! Jó készülődést a hétre, látom nem unatkozol!!! Örülök, hogy meggyógyultatok!!! A modellképekből majd kérünk!!!

Babus,
nagyon jók a képek, a Te telefonod működik még? Az enyém már csak korlátozottan, két hete azt írja ki, hogy nincs sim kártya, de még működik, bár a fülhallgatója már nem érintkezik a sok nyáltól berohadt! Hogy vagy mostanában? pihenés? éjaszkák?

Andi,
megvan a barátnőd babája? Nálunk öcsémék szülhetnek bármikor, így minden nap izgatottan nézem őket a skype-ban, hogy bent vannak-e és nyaggatom őket, emlékszem tavaly én mennyire utáltam, hogy mindenki minden nap hívogatott, hogy egyben vagyok még!!!Kép

Mi tegnap végigtakarítottuk MArcival a lakást, mára már csak a fürdősúrolás maradt, hát majd erőt veszek magamon! Hétvégén megyünk Pulába, már van szállásunk, az ottani colosszeum tövében fogunk lakni, remélem ott tényleg tavasz van már!!!!
Szép napot!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Halihó!

Tamesz, megijedtünk a fenyegetésedtől, és elmaradt a zugtali... Kép Kép Nem, igazából Fankáék nem érnek rá, úgyhogy látod, nemcsak a te talijaid maradnak el... Kép
Szólj, ha öcsédéknél megszületett a baba! Nekik már van nagyobb gyerekük?

Képzeljétek, mi (a két szülinapos a családból Kép)most kaptunk csomagot az öcséméktől Amerikából, és Marci kapott egy olyan puha bőrtalpú cipőt, amilyen Flameséknek és Timkáéknak van, ez a Robees vagy micsoda!!! Kép Kép Nagyon jópofa, indiánminták vannak rajta. És még kaptunk Bart és Liza Simpsont is!!!

Timka, majd remélem, mutatsz a sztárfotókból! Kép

Flames, hogy vagy?

További szép napot!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
sajnálom, hogy elmaradt a tali!!!Kép
Ez a cipő most már engem is izgat, majd megnézem ha valaki elhozza!!! És jól vannak öcsédék? hogy bírják??? Az én öcséméknek már van egy 7 éves nagylányuk, és most Alex lesz a kicsi. Az előbb cseteltem sógornőmmel, már nagyon szeretné kint látni!!!Kép Elég nagy babának nézik és a franciáknál nem nagyon engedik megszülni, hanem császároznak, de ő azt nem szeretné. Majd meglátjuk, már nagoyn várjuk, olyan jó lesz megint egy pöttöm a családban, de vsz. csak a nyáron fogjuk látni!!!

Próba:
Tényleg mi elvileg otthon leszünk március 11-18-ig valamikor nem próbálunk meg összeröffeni anyákok és gyerkőcök??? Van néhány intéznivalóm, de elvileg tudunk alkalmazkodni, amikor a csapatnak jó!!!

Flames,
ennyit dolgozol? Nagyon elvesztél!!!

Andi,
milyen volt a színház? Tetszett Kírának??? Mi voltunk Marcival novemberben operában a hófehérkén, nagoyn élvezte, végigbírta a két felvonást, teljesen lenyűgözte a színpad és a zene!

Itt még mindig esik, bár olvad is, végre bealudt kisember, megyek mellé, téliálmot aludni!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Mi egész nap ajándék után kajtattunk Panninak, teljesen levagyok fáradva, a kisasszony meg csak most aludt el (reggel óta), annyira feldobták a játékboltok!
Végül vettünk egy bébitaxit a KIKÁban, az tetszett neki a legjobban. Tök jó felhajtható ülése van, lehet bele mindenfélét pakolni, meg dudál is és van rajta valami játék a kormány alatt. És mindössze 2900 huf volt.
Íme:
Kép

A nagyszülők megbíztak minket egy lábbal hajtható kis bicaj megvételével. Annyira gagyik vannak, nem tudom, hol lehetne egy kicsit masszívabbat találni? Amiket eddig láttunk ránézésre összetörnek. Nem akarunk semmi extrát, csak olyan hagyományos műanyag kisbicajt/kismotort. Tudtok segíteni?

Juc
Ne haragudj, hogy nem mentünk, a jövő hét eleje jó nekünk, mondjuk kedd (hétfőn lesz a szülinap). Előtte még smselek. Azért jó volt, hogy tegnap összefutottunk Kép

Tamesz
Én benne vagyok a taliban, az állatkert továbbra is jó ötlet Kép

Tegnap megcsináltam előre egy "próbatortát", ami vasárnap lesz. Banános-meggyes gyümölcstorta. Hát a pudingos része nem az igazi -merthogy rizstejjel készült-, de azért elmegy. Panni legalábbis falta tegnap délután Kép
Én olyan izgatott vagyok a szülinap miatt, és közben folyton arra gondolok, milyen volt az első év a kicsi életében. Annyira "elérzékenyülős" lettem mostanában Kép Az én kicsi lányom már 1 éves lesz....

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!!!
Na szoval a barátnöm végül is hétfő este 10-töl tegnap délután fél 3-ig szült!!Végül is császár lett a vége,szegénykém tegnap reggel 6-tol 5 perces fájásaí voltak délután a császárig de az istenért se akart 2 ujjnyínál tovább tágulni,ugyhogy császár melett döntöttek!!Miután kivették a gyereket a dokinak az volt az első mondata,hogy jobb is hogy császár lett ugyanis 4 kilo 10 deka és 60 centi!!!
Dehát elöbb is kivehették volna mert szegénykém most nagyon megviselt állapotba van alig lehetett két szót kihuzni belőle!!!
Most be kell fejeznem mert vendégem érkezett de este folytatom!!!
Puszi
ANDI
Vendég
 


Andi
Hú, szegény barátnőd! Jó nagy babuci lett! Fura, hogy ezt nem látták uh-n. Fiú, vagy lány?
Én mostanában olvasgatom a 2006 tavaszi topikot. Olyan jó egy kicsit nosztalgiázni Kép

Megyek, kajaidő

KépKép
fanka
 
 


Szisztok!

Nagyban készülődünk mi is a szülinapra.
Én úgy döntöttem, hogy nem pancsolok a tortával, rendeltünk neki egy méhecskés vagy darázsfészkes tortát a Horváth cukiban, meg veszünk majd mindeféle gyümölcsös sütiket. Amúgy a torta íze olyan mint a kókuszgolyó (csokis kekszes) kókusz nélkül, Fanninak nagyonízlik, és legalább após is tud enni belőle, mert neki semmi olyan nem jó, amiben tej vagy tejszármazék van.
Lesz pár jópofa lufink is innen http://www.nicol.hu/leggomb/ meg mindféle dekoráció.
Ajándékonak kapott tőlünk Chiccos játszóasztalt, nem bírtam ki és odaadtam nekik amikor nagyon beteg volt. Nagyszülőktől kap Ikeás tili-tolis játékokat (asszem ilyen van a Tameszék Marcijának is) vmi vizi játékot és rucikat.
Képzeljétek, tegnap megvettem neki egy irtó cuki kis farmer nacit, rózsaszín rongyövvel, és itthon felpróbáltuk, mert a boltban nem akartam macerálni. Hát nem jó a nagy seggére! annyira elkenődtem, ez lett volna az egyik szülinapi ajándék. Ráadásul lett volna hozzá egy irtó cuki kis kardigán, direkt félretették nekünk a Mamutban, így mostmár az is ugrott. Holnap mehetünk vissza, kicserélni valami másra. Ilyet! hogy a 86-os naci szűk legyen. Pelenka nélkül jó lenne. Miért nem terveznek olyan extra vékony kis pellusokat, mint női betétek?

Tamesz,
megint Te leszel a tali szervező?
Mi benne vagyunk az állatkertes játszóházban, csak az a baj, hogy mostanában 1/2 11 - 11 körül kel fel a kisasszony, így legkorábban délre érünk oda.

Na megyek körmöt vágni és olvasni egy kicsit,
jóccakát mindenkinek!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jó estét!

Tamesz, az én öcséméknél 2 éves a nagyobbik lány, és most született a 2. Nem lehet könnyű a sógornőmnek, ilyen messze mindenféle segítségtől. Õk húsvétkor is jönnek haza, nyáron meg hosszabb időre is, úgyhogy biztos honvágyuk van...

Taliban mi is benne vagyunk (most legalábbis úgy néz ki Kép ), nekünk 11-e és 16-a nem jó. Egyébként nálatok vagy állatkertben vagy hol lenne?

Fanka, tök jó a taxi! Mi nem vettünk ilyet, mert gondoltuk, hogy a kismotor elég lesz, amit az uncsitesótól örökölt. Az egyébként egy elég masszív darab, de asszem, nem magyar, úgyhogy sajna nem tudok segíteni... Kép

Képzeld, most este jöttem haza a villamoson (egy barátnőmmel voltam beszélgetni egy kocsmában Kép ), és két csajszi áradozott a spanyol festők kiállításáról! Kép Meddig van ez a kiállítás?

Akkor jövő kedd a zugtalinap? Kép Kép

Jó bulizást a hétvégére (hétfőre)! Mi is állandóan nosztalgiáztunk Marci szülinapja környékén. De én igazán karácsonykor érzékenyültem el, amikor csak hármasban voltunk itthon szenteste, az gyönyörű volt, csak énekelni nem bírtunk, mert elsírtam magam... Most a szülinapi köszöntéseken annyi ember volt itt, meg én annyit stresszeltem, hogy nem lehetett elérzékenyülni.

Andi, gratula a barátnődnek, szép nagy baba lett! Marci is 60 centi volt, csak soványabb.

Na, jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?