Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok! Nem volt semmi komolyabb nőgyógyászatui bajom. Ezért mondta dokibácsi, hogy fölöslegesen nem akar fájdalmat okozni.
Csak az apa eredménye nem túl bíztató. Ezért ajánlotta, hogy menjen el a Krióba, vizsgálják meg rendesen. Lehet, hogy ez csak egyszeri rossz volt. Mindenesetre a múltkori beszélgetésre visszatérve: Nekem most azt mondta, sokkal jobb hogy 60 Millióból 10%, mint 20 Millióból. Azt mondta a 60 M az nagyon jó, azt meg hoyg lusták voltak sokminden befolyásolja. Hát most szedjük a Macát és reméljük nem vagyok elzáródva és talán megtörténik a csoda, ahogy Beukáékkal. Kép
Mert az élet azt bizonyítja, hogy lehetséges!!!!!Kép
Julcsi2
 


Sziasztok!

Haga!
Ha jol emlekszem egy kicsit fentebbi topicban voltal,igaz?
Emlekszem az esetedre!Szornyen felbosszantott az orvosod!4tesztre azt mondani hogy biztos rosz volt!Felhaborito!!!!!El is kezdtem irni neked akkor,de ugy voltam vele hogy ismeretlenul mit pofatlankodjak oda!Orommel latom hogy otthagytad azt az orvost!Meddosegi kozpontban meg nem gondolkodtal?Csak jokat hallottam eddig rola!Remelem sikerul talalnod egy normalis orvost!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Reni,
Igen! Kép
Ha ciklus vége felé, akkor jó, mert jelzi a hormon működését! És ha a progid jó, akkor jó volt előtte a pé is!

angel37
 
 

 
 

Húúúúúúúú mennyien válaszoltatokKép

DejóKép

Igen, abrázió. Dokinak az volt a véleménye, hogy ha több hónapig is barnázok mensi előtt /19.naptól kezdve/, akkor meg kell nézni szövettanilag is. Ha csak egyszer lett volna, akkor hormoningadozás lett volna az oka. Szerinte. Nos, meglett a szövettan eredménye, hogy a ciklusnak megfelelő a mnyhártya. Õ ebből következtetett arra, hogy pé-m is volt. Nem nagyon hallottam más dokiról, aki ilyesmivel foglalkozna felénk /Veszprém/, a többi csak annyit mond, hogy menj a Kaáliba ha nem sikerüla a baba. Persze az ismerőseim közül senkinek nincs és nem is volt szüksége speckó nőgyogyira.
Ciklusaim beálltak 27-28 naposra, éppen ezért nem értem, hogy mi ez most, hogy a 21.cn-n barnázás. Meg enyhe hányinger felváltva éhséggel. Bár, ez volt, hogy így alakult mielőtt megjött.

Amúgy az a volt dokim nekem is a HSG-t akarta megcsinálni, most februárban. De a decemberi-januári húzása miatt ez el is marad. Engem ne piszkáljon többé


Kellemes délutánt kívánok mindenkinekKép
haga_28
 
 


Lányok, valakinek a párja volt már a Krióban?
Julcsi2
 


Julcsi2

Mi az a Maca? Kép Mire jó? Még nem hallottam róla
haga_28
 
 


Julcsi
Mi az a Krió???

Most mennem kell,jön a férjuram haza!Puszika!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Ancsa

Igen, a "ma megint megjött"-be írtam párszor, de úgy vettem észre, hogy at nem igazán nekem való.
haga_28
 
 


Haga, egyetértek, jó hogy elmentél a dokitól! És Te miért nem akarsz a Kaáliba menni? Ott biztosan szakértők vizsgálnának, nagy gyakorlattal és remélhetőleg minden kérdésedre van válaszuk! Én is elkezdem most barnázni már a 22. napon Most vagyok a 25-en és még normálisan nem jött meg. (Vérezgetek erőlködénél)De egyébként még nem jött meg. Holnap kell.
engem is idegesített a barnázgatás, de a hormonképem teljesen normális. Minden értékem jó és nekem meddőségi intézetben nézték.
Julcsi2
 


a Maca (Vibe) gyógynövényes tabletta, ami csodákat művel a kiskatonákkal.

Krió: spermabank, ahol teljes körű sperma és andrológiai vizsgálatot is csinálnak.
Julcsi2
 


Nekem is amikor neztek a hormonokat minden rendben volt,aztan kiderult hogy nincs PE-m!Kép

Julcsi!
Kerhetunk egy tablat????????????

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Haga,
ja, hogy 19. naptól már volt pecsét? az tényleg kicsit más...
de a mnyh-ból azért akkorse hóttbiztos a pé, inkább a hormonknak kell hinni! Kép és az OK! Kép

SZtem másfél év után, ha a hormon rendben, és a párod is, akkor lehet, hogy időszerű az a HSG, magad miatt, nem a dokinak! Kép

Julcsi,
én is így vagyok! sokszor erőlködésnél jelentkezik az első pár csepp... (bizony volt olyan is, hogy 21-22. napon)
DE hormonjaim rendben, és a doki szerint sincs mögötte baj!

És jól megijesztettél a HSG-fájdalomokozással Kép Talán narkózisban a legszarabb részét átalszom! Kép

angel37
 
 


Julcsi2 vagy BárkiKép

Elárulnátok, hogy mi módon lehet meddőségi kp-ba jutni? Van vmi feltétel? Milyen sorrendben követik a kivizsgálások egymást? A páromnak is muszáj eljönnie velem? Drágább az ottani kivizsgálás, mint úgy általában a magánrendelőkben? Stb...
haga_28
 
 


Haga!

Én a Forgácsba járok., amit nagyon ajánlani tudok Neked. Nincs semmilyen feltétel. Nem kell a párodnak mennie, ha nem akarod. A spermavizsgálathoz is beviheted Te az ő eredményeit. Hogy drágább-e? Nem tudom, hogy mennyibe kerülnek a sima nőgyőgyászaton ezek a dolgok. Nekem az első konzultációm 11 E ft volt. Ebben benne volt egy hüvelyi UH és két vérvételből nézett hormonvizsgálat is.
A hormonvizsgálatnál nézik a PÉ-t a tüszőrepedést és minden értéket ami fontos.
Julcsi2
 


Remélem hazsnosnak találjátok, ma olvastam:
1. Aki próbálkozik, néhány hónapon belül terhes lesz

Valójában, a nők 80-85 százaléka lesz terhes egy éven belül, 90-95 százaléka két éven belül, a fennmaradó 5-10 százaléknak pedig meddőségi problémái vannak.

Becslések szerint a terhesség esélye 20-30 százalék egy-egy menstruációs ciklus alatt. Az esély számos tényezőtől függ, (életkor, aktuális és korábbi betegségek, bizonyos gyógyszerek szedése, a közösülés időzítése, és a partner termékenysége), de sok egészséges, termékeny nő nem esik teherbe még hat hónap után sem. Gyakran a pároknak csak egy kicsit tovább kell várniuk, míg kitapasztalják, mikorra kell időzíteni a gyerekcsinálást (a nő menstruációs ciklusa vagy peteérési naptára alapján).

A meddőségi klinikára történő irányítás olyan párok számára indokolt, akik egy éves próbálkozás után sem jártak sikerrel, bár 35 éves vagy idősebb nők esetében a meddőségi vizsgálat már hat hónap után ajánlható.

2. Nem lehet teherbe esni a menstruáció alatt, illetve a menstruációs ciklus alatt csak egy nap van, amikor egy nő teherbe eshet.

Gyakorlatilag nincs arra mód, hogy megjelölhető lenne egy időpont, mikor lehetetlen terhessé válni. Ha a szex van, lehetséges a terhesség is.

Minden hónapban azonban vannak olyan időpontok, amikor a fogamzóképesség fokozott, máskor pedig alacsonyabb.

A petesejt a peteérés során kiszabadul a petefészekből, és kibocsátása után csak 12-24 óráig tud megtermékenyülni - feltehetően innen származik az egy napos fogamzási tévhit.

Néha azonban több petesejt is egyszerre érik meg, hogy legalább egy petesejt rendelkezésre álljon két napig. Ráadásul az ondósejt akár öt napig is életben maradhat a méhnyakban, méhben és a petevezetékben.

A spermiumnak néhány nap kell ahhoz, hogy eljusson a petevezetékbe, ahol találkozik a petesejttel, így a fogamzás esélye úgy növelhető, ha közösülés történik azon a héten, mely öt nappal a peteérés előtt kezdődik, és a peteérés utáni második napig tart.

Ehhez tudni kell, hogy az ovuláció mikor következik be.

Az ovuláció 14 nappal a következő menstruáció kezdete előtt történik, és nem 14 nappal utána, ahogy sokan gondolják. (Egyetlen kivétel, ha valakinek szabályos 28 napos ciklusa van, amikor az ovuláció pontosan 14 nappal az utolsó menstruáció előtt és 14 nappal utána van.)

A probléma a következő: a szexet egy olyan eseményre kellene időzíteni, amely a jövőben fog megtörténni, ez elég nehéz és nem is túl pontos. Ha a ciklusok nem teljesen rendszeresek, nem lehet megjósolni a peteérés időpontját.

Például, ha valakinek rendszeresen 30 napos ciklusai vannak, a peteérésnek az utolsó menstruáció kezdetétől számított 16. napon kell bekövetkeznie; de ha a ciklusok hossza változó, lehetetlen lesz segítség nélkül kitalálni. Hormonszintmérő készlet vagy a hőmérő segítség lehet a peteérés időpontjának megjóslásában.

Mivel a menstruációs ciklusok és ovuláció dátumai egy adott személynél változnak, a szex időzítése a terhesség elkerülésére sem túl hatásos.

Ha valaki közösül a menstruáció vége felé, és az ovuláció pedig a ciklus elején megtörténik, bizony teherbe lehet esni a menstruáció alatt is.

moni
 
 


Második rész:
3. A teherbeesést befolyásolja a pár testhelyzete a közösülés alatt vagy utána.

A gravitáció miatt az ember elvárná, hogy számítson a testhelyzet. Az ondósejtnek át kell úszniuk a méhnyak nyílásán keresztül a méhbe, majd a petevezetékbe, ahol a petesejt van. Logikusnak látszik, hogy ez az erőfeszítés könnyebb lenne, ha az ondósejteknek nem kellene egy „emelkedőn” felfelé úszniuk. Viszont tény, hogy ondósejtek találhatók a méhben 20 perccel a közösülés után, és több millió spermium igyekszik még oda, tekintet nélkül a partnerek pozíciójára.

Így, bármennyire is tetszetős ez az elképzelés, kevés bizonyíték van annyira, hogy egy bizonyos testhelyzet a közösülés alatt vagy után befolyásolná a teherbeesést.

A nyugodt fekvés vagy éppen a sok mozgás, vagy a hasonfekvés nem fokozza a fogamzás esélyét. És világos az is, hogy a testhelyzet kiválasztása nem megbízható módja a terhesség elkerülésének sem.

4. A teherbeesés esélyét befolyásolja, milyen alsóneműt hord a férfi.

Ez a tévhit onnan származik, hogy az ondósejtek a herében vannak elraktározva, melyek pedig a herezacskóban helyezkednek el. Ez a hely a testüregen kívül van, sokkal hűvösebb, mint a test többi része; amikor a testhőmérséklet emelkedett, vagy ha a férfi testhez álló ruhát hord, a spermiumok száma és mozgékonysága csökkenthet.

Ezért tanácsolják azoknak a férfiaknak, akiknek alacsony a spermaszámuk vagy más meddőségi problémájuk van, hogy kerüljék a forró fürdőt, illetve a szoros, testhez álló ruházatot, ami emelheti az ondó hőmérsékletét.

Azonban a legtöbb egészséges férfi termékenységét nem befolyásolja észrevehetően, mit hord, vagy hogyan fürdik. Normális esetben a termékenység nem fokozható azzal, ha a férfiak boxer alsóra váltanak át, illetve az apaságot sem lehet elkerülni az alsónadrág megfelelő kiválasztásával.

5. A fogamzóképesség 35 éves kor után hirtelen hanyatlik

Az életkor hatása a fogamzóképességre fokozatos, nem lehet pontosan megjelölni a hanyatlás kezdetét. Valójában a termékenység csökkenése már 27 éves korban is észlelhető, és azután minden évben hanyatlik; 35 éves korra a teherbeesés esélye körülbelül a fele a 25 éves kori esélyeknek, miután körülbelül évente 3 százalékkal csökken.

Természetesen egy fiatal nőnek is lehet meddőségi problémája, különösen olyan kockázati tényezők esetén, mint például korábban lezajlott nemibetegség, krónikus betegségek vagy bizonyos nőgyógyászati műtétek után.

6. A meddőség oka a nő

Meddőségi problémáknál a fogamzás nehézségeiért az esetek legalább 60 százalékában a férfi a felelős, legalábbis részben, 20-30%-ban ő egyedül felelős, és 20-30-ban felelős, ha összetett problémáról van szó.

Kizárólag a nő a meddőség oka az esetek 35-40 százalékában, a meddőségek néhány esetben pedig nem vezethető vissza egyik partnerhez sem.

Miért születnek ezek a tévhitek?

Valószínűleg azért, mert a szaporodás annyira rejtélyesnek látszik, ezért sok legendát építettek fel köré; másfelől pedig azért, mert a teherbeesés általában elég simán megy.

Az alapvető biológiai ismeretek közül az időzítés a legfontosabb. Azok számára, akiknek a fogantatással nehézségük van, persze ez nem olyan egyszerű - amit a legtöbb pár természetesnek tart, az valójában egy rendkívül bonyolult rendszer. És sok mindent még mindig nem értünk.

Ha családot tervez, gratulálunk és sok szerencsét! Tegyen meg mindent azért, hogy terhes legyen, és egészséges babát szüljön. De fontos előre gondolkodni és megbízható forrásokból származó tanácsokat meghallgatni, ne higgyen el mindent, amit mondanak!

moni
 
 


Szia Haga,
üdv itt. Remélem megtalálod a neked megfelelő dokit és sok kisbabát szülsz majd.

Móni,
tudtommal a petesejtet nem napok, hanem órák alatt érik el a hímivarsejtek. (3-7 óra, mire odaérnek, és 10-20 óra, mire a legerősebb befúrja magát. Ejakulációtól számolva.) Azért kell a "vad elé célozni", mert a spermiumok tovább élnek a méhben, petevezetőben (2-3 nap). De lehet, hogy rosszul tudom. Bár mindez erősen elméleti, a gyakorlat pedig megdönthet mindent. Kép

Betti,
király, hogy már alig van a "centiből". Netezz ám aztán otthonról!

Minden nappal nagyobb vagyok. Már nagyon erős rúgásokat is kapok sokszor. A méhboltozatom a köldök és a szegycsont alja közti félúton van.

Adi,
én a20 hétig hordtam a nemkismama-ruhákat, mert addig szinte semmi sem látszott. De az utóbbi 9 hétben belehúztunk. Te is hamarosan megnősz, és akkor nagyon gyorsan majd. Kép

Ági
28+5 (29+2?)
potter_76
 
 


Sziasztok!!! Kép

Manyo, Zsu! Kép
Köszönöm!!!

Betti! Kép
Ezek szerint Te sem hittél aszemednek, ha 3 tesztet is megcsináltál! Kép
Kár, hogy már csak szerdáig leszel! Nem gondolkodtok, hoyg otthon ADSL-re váltotok? Nekünk is betárcsázós volt korábban, de már sokkal jobb.
Te döntöttél így, hogy most jösz el a munkahelyedrőL?
Tök jó lesz Nektek otthon!

Keditke! Kép
Köszi, és gratulálok az új fészekhez!!!
Nekünk most lett kész teljesen a házikónk! Lehet, hogy a baba ezt érezte meg! Nektek is jön hamarosan!

Adi! Kép
Köszönöm!!!!

Hega! Kép
Ez nagyon durva ami Veled történt. Első hallatra én is úgy gondolom, hogy volt ott Valaki, hisz a teszt még a terhesség után is érzékeli a Hcg-t, mert nem tűnik el azonnak. HOgy lehet ilyen egy doki?!?!? Nagyon sajnálom!!!! Próbálj keresni valakit, aki sokkal jobban törődik a betegeivel.

Julcsi! Kép
Köszönöm! Kép
örülök, hogy rendben vannak a hormonok!!
Mit szóltál, mikor a doki 3 hónapot javasolt? Csalódott vagy, vagy örülsz neki!
NAgyon drukkolok Nektek, hogy összejöjjön a spontán babó!!!!

Móni! Kép
Nagyon sok igazság van benne!!! Kép

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


hát lányok rendesen beparáztattatok!

Nem is gondoltam, hoyg tulajdonképpen én is tesztethettem álpozitívat. Kép
Nagyon izgulok, hogy tényleg legyen ott valaki!
Még nem tudtam felhívni a dokimat (nem veszi föl) de a kális fórumon a csajok azt javasolták menjek el a kaáliba vérvételre, meg UH-ra.
holnap felhívom Õket.
Azonkívül, hogy nem jött még meg, és néha feszül és fáj a cicim, illetve szurogat ahasam nem érzek semmi extrát.
Én hülye tegnap reggel elhasználtam két tezstet is, most meg nincs itton egy se.
Tud valaki e-mailben küldeni egyet? Kép
Na jó nem picsogok itt, igyekszem végre befogni Kép

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Ági! Kép
Hogy bírod a focit Kép
Én tényleg Te hogy bírtad a terhességed elejét? Voltak panaszaid?

B.

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka!
A szurkalas nagyon jo jel!!!Ott van a babuci ne aggodj!Kép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Beuka,
szerintem sem kell paráznod. Az álpozitív teszt nem egyenlő a korai vetéléssel. Te pedig még mindig nem vérzel, így nincs baj. A vérvétel felesleges, Uh pedig vagy pénteken vagy a jövő hét elején legkésőbb már tuti eredményt mutat.
Nyugiiiiii! Kép
potter_76
 
 


Beuka,
egyáltalán nem voltak panaszaim. Nemtom, hogy van-e köze az Elevitnek ehhez, de az 1. trimeszterben azt szedtem.
Most kezdek kissé elnehezülni, de még mindig tudok lépcsőn felfelé szaladni. Igaz, utána kiköpöm a tüdőm. Kép
potter_76
 
 


Ancsa, Ági! :

OK! Megnyugodtam! köszönöm!
Nem megyek vérvételre, jövő hét hétfőn elmegyek UH-ra a nődokihoz! Kép

Ági! Kép
Húú akkor Te nagyon ügyes vagy! SZaladni a lépcsőn! Én eddig folsavat szedtem, de szerintem én is váltok Elevitre.

Köszönöm!

Jó éjt!

Kép

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Beuka,
Kép
ÕÕÕ, izé...a lépcsőn felfelé...nos, villamos után futottam tulajdonképp. De villamos, busz után általában elvből nem futok, de ma nagyon kellett, mert késésben voltam. De a vilin is van lépcső. Kép

Jó éjt!

Ancsa,
tesód hogy van? Hol tartanak?
Persze, és te hogy vagy???????? Kép
potter_76
 
 


Kép
Nektek is jo ejszakat!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Agi!
Tudom hogy pont teged nem kene kioktatnom,de azt szeretnem azert mondani hogy csak ovatosan az ilyen dolgokkal!Majd jon a kovetkezo villamos,busz!A lepcsozest meg tudom hogy nem lehet mashogy megoldani!
Koszonom kerdesed,jol vannak!Mar a 22-ben!
En ma voltam tuszo nezoben,most egy 22mm-esem van!Kaptam hozza repeszto szurit is!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ok, Ancsa néni! Kép
Magamhoz képest egyébként már extra óvatos vagyok. Kép

Szép nagy tüsződ lett...de akkor miért is vagy még a gép előtt, miért nem apa mellett?
Az én apum külhonban van, azért vagyok itt. Kép De már holnap meg is jön. Kép
potter_76
 
 


Jó reggelt!!!Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!
Potter!
Ezt az informeden olvastam, és gondolom doki írta, ezért tűnik elméletinek. De azért vannak benne igazságok!

Beu!
Ne izgulj! Nem lesz semmi. MIóta szedted a folsavat? Doki írta fel? Vgay recept nélkül is ugyanannyi? Mert akkor azt hiszem én is benevezek rá. AZ elevitet túl drágának találom.

moni
 
 


Sziasztok!
Potter!
Ezt az informeden olvastam, és gondolom doki írta, ezért tűnik elméletinek. De azért vannak benne igazságok!

Beu!
Ne izgulj! Nem lesz semmi. MIóta szedted a folsavat? Doki írta fel? Vgay recept nélkül is ugyanannyi? Mert akkor azt hiszem én is benevezek rá. AZ elevitet túl drágának találom.

moni
 
 


Jó reggelt!
Moni!Én érdekesnek találtam amit írtál.

Kép
breni
 
 


Jó reggelt!
Moni!Én érdekesnek találtam amit írtál.

Kép
breni
 
 


Jó reggelt Csajszik!

Ági!

Ne aggódjál, én is nehezülök. Kép A lépcsőt már én is nehezen bírom. Mégiscsak fokozottan működik a szívünk, tüdőnk. Kép Poci ügyben most egy kicsit leálltam. Szerintem a végére mindenkinek hatalmas pocija lesz. Kisfiam engem is edz belülről rendesen, sőt szegény apa is kapott egyet az arcára a minap. Kép

Nem is meséltem nektek a pénteki UH-ról. Hát fantasztikus volt. Annyira kimerültünk apával a meghatottságtól, hogy utána csak lézengtünk. Kisfiunk egyfolytában bokszolt, mozgott. Szépen látszott a kis tappancsa, minden lábujja megvan. Már most apára hasonlít nagyon, aki persze nagyon büszke erre. Jaj, de imádom mindkettőt. KépJa egyébként fejvégű a drágám, remélem, hogy nem gondolja meg magát a végén. KépÉs pontosan 77 dekás volt pénteken. Hízlalom rendesen.

Beuka!
Ne parázz!!!! Nyugi, az idegesség nem vezet jóra. Kép Meglátod minden rendben lesz. Sajnos nem elérhető nálunk sem kábeles net, sem ADSL. Kép Pedig jó lenne nagyon.

Ancsa!

Gratulálok a szép tüsződhöz. Kép

Betti
25+5

Betti
betti73
 
 


Jó reggelt Csajszik!

Ági!

Ne aggódjál, én is nehezülök. Kép A lépcsőt már én is nehezen bírom. Mégiscsak fokozottan működik a szívünk, tüdőnk. Kép Poci ügyben most egy kicsit leálltam. Szerintem a végére mindenkinek hatalmas pocija lesz. Kisfiam engem is edz belülről rendesen, sőt szegény apa is kapott egyet az arcára a minap. Kép

Nem is meséltem nektek a pénteki UH-ról. Hát fantasztikus volt. Annyira kimerültünk apával a meghatottságtól, hogy utána csak lézengtünk. Kisfiunk egyfolytában bokszolt, mozgott. Szépen látszott a kis tappancsa, minden lábujja megvan. Már most apára hasonlít nagyon, aki persze nagyon büszke erre. Jaj, de imádom mindkettőt. KépJa egyébként fejvégű a drágám, remélem, hogy nem gondolja meg magát a végén. KépÉs pontosan 77 dekás volt pénteken. Hízlalom rendesen.

Beuka!
Ne parázz!!!! Nyugi, az idegesség nem vezet jóra. Kép Meglátod minden rendben lesz. Sajnos nem elérhető nálunk sem kábeles net, sem ADSL. Kép Pedig jó lenne nagyon.

Ancsa!

Gratulálok a szép tüsződhöz. Kép

Betti
25+5

Betti
betti73
 
 


Ja még egy dolog. Folsav. Lehet kapni recept nélkül, nem drága. Nekem doki a lelkemre kötötte, hogy szedjem végig. Előtte is szedtem. A folsava nagyon fontos!!! Ezen kívül vasat kell szednem.

Betti
betti73
 
 


Ja még egy dolog. Folsav. Lehet kapni recept nélkül, nem drága. Nekem doki a lelkemre kötötte, hogy szedjem végig. Előtte is szedtem. A folsava nagyon fontos!!! Ezen kívül vasat kell szednem.

Betti
betti73
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Moni, köszi az infókat.

Beuka, Te vagy az első aki kérdezi és őszintén????
Csalódott vagyok. És a csalódosttságom miatt lelkiismeretfurdalásom van.
Hát ennyi, de jó, hogy valakinek végre elmondhattam. Csalódott vagyok, mert attól fáélek, hogy időt vesztegetünk. A másik doki a párom eredménye után telefonon keresztül rögtön az inszemet javasolta. Lelkiismeretfurdalásom van, hogy türelmetlen vagyok és nem akarok magunknak több esélyt adni a spontán babóra. De nagyon félek attól, hogy egy fél év múlva sem történik még semmi és akkor magamat fogom hibáztatni, hogy nem pörgettem a dolgokat, mert akkor már pocakom lenne.
Szóval vegyes érzelmeim vannak, csalódott vagyok, pedig nem akarok az lenni.
Bocsi, hogy Titeket traktáltalak ezzel. Kép

Megpróbálok gyorsan dobni egy táblát, mert sok dolgom lesz ma.
Julcsi2
 


Sziasztok, jó reggelt!

Moni, köszi az infókat.

Beuka, Te vagy az első aki kérdezi és őszintén????
Csalódott vagyok. És a csalódosttságom miatt lelkiismeretfurdalásom van.
Hát ennyi, de jó, hogy valakinek végre elmondhattam. Csalódott vagyok, mert attól fáélek, hogy időt vesztegetünk. A másik doki a párom eredménye után telefonon keresztül rögtön az inszemet javasolta. Lelkiismeretfurdalásom van, hogy türelmetlen vagyok és nem akarok magunknak több esélyt adni a spontán babóra. De nagyon félek attól, hogy egy fél év múlva sem történik még semmi és akkor magamat fogom hibáztatni, hogy nem pörgettem a dolgokat, mert akkor már pocakom lenne.
Szóval vegyes érzelmeim vannak, csalódott vagyok, pedig nem akarok az lenni.
Bocsi, hogy Titeket traktáltalak ezzel. Kép

Megpróbálok gyorsan dobni egy táblát, mert sok dolgom lesz ma.
Julcsi2
 


Julcsi!

Nem trakláltál minket! Megértelek, hogy csalódott vagy. Kép Lelkiismeretfurdalásod ne legyen. Babát szeretnél, minél előbb. Ez természetes. Kép Nőből vagy!

Betti
betti73
 
 


Julcsi!

Nem trakláltál minket! Megértelek, hogy csalódott vagy. Kép Lelkiismeretfurdalásod ne legyen. Babát szeretnél, minél előbb. Ez természetes. Kép Nőből vagy!

Betti
betti73
 
 


Julcsi!Nem kell bocsánatot kérned azért mert leírod mi bánt téged,te is jól tudod azért vagyunk hogy meghallgassunk és tanácsot adjunk.Bár én most ebben az esetben csak annyit tudok mondani,hogy együtt érzek veled.Nagyon nehéz lehet most nektek eldöntenni hogy melyik a helyes út.De higgy magadban és a döntésedbe,biztos az lesz a jó döntés amit választasz a pároddal együtt.KépFel a fejjel.

Kép
breni
 
 


Julcsi!Nem kell bocsánatot kérned azért mert leírod mi bánt téged,te is jól tudod azért vagyunk hogy meghallgassunk és tanácsot adjunk.Bár én most ebben az esetben csak annyit tudok mondani,hogy együtt érzek veled.Nagyon nehéz lehet most nektek eldöntenni hogy melyik a helyes út.De higgy magadban és a döntésedbe,biztos az lesz a jó döntés amit választasz a pároddal együtt.KépFel a fejjel.

Kép
breni
 
 


Julcsi!
Minhta a férjem hallanám. Õ is korainak véli a vizsgálatokat, és szerinte hagyni kellene még időt magunknak, mert nem huszon pár évesek vagyunk már, hanem 10-zel több, és természetes szerinte, hogy várni kell. Ha minden igaz hétvégén lesz kiskatona vizsg., aztán meglátjuk. Lapar után ráérek ezen filózni.
Most már én is higgadtabb vagyok, és nem sürgetem annyira, mint pár hónappal ezelőtt. Benne vagyunk a mókuskerékben, de lassan pörgetjükl még csak.

moni
 
 


Julcsi!
Minhta a férjem hallanám. Õ is korainak véli a vizsgálatokat, és szerinte hagyni kellene még időt magunknak, mert nem huszon pár évesek vagyunk már, hanem 10-zel több, és természetes szerinte, hogy várni kell. Ha minden igaz hétvégén lesz kiskatona vizsg., aztán meglátjuk. Lapar után ráérek ezen filózni.
Most már én is higgadtabb vagyok, és nem sürgetem annyira, mint pár hónappal ezelőtt. Benne vagyunk a mókuskerékben, de lassan pörgetjükl még csak.

moni
 
 


<pre>
Nick Mióta próbálkoznak Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés -
Potter_76 2004.július 27+6 30 nap Budapest 29 év baba érkezése: máj.20 Kép
Betti 73 2005. június 25+5 29 nap Budapest 32 év baba érkezése:június 8. Kép
Banya 2005. febr. 116 28-30 nap Pécs 25 év - Kép
Adi 2005. aug. 15+4 ? Rendszertelen Pécs 28 év baba érkezése: augusztus 20. Kép
O. Kriszti 2005. febr. 28 30-50 nap rendszertelen Salgótarján 29 év 2. baba*1.clostys ciklus -
Kata 2005. dec. 26 29-31 nap rendszeres Budapest 28 év - -
Móni 2005. márc. 24 28 nap rendszeres Szombathely 31 év 3. Baba vizsgálatok*folyamatban -
Lara 2005. ápr. 18 24-36 nap Komló 26 év - -
Vk Hajni 2003. júl. 17 26-28 nap rendszeres Tatabánya 23 év - -
Ancsa 2003. okt. 14 31 nap rendszertelen Kistarcsa 24 év 2. baba -
Zsuzska 80 2005.jan. 13 28 nap Győr 24 év - -
Kamilla 2005. máj. 10 24-26 nap Budapest 27 év - -
Reni 2005. szept. 9 32-34 nap rendszeres Debrecen 24 év - -
Julcsi 2005. márc. 1 26 nap rendszeres Budapest 25 év - - </pre>
Julcsi2
 


<pre>
Nick Mióta próbálkoznak Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés -
Potter_76 2004.július 27+6 30 nap Budapest 29 év baba érkezése: máj.20 Kép
Betti 73 2005. június 25+5 29 nap Budapest 32 év baba érkezése:június 8. Kép
Banya 2005. febr. 116 28-30 nap Pécs 25 év - Kép
Adi 2005. aug. 15+4 ? Rendszertelen Pécs 28 év baba érkezése: augusztus 20. Kép
O. Kriszti 2005. febr. 28 30-50 nap rendszertelen Salgótarján 29 év 2. baba*1.clostys ciklus -
Kata 2005. dec. 26 29-31 nap rendszeres Budapest 28 év - -
Móni 2005. márc. 24 28 nap rendszeres Szombathely 31 év 3. Baba vizsgálatok*folyamatban -
Lara 2005. ápr. 18 24-36 nap Komló 26 év - -
Vk Hajni 2003. júl. 17 26-28 nap rendszeres Tatabánya 23 év - -
Ancsa 2003. okt. 14 31 nap rendszertelen Kistarcsa 24 év 2. baba -
Zsuzska 80 2005.jan. 13 28 nap Győr 24 év - -
Kamilla 2005. máj. 10 24-26 nap Budapest 27 év - -
Reni 2005. szept. 9 32-34 nap rendszeres Debrecen 24 év - -
Julcsi 2005. márc. 1 26 nap rendszeres Budapest 25 év - - </pre>
Julcsi2
 


Sziasztok!
Nem vagyok egy napot és nem győzök visszaolvasni.
És most jutott eszembe, hogy nem jeygezeteltem, úgyhogy előre bocsi, ha valakit kihagyok!Kép

Beu!
Még mindig úgy örülök neked/nektek, tessék megnyugodni, és nem ilyen butaságokon gondolkozni, hogy álpozitív. Terhes vagy és kész, nincs mese.Kép

Ancsa!
Gratula szépséges tüszőcskéhez, szorítok, hogy meglegyen a randi és 3 hét múlva már másmilyen alakban láthasd újra.Kép

Potter-Ági!
Olyan jó olvasni, hogy növöget a pocak és focizik bent a lurkó. De ezzel a villamos utáni futkosással szerintem se kéne villogni, mert nincs az a késés, ami megérne ennyit.Kép Jó?Kép

Betti!
Egyik szemem sír, a másik nevet. örülök, hogy nem kell már dolgoznod, és hamaorsan otthon leszel, de közben nagyon rossz belegondolni, hogy nem leszel itt velünk. Nagyon fogsz hiányozni! Próbáljmajd minél gyakrabban net közelbe kerülni, jó? Megvan még a számom? Küld sms-t, vagy hívj fel, ha valami újság van és én is tájékoztatlak a legfrissebb hírekről, jó?Kép (Hát kérem, akinek tűzoltó előfizetése van, annak jár hav 20 ingyen smsKép)

Julcsi!
HOgy is mondjam, tul. képpen örülök, hogy kibukott belőled, amit érzel, mert jólesik látni, hogy megbízol bennünk és nyugodtan öntsd ki a szíved máskor is, bármikor! De annak nem örülök, hogy nem vagy jól lelkileg. Szerinetm várj egy kicsit. Csak egy hetet, Hogy kissé lenyugodj, és ne fejjel rohanj a falnak. Ha kicsit nyugodtabb leszel, el fog oszlani a köd és meg fogod látni az utat, amerre indulnod kell.Kép

Editke!
Képek még nincsenek kégliről? Pedig nagyon várom ám őket. Hmmm..de jó is volt mikor mi is költöztünk. Utána egy jó ideig olyan volt mint egy játék. Mint gyerekkorromban, mikor eljátszottuk, hogy beköltözünk a meggyfa alá, és vittünk ki müa. tányért, meg poharat és mikor megettük róla a rántott húst, akkor elmostam őket egy vödörban. Most is ilyen volt.Kép(Csak nem vödörben mosogatam, hanem lavorban.Kép)

Haga!
Üdv közöttünk.Kép

Móni!
Köszi az infókat, olvastam benne egy két "érdekes" dolgot. Nekem is nagyon könyv-szagú, bár vannak benne jó ötletek.Kép

Okr!
Szia!Kép Csemete jobban van már?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Sziasztok!
Nem vagyok egy napot és nem győzök visszaolvasni.
És most jutott eszembe, hogy nem jeygezeteltem, úgyhogy előre bocsi, ha valakit kihagyok!Kép

Beu!
Még mindig úgy örülök neked/nektek, tessék megnyugodni, és nem ilyen butaságokon gondolkozni, hogy álpozitív. Terhes vagy és kész, nincs mese.Kép

Ancsa!
Gratula szépséges tüszőcskéhez, szorítok, hogy meglegyen a randi és 3 hét múlva már másmilyen alakban láthasd újra.Kép

Potter-Ági!
Olyan jó olvasni, hogy növöget a pocak és focizik bent a lurkó. De ezzel a villamos utáni futkosással szerintem se kéne villogni, mert nincs az a késés, ami megérne ennyit.Kép Jó?Kép

Betti!
Egyik szemem sír, a másik nevet. örülök, hogy nem kell már dolgoznod, és hamaorsan otthon leszel, de közben nagyon rossz belegondolni, hogy nem leszel itt velünk. Nagyon fogsz hiányozni! Próbáljmajd minél gyakrabban net közelbe kerülni, jó? Megvan még a számom? Küld sms-t, vagy hívj fel, ha valami újság van és én is tájékoztatlak a legfrissebb hírekről, jó?Kép (Hát kérem, akinek tűzoltó előfizetése van, annak jár hav 20 ingyen smsKép)

Julcsi!
HOgy is mondjam, tul. képpen örülök, hogy kibukott belőled, amit érzel, mert jólesik látni, hogy megbízol bennünk és nyugodtan öntsd ki a szíved máskor is, bármikor! De annak nem örülök, hogy nem vagy jól lelkileg. Szerinetm várj egy kicsit. Csak egy hetet, Hogy kissé lenyugodj, és ne fejjel rohanj a falnak. Ha kicsit nyugodtabb leszel, el fog oszlani a köd és meg fogod látni az utat, amerre indulnod kell.Kép

Editke!
Képek még nincsenek kégliről? Pedig nagyon várom ám őket. Hmmm..de jó is volt mikor mi is költöztünk. Utána egy jó ideig olyan volt mint egy játék. Mint gyerekkorromban, mikor eljátszottuk, hogy beköltözünk a meggyfa alá, és vittünk ki müa. tányért, meg poharat és mikor megettük róla a rántott húst, akkor elmostam őket egy vödörban. Most is ilyen volt.Kép(Csak nem vödörben mosogatam, hanem lavorban.Kép)

Haga!
Üdv közöttünk.Kép

Móni!
Köszi az infókat, olvastam benne egy két "érdekes" dolgot. Nekem is nagyon könyv-szagú, bár vannak benne jó ötletek.Kép

Okr!
Szia!Kép Csemete jobban van már?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Igen Móni, a férjem sem sürgetné, de azért tegnap hívta a Kriót nem vették már fel, de ma is fogja. Pedig én nem kértem tőle. Azt mondtam, ha nem akarja nem kell, várhatunk is és majd ha rászánja magát..... Ennek ellenére már tegnap akart időpontot kérni.
Mindenesetre én lehet, hogy a HSG-t erőltetni fogom. A vizsgálatokkal én nem szertnék várni. :-(
Julcsi2
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?