Új privát üzeneted érkezett!

Szia Satuk!
A fájással kapcsolatban nem tudok segíteni, de az szerintem normális, ha "ereszt" a cicid. Azt, hogy folyamatos lesz, én spec. kétlem, de ha gondolod, akkor vegyél melltartóbetétet, habár gondolom, ez a mennyiség nem számottevő.
És egyértelműen jó, hiszen ez a tejtermelődés jele (persze ettől függetlenül, nem biztos, hogy szülés után is lesz elég, de jelnek tökéletes).

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Orsi: Üdv neked. Drukk holnapra az UH-hoz. Biztos minden rendben lesz Kép

Egyébként az AFP és a hepatitis leleteim a mai napig nem értek el a védőnőmhöz. Kedden lesz 4 hete, hogy levették a vért. Jó mi?
Mondjuk az AFP leletről kértem egy másolatot a Schöfibe mikor genetikán voltunk, úgyhogy az már nem izgat. De merre járhat a másik leletem??? Vicces nem? Kép

Holnapra mindnekinek drukk és kitartás, aki cukorra megy. Ha jól emlékszem elég sokan mentek...

Jó éjt!
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Satuk!
Ez csak az előtej, teljesen normális.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 

 
 

Kép
ok, köszi!

satuk
 
 


Sziasztok! Kép

Köszönöm, hogy aggódtatok értem! Kép
Tényleg minden oké, csak sok a meló. Még szombaton is volt órám Kép.

Satuk,
Power DVD, képek mentése: van két sorban 6 gomb, a jobb alsó "Konfiguráció" gombra kell rá klikkelni>>>Fényképek készítése>>>Fényképet fájlba>>>tallózás: itt kiválaszthatod a könyvtárat ahová szeretnéd menteni (jó ha előre készítesz egyet erre a célra).
Gratula neked, Norwellnek és Kisvirágnak a baba fotókhoz! Szuper érzés lehet! Kép

Mézgombi, grat a kislányhozKép!

Banya, hát az írást te sem vitted túlzásba!Kép
Ma mész a dokihoz, ugye? Majd számolj be!!! Kép

Még nem vagyok teljesen képbe, nem tudtam mindent visszaolvasniKép!

Adi 15+2
adi77
 
 


Jó reggelt!
Na szia Adi! Jól van jól van, én sem írtam sokat, de tényleg aggódtam, mert Te szinte minden nap szoktál életjelet adni magadról... Örülök hogy itt vagy! KépHogy érzed magad? Van valami változás?
Igen, ma megyek dokihoz, alig várom. Fél egyre kell mennem, úgyhogy majd csak holnap fogok beszámolni, de ígérem jövök. Nagyon izgulok hogy minden rendben legyen!

Kép
Kép
banya1
 
 


Szia Banya,Kép

Szerdán írtam neked. Igazából nem változott semmi. Alig változik a pocim mérete, sőt a súlyom sem változott az egy hónappal ezelőtt mérthez képest. A kollégáimnak még nem szóltam, de a főnököm már tud róla. A kollégák esetében kiváncsi voltam, hogy mikor vehető észre a változás egy kívülálló szemével. Hát pénteken lebuktatott egy kolléga akit ritkán szoktam látni. De az is lehet, hogy már mások is észrevették, csak nem mernek szólni. Õ olyan őszinte, szabad szájú, ami a szívén az a száján, mármint aki rákérdezett.
A fáradékonyság továbbra is fennáll. Veled mizujs?
Jól vagy?
Én ma megyek a védőnénihez, de ettől a találkától nem várok semmit.
Képzeld, a véreredményemet a mai napig nem ismerem. Múlthéten egy csomószor hívtam a dokit, de eredménytelenülKép: vagy foglalt volt, vagy az aszisztensnő vette fel, aki nem találta az anyagom között a véreredményt. Hát nem furcsa?
Na mindegy azzal nyugtattam magam, ha probléma lenne, felhívott volna a doki. De lehet, hogy ez naívitás. Na mindegy, szerdán már úgy is tudni fogom.
Ma lesz uh-od is? Akkor holnap képet is várok ámKépKép!
adi77
 
 


Adi!
Bocsi-bocsi, elkerülte a figyelmemet a szerdai hozzászólásod, valahogy kimaradt nekem. Nem értem, pedig minden nap megnéztem... Kép Most elolvastam, örülök hogy minden rendben van. A véreredmény miatt ne aggódj, tuti minden ok, és ahogy hallottam, nem is igazán vizsgálnak az első vérvételnél semmi különöset. Én is ma fogom látni az enyémet először, ha minden igaz...
Nekem asszem elkezdett nőni a hasam, a múlt hét egész nagy változásokat hozott. Valószínűleg a baba nőtt és nem a hájam, mert egyszerűen nem tudok normálisan enni, 2 falat után jóllakom. Fogytam is egy kilót az 5 héttel ezelőtti súlyomhoz képest. Remélem ez azért nem jelent rosszat... Szóval felbuzdulva a nagy hasamon, el is mentem szombaton kismamanadrágot venni. Nagyon fáztam eleinte a dologtól, azt hittem nehéz ügy lesz olyan gatyót találni, ami jól áll, tetszik, és méretben is jó... és csodák csodájára alig tudtam választani. Tök jó gatyók voltak, egyik jobban tetszett mint a másik. Vettem is mindjárt kettőt. A fölsők annyira nem voltak jók, meg kevés fajta is volt, de azért abból is találtam egy szép fehéret. És mindegyik annyira kényelmes,... én nem is hittem volna.
A fáradékonyság kezd enyhülni, tovább tudok esténként is fennmaradni. Viszont a fejfájással továbbra is küzdök, sajnos gyakran visszatér, és eléggé megkínoz, úgyhogy erre rá is fogok kérdezni ma a dokitól.
Uh ma lesz, ismét teszek egy kísérletet valamiféle bizonyítékra, remélem több sikerrel. És ma lesz az afp vérvétel is, amitől egy picit félek... Húúú de sokat írtam! Kép

Kép
Kép
banya1
 
 


Sziasztok!!!

Exdeus!Gratula a kerek 26.-héthez!!!

Orsi!Üdv neked itten!!!Kép

Pilchard!Köszönöm a biztató szavakat,ma megyek le a védőnénihez,mert nekem nincs vérnyomás mérőm!

Nyanya,Satuk!!!
Kezdem:
Tavaly márciusban volt egy egy napos náthám kis lázzal,de azt mondták kifeküdtem,és mentem is dolgozni!Közben a házi doki csinált egy teljes vérképet,amiben kiderűlt(magas volt a süllyedés,a CRP és AST)Ez a Steptococus baktérium miatt van,amit ált.a meglévő mandula produkál,vagy valami gyulladás!Kaptam rá antibiotikumot,penicillint két hétig,de nem használt!
Majd a lábamon egy hét múlva 5Ft-os nagyságú,fájdalmas csomók jelentek meg,és izületi fájdalmak!Végén már annyira,hogy csak éppen tudtam járni!Elmentem a házidokihoz,vett vért és olyan szintű gyulladás volt már bennem,hogy az elöző értékek a 5x-re emelkedtek!A házid.elküldött cardiológiára,fül-orr gégészetre,stb.nem találtak semmit,így bekerültem(több orvos tanácsára)a Szabolcs utcai korházba a Belgyógyászatra!Két hétig voltam ott,átestem minden vizsgálaton ami létezik, a vastagbél tükrözéstől,a csomó kivétel műtétig,gyomor passage,UH,nőgyógyászat,bőrgy.,stb
Mindíg nézték a vérem,és mindenhol negatív lett a vizsgálat(kisérleti nyúl lettem a korházban)áll.mág ilyen betegséggel nem találkoztak!
Aztán elküldtek az immunológiára,és az ott levett vér alapján kiderült van valami!
dsDNA volt emelkedett,ezt kezdték el vizsgálgatni!Decemberig jártam folyamatos vérvételekre,de a szervezetem meggyógyította saját magát!
Mai napig nem tudják mi volt a bajom,csak annyit evvel a vírussal(megfázás)került belém,de miért voltak a csomók,miért volt akkora a gyulladás NEM TUDJÁK!!!
Ez az én kis történetem!Kép

Szóval az immunbetegség növeli a Toxémia kockázatát!
Elviekbem gyógyítható,a legtöbb ága az immunbetegségeknek,de nekem azt mondták ezek van,hogy 15 évig benne van az emberben és csak ezután tudják gyógyítani!De van olyan mint én,legyőzi saját magát!Aztán mondták, lehet egy terhesség hozza ki jobban,vagy éppen gyógyítja meg!
Ennyit tudok róla!
Remélem azért tudtam segíteni!Kép
Bocsi,hogy kicsit hosszú lett!!!Kép

Puszi mindenkinek!

Szilvi 28+4

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!
Satuk, akkor látom megnyugtattunk. A sors furcsa fintora, hogy estére az én cicim is eresztett némi babatáplálékot. Kép
Adi és Banya, nálatok szokás elkeverni a véreredményeket? Én még nem jártam így, de ha most kezdtek volna rá, biztos kitértem volna a hitemből.
Én most szerdán kísérem a barátnőmet vérvételre, ha jól számoltuk, akkor 6 kémcsőnyi vérrel lesz szegényebb: automata vérkép, vércukor, AFP, hepatitis, toxoplazma, vércsoportmeghatározás. Jó lesz vele hazajönni. Kép
Hozzám ma jön a védőnéni. Dokihoz legközelebb két hét múlva megyek kontroll kenetvételre, aztán meg UH-ra. Tg-re meg jó soká (márc. 20.)

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


A B-net újra meg tudott tréfálni, percekig nem láttam a mai hozzászólásokatKép. De most nem döltem be, ugyanis én is írtam Kép.

Exdeus,
nálunk nincs keveredés, csak a dokimat nem értem el. Remélem nem ez lesz a szülésemnél isKép!

Hát Szilvi, ez nem semmiKép. Ez a kisérletezgetés sajna nekem is ismerős Kép.

Banya,
szorítok az afp-hez! ++++++++++++++++++++++
Uh-ra vigyél kazit! Addig ne is feküdj le, amíg a kezükbe nem nyomtad, ja és tanulj az én hibámból: Bontsd ki!!! Kép Nálam sok idő elment a kicsomagolással, és akkor már rég vizsgált a doki. Úgy hogy talán alig 1perc felvétel van, de lehet, hogy sokat mondtam.Kép 1000Ft-ért Kép.
Hol vettél nadrágokat? Tök jó, hogy találtál!Kép
A fejfájást sajnálom Kép, reméljük ez is ritkul majd.
adi77
 
 


Sziasztok4

Üdv az újaknak!
Csibemanó!
Nekem az első szülésem császár volt relatív téraránytalanság miatt és a mostani is az lesz, ez már tuti.

Csütörtökön voltam a védőnőknél és az mondták a súlyomra ( +8 kg ), hogy összességében nem sok csak az egy kicsit aggasztó, hogy az utolsó hónapban feljött egyszerre 3 kg.
Ezért 1- 1 és 1/2 liter folyadéknál többet ne igyak, ebbe beleszámít a leves és a gyümölcs is.Továbbá korlátozzam a só fogyasztást.
Katus 25+0

Kép

Kép
katus73
 
 


Hello mindenki!
Szilvi köszi, hogy leírtad mi volt Veled.. hát nem hangzik vidáman.. szeretik a kisérleti nyuszikat.. Eddig szerencsére alig volt kapcsolatom a kórházakkal, tehát beúsztam!

Ja, ma voltam terheléses vércukor mérésen.. jelentem túléltem. 2dl tej+1 zsemle volt az adagom.. a párom mikor megettem megkérdezte, hogy elég volt-e, vagy vegyen még valamit nekem reggelire a büfében..Kép Jófej- azt hiszem, nem magyaráztam el neki a vizsgálat lényegét, és vigyáz, hogy a kisfia nehogy éhezzenKép
De legalább jókat vigyorgok azóta is ezenKép
Csütörtökön kell hívnom a dokit az eredmények miatt.. addig is eszegetekKép

satuk
 
 


Sziasztok!

Üdv. az újaknak, tényleg jó, hogy ennyien vagyunk.
Kisvirág. Az én hepatitis leletem is eltűnt valahol, mert még a kórházba sem érkezett, meg és a védőnőhöz sem. Pedig valahova meg kellett volna.

Ma voltam hasi UH-án, tudjátok a vesefájdalmam miatt. Most kiderült, hogy valszeg, nem az fáj, mert semmilyen elváltozást nem találtak. Pedgi ma már reggel óta szevedek vele, de ezek után fogalmam sincs mi lehet ez. Főleg azt nem tudom, hogy most hova forduljak. Ez van.

A lányom ég nincs a toppon, elég szépen köhög. Sikerült engem is megfertőznie. Egyelőre fáj a torkom és full el van dugulva az orrom, se ki se be.

Most más nem jut eszembe.

Sziasztok!Drukk a cukorvizsgálatokhoz, és az AFP-hez.

Edit

Kép
Kép
kanyin
 
 


Sziasztok!

Szgoron
Elég ijesztő lehetett ez a betegség!Kép

Andi, Banya
Nekem most szerencsére meglettek időben az eredményeim, de a lányomnál a 34. héten levett eredményt a mai napig nem kapta meg se a védőnőm, se én, pedig direkt rákérdeztem, hogy mikor jöhetek be érte, és azt mondták ne menjek, majd a védőnő megkapja. Ez 2004-ben volt, jó mi?Kép

Satuk
Remélem a 24. héten nálam is a zsemlés verziót csinálják majd, mert a cukros lötyitől nagyon írtózom, bár többen mondtátok, hogy annyira nem vészes, ki lehet bírni, anno a lányomnál is a zsemlés módszer volt.
Mivel én nem szeretem a tejet egy kockasajtot kellett megennem helyette. Emléxem a párom ment a kórház büféjébe venni és jól el is poénkodta a dolgot, mert jött és mondta, hogy baj van nincs kockasajt, csak háromszögletüKépKépKép A lüke!Kép
Az csak jó, ha van előtej, legalább már most tudod, hogy lesz mit ennie a picinek, amíg beindul majd a tejci. Nekem sajnos a lányomnál nagyon kevés volt, így be is sárgult szegénykém, de aztán a kékfénytől helyrejött és a 4. napon hazajöhettünk.
Most abban bízok, hogy lesz, ugyanis ez a terhesség elképesztő méretváltozásokat eredményezett, míg a lányomnál csak a tejci beindulása után lett méretváltozás.

Katus
Azt tudom, hogy téraránytalanságnál tuti a császár, de jobb is így mint kockáztatni.
Nem tudom, te hogy élted meg, de nekem semmi gondom nem volt, amint kivittek a megfigyelőből már talpon voltam lestek is, hogy mit csinálok, más ilyenkor még moccani sem bír. Az egészben a legkellemetlenebb talán a katéter felhelyezése volt a műtét előtt.

Szücsi
Igen tudom, hogy a heg vastagsága is döntő a végén, tehát a 36. héttől azt is figyelik folyamatosan.

Orsi
Üdvözöllek én is!

Csibemanó
19+4
csibemanó
 
 


Kanyin

Jobbulás a lányodnak és neked is!
Nekem mostanában alapból eldugul az orrom reggelre, nagyon utálom, de a stérimar orrspray (tengervizes) csodákra képes!

Üdv:
Csibemanó
csibemanó
 
 


Sziasztok Lányok!

Gratulálok minden kerek hetes kismamának!és üdv az újaknak!

Megjöttem és túléltem a terheléses vércukrot. Nem volt semmi, mert elsőre 5-el vettek le, teljes vérkép+ ellenanyagot is néztek, meg toxo-t stb. így nem voltam a toppon teljesen:-( Majd megittam a cukros lötyit, ami nem volt túl jó, de ennyi vérveszteség után bármi jól esett, majd 2 óra múlva a másik kezemből vettek vért, ami után viszont már fektetni kellett, mert eddig is alacsony volt a vérnyomásom , de fél 10 felé étlen -szomjan már nem ment a második vétel.
DE lányok ne féljetek tőle, mert nagyon ügyesen veszik le+ a lötyi is megiható azért.
2-3 nap múlva lesz eredmény, nagyon remélem, hogy jó lesz.

Kisvirág,
Akkor tényleg Te voltál:-) Örülök neki és most szerdán is megyünk mi is az előadásra:-)!

Doren,
Remélem jó lesz minden és nem kell olyan kemény diéta már!

Mézgombi,
üdv a lányos kismamák táborában. Nekünk is az lesz mostmár biztos:-)

Exdeus,
Beírod nekünk is hogy kislány és a neve 99%, hogy Nikolett lesz:-) Köszi!

Szgoron,
Kitartást és nem lehet valamilyen gyógyteát, homeopátiásat a vizesedés ellen szedned? Úgy tudom a banán, rízs, petrezselyem, fehérrépa stb. is jó rá?

Szerintetek szoptatós párna , meg külön fotel vagy szék mindenképpen kell majd a szopiztatáshoz?

Szép napot!
Kari
(pont 27 hetes:-)
kari
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek grat. aki túlélte a cukros lötyit vagy a zsömi+tej verziót. Drukk, hogy jók legyenek az eredmények.
Ma volt nálam a védőnéni, és azt mondta, hogy számítsak rá, hogy mivel GDM-es vagyok, hamarabb befektetnek. Ezt én nagyon nem szeretném, persze, ha muszáj lesz, akkor OK, de amíg nem, addig megpróbálom húzni...pedig alapból nincs orvosundorom, csak a négy fal nem csábít.
Kari, hogy mi kell a szopihoz, az csak rajtad fog múlni, hogy hogy érzed kényelmesnek. Nekünk a szobánkban van egy fotel, ha ülve szopiztatok, arra nagyon jó, a szopispárna meg szolgálhatja azt a célt, hogy a derekad köré tekered, és arra teszed a babát, így a két kezed szabad marad. Egyébként nem kötelező ülni, én majd fekve is kipróbálom a szoptatást, lehet, hogy úgy jobb lesz.
A szopispárna meg nem csak szopizáshoz jó, hanem, ha félbehajtod, akkor beleteheted a babát (olyan, mint a babzsákfotel), és abban is el tud lenni pl. a nagyágyon.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Mai eredményünk:
Egy parkolási büntetés, sok pénz elkölése és egy jó másfél órás várakozás UH-n, pedig első voltam!
Szerencsére minden rendben van.Az AFP eredménye jó lett. Persze jól éreztem én hogy megfordult a drágám, mert megint hányingerem volt.Szóval megint rosszul fekszik Meg gondoltam, hogy a lábával rúgdos annyira! Nem mondták mi lesz, de nem is mertem megkérdezni, mert nagyon dühös volt az orvos. Így képet sem mertem kérni. Már nagyon nagy! Rendesen látszik minden csontja. Mintha valami femma valamit mondott volna a doki. Lehet ez lenne a lány? De a papíron nincsen semmi ilyen. A lényeg, hogy rendben van.
A korának megfelelő ahogy néztem az adatokat itt a neten. A 24. hétre hívtak vissza. Azt hittem csak a 28. kell menni, de nem. EL akartunk menni 4D-re a 24 héten, de így nem fogunk.
Szép nagyot nőtt már, mindene okés és ez a lényeg!

A szopispárnán én is gondolkodom.Megbízható ez a cég? Szóval tuti ideér, ha megrendelem?

Ági az adatok: 26 év, jelenleg még Miskolc, Semmelweisben fogok szülni Miskolcon és elsőre úgy tűnt Bodza Csenge lesz. Ja és első pocaklakó!

Kép
tokajkincse
 
 


Szilvi!
Nem semmi a történeted, sokmindenen mentél keresztül Kép Nekem pajzsmirigy autoimmun betegségem van, de akkor talán az nem növeli ez esélyeimet a toxémiára.

Edit!
Nem tudom mi ez a fejetlenség a kórházakban, de nekem meg az AFP leletemet tűntették el. Azt mondták a nagylaborban, hogy nem is ment át a cső, de ez nem igaz, mert a többi lelet megjött, amiket ezzel egy időben vettek le. Dokim szerint az más meg sem lesz és hát ez nem az a vizsgálat, amit ismételni lehet. Még szerencse, hogy a korom miatt csináltattam magzatvízvizsgálatot és annak már megjött az eredménye.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!
Na gyors teszek egy táblát, az utóbbi időben nagyon sokan lettünk.
Kérek mindenkit, hogy nézze át, de igyekeztem pontosan mindent beírni. Kép

<pre>
Nick ék. Lakhely baba kora szülés várható kórház nem/név testvérek
Veráska 30 Siófok 31+5 2006.04.26 Várpalotai kh. elsö baba
Pilchard 29 Kosd 30+0 2006.05.08 Nyírő Gy. Kórház Amelita első baba
Melanie77 28 Bp. XII. ker. 28+6 2006.05.16 Szt. Imre kh. Áron Anna
(2004.01.16.)
Clair 32 Bp. III. ker 28+5 2006.05.17 SOTE I. elsö baba
Szgoron 23 Bp. XV. ker. 28+4 2006.05.18 Nyírő Gy. Kórház Renáta elsö baba
Acer 32 28+0 2006.05.22 Szt. István kh. fiú fiú
(2004.10. hó)
Satuk 30 Bp. I. ker. 28+0 2006.05.22 Kútvölgyi kh. Olivér elsö baba
Tjuca 27 Budapest 27+6 2006.05.23 Szt. Margit
Dr. Sztanyik L. elsö baba
Gabek 30 Bp. III. ker 27+5 2006.05.24 II. sz. Női Klinika fiú első baba
Pannamari 25 Bp. IX. ker. 27+4 2006.05.25 Schöpf-Merei
Dr. Kósa Zsolt elsö baba
Mézgombi 24 Bp XIV. ker. 27+3 2006.05.26 Kiskunfélegyh. Julianna elsö baba
Doren 33 Bp. XII. ker. 27+2 2006.05.27 János kórház
dr. Baltschik Virág Laci
(2004.01.20.)
Csandy 34 Bp. XIV. ker. 27+2 2006.05.27 Szt. Rókus kh. Gergő első baba
Judit_78 27 Bp. XI. ker. 27+0 2006.05.29 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László Balázs 3. baba
Kari 27 Bp. XIII. ker. 27+0 2006.05.29 Schöpf-Merei
Sz.Gy. Nikolett elsö baba
Hello 34 Bp. XII. ker. 26+6 2006.05.30 Budai Honvéd kh. János,Eugénia,
Kamilla Gábor
(1991.09.02.)
István
(2004.05.26.)
Tarhonyanya 31 Tárnok 26+4 2006.06.01 MÁV kh. elsö baba
Trita 33 Göd 26+3 2006.06.02 SOTE I. Lili
(2004.06.26.)
Szőkemelinda 26 Bp. XX. ker. 26+2 2006.06.03 István kh. Máté első baba
AnnAnn 30 Hatvan 26+1 2006.06.04 MÁV kh. Hanna
(2003.11.04)
Exdeus 23 Szeged 26+1 2006.06.04 II. Kórház
dr. Czank Zoltán Péter László elsö baba
Katus73 32 Békéscsaba 24+6 2006.06.13 B.csabai kh. Petra Kata
(2002.10.23)
Lreta 28 24+5 2006.06.14 szegedi Nöi Klinika elsö baba
Norwell 24 Tét 23+4 2006.06.22 Győr P.A. kh. Kende Kálmán elsö baba
Babszem27 27 23+3 2006.06.23 Uzsoki kh. Zsófi
(2003.09. hó)
Veraa 30 22+3 2006.06.30 Szt. István kh. elsö baba
Emy82 23 Szigetszt.m. 22+2 2006.07.01 István kh. elsö baba
Cila (Ildi) 34 Budapest 22+0 2006.07.03 Újpest
szülőotthon lány Levente
(2005.01. hó)
Esztianyo 36 Tampere
Finno. 20+5 2006.07.12 Tampere Norbert (98)
Renáta (99)
Kisvirág_30 30 20+3 2006.07.14 Schöpf-Merei fiú elsö baba
Kanyin 33 Bp. X. ker. 19+6 2006.07.18 MÁV kh.
T.ZS. Erika lány (2,5 év)
Tokajkincse 26 Miskolc 19+4 2006.07.20 Semmelweis kh.
Miskolc Bodza Csenge első baba
Csibemanó 27 Tatabánya 19+0 2006.07.24 Bajcsy kórház Levente Réka (19 hó)
Nyanya67 38 Budapest 19+0 2006.07.24 Szabolcs u. Blanka Krisztina Balázs
(2002.12. hó)
Szücsi_66 39 Bp. XXI. Ker 18+0 2006.07.31 János kórház
dr. Wiegandt első baba
Noémi22 27 Budapest 17+3 2006.08.04 elsö baba
Zsu11 28 Bp. XXIII. ker. 17+1 2006.08.06 Kútvölgyi kh.
Dr. Tóth Ferenc első baba
Banya 25 Pécs 16+2 2006.08.12 Pécsi Sz.Kl. elsö baba
Gira 24 Szeged 15+6 2006.08.15 szegedi Nöi Klinika Réka
(2005.04.18)
Zsebecske 29 Szsztmiklós 15+5 2006.08.16 Schöpf-Merei
Dr. Arnold László első baba
Déé 29 Budapest 15+3 2006.08.18 Szt. Imre kh.
Dr. Bálint Mihály első baba
Adi77 28 Pécs 15+2 2006.08.19 Pécsi Sz.Kl. első baba</pre>

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok, kicsit eltűntem, ugyanis külföldre utaztunk 2 hétre, ezért nem tudtam írni. Rengeteg hozzászólás van azóta, át se tudtam mind olvasni. Üdvözlöm az új "sorstársakat" :-).
SzGORON, engem is összezavartak a hetekkel, egyanis 10.-én voltunk UH.-on, akkor azt mondták 26-27 hetes. Visszarendeltek 2 hét múlva, mert én 27-28 hetet mondtam, és ehhez a korhoz képest kicsinek tűnt nekik a baba. Most akkor elmentünk megint, kiderült, hogy teljesen ok. most 29-30 hetes a baba, a méretei szerint, itt viszont a táblázatban 28+6 hetes. Azért EXDEUS, ne javítsd ki az időpontot, mert ki tudja a köv. ultrahangon megint mit mondanak. Kaptam egy gyönyörű képet a fiúnkról, gondoltam felteszem.. :-)
Üdv.Kép
melanie77
 
 


Szia Melanie!
A táblázat szerint ma lennél 28+6. Ahogy Szilvi is írta, kár lenne nagyobb javításokat eszközölni, mert ezek csak támpontoknak jók, aztán a babáink meg jönnek, ha akarnak. Kép

Anyukám (akinek ma végül mégis összevarrták a sebet az ujján) meglepett két könyvvel: az egyik egy babaszakácskönyv, a másik pedig Konczné Baba született című írása. Esti olvasmánynak jó lesz. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Csibe, Tokaj!
Üdv köztünk!

Gombika!
Gratula a nunishoz!Kép

Kanyin!
Hogy vagy? Fájdogál még a veséd (vagyis hát nem is tudom, mid...) Egyébként tegnap este én is valahol azon a tájékon éreztem fájnivalót, de reggelre elmúlt. Lehet, hogy csak a csontjaim nyúlnak, Mazsola helyezkedik...Kép

Melanie!
Gyönyörű a kisfiad valóban! De a második képen mit kell nézni??? KépKépKép Úgy vettem ki, hogy oldalra fordulva mutatja az arcocskáját. Vagy rosszul látom???

Tokaj!
Nem értem, miért volt dühös a doki! Azért, mert nem jól fekszik a kicsi??? De hát még megforulhat! Vagy valami más nyűgje volt?

Kari!
Neked is grat a nunishoz!Kép

Én tegnap este szerencsésen lebeszéltem magam a mai cukorterhelésről...KépKépKép Úgyhogy majd szerdán, akkor már muszáj lesz. De ha Kari is túlélte (meg már jópáran előttem), akkor talán én is túl fogom. Kép Apa elvisz, úgyhogy legalább nem kell egyedül mennem. Képzeljétek, tegnap este már ő is érezte Mazsola mozgását! Elkezdett rugdosni, és akkor szóltam neki, hogy most gyorsan rakja oda a kezét. Be is húzott neki egyet! Kép Meg mielőtt elaludtam, akkor dolgozott valamit eszeveszett módon, remélem, ha meg is fordult a fejvégű fekvésből, még visszafordul... Egyre többet mocorog, és én nagyon élvezem!!!

Izgi nálunk a következő néhány hét, mert a sógornőm fog szülni nemsokára (márc. 20-ra van kiírva, de a doki szerint nem húzza addig).

Jók legyetek!

Sziasztok!

Norwell+Mazsola (23+4)

Kép
Kép
norwell
 
 


Nem, natur rossz napja lehetett. Meg el is romlott a gép. Bár nekem lett volna okom mérgelődni, mert vagy 15-en bementek előttem. Már egy hónap múlva jön vissza a saját dokim, így remélem jobb lesz. Párom csak rábeszélt, hogy menjünk 4D-re megint, mert szeretné normálisan megnézni a gyermekét! Tényleg alig mondanak valamit a sima UH-n.

Kép
tokajkincse
 
 


Sziasztok!

Kari, miért néztek toxo-t a vérvételen? (remélem nem gond, hogy megkérdezem )
Nekem a terhesség 6-7. hetében néztek, mert van két kutyusunk (lakásban élnek), de a friss fertőzés, és az ellenanyag is negatív lett, így nem vagyok védett. Kérdeztem a dokitol, kell e még később is, azt mondta, hogy ha 33 évig nem kaptam el, akkor kicsi a valószínűsége, hogy két hónap alatt elkapjam, a negyedik hónaptól meg már nem gond. Bár azt mondják a kutyusok nem is terjesztik, szegényeknek, azóta állandó lábmosás, és nem is kergethetik a cicusokat, majd csak kibírják. Kép

Melanie, milyen nagy a fiacskád, gyönyörű pofija van! Kép

Lányok, remélem mindenkinek jók lesznek a cukor eredmények, szörnyű, hogy így elvesznek a leletek.

Kanyin, jobbulást neked!!!

Tokaj, én megrendeltem a szopis párnát, ex írta le , hogy hol kell, már vissza is igazoltak, én azt írtam be, hogy akkor fizetem, ha kihozzák. Remélem rendben lesz, majd megírom.

Norwel, tényleg ízgalmas hetek, napok várnak rátok, kitartást a sógórnődnek, és szurkolunk. Kép

Andi

Kép
Kép
csandy
Budapest XVII. kerület
 
 


Sziasztok!
Orsi, nekünk minden UH 4D-s. Kép Ennek nagyon örülök...és nem is fizetünk sokat.
Andi, nekem pl. toxot sem néztek. Pedig cicánk van! Még anno kérdeztem a védőnőt (meg lehet, hogy majd a tg-n is rákérdezek), de ő azt mondta, hogy 99%, hogy már átestem rajta. A barátnőmnek viszont kapásból adott beutalót, mivel takarítónőként dolgozott...
Norwell, szerintem jól nézted azt a képet, én is ezt láttam belőle. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki túl van a terheléses cukron. Most szorítunk, hogy az eredmények is jól legyenek!

Szilvi: nem semmi amin keresztül mentél. Kép Nem lehetett jó kísérleti nyuszinak. Reméljük most nem leszel az, és a dokid mihamarabb megnyugtat, hogy minden rendben van veletek.

Kanyin: hát remek, hogy neked sincs meg a hepatitis leleted. Én felhívtam a dokim és azzal nyugtatott, hogy amikorra kell a lelet addigra megszerzi az ÁNTSz-től. Remélem így is lesz Kép
Örülök, hogy nem a veséd miatt fáj az oldalad, de tényleg akkor mi lehet a baj? Nem a baba nyomja valamidet? A lányodnak és neked is jobbulást kívánok!!!

Csibemanó: vicces a párod. Ezen a kockasajton fél órát röhögtem Kép Kép

Kari: grat a kerek 27-hez és a csajszihoz Kép Szegénykém akkor te most jól megszenvedtél a vérvétellel. Szorítok, hogy jó legyen az eredmény. Szerdán megyek én is, de most egyedül. Biztos összefutunk Kép

Orsi: neked is jó napod volt. De a lényeg, hogy mindent rendben találtak Kép Nekünk is Csenge lett volna, ha lány lett volna. Most, hogy kiderült fiú így kereshetünk nevet.

Nyanya: remek, hogy neked meg az AFP-d tűnt el. Tul.képpen hivatalosan az enyém sem ért még a védőnőhöz. Tiszta röhej ez az egész. Kép

Melanie: nagyon szép a babócád Kép

Norwell: most már akkor apa is érezi Mazsolát. Kép Gondolom örül neki. Nálunk hetek óta minden esti programban benne van, hogy Mogyika megrugdossa, vagy megboxolja az apját Kép Néha azért kiszúr velünk mert mire odaér a férjem abba hagyja a kis nyavajás Kép

Képzeljétek ma reggel megint kitettem a reggelit. Kép Már nem is reménykedem, hogy vége lesz ennek. Tán még a szülőszobán is búcsúzásképp kitaccsolok. Kép

Puszi nektek. Kép
Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Norwell, az alsó képen szemből látni az arcát. :-)

Persze, Exdeus, nem kell módosítani. Jön, amikor jönnie kell..
melanie77
 
 


Sziasztok!
Július elejére vagyok kiírva és nagyon örülök, hogy rátok találtam, mert láttam, hogy van aki szintén az Istvánban fog szülni. Nekünk is első baba lesz.
Örömmel venném ha engem is befogadnátok.Kép
Sziasztok: Bogosz
bogosz
 
 


Üdv!
Bogosz, ide minden nyári anyukát befogadunk, igaz lányok (asszonyok)? Kép Ahogy látod van egy táblánk is, ha szeretnél oda is bekerülni, küldd el az adataidat.
Érdekesség: nem tudom, mi lehet, de akárhányszor teszek be friss táblát, mindig jön vki új. Kép SZUPER, hogy egyre többen vagyunk!
Kisvirág, húszhetesen még nem annyira gáz kitaccsolni (igazából később sem, ez van). Nekem eddig egyszer nem sikerült. A bnőm is szokott még panaszkodni, pedig ő is 15-16 hetes.
Melanie, akkor jól néztük Norwellel. Kép Csak így 2D-ben kicsit furcsa, én is sokáig kémleltem, mire leesett, hogy mi lehet rajta, de én nem mertem kérdezni. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!
Készült rólam friss pocifotó. Íme:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Szia Csibemanó!

Látom ide társultál,de gondolom,hogy szólok,hogy a tatabányai anyukáknak van honlapjuk,itt:
http://www.gportal.hu/portal/tatabanyaianyukak/
Kérlek,ha van időd,töltsed fel a te részedet,köszi.
E-mail címem amire írhatsz:cseriviola@citromail.hu,ha elküldöd ide az e-mail címedet,akkor megadom a belépéshez szükséges adatokat.
Látomkisfiad lesz,gratula hozzá és puszi a lányodnak!

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!
Remélem nem baj ha én nem irkálok külön Nektek,inkább csak általánosságban,de olyan jó olvasni amiket irtok,mindig új hireket,infokat hall az ember,és ez szuper.Meg hogy véleményt lehet kapni olyan dolgokról,amit nem ismerünk.

Lenne két kérdésem Mindenkihez! Pólyát használt e már vki,ha igen mi a véleménye róla,és ha nem fog e most?
Nem tudom vegyek e,az egyik barátnőm nagyon ajánlja.A másik hogy hálózsákba vagy takaró alatt fogjátok e altatni a babátokat?

egyébként ma voltunk dokinál,a bébink jó irányban fekszik,reméljük marad is igy,és minden ok,megfelelő méretek,talán picit még nagyobb is.

Még valami!Találtam egy oldalt,szerintem szuper,rengeteg cikk a terhességgel,szüléssel kapcsolatban-tényleg rengeteg,diéták-ami nem aktuális ugyan de itt rengeteg recept van,kalória és szénhidrátszegény nasik,és sok irja a szénhidrát tartalmat-szóval szerintem király az oldal,ha van időtök nézzétek meg.
www.hoxa.hu

Üdv Mindenkinek!

Szgoron:Mi van veletek? Jó a vérnyomásod?nagyon drukkolunk!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Jó estét,hölgyeim!!!

Annyira azért nem volt vészes a korház,még ez elött sosem voltam!Mivel az egészségügy ami érdekel,még jól is éreztem magam!KépKivétel a tükrözés!Gyerekek azt sose engedjétek!Kép

Mindenkinek drukk a vizsgálatokhoz!Remélem nem lesz senkinél gond!
Nyanya!Azt nemtudom,hogy ez a hajlam mindegyik immunra vonatkozik,külön nem emeltek ki!

Ex!Szép a pocikád!
Bogosz!Üdv köztünk!Kép
Kanyin!Te szegény,megint elkapott ez a nyavaja!Kép
Kislánynak jobbulást!
Kisvirág!Nem akar elmenni Vukk!KépMondhatni már bele szoktál!Ez a reggeli keksz rágcsálás sem jön be?
Probáld meg Tással!KépBocsi,ez nem olyan vicces, csak próbálok mosolyt csalni az arcodra!!!Kép
Melanie!Aranyos ez a bébike!!!Szép nagyfiú már!Kép


Elmentem a védőnénihez:
Nem jó hírek!KépFent áll a Toxémia veszélye!
Két hét alatt sok a 2és fél kg!Nagyon vizes vagyok,és ez annak a súlya!
Képzeljétek az a tesztcsík amit csinál,kimutatott egy egész magas cukrot!Valami 250mg vagy mi!
Holnap doki,és ő megmondja mi legyen!
A vérnyomásom is az én 70/40-hez képest is magas volt 125/50!
Majd meglátjuk!Azért köszönöm a drukkokat!
Ez a Boborján 7hónap alatt annyi mindent csinál velem!Kép

Mindenkinek jó éjszakát!
Puszi:Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Üdv Orsi, Bogosz, minden nyári kismamit befogadunk Kép
Exdeus, naponta min. egy tábla?????? Kép

Kisvirág, sajnálom, hogy még mindig barátodnak tekint rókakoma. Próbáld megbántani! Kitartást!

Pilchard, nem is csodálkozom, hogy &#8222;általánosan&#8221; írsz, sokan vagyunk szerencsére Kép
Én pólyát nem használtam, és takaró alatt altattam mindig a kicsit. Kb. egyéves kora körül próbáltam hálózsákba tenni, mert mindig kitakarózott, de katasztrófa volt. Két éjszakát próbáltam, de egyiket sem aludtuk végig. Feladtam. Most többször ránézek és betakargatom, ő meg mindig kitakarózik&#8230;

Kanyin, jobbulást nektek, nagyon nem tudtok kilábalni. Igaz a fiam is két hete náthás, de semmi egyéb nem jelentkezik, csak az orrát kell egész nap szivogatni. Dokihoz mikor mész?, hátha tud valami magyarázatot.

Csibemanó, én is császáros voltam, most azt mondta a doki, ha semmi nem indokolja (toxémia, téraránytalanság) akkor megszülhetem természetesen. Meglátjuk&#8230;

Orsi, a szopispárnát én már megrendeltem, kifizettem, most várom, hogy megérkezzen. Ígéret szerint a héten itt kell lennie. Ha megérkezett, feltétlenül megírom.

Norwell, megijedtél Kép Csak bátran! Nem lesz semmi gond! Kép

Doren

Kép
Kép
doren
 
 


Szilvi, 70/40 alapban a vérnyomásod? Fent vagy te napközben???
Nekem toxémiám volt, ezért volt a császár. De ez tulajdonképpen csak a szüléskor derült ki, mert igaz az utolsó két hónapban vizesedtem eléggé, de én is úgy gondoltam ez természetes. A védőnő meg egyszer sem mért vérnyomást, és nem nézett fehérjét a vizeletben. És akkor még nem voltam topiklakó, hogy tapasztalatokat szerezzek &#61514;
Három nappal túlhordtam a fiamat, és egyik este iszonyú rosszul voltam, hányinger, erős hasfájás, és inkább a rekeszizmom fájt. Olyan erős gyomorrontás tünetekkel. Se szülési fájás, se tágulás. Reggel már epét hánytam, és ezért mentem be a kórházba, ahol az első a vérnyomás-mérés volt. Ezen megijedve rögtön megnézték a fehérjét, na az ítélet azonnali császár volt. De a véreredményeim jók lettek (a toxémia egy terhesség alatt fellépő bizonyos fajta vérmérgezés), ezért kaptam vérnyomáscsökkentőt, és haladékot. De estére már 200 volt a vérnyomim, és nem múlt a rekeszizomfájdalom, ezért akkor már nem vártak és műtöttek. Megkérdeztem én is, hogy mitől alakulhatott ki, azt mondta, hogy ha erre most válaszolna, akkor Nóbel-díjat kapna. Szerintem is hozzájárult, hogy magamhoz képest sokat híztam, mert az első terhességem előtti életmódomhoz képest sokat ettem, elengedtem magam rendesen.
Ha most megcsípik, akkor vérnyomáscsökkentővel kordában lehet tartani, és valóban ajánlják a sómentes diétát. Vigyázz magadra.

Doren

Kép
Kép
doren
 
 


Pilchard!
Én a fiamnál kaptam kölcsön egy pólyát, de egyszer sem használtam. Szerintem egyszerűbb egy gyerekpokrócba behajtogatni. Amúgy olyan rövid ideig lehetne használni, hogy arra felesleges venni. Sok más kiadás is lesz. Mikor már tartja a fejét felesleges a pólya.
Amíg picike és nem forgolódik addig egyszerűbb rádobni egy takarót. Később jobb a hálózsák, mert nem tudja lerúgni magáról. Mikor próbálkozott a felállással már nem is tudtam ráadni, de van aki az 5 éves gyerekét is abban altatja.

Méghogy nem aktuális Kép Nekem igazán csak most aktuális a ch diéta. Amúgy sose nézegetek ilyeneket. Köszi az oldal címét, majd benézek.

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok!
Pilchard, majd én is benézek erre az oldalra. De tegnap anyum letámadta a 100 Ft-os boltot, és a babás könyveken felül vett diétás könyvet is, és tök jó, mert bele van írva, hogy a hozzávalókból készült ételnek mennyi a CH tartalma.
Pólya: vennem nem kell, elvileg kapok kölcsön. Sokan az ülve szopihoz használják, mert abban csak tartani kell a babát, és állítólag még jól is érzik magukat benne - biztonságérzetet nyújt.
Hálózsák: ez attól is függ, hogy mennyire akarod azt a szegény gyereket megizzasztani. Én nem feltétlen látom értelmét. Én anyóssal csináltatok, vagy ha veszünk is, akkor is kifejtjük az alját. Anyukám elmondta, hogy se én, se a tesóm nem bírtuk, csak ha nyitva volt az alja - nyöszörögtünk benne, mert "be voltunk zárva", de miután "szabadok" lettünk, már semmi baj nem volt.

Kilencre megyek diabetológiára. Kíváncsi vagyok, mennyi lesz a vércukrom...
Gyakorló GDM-esek: szerintetek, ha korábban befektetnek, akkor erre kb. mikorra számítsak? Már csak azért is, hogy addigra minden OK legyen itthon.
Tegnap megkérdeztem a védőnőmet, azt mondta, hogy nálunk minden kisbabának nézik a vércukrát alapból, de szülés előtt azért térjek ki rá, hogy biztosan mérjék meg...szóval jól gondoltuk, amikor felhoztam ezt a témát. Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Na sziasztok! Íme az élménybeszámolóm:
Tegnap fél 1-re mentem a Klinikára. Első volt az ultrahang. Egy nagyon rendes és ügyes doki vizsgált, teljesen részletesen és gondosan, ráadásul egy sokkal jobb géppel, mint eddig. A baba 11,5 cm, és köszöni jól van. Vannak még más adataim is, de a felét nem tudom hogy mit jelent... Aranyos volt, össze-vissza mocorgott, és az eddigiek alapján kislánynak tűnik. A doki azt mondta, hogy ez korántsem biztos, mert még akármi is történhet, de pillanatnyilag nem nagyon lát semmit a lába között. Ezután jött a vérvétel. 5 kémcsővel sikerült megszabadítani, de egyáltalán nem volt gáz, nagyon ügyes volt a csaj. Az afp mellett megnézik nálam a toxoplazmát is, mert elég sok cicus van körülöttem. 2-3 hét múlva lesz eredmény.
Utoljára jött a dokim, ő is megvizsgált. A méhszáj zárt, úgy tűnik ott is minden ok. Hát ennyi.
Ja, és a legfontosabb: kaptam videót, meg képet is, mindjárt meg is próbálok felrakni egyet. De nem ígérek semmit... Kép

Kép
Kép
banya1
 
 


Hátha segít:

YS: szikhólyag
CRL: ülőmagasság
BPD: fej kereszt irányú átmérője (két halánték között)
OFD: fej hosszanti átmérője (homlok és tarkó között)
HC: fej kerülete
TAD: mellkas átmérője
APAD: has hosszanti irányú átmérője
APTD: has kereszt irányú átmérője
AC: has kerülete
FL: combcsont
TIB: sípcsont
FIB: szárkapocscsont
HUM: felkarcsont
RAD: alkarcsont

A leleten szereplő rövidítések:
LMP: menstruáció (dátum)
EDD by LMP: szülés a menstruáció alapján (dátum)
Average GA: méretek alapján számított terhességi hét
GA by LMP: menstruáció alapján számított terhességi hét
EDD by Ultrasound: szülés az uh alapján (dátum)
FW Handlock4: becsült súly (a súlyt a gép 4 adatból becsüli: BPD, AC, HC, FL)

Kép
tokajkincse
 
 


Íme:

Kép
Kép
banya1
 
 


ez asszem nem sikerült... Kép

Kép
Kép
banya1
 
 


Sziasztok!
Köszi a véleményeket,majd csak kitalálom miketjó megvenni,végül is minden baba egyéni.
Reggel jót röhögtem,mert a hálóingem tjcsis lett,és nem azért mert leittam.Úgyhogy lehet én is csatlakozok.

hogy csináljátok a jeleket?

most más nem jut eszembe.mindenkinek szép napot!

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Sziasztok!

Doren!Nagyon köszönöm,hogy leírtad nekem ezt a Toxémiás dolgot!KépIgen alapból 70/40 a vérnyomim,én sem értem,a doki szerint ez horror!De nincs bajom,nem is alszom el,sőt egy ficánkolós,és idegbeteg állat vagyok sokszor!Kép De félre nem mérik,mert mindenhol alacsony!

Pilchard!Én kaptam polyát 6db szép huzattal,de azt még nemtudom használni is fogom e!A korházból én abban hozom haza az az egy biztos!Kép
Sokan abban altatják sokáig!Télen biztos nem rossz,de a mi babájink nyáriak,szerintem nem lesz nagy haszna!Viszont mikor a sok "nézelödő"megjön akkor talán jó,egyik kézből a másikba megy és ez tartja az egész babát!Kép

Jelek:Kettőspont és )=sima mosoly fej
Kettőspont és (=szomorú fej
Kettőspont és nagy O=nevetős fej!
Ezek szóköz nélkül!
Én is tejcsizek,már 15 héttöl fogva!

Nektek fehér?Nekem ilyen sárgás víz!

Sziasztok!
Szilvi

Kép
szgoron
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Szgoron,
Nagyon drukkolok Neked hogy jobban legyél és ez a 2-3 hónap problémamentesebben menjen!!!!

Norwell,
Köszi a gratulációt a picilányhoz:-)és jó, hogy már nálatok is ilyen szépen mozog, hogy a párod is érzi:-)az azért nem semmi érzés nekik is!

Csandy,
Nekem azért most nézik a toxot,mert állandóan nincs közelemben állat 8tehát valószínüleg nem estem még át rajta) de most 2-3 hetet mi felügyeltünk néhányat és nehogy pont most legyen valami. Különben nem néztek volna. Ez csak biztos, ami biztos dolog. Ellenanyagot, meg az RH negatív miatt nézték.

Kisvirág,
jaj Te szegény, akkor róka koma még nem felejtett el:-( de remélem azért minden rendben. Holnap akkor találkozunk!

Banya1,
jó, hogy minden rendben van Veletek is:-)

Exdeus,
Remélem azért nem kell túl korán befeküdnöd, mert akkor nem hallanánk rólad:-(

Judit78 jól vagytok???

Pólya témához:
azt hallottam van olyan korház ahol eleve csak pólyában adják ki a babákat? Szoptatni, meg fogni is könyebb pólyában nem? Nyáron a babáknak nem lesz nagyon melege a zsákban?

Mindenkinek szép napot! Süt a napocska is:-)

Kari
(27+1)
kari
 
 


Sziasztok!
Köszönöm a kedves sorokat, igazán aranyosak vagytok!
Nekem holnap kell fogorvoshoz mennem, kontrolra, de nagyon félek. Nem szeretek fogorvoshoz járni, mert mindig találnak javítani valót. Persze jobb előbb mint később.
A pólyáról én azt hallottam, hogy a kórházban tökéletes, mert mint ahogy Exedus írta biztonságérzetett nyújt.Szgoronnak igaza van, jobb a kórházban, hogy a sok látogatótól "védve" van. Egyébiránt szerintem is jobb a takaró, majd a hálózsák.
Hogyan tudtok ilyen vékonyak maradni? Én csak 3 kilót híztam, de sokkal többnek látszik. Kép Pedig tornázom minden nap és az étvágyam sem nagy...
Szívesen megadom az adatainkat.Kép
Név: bogosz
Lakhely:Budapest XVIII.ker
Baba kora: 21 hét 5nap
szülés várható időpontja:2006.július 6
Kórház: Szent István
Nem/név: Kislány, Emma
Testvérek: első baba
bogosz
 
 


Sziasztok!

Bogosz: üdv itt. Olyan jó, hogy folyamatosan csatlakoznak új kismamák Kép

Ex és Norwell: nekem egyértelmű volt Melanie kicsikéjének a képe. Biztos, mert az én szemem a 2D-hez van szokva Kép

Ex: egyre szebb a pocakod. Szép nagy már Kép Mi volt a diabetológián mit mondtak?

Pilchard: én is gondolkodtam a pólyán, de igazán én sem tudom, hogy használnám-e. Lehet, hogy a szopzitatás könnyebb lenne vele, de ha veszek szopis párnát, akkor meg minek? Jajj most már én sem tudom mit akarok Kép

Szilvi: az én kicsim, ha olyan kedve van a kekszet is kidobja. Annyit vettem észre, ha reggel 8 előtt kelek akkor csinálja ezt a cirkuszt. De néha muszáj korán kelnem. Lehet, hogy egy kis hétalvó van a pociban. Egyébként már én is csak röhögök az egészen.
Drukkolok neked, hogy jobbra forduljon körülötted minden és kitarts az utolsó 2 hónapban.

Banya: örülök, hogy mindent rendben találtak nálad és a babánál is. Várjuk a képet róla!

Puszi: Kisvirág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!
Megjártam a diabetológiát. A vércukrom több, mint egy egységgel magasabb a két héttel ezelőttihez képest, de még mindig a határ alatt van. Igazából nem nagyon csodálkozom, a következő hetekben megint "szigorítok" egy kicsit, aztán két hét múlva meglátjuk.
Bogosz, mindjárt beveszlek közénk. Kép
Kari, ne aggódj, ha lehet, húzni fogom én ezt a befekvést. Igazából csak akkor szeretnék menni, ha nagyon muszáj. A dokival úgyis megbeszéljük, hogy mi-hogy-merre-meddig, ha erre szükség lesz, de remélem, hogy nem, vagy ha mégis, akkor minél később.
Szilvi, nekem inkább olyan áttetsző, de fehéres vmi, de mire rászárad a pólómra, addigra már sárga. Kép
Banya, ha nagyon nem boldogulsz a képpel, küldd át a profilos e-mail címemre, és beteszem ide.

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!Kép
Holnap már március!Kép Alig várom, hogy ücsöröghessek a játszótéren...
Üdv a frissen érkezőknek!Kép
Látom, Kisvirág, Kari voltatok a Schöpfiben múlt szerdán! Énisénisénis úgy mennék, de fél 5 körül nehéz találnom vaalkit, aki vigyáz a gyerkőkre. Pedig a holnap különösen érdekelne!
Ja, igen! Valaki kérdezte, kit választottam. F.Krisztit ajánlották. Eddig egyszer találkoztam velem, nagyon szimpatikus! Remélem Neki sikerül kompenzálni a szülésből maradt negatív élményeimet!Kép
Pólya-kérdés: én pénzt nem adtam érte, örököltem, de nagy hasznát vettem az első hetekben! Eddig mindkét gyerkőm abban nyugodott meg a leghamarabb, s amikor látogatók jöttek, azoknak is csak abban adtam a kezükbe.
Kisvirág, ilyen naaaaagy labdát mi is vettünk!Kép Szuper jóóó rajta üldögélni. Van a Péterfy S. utcában valami mintabolt, ott mindenféle színű és szagú labda kapható.
Mostanra mi is szert tettünk babakocsira -mert már van vagy 3, muszáj testvérkocsit beszerezni. A 16 hós Adélom ropi lábai még nem bírnák a tempótKép Mivel itthon nincs túl nagy választék, a legtöbbnek gagyi a kereke, az e-bay-en kinéztünk egyet, anyósomat pedig rábeszéltük, vegye meg!Kép Sajnos ide képet még egyszer sem sikerült feltenni, de azért higgyétek el, naggyon profi!Kép Kép
Megyek, még olvasgatok vissza.
J.
(27+1)mint KariKép

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?