Bea!
Ugyanúgy, ahogy először.
Miután betette azt az egy sort , hogy csatolt, akkor nyomsz egy entert, és újra kezded a folyamatot.
A pelenkák? Hát én eddig megmondom őszintén sokat kipróbáltam. Lilinél Liberóval kezdtünk, adjuk a gyereknek a legjobbat. Csakhogy állandóan átázva ébredtünk. Áttértünk a Pampersre, hogy adjuk a másik legjobbat. Azzal egy darabig nem volt gond, amíg Lili mozdulatlanul feküdt. Amint mászni kezdett, elmozdult, átáztunk.
Aztán egy idő után sajnos az ár dominált, amikor láttam, hogy húzós dolog ez anyagilag. Akkor egy darabig a Metroban volt kapható egy pelenka, a nevére nem emlékszem, de olcsó volt és jó.
Aztán áttértem a Tesco-s lila zacskós pelenkára. Az jelenleg a bolti pelenkák közül a legolcsóbb, és szerintem a legjobb. Semmi gond nem volt vele, csak ritkán.
Aztán böngésztem a neten, találtam ezt a házhoz szállítást, és kipróbáltam a pelenkákat.
1. Mindegyik fajta légáteresztő
2. Tépőzáras
3. derékgumírozott
4. belső felén dupla gumírozás (kifolyás ellen)
Lényegében éppen olyanok, mint a bolti jó minőségű pelenkák, csak más a mintájuk (bár pl. a tengeri állatos az a Tesco pelenka). Van vizeletjelzős, a közepén egy csíkkal. Ha pisis a pelus, akkor elszíneződik a csík. Midnegyik nagyon jó nedvszívó. Én nyúzom, mert Lili sokat iszik.
Aztán most, hogy kettőt pelenkázok, már tényleg az ára számít, meg az, hogy nem kell elrohannom érte a boltba.
Ja, és jövő héttől indul a házhoz szállítás! Nem a posta hozza, és nem kell előre fizetni, hanem amikor átveszed!
Judit!
Üdv!
Én ugyan távmunkában itthon dolgozom, de amúgy normális lehetőségről én sem nagyon hallottam még.
Hú gyerekek. Ahogy olvastam azért sok helyen van kusza helyzet az exekkel
Akkor én nagyon szerencsés vagyok
Orsi!
Van pozitív példa, tényleg. Én is hallottam már. Bár én már nem is úgy gondolok magunkra, mert csak egyszer cseteltünk, aztán találkoztunk is. Úgyhogy csak az első lépés, a megismerkedés volt a neten keresztül.
Tünde!
Már biztos vége a vizsgálatnak! Mi volt?
Gratula a fogacskákhoz. Nekünk még se híre se hamva.
Puszi: Bogi