Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
A csatolt tesztrõl: web-es nézetben mentettem el, elméletileg tehát word-del is nézhetõ ill. explorerrel. Este megpróbálom újra elmeneteni, ha még megvan.

kati,
ha a liget mellett lesztek már, gondolom, oda jársz majd ki a gyerkõc(ök)kel. Te is benne lennél egy gyakoribb taliban?

Állatkerti belépõ: kicsit húzós az ára (de mi ajáddékba kaptuk KépKép)
Felnõtt: 2990 Ft, gyerek (két év felett, addig ingyenes, de én anno a 3 éves fiamat még beloptam Kép)2490 ft. 2002 dec. 31-ig érvényes.

Mi benne vagyunk akár a heti 2x állatkerben is. Bár az biztos, hogy a gyerekek (legalábbis akikkel eddig votlam) nem kifejezetten az állatokért mennek oda Kép. Meg akár a heti 3x ligetben, v. Margitszigetben.
Este jövök - mától van chellónk, lés muszáj volt most kipróbálnom Kép Tényleg nagyon gyors.
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Ja: Állatkerti info-vonal:
343-0218.
Nemtom, családi bérlet van-e. Több gyereknél az élenne az ideális...
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Tegnap megkapta Csongi a szurit. Hát nem tetszett neki, visított is rendesen, de kifelé már vigyorogva dobta a puszikat a dokinéninekKép
Egy kúppal, egy óra alvással, két szurival és egy Sabin-cseppel egész délután kinn rohangált a játszótéren! Na estére kissé elfáradt és éjjel is felsírt, de amúgy egyenlõre semmi gáz.

Andi! "Imádom" az ilyen anyukákat. Most elárulom az én fiam 8,75 kg 15 hónaposanKép Pedig mondtam a védõnõnek, hogy legalább 9-et mondjon mááánKép És 76 cm. 7 cm-t nõtt 3 hónap alatt.
Nos ezzel csak azt akartam jelezni, hogy nem kismalacot etetünk, hanem gyereket. És nem hízókúrára vannak ítélve, hanem normális növekedésre. Kiráz a hideg az ilyen h*lye tyúkoktól, már bocs!

Kati,jó, hogy írtál az oltásról, komolyan már annyi rosszat hallottam. Remélem nálunk sem lesz gond!

Hajni, Vikinek jó nyílogatástKép

Napocska, remélem minden rendben lesz, sajnos erre nem tudok tanácsot adni. A férjem borsos pálinkával való öblögetést javasol, de én meg nem innám!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Hát megoldódott munkavállalásom ügye, az óvóda megoldotta. Közölték, hogy szeptember elõtt, ne is álmodjak róla, hogy felveszik a gyereket, és különben is két hét múlva kezdõdik a szünet, 1 hónapra. Utána meg összevont csoportok vannak, és ha nem akarom a gyerekemet kikészíteni akkor jobban járok, ha nem ebben az idõszakban akarom beszoktatni. Nem ilyen durván mondták, de ez volt a lényege. Úgyhogy egyelõre maradok itthon. Kép Fönököm is megértõ volt, meg mondta hogy tényleg nagyon kicsi még Tomi, Õ úgy emlékezett, hogy egy évvel idõsebb. Nem tudom amikor valóban vissza kell majd mennem, akkor is ilyen megértõ lesz-e.

Kanga!
Remélem már jobban vagy, a hormonok is elcsitultak és jobb már a kedved. KépKép A kicsomagolás módja meg lényegtelen, fõleg ilyen esetben, a végeredmény a fontos, hogy van egy gyönyörû és egészséges kislányod. Kép

Emese!
Örülök, hogy újra vagy, de azzal fenyegetõztél, hogy állandóan leszel. Hol vagy? KépKép Nagyon ügyes Lili, hogy már pelus nélkül szaladgál. Kép

Edóka!
Egyszem fiadnak, így utólag is sok boldogságot. Kép

Kati!
Megértem anyai büszkeséged! Nem kis teljesítmény volt Alextõl! Kép Osztálykirándulás nagy szám lehetetett. Kitti élvezte a gyerekeket? Csak azért kérdezem, mert amikor hozzánk jönnek a kisebb sógóromhoz az osztálytársai, Tomit le sem lehet vakarni róluk. Követi a fiúkat mindenhová mint egy kiskutya. Kép
Lépcsõzés jó kis torna lehetett, megvolt a napi edzésadagod. Kép

Évi!
Egyetértek az elõttem szólókkal, én is csak sajnálni tudom azt a kisfiút. Az enyémet már erõszakkal sem lehet a kocsiban tartani., és természetesen a kedvencei a pocsolyák (mint minden hasonló korúnak). Kép
Dehát nekik még tényleg ez a dolguk, hogy mindent kipróbáljanak és tapasztalatokat szerezzenek. Egy kis kosz meg nem árt, azért van az Anya, hogy kimossa. Nem?
Tényleg nagyon egy húron pendülnek a fiaink. Tomi is úgy tudja rúgni a labdát, mint akinek a génjeiben kódolva van. Belõle még lehet focista, nálunk Apa nem tör autóversenyzõi babérokra. KépKép

PM!
Torokfájás elmúlt? Te karcsú nõci, ha másra nem is önbizalom erõsítésre jó volt az osztálytalálkozó! KépKép

Andi!
Én is sajnálom, hogy nem jött össze, de majd legközelebb. Kép Mondtam ,hogy Timi nagyon fáradt volt. Képzeld el a Keletibe úgy mentünk ki, hogy az én lányom menetközben elaludt. Alvajárva vonszoltam magam után. Kép Felvenni szegényt nem tudtam, mert rajtam meg a Tomi aludt, úgy sajnáltam a kiscsajt. Szerencsére az esõt megúsztuk. Kép Bográcsozás most végülis mikor lesz, mert én a pontos dátumot sem tudom, és addig nem tudok nyilatkozni sem.
Ezen a kukaclevesen én akkorát nevettem. Elképzeltem magam elõtt a szitut. KépKép
Nem hiszem el, hogy ma még vannak ilyenek, marhatokány 5 hónapos gyereknek! Kép Ez ám a modern csecsemõtáplálás. KépKép

Napocska!
Fog Kép Szerencsére így még nem jártam, de minden együttérzésem a tiéd. Szörnyû lehet. KépKép

Hajni!
Az elsõ bekezdésed, mintha az én páromról szólt volna. Néha Õ is beindul és akkor össze-vissza telepítget mindent a gépen. Nálunk is volt már, hogy egyszerre volt fenn a gépen a ME és az XP.
Örülök, hogy ilyen jól rendbejött Viki komolyabb beavatkozás nélkül. Kép

Zsóka!
Felkeltetted az érdeklõdésem az állatkerti bérlettel. Szerintem megéri még így is. Igaz nem olcsó, de mikor mi tavasszal voltunk a családi belépõért is fizettünk 2800 Ft-ot. Apa nem sûrûn jön velünk, tehát akkor kell 1 felnõtt, és egy gyerek bérlet. Két családi belépõ árából kijön, és egész évben járhatunk az állatkertbe. Megéri, határozottan megéri. Azt hiszem mi is csatlakozunk. Kép Ja és benne vagyok én is a sûrûbb találkákban. Szerintem heti egyszer mi is be tudnánk menni.
Ja, megnéztem az állatkert honlapját (www.zoobudapest.com) az árlistában nincs családi bérlet. Kár...

Te jó ég már megint mennyit írtam, elolvassa ezt valaki?

Puszi mindenkinek
Ancsa

Kép
Kép
Kép
anyanyanya
 
 


Sziasztok!
Iboly,
írtam neked, de visszajött, mert tele a postafiókod!
Puszi:
Ágci
Bocsi az offért!

Kép
Ágci
 
 


Sziasztok!

Már megint olyan sokan és sokat írtatok... KépKép

Évi! Nekem a pocsolyákkal csak egy bajom van, félek, hogy Lili felfázik. Ezért nem nagyon engedem bele, csak, ha már a lakhelyünk közelében vagyunk. Egyébként vasalás közben szoktam dühöngeni, hogy a csodamosóporok alig veszik ki a koszt vagy egyáltalán nem. Te hogy birod? Én is ideges vagyok egy kicsit az oltás miatt, jó volna hamar túllenni rajta. Ti is hamarabb mentetek?

Kati! Mivel elég szelesnek és hûvösnek találtuk az idõt beugrottunk a Camponába a gyerekruha boltba. Ezért mentünk késõbb. A bográcsos talira még mindig nem tudom, hogy megyünk-e, Szabi tuti nem jön és nem tudok utazótársat találni. Kép Alexnak nagy-nagy gratula.

PM! Hú, de rossz vagy ... Te kis csintalan... Én is úgy megmondom neked mingyá KépKépKép

Andi! Ez hihetetlen amit írtál az 5 hónapos gyerekkel kapcsolatban. Durva. Van egy ismerõsöm, akinek a 4 hónapos gyereke alig akar szopni. Próbálkoztam erõltetni, hogy mit, hogy csináljon, nagyon akartam, hogy a baba szopizzon még. De csak én akartam, õ adta tovább a teát, a cumit, mindent és csodálkozott, hogy szegény kicsinek nem kellett a cici. Szegény gyerek... Puszilom Zsófit...

Ancsa! Tényleg legalább megoldódott a dolog. Mostmár nyugodt lehet a lelkiismereted.

Kriszta! Lili fogai így nõnek. Van felül 4, alul 2 és 2 rágófog. A rágófoga 2 hét alatt úgy kinõtt, hatalmasan virít a szájában. Nem is tudtam, hogy költöztök.

Iboly! Hogy van türelmed azokhoz az anyukákhoz, akik nem akarják megfogadni a tanácsodat?

Hajni! Azért a férjedet ne dobd ki KépKépKép

Adri! Levi gyönyörû kisfiú. Lili is így üli meg a vécét, csak õ mostanában nem pisil bele, hanem a wc papírt fecnizi bele, de azt sokáig csinálja...

A segítségeteket szeretném kérni. Szeretném Lilit leszoktatni arról, hogy a cicimen aludjon el délután. Hogy tehetném ezt, hogy minél kevesebb sírással járjon?

Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Napocska!!!
Foghelyfájás: már a múltkor is gyanús volt, amiket írtál, hogy sokáig fájt a helye. Most meg a vérzés... Nekem is volt ilyen egy foghellyel, 1 hét után derült ki, hogy egy csontszilánk benne maradt (a kihúzáskor tört le), ott mozgott és idõnként vérzett újra emiatt a seb. Lehet, hogy meg kéne röntgeneztetni...
A szilánkot végül én operáltam ki, egyszercsak úgy mozgott, hogy kilátszott a sebbõl a vége, szemöldökcsipesszel kiszedtem Kép Nem is vagyok ám mazochista Kép Pestre menni emiatt rosszabb lett volna...
Mára ennyire futja csak Kép

Sziasztok
Edóka
Edóka
 


Kosoznom mindenkinek egyuterzest.


Fogam megoldodot. Elossozr is nagyon kedvesen napalos chates tarsasag ebren tarott , mert egesz ejszaka nekem nemigazan akart elalni a verzes volttak 40-50 percekamikor semmi de mindig ujra es ujra kezdte. Edoka valamiigazsag van dlogba, mert mikor elkedet verezni ra kb egy felorara egy kis darab kijott a fogambol ami valoszinu eddig elzarta a ver utjat. De utana a ver keptelen volt elalni.
Kaptam sok jo tanacsot Zsaja es Cserszomorces oblogetest, vagy jo sokaig aztatot fekete tea, tenylge ereztem hogyhatnak de nem volt az igazi. Igy aztan reggel elso voltam orvosnal. Szepen megrongeneztek, halsitennek semmit nem talaltak, csak egy nagy vereret ami pont ott huzodott es ugy tunik tul sok vert szalitott. Szoval szpeen osszevartak az inyemet es elote meg kitomkodtek a lyukat nehogy tovabb tudjon verezni .
Aztan haz johetem es vegre aludhattam.. eletembe nem aludtammeg olyan jol mint most. Most meg mar virkockodhatok lanykaimmal Kép)

Bocsanat meiret csak magamrol irok. De mindnekinek minden jot es jo egeszseget.

JA tudommeg mit akartam en Liat csak is gumicsizmaba engedem tocsba.. Itt raadasul mindig hideg is van nem szeretnem, ha megfazna, de ha gumicsizma van rajta akkor mindnet szabad. Mondjuk akkor meg Noverek is imadnak tocsazni.

Napocska
napocska
 
 


Napocska!

Jobbulást! Kép
Na most meg én nem tudok aludni. Kép

Hajni, Ancsa!

Együttérzek veletek, nálunk tegnap kuszott fel az XP, pedig a 2000 is csak féléves. Kép
Idõnként én is megõrülõk ettõl a megujjulási mániától. Mire kitapasztalok valamit, megszokom, feltöltöm a saját cuccaimmal, szépen rendbe rakom akkor jön az ujbbnál ujabb cucc és borul minden.

Zsóka!
Na milyen a sebesség? Ugye milyen klassz? És képzeld ha adsl lenne ugy éreznéd magad mintha versenyautóba ülnél. Kép
Na jóvan most 180 mész. Kép Kép Kép
A kukac címed is megváltozott?

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


SZiasztok!

Anikó, szerintem próbáld meg azt, hogy alvás elõtt adsz neki cicit, de még elveszed tõle, mielõtt elaludna, és valami mással lekötöd a figyelmét. Pl. nálunk ez úgy folyt, hogy határozottan elvettem tõle, amit persze tiltakozva fogadott, aztán bömbölt is, én meg csak átöleltem, és halkan énekeltem neki vagy beszéltem hozzá, vagy egyszerûen csak csukott szemmel megvártam, amíg abbahagyja. Sírás vsz. mindenképpen lesz, de pár nap alatt, ha kitartasz, hozzászokik az új rendhez. Az is használhat, ha elmondod neki, hogy miért nem hagyod cicin elaludni.

Napocska! Hát, nem irigyellek. Még nekem is van hátra két fogam, plusz röntgen, lehet, hogy az egyik még be is van gyulladva, már január óta csináltatom õket, és lassan egy vagyont fizettem értük. Viszont tök jó érzés, hogyha kinyitom a számat, nem fekete tömést látok itt-ott, hanem szép, fehér fogakat.Kép És jó az is, hogy nem fáj, meg maga a tudat, hogy most rendben vannak. Ja, és a fogorvostól való félelmem is (ami egyébként amúgy minimális, legfõbb oka inkább az injekció és a húzás volt) elmúlt. Injekciót már vagy ezret kaptam, húzni nekem még nem húztak, remélem meg tudom úszni még egy ideig. Azért mázli, hogy elmentél dokihoz a vérzéssel, még jó, hogy nem fertõzõdött el. Remélem, mielõbb rendbejön a fogad helye!

Pocsolya: na, azt én sem értem, hogy egy gyereknek miért kéne makulátlannak lennie. Bori tegnapelõtt a téren az ivókút alatt öszegyûlt sárban tapicskolt hatalmas elégedettséggel, nyakig barna volt és vizes, de olyan jó volt látni azt az örömet az arcán, hallani a visongását, hogy én csak ültem és együtt örültem vele. Majdnem odaálltam mellé ugrálni, de a melóba járós nacim volt rajtam, azt meg nem akartam összepiszkolni.Kép Amúgy tegnap meg már csak egy hófehér nacija volt tiszta, abba ment homokozni. Hipo van, mosógép van, ha nem lesz fehér, az se gáz. Ismertem egy anyukát, eljöttek hozzánk egyszer, a lánya a kertben rohangált fel-alá, õ meg állandóan utána, hogy jaj, csak el ne essél, mert piszkos lesz a ruhád. Tessék, most már piszkos is. És amikor a gyerek elesett, ahelyett, hogy õt vigasztalta volna meg elõször, leporolgatta a nadrágját, meg hogy jaj, ez már sosem lesz tiszta... Hááááát... Az ilyen gyerkõcöknek nem lesz túl élménydús gyerekkora, és még az is lehet, hogy olyanok lesznek, mint az egyik ismerõsöm, akinek a lepedõjére ismeretlen ember nem ülhet le, mert attól fél, fertõzést kap tõle.

Kriszta! Bori fogai sem a nagykönyv szerint nõttek. Elõször kijött a bal felsõ szemfoga, aztán a jobb alsó metszõ, aztán a bal felsõ metszõ, majd egy pár rágó, aztán a másik két metszõ, aztán még egy pár rágó, és most a maradék szemfogak...Kép Nem túl tipikus, mi?Kép

Most mennem kell dolgozni, puszika mindenkinek:

Dia
Dia
 


Sziasztok!

Teljesen lemaradtam a tempótoktól. Bocsánat, hogy nem reagálok nektek egyesével, de egyszerûen nincs rá erõm. Hulla fáradt vagyok. Minden nap elhatározom, hogy írni is fogok, de egyszerûen mire elolvasom, hogy miket írtatok, már teljesen elfelejtem, mit akartam írni. Kép

Nálunk a koszolás még csak az evésben merül ki, mert Balu még nem megy. Na, jó, ha valamilyen parkban pokrócozunk, akkor persze õ is lemászik a pokrócról, de ez van. Az evés utáni ruháit meg hagyjuk! Kép 2 bodyja van, amit nem vagyok hajlandó rajtahagyni etetéshez, mert ki tudja, mikor kell valahova normálisan öltözve mennünk, de a többin nem izgatom magam. Már mindegyiken van egy kis meggy vagy sütõtök folt Kép De hát annyira élvezi, hogy õ foghatja a kanalat. Nem vehetem el tõle! Kép
Balu néhány napja már a nagykádban fürdik. Elsõ alkalommal még kis tapasztalatlanok voltunk, és azt a dugót dugtuk a kádba, ami láncon lóg a kád szélén. Persze rögtön kihúzta, és leengedte maga alól a vizet Kép
Egy hete tud mászni, úgyhogy elkezdtünk egy szinttel feljebbre pakolni Kép Csak a vezetékekkel nem tudom, mit csináljunk. Megfogja õket, rászólok, ekkor rámvigyorog, és rángatja tovább. Nagy gazember! Kép

Azt akartam megkérdezni tõletek, hogy ti mikor kezdtétek el mosni a gyerekek fogát?

Aniko: én is ezzel küzdök. Az esti elalvást megoldottuk, de a nappali egyszerûen nem megy.

Tegnap az önkormányzatban voltam, de persze nem kaptam értelmes választ a kérdésemre. Egy baráti pár kint él Kanadában 1 éve. A fiú kijelentkezett az állandó lakhelyérõl, mert ezzel jelzi, hogy külföldön él. A lány is ki akart, de végül nem intézte el. Szeretnének összeházasodni, mikor hazajönnek a nyáron látogatóba. Ehhez kellene egy igazolás, hogy nem házasok, de ezt az állandó lakhelyük szerinti népességnyilvántartó adja ki. De a fiúnak nincs ilyen. Mi ilyenkor a teendõ?? Magyar állampolgárok.

Most eldugulok! Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


bogancsi,
ha pénzkérdés, töltsd le az oldalt, kapcsolj szét, olvasd el,írj, ha akarsz, menj fel újra a netre, küldd el a hozzászólást, így sokkal olcsóbb. Én is így csinálom. Kép

Andi,
azt a nõt (fülsebes gyerekkel) megrúgtam volna. Tuti. De legalábbis kiabáltam volna vele. Nem birom elviselni, mikor egy gyereknek fájdalmat okoznak. Megtépném. (Na jó, a többit megtartom magamnak.) KépKépKép

Ancsa,
elolvassa. Kép

Anikó,
miért szeretnéd leszoktatni Lilit a cicin elalvásról?

Mi nem unatkozunk, de nem rossz!

Virág
Virág (fiore)
 


Sziastok!
Elöször is Dórkának megvan a 6.foga!Egy folytában ezt mondogatja,hogy Hinta-Hinta.Olyan aranyos Ö tartaja bennem a lelketKépKépKépelöjött régi problémám!!!Jövö héten megyek DokihozKépsajnos nem tudom máshogy megoldani!Rengeteg ismerösöm le hülyéz,mert egy anya,hogy lehet pánikbeteg!Mikor ott a gyereke!Remélem ti megértöbbek vagytok!Egyre többet jön ki rajatm a pánik jellegzetes rosszúlléteiKépKép!Valószínü kimerültem!Végig alusszuk az éjszakátKépKépKépKép!!!Képzeljétek el 10 másodpercre kb. állt kapaszkodás nélkül.Egy kézzel lépeget.Mondja,hogy napapa=nagypapa

Pele:Annyira örülök,hogy ismerlek!Nagyon sokat gondolok rád.Valahogy benned megbízom,és tudom te tudnál segíteni.De nem várhatom el most fontosabb dolgod van ott a tündér kisfiad és a tesói.Ja meg ismeröst nem kezelünk elmélet!Igazad van!!!KépKépKépKépKépneked!Ha tudsz a XVIII.kerben egy jó kollégát ajánlani akkor légyszíves küld el nekem sms-be a nevét ill. címét!!!!Köszönöm szépen!!!!NEM ADOM FEL!!!ETTÖL MÉG JÓ KEDVEM VAN CSAK OLYAN ROSSZ,HOGY TÁVOLABBRA EGYEDÜL NEM TUDOK KIMOZDÚLNI!!!!!!

Kanga:Drukkolok neked,hogy hamar túl legyél a depin!!!SokKépKépKépKépKépnapot!Sajnos én is benne voltam 2-3hét és semmi sírás nem fog elöjönni!

Evey:mi is megyünk 16-án ez már biztos!!!Olyan jó lesz megint veletek és a gyerekekkel lenni,kell egy kis társaság!!!

ÉvI:WC-s dologKépKépKép:!!!Csongi biztos,hogy nem fogja örökölni a fül fájósságot!!!!Föleg ha csak neked voltak ilyen problémáid,mert ha mondjuk a szüleidnek is voltak ilyen problémái akkor elöfordulhat,hogy a gyerek is örökli.Ez olyan mint az én epilepsziám volt=nem öröklödö, így a gyerek sem örökli!!!

Momo:A párod családjában is volt fülfájos????

Ági:Merre vagy?Remélem pocaklakó jól van??SokKépKépnapokat!

Andi3:Egyetértek a maszatolással.Nálunk a szomszéd ki van akadva,hogy a kutyánk nyalogatja a gyereket!Olyan jól elvannak a két kutya meg a Dórkám!Igaz mindig megmosom a kezeit utánna,mert ujj szopó!Igen is legyen egy gyerek tetötöl-talpig maszatos föleg nyáron amikor jóformán elég egy naci meg egy trikó!Még pelenka sem fontos,na bum ha oda pisil a fübe!KépKép!Szellöznie kell a popsijának is!!!

Emese:Mikor tudunk talcsizni szalvéta technika kapcsán,látni szeretném,hogy kell csinálni!?

KErika:Nekem is sikerült végig alussza a Dóri azéjszakát!!!!
Hétvégén megint utazunk szombat indulás anyósékhoz vasárnap vissza!MegintKépKép!A dédimama személyesen akarja felköszönteni a lányunkat!Mindig nekem kell hozzá igazodniKépKép amúgy pedig nem kedvelem!!!!
Sziasztok!Jövöhéten legkésöbb irok!
Minden szüli és névnaposnak házassági évfordulósnak Sok Boldogságot!!!!KépKépKép!!
Jövöhéten irok holnap még olvaslak titeket!!!!
barika_andi
 
 


Sziasztok!

Zsóka!
Nekünk meg mától van Chellónk! Nekem is ki kellett próbálni! Kép Mi is szívesen Ligetezünk , már csak azért is mert itt lakunk mellette.

PM!
Még csak most derült fény a pocaklakódra és már az AFP-nél tartasz! Kép Úgy szalad az idõ!

A depim szûnõben van! Igazából csak aznap volt durva amikor hazajöttünk.
Gergõm kezelhetetlen , de legalább imádja a hugiját!
Én most szabadultam meg a "cérnáimtól" , és megkönnyebbültem , mert tényleg nem fájt! Pedig volt majré! Kép

LÁNYOK!
Én nagyon szeretnék menni bográcsozni , de nem gondoljátok , hogy korai még ennyire kimozdulni egy babussal aki még a 3.hetet sem töltötte be?????????

Most megyek , mert a párom is akar élvezkedni a Chellón! Kép

Üdv
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok,
Bigacsiga, a kukacos címem maradt. Tegnap meg akartam nézni az emileket, erre kiírta, hogy kapcsolat megszakadt, miközben a bongészõ szépen (és gyorsan KépKép) mûködött. Kellett egy kias idõ, mire rájöttem, hogy még mindig a modemmel akar tárcsázni... Kép

Kanga, ezennel felveszlek a ligeti talisok nemlétezõ listájára. Akkor ezexerint ti oda jártok sétálni is, nem? Tényleg jó lenne találkozni: Csajok, ha holnap de. nem esik, mi kiemgyünk a ligetbe. Ki csatlakozik? Teflonszámomat a levlistán megírom, hívjatok. Nekünk egyre haza kell érni, szal úgy fél egyig érünk rá. De akár tízkor is ott lehetünk.
Állatkert: ha bárki csatlakozik, az nagyon jó, de azt hiszem itt max. három mamáról+gyerekeikrõl lehet szó, mert akkor csoportos felkvonulás lesz... Kép Ha ennél többen találkoznánk, az szvsz "mozdulatlanul" lenne jó, egy pokrüócon ülve vhol a fûben...
este jövök,
üdv
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Barika Andi!
Hát miért ne lehetne egy anya pánikbeteg? Meséld el az ismerõseidnek, hogy ez nem döntés kérdése. Az meg csodálatos, hogy máris keresed a megoldást. Ilyen hozzáállással szerintem hamar ki fogsz lábalni a dologból. Kitartás! Szorítok Neked!

Kanga!
Talán kérdezd meg Virágot, hogy mikortól lehet kimozdulni a babávalKépKépKépKépKép. Egyébként, ha tudsz róla gondoskodni, akkor szerintem semmi akadálya. Én is majréztam annak idején, de az unokanõvérem "felvilágosított", hogy ne aggódjak, hisz a néhány hetes babákkal lehet csak igazán jól közlekedni, késõbb már sokkal macerásabb lesz. Igaza voltKép Mi 3 hetesen az építkezéshez vásároltunk (nem is egyszer), 4 hetesen a fõnökömet búcsuztattuk egy étterem kerthelyiségében (egyik rekord alvása volt Borcsának) késõ estig.

Szile
Szile
 


Sziasztok!

Zsóka!
Igen mi oda szoktunk járni Gergõvel. Minden délután az elkerített játszótérre. A holnapit még kihagynám , mert nem megy még annyi séta. Sõt!

Szile!
Köszi a tanácsot! Megfontolom.

Azért még várom a tanácsokat!

Üdv
Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok!

Barikaandi! A párom pánikbeteg, tudni nem tudom, de sejtem mi ez. Ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak, kezeltesd magad sürgõsen és meglátod 1 év múlva már nem is emlékszel rá. A párom 10 évig húzta, már 1,5 éve szedi a jó gyógyszereket (mert volt rossz is, próbálgatni kell és, ha nem jó az orvos nyugodtan válts) és hatalmas változás állt be, de még nem teljes. Én mindenesetre élvezem, hogy 60 km-es körzetbe is el tudunk menni rosszullét és hullasápadtság nélkül.

Virág! Azért szeretném Lilit leszoktatni a délutáni cicin elalvásról, mert nyáron költözünk majd és anyukáméknál lesz Lili egész nap és szeretném, ha el tudna aludni nélkülem is. Már most is kint tudnám hagyni egy napra anyukáméknál, de mivel alváshoz igényli a cicit nem tudom. Na nem mintha szivesen mennék nélküle akárhova is.

Dia! Nem alszik el cicin, de ahhoz, hogy délután elaludjon elõtte betankol.

Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

BarikaAndi! Tessék gyorsan egy jó szakembert keresni! Egy ilyen okos kislánynak egészséges anyucira van szüksége! Biztos van aki tud neked segíteni! Kitartás, gondolunk rád!
Dórinál milyen módszert alkalmaztál éjszaka átalvásra?

Geri, a felfázástól én is tartok, ilyenkor zárt cipõt kap. A gumicsizmával az a bajom, hogy még a 20-ban is csónakázik a gyerek lábaKép
A cicire tényleg az a módszer, hogy próbáld meg hamarabb elvenni, mielõtt még elalszik. Mondja ezt bagoly a verébnek... Nálunk meg cumisüveg-szindróma vanKép
Igen, oltásra hamarabb hívtak, de nem bánom, így legalább túl vagyunk rajta!
Csonginak inkább sötétebb ruhái vannak...Tudod olyan fiús kék, zöld, barna! Kevésbé látszik a folt rajta, mint a rózsaszínenKép

Tényleg, még mindig alvás. A múltkor említettem, hogy gyerek nevelés van. Igen ám, de utána utaztunk, aztán meg nem volt türelmem, most meg oltást kapott, közben azszem fogzik is. Mindig húzom halasztom, és könnyebb odamenni, megitatni, alszik tovább. De így ismét ki tudja hányszor ébred. Egy este hagytam sírni, csak mondogattam, hogy este van aludni kell, aztán az apja megunta és átjött. Csongi kiabált még, hogy anya, anya, de végül az apa határozottan CSittet mondott és kb. 10 perc múlva aludt a gyerek. Lehet, hogy ez a megoldás?!

Napocska, remélem már jobban vagy!!!!

Cory, látnád a konyhánkat egy-egy evés után! Õrület. Csongi ott tart, hogy semmit nem hajlandó enni, csak ha õ veheti a szájába, kézzel-kanállalKép Amúgy tök ügyes, csak nem mindig sikerül precízen. Nos, én olyan elõkét adok rá, ami lemosható, az ujja is belebúlyós, és leér a gatyójáigKép

Jut eszembe. Csongi nyert a babaponton egy fotópályázaton. Megosztva 2. lettKép Tök jó!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Geri!

És ha cici helyett valami mással tankolna be?! Joghurt, tejpép, gyümi? Aztán mondjuk énekelnél neki? Nálunk most éppen az jött szokásba, hogy elköszön a teknõcöktõl, a macitól, és mindentõl amit meglát. Utána lehet a kiságyba tenni!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Sziasztok Lányok!

Két napja készülök, hogy írjak egy pár sort, de vhogy mindig elmaradt..

Ma megkapta Jancsi a 15 hónapos oltást, elég jól tûrte..Mire kiértünk a váróba, már dumált. Lényeg, hogy túl vagyunk rajta.
Egyébként 10.33 kg, és 84 cm.
És Kati igen, egyszer komisz kis disznó, máskor meg egy imádnivaló angyalkaKépKépKép

Ma lett egy új "háziállatunk": egy elhagyott teknõsbéka. Az úton találtuk, épp akkor akart öngyilkos lenniKép Kiderült, hogy vmi barom levágta a farkát és a bal hátsó lábfejétKépKép Megsajnáltuk, hazahoztuk..és (elõre is bocs Kati, Emese!!!) Béla lett a neveKép Asszem görögteknõs, kb. tenyérnyi nagyságú..

Rettentõ sok levelet kaptam..aminek részben örülök, részben meg dühöngök: mivel a Westel max. 9.6 kb/s-mal tud csatlakozni, így egy letöltés fél órát is igénybe vesz..és hát sajna nem ez a legolcsóbb társaság.

Képzeljétek, ma Hannus hazaállított egy díszkötésû vörös rózsaszállal..amit egy oszt.társától kapott..KépKép.És ez nem a múltkori versíró kölyök...

Edóka, kérhetem az elsõ részt? Én lemaradtam, de kikövetkeztettem, hogy mirõl van szó..

Emese, ha még szóba állsz velem, írnék egy pár sort rólunk emilben, meg (és itt jön a hátsó szándék Kép)kérdeznék is vmit..

Mára ennyi tellett, bocs érte.

Mindenkinek pussz, Ibolynak külön, hátha felvidulKépKép (ma hallottam) "sziatok!!" Igen, így!!

Verus

Kép
verus
 
 


Sziasztok!

Edóka, veled kezdem, boldog szülinapot Viktornak!

Norcsi, remélem, jobban van a füled és a vendégeket is ki tudod pihenni.

Ágci, megkaptam, mingyá írok.

Évi, gratulálok Csongi eredményéhez!

Napocska, gyógyuljon az a seb+a fog! Remélem, jobban vagy!

Verus, Kép Kép

Anikó, biztos vagy benne, hogy ha nem vagy ott, akkor sem aludna el Lili cici nélkül? Ki kéne próbálni. Gergõ is cicin alszik el, de ha én nem vagyok a közelben, akkor a férjem is, a nagymama is elaltatja gond nélkül.

Kérdésedre válaszolva: a Liga képzésén azt tanultuk, hogy ne tanácsadásnak fogjk fel a dolgot, hanem inkább úgy, hogy megosztjuk a tudásunkat más anyukákkal. Informáljuk õket. Õk pedig felnõtt emberek, önálló döntési jogkörrel, akik a megfelelõ információk birtokában megfelelõ döntést tudnak hozni. Nem nekem, hanem nekik megfelelõt. Ha a döntésük egyezik az én "tanácsommal", akkor nagyon örülök, hiszen én úgy gondolom, helyes döntést hozott. Ha másképpen csinálja, elfogadom a döntését, de persze szomorkodok, mert szerintem lett volna jobb megoldás is.

Evey, csak miattunk nem kéne disznót is fõzni, ha Verus elfogad partnernak, szívesen sütögetem vele a mi pecsenyénket is. Verus?

Lányok, most egy darabig nem jövök, de emailen + a levlistán elérhetõ vagyok.

Puszi mindenkinek
Iboly
iboly
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást, Ancsa, itt vagyok! Kép
Lili ma sikeresen beijesztett, közölte, hogy fáj a füle, loholtam vele dokinénihez, de szerencsére semmi vész. Ezt mindig olyankor adja elõ valamelyik gyerekem, amikor 3 napra nagyizni készülünk a világ végére. Doktor néni már megkérdezte, hogy mit gondol a nagyi, hogy folyton olyankor purcannak ki a gyerekek, amikor hozzájuk megyünk.

Ma olyan helyesek voltak a gyerekeim! Esõ után elkezdtek csigákat gyûjteni. Hááát, én még ennyi csigát életemben nem láttam együtt. csináltak nekik csigafészket, amibõl azok a piszkok folyton kiszökdöstek..
Elképesztõ, mivel nem tudnak játszani... Kép
Ennyit a tiszta gyerekekrõl... Kép


Barika! Van egy ismerõsöm a közelben (ovis anyuka), pszichiáter, megkérdzem, vállal-e. Érdekel?
Fel a fejjel, nyugi, ha Te változtatni akarsz a dolgon, tuti menni fog!
Szalvéta-ügyben kicsit várnod kell sajna, mert gipszbõl teljesen ki vagyok fogyva, de szólok, ha kapok utánpótlást.

Verus! Emilt várom minden hátsó szándékkal együtt!
Béláért nem haragszom, de majd megkérdezem az illetékest is, mit szól hozzá.KépKép

Évi! Csonginak gratula! Igazán megmondhatnád, hol nézhetjük meg a nyertes képet!!!

Adri! Leevi tényleg nagyon helyes kissrác gumigatyában, vécén, mindenhol! Kép

Anikó! Hová költöztök? Miért nem mesélted eddig? vagy én vagyok nagyon lemaradva?

Cory! Nekünk dokinéni azt mondta, hogy amikor pici a fog, akkor csak át kell törölgetni, amikor már lapátka, akkor adhatsz neki puha fogkefét, amit persze elõször csak rágicsál, aztán ha megszokta, lehet surizni. De fogkrémet csak akkor, ha már tud köpni. És hajlandó is. Mert ugyan az én Lilim kiválóan köp, de a fogmosóvizet következetesen megissza.

Kanga! Szerintem is problémamentesebb egy babakocsiban fekvõ típusú gyerekkel kimozdulni! Ha jó idõ van, miért ne?

Na, mindenkinek puszi, akiknek nem írtam név szerint, azoknak külön!Kép
Holnap elutazunk, csak vasárnap este leszek, addig csak annyit írjatok ám, hogy el is bírjam olvasni!
Sziasztok!
Emese
Emese
 


Sziasztok,
Holnap délelõtt kilõve, mert Ábelnek a felsõ ajka fölött lett egy kis "bajuszka". Úgy néz ki, mint amikor a gyerkõc kakaót iszik, és kakaó-bajsza lwesz. Csak épp ez lilás, mintha megütötte volna, de azt mondja, nem ütötte meg. Lilás-szederjes. Én vmi allergiára gyanakszom, de hogy mitõl... Holnap viszem a Mária utcába.
Kanga, bármikor, amikor nektek jó! Asszem a legutóbbi tali pont azon az elkerített játsóztéren volt. én javasoltam és pont én nem jutottam el Kép. Iskolások játszókertje. Oda szoktatok menni?

üdv
Zsóka

ui: Peléék szgépébe a villám csapott. Tudjátok, írtam, hogyí bedöglött pedig nem is voltak otthon. Hát a közelben csapott be a villám, és kicsinálta a gépet. Igaza volt szegény nagyikámnak, amikor annak idején viharkor minden elektromosat kihúzott a konnektorból...

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!

Megöregedtünk. Elballagtak az ikrek az oviból.... Óvónéniknek -hála a karácsony körüli topiknak - fényképes bögrét csináltunk (www.masolda.hu Stahly (?) utca, Corvin mögött), oda meg vissza voltak tõle. Srácok nagyon várták , élvezték, meg ma is a nagymamázást, lévén nev. nélküéli munkanap van ma az oviban (óvónénik is évzáró buliznak). Még járunk néhány hetet levezetésnek, aztán mennek a naggyal együtt nagymamázni. Olyan fura lesz, 5 éve úgy kezdõdik a nap, hogy irány az ovi, és kész, most vége.
Szerdán kirándulni voltunk (ovival), nagyon jól sikerült, jókat dumáltak a szülõk is, barátságos hangulatban. Meg láthattam-halhattam, hogy mennyire fognak hiányozni az óvónéninek. Amelyik óvónénijük végig (4 év) meg volt, neki õk voltak az elsõ végigcsinált csoport (gyereke még nincs), minden gyerek minden rigolyáját megismerte, el nem tudja képzelni, hogy többet ne lássa õket....
Nekem is fura, most születtek és tessék, kijárták az ovit. Amúgy várják a sulit, kaptak most ballagásra tolltartót, ezt-azt, öröm volt nézni a lelkesedésüket.

Leszüreteltük a cseresznyefát, a kis pöttömöt, lett tényleg vagy 100 szem. Most még a ribizli maradt, meg az eper vége. Kert miatt örülök a sok esõnek, meg mázlink volt, mert szerdán nem esett, és tegnap is mire kezdett a ballagás, elállt.

Bálinték még mennek jövõhéten, de már csak mindenféle egyéb program lesz (diáknap, biciklitúra, oszt.kirándulás), nem értem mi a csodának találják ki, hogy kevés a tanítási nap, kell az aug vége avagy a juni közepe, amikor minden suliban ez van a végére. Úgyse tanulnak, nyugodtan bezárhatnák az évet, nem?

Fiúk éppen köhögnek, de bízom benne, hogy 16ára nyoma se lesz.

MOst ennyi, sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!
Zsóka!
Igen oda járunk a homokozóhoz , mert Gergõnek még nagy az a mászóka. Talán jövõhéten beválalok sétát. Egyre jobb a pocakom!!! Kép
Apáék elmentek TB-ét intézni és ha visszajönnek akkor megyünk az elsõ sétánkra. És felavatjuk a babakocsinkat!

Lányok!
Nem attól félek , hogy gond lenne a lánykámmal a picniken , csak egy ilyen pirinyónak nem sok még az egésznapos távollét a nyugiból? Itt azért sokan vannak , hangosak.....
Gergõvel én is járkáltam hamar , de nem mentünk "kirándulni". Nagyon rinyás vagyok??? Anyuéknak úgysem mondom meg , mert a nagyik szerint egy ekkora gyerekkel nem szabd így "rohangálni".

Verus!
Hány éves a lánykád? Örülök , hogy az enyém még bent nyöszörög az ágyban és nem jön haza rózsákkal! Kép

Napocska!
Voltál a fogorvosnál? Jobban vagy?

Norcsi!
Fülek rendben?

Anikó!
Gergõ is csak cicin aludt el délután. Amióta nem szopik azóta nem alszik. Kép De ez csak rá vonatkozik , nálatok más lesz!!!Kép

A sógoromnak is villám csapott a gépébe és fizetett a biztosító.

Blankámnak vettem egy szexi ,rózsaszín sapit , de ki gondolta , hogy ekkorára növeszti magát! A sapi kicsi , így mehetek újat venni.Sajnálom , mert mostmár egy ilyen pici kis sapi is egy vagyon.

Évi!
Gratula Csongihoz!!!

Most búcsúzom és elmegyek!
Mindenkinek sok pussz!

Kanga
Kanga-Zsebibaba
 


Sziasztok,

kicsit zaklatott mostanában az életünk, no meg ugye a vb is megy.... Kép
Kicsit írok magunkról, aztán megpróbálok személyesen is reagálni.
Kezdjük belakni az új lakást, persze még van tennivaló, de a nagyján azért túl vagyunk. Azzal küszködünk folyamatosan, hogy amint letesszük Tomit aludni napközben (még mindig kétszer alszik nappal), tuti, hogy valaki fúrni kezd... Tomi meg nagyon fél tõle, reszket és remeg, meg persze üvölt Kép
Voltunk doki néninél. Kicsit lehidaltak, mert Tomi 81 cm, háromszor is megmérték, nem akarták elhinni. Súlya 10,5 kg. kis vasgyúró.
Nekem lassan munka után kell néznem, pontosabban egy iroda után, de dolgozni itthon szeretnék, legalábbis míg Tomi ilyen kicsi.
Andi, Évi,
én is kiakadok ezektõl a sablonoktól, no meg a "már 3 hónapos a baba, vétek lenni nem adni neki gyümölcsöt, mikor itt a szezonja". Múltkor baba-mama talin voltam ( a barátnõm ismerõsei voltak, én csak csatlakoztam) na ott egy anyuka a február elején született lányának már gyümit ad, és azon kesergett, hogy nem érti, miért nem ízlik a kiscsajnak a krumpli meg a répa... Feleslegesnek tartottam válaszolni erre, szerintem értelmetlen lett volna. Aztán este hívott a barátnõm, hogy képzeljem el, miután eljöttünk Tomival, ugyanez a csaj jégkrémet adott a babájának, mondván, nem tudja megállni, hogy ne adjon neki belõle...
Ancsa,
jó, hogy megoldódott a gondod, reméljük, hogy megértõ tulajdonságát õrzi a fõnököd. Képzeld, két hete vasárnap Maglódon voltunk egy fotósnál, integettem neked Kép Tök jó képek készültek Tomiról, majd megpróbálok feltenni néhányat a levlistára.
Kati,
itt is gratula okos lánykádhoz. A tali óta "ég" a képem a kunyerálós kisfiam miatt, tele hassal, és még beáll a sorba....
Barika Andi,
tényleg az a kezdete a gyógyulásnak, ha így állsz hozzá, fel a fejjel, és írj sokat, majd mi is segítünk!
Evey,
hová tûntél? Tomi adatait beírod a táblicskuba? Bográcsozásról még mindig nem tudok nyilatkozni, mert.... hosszú, de majd hívlak. Adri és Kikkó meggyógyult már? Remélem, most nem úgy kezded majd, hogy ismét betegek.
Adri,
nagyon éééééédi ez a Leevi!! Él ám az emilcímem!!! KépKép
Napocska, Norcsi,
jobbulást nektek!
Csini Pankamama,
megvan az eredmény? Korábban írtál tornáról amúgy Pankamamásan. Csináltad ezt vagy csak hobbi?

Ajjajajajj, kész, nem jut eszembe semmi, na ezt elküldöm azért.
Ja, Évi,
gratula Csongihoz!!!!

Puszi nektek:
Erika
kerika
 
 


Sziasztok!

Emese:Köszi a segítséget,ha megtennéd,hogy beszélsz az illetövel akkor szívessen beszélnék vele!köszönöm a segítségedet!KépKépKép
Akár hiszitek akár nem már most sokat segítettetek.Anyi bátorságot és pozitívumot kaptam,hogy neki merek vágni a hosszú(4 órás) útnak!

GeriAnikó:Én már szedtem a sanacsot 1,5 évig sikeült gyógyszer nélkül lennem pár héttel ezelöttig.Nagyon jó hatása volt rám a gyógyszernek!Valószínû,hogy most is ezt fogom szedni,csak elötte lekell szoktatnom a Dórikát a ciciröl,mert nem akarom,hogy a szervezetébe kerüljön valami a gyógyszerböl!KépKép!Tanácsodnak!Párodnak gratulálok,hogy ilyen szépen sikerül helyre jönnie!Nekem se kell sok idö és minden rendben lesz!!!!

ÉviTudom,hogy rendbe jövök!Csak most nehéz!Csongi miket csinál már?Remélem jöttök bográcsozni??Mi megyünk,és úgy néz ki,hogy jönnek a TVicáék is!Már mint remélem!!!Ja és az éjszakát kemény sírások árán sikerült,és esti cici segítségével!21-06ig legalább alszik!Nagyon ritka,hogy felébred úgy fél3kor.

KErika:Köszi a biztatást!

Evey:Ha esik akkor mi lesz a bográcsolással???????????
Sziasztok,Jó Hétvégét mindenkinek Hétfön jövök vegyétek fenyegetésnek,most már sûritem az itt létemetKépKépKépKépKépKép!!!!
barika_andi
 
 


Sziasztok! Még nem olvastam mindenikit, csak gyorsan Zsókának: nem lehet, hogy valami pohár formájú játékot a szájára szívott? Azaz kiszívta belõle a levegõt, így mókásan a szájon marad. Gyönyörû pontosan ilyen szedrejes bajuszt tud okozni. Ha emiatt van, nem kell menni sehova, kb. 3 nap alatt múlik el. Nálunk már mindegyik kipróbálta.
Üdv,
Liesel
Liesel
 


Sziasztok!

Barikaandi! A páromnak a Sanax nagyon nem jött be, rosszabb volt és folyton aludt volna tõle. Most más szed. De jó, hogy neked bejött, de ezek szerint nem igazán. Kitartás!

Emese! Tetõtérbe költözünk 5 házzal arrébb 110 négyzetméter + 50 nm terasz. A Katival beszélgettünk róla a Margit-szigeti talin.

Iboly! Nem tudom ki kéne próbálni. Ma állandóan a cicimen lógott Lili ill lógott volna, de csak morzsolgatta a gombokat. Azt nagyon tudja, de ezt nemcsak velem, hanem a mamájával is csinálja. Márcsak napi 4 cici van, ennyit szándékozok megtartani is. Szóval nem rábeszéled az embereket. Én majd meg õrülök attól, ha olyat látok, ami a babának nem jó. Mert kit érdekel az anya. A válasz általában: én is felnõttem így vagy más is felnõtt így.

Erika! Én már elfelejtettem mennyi idõs a kisfiad. Jó nektek, hogy már túl vagytok a költözésen...

Verus! Apósomék találtak egy kiskacsát hétfõn a Duna-parton. Hazavitték és megkértek, hogy ma vigyem el a nagynénémhez, aki kacsákat nevel. Mentem volna a kacsáért, mikor kiderül, hogy a sógornõm álmában elnyomta a kicsikét, ugyanis vele aldut minden éjjel. Hát tegnap éjjel ráfeküdt. Szegény kacsa... Kép Ne engedd, hogy ez megtörténjen KépKép Igaz a teknõsnek ott a páncél. A sógórnõm meg azóta csak sír egyfolytában.

Képzeljétek Lili már egymás mellé rak szavakat, Pl: anya alszi, mama eszi, szia apuci, cici hamm (ez elég gyakori)Kép, Lili csüccs stb... Értelemszerûen abszolút.

PM! Ennyire megijedtél, hogy nem jössz???? Kép


Pusz:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Geri, nekem is az jutott közben cicimegvonásra eszembe, ami Ibolynak. Próbáld meg, hogy ott hagyod anyukádnál, és elalszik-e nélküled.

Ancsa, én úgy örülök, hogy otthon maradszKép Tudod én nem tudnám elviselni, hogy más lássa elõször az elsõ lépéseket, más hallja elõször az elsõ szavakat, hogy ne én legyek aki látja a fejlõdését... Szóval, én úgy gondolom, hogy amíg csak nem létszükséglet, addig a gyereknek az anyja mellett a helye. Persze más lenne a helyzet, ha egy évvel idõsebbek lennének, de olyan fiatalok még. Ezeket a pillanatokat, az együtt töltött idõt soha semmi nem adja vissza neked!!!
Elképzelem fiainkat, amint magyar válogatottal VB döntõt játszanakKép

Köszi a gratulációkat. Tulajdonképpen engem lepett meg a legjobban az egész. A múlt hónapban eltévedtem a babapont.hu-ra és ott volt egy szülinapi fotópályázat. Gondoltam egyet és beküldtem egy "csokis" képet. Aztán tegnap elõtt eszembe jutott, hogy megnézzem, mi lett az eredmény. És nagy csodálkozásomra ott volt a kép, ajándékot érõ helyen.
A régi levlistások már láthatták, a többiek kedvéért: babapont.hu-n van, fotópályázat címszó alatt, és májusi nyertesek!

Csók Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Jaj Liesel de jó hogy írod (azért írhattál volna hosszabban is, úgy értwem, nem csak errõl, nagyon eltûntél), lehet, hogy ez volt. persze ilyenjkor kiszedni belõle már lehetetlen, szvsz arra sem emlékszik, hogy reggel mit csinált Kép. De téynleg lehet ilyesmitõl, pont olyan mlret, meg olyan elhelyezkedés. Én attól tojtam be, hogy a barátnõm pont most (vagy két hete) jöttki a Mária u-i Bõrgyógy. Klinikáról, ahol bent volt egy hetet, kivizsgálták, mert az allergiájának pont ilyen tünetei voltak. (Értsd: kék foltok a bõrön, mintha megütötte volna, tiszta véraláfutás, csak épp rettenetesen viszket. Aztán szépen elzöldül meg sáérgul mint a véraláfutás szokott. Az ööszes lelete negatív lett, gomba, baktérium, minden. Kép. De a foltok továbbra is ott vannak...)

A villám-biztosítást megmondom Pelének, hátha van bizt-uk...

Képzeljétek, olyan rosszkedvem van, mintha Ábel foltja nem lenne elég, azt hiszem, Emesének mégis rossza a szeme. Tavaly õsz elején megnéztáék ugyan (kancsalság miatt), de a kancsalság egyre ritkássban fordul(t) elõ, a látásáról pedig azt mondta a dokinõ, hogy nem lát dipotria-eltérést. Ma adtam neki epret, és olyan tétovázva nyúl utána... Letakartam az egyik szemét, a másikat, egy szem szárazbabot vetettem fel vele a földrõl, és az egyik (bal) szemét letakarva olyan bizonytalan... mellé is nyúlt, többször is. És nem két ujjheggyel veszi fel, hanem az összes kis ujjacskája hegyével markol utáéna. KépKépKép Hétfõn viszem a szemklinikára vissza (ma este jöttem rá).
Emese, Te jutottál eszembe, ilyenkor kezd kombinálni az ember, mi van ha tényleg emiatt nidult el késõn... Na de a tavaklyi szemvizsgálat megnyugtatott. Most meg nem gyõzök szemrehányást tenni magamnak. Bár még nem biztos, de ezen filóztam régebben.
Na abbahagyom, puszi mindenkinek
Zsóka

Zsóka
zsóka
 
 


Sziasztok!
Zsóka Kép Kép
Ne emészd magad, ha rossz a szeme, kap szemügét és minden OK lesz.
Anikó!
Eszter is szopizott még, sõt úgy aludt el este, mikor 3 napra elmentünk a párommal kikapcsolódni. A tesómékkal volt, és elaludt szó nélkül, hátsimizéssel. (Azért hozzátenném, hogy a tesóm még szoptatta a fiacskáját, tehát megvolt a "vésztartalék", ha minden kötél szakadt volnaKép)
Persze mikor hazajöttünk, követelte vissza a jussátKép
A szopiról is úgy sikerült "leszoktatni", hogy a férjem fektette le este, nem én.
"leszoktatás": már csöppnyi tej se volt, de õ kitartóan szopta hosszasan, és fájt, úgyhogy véget akartam vetni annak, hogy csak cicin tud elaludni. Ahogy fogyott a tej, egyre tovább tartott elaltatni. Egyébként annyit cicizhetett, amennyit akart, még a közelmúltban is eszébe jutott párszor, de már csak megnyalta, és mosolygottKép
BarikaAndi!
KitartásKép Mind drukkolunk neked!
Pankamama:
Lábaddal mi újság van?
PIldi!
Dehát fogsz Te még ovizni, neeeeem??? Kép
Iboly!
KöszKép
Keríteni pedig kell Kép

Lányok, levlistába akartam, de ez már ide is jó:
ne mááááá, nem kell engem tisztelni, meg csodálni meg ilyen hülyeségek.... Valamit lépni kellett, mi ezt láttuk jónak, elõnyeivel és hátrányával együtt is...
Verus, küldöm az 1. részt, ha megtalálom az emilcímedet.

Azt nem is meséltem, hogy közben anyukám is kórházban volt, nõgyógyászaton. A tesóm dokijánál, mielõtt kérdeznétek, Baross utcában. Már túl van a változó koron (59 éves), de mostanában vérezgetett. Szóval eü. kaparás és polip levétel (amirõl már rég tudott, csak félt vele orvoshoz menni) lett a vége.
Úgyhogy oda is járkáltam a héten.
Érdekes élmények, egész más kívülrõl a rendszer... Közben persze folyton vissza kellett fogni magamat, mert neki még nem mondtam el semmit, és mindig a nyelvemen volt, hogy "ez majd így és így lesz, nekem is így volt..." Azért majd elmesélem, elõbb-utóbb úgyis valamelyikünk késõn kap a szájához Kép
De most annyira magával van elfoglalva, nem akartam rázúdítani mást.

Após ma hazament a kórházból.
Ja! Úgy tûnik, a tesóm fiacskáját mûteni kell, fitymaszûkülete van. Mintha lett volna itt szó errõl, de ha vkinek van ilyen tapasztalata, ossza meg, legyen olyan jóóóó!
Nem letapadás, hanem szûkület!

Pussz:
Edóka
Edóka
 


Sziasztok Lányok!

na most annyit írok, hogy csak gyõzzétek olvasni...

Elõször is: senkit nem akartam megbántani súly ügyileg, bele sem gondoltam mit írok, csaj fura volt, hogy szakközépben mindenki lelkesen fogyózott és most 10 év múlva újralátni õket, -néhányukat közel 90 kilósan -fura volt. Dehogy vagyok én karcsú, majd csak leszekKépKép Egyszer.

A másik a tisztaságmánia. Tudjátok engem anyukám úgy nevelt, hogy soha nem lehettem piszkos, nem engedett kavicsokkal, fadarabokkal stb. játszani, minden cuccomat sterilizálta évekig stb. Amikor nagyobb lettem akkor mindig takarított, súrolt, mert õ is ezt tanulta otthon. És bevallom nektek, hogy még mindig van, hogy erõt kell vennem magamon ahhoz, hogy Pankát hagyjam a koszban játszani, vagy ne kapjak idegbajt, ha magára önt itthon valamit. Pedig tudom, hogy ki lehet mosni, meg lehet fûrdetni és mégis. Ez egy berögzõdés. Szeretnék tõle megszabadulni, könnyebb lenne. Szóval lehet, hogy más anyukák is ilyen cipõben járnak. Legyetek toleránsabbak, lécci. A kajáltatás az más tészta, azért akinek van egy csöpp esze fel tudja mérni, hogy mi babakaja és mi nem. Gondolom.

Tényleg, mi van akkor, ha jövõ vasárnap 16-án, esõs idõ lesz? Akkor hogyan bográcsozunk?

Lányok, lácci írjátok továbbra is a gyerkõcök mögé az életkorát, mert olyan sokan vagyunkKép, hogy nem tudom megjegyezni. Köszi.

Edóka! Lábmûtét, fogmûtét magadnak? Még jó, hogy a legutóbbit nem te akartad elvégezniKépKépKép

Ildi! Biztosan fura lehet így nosztalgiázni.

Kanga! Én is nagyon féltem/féltettem Pankát ilyen szempontból, de sokan mondták már, hogy egy pici baba akár a jég hátán is elvan /betakarva. Ha nem is egész napra, de ha jó idp van hozzátok el. Bizony, így szalad.

Erika! Nem találtam meg ma a védõnõt, így nem tudom az eredményt, Majd hétfõn. Nem emléxem. Milyen tornáról írtam? Nálunk is fúrnak nappal és Panka is felriad álmából és remegve sír. Úgy sajnálom, mert utána nem tud már visszaaludni és fáradt. El szoktam vinni sétálni, hátha babakocsiban elalszik. Örülök, hogy beköltöztetek.

Anikó! Nincs harag, ugyi? KépSzerintem is kínáld meg valamilyen gyülölccsel, vagy löttyel lefekvés elõtt és utána szavakkal nyugtasd meg. 1 hét és garantáltan aludni fog. Ha gondolog elmondom majd a napirendünket /telcsin/

Évi! Biztosan ez lesz a megoldás, mi a 10 hónapos körüli nem- alvásoknál csináltuk ezt és bejött. Kivéve amikor fogzik vagy fáj a hasa. Mostanában nem is tudom mi van,mert este 8-tól másnap reggel 9-ig alszik egyfolytában. Nem is iszik közben. És nappal is újra 2x alszik. Gondolom normális. A pályázathoz gratula, nem is csodálom.

Barika! Kitartás, meglátod minden rendben lesz újra. Olyan orvosság nincs ami mellett szoptatni is lehet?

Zsóka! Ne aggódj lécci! Ha volt kontroll és ott minden rendben volt, akkor ne teszteld szegénykét holmi babokkal. Azt még én sem látom. Meglátod minden rendben lesz, ha újra sütni fog a nap te is másképp látos a dolgokat. Pelének üzenem, hogy pusziljuk és ahogy tudják pótólják a gépet, mert hiányzik.

Lányok! Jázminmama mikorra van kiírva? Tud valaki valamit róluk? És Jamináról?

Na jóból is megárt a sok, megyek aludni.

Üdv:PM
Pankamama
 


Pankamama!
Hiszed vagy nem, olyan macerás eljutni Érdrõl a dokihoz, hogy kérdeztem tõle: ne szedjem ki én a varratot, láttam, hogy csinálták a lábamnál, és csak két kis cérna (damil)....De nem engedteKépKépKép
Különben hidd el, harapok, ha vki lábügyben azt mondja, hogy "ó, én kivágtam magamnak"....hát peeersze, csak nyilván nem olyat, mint az enyém...

Na pussz:
Edóka
Edóka
 


Bigacsiga

Probaltam elkuldeni amit kertel. De minden level vissza jon toled Kép

Egy yahoos aznositot nem szeretnel? Akkor minden problema megoldodna.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok Lányok!

Edóka! most az van, hogy ahol meglézerezték, ott a körömtõnél elkezdett valami nõni és tök érzékeny. Esküszöm falra mászok. Holnap anyósom megpróbálja kiszedni, azután jön a terápiád.

Lányok! Tud valaki valamerre kipróbált , felnõtt homeopátiával foglalkozó orvost? Mert a hajam azóta is hull és mivel a bõrgyógyász vagyonokért írt fel kencéket és semmi, mostmár csak bennük bízok.

Köszi:Pankamama
Pankamama
 


Pankamama írtam emilt!

Puszi: NOrcsi.
norcsi
Lenti
 
 


Napocska!

Megkaptam!

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Pankamama!
Lehet, hogy körömtüske nõ belül. Ha kívül nõ, ne szedje ki az anyósod, úgyis elkezd újra nõni...
Nekem is volt (van is) a köröm szélén kis tüskeszerûség, de nem szedem, mert újra nõ. Csak levágok belõle, ha már nagyon nagy. Nem tudom, lézeres kezelés után is lehet-e ilyen, nekem fõleg az elsõ (SZTK) mûtét után volt, a gond az volt, hogy bõrön belül nõttekKépKép Emiatt kellett másodszor is mûteni, mert ettõl begyulladt újra.
Bármit csinálsz, elõtte -utána neomagnolos áztatás, nehogy elfertõzõdjön!!!
Pussz:
Edóka
Edóka
 


Edóka, Norcsi, köszi!

Pankamama
PM
 


Sziasztok!

Ma még tényleg nem írt senki??? Tök furi! Hol vagytok?

Hajni! Boldog 2. szülnapot Vikinek elõre is! Nem tudom jövök-e addig. Nyilogatós hírnek örülökKép

Zsóka! Persze benne lennék a gyakoribb talikban. Bár most itt minden bizonytalan költözés ügyileg, és az intézni való is sok, de néha (gyakranKép) kell a kikapcsolódás.
Jaj, szurkolok, hogy ne legyen semmi Emese szemével. A lelkiismeret furdalás egyébként engem is gyötör, de nagyon. Kitti szemüveges, de nem hajlandó hordani. Eleinte még elég sokáig bírta, aztán egyre kevesebb ideig. Mostanában meg sem próbáltuk... nemsokára meg kontroll... Kép

Ancsa! Látom megoldódott munkavállalási problémád. Egyelõre ne is rágódj azon, hogy vajh' késõbb is ilyen megértõ lesz-e a fõnök, majd akkor kiderül... addig is örülj az otthon, a gyerekekkel töltött idõnekKép Kitti élvezte a nagyok társaságát a kiránduláson... egy ideig, fõleg ha õ kereste a társaságot. Egy idõ után mikor 20-an egyszerre rámásztak, puszilgatták, emelgették, ajnározták azért besokallt...Kép

Anikó! Remélem azért lesz utitársad 16-ra. Kitti is ha velem van csak cicin alszik el, de ha mással (leginkább apukámmal), akkor simán elalszik nélkülem. Egész napra is szoktam rábízni. Próbáld ki tényleg, ahogy már mások is tanácsolták.

Cory! Ez hihetelen, ha az önkormányzatnál nem tudják megmondani mi van ilyenkor, akkor hol???

Barika! Kitartást! Remélem hamar sikerül találnod egy jó szakembert. Szorítok! Sok KépKépKépKépKép Neked!

Évi! Gratula a helyezéshezKép Újra megnézem a képet!

Verus! Bélának a hányatott elõéletû új családtagnak sok boldogságot elkövetkezõ éveireKép

Erika! Ne égjen a képed, ez így szok' lenniKép Pár napja mikor a piacon dobozt gyûjtöttem éppen a költözéshez Kitti egy banánt majszolva jött oda hozzám. Néztem körül, hogy jézusom honnan szedte ezt a gyerek, hát odament kunyerálni a padhoz egy családhozKép A húgom a vállalati nyaralások (de jók is voltak!) alkalmával sose reggelizett velünk, körbejárta az összes nyaraló családot, és mire visszatért már jól is lakottKép

PM! Lehet, hogy hülyeség, de nincs összefüggés a lábbajod, és a hajhullás között? Rajtam még kamasz koromban folyamatosan különbözõ helyeken kelések jöttek ki. Doki elküldött nõgyógyászatra, fogászatra, gégészetre, bár semmi panaszom nem volt. Sehol nem találtak semmit, ezért biztos ami biztos alapon kivették a mandulámat, bár megmondta a doki nem lát semmit, de hátha... és megszûntek a kelések.

Helga, Adri, Anikó, köszi a képkeket, a képernyõ tiszta maszat lett a rengetek puszitól amit a gyerkõcök kaptakKép

Hajni, neked meg az éneklõ, ugráló egereket köszi. Most ez is nagy kedvenc, õk is kapják a puszikatKép

Norcsi, haláli az a 10 focis benyögés! Bármelyik elhangozhatott volna az én számból isKép

Iboly! Örülök, hogy már minden OK!

Picit rólunk is: Kitti (majdnem 16 hó) annyi paradicsomot eszik, hogy õrület. Ha meglátja, hogy vagdosom össze, már mást nem is hajlandó enni. Még a sajt is hidegen hagyja, pedig elõtte az váltott ki belõle ilyen reakciót. A másik meg a csemegeuborka. Nagyon sokat tud abból is megenni egyszerre, és persze csak úgy magába. Nem tudom, eddig úgy voltam vele csak tudja, hogy mi a jó neki, de ma úgy megijedtem a paradicsom mennyiségen amit befalt. Szerintetek lehet baja tõle?
Alex pedig (8 év)... eszméletlent alakított pénteken. Megkapta a 3 éves ismétlõ kullancs oltást. Hááát, nála nem mûködött az elõre felkészítés. Már egy hete mondogattam neki, hogy fogunk menni, erre õ mindig elkezdett zokogni. Én úgy éreztem van némi rájátszás is a dologban. Gondoltam nyafog egy kicsit, de azért hõsiesen odatartja a kezét és kész... a fenéket, képzeljétek 4-en fogtuk le, küzdött teljes erejébõl, hangosan zokogott, végül nem is a kezébe kapta, hanem a lábába. Amikor elkezdte a mûsort, csak álltam megkövülten, nem akartam hinni a szememnek...

No puszi mindenkinek
Kati
cskati
 
 


Sziasztok!
Épp most jött Kati levele a levlistán, hogy talán ezt már nem is olvassátok... Na, nem baj, azért én próbálkozom, hátha...

Hazajöttünk nagymamától, az idõtõl eltekintve jól éreztük magunkat. Bár én is imádom a koszolós gyerekeket, azért többször imáimba foglaltam a gumicsizma feltalálóját és gyakran emlegettem Adri gumigatyáját is.Az egész falu sártenger, a Bodrog-part fõleg. Ez egyáltalán nem zavarta a gyerekeimet a kavicshajigálásban, fára mászásban, csónakokba ugrálásban, úgyhogy képzelhetitek a cuccaikat... Kép
(Úristen! Most errõl eszembe jutott, hogy bent maradt a mosógépben egy halom ruha, még teregetnem is kell!)
Vasárnap reggelre Gergõ és Lili is begyulladt füllel ébredt. Felcsögettük a falu orvosát, aki nagyon örült nekünk, megjegyezte csendesen, hogy épp most egyenlített Mexikó, de azért böcsülettel megvizsgálta õket. Aztán felcsöngettük a patikust is, aki épp kirándulni indult a családjával, õ volt a másik, aki nagyon örült nekünk.
Holnap megyünk a sját dokinéninkhez, hadd örüljön õ is...
Miután ilyen nagy örömöt okoztunk mindenkinek, haza is jöttünk... Kép

Zsóka! Nézesd meg Emese szemét, de semmiképp ne érezz furdlást, még nagyon is idõben vagytok! Ha van valami, szemüveggel pikk-pakk korrigálni tudják. Báááár, vannak kivételek, lásd az én Lilimet, akivel még mindig nem tudom, mit csináljak.

PM! Jázminmama néha szokott nekem írni. A legutóbbi levelében (asszem, csütörtökön) azt írta, hogy papírforma szerint 25 napja van még, de ha olyan sietõs lesz a kissrác, mint Jázmin, akkor már csak 5. Egyébként jól vannak.

Bigacsiga! Nagy gratula Donátnak az ovis vershez, Neked meg a vizsgádhoz! Kép

Anikó! Nagyon ügyi Lili, hogy ilyenekt mond már! És a képei... KépKépKép

Barika! Igyekszem valamelyik nap felhívni az ismerõsömet, aztán küldöm az emilt, hogy mit mondott.

Erika! Örülök, hogy jól haladtok a belakással! Sajnálom, hogy Tomi nem szereti a fúrót, az enyémek kimondottan imádták, ha légkalapácsoltak az utcán. Olyankor aludtak a legnagyobbakat. Ma viszont már a parketta reccsenésére is képesek felébredni...

Ildi! Klassz, hogy jól sikerült az ovis ballagás! Mit tetettetek a bögrére? A csoportképet? Komolyan kérdezem, hátha karácsonyra lekoppinthatnánk az ötletet.

Edóka! Apósnak, Anyukádnak jobbulást!

Évi! Megnéztem a képet. Tényleg nagyon aranyos! Kép

Na, csók mindenkinek, megyek teregetni.
Ja! Vasárnap gyönyörû idõ lesz! Szerdától már 27 fokot mondtak, egyszerûen NEM LEHET vasárnap esõ! Értitek???? KépKépKép

Puszi:
Emese
Emese
 


Sziasztok,
bocsi, most nincs idõm reagálni, de mindenkinek grat meg jobbulást, akinek kellKép.
Közkívánatra és önzésbõl Kép megnyitottam az Ötletek, tippekben az Építkezzünk! topicot. Szeretettel várok MINDENKIT, aki érdekelt!!!!! Akár építkezett, akár benne van, akár a jövõben akar.
Pussz:

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Én is olvasom ezt is Kati, nyugi!

Emese, fül-bajjal kapcsolatban nagy részvétem, az szörrrrrnyû! De nekem most a homeopátiás bogyókkal (amiket saját magam találtam a könyveim alapján, mert a dokihoz elmenni nem lett volna idõm) kettõ!!! nap alatt teljesen rendbejöttem. Úgyhogy azért meggondolandó!

CsKati, örülj neki hogy esznek zöldséget a gyerkõcök, nálunk egyik lány sem hajlandó semmi ilyesmit megenni. Méghogy õk paradicsomot, neadjisten salátát egyenek???? Áááááá, dehogy!Kép Szerintem a sok paritól nem lesz baja, legfeljebb kicsit meghajtja.

Szorulással kapcsolatban azért néhány ötlet elkélne nekünk is, mivel Bánkócám eléggé hajlamos rá. Tegnapelõtt is ketten együttes erõvel küzdöttünk a fránya kakival. Mivel már nem csak anyatejes (anyatejes korában kivártuk a 7-8 napot is) ezért kellene valami megoldás, mert nem szeretném ha ez állandósulna. Hiába eszik a gyümik közül is szilvát, meg õszibarackot, a fõzelékbõl meg paradicsomosat, nem igazán mondhatom hogy hajtaná. 3-4 naponta sikerül csak neki! Ötletek? Ja, és õszibaracklét itatok vele. És sokat szopizik még, azért mégiscsak az képezi az étke fõ részét!

Tegnap Iboly beszámolója fellelkesített és kimentünk a Sport-szigetre! Nagyon klassz volt, és Iboly férjéék tényleg nagyon nagy munkát végeztek, le a kalappal elõttük!
Sokféle ugráló, trambulin, stb. volt gyerekeknek is és minden INGYEN volt, ami a mai világban bizony nagyon nagy szó! Csak hát pont emiatt sokan is voltak, sokat kellett várni mindenre. De megérte! Emlegették is a lányok hogy erre meg arra is felmásztak, lecsúsztak. Iboly fiai meg élõben még sokkal szebbek meg aranyosabbak mint a képeken!Kép

Iboly, kipróbáltad végülis a csúzlit? Nekem is lett volna hozzá kedvem, csak hát a férjemnek nem, õ nem olyan vállalkozó típus.Egyébként meg kilógott a sor az utcára...

Erika, nálunk Julcsi ugyanilyen, a fúrótól, de még a kopácsolástól is frászt kap, ha épp alszik felriad és zokogva rohan hozzánk. Ha meg ébred van, ugyanez a mûsor, nagyon nehéz megnyugtatni. Ja, és a porszívótól is fél, bár ehhez lehet némi köze, hogy kisebb korában neki is sokat kellett orrszi-porszizni a füle miatt!Kép

Na most abbahagyom, ennyi jutott most hirtelenjében eszembe.

Puszi mindenkinek, a ronda idõ ellenére is jó kedvet, meg szép napot kívánok!

Norcsiék
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

Gerianiko: kicsit irígykedem rátok, hogy ilyen szépen beszél Lili! Kép Nálunk Incsi az anyán kívül semmit semm mond, csak mutodat, mindent megért, de beszélni egyszerûen nem hajlandó!!!Kép

Évi: Gratulálok a fotópályázathoz!Kép (mi is minen hónapban indulunk, mármin a pályázaton, és egyszer mi iskaptunk ajándékot, egy könyvet, nagyon örültünk nekiKép )

Incsinek tegnap kijött a 6. foga (még csak a hatodik, pedig már lassan 16 hónapos), de elég érdekesen alakul: eddíg elég szimmetrikusan bújtak elõ a fogacskák, de most kicsit érdekesen, az utólsó kettõ a bal alsó és felsõ kettes (jobb oldalon alig van fogaKép ) Elég furin néz ki, de remélem nem sokáig tart ez az állapot, és jönnek a többiek isKép.

Hogy viselitek ezt a "moslék" idõt, mi nagyon szenvedünk benn a lakásban!Kép

Üdv mindenkinek: Vica
vica
 
 


Sziasztok!
Én is vagyok itt is!!!

Kati! Zsófi is rengeteg paradicsomot tudott megenni, én is féltem, hátha baja lesz tõle. Annyit hallani, hogy allergizálhat, stb. Nem lett sem hasmenés, sem kicsípett popsi (még akkor sem, amikor egy nagy tál szõlõt is megevett utána....). Amikor a meggyszezon volt, annyi meggyet megevett egyszerre, hogy én már elképzelni sem tudtam, hová fér (kb annyi idõs volt, mint most Kitti). Attól sem lett semmi baja. Lehet, hogy tényleg tudják, mi a jó nekik? Kép Gyümölcsbõl a mai napig rengeteget meg tud enni, és utána képes még tejet is inni. Mondták, hogy rázzam jól össze, és kész a turmix.Kép A hasa mindenesetre jól bírja.

Norcsi! Mi is készültünk hétvégén a Sport-szigetre, de sajnos nem jött össze. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Annak is örülök, hogy a füled meggyógyult. Szorulás ügyben szerencsére eddig nem volt nagy bajunk. Bánk szenved is tõle, vagy csak egyszerûen ritkán kakil?Luca hajlamosabb az ilyen dolgokra, Zsófinak soha nem volt gond a kakilás. Eddig elég volt a szilva, meg ha én ittam pl baracklevet. Egyszer akartam valahogy rásegíteni, de mire az "akcióra" került volna sor elégedett képpel telepakolta a pelenkáját.

Emese! Én értem, hogy vasárnap nem lehet esõ, csak azt nem tudom, hogy az esõ tudja-e, hogy hol szabad esnie, és hol nem. Kép Azért nagyon bízom benne, hogy szép napos idõnk lesz! Begyulladt fülûeknek küldünk gyógypuszikat!

Bigacsiga! Vizsgádhoz még egyszer gratula, élvezd a nyarat!

Ancsa! De jó, hogy magától megoldódott a munka dolog! Jobb is lesz még Tominak, hogy otthon tudsz maradni vele. Jövõ héten jöttök Pestre? Zsófi már nagyon be van sózva.

Megyek, Luca felébredt...
Puszi
Andi

Andi
andi3
 
 


Sziasztok!
Nem értem, hogy bírjátok ezt a tempót, én folyton elvesztem a fonalat. Mire végigolvasom, amit írtatok, már el is felejtem a felét, aztán meg abba is belezavarodok, amire véletlenül emlékszem. Csak nem a kor teszi?!..
Évi, gratulálok a helyezéshez!
Barika Andi, piszok egy érzés lehet, hogy mikor az embernek amúgy is megvan a maga baja, még rátesznek egy lapáttal azzal, hogy nyavalygásnak nyilvánítják az egészet. Tul.képp szerencsés, akinek mondjuk a lába törik el, annak legalább nem mondják, hogy ne szerencsétlenkedjen, szedje össze magát és fusson pár kört...
Verus, remélem, Béla sebei (legalább a lelkiek) behegednek... Remélem, valami (igazi) állat sebesítette meg, utálok arra gondolni, hogy létezik ilyen ember...
Emese, jó érzés lehet ennyi embernek örömöt okozni...:o)
Remélem, már minden OK.
Ha már evésrõl van szó, kiteregetem kissé a családi szennyest: Pipáltatok ti már olyan kölköt, aki abszolút semmilyen gyümölcsöt nem eszik? Mert nekem van egy ilyen.
Annipanni élete eddigi tizenkilenc hónapja alatt szerintem összesen se evett meg egy fél almát.(Se banánt, se más gyümölcsöt.)Nem hiszem, hogy ne tudná, mit csinál, mert feltûnõen egészséges fajta, taknyos is talán ha kétszer volt életében, de azért elég fura. Mondjuk a zöldséget szereti, úgy látszik, az elég is neki.
Na, mindenkinek kellemes sétákat kívánok, élvezzétek a szép idõt! :o)
Vera
vera
 
 


Sziasztok!

Nagy esemény történt az életünkben. Borcsa átaludja az éjszakákat. Kettõ! nap alatt értük el. Rendszeresen ébredt 1-2 óra és 4-5 óra környékén, és általában csak cicin aludt vissza. Sõt, mostanában még utána sétálni is kellett vele, s nemegyszer majdnem egyórásra sikeredett a visszaltatás projekt. Már kezdtem lemerülniKép Aztán megvettem Vekerdy könyvét (Kérdezz! Felelek 3), ahol rögtön az elsõ kérdés egy 11 hónapos babóca ügyében volt ez az átalvásos dolog. Elolvastam a választ, majd úgy döntöttem, hogy belevágunk. Ezt csak azért mertem megtenni, mert teljesen biztos voltam benne, hogy nem fázik, nincs melege, nem éhes,...csak szokatás kérdése már nálunk dolog. Tényleg így volt. Elsõ nap azt tanulta meg, hogy 1-2 óra környékén nem érdemes felkelni, mert csak odamegyek hozzá, kedvesen beszélek, megigazitom a takarót, majd magára hagyom. Másnap ez az ébredés már ki is maradt, ugyanezt csak a fél 5-ös felkelésnél kellett eljátszani. 4 percig sírt rettentõen, aztán egy pici nyüszi, majd alvás! Annyira büszke vagyok magunkra! Nekem az altatás dolog egy jó nagy kudarc volt az elsõ hónapokban. S képzeljétek, mióta átaludja az éjszakát, azóta még többet is alszik, 11-12 órát lenyom egyhuzamban, egy hang nélkül.Kép

Szile
Szile Borbála10h&o
 


Sziasztok Lányok!

Hajni! Nagyon boldog 2. szülinapot Vikinek. Milyen volt az ünnepség?

Judó! Hát nem vagy semmi ennyi kaja készítésse. Evey-vel összekötünk titeket. KépKép

Emese! Remélem azóta a a fülfájásnak vége, legalább volt valami esemény a focin kívül is. Jázminmamával így elröppent az idõ?

Kati! Mostmár fogalmam sincs, hogy mi okozza a hajhullásomat, mivel terhesség alatt meg kellene szünnie. Na ez nem akar, így én most a végéra akarnék járni végre.
Szegény Alex, remélem mostmár megnyugodott. Te ,én úgy örülnék, ha Panka legalább 1 falat paradicsomot megenne.... Ne aggódj.

Edóka! Na kiderült, hogy nekem is a bõr alatt nõ a tüske, ugyhogy csütörtökön megyek vissza a sebészhez. Fizetni nem akarok már és megfenyegetem, hogy csinálja meg mostmár rendesen végre.

Pankának/ 16 hó/kijött a 2. felsõ örlõje, így most 12 foga van már. Õ mondja, hogy:apa, nagymama, háp, vau, nyeld le, rágd meg, te, baba, mama. Viszont mindent megért és olyan aranyosan csinálja amiket mondunk neki. pl. söprögetéstKépMég mindíg átalussza az éjjeleket, remélem mostmár így is marad, így adrit és Szilét is meg tudom érteni, mert olyan jókat tudok én is aludni.

Vasárnap biztosan jó idõ lesz, mostmár csak az idõpontban kellene lassan megállaodni, illetve, hogy mit is kellene vinni. Evey?

Mára annyit, én olvasok mindentKépKép

Üdv:Pankamama
Pankamama
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?