Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét!

Úgy látszik, én itt magammal elbeszélgetek... Kép

Marci este sem volt hajlandó meginni a gyógytápit, egyszerűen szájzárat kap, ha meglátja. Úgyhogy csak teát ivott, kíváncsi vagyok, nem lesz-e éhes éjszaka. Hasmenős gyerekek anyukái Kép, ti mit adtatok még a gyerkőcöknek? Milyen teát pl.? Milyen répalevet? Mit lehet még enni?

Tamesz, hazaértetek? Pelus-ügyben mi a helyzet? Nekünk most nagy szükségünk van sok-sok pelusra Kép , bár lehet, hogy nem a szuper szenzitívet kellene elpazarolni... Egy villám árkádos talit lebonyolíthatunk, nekünk szombat du.-tól jó.

Nem is meséltem még, hogy még múlt héten bejelentkeztem Marcival gasztroenterológiára (van itt egy magánrendelő a közelben), szombat de. megyünk, hát most pont aktuális is lesz. Kép Megelégeltem, hogy a dokinéni mindenre azt mondja, hogy fogzik a gyerek, azért persze remélem, igaza lesz Kép , de hátha itt egy kicsit alaposabban kikérdeznek, netalán még székletmintát is hajlandóak venni...

Fanka, biztos tök jó lesz Sopronban! Kép

Andi, te kérdezted a múltkor az olcsó szálláshelyeket? Mi most áprilisra tervezünk egy hoszzú hétvégét barátainkkal, ide, ők már állítólag jártak itt, és nagyon szép hely, és olcsó is (remélem, jó linket másolok be):

http://www.utisugo.hu/hotel-apartman-info-190

Na, sziasztok, jelentkezzetek, ne csak én terheljem a fórumot Kép!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!!
Hát sajna nálunk elég rossz a helyzett!!Kezünkbe a korházi beutalo,amit ugy nézett ki délután 3-ig hogy fel is kell használnunk!!
Tegnap már elég jol volt hányni nem hányt hasmenése volt,láza nem de a széklet este mát kezdet sürübb lenni!!De ma délelött ujra visszaesett de ol annyíra,hogy egy korty vizet meg semmit nem fogadott el!!Én persze kicsít eröszakoskodtam amínek az lett a vége,hogy kihányta nem csak a répát-almát-krumplit hanem még az addíg bediktált folyadékot is!!Na erre akkor,ugy volt hogy índulunk,de mivel a Lászloba kellett volna mennünk ahol teltház miatt engem nem fogadtak volna csak Míront,én meg nem hagyom ott egyedül sehol,ezért barátnőm fekhivott egy korházi gyerek főorvost (1-es klinika) ahol szintén nem fogadtak mert csak a felsöléguti fertőzések vannak ott,de ő azt javasolta,hogy probáljam az otthoni ápolást még a maí nap
-jéghideg víz (lehet jégkockás ís) és ebbe szőlőcukor ez állitolag olyan mint az infuzio amit benn kapna!!És semmi más!!Ezt kell fecskendeznem mert ugye nem akar semmit elfogadni!!Hát eddíg minden ok!!
Ja meg mondott mégvalamit ami szintén egy otthoni infuzio szerü!!Ez egy por amibe minden benne van!!A nevét nem tudom kivülről de ha kell valakinek szivesen megnézem!!Hát ezt itattam vele most délután négytöl!!A hasímarsí még van de már nem olyan gáz!!
Most megyek,remélem holnap még tudok jönniés akkor még mesélek!!
Szurkoljatok nekem,hogy ne kelljen bemennem vele!!Kíra tegnap éjjel hányt,de ma semmi!!KépKépMa íszonyatosan sírt amikor pakoltam őssze a korházi cuccot,hogy ő nem akarja,hogy Míron korházba menjen mert ő egy napot se bir nélküle élni!!
Egyyütt sírtunk!!KépKépKép

Juc!!
Remélem neked nem kell hasonlokat átélned!!KépVigyázz Marcíra!!
Többiek is vigyázzatok magatokra!!
ANDI
Vendég
 


Juc
Én is kétségbe estem, hogy nem evett Panni a múlt héten, de utána olvasgattam, és mindenhol azt találtam, hogy nem kell erőltetni. Majd, ha rendbejön a gyomra, enni fog magától! Én pulykanyakból főztem húslevest, sok zöldséggel, azt ette legszívesebben. Meg hársfa és kamilla teát nagyon kevés cukorral.
Jól teszed, hogy kivizsgáltatod Marcit, mindenképp megnyugtató, akár találnak valamit, akár nem. Persze nagyon remélem, hogy minden rendben lesz Kép

KépKép
fanka
 
 

 
 

Juj, Andi, de ijesztő... szegény Miron... Kép Remélem, hatásos az infúziószerűséged, és nem kell bemennetek a kórházba! Nehogy már ott rendezzünk talit!!! Gyógyuljatok!!! Én próbáltam ezt a port kérni a gyógyszertárban (normalit a neve, nem?), de recept nélkül nem adják, a helyettes dokinéni meg nem nagyon akart semmit se fölírni, a gyógytápit is én mondtam neki, hogy írjon (igaz, hiába...).

Fanka, köszi a diétás infókat!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Jajj, Andi, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz a helyzet! Nagyon szorítok, hogy hamar rendbe jöjjetek!!! Azért ez nagyon durva, hogy semelyik kórház nem tudott fogadni! Én sem hagynám ott a gyerekem sehol egyedül! De asszem ezt a törvény is biztosítja az anyáknak...

Itt találtam pár hasznos dolgot hasmenés-hányás ügyileg:
http://www.tar.hu/kevehaza/

KépKép
fanka
 
 


Most nézem a Fábry-ban a Rubint Rékát. Falatnyi kis top van rajta és KOCKÁS A HASA. Ez nem igazság!! Két gyerek után hogy lehet ez???? Mondjuk biztos nem zabálja a csokit olyan ütemben, mint én Kép Esz az irigység

KépKép
fanka
 
 


Hali!

Gyors bekukk.
Gyógyuljatok betegek!! Szurk megy Mironnak!! Nagyon remélem bejön az infúziós ötlet. Nagyon édes Kira KépKép
Juc
Gratula a lépésekhez, szuper az animáció! Adri még nagyon messze van a járástól.
Képzeljétek Adri 2x pisilt bilibe és ma kakilt is. Bár szerintem tök véletlen, hogy épp kellett, a pisi meg szerintem csak azért sikerült, mert fázott a feneke Kép De akkor is szuper!
Itthon a helyzet változatlan, a türelmem fogy Kép

Az ajtócsukogatásról jutott eszembe, hogy Adri úgy szokott időnként elbúcsúzni, a bejárati ajtónál, hogy pápázik, majd kedvesen rávágja az épp távozóra az ajtót Kép

Adri friss napló: http://www.babaszoba.hu/services/blog/fuleadriennkorall
friss album: http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=16171

CS

Csilla & Adri
flames
 
 


Sziasztok!

Jó későn megérkeztünk, kicsit kipurcantunk és reggel nehéz volt felkelni, de pának menni kellett dolgozni!

Andi,
remélem má jobban vagytok, nagoyns zorítok, nagyon eldúrvult ez a vírus nálatok! Amikor Marci júniusban két hétig fosott, akkor smectát meg normolitot kapott, de most írt fel a dokinénik egy normaflor vagy valami hasonló cuccost is, és ezek két nap alatt rendbehozták, mert Marci sem ette a gyógytápit!

Juc,
nekünk hlnap délben dől el, hogy meddig maradunk vagy megyünk, mert közben tegnap nagy titokban, kiszedték apu lábából a vasakat és csavarokat, és ha holnap hazaengedik, akkor leugrunk hozzá, ha nem akkor nemvsz.
Ja, mi Zágrábba járunk, de gondolom Belgrád sincs sokkal közelebb, ez háztól-házig 390 km, tegnap csak egyszer kellett megállni Marci miatt, na meg mi is éhesek voltunk, a kedvenc helyünk a nagykanizsai Mcdönci, mert ott normális a WC és van pelenkázó. Tegnap őfelsége megkóstolta a pizzaszósszal töltött mozzarellát, teljesen odavolt érte. Na meg persze hagytuk rohangálni, így a végén az összes alkalmazott MArcit próbálta szórakoztatni!

Flames,
nagyon jók a képek, még nem volt időm írni Neked, de talán most majd lesz, mert végre nincs vendégünk és itthon a net is korlátlan!!! Gratula a bilizéshez, Marci továbbra is utálja, csak tologatni szeretni rá nem ülne még fél percre sem!Kép

Fanka,
lehet az is aj, hogy szülés előt sem voltunk fitnessladyk?Kép De hát ő nem is hízott szinte semmit, kész csoda, hogy nőtt a gyerek, na meg a menőknél az a divat, hogy a 8. hónapban kiszdeik császárral, hogy ne nyúljon tlságosan ki a végére a has! Hát én inkább kihúzom amíg a gyerek gondolja! NAgyon szépek vagytok a képen!!!Kép

Kellemes napot, mi lassan elmgyünk sétálni, úgy látom talán nem ragadunk bele a sárba!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Andi!
Szorítunk nagyon!

Fanka!
Nagyon jó ez a kép rólatok, szépek vagytokKép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Sziasztok!!
Még itthon vagyunk és ugy néz ki megusszuk a korházat!!Este ota nem volt széklet csak pisi!!Este még fecskendeztük bele a folyadékot,de ma már iszik a cumisűvegböl!!
Ugy látszik jó volt ez a szőlőcukros hűtött víz meg az infuziopor!!
SODIORAL a neve és 1200 ft.-ba került!!NORMAFLORE az amit még lehet adni az is jo ilyen esetben de azt egybe és nem felodva mint ezt a port,mi is adtunk azt ís!!!Az helyre rakja a bélfertözést,a sodiorál pedig potolja a vesztességeket napi 250 ml kell meginnia!!Finom narancs ízű!!KépA szőlőcukrosat meg egésznap issza ez mellett!!
Biztos erősen szurkoltatok azért gyogyulunk!!!Köszi mindenkinek!!!
Szegénykémnek arra nincs még ereje,hogy felüljőn meg sokat alszik ugyhogy ébresztgetem hogy ígyon!!Igy telt az éjszakánk is de szerencsére ívás után mindig visszaaludt!!KépKépNagyon le van fogyva,de egyenlöre még nem eszik semmit!!Talán már holnap!!!
Vígyázzatok magatokra!!!Probáljátok kerülni a zárt helységes eseményeket,inkább szabadlevegös programokat csínáljatok mert ez nagyon gyorsan terjed mindenhol!!!
Vígyázzatok magatokra!!!
Juc!!!!
Probáld amiket irtam!!!
NORMAFLORE-Sodiorál_szőlőcukis víz!!!Mindenkinek ajánlom!!!
Szép napot nektek!!!
ANDI
Vendég
 


Tamesz
Hát igen, fittnesslady semmiképp sem voltam Kép Még a terhes tornától is izomlázam lett Kép De nekem olyan nagyon plötty a hasam Kép Ha jobban bekajálok, olyan, mint a 6. hónapban. Már pont kezdtem megbarátkozni vele (mármint a hasammal), de, mint írtam márciusban megyünk uszodás szállodába, hát...nem riogatnám a nagyérdeműt a hashurkáimmal. Valamit kell tenni. Egyébként nekem baromira nem szimpi a Rubint Réka, olyan kifejezéstelen az arca...
Aki meg kiveteti idő előtt magából a gyereket...nem hívnám anyának!

Andi
De jó, hogy Miron kezd jobban lenni! Meglátod, pár nap múlva már szépen fog enni mindent, és visszahízza a leadott dekákat!! Kitartás, jobbulást!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok,

Andi,
Örülök, hogy jobban van Miron, szörnyű ez hasmenős baci, ami felétek tombol. Remélem most már szépen rendbe jösztük. Szorítunk, hogy Miron holnapra még jobban legyen!!!

Fanka,
Nagyon jó a kép! Tényleg jó, hogy tervezitek ezt a kiruccanást, Panni is veletek megy vagy csak kettesben?

Tamesz,
Jók a játszótéres képek Kép.

Na ma már jobban viselte magát a kisember! Remélem minden szépen helyrerázódik Kép.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Ja, Rubint Réka, én nem csodálkozom a kockás hasán! Annak idején én is megvettem a DVD-t és tornásztam is rá. Valóban jól megmozgat minden testrészt. És ő biztosan nem heti 3 alkalommal 'kínozta' magát Kép. De pl. amin elcsodálkoztam az az volt, hogy még a terhessége alatt is keményen diétázott (ugyanis ezen a DVD-n rajta volt a terhes torna is, persze étkezési tanácsadással). Állítólag a reggelije egy cerbona müzliszelet. Hát én attól csillagokat láttam volna, nemhogy még tornászni lett volna kedvem.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Nyuszko
Pannival megyünk, persze! Én olyan anyatigris vagyok, hogy 2 óránál hosszabb időre nem tudok tőle külön lenni Kép
Cerbona szelet reggelire? Szerintem felelőtlenség terhesen diétázni. Egyébként sztem őrült az, aki a gyerekei egészségének a rovására akarja megtartani a sportos alakját.
Na, jó leszálltam a témáról Kép

KépKép
fanka
 
 


Voltunk délelőtt vásárolni, az alábbi kép ott készült
Kép

KépKép
fanka
 
 


hahó!

Fanka, sztárpletyi, csak neked Kép , mi is voltunk ma a MOM-ban Kép , csak mi délután, és ott (az alsó szinti kávézóban) láttuk az emlegetett Rubint Rékát és kedves férjurát... Kép Kép Tényleg nagyon vékony volt, de én inkább a színén lepődtem meg, szinte feketére volt szolizva... A kockahas miatt meg sztem se aggódj, én is hallottam a pletyit, hogy előbb vetette ki a gyerekeit, hogy ne nyúljon meg a hasa... Kép
Marci is ült ma ugyanabban az autóban ugyanott, ahol Panni... Kép Kép

Na, megyek, mert itt van anyukám, egyébként jól vagyunk, köszönjük!

Andi, jaj, de jó, hogy nem kellett bemennetek! Kép Remélem, tovább gyógyultok és erősödtök!!!

Hali!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Tamesz, tudom, hogy Zágráb az nem Belgrád Kép (de az is kb. 400 km), én arra gondoltam, amíg a férjed minden héten utazott tavaly év végén, azt hogy bírtad idegekkel... Kép Nem is beszélve mostanról, amikor meg ti is utaztok... Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit megtréfált a technika ördöge, azért nem tudtam írni. Tegnap előtt délután mmég írtam a wiw-en egy ismerősnek, utána kikapcsoltam a gépet és ejjel mikor leültem, hogy írok nektek, hát a billentyűzet megadta magát. Tegnap egész nap nem működött, erre este amikor apa bekapcsolta a gépet, hogy akkor most jól megjavítja nekem, láss csodát mintha semmi se történt volna vele, működött.
Amúgy a tegnapi nap ilyen volt, a kocsim is lerobbant. Gyerek az ülésben, indulnánk erre a dög meg se nyikkan. Még 1éves sincs úgyhogy kijött a sárga angyal és kiderült hogy a helyzetjelző 24 óra megette az aksit. Bebikázták, járattuk kb. 20-25 percig és mostmár az is jó.
Szerencsére 0 FT-omba került, még borravalót se tudtam adni a manusnak mert 1 db 10ezresem volt itthon, úgyhogy szépen megköszöntem a segítségét.
De nagyon kiakadtam amikor a szervíz először azt javasolta hogy vigyem be az autót trélerrel, ami dúrván 20ezerbe került volna. Na oda se fogom többé vinni a kocsim.
Amúgy a tegnapi napunk totális gáz volt, Fannit fél percre se lehet magára hagyni, csinpaszkodik mint egy kis majom, én meg nagyon-de nagyon kiakadtam. Már üvöltöztem szegény gyerekkel, akkor meg azért sírt engem meg györört a lelekiismeret, úgyhogy inkább nyeltem és nyeltem.
Ma már jobb egy fokkal.
Még nem gyógyult meg teljesen, szörcsög az orra, így naponta 3-4 alkalommal leszívom neki, mert az a baj, hogy folyik a cuccos a torkára. Köhög is még, de nem hajlandó semmi köptetőt bevenni, ma mondta adoki néni, hogy van vmi külső kenőcs, az is nagyon jó. Estétől azt vetjük be.
Semmit nem hajlandó enni, mindent eltol a szájától csak cicizik és cicizik... de ha nem tudok főzni hogy egyek tejcsim se lesz.
Olyan nyúzott, plötty vagyok, hogy ne, ismerek magamra.
Szerencsére jövő héten csütörtökön jön anyukám, aztán itt marad egy hétig, így nem lesz gondom a háztartásra, kényeztethetem Fannit.

Bocsi, hogy most senkinek nem írtam semmmit, csak gondoltam helyzetjelentek.
Ha nem adja fel a billentyűzet majd még írok.

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

De jó sokat írtatok! Én már szinte teljesen meggyógyultam. marci még mindig jól van. Remélem Õ megússza.

Andi!
Nagyon jó, hogy nem hagytad bent Miront egyedül a Lászlóban! Szinte soha nem néztek volna rá. Főleg, ha teltház van. Ha mégis be kellene vinned, ne hagyd magad lerázni. Maradj bent és kész. Nekem egy rémálom volt a bent töltött idő, de mivel Marci nagyon hányt, muszáj volt infúzióra tenni. Remélem nem kell bemennetek. Szorítok nagyon! Marci 4 nap alatt fél kilót fogyott akkor és ezt 1 hét alatt visszahízta, pedig ez 3 havi hízása volt. Ne erőltesd az evést, ha meggyógyult kérni fogja a kaját. Egy pillanat alatt olyan lesz, mint a betegsége előtt volt. marci napokig csak szopott, majd egyedül a Sinlac nevű tejpépet (tej- és szójamentes) volt hajlandó elfogadni. neki ez fogta meg egy kicsit a hasát. A gyerekorvos felírhatja. Egyébként mikor Marci rotás volt, azt mondták, hogy ennek a vírusnak ki kell örülnie a hányás és hasmas útján.

Timka!
Ne gyötörd magad. Szerintem mindannyiunkkal előfordult már, hogy elvesztettük a türelmünket.
Autósztori: nem semmi.

Fanka!
Nagyon jó a közös kép!

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Jó estét!

Andi, köszi a sodioralos tippet, ma este azt adtam Marcinak, remélem, kicsit helyreállítja szegényt. Ma egyébként viszonylag jól voltunk, csak enni alig evett a gyermek Kép , inni viszont ami belefér... Meg egy kicsit nyügibb, mint lenni szokott.
Remélem, ti is jól vagytok!

Timka, Fanninak is mielőbbi gyógyulást!

Flames, gratula a bilizéshez! Kép

Megyek vacsizni. Jó éjt! Már csak egyet kell aludni a megasztárig... Kép

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Borzasztó amit a betegségekről írtok, szerncsére nálunk nincs se nátha se hasifosi. Lekopogom!! Gyógyuljatok gyorsan!! Nálunk megint volt Kaka Maki a biliben Kép Gondoljátok fogyókúrával és tornával "újra" kockás hasunk lehet? Én kétlem Kép Rajtam még mindig +5kg meg a többi van. Bár az itthoni idegeskedés miatt úgy tűnik szép lassan elkezdtem fogyni, de szerintem ez kevés a lapos hashoz.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Jajj nekem, egy óráig altattam Pannit, ilyen nem volt már vagy fél éve! Általában beteszem az ágyba, kicsit éneklek neki, aztán elalszik magától. Nem tudom, most mi volt??

Juc
Hát, ez jó! Szóval már közös kocsijuk van a kölykeinknekKép Panni nagyon szereti, mindig beleül, ha arra járunk. Most, mikor fotóztam lecsúszott szegénykém a pedálokhoz, úgy húztam ki gyorsan Kép
Az emlegetett "sztár-pár" is ott kávézgatott? Megsúgom, én egyszer találkoztam már a Norbival, mikor a férjem fotózta (ez a szakmája). Nagyon jó fejnek tűnt, áradozott a gyerekekről, meg a családról, hogy az mindennél fontosabb, és ő hogy bőgött, mikor a kicsi lánya először mondta neki, hogy "papa, szeretlek". Azért az életformájuk elég messze áll a miénktől...

Timka,
Tényleg nagyon idegőrlők tudnak néha lenni a porontyok. Velem is előfordult már, hogy arra gondoltam, mindjárt felpofozom, ha nem hagyja abba a hisztit (persze sosem ütném meg, természetesen), de kitartás, ha rende jön nem fog ennyire csimpaszkodni Kép

Flames
Szerintem nem lehet a has ugyanolyan, mint előtte, de lehet, hogy ez is alkati dolog. Mi a gáz otthon? Férjeddel vannak viták? Nagyon sok türelmet és jó kedvet kívánok!!!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!!
Juc!!
Remélem bejön a por nektek is!!Mi is stabilizálodtunk,inni iszik bár csak ha kinálom,enni semmit egy kis piritoskenyeret rágcsált!!Senkinél nem marad és egésznap a kezembe van!!Mi sajna nemcsak fél kilo fogyásrol számolhatok be,nekünk ennél több ment le neki!!Szegény nagyon soványka lett,Apa szerint etiop menekült lett a mi kis vasgyuronbol!!KépDe most már reménykedek,hogy nem lesz rosszabb,bár sajna Kíra ovijábol kaptuk ezt a vírust és sokaktol hallom,hogy vísszafertözödtek!!KépMár nincs energiám mindennap vasalni az ágynemüt,ugyhogy holnap már vasalatlanba alszunk mert nincs a szekrénybe több,és a ruhákat ís alig győzőm vasalni,pedig Anyu segit,de ma nem volt itthon és uszok mindennel!!Ha Mírcsí éppen nem a kezembe alszik akkor a domestossal szaládgálok a lakásba!!KépRáadásul hab a totán,hogy görcsöl a hasam és fáj a fejemKép
Na jo nem panaszkodom,inkább rakok be két képet,hogy lássátok igy telnek a napjaínk igy összebujva űlűnk naphosszat!!Holnap rakok be frisset,hogy lássátok,hogy milyen egy etiop menekült!!Ezek a betegség első napján készültek!!
Vigyázzatok magatokra továbbra ís!!
Jobbulást a betegeknek!!
Timka!!
Kitartás,néha nekem is van ilyen!!Szerencse most még birom,de lehet,hogy holnap után én ugyanigy leszek!!Kép
ANDIKépIgy alszik napközbe csak ritkán sikerül ébredés nélkül becsempésznem!!

KépÉs ez az egésznapi helyzett ha ébren van!!Kép
Vendég
 


Andi, szegény kicsi Miron, hogy bújik... De most már biztos kifele jöttök a betegségből, és biztos hamar újra vasgyúró lesz!!! Kép
Hú, én ágyneműt soha életemben nem vasaltam... Kép Vagy most fertőtlenítő céllal vasalod?

Fanka, más híres embereket is szoktam látni a MOM-ban, a múltkor Haumann Péter gorombította le a feleségét a Matchban, hogy "még csak ennyi dolgot vettél ennyi idő alatt??!!"
Kockahas szerintem sem lesz ugyanolyan.

Flames, még több erőt és türelmet kívánok! Remélem, rendbejöttök!!!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Andi
Nagyon drága a kis etiópotok! Mielőbbi gyógyulást Neki!!

Juc
Én még nem láttam hírességeket, de ezután figyelni fogom Kép

Az előbb kibontottam egy 2000es Tokajit nagy unalmamban, a férjem most egy búcsúbulin van, az egyik barátja kiköltözik Angliába. Nagggyon finom, szülinapra kaptam még. Szóval most nagy magányomban jól leiszom magam Kép A tévé meg nézhetetlen...

KépKép
fanka
 
 


Ja, ágyneműt én sem vasalom, úgyis gyűrött lesz Kép

KépKép
fanka
 
 


Fanka, jó iszogatást! ne menjek át segíteni? Kép Kép

Nem nézted az új sorozatot az rtl klubon?? Én majd besz.rtam (bocsánat)... úgyhogy szemem elé tett kézzel néztem, de kikapcsolni nem bírtam... Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Kitartást minden betegeskedőnek! és tényleg nagyon köszi a bíztatást. Tök jól esik ilyenkor egy-egy megértő szó.
Bezzeg azuram! - egy idősebb kolléganője mesélte neki, hogy a lánya nem bír a gyereke mellett szinte semmit se csinálni és a nő szerint ez azért van mert a mai fiatalság (!) el van kényeztetve, bezzeg anno, amikor ők nevelték a gyereket. Párom szerint én is el lettem kényeztetve, azért vagyok ilyen. Hát ezt kétlem, mert rajtam kúr...ra nem fog ki a munka, csinálom ameddig bírom, de a gyerek mellett egyszerűen nem lehet, és ezt nem tudom beleverni a csökött agyába. Nem lehet úgy főzni, hogy üvöltve rángatják az ember nadrágját, nem lehet teregetni úgy hogy szedi le a ruhákat, nem lehet normálisan feltörölni mert hason kúszik a vizes padlón és még sorolhatnám... de szerintem nem én vagyok az egyetlen aki ezzel a gonddal küzd, Ti valószínűleg ugyanígy vagytok ezzel. DE a Ti férjeitek hogy dolgozza ezt fel, megérti egy szikrát is ezeket a problémákat?
Nem akartam megint panaszkodni, de néha ki kell írnom magamból, bocsi!

Andi,
aranyos a kis bújós szopcsis! mielőbbi gyógyulást nektek!

Flames
Milyen volt a Liberos torta? ízre gondolta.
Közeleg a szülinapunk és ki kellene valami jó kis tortát találnom.

Vettem Mazsinak egy zongorás Chicco foglalkoztató asztalt és nem bírtam ki hogy ne adjam oda neki. Tök jól elvan néha vele.
Viszont mindkét részről rámbízták a nagyszülők az ajándékozás kitalálását, megvételét! - ez jó is meg nem is, mert nemtom már mit vegyünk neki. Ruha és játék van dögivel.

Juc
Kép az animáció!

Fanni is elindult már, szinte alig mászik már, mindehová két lábon közlekedik, és ha elesik nyomja fel a fenekét és megy tovább. Nagyon édi, viszont a szandit nem bírja a lábain, azzal nem akar menni. Pedig tuti jó kis Siesta szandit vettem neki, tépőzárral és nem szoríthatja.
Megjött a Kék Pandától rendelt cipi is (az a gumis bőr verzió amiről korábban beszélgettünk itt), nagyon jó, szinte mindig ez van a lábán!

Eveka
Sajnálom, hogy mégse vált be a Huggies, vissza a jó öreg Pampers-höz!
Hogy veszed észre, hogy Marcinak nem tetszik a sok pisivel teli pellus. Én még nem figyeltem ezt meg Fannin, bár mióta beteg nincs annyira tele az 5-ös pelenka.

Tamesz
Remélem nem marad rajtatok az a sok pelenka Kép
Mikor szervezed a következő talit? Kép
Apukádnak jobbulást!

Fanka
Nagyon csinik vagytok együtt!

Flames
+5 kg Kép nekem minimum +10 van! Kép Sebaj, jön a tavasz, aztán lemegy, vagy nem, én már nem idegesítem magam rajta.

Na megyek mert hulla vagyok, még le kell vágnom jómadár körmeit mert megint kimarta a cicim.

Jó éjt mindenkinek!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Nem néztem, mi volt? Én Szex és New York rajongó vagyok, de ma azt is lekéstem a maratoni altatás miatt Kép
A te férjed hová lett?

KépKép
fanka
 
 


Szegény kis Miron Kép Kira nem féltékeny, megértő?
Kösz csajok. Épp egyedül nevelő anyukát "játszom" már egy jó ideje. Nem merülök bele a részletekbe, itt nem ez a téma, örülök ha itt nem ezzel kell foglalkoznom. Röviden: kispapa depivel küzdünk. Nem tudom mi lesz a vége, de már nagyon unom. Persze én vagyok a házisárkány...

Fanka
Én újabban Baileyst szoktam kortyolgatni nagy magányomban Kép Találtam a szekrényben, láttam, hogy mindjárt lejár így gyorsan rájárok, nehogy ki kelljen dobnom Kép
Adrit is kellett az utóbbi időben altatni. Tegnap miközben a hintaszékben altattam gondolt egyet a nagy hálózsákjában felült, lemászott az ölemből és sűrű integetés közepette kimászott a szobából, olyat röhögtem Kép Utána még 1/2 órát játszott az ágyában, már nem tudtam mit csinálni, lefeküdtem mellé a földre, mire ő is elpilledt és kiröhögött, ahogy meséltem neki a Hófehérkét, nem tudom mitől lett ilyen jó kedve, 22 volt mire végre elaludt.
Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Fanka
aztán csak óvatosan iszogass Kép Nekünk is van pár üveg Tokaji itthon, hmmm, de szeretem, csak hát még szopcsizik a lány!

Juc
milyen volt az új sorozat, érdemes nézni?
Mi a Lostot folytatjuk, ugyan nincs Axn-ünk, de a netről le lehet tölteni felíratozva. Nagyon jó lesz a következő sorozat majd valamikor augusztusban!

Na tényleg húzok körmötvágni!

Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Helló, csajok, hú, micsoda éjszakai élet van it! Kép

Fanka, az én férjem a tévé előtt ül és sportcsatornákat bámul...

Az új sorozat (Rejtélyek városa) ijesztő, földönkívülis, bár lehet, hogy csak én vagyok nyuszi, én rettegek az ilyesmitől, de ugyanakkor nagyon szeretem is... Kép

Flames, szólj, ha kifogyott vagy lejárt a Bailey's, nálunk most van raktáron egy kevés Kép , a szülinapi bulik előtt vettem egyet, hogy legyen mivel megkínálni a vendégeket, erre anyukáméktól és apósoméktól is kaptam egy-egy üveggel... Kép Kép Kép
Kispapának is sok erőt és energiát!!!

Timka (és a többiek is), ti alvás közben szoktatok körmöt vágni? Nálunk a nagy nemalvásos időkben olyan "szent" dolog lett az alvás, hogy én nem merem ilyennel megzavarni, így marad az ébren körömvágás, tévével, telefonnal, közelharccal...

Jó éjt!

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Timka
Mi is a Kékpandás cipőt hordjuk a miénk kék macis. Finom volt a Liberos torta http://www.horvathcukraszda.hu/termekek.php itt megnézheted, milyen tortákat csinálnak. Többféle ízesítéssel lehet kérni. A miénk málnás volt. A krém nem volt túl édes, a piskóta meg nagyon puha volt, így ebből is evett Adri, nagyon ajánlom.
Na jó egy 10es fogyásnak én is örülnék, a terhességi induló súlyomhoz (csendben: 62) képest van még +5. Hát én inkább bele sem kezdek a meg nem értő férj mondókámba. Szerinte én itthon csak játszom Adrival, meg etetek, régen is ez volt a mániája, hogy én csak szoptatok... Jó hogy a többi családtag belátja, mert mostanában anyu és apu is sokat voltak Adrival, hogy micsoda idegi meló ez. Engem is felhúz, hogy az idősebbek csak a szépre emlékeznek, valószínű az ő gyerekeik sem játszottak el nyugiban a járókában 1 évesen (sem). Erre mondhatnám, hogy meg lehet próbálni, csak az a baj, nincs szívem itthagyni apára vagy másra egész nap. Anno szinte mindenkit 1 éves kor körül bölcsibe adtak.

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Timka
Még én is szoptatok, de nagy ritkán 1-2 deci bor sztem nem gáz. Nem vagyok ám amolyan szeszkazán, tényleg ritkán iszom, akkor sem sokat Kép

Flames
Baileys..hmmmm Kép Jól teszed, hogy nem hagyod megromlani!
Jó kilátás a jövőre nézve, hogy már most kiröhög a gyerek Kép Édes lehetett, ahogy a hálózsákban mászott!
Néha olyan jókat lehet rajtuk röhögni. Nem tudom, írtam-e, de Panni rendszeresen leutánozza ahogy porszívózok. Jön utánam takarítás közben és simogatja a szőnyeget, közben nagyokat kacag és figyel, mit reagálok. Vagy ma reggel bedobta az egyik kazettámat a zuhanyfülkébe, miközben tusoltam...Na, azon már nem röhögtem akkorát.

Jó éjt, én kidőltem

KépKép
fanka
 
 


Juc
Én szeretem és birom a rémisztgetős filmeket Kép én is néztem, bár bánom, hogy a Lostot most abbahagyták, az jobb volt. a barátnőmnek van nagyon finom Baileys receptje, majd felrakom.
Timka
Mi az az Axn?

Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Fanka
porszívózás Kép Adrival úgy eszünk vajaskalács falatkákat, hogy eszik egyet, elmegy szöszt gyűjteni a szőnyegre, odahozza és kér mégegy falatot, és ez így megy.. Nemcsak kiröhögött mesélés közben, de a számat is befogta Kép

Jó éjt
Cs

Csilla & Adri
flames
 
 


Jó reggelt!

Ilyen nincs, hogy megint szakad a hó!!!! Kirándulni szerettünk volna Kép Asszem marad a takarítás helyette.

Flames
Kalácsevés Kép De mit csinál, ha nincsen épp szösz a szőnyegen?? Ja, akartam már írni, aranyosak az új képek az albumban!!!

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Juc
nálunk csakis így lehet levágni a kisasszony körmeit, bár néha álmában is kirántja a kezét és salapál. Tegnap este nem sikerült levágni neki, mert felébredt a fényre, ugyhogy mára lett halasztva!

Flames
Az AXN egy tévécsatorna, itt már január 22-től nyomják az Lost 2 epizódjait. Nálunk T-Kábel szolgáltatja a tv műsort, náluk nincs, nem tudom hogy a UPC-n van-e. Tv műsorban meg tudod nézni milyen filmeket adnak rajta. Szomszéd falvakban FiberNet van, ez is vmi tv sugárzó cég, na náluk van AXN. Kép

Nálunk is megy a szösz szedegetés, a harisnyájáról szokta tépkedni, olykor 10 percig is leköti magát vele.

Most van egy új tudományunk, szoktam vele játszani a lábujjain "ez elment vadászi"-t, erre amikor az apja olvasta fel neki egy mondókás könyvből (Libero ajándék volt) elkezdte fogdosni a lábujjait, apának nagyon tetszett.

Ma megint rémes napunk van, most láthatja a férje uram mennyire nem könnyű vele. Fel kellett takarítanom, addig kértem hogy játszon vele, szegénykém végig bömbizett és jött volna hozzám.
Most végre alszik egy kicsit, de megyek mellé pihenek hogy legyen tejcsikéje.

Szép napot nektek ebbe a ronda havas időben!
Timka

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

"szép" napot, már az eső esik, borzalmasan ronda idő van!!!

Végül nem mentünk Egerbe, mert aput ma hazaengedték és ő kérte hogy most ne rohanjunk le egy pár órára, majd ha legközelebb jövünk, de jól van, sikerült a műtét és egy vasdarab sincs már benne sehorl!!!Kép Sajnos a neveltlánya beteg, így nem is bánom, mert most nem hiányzik egy kis baci sem Marcinak!

Nem semmi termés volt itt tegnap este, míg az új sorozatot néztem!!!Kép Szóval iszogatunk, iszogatunk? Jöhet hozzánk is, szeretünk mindent és nálunk is akad néhány üvegecske!Kép

Juc,
Holnap megyünk vissza Zágrábba, arra gondoltunk, hogy esetleg úbaejtünk Titeket és átadom a 3 cs. pelust, hátha Te hamarabb találkozol a Többiekkel? Lehet róla szó???
Utazás és idegek? Mi kollégisták voltunk, szülők vidéken, én 15 éves csomagolok, utazok, ez már nem gond, Marci miatt kicsit sok a cumó, de inkább több vackot viszek, minthogy valami hiányozzon. Egyébként úgy látom otthon érzi már magát mind a két helyen, és mindig örül a rég nem látott játékoknak. A legszebb, hogy kint csütörtökön takarítottam, mielőtt eljöttünk, meg mostam vasaltam, ma meg itthon, jó is a kétlakiság!Kép
Ja, én barom vasalom az ágyneműt!!!Kép Ma este is az jön!!

Timka,
nem semmi az autós történet, a férjem is azt mondta, hogy tetűűűű egy szervíz!!! Kitartás, és fel a fejjel, rémes napok mindenhol vannak, tegnap én is összevesztem Marcival, mert a konnektort nem akarja békénhagyni!!! Szóval hagyni kell az apákat esténként és hétvégenként gyerekezni, akkor ők is belelátnak a hétköznapokba, én pl ma egy órát fent voltam ők meg kettesben lent fárasztották egymást! Most is apa próbálja elaltatni a gyereket, aki persze már meglógott az ágyról és minden sz@rrt odahord neki!Kép Ha túl lesztek a betegségen biztosan javul majd a helyzet, na meg jön a felmentősereg azt írtad!!!Kép
A "bezzeg" mondatokkal meg nem kell foglalkozni, mindenki úgy neveli a saját gyerekét ahogy akarja, vagy ahogy tudja, és ha megnézed a mai fiatalságot, lehet azért olyan, mert a bezzeget hansúlyozó idősebbek ilyet neveltek, nem?

Eveka,
örülük, hogy nem kapta el Marci a bacikat, látod mégis visszaerősödött a rossz év eleji kezdés után!!!

Fanka,
nagyon szupi a kép, Marcinak is tetszett, de nem lehet leszedni a monitorról, hogy a lányod vagy az autó, ezt még nem tudom!Kép

Andi,
nagyon édesek vagytok a képen, örülök, hogy már jobban vagytok, bár még elég bágyadtka, majd gyorsan visszaszedi a leadott dekákat, de aggódj!!!

Következő tali? Timka, nem adom fel, lesz!!!
Hát mi elvileg két hét múlva jövünk és szerintem akkor megint maradok MArcival, esetleg akkor? De akkor addigra MINDENKI gyógyuljon meg és elmehtünk az állatkertbe? Akkor nem kell ide a világ végére kijönnötök?Kép

körömvágás, mi állatos film közben vágjuk!

Flames,
nyugi-nyugi, adj még időt magatoknak, hátha rendeződik még a dolog, én nagyon szorítok Nektek! Baylies receptet én is kérek, bár nem nagyon iszogatok mostanában!

Porszívózás, nálunk is kedvence Marcinak, szokta is csinálni, meg mindent megkóstol a földról, szösz, morzsa, hangya, sajnos mire hazajöttünk elleptek minket, pedig sosem volt, most nagy írtásban vagyunk!

Na most én jövök, mert még mindig nem alszanak!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Flames,
végre ment Neked mail, bocsika, hogy csak most!
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Andi!
Nagyon édes Miron, szegénykém látszik, hogy kicsit kivan, de igazán jó hír, hogy javul!Kép

Timka!
Ismerősek az általad felsoroltak! Ilyen kis törpikék mellett igenis nehéz a házimunka, vagy legalábbis ötször annyi ideig tart.
Az én emböröm, ha panaszkodok, általában azt kérdezi, hogy más hogy csinálja, hát én ekkor közlöm, hogy az engem nem érdekel.

Tamesz!
Az én csemetém is imád mindent, ami a földön van, legyen az porcica, vagy sárdarab, vagy tökmindegy. egyszer csak látom, hogy "rágózik" és nem győzöm felkutatni a szájában levő dolgot, hihetetlen.

Lizi fél, ha porszívózok, ha felé indulok, akkor kiakad, és bőg.

Fanka!
Úúú, de jó neked, Tokaji-ztálKép

Juc!
Én ezt az új filmet szándékosan nem is néztem, mert nekem már a bemutatója is félelmetes volt, aztán éjszaka mikor felkelek pisilni, nem győzném Apát ébresztgetni,hogy kísérjen ki(erre már volt példa), kész röhej, de nagyon fosós vagyok.

Nézzétek, Anya levágta a frufrumat:
Kép
Kép

Kicsikém alvás közben ráfeküdt a cumira, és az nyomot hagyott az arcán:
Kép
Kép

Muki

Muki
KépKép
KépKép
mukika
 
 


Halihó!

Hát amilyen jól voltunk tegnap, ma olyan rosszul vagyunk, csak nyüszi és alvás egész nap, alig vmi kaja, ital, most estére meg a fosi is visszajött... Kép Kép Kép

Úgyhogy Tamesz, inkább ne gyertek holnap, mert úgy tűnik, bujkál itt még vmi vírus... Majd akkor két hét múlva!

Voltunk különben gasztrodokinéninél, bár ő erre az akut problémára csak a normaflore-t javasolta (ami minden gyógyszertárban kifogyott már), a krónikus híg kaki miatt meg jövő héten kell mennünk vérvételre, pisimintával, és megnézik a vérképet, meg hogy nem tejallergiás-e Marci. Addig is újra HA tápot kell innunk és HA pépet kell ennünk, és lehetőleg semmi cukrozott gyümilé, instant tea, mert ezek mind okozhatnak híg kakit... Kép

Szóval nem volt túl jó napunk, kicsit el vagyok kenődve. Kép

Na, majd este jövök még a megasztár szünetében... Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
ne légy elkenődve, lehet, hogy csak a vírus miatt van az egész, bár tudom ez a procedúra nem lesz kellemes, de bízz benne, hogy nincs semmi gond, és a vizsgálat után majd megnyugszol!
Említettem tavaly júniusban MArci két hétig fosott, már én is tejalergiára gyanakodtam, de egyszercsak elmúlt, és azóta is mindenevő!!! Nálunk a fogzáskor van fosi, de mivel már 3-4 hete nem bír a hatoska kibújni, így most nyugi van!

Akkor holnap mégsem megyünk, hát majdcsak eljutnak a pelusok a tuzlajokhoz egyszer, bár addigra már ki is növitek!!!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!!
Mindenki Megasztárt néz???KépKépKép
Amikor én jövök a jó hirekkel???Na szal ugy néz ki minden ok,bár ma hajnalba volt egy olyan zőld kakink,hogy tisztára beparáztam,aztán hivtam reggel a dokinőt és azt mondta nem normális ugyan de elfogadhato!!Na ezek után semmi nem volt,egésznap bepotolta az elmaradt 4 napi rosszaságot!!KépKép
Ja és képzeljétek ronda anya nem adott délbe pizzát és este tápit se!!KépBesértödött rendesen!!Gondolom piszok éhes lehet,de sajna még holnap is csak répa lesz rizzsel!!KépKépKépNem kockáztatok!!
Flames!!
Nálunk is voltak holtpontok,de már 11 éve eggyütt vagyunk!!Pedig már kétszer meglátogatta hosszabb időre a régi szobáját!!KépKépDe mindig vísszajött,nem tud nélkülem élni!!KépKépKépMegfogta velem az isten lábát!!KépKépKépKépKépUgyhogy nyugi minden rendeződik majd elöbb utobb!!Kitartás és koncentálj a bébire,ő a legfontosabb!!
Juc!!
Teso,hát mi van szomoruan olvasom ,hogy nem javulgattok!!Szegény Marcí!!Eggyütt érzek veled!!Gondolj bele mit csínálnánk ha valami komoly bajuk lenne!!??Bele se merek gondolni,engem ez a hasímarsí ís ugy kikészitett pedig már Kírával végigcsínáltam ám egy 3 honapos szalmonellát ís,amit szintén az ovibol hozott!!
Na jo megyek leteszem magam,remélem síkerül ma nyugodtan aludnom mert napok ota ébren aludtam,hogy kelteni tudjam,hogy ígyon!!Ma viszont ivott eleget,sőt evett is amit már 4 napja nem csínált!!
Juc!!
Nem volt szünet nálatok a Megasztárba???
Szép estét kivánok és kitartást mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Jóreggelt kívánunk!
Nálunk esett legalább 5 cm hó, őszintén szólva nem hiáynzott, bár gyönyörű, de most akkor lapátolással kezdhetjük a pakolást! REmélem az utakat túrják, de inkább még várunk pár órát!!!
Kellemes napot, jó bobozást!Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Andi, igen, nálunk szünet nélkül ment a megasztár... Kép Igazából a férjem bitorolta a gépet, aztán meg én fáradtam már le, úgyhogy csak most írok. Kép Remélem, jól vagytok továbbra is, és éjjel kipihented magad! Most úgy tűnik, Marci is jól van, tegnap este már kapott egy kis gyógytápot (mivel semmi mást nem volt hajlandó megenni), remélem, nem lendül bele a kakilásba tőle (mert ez ugye tejes).

Tamesz, jó utat nektek! Kilapátoltátok már magatokat? Kép

Muki, továbbra is nagyon édes a kiscsaj! Kép Jó a cumilenyomat! Kép

Flames, remélem, bírják még az idegeid! Anyukádék gyakrabban segítenek mostanában?

Na, mennem kell, mert vmi nem stimmel a fiúknál, nagy az üvi...

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Haho!!!
Sajna reggelre belázasodtunk 39-re szökött a láza!!Vszinü ráhuzodott a felső légutakra,ugyhogy holnap jön a dokinéni és ír fel antibiotikumot!!Hányás-kaki nincs!!
Juc!!
Én nem mertem tápit adni neki de lehet,hogy este már adok mert nagyon akart este ís!!
Most rohanok mert még nincsen készen az ebéd!!
Szakad a hó,aminek sajna mi se őrülünk már!!
Szép napot mindenkinek!!
ANDI
Vendég
 


Andi, sajnálom szegény nagylegényt Kép , remélem, az antibiotikum gyorsan kikúrálja, és hamar rendbejön!!! Mi lázzal kezdtük az egész betegséget, de az csak egy napig volt.

Babus, Bogacsi, Rusovszky, merre jártok?

Szép (???) vasárnapot! Mi voltunk egyet levegőzni az esőben, hát nem volt egy nagy élmény...

Juc

Juc

Kép
juc14
 
 


Hahó,

Jó kis termelés volt a tegnap Kép!!! Belelendültetek lányok Kép.

Andi,
Ahogy így visszaolvastam kezdetben örültem, hogy végre minden rendben van nálatok, erre látom mégsem Kép. Vlsz le volt gyengyülve szegénykének a szervezete és könnyen fölszedte a másik vírust. De remélem hamarosan rendbe jösztök.

Juc,
Nálatok mi a helyzet? Rendbe jött a kissrác?

Flames,
Kitartás, habár tudom, nagyon nehéz ez...Nálunk is vannak zűrös napok, én azt hittem más lesz a hozzáállás, hogy többet fog az uraság foglalkozni a fiával, de hát tévedtem. Egyik barátnőm azt mondja náluk is így volt míg kicsi volt a gyerek, majd később nem lehetett levakarni a férjét róla, együtt fociznak, bírkóznak, halásznak. Mondjuk az igazság az, hogy most kellene a segítség, míg picik! De mit csináljunk?!

Körömvágás,
Nálunk rajzfilmnézés mellett történik, de annak mozgalmasnak kell lenni, mondjuk pl. egy dalbetét, tánc, stb. és akkor símán megy a dolog.

Porszívózás,
Ákosnak nagyon tetszik, sokszor felkuporodik a porszívó tetejére, ki-be kapcsolja, úgyhogy egyre nehezebb takarítaní Kép.

Mukika,
Nagyon aranyos a kisasszony, gyönyörű szemei vannak Kép.

Flames,
Ha lesz időd, feldobod légyszi a Bailey receptet?
Nekem is kedvencem Kép.

Rémfilmek,
Hát nem a zsánerem. Én, mint ahogy azt az azonosítónevem is mutatja, elég nyuszi vagyok, ha netalán tán végignézek egy-egy ilyen filmet, egész éjjel csak pislogok az ágyban, nem bírok elaludni, úgyhogy inkább kihagyom Kép.

Timka,
Ismerős az érzés, nálam is előfordul, hogy beadom a kulcsot, utána nagyon szégyenlem magam Kép.

Lányok, hogy tetszett a Megasztár? Na és kinek drukkoltok? Nekem legjobban Varga Feri és Szabó Eszter produkciója tetszett.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Felteszek néhány porszívós képet, habár ezek régen készültek (9-10 hónapos volt), de még mindig ugyanolyan nagy fan Kép.
Hm...vajon mi történik, ha ezt itt megnyomom ?!
Kép
Fel kellene pattanom rá:
Kép

Kép
Kép
nyuszko
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?