Jó reggelt lányok!
Sajnos tegnap este nem tudtam jönni, a párom nem engedett a gép elé, pedig nagyon nyaggattam, hogy jönnöm kell, de neki játszania kellett! Már megint hajnal 4-ig volt fenn, állandóan játszik. Mondtam is neki, mi lesz, ha itt lesz a baba. Remélem, hatással lesz rá.
Ezt a meleg vizet én is olvastam valahol, de jövő héten a dokim is meg akarom kérdezni, mert hogy én 10-én mennék a barátnőmmel Berekfürdőbe fürdőzni... lehet, hogy le kellene mondani róla. Vagy csak egyszerűen pihenőzés lesz fürdőzés nélkül, de az meg már milyen?
Én is úgy tudom amúgy, hogy a forró fürdőt kell elkerülni, max 32 fokban lehet fürödni, és a gyógyvizeket kell kerülni.
Mesi, örülök, hogy itt vagy, és nagyon jó hallani, hogy megint próbálkozol, sőt még a férjed is bevonod. A lelkesedésed ezek szerint a régi, ami nagyon jó hír! Sajnálom, hogy nem fogunk együtt Szent Imrézni...
már nagyon beleéltem magam!
Lányok, aki vezet fertinity-t nem tenne fel görbét? Mert én ugyan igyekszem követni, ki hányadán áll, de annyira nehéz, mire elolvasom, kinek milyen a hője, addigra elfelejtem.
Virág... téged hagytalak utoljára direkt... mert hozzád szeretnék picit maradandóbban szólni. Te is nagyon jól tudod, hogy tegnapelőtt ott volt az a másik csík. Nem képzelődtél, a hőd is arra utal, hogy baba van a pocidban. Tegnap, mikor írtad, hogy reggeli vizetelből fogsz este tesztelni, már akkor meglepődtem, és el kezdtem gondolkodni, lehet-e ilyet. Szerintem nem igazán jó ötlet. Tutira ezzel lehet a gond. Úgyhogy a mai szabadidőm ezzel fogom tölteni, hogy ez után fogok keresni a neten. Biztos fogok találni erre vonatkozó infót.