Új privát üzeneted érkezett!

Vikimi!
Csak ámulok és bámulok, ilyet még én sem hallottam. Elhiszem hogy ki vagy borulva és el vagy keseredve, próbálj megnyugodni és remélem hogy a sok szép tüsző szépen megreped és beköltözik spántán a baba. Kép Drukkolok nagyon.

Stella!
Olyan szépen írtál. Kép
Én is ezt érzem a másodiknál nekem megjött pedig akkor nem foglalkoztam úgy a dolgogga. A harmadiknál nagyon féltem hogy megint megjön nem is számoltam ki hogy mikor kell, de tudom nagyon stersszes voltam emiatt, lehet ez volt a baj. Kép
Pihizzél.

Fanni!
Nekem a doki azt mondta ne menjek egyedül a kontrasztanyagos vizsgálatra és nem is mentem egyedül amit nem bántam mert azt nem mondom hogy baromira fájt, de kellmetlen volt és utána görcsölgetett a petefészkem.


Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Viki!
Tudom hülyén hangzik, de próbáld meg összeszorítani a fogad és "essetek"egymásnak;-))
A szomszédunkban lakó fiatal pár is babát szeretett volna, de nem sikerült nekik, mert a ciklus közepén a lánynak mindig nagy fájdalmai voltak szex közben, ezért nem csinálták...így viszont gyerek sem lett. Aztán a doki azt tanácsolta, hogy próbálja meg elviselni és ne úgy tekintsen rá, mint örömszerzési aktusra,-)). Hát megpróbálta kibírni és összejött a baba hipp-hopp.
Ezt csak azért mondom, mert tényleg lehet abban valami amit a doki mond, persze tudom ez nehéz téma, de hátha....

Én egyébként epedve várom, hogy megjöjjön és mehessek végre a dokihoz és kezdhessem a programot, erre most meg nem akar megjönni....
A barátnőim próbálnak vígasztalni, hogy hátha terhes vagyok,-)) ez azért vicces lenne petevezetékek nélkül...spontán

Lillus
lillus
 
 


Lucia!

Köszi az infót! Ha mégsem járnánk sikerrel holnap és a hétvégén biztos bevetem ezt a lehetőséget. Annyira egyszerű és az ember nem is gondol rá! Eddig csak találgattuk, hogy mitől lehet? azt mondták, hogy nincs rá gyógyszer! De kinek kell, ha van olcsóbb és kímélőbb megoldás.

Viki!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Elkeserítő, hogy az ember készül rá és KOPP. Most nem szabad - elkeseredni! Az élet így, hozta. Próbáld meg a másik oldalról nézni. A hosszú és kimerítő 'küzdelem" most azt kívánja, hogy csak TE és a PÁROD legyetek benne ebben az 'akcióban". Kicsit orvosok, asszisztensek, nélkül. CSAK KETTEN!
Egymásra hangolódva. Szervezzetek meg egy kettesben eltöltött hétvégét. Kirándulással, mozizással, sütizéssel, borozgatással. Egymás karjaiban este egy kellemes filmet nézve. Aztán ki tudja mi sül ki belőle. Kép Ha más nem - amit kétlek - csak néhány kellemes nap, óra a másikkal.
Hidd el, hogy lehet, hogy MOST ez kell számotokra.

Mindenkinek szüksége van egy kis kikapcsolódásra.
Még 'nekik" - a petéidnek - is.
Kitartás!

Egy kicsit én is izgulok, hogy mi vár rám holnap, mert nem úgy érzem a dolgokat, mint a múltkor. De lehet, hogy nem is kell.? Végülis már bejárattam a múltkor a szervezetem!
A párom mindig azt mondja, hogy a méhem 1 olyan motor amit még nem járattak be. Mert ugye a kis katonák még nem jártak odafennt. Ezért a méhem nem is tudta - míg inszemre nem kezdtünk járni -, hogy kik azok a 'kis betolakodók" akik zavargatják az ő kis nyugalmában. Remélem már 'rájött" és a hétvégén szorossan ölelő 'fogságába", védelmébe vonja a kis pötieimet - kiket kicsit 'felturbóztak".Kép

Mindenkinek kitartás és tessék a lehetőséget megragadni. Sőt + oldalról szemléni a helyzetet.
Amit lehet, kihozni a helyzetből még akkor is, ha első nekifutásra inkább a negatívumok jönnek elő!

Néhány szösszenet, amit abból a kórházból hoztam ahol édesapám feküdt rákossan.
Elgondolkodtatóak! Nem kellene kitenni néhány másik kórház falaira is? Vagy inkább óriásplakátot csináltatni belőle?!

'Csak akkor veszítesz, amikor feladod a küzdelmet!" Mike Ditka
'Viharban még mélyebb gyökeret vernek a tölgyek!" G. Herbert
'A test a szekér, az öt érzék a paripák, az elme a gyepőlő, de ÉN vagyok a szekérhajtó!"Buddha
'A mi utunk nem puha füvön vezet, hanem hegynek felfelé, éles szikák közt. Mégis egyre feljebb és feljebb tör, a nap felé!" Ruth Westheimer

Nekem az utolsó a 'kedvencem".

Legyetek jók.
Hajnoca

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!!!

Mindenkinek köszönöm a vígasztaló, biztató sorait...Kép

lenne egy kérdésem: Punkció után természetes, hogy annyira fel vagyok puffadva, hogy minden apró mozdulat fáj...8cm-rel nőtt a hastérfogatom!!!!????Járni nagyon fájdalmas,rossz, csak feküdni birok ....Eddig sosem volt ilyen...kicsit megvagyok rémülve, remélem nem csesztek el semmit bennem....amilyen pehszériám van ezen sem lepődnék meg..Kép
Vendég
 


Lucia!
ZSebi nagyon jól összefoglalta (köszi ZsebiKép )
ezt tényleg végiglehet csinálni és sokmindent kibírunk, csak nem szabad feladni.Kép

Viki!
sajnálom h. így jártatok, menj dokihoz ne halogasd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a puffadás miatt.

Wish!
sikrülni fog, megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanny!
nekem nem fájt, meg se éreztem, de az előttem lévő lányt szó szerint úgy mosták fel, én még olyan fehéret nem láttam mint amilyen az arca volt.
én utána Pestről Szegedig vezettemKép nem lett semmi bajom, nameg az autó nem megy magátólKép
ígyis-úgyis hazakellett volna jönni ha fáj, ha nem, nem volt választásom.
Vendég
 


Szia Viki!

Én is ezzel küzdök most. Szerintem ez természetes, mert az első/előző lombiknál is ilyen volt. Ha már nagyon nem bírod a helyzetet, akkor beszélj a dokiddal.
Néhány napig ez lesz. Nekem legalábbis az elsőnél eltartott egy ideig.
Ha nem bírod szerintem vehetsz be Cataflamot. Ezzel azért csínján kell bánni.
Nekem mostnában az Advil ultra jött be. Tényleg gyorsan hat. Sőt mivel zselés a gyomrodat sem bántja annyira mint egy gyogyi. Meleg/jó! meleg vizet szoktam rá engedni vagy rongyot tenni a hasamhoz. Valamennyire hatásos. Legalábbis egy ideig. Próba cseresznye. Hátha neked is bejön.

Légy jó és vigyázz magadra.
Hajnoca

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Vikimi
Nekem mikor volt a punkcio 2hete,én is csak feküdni bírtam,levegöt is alig kaptam.Semmi baj nem lett,csak rengeteget kellett inni.De azért jo lenne,ha megkérdeznéd,mert amikor visszakaptam öket,akkor mondta,hogy mérjem a haskerületet a köldök vonalában,mert ha 3cm-t nö egy nap,akkor keressük fel!De aztán 2-3nap alatt jobb lett.Jo éjt,remélem holnapra jobb lesz.
anyec
 
 


Sziasztok lányok,
hát, megvolt a hycosy vizságlat (ami tulajdonképpen átjárhatósági + méhüreg vizsgálat) és Zozo, szerintem én még ez "előtted lévő lányon" is túltettem, ugyanis nekem közben is nagyon fájt (nagyon szűk a méhszájam és alig talált be a doki)ill. miután felöltöztem és szegény doki mondta volna a magáét, úgy elszédültem és olyan rosszul lettem, hogy ketten kísértek az ágyig... De hoztak finom sütikét meg vizet, aztán jobb lett, utána már "csak" a hasam görcsölt de valami iszonyat módon (alapjáraton is iszonyat hasfájós vagyok!) úgyhogy kikönyörögtem egy szurit, elmendtem vécére és aztán egy 10-15 perc múlva jobb lett. De apát oda kellett rendelnem + kollégát, aki az én autómat hozta haza, szóval volt móka rendesen! De most lássatok csodát: azon túl, hogy a méhben minden rendben van, az "elzáródott" petevezetékeimen csont nélkül átfolyt a lötyi...
Na, erre varrjunk gombot!! Úgyhogy doki nagyon bíztatott, hogy innentől kezdve szabad (szó szerint :- ) az út.... Valószínűleg a hiperstimu rendezte így a dolgokat, akkor alakult át minden ott bent...Hát, ezt azért nem hittem volna, megérte a 42e meg a rosszullét...

Viki,
én nem akarok vészjósló lenni, de szerintem is minél előbb menj el a dokidhoz. Tudod nekem az ET után az első héten semmi más tünetem nem volt, csak az iszonyatos haspuffadás, hét végére aztán már úgy néztem ki, mint egy 3 hónapos terhes (mondjuk én sosem mértem a hastérfogatot)és akkor este már haza sem engedtek a kórházból és másnap délutánra már alig tudtam felülni az ágyban, holott ha hamarabb mentem volna, lehet, hogy elég lett volna néhány infúzió.. Szóval, szerintem Te is megnyugszol, ha beszélsz mielőbb a dokival. Vigyázz magadra!

Puszi mindenkinek és jó éjt: Fanni
fanny1
 
 


Fanny!
sajnálom h. ilyen rosszul lettélKép
de legalább van valami jó HírKép ez szupi.
nekem is azt mondta h. az elzáródott petevezeték átjárható, de apa eredményei miatt kellett a lombik.
azt a lányt is úgy kísérgették, de szurit nem kapott csak valami bogyót, de ő is nagyon rosszul volt, én mentem utána hát bevoltam sz...va, utána meg a dokinak alig bírtam bebizonyítani h. nekem semmi bajom, azt figyelte mikor csúszok be az asztal alá, de komolyan nem is beszélt jó sokáig csak nézettKép
Vendég
 


Fanni!
neked ki a dokid? ha nem titok.
Vendég
 


Szia Zozo,
én Csepihez járok.

Fanni
fanny1
 
 


Sziasztok lányok!

Vikimi, én még csak most jutottam el a leveledhez... Nagyon együttérzek veled, olyan rossz, ha az ember már felkészül vmire, és aztán mégsem úgy történik. De ez sajna előfordul. Ha ez vigasztal, szerintem pár hónap múlva emlékezni sem fogsz az egészre, lesz aki elfelejteti veled... És lehet hogy tényleg a SPONTANEITÁS van számodra rendelve.. Hogy így fáj a hasad, és megnőtt, akkor biztosan volt peteérésed. És miután legalább 5-6 petéről volt szó, valamelyiket csak megtalálja egy kiskatona, nem?

Wish, gondolok rád nagyon!!! Nem volt korai a tesztelés? Ezek szerint a végső eredményhirdetés jövő héten lesz, szorítok nagyon!

Fanny, örülök, hogy kibírtad. És meg is lett az eredménye! Ezek számomra olyan misztikus dolgok, hogy a természet vmit elront, és aztán meg is javítsa!! Azért lesz jövő hónapban transzfer, ugye?

Köszönöm Zozo, nem adtam fel, sőt tudom, hogy ott van, csak hát nehéz lesz. Akárhogy is alakul. Sokszor az az érzésem, hogy az egyik manócska már régóta verte a mélyhűtő falát, hogy neki igenis anyára van szüksége, és nem egy jéghideg mélyhűtőre. Hát most próbálom őket melengetni.

Na megyek kicsit dolgozni!

UI: Néztek Olimpiát? Nem semmi ez a Janica Koctelic!! Horvátország sosem volt alpesi nagyhatalom, mégis már a negyedik aranyat nyeri!!

Kép
lucia1
 
 


Hajnoca, mi van veled????? hogy sikerült a punctio? Vagy írtad, csak nem vettem észre? Nem találom.

Kép
lucia1
 
 


Viki
A rengeteg folyadék, pihenés és az ido segít. En is rettenetesen fájtam punkcio után még jo egy hétig. Három ET után tényleg csak fekudni tudtam és még azután 4-5 nap is nehezen keltem fel ha ultem. De azután már elmúlt, de elég sokáig tartott. Persze doki nem vagyok, ha az megnyugtat és nem múlik, akkor kérdezd meg a dokit.
mili
 
 


VikiKép
Csatlakozom Zozohoz!!!
Nyomás a dokihoz!!!!
Nálam így indult a hiperstimu!!! Ez nem vicc!!!!

Kép
stella9
 
 


Szia Lucia!

Jól láttad. Nem írtam, mert Viki rossz híre után vhogy nem tudtam és elöbb belé szerettem volna lelket önteni még az elött, hogy a magam eredményeit bepötyögöm.

Jól vagyok már. Sikerült a punkció. Sőt aznap csak nekem volt. Így aznap csak a mi gyermekjelölteinkkel voltak 'elfoglalva".Kép
9 - 10 tüszőből 8 petesejt lett!
Ma délben kellett hívnom az embrológust. Azt mondta, hogy tuti a 4 (2 sejtmagos állapotban voltak - így mondta) és a többiről holnap reggel tudok majd biztosabbat.
Reggel 8ra már ott kell lennünk még a műtétek elött. Így, ha jól sejtem velem indul nap.
Kicsit ugyan fájdogál a hasam, de nem vészes.
Holnap dél körül már biztosan idehaza vagyunk így, ha nem fogok bealudni, akkor megírom a fejleményket.
Már ma el kellett kezdeni reggel az Utrogestant. Meg is éreztem. Olyan szédülés jött rám, hogy a monitoron nem bírtam elolvasni a betűket és fáj/t a fejem.
Amúgy én is és minden is Happy! Még a kollégák is megjegyezték, hogy csak úgy ragyogok és jó rámnézni. KépKép

Viki!
Mi van veled? Jobban vagy? Netán voltál dokinál?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Viki???????????

Zsebike,
Te is eltűntél, vagy lehet, hogy elutaztál valahová, csak lemaradtam róla?

Lucia,
igen, azért lesz fagyis ET, de valószínűleg csak áprilisban (már ha addig nem leszek babás spontán, ahogy a doki mondta :-)) ) mert mi még csak most megyünk síelni, ill. április elején még egy hétre el kell utaznom egy kiállításra, és bár pont beleférne előtte a transzfer, de a pihenő időt egész nap a standon ácsorgással kellene töltenem, és ez az, amit nem akarok...

Hú Hajnóca, de izgi, majd számolj be feltétlenül, hogy hány manócskát kértetek vissza!

Most megyek, mert dolgoznom kéne, és még a reggeli kávémat sem ittam meg....
fanny1
 
 


Sziasztok lányok! Kép

Drága, Mili, Lucia, Zsebi, Stella, Fanny, Hajnoca, Zozo, Lillus, Anyec, Wish!!!!
Köszönöm neketek a vígasztaló szavaitokat. Kép Kép Kép

köszönöm érdeklődésetek én már jól vagyok a szerdai nap katasztrófális volt, és szerencsére mára már kutya bajom.A puffadás és fájdalom elmúlt Csak a lelkem sírdogál még egy kicsitKép....viszont ma reggel felébreve,olyan érzésem volt, mitha ez meg sem történt volna, és már legszívesebben azonnal elkezdeném ismét...egyszerűen nem tudom azt mondani, hogy nem ,most pihenni kene, meg várni...nem , mert ugye én gyereket akarok és kész....a többi dolog me mellékes....

Lillus!
Ahogy írtad: "összeszorítottam a fogam"- de szerncsére nem kellett.... Kép
remélem még mindig csak várod, hogy megjöjjön!!! Ugye???

Hajnoca!Kép Kép
Igen sajnos ez a legrosszabb ez a kemény KOPP.Tetszett a hasonlat amit a méhedre mondott a férjed..találóKépigazi férfias megnyílvánulás..
Nagyon jók az idézetek amiket írtál, de sajnos ilyen elkeserítő helyzetben nagyon nehéz ezekbe kapaszkodni.tudja és érzi az ember, hogy mit kéne ilyen helyzetben tenni, de egyszerűen a szívnak-léleknek nem lehet parancsolni, most még nem Kép
Mi az hogy nem akartad megosztani velünk, hogy milyen sikeres volt a punkciód??? A te sikered a mi sikerünk is. Nagyon ajánlom, hogy most helyettem is babásodj be!!!! Oké????

Anyec?Kép
rég jelenkeztél... nekem is azt mondta a doki, hogy amíg szedem az utrot addig nem kell megjönnie.Ezért is kell mennem jövő héten vérvételre, hogy nézzenek egy HCG szintet hátha összejött spontán... ha igen akkor az utrot szednem kell tovább, ha nem akkor nyugodt szívvel hagyhatom abba....nem tudom hogy van e értelme elmennem a vérvételre egy teszt is kimutathatja nem,???

Lucia!Kép
Remélem valóban ez a mi sorsunk amit te is írtál, a spontanitás.Én is sokat elgondolkozok azon, hogy valóban csak ez az út járható...lehet azért megy ilyen nehezen, mert nekünk más az utunk, csak türelmetlenek vagyunk?? érdekes a sors az biztos..

Stella!Kép
most így utólag és csendben megemlítem, amit te is említettél, hogy az motoszkál bennem, hogy megrepdtek korábban csak nem mondja senki...eddig mindig megvolt a punkcióm a 11-12 cn-on most meg a 15 cn.ig tolódott.Próbálom ezt a gondolatot elhesegetni, de nehéz.... nagyon bízok a dokimban. Az a furcsa, hogy a punkcióra menet a férjemmel még poénkodtunk is azon, hogy ha az eddigi számadatainkat nézzük akkor most 0 sejt következik, amitől nagyon féltünk és tessék.... "amitől nagyon félünk, az bekövetkezik"
Hogy vannak a fiúk????

Fanny!Kép
nagyon örülök, hogy ilyen jó hírrel zárult a vizsgálat (fájdalmakat eltekintve) Most akkor minden esélye megvan egy spontán bébinek!!!Akcióra fel!!!Kép

Zsebike????
Hol vagy????

Wish??????? Kép
Vendég
 


Vikimi!

Örülök hogy jobban vagy. Igazad van, ez a helyes hozzáállás, és következőre biztosan jobban is fognak figyelni Rád. Már ha most nem jött össze spontán... Én nem tudok olyan mosolygó figurát csinálni, ha tudnék, akkor ide most az jönne..

Értem Fannikám, szóval legrosszabb esetben idén tavasszal te is pocaknövesztésbe kezdesz. Nagyon helyes. A standonállán tényleg nem a legjobb, ebben igazad van. Jó kávézást! Erről jut eszembe, még én sem kávéztam.

Hajnoca, drukkolunk Neked is! Ma kapod őket vissza, igaz? Ha már első nap 2 sejtesek voltak, akkor ott nem lesz baj. Hányat kapsz vissza?

Zsebi, gyere vissza! Hiányoznak a szavaid!

Kép
lucia1
 
 


Viki
Jaj de örülök,hogy írtál,és jobban vagy,meg egy kicsit vidámabbnak is érezlek.Teszt is kimutathatja persze,de a vérvétel mégis biztosabb,és mivel én még sosem jutottam odáig,mert (mindig megjött elöbb)ezért én örülnék,ha menned kéne.Istenem,ha spontán sikerülne,az nagyon jo lenne!És ha a doki lát rá esélyt,akkor meglesz!Én is voltam ma,nincs magyarázat a sikertelenségre,március végén histeroscop Pécsen,Örülök mert az a doki csinálja,aki szintén a mi intézetünkben van,meg a biztonság kedvéért genetikára is megyünk.Ezek után megnyugszom majd,mert mindent kizárunk,és ugy örülök,mert már nem vagyok annyira szomoru.Sajnos emiatt 2 honap szünet,utána fagyibébik hajrá!Addig majd megprobálom lekötni magam,kicsit ránk is fér.Neked pedig(tudom milyen rohadék várni)kitartás,remélem 2 hét mulva írod hogy hurrá!
anyec
 
 


A többieknek is nagyon sok jot és hétvégét!
anyec
 
 


Anyec!Kép
Igen jól látod, érzed, már vidámabb vagyok ,el sem hiszem hogy ez megtörtént..csak előre tudok nézni, és várom a szurikat.
Az a legrosszabb, hogy még a mai orvostudomány hiába fejlettebb, mégis vannak dolgok amire nem tudnak választ adni.Nagyon remélem, hogy a vizsgálataid csak jó hírrel fognak szolgálni és hamarosan már azon fogsz aggódni, hogy le kell cserélned az egész ruhatáradat,mert nem férsz bennük az egyre növekvő pocakod miatt Kép Harcra fel!!!! Kép

Lucia!Kép
szerintem nagyon sok tud mulni az ember hozzáállásán.egyszer egy évfolyamtársam nyugtatott meg vizsga előtt:-mi van ha nem sikerül a vizsga?Nem dől össze a világ, mert " meghalni nem halunk meg, annál rosszabb meg úgy sincs.." ez a mai napig sokszor jut eszemben, hogybizony mindent ki lehet bírni, csak megfelelő társ kell hozzá.
Hogy kell ilyen Kép mosolygós figurákat betenni?Több lehetőség is van rá.1: ha letöltesz képeket a netről(animált giffekként sokat találhaszt),akkor azt a melléklet feltöltésénél, a tallózás menüvel megkeresed a file-t és a feltöltés menüvel be tudod illeszteni(igaz mindig a szöveg végére helyezi be), 2: vannak billentyű kombinációk amik egyszerűbbek. : ) csak szóköz nélkül, vagy: ( szintén szóköz nélkül.... szeretnék látni egy-két ilyen alakot Kép Kép Kép
Vendég
 


Viki
Tökéletesen igaz,amit Luciának írtál!Ez elég érzelgös,de tegnap láttam egy filmet,amiben a házaspár egyik tagja "elment"a legnagyobb szerelemben,és nagyon bögtem,mert rájöttem,hogy ha a férjem nem lenne,élni sem akarnék,és a mult hét elkeseredésében annyira áhítoztam a baba után,hogy erröl megfeledkeztem.Tegnap este ota megint boldog vagyok!Nem vagyunk betegek,és csak szeretnénk egy kis darabot belölük.És ez jo.Gondolok rád.
anyec
 
 


Anyec!
Kép
Vendég
 


Kép Kép Kép

Kép
lucia1
 
 


Megy ez... Köszi!

Hát igen. TÉNYLEG NAGYON FONTOS A TÁRS! Amikor elvesztettük a babát, én szó szerint hetekig őrjöngtem. Egyik reggel azt üvöltöttem, hogy miért ő, miért nem én? Akkor reggel férjem megrázott, hogy ő is itt van, mit kezdene nélkülem??? Akkor rájöttem, hogy muszáj összeszednem magam, még ha akkor úgy is éreztem, hogy ezt ép ésszel nem lehet kibírni, de meg kell tennem érte is. Ennek lassan egy éve. Valamivel talán könnyebb lett, de a férjem nélkül nem bírtam volna ki.

Előre kell nézni, és most talán már készen vagyok egy következő terhességre, de hogy azt hogyan fogom végigcsinálni, arról egyelőre ötletem sincsen. Mindig csak a holnapot látom, már a holnap is ajándék.

Most például azon gondolkodunk nagyon, hogy elmenjünk síelni a hétvégén. Szerintetek őrültség?

Kép
lucia1
 
 


Lányok, eldőlt, megyünk síelni a hétvégén! HIP-HIP-hurrá!! Kép Kép Kép

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!

Kép
lucia1
 
 


Viki!
Ez a beszéd, csak előre és hidd el a következő sikerülni fog!!!!!!!!!!!!

Aranyosak vagytok hogy hiányolattok igazából nem tűntem el vagyok létezek, csak most kicsit hanyagoltam a topikot.

De már ismét a feldézeten.

Lucia!
Jó síelést. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Lillus!Kép
jó sielést, vigyázz magadra!!!Képkerüld a jeges oszlopokat!!! Én még sohasem sieltem!
ezen az oldalon találsz pár hangulatképet,a messenger hangj-nél.... http://kiscsilli.try.hu/

Zsebike! Kép
végre jelentkeztél, már kicsit kezdtem aggódni...igaz én is szoktam "hanyagolni" a topikotKép...kell egy kis kikapcs ezzel kapcsolatban is!

Hajnoca??????????Kép
Vendég
 


[color=#ff0000]
Vendég
 


Viki,
úgy örülök, hogy minden értelemben jobban vagy!!!
Nagyon aggódtam, hogy esetleg még valami baj lesz...De hála Istennek már a régi vagy, meglásd, most letudtál egyszerre minden rosszat, megkönnyebbültés és majd most ugrik be egy spontán babóca, mikor a legkevésbé számítasz rá.. Nagyon szorítok Neked, mert rengeteget gondoltam Rád a napokban, időnként a szívem szakadt meg érted...

Zsebike,
hurrá, végre újra közöttünk! Persze, hogy hiányolunk, hisz Te vagy a "topikmama", aki mindig itt van, mindig mindenkibe lelket önt és ez már-már természetessé vált számunkra.. De Neked is jár a topikszabi, de azért jó, hogy nem tartott túl sokáig :-))

Lucia,
bár már valószínűleg útban vagy valamelyik lejtő felé, én is nagyon jó síelést kívánok! Jövő hétvégén aztán én is a nyomdokaidba lépek, még a pocaknövesztés előtt :-)

Hajnóca,
pocaklakók jól vannak? Izgulunk értetek!!!!!!!!!

Fanni
fanny1
 
 


Lányok!
Holnap dobok friss táblát, ki az aki szeretne bele kerülni, írja meg az adatait és már ott is lesz a táblában. Kép

Fanni!
Megmondom az őszintét nekem is hiányoztok, de már túlzás mennyi időt eltöltöttem a gép előtt és mostanában sok a dolgom is mert nagy erőkkel szerzem meg a jogosítványomat. Már csak a rutin és a forgalom vizsga van hátra azt hiszem ez az igazán kemény benne, de remélem ügyes leszek és sikerrel járok, legalább itt elsőre. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebike,
akkor jogsiért előre, egye-fene néha kapsz egy kis kimenőt! Ja, és várjuk a táblát, beírod az áprilisi fagyimat?

Pussz: Fanni
fanny1
 
 


Fanni!
Beírtam. Kép
Van most egy kedves ismerősöm, akinek ma derült ki hogy sikerült a fagyis transzfere. Szóval hajrá mindenkinek most nagyon jó széria van. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,
rajtam nem fog múlni! Egyébként a dokimnak is van most egy sikeres fagyija! És én valahogy egészen más színben látom a világot szerda óta! Én nem hittem, hogy velem még jó dolgok is történhetnek, eddig akármilyen vizsgálatot csináltak, minidg valami újabb problémát találtak.. Meg egy kicsit olyan misztikus is a dolog számomra, tudod, én azt vallom, hogy mindennek megvan az oka, csak esetleg majd később derül ki számunkra, hogy miért is történt úgy, ahogy.. Lehet, hogy az én hiperstimumnak ezért kellett megrtörténnie??

Jó éjt: Fanni
fanny1
 
 


Lucia!
nálatok mi történt?

FAnni!
szeretnék kérdezni valamit, írj légyszi.
zozo.a@freemail.hu

Zsebi!
hogy vagy? ügyes vagy, sikerülni fogKép

Hajnóca!
drukk nektekKép és a kismanóknakKép
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm kérdéseteket.
Mind az öten! (3 lurkó) jól vagyunk.
A mai napi termés:
Reggel 7:00kor madnem mi nyitottuk a központot. Nem bíztuk a véletlenre az ottlétet.Kép
Velünk kezdődött a nap. Jó hangulatban. 8ból 6 magától randizott! (Ezekszerint nem csak mi szeretnénk az összejövetelt lebonyolítani.) 3db 4 pontost kaptam vissza. (2 4sejtes, 1 2 sejtes és 3 db 2 pontos ami után még hétfőn kell érdeklődni, hogy lehet-e fagyasztani.) Nem lesz rá szükség, de ezt sem bízzuk a véletlenre.
Megmutatták a kicsiket. Zsoltim rögtön le is fényképezte őket.
Ha nem rombolok senki szívébe, akkor megmuatom őket. Jó? Szépek, nem?

Miután láttuk őket, a páromat kint leültették és én mentem a műtőbe. UH, számok(11es endo; 33as cervix), .... majd modja a doki, hogy 'jönnek a gyerekek". UHkép. Majd Kósadoki modja nővérkének, hogy 'nem esik le az aranygyűrű az ujjáról és visszatol a szobába" !!!!!!!!!!!
Ilyet még nem hallottam és láttam, hogy egy főorvos\doki ilyen közvetlen legyen és ilyet csináljon. Visszarallyztunk a szobába. Pedig ekkor még ne is kapott 'borítékos sorsjegyet"!
Ja és bent a műtőbe is poénkodott, hogy mi van akkor, ha bent felejti a kacsát és a meterón esik ki! Nem tudtam szóhoz jutni! Aztán gondolkodtam, hogy mondhattam volna, hogy a cég ahol dolgozom fémérzékelős kapukkal van felszerelkezve.
Ott milyen érdekes lett volna szitu.! Kép
Miután a doki kiadta a további utasítás az elkövetkező hetekre - ekkor is volt egy elszólása, mert azt kérdezte tőlem, hogy mikor volt az utolsó menzeszem miközben a háziorvosnak írta a papírt, hogy vegyen betegácsiba és igazából a tajszámomra lett volna kívácsi - a nővérkék kicsit elfelejtkeztek rólunk így 11 - 11:30 helyett 13:30 után jöttem ki megkérdezni, hogy mehetünk-e. Persze volt a válasz, de a zárójelentés még nem volt meg. Érdekes, pedig idő lett volna rá! Na mindegy. Már itt van nálam.
Azóta sokat pihizek, persze álmos még nem vagyok hisz a kórházban kipihentem magam.Kép
Szigorú Kép'szobafogságban" vagyok. Kicsit nehéz lesz nekem megszokni, hisz mozgékony ember vagyok. Dehát a cél szentesíti az eszközt!

Úgy tűnik, hogy velem mindig zajlik az élet. Eddig fel sem tűnt!

Legyetek jók és JóCéKát!
(A keresztfiunk így kíván jóéjt.)

ui.: Kép rólunk és a lurkókról.
KépKép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnóca!
Nagyon szépek a lurkok és ti is szipmi pár vagytok. Nekem ez még eszembe se jutott, hogy lefotozzam őket, bár a Kaáliba erre nem is lenne idő mert ott nagyon gyorsan kell meglesni őket és már rakják is vissza a melegre a kis drágákat. Kép
Pihenj sokat és növeszd őket.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Hajnoca!Kép

sok sok pihenés!!!!!!!!!vigyázz magatokra, és az igen jóképű kismanókra.Nem is tudom kire hasonlítanak jobban?!Kép
Nagyon nagyon szorítok neketek, te csak pihenj egyélKép-
igyálKép sokat!!!!!

Zsebi!Kép
Jó jogsi-szerzést!
Kép
Vendég
 


Sajnos azért csak most írok, mert az a legújabb, hogy mikor megszeretném nézni, hogy mit is írtam hibaüzenet kapok.

Próba cseresznye. Lássuk mi lesz.

Szia Zsebi!

Először is SOK SIKERT A JOGSIHOZ!! Drukkolunk.
Kép

Sajnos valahogy kimaradt a 'táblázós" leved.
Na mindegy, majd a legközelebb.
Addig is az adatok:
Hajnoca; Nyírő Dr. Kósa (A Schöpibe is szoktunk járni.); 26; 2. lombik; (6 inszem is volt)
Előre is köszi.

Lehet, hogy azért engedte az embriológus, hogy lefényképezzük, mert csak mi voltunk aznap így nem kellett sietni. Eddig nekünk sem jutott eszünkbe csak vmelyik fórumon olvastam. Miért ne próbálnánk ki. Így legalább a család is láthatja őket.
Sőt még egy kicsit meg is mozgatta nekünk, hogy más szögből is láthassuk őket.
Néha olyan hihetetlen, hogy ebbe a csodába betekintést kaphatunk. S végül is az elejétől 'ismerhetjük' őket.
Mennyivel jobb nekünk, hogy/hisz tudatossan készülhetünk az érkezésükre!!!!
Mert mire egy 'normál úton" terhes megtudja, hogy az, addig kitudja, hogy miket tett és evett. Mi viszont már lelkileg, fizikailag és 'vitaminilag" is fel vagyunk készükve.

Szerintetek nem okoz gondot, hogy megvagyok fázva?
Valószínű, hogy a Prednisolon okozza.? Azt olvastam, hogy állítólag gyengíti az immunrendszert.
Fájdogál a petefészkeim környékén. Ez lehet az utrogestan hatása? Eddig fent kellett szedni, most pedig alulról kell használnom.

Szia Viki!
Köszi mindent. A doki azt mondta, hogy Zsoltimra hasonlítanak. Erre én, hogy legalább egy kislányka legyen benne, aki olyan hisztis mint én.Kép

Sziasztok

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca!
Betettelek lehet ma még fel is teszem az új táblábt. Március 9-én kell menni vérvételre?
Szeritnem nem baj hogy meg vagy fázva biztos a Prednisolontól van, azt mondják az még jól is jöhet mert a szervezet nem a kicsikre figyel, hanem arra hogy leggyőzze a megfázást. Remélem ez nálad is így lesz. Hogy a petefészkek mitől fájnak azt nehéz megmondani lehet hogy még a punkció okozta beavatkozástól, vagy ki tudja.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Kép
Kép

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok leányzók!
Elég régen nem jelentkeztem, de nagyon megvoltam fázva. Pár napig, még egy pohár tej sem maradt meg bennem. Most már jobban vagyok, de nem százas. Nagyon aggódtam, hogy ne legyen kárára a babának. Szerencsére minden rendben. Most voltunk a 12. heti uh -n. A gyerkőc tökéletes. 7,5 cm, és megláttuk a kukiját. Háromszor kérdezte a doki, hogy megmondja a nemét, mert lehet látni. Nagy nehezen felfogtuk a kérdést, és bólogattunk.
Remélem mindenki rendben van.
A születés várható ideje: 2006 szeptember 09. Balázs
tina30
 
 


Tina!
Akkor ezek szerint én valamit a táblánál összekevertem mert ott ikreket rajzoltam neked. Sebaj az a lényeg hogy jól vagytok a kicsi nővöget szépen.
Nekem is nagyon tetszik a Balázs név. Kép
UH képet nem kapunk?

Helga!
Még mindig nem sikerült nevet választani a csöppségnek?

Tralllala, Dzsúd!
Remélem jól vagytok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


TinaKép
Én is ikrekre emlékeztem.
Gratula a Picur fejlődéséhez!!!

HajnócaKép
Megfázás belefér!
Azért is gyengítik az immunrendszert, hogy ne kezelje idegen testként a babócát és könnyebb legyen a megtapadás!!!
Azért vigyázz magadra és kerüld a lázas állapotot!
Pihenj sokat, igyál vörösbort!!!
Drukkolunk!!!
Stella
33+3

Kép
stella9
 
 


Szia Zsebi!

Március 10én kell menni vérvételre.Kép

Szerintetek hova menjek vérvételre?
Kósa doki azt mondta, hogy menjek a Schöpibe a Zsuzsikához és 2 ampulla vért vegyen le. (1et hozzak a Nyírőbe.)Viszont a Nyírőben csinálták a beavatkozásokat így ott már időpontot is mondtak, hogy mikor kell mennem. (10én 8:30 - 9:30)
Ami miatt a Schöpi mellett döntenék az az, hogy ott már hajnalban levenné Zsuzsika és átvihetném a Nyírőbe a másik ampullát (a doki is ezt javasolta) viszont biztos rosszallóan néznének ránk, hogy 'magánúton" járunk.

Ha nagyon nem tudok dűlőre jutni felhívom Zsuzsikát hétfőn és megbeszélem vele vagy a dokival.

Szerintetek, hogy jobb?

Előre is köszi.
Sziasztok
Hajnoca

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!
Zsebi!
A gyermek neve: ???.
Nem tudjuk eldönteni. Még van rá 8 hetünk! Most a változatosság kedvéért Apehba járok szja ellenőrzés. Annyira izgi!!! Márc.02-án megyünk UH-ra a kórházba, kíváncsi vagyok mekkora a leányzó, most nagyon belehúzott a növésbe.

Vikimi!
Nagyon sajnálom!
Hajnóca, Wish!
Szurkolunk!

Helga
32+0

Kép

Kép
hel29
 
 


Sziasztok!

Kicsit régen voltam, be kellett feküdnöm a kórházba. Múlt szombaton barnáztam egy kicsit, de nem ijedtem meg, mert hallottam már sok ilyet, de mikor hétfő reggel is volt, akkor azért felhívtam a dokit, hogy ilyenkor mi van? Be is mentünk, uh, és a rendben lévő gyerekek mellett volt ott egy hematóma is, egy véralvadék, abból váltak le darabkák, ettől volt a barna. Befekvés, pihi, csüt. reggel összevonva a kontroll uh a hivatalos 12. hetivel a Kósánál! Kép. Minden rendben, hematóma eltűnt, 65 és 68 mm-esek, kezük, lábuk, gyomruk rendben, nyaki redő megfelelő, uh képet a jövő héten mutizom, ha a párom beszkenneli.
Csüt. délben haza is jöttünk, azóta fekszem, még ide a gép elé sem ültem le, csak most. Tegnap reggelre megint volt egy kis barna, de ezt már nem tudom mire vélni, ráfogtam, hogy maradék, és fekszem tovább. Meg azt is ráírták a leletemre, hogy a méhlepény leér a méhszáj belső faláig, ami a dokim szerint egy veszélyforrás, mert emiatt a közelség miatt egy megerőltetéstől nagyobb az esélye a leválásnak. Hát én már tényleg semmi megerőltetőt nem csinálok.
Annyira jó volt az uh, mert ugye azt hittem, hogy most "vége" a Kósával, ez volt az uccsó, erre a végén mondja nekem, hogy ha nincs más, akkor azért egy hónap múlva szívesen lát egy uh-ra. KépKép
Utána bementem a dokimhoz, hogy megbeszéljem vele az eredményt, meg hogy hazaenged-e, és kérdezte miben maradtam a "Zsoltikával" (ő így hívjaKép), mondtam neki, erre ő, hogy jó, hozzá meg két hét múlva menjek majd. Kép Hát úgy néz ki két dokim maradt! KépKép

Kicsit visszaolvastam, Hajnóca, én is megfáztam a pungi előtt két nappal, és be voltam tojva, hogy most majd ugrik az egész project, de végül nem lett semmi baj, sőt...! Kép
Ami a vérvételt illeti én a Nyírőben voltam, mondjuk nekem akkor ezt is mondta a Kósa. De ha ő ezt mondta neked, akkor szerintem menj a Söfibe, a Nyírőben meg mond meg, hogy ő mondta így, ezt el fogják fogadni.

Puszi és drukk mindenkinek, néha ideülök majd...

Anikó

Kép
baba888
 
 


Hajnoca!
Ha Hajnesz benéz akkor ő biztos tud ebbe segíteni mert ő is hozzá járt. Kép

Anikó!
Fú ez nem hangzik valami túl jól, de örülök,hogy minden rendben van. Drukkolok hogy továbbra se legyen semmi baj, de te csak pihenjél szépen.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek az infókat.

Baba!
Remélem nálam is beválik a 'megfázásos" punkció.
Reméljük ezekután már simábban telnek napjaitok. Kicsit eseménytelenebbül vagy legalábbis örömteli eseményekkel.

Lányok vmi lehet a 'piálásban" (vörösbor), mert a nővéreméknek is így sikerült a keresztfiunk.Kép
Lehet, hogy bevetem a boros verziót és kikapcsolunk 1 kicsit a párommal.

Hajnoca

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?