Új privát üzeneted érkezett!

Szia Incike!
Annnyira aranyos Marci babaKép!!!

Kép
Nekunk is van,mert Marci nagyon szereti!Az uj fajta meseket szerencsere nem szereti!A legnagyobb kedvence a kisvakond!

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Sziasztok!

Én is fekete-fehérben láttam anno a kockásfülűt. KépKép
Nekünk is van ilyen plüssfiguránk és a keresztlányomnak is vettünk. Õ is imádja! Kép

A Ti hibátok, h most az egyik LB számot dúdolgatom! Kép (lehet, hogy én nem is ismrtem tőlük, csak ezt az egyet?! Kép)

Jajjj, Julcsi,
Akartalak már kérni, scak mindig elfelejtettem: a próbálkozás kezdete időpontot átírnád nálam 2006. májusra? Köszi!

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Helló csajok!!!!

Nosztalgia Kép Jó volt olvasni, hogy végre kicsit lecuppantunk a témáról, na én ennek ellenére visszahozom Kép

Egyébként arra emlékeztek, hogy hétfőn nem volt adás?
A mostani DM koncertre megy valaki (csak a zért kérdem, mert a párom megy)

Kamilla! Kép
Milyen lett az eredmény????Biztos hogy nem az össz szám, hanem a mozgás, az alak, az ügyesség a mérvadó, mert nekünk is azt mondta doktornő, hogy 100 millióból jut fel kb 7-800 ezer.

Betti! Kép
Hozol majd képeket az UH-ról?!?! Te jó ég, már a 25. héten vagy!

Vica! Kép
Sajnálom, hogy megjött Kép
Ügyi vagy, az almáspitével!

Zsu! Kép
Amit szeretnél, az nem a csincsilla? Nagyon cuki!

Ancsa! Kép
Van egy ismeerősöm, akinek a kisfia is állandóan a kisvakondot nézi, és nem is mond mást, mint a vakond Kép Az a gáz, ugye, hogy nem is mond seemit Kép
Tök jó, hogy az újfajta meséket nem szereti Marci!

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 

 
 

Kicsit elgondolkodtam azon, hogy tulajdonképpen miért nem írtam le Nektek ide, hogy mi volt, és nem tudom igazán. Attól féltem, hoyg valaki megszól, vagy felismer, vagy mit tudom én, de rájöttem hogy ez baromság.
Itt mindnyájan eggyért küldünk, megértjük és segítjük egymást.
Úgyhogy most rátok zúdítok mindent!
Akinek már leírtam, attól bocsi!

Szóval jó egy hónapja bejelentkeztünk a Kaáliba. Kedden mentünk első konzultációra. Most csak átbeszéltük a dolgokat, megnézte a doktornő az eddigi eredményeinket.
A legutóbbi (okt elején csinálták) spermavizsgálat eredményből arra következtetett, hogy csak a lokbikra elég. Azt persze rögtön hozzátette, hogy ez nem azt jelenti, hogy engem akkor mán nem is vizsgálnak ki (ami ugye teljesen jogos).
Szóval ha megjön (nemsokára esedékes) akkor kell kérnünk újra időpontot a középidő táján, amikor megnézik a kiskatonákat, illetve nálam végeznek egy nőgyógyászati vizsgálatot. Ezen vizsgálatok eredményeivel a kezünkben döntjük el, hogy mikor induljon a stimuláció.
Addig kell csináltatnom egy hysteroscopiát, és a páromnak egy here UH. Ez utóbbirül kiderült (felhívta a párom az andrológust) hogy csak igen indokolt esetben végeznek ilyet, ráadásul csak a pesti egyetemen. SZóval újara kell majd telefonálnunk a Kaáliba, hogy biztos akarják-e.
Ma én is felhívtam a nőgyógyászomat, hogy egyáltalán elvégzi-e hysterot (altatatásban végzik), és mondta, hogy kedden menjek be hozzá a kórházba, mert még előtte kell végezni ivzsgálatokat.
Nos így állunk most. Van azért esélyünk a spontánra is, hajtunk is rá erősen Kép.
Na jó, mostmár eldugulok, bocsi, kicsit hosszú lettem Kép

Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Kép


nincs itt senki?

Szomorú vagyok!
Kép
Bea

Kép
Kép
beuka
 
 


Holnapra jó munkát mindenkinek!!

Itt a hétvége!
Kép

Sziasztok!

BeaKép

Kép
Kép
beuka
 
 


Szia Beuka!
Ugy latszik nagyon bejon a gyerekeknek a kisvakond!KépNekem mar annyira nem,mert unom hogy azt kell nezni allandoan!DE!Most kiszurtam vele,mert vettunk neki egy pluss vakondot meg agynemut!Igy inkabb nezze azt!
Kép

Olyan jo hogy ti is a tettek mezejere leptetekKép!Biztos hamarosan sikerulni is fog!

Nemsokara nagy zebra eso lesz itt nalunk is!KépKép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Incike
Nagyon tüneményesek vagytok!Mekkorát nőttetek?!KépKépKépKép

Beuka
Remélem sikerrel jártok,és hamar baba csücsül majd a pocidba.KépA felismerétől újabban én is parázok kicsit.Nem lenne jó,ha olyanok is ismernék a problémáimat,akiknek soha el nem mondanám magamtólKép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Na, sziasztok!

A Doki szerint a párom teljesen normális eredményeket produkált. Azt írta a leletre, hogy semmiféle kezelésre nem szorul és hogy a megtermékenyítés bármilyen formájára alkalmas.

Azért én a tegnapi hozzászólások alapján tenyészbikának nem nevezném, de ha a doki szerint jó, akkor jó. Végülis ő jobban tudja.

30 milla/ ebből 55% jól és célirányosan mozog.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


ANGEL!!!!!!!

Remélem egy + teszttel jössz!!!!!!!!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla
Szuper!!!!Kép

Angyal
Drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép

KépKép
okr
 
 


Jó reggelt!
Kamilla ez nagyon jó hír.
Angel!Még mindig drukkolok.Gyere már!

Kép
breni
 
 


Beu!

Köszi, hogy leírtad a történéseket. Most már sínen vagytok akkor.
Kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön összehozni a bébikéteket. Egyébként mi az a hiszteroszkópia? Olyan mint a lapar? (Najó, ez hülye kérdés volt, biztos nem olyan, ha máshogy hívják.)

Nálunk most a hormon vizsg. a következő. Szerintetek hogy kell bejelentkezni egy olyan dokihoz, akivel még nem ismerjük egymást? Simán felhívom a rendelőt és kérek egy időpontot? Eddig anyu dokijához jártam, de ő már nem foglalkozik terhes/teherbe esni kívánó nőkkel.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla, az 55% az szerintem jó, és a doki úgysem mondd hülyeséget. Ez normál (nem stresszes helytzetben biztosan jobb is!

Beuka, szerintem jól tetted, hogy leírtad.Én is sokat aggódtam a felismerés miatt. Végülis nem szágyellem senki előtt, hogy megteszünk mindent egy kisbabáért.

Mi hétfőn megyünk megbeszélni a továbbiakat a doktorbácsival és ismerteti az eredményeinket. Szerintem beütemezünk egy HSG-t és remélem áprilisban jöhet az inszem.

Kata, javítalak!

Ja és nagyon édes a nyuszi!!!!!!!!!!!!! Kép
Julcsi2
 


Julcsi!Ezen nincs mit szégyelni,eszedbe se jusson.Még szép hogy megtesztek mindent ha babát szeretnétek.De szerintem itt mindenki így van ezzel.Én még várok egy kicsit mégis csak a vizsgálatokkal.Lehet hülyén hangzik de én még bízok abban hogy sikerül spontán is.Még ez lesz a 6. hónap.
Elkezdtük inni az Aloe Vera Berry Nectart.Nem tudom ismeri valaki?Javítja az immunrendszert,a spermákat és a petesejteket.Meddőségre ajánlják.Hát ártani nem árt.

Kép
breni
 
 


Hátmég ha nem szívna el napota egy doboz cigit milyen jó lenne!

Ez a Maca Vibe csak fiúknak jó vagy a peteérést is segíti? Bár lehet, hogy nem kéne már több szart beszednem. Elég a cicka meg az almaecet.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Breni. Hol lehet ilyet kapni?

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!

Beu!
Köszi, hogy leírtad, hogy mi van mostanában veletek, mert rossz volt ám csak azt olvasni, hogy csak azt írod, amit mások hsz-ira reagálsz. tessék leírni mindent, azt is amit érzel, amitől félsz, vagy örülsz neki. Mi így szeretünk. (Hú, bocsi, csöpögős lett?)Kép

Inci!
Nagyon édes Marcibaba, és tényleg milyen mosolygós! Gratulálok Nektek!Kép

Angel!
Hírek?

Kamilla!
Gratulálok, ez nagyon jó eredmény, remélem ennek tükrében folyik most már a próbálkozás.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Kamilla!Nincs valami ismerősöd aki Aloe Verával foglalkozik?Mert amit boltban lehet kapni az nem teljesen az.De interneten is meglehet rendelni csak drágább.Én voltam termékbemutatón és ott ajánlották,meddőségre ajánlják főképp.De van hozzá kapszula is a méhpempő de én azt nem vettem meg.Interneten nézz utánna.Vagy küldjem el e-mailbe?

Kép
breni
 
 


Rni, ezt persze Neked kell érezni! Én is elmentem egy félév után dokihoz és nem is mentem vissza többet, mert úgy éreztem, hogy nem vagyunk rá felkészülve. De mostmár egy év után úgy érzem, hogy igen.Kép
Julcsi2
 


Eltűnt a hozzászólásom!!!!!!!!!!BRRRRRRRRRRRRRR!
Na szóval: anyukám foglalkozott az Aloe termékekkel. Nálam van a kártyája, amivel kedvezményesen vásárolhatok. Kép Szóval csak utána kellene járnom, hogy hol. És elmenni megvenni. Mert hát bizony nem két fillérbe kerülnek. Csak olyan lusta vagyok! Kép
Julcsi2
 


Én 5700.-ért vettem és 30 ml-t kell belőle inni reggel este,de mi csak este isszuk és sajnos ha kiszámoljátok kb.10 napra elegendő 1 liter kettőnknek.De ha jó,akkor megéri.Más hülyeségre is elmegy ennyi pénz akkor miért ne költsük hasznosra.
<!--attachment: Aloe_Vera_Term_kek-367486.html*mime_html.gif*text/html*10.1*Aloe+Vera*Aloe+Vera+Term%e9kek%2ehtm --><center><pre>
KépAloe Vera
Aloe Vera Termékek.htm (10.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
breni
 
 


azt hiszem lassan elkezdek barnázni Kép Pedig én még mindig reménykedek a spontánban. De ez a hónap nem jött be. (Vagyis ez semKép Bocsi lányok, de most elkapott ez a hülye érzés. És ez a 4 napos barnázás mensi előtt tuti, hogy valamilyen hormonzavarra utal. Van még valakinek ilyen?
Julcsi2
 


Incike! Most látom, hogy raktál fel képet! Köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édes kisfiad van !
Julcsi2
 


Incike! Most látom, hogy raktál fel képet! Köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édes kisfiad van !
Julcsi2
 


Az Aloe Vera nagyon jó, nekem a kutyám is azt issza, és nem szed semmilyen gyógyszert, mert beteg volt...nagyon beteg, lebénültak a lábai..de most jobban és apukám is csak ajánlani tudja...sőt vagy egy nő akivel most nyualzok és ő is ilyet itat a nyulakkal...azért vannak elvetemült emberek!Kép

zsuzska80
Szombathely
 
 


Julcsi!Sajnálom,de tényleg úgy gondolod hogy meg fog jönni?Én itt hallottam először ilyenról,tőletek hogy menszesz előtt barnáztok.Nálam még sosem volt ilyen aznap amikor meg kell jönni megjön,nincs előtte semmi.De ez nem biztos hogy hormonzavar.

Kép
breni
 
 


Julcsi!
Én másik topikikból úgy hallottam, hogy progi hiányra utal a mensi előtti barnázás. Szerencsére nekem a barnázás után maximum 2-3 órán belül beindul. Most is pillangózok benne, annyi van. (bocsi)

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


SZiasztok!

Köszi a drukkokat, de sajnos mára megjött Kép Kép Kép

Kamilla,
gratulálok az eredményhez!

Beuka,
nagyon szorítok nektek, és nagyon jó, ha a spontánra is van esély! Kép

Reni,
én már szedem a Berryt egy hónapja! Kép
Sztem egy evőkanálnyinál naponta nem kell több! Kép

Julcsi,
Kép
És nem biztos, hogy homonzavar!
Nekem is majdnem mindig ilyen, direkt ezért kértem a hormonvizsgát, és tökéletes volt! Kép

angel37
 
 


Na jó nem siránkozok! Ebben az évben így-vagy úgy, de úgyis pocakosodok, mint ahogyan Ti is!
Kép
Reni, most kezd átfordulni, de azért egy picit reménykedem. Kép Témát gyorsan le is zárom!Oks_?
Julcsi2
 


Angyal.

Kép

Junko a másik topikból
Vendég
 


Drága Angyal!
Ne legyél szomorú!A HSG után tuti sikerül!!!

Julcsi
Téged is csak bíztatni tudlak,hiszen már elindultatok a vizsgálódásokkal.Nemsokára babás leszel!!!!Ahogy itt mindenki!!!!!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Julcsi!Oké.Téma lezárva.
Angel!Nagyon sajnálom Kép
Szerintem a 3 cent sem több egy evőkanálnál,mindegy.Csak te iszod?Nekem a párom is issza.
Okr!Mi újság van?

Kép
breni
 
 


Angyalom!
Ne légy szomorú! Hidd el, hogy mindannyian le fogunk babásodni ebben az évben, mert MEGÉRDEMELJÜK!
A Jóisten azért teremtette a nőt, hogy gyereket szüljön!
Te is olyan jó anyuka leszel, hogy kívánni se lehetne jobbat! Csak el kell hinni! Jó?
A kedvemért...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Reni,
mikor megvettem nagyon lelkesen azonnal megevett két kanállal, aztán közölte, hogy ez volt egyben az utolsó, de legalábbis gyakran ilyen nem lesz! Kép
Én úgy hallottam, hogy kifejezetten a méhnyálkahártyának jót tud tenni, én azért szedem... párom mnyh-ja rendben van! Kép

Ja, az lehet, hogy a 3cent tényleg kb ugynannyi! Kép

angel37
 
 


Vica,
de drága vagy Kép
egy kicsit azért szomorú vagyok, de a kedvedért mindent elhiszek!
A jó anyukaságon meg még ráérek aggódni! Kép

angel37
 
 


Beuka!Kép
Szorítok nektek!

Breni!Kép
Én is iszom az Aloe Berry-t, ill. a sima Aloe-t is.
Egy kanállal reggelente, mint Angel. A párom is ugyanígy, bár ő szereti elsumákolni.

Kamilla!Kép
Szerintem nyugodtan jelentkezz be az "ismeretlen" dokihoz! Én is váltottam két hónapja és nem bántam meg!

Kép
Kép
zsazsóka73
 
 


Angel!Kép
De állítólag jó a spermáknak is.

Kép
breni
 
 


Van róla papírunk, hogy ott minden OK, bibííí, de ugye nem árt biztosra menni, ezért tegnap vettem neki ginseng kapszulát, csak még nem tudja...! Kép

Zsazsó! Kép

angel37
 
 


Angel sajnálom a mensidet, pontosabban téged a mensi miatt. Kép
De legalább rendesen megjött, nem volt barna előtte. Ez jó!

Nekem sosincs barnázás úgy jön meg mint a vulkánkitörés. De azért előtte már érzem, hogy készülőben van és bekészítek némi védőfelszerelést, nehogy szégyenben maradjak.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Angel!Akkor jó.Mi még nem tudjuk hogy velünk mi a helyzet,ezért isszuk mind a ketten.

Kép
breni
 
 


Kamilla,
köszi Kép
nekem se barna, hanem már rendesen piros, és mindig olyankor jön, amikor a wc-n kicsit megnyomom a dolgokat (bocs, ha undorító volt)

Reni,
így van, ártani nem árt! Kép
egyébként nemkem már bejött más aloés termék is!

tényleg, nézetsz valamikor hormont?

angel37
 
 


Sziasztok.

Okr
Mostani méretei.
Hossz: 62cm
Súly: 5310g

2 hónapos korára tekintve a méretei alapján nem lesz kicsi.

Inci ás Marcell

Kép
Kép
incike
 
 


Angel!Kép
Ginseng? Azt pontosan mire?

Kép
Kép
zsazsóka73
 
 


Angel!Kép
Ginseng? Azt pontosan mire?

Kép
Kép
zsazsóka73
 
 


Angel!Kép
Ginseng? Azt pontosan mire?

Kép
Kép
zsazsóka73
 
 


Angel!Kép
Ginseng? Azt pontosan mire?

Kép
Kép
zsazsóka73
 
 


A katonákra....Kép
Julcsi2
 


Látom, Zsazsó, veled is idétlenkedik a babanet! Nekem is csak vagy 10-edszerre hajlandó megnyitni valamit Kép

Köszi, Julcsi, igen, arra! Kép

angel37
 
 


Hát tényléeg elég gáz ma a babanet, már írtam vagy 3-at de nem hajlandó elküldeni, remélem ez már elmegy.
El is köszönök, holnap délelőtt lesz valaki?
Nekem ugyanis akkor is meló van.Kép

Jó hétvégét mindenkienk!

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?