Új privát üzeneted érkezett!

Ancsi
Nem narancsssarga babakocsitok van veletlenul? Neked pedig piros-szurke dzsekid? Tegnap hamarabb mentunk ki, es tagad veltelek latni, de messze voltatok.

Delice
Nyilesnemtol vetted a harisnyat? Jok?

Panka
En voltam ott, 22-es lesz uj aru. Nekem tul kicsi a hely, raadasul a falak is sotetek. Szep holmik vannak, de sztem draga. A Haga-nal tuti dragabb.

Feny
Sztem nem lesz gond, de inkabb mihamarabb menj el a dokihoz.

Angelika
angelika27
 
 


Fény!Kép
Jaj, nem ijesztgetni akartalakKép Nekem volt ilyen, de nagyobb volt a tortúra mint a baj. Viszont 1 évig tartott, gyógyszert is szedtem-feleslegesen- mire rájöttek, hogy mégsincs semmi bajom. Rémálom volt. Ne várd meg. Nálam a stressz, kimerültség okozta.
neva
 
 


Sziasztok!

Búzaszem
Szivesen segítek albumba rendezni a képeid. Csak írj akkor emailt, ok? Kép

Angelika
Igen, Marianntól vettük, és nagyon jók Kép MÁr korábban is (összel) vettem TÕle párat, ezért tudtam, hogy milyet fogok kapni.
Van egy db-om ami 12-18 hós méret, de már nem használtam be, vettem épp elég 1-3 éveset. Ha gondolod szivesen átpasszolom Nektek Kép

Ma olvasgattam vissza, míg nem voltam itthon Kép
Olyan édesek a gyerkőcök, látom Panka lett az ügyeletes képfelsrakó és kicsinyítő Kép

Fény
Mozilla - Én egyszer jártam így, hogy törlődött minden addig rögzített dolgom Kép de az sajnos nem előzmény nélkül jött, hanem egyszercsak feljött egy ablak, melyet meggondolatlanul ok-ztam Kép Azóta se tudtam visszahozni, igaz azóta a gépem is cserélődött.
Sikerült az albit kiadni?

Koda
Nem mondod, hogy Te up-date-ozol?
Megyek szét is nézek az oldaladon Kép
Kreatívkodással mi újság?
Képzeld nyilt itt ENcsen egy kreativ bolt Kép egész jó, pedagógusoknak 5% kedvezményt ad!

Bea
Közben nekünk lett fürdőrucink, ha esetleg.... Párszor volt rajtunk, de nyárra már kicsi lesz, addig meg nincs rá szükségünk.
--- olvasom tovább, h már nem aktuális ---

Emese
Azt a táblázatot elküldenéd nekem is? légy szives Kép köszönööm! nem mintha fogyni szeretnék, de nagyon kíváncsi lettem Kép

Panka
Tankolás KépKép KOMOLYAN MONDOM ÉN ÚGY SZOKTAM Kép Kép Valamikor régebben próbáltam, amikor nagyon muszáj volt egyszer, de azóta is működik ez a : " állok a kút mellett és bambán nézek..."
Mikor lesz össznépi tali?

Melinda
Nagyon sajnálom a történteket KépKép
remélem jobban vagytok.
Képekkel én is szivesen segítek.

Marika
Hogy vagytok? Oviproject?
Ezt a hány hetes / hónapos dolgot soha én se értettem Kép
Szikszón jól bemértek asszem Kép a 40es táblát figyelmen kívül hagyva jöttem végig (zalakarostól már 500kmt levezetve) bosszankodva, hogy a tetű népség miért nem halad, kórháznál előzve (55km/h sebességgel) no nem tudom mi lesz belőle Kép



Húúúú végig olvastam mindent Kép jó sok volt! Kép


most már írjatok Ti is!!

Ági

delice
 
 

 
 

Angelika.
Igen,igen,igen.Mi voltunk azok.Ha legközelebb látnál gyere oda.Kép

Látom itt szoktatok a turikról irni.Melyiket tudnátok ajánlani,ahol sok babacucc van?

ancsi26
 
 


Neva, gyanítom, nálam is. Már írtam korábban, hogy a terhesség is eléggé paffra tett fizikailag, pedig nem voltam egy gyenge fizikumú nő. De arcomon látom a néhány hónap alatt megjelent szarkalábat..belenézek a tükörbe, és nagyon öregnek látom magam. Így aztán nem is szorgalmazom, hogy a fürdőszobába vegyünk már tükröt a mosdó fölé...mert még az se nincsenKép
Nézem a kismama magazinban ezeket a fitt, jól sminkelt kisimult arcú "kismamákat" , én meg 8 hónapja csak amortizálódom. Jó lenne már nőcisedni megint, venni egy-két új göncöt, megszabadulni4-5 kilótól, engem már az is feldobna. Pedig Hanna jó baba, szavam nem lehet, mégis fáradt vagyokKép
Bztos, hogy van összefüggés a szédülés és a kimerültség között.

ÁgiKép

Sikerült igen, remélem jól vannak, és Cicó nem nagyon zaklatja őket éccaka. Azóta még 2-en érdeklődtek, épp most kaptam emilt, hogyaszongya szeretik a cicákat, nekik is van kettő, hoznák azokat is, meg 3 gyerek van. Egy 42 nm-es másfél szobás lakásban ez igen szépen nézett volna ki. Cicó meg szerintem haza se ment volna többetKép

Fény
fény
 
 


Tudnátok segiteni?
Melikének napközben nem nagyon kell a cici.Ráteszem aztán 2-3perc múlva kiköpi majd elkezd nyűgösködni mert gondolom éhes.Aztán megint ráteszem,de vagy kiköpi vagy be sem kapja.Kép
Milyen napi menüt tudnátok ajánlani ennek az 5hós kiscsajnak?

ancsi26
 
 


Fény!
Nekem is iedegi problémák okozták. 5 évig szenvedtem, volt, hogy a mentő vitt el majdnem.....Aztán 5 év múlva nagynehezen rájöttek a bajomra.(pánikbetegség, a brutálisabb fajta) Gyógyszerrel 1 hónap alatt helyretettek. 9 hónapig szedtem a gyógyszert, nemrég hagytam abba. Ne halogasd, én majdnem rámentem.....
Neva is sokat kínlódott, szóval nézesd meg magad! JobbulástKép

ÁgiKép
Akkor most kifosztod a boltod?Kép
Mostanában nem csinálom az up-date-et. De azért kicsit odafigyelünk. Most valahogy noncs hozzá kedvem. De ha lesz, akkor megint elkezdjök. Tudod, mikor milyen kedvem vanKép
És majd megesz a sárga irigység a fürdős képek miatt!!!!!!!!!!Kép

AncsiKép
Mi uyan így jártunk. Marci 5 hónaposan kiköpte a cicit. De mi csak tápszert adtunk meg egy kis gyümit. Sajnos segíteni nem tudok menüben.
Meli tündériKép


BúzaszemKép
Te voltál óvónéni a százszorszépben? Ha igen, kérdeznék. Lehet?Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ancsi, attól tartok, a lányod be akarja fejezni a szopizástKép Legalábbis nappal. Éjszaka még tudod szoptatni? Én, amikor ez történt, a fagyiból pótoltam még egy ideig az anyatejet, nem tom neked van-e aranytartalék. De ez sajnos néhány napos megoldás. Én a helyedben szólnék a gyerekorvosnak a problémáról, (szóltam is anno), ő pedig még fel tud írni nektek tápszert.Mert az anyatejet sajnos nem lehet egyelőre főzelékkel és gyümivel helyettesíteni, és 6 hónapos korig van rá támogatás.
És persze be lehet vezetni neki az almát, krumplit, répát, sütőtököt. Van aki 3 napig ugyanazt adja, mert így ki lehet szűrni, ha allergiás. Van, aki csak gyümölcsöt ad hetekig.
Mi in medias res napközben gyümölcsöt ettünk, ebédre meg elkezdtük a főzeléketKép) Nálunk bevált, eddig semmi probléma nincs. Kivéve a tehéntej fehérje érzékenységet, ami az első tápszernél derült ki. Úgyhogy mi nem tej, hanem olaj alapút iszunk.
Remélem tudtam segíteni. Szerintem mielőbb hívd fel a gyerekdokidat.
Fény
fény
 
 


Ancsi, ez szerintem hasznos lehet:
http://freeportal.hu/babakonyha/

LányokKép

Szerintetek nem gagyik azok a dalocskák, amiket ilyen korban szoktunk dünnyögni a kölköknek? Már úgy értem, hogy többségüknek a világon semmi értelmük...kis kece lányom..mi az a kece?
lánc, lánc eszterlánc, eszterházi cérna...

És közben rábukkanok két Radnóti! versre...
Augusztus
A harsány napsütésben
Oly csapzott már a rét,
És sárgáll már a lomb közt
A szép aranyranét.
Mókus sivít már, és a büszke
Vadgesztenyén is már szúr a tüske.

Október
Hűvös arany szél lobog,
leülnek a vándorok.
Kamra mélyén egér rág,
aranylik fenn a faág.
Minden aranysárga itt,
csapzott sárga zászlait
eldobni még nem meri,
hát lengeti a tengeri.
az összes mondókás oldalam linkje elszállt a mozilából, kereshet őket újraKép

Fény
fény
 
 


Jé mit taáltam, tiszta retroKép

Gör-gör-göri, a göri göri
Szu-szu bébi, a mexikói
Dzsimmi-dzsimmi jaguár,
dzsimmi-dzsimmi ó-o
dzsimmi-dzsimmi jaguár,
dzsimmi-dzsimmi ó-o
állá, bébi, álá, tusé
állá, bébi, álá, tusé
Má-rí-já
Állá-állá, csikidá-csikidá
az orion az expressz
az orion az expressz
az orion az expressz,
slussz!
fény
 
 


Hasonlóan magvas:

Dó-mi-nó
szide nif-fa-fa
dominó kvanta
kvan-ta-ra-do-mi-nó a
ra-ta-ta-ta do-mi-nó
a kvan-ta.

Meg van egy három szólamú béka-kórus:

Alt: kumbej-kumbej, kumbej-kumbej, stb.
Mezzo: á-á-á-á - bembi! á-á-á-á bembi! stb.
Soprán: Ki-ri ki-ri ki-ri ki-ri ki-ri kvaccs, kvaccs, kvaccs kvaccs, kumbej sá-ré kumbej.
fény
 
 


Ancsi
Sztem is abba akarja hagyni a lanyod a szopit,a baratnomnek 6 honaposan csinalta ezt a fia. Nincs mese, ilyenkor tapszert kell adni. Eloszor altalaban a BEBEA HA jon, mert az hipoallergen.Ne keseredj el, azert probalkozz, hatha csak atmeneti a dolog. Pl. fogzaskor szokott lenni szopisztrajk. Ismeros vagy Miskolcon? Ha irsz emailt, hogy mi erdekel, szivesen meselek.

Feny
ez a dzsimmi-dzsimmi-jaguar nekem is ismeros.

Delice
Most total bevasaroltam harisnyabol...
Angelika
angelika27
 
 


Helló!

Szóval, lányok olyan hülye vagyok a képfeltöltéshez(pedig néha sikerül), hogy azt sem tudom mit kérdeztek.Most is próbáltam felrakni ugyanabból az albumból, azt írja nem megfelelő a méret, de egyet mégis hagyott felrakni...akkkor most , hogy van ez??

Kép Melinda Kép
adnilem
 
 


Ági!

Örülök, hogy megint vagy , a képek tanulsága szerint jól éreztétek magatokat.

Köszönöm, már mindannyian jobban vagyunk, és megvan az örömünk is, ugyanis kiderült a baba betegségéről, hogy genetikai eredetű, nem ismétlődhet meg.Nagy kő esett le a szivünkről.

Melinda
adnilem
 
 


Koda.
Köszi a dicséretet.Kép

Fény.
Este is meg éjszaka is szopizik rendesen,csak napközben makacsolja meg magát néha.Még várok egy kicsit aztán ha rosszabb lesz szólok a dokinak,de igazából én már tápszert nem akarok adni neki.

Angelika.
Irok majd mailt.

Nem birom megállni hogy ne tegyem felKép:
Kép

ancsi26
 
 


AncsiKép
A tápszer nem akarás vagy nem akarás kérdése. Nekem is voltak ellenérzéseim, de a tények meggyőztek: a lányom éhes volt. Annyira korszerűek, jó minőségűek a mai tápszerek, hogy bátram adhatók a babáknak. Ettől ő nem lesz kevesebb, ez nem szégyen, gondolj bele, vannak anyukák, akiknek egyszerűen nincs tejük, vagy olyan betegségük van, hogy nem szoptathatnak. Amíg tudsz neki adni anyatejet, addig nagyobb a védettsége. De sajnos minél jobban haladunk előre az időben, annál jobban apadhat a tej vagy már nem olyan tápláló. Persze vannak kivételek, de szerintem azok vannak többségben, akik 6-8 hónapos korig szoptatnak. Pankát én is irigylem, de közben meg örülök, hogy 6 hóapos koráig csak anyatejet kapott az én lányom is, után meg a főzelék és a gyümölcs mellé szépen bejött a tápszer. Úgy tudom, legalább egy éves korig kell adni a tápszert, ha már nincs tejed, vagy nem elég a babának. Ne érts félre, nem akarlak győzködni, csak a tápszerrel kapcsolatos ellenérzésedet szerettem volna kicsit enyhíteni.
Persze a te dolgod, de amit leírtál szerintem, és úgy látom mások szerint is arra utal, hogy megkezdődött az elválasztódás. Szar érzés, tudom, nekem a mai napig hiányoznak az összebújások, de bújik másképp, és ez olyan jóóKép)
üdv, Fény
fény
 
 


Osztom az észt, és a lényeget meg elfelejtem, hogy gyönyörű a kiscsaj, majd kicsattan az egészségtőlKép
fény
 
 


Sziasztok!
Gyorsan irok mert megyek nézni a Született feleségeket.
A képeket köszönöm szépen a segitséget fel tudom tölteni albumba, csak ahhoz idő kell
Koda!
Igen a Százszorszépben voltam óvónéni 3 évig a Csibe csoportban.
Ancsi!
NAgyon édes a kislányod!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Sziasztok!
Na itt vagyok ám én is csak olyan ritkán enged be a babanet Kép
Mi jobban vagyunk,bár Biusnak mág folik az orra de már azért nem vészes.Én is jobban vagyok Kép
Ági!
Azért majd megnézném ám a fürdőrucit Kép mert ha beleszerelmesedek vmibe Kép
Ancsi!
Szerintem is be akarja fejezni a szopizást nappal (Bia is igy csinálta) de mondjuk ő 1 éves volt addig nagy cicifüggő,aztán pikk-pakk egyik napról a másikraKépTündérbaba a kicsi lányod Kép
Fény!
Ahogy nő a gyerek én is öregebbnek érzem magam Kép én is azon gondolkodtam hogy 1.5 éve semmit nem vettem magamnak,nem voltam szoliba(2 éveKép nem voltam kozmetikusnál masszirozásra stb.....Nyáron megváltozik minden remélemKép Már szokatom a kozmetikushoz Kép
pusz bea

bea
beatron
 
 


ja és lányok aki Pampers pelust használ ......
Van egy 500ft-os kuponom amit 23-tól lehet beválltani a Dm-be pampers termékre(már ott is lesz pampers)
Ha vkinek kell szóljon,mert mi nem szeressük Kép
MM-re szivesen elviszem Kép
pusz

bea
beatron
 
 


Nekünk is van ilyen kupon és mi sem szeressük, úgyhogy én is szívesen odaadom annak, aki kéri!
Fény
fény
 
 


Helló-helló Kép

Koda
Egyelőre nem fosztogatok Kép bár vannak új terveim is. de egyelőre a régiekkel sem bírok Kép
Írtam már, hogy újabban keresztszemezek is ? Kép

Fény
Jók ezek a versikék vagy dalocskák
Nekem az utosló rémlik valahonnan. Az utolsó 3 szólamú!
Honnan szedted elő őket?

Melinda
Örülök, hogy jobban vagytok !

Bea
Ok, akkor majd dobok egy képet Kép
Nyugi, szoliba én is a terhességem előtt voltam utoljára Kép pedig azért szerettem...
Én is szoktatom Rebekát a kozmetikushoz Kép eddig jól haladunk mert élvezi Kép csak ha tulságosan feloldódik.. Kép nem tudom Kép

Kár Lányok, de a Pempers nekünk se ... Kép Libero jobban bejön. Bármire beváltható egyébként? Mert ha a bugyisra is, akkor lehet, hogy meggondolom magam Kép

Ági

delice
 
 


Sziasztok!

Betegek, hogy vagytok? Remélem már jobban.Kép

Olyan jó ez a tavaszi idő, csak sajna hétvégére megint mondják a havat (biztos Marika készül orvoshozKép) pedig már egy porcikám sem kívánja.

Neva,
milyen volt a farsang? Kistigrisról majd fotót kérünkKép

Csacska,
jól vagytok? Nem írtál mostanában, meg hétfőn sem voltatok MM-en...

Fény,
hétfőn találkozunk?Kép

Búzaszem,
Hannának sok-sok boldog szülinapot kívánunk így utólag is.
Képfelrakás: próbáld meg így: \image {kép neve} csak ne tegyél szóközt a { elé, aztán küldés és bead egy ablakot ahol kiválaszthatod a képet.

Ági,
úgy írtad azt, hogy te aug-ban szültél, mintha tavaly lett volnaKép
Fotóitokat végignéztemKép a pancsizás miatt irígykedem.
Tankolás: ma voltunk az Aralnál tankolni, hát még szerencse, hogy Laci is ott volt, mert ott nem jött volna be a bamba nézés, még most is ott állhatnékKép
Pampers kupon: azt írja, hogy bármely jumbo csomagos pelenka vásárlásakor lehet felhasználni, szerintem ez a bugyishoz nem jó. Bugyisban a dm-es pelus szerintem nagyon szuper, Beninél azt használtuk.

Angelika,
hát a hága sem túl olcsó (a darabárasa), de ez ha még attól is drágább... Egyébként gyerekruháik vannak?

Melinda,
de te most a profilodba tettél új képet, nem? Oda csak egy fotót enged tenni.

Ancsi,
Szopizással mi újság? Az is lehet, hogy nappal már jobban érdekli a külvilág, ezért "szórakozik" cicilés közben, Mollinál is szokott ilyen lenni, aztán este, éjszaka bepótolja. Nappal van hogy szív belőle egyet felül nézelődik, megint szív egyet, ezt jó sokszor eljátsza egymás után.

Bea,
ne is emlegesd a kozmetikusnál a masszázstKép örülök, hogy ha gyantázásra el tudok szaladni. Mondtam is múltkor a kozmetikusomnak, hogy mik a vágyaim: néha eljutni szolizni, meg elmenni masszázsra. Erre azt mondta, hogy ezek elérhető álmok, csak egy bébiszitter kell hozzá. Hát jaKép

Pampers kupon nekem is vanKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka
 
 


Delice!Kép
Ajánlom figyelmedbe az Arany Corvinban lévő üzletet. Egyik ügyfelemKép Csodaszép keresztszemes dolgai vannak, de csak délután van nyitva.
Panka!Kép
Ma lesz a farsang. De a héten megint beteg, úgyhogy csak arra a pár órára beviszi férjem. Majd kérek tőle fotót. Én tanulnék, mert holnap vizsgám, aztán jövő héten megint aztán megint...

Tánc teljes kudarc. Akit konkrétan érdekel a Fortuna elmesélhetem. De oda csak az menjen aki már tud táncolni és állandóan fellépni akar járni...
Éva
neva
 
 


Neva!
Igen, engem érdekelnek a Fortunás tapasztalataid, írj mailt kérlek.


Panka!

Igen, de az albumba?
Tankolás: nekem elég rosszak a tapasztalataim, sztem egyes helyeken nézhetsz akármilyen bambán nem fog bejönni.Pl az Essónál, a múltkor segítséget kértem, hát még majdnem csúnyán nézett rám a pasi, hogy ugyan mit zaklatom?, a Molnál ugyanez.De a Schell(bár a férjem szerint ez a legdrágább)...még meg sem álltam a kocsival már ott is termett a segítő kéz...tankolás? olaj? szélvédőmosás?....csak lestem.Van ilyen is Kép



Melinda
adnilem
 
 


Panka!
Nem akarom a kedélyeidet borzolni, de képzeld el, hogy az új munkahelyemen a cég havi 1 óra masszázst kifizet a dolgozóknak (ja és munkaidőben bejön a masszőr, van neki egy külön helység berendezve).
Mikor megtudtam, az állam is leesett, de gyorsan be is iratkoztam rá. Tök jó volt!!!

MSE

Üdv: Emese
mse173
 
 


HaliKép

NevaKép
Laurának gyors gyógyulást kívánokKép
Hát igen, inkább a modellkedésről szól a dolog. Múltkor írtam róla e-mailt, megkaptad? Mert most derült ki, hogy akkor pár levelem nem ment át.

MelindaKép
Az albumba se tudsz képet feltenni? Hát akkor valahogy le kéne kicsinyíteniKép Amikor nézegeted a képeket a számítógépen és ráklikkelsz a képre, hogy megnézd nagyban is akkor melyik program nyitja meg?

EmeseKép
Ne is mond, ez szuper. Én is ilyen munkahelyet akarok majdKép

A kismamában láttam egy új bébiételnek a reklámját, Hamé, láttatok már ilyet valahol?

Puszi, Panka

panka
 
 


Panka!
Nem jött sajnos.
Adnilem!
Nem baj ha hétvégén írok, mert most tanulok.Vagyis inkább parázok és sajnálom magam Kép
neva
 
 


MSE!!!!!!!
DE JÓ NEEEEEEEKEDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!
Mi még mindig nem vagyunk jó sajnos taknyos még mindig és néha köhécsel,de nem tudom hogy csak produkálja e magát(mert ujjabban a kedvenc reklám amikor a kisfiu köhög és gyógyszert kap na ilyenkor ő is köhög lehet hogy most ez tetszik neki,de remélem már meggyógyulunk végre
Ma néztem a fogát hát fent szemfog mellett negyon duzzadt és mintha már majd áttörne
Panka!
Én a coop-ba láttam bébiételt Kép
pusz bea

bea
beatron
 
 


Tudtok valamit a GYES alatti 8 órás munkavégzési lehetőségek hátrányairól, hol van benne a bibi, jár valami hátránnyal??
tabaanpepa
 
 


TabaabpepaKép
Ugye te írtál ide még 2003-ban Evaeva néven? A mostani nicked a 4 gyerkőc keresztneveiből van, nem? Szülés előtt nagyon eltünték, aggódtunk érted. De látom megszületett a kisfiadKép és már milyen nagyKép
Szerintem nincs semmi hátránya.
Panka

panka
 
 


szia Panka!
Ezt nem gondoltam volna, hogy még van aki emlékszik "ránk". Csodállak érte! Igen, akkor régen bekerültem a kórházba, elég zűrös lett minden, de mára már minden rendben, a Peti csodálatos lett, mindnyájan imádjuk.
tabaanpepa
 
 


Sajnos, közben elfelejtettem, hogy is müködik itt minden, de majd megpróbálok időt szakítani egy kis csevegésre. Most megyek vissza dolgozni, van valakinek bölcsis kisgyermeke? Panka! A tieid hány évet számlálnak? Esetleg felvételizős gyermekei, akik 8 osztályosba mennének?? Vagy esetleg 2 és fél éves gyermeke, akit nem tud a szopizásról leszoktatni?Kép)). Mert nekem ilyen "gondjaim" vannakKép))De említhetném az egyetemre járó nagyok fénymásolási technikáját, illetve az érte elkért összegeket isKép) Szóval elég széles témában otthon vagyok. Mindenkit újra üdvözlök, akár régebbi, akár új. Írjatok valami izgalmasat, hogy egy kicsit kikapcsolódjak.
tabaanpepa
 
 


sajna nem túl jó kép, de a lényeg látszik.
Kép
neva
 
 


Nagyon aranyos a jelmezetek, szépen megcsináltátok, pedig nehéz az állatokat jól eltalálni. Mi túrórudinak öltöztünk, az is aranyos volt. megpróbálok feltenni képeket hátha összejönKépKépKép
tabaanpepa
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon irogattam mostanában, de elolvastalak minden nap. Ezen a héten sok intézni való akadt, mert jövő héten megyek suliba és meg kellett szervezni a gyerkőcöket. Pannát nagyon sajnálom, hogy hogy fogja viselni, remélem nem szokok le a ciciről...
Sajnos MM-re nem tudtunk menni, mert Bencének fájt a hasa/székrekedése volt/.Hétfőn sem tudunk menni, mert suliban vagyok /este 7-ig/, köv.héten pedig Pannát visszük 4 hónapos oltásra. Remélem, hogy még eljutunk vmikor.

Minden betegeskedő anyukának és babának jobbulást kivánok!!!Reméljük jön már a jobb idő, bár ha kinézek az ablakon nem úgy néz ki...
Zsu
csacska
 
 


Tabaanpepa!
Nekem olyan ismerősek vagytok a férjeddel Kép a gyekek pedig tüneményesek Kép
Szép napot mindenkinek(csak a hó ne esne Kép
bea

bea
beatron
 
 



SZiasztok!

Már megint esik... A változatosság kedvéért nem ma, hanem holnap megyek MiskolcraKép Szóval várható volt.

Betegek gyógyultok már?

Neva!
Nagyon jó lett a jelmez. Nagyon ügyi vagyKép Laura élvezte a farsangot?

Eva!
Nagyon tüneményesek a gyerekek.

Emese!
Hová kell beadnom a jelentkezési lapomatKép

Tegnapi beszólása lányomnak: Játszik apával, aki megunta, hogy már 100* rárakta a hajpántját, így nagy ívben eldobta Viktor (mármint a hajpántot). Dorka rámnéz: -Anyuka összeszidhatom apukát? -Hát persze kislányomKép -Apuka ha mégegyszer ezt csinálod megverem a ucudatKép (a szó eleji p-kel hadilábon állKép)
Olyan édes volt, mindezt tök komolyan mondta, mi meg alig bírtuk visszafolytani a nevetést, hogy tessék még nincs 3 éves, de tudja mi a férfiak legérzékenyebb pontjaKép

Puszi, Marika

marika
 
 


SziasztokKép

Panka, BeaKép
Esküszöm, hogy én is azt hittem, hogy két gyerkőcöt plusz apát éa anyát látom a képenKép

MarikaKép
Nálunk is ez a fő téma. Ki mivel pisilKép Álandóan meg akarja nézni, hogy mi van a lányok lába közt. És ordít, ha valaki nem akarja megmutatni nekiKép Tök ciki, mert mindenkivel úgy kezdi az ismerkedést, hogy: "Légyszíves mutasd meg a cicidet és a pun.idat." Kép

BúzaszemKép
Azt szeretném kérdezni, hogy emlékszel még az óvodai beiratkozásra? Szeptemberbe menne oda Marci és Emese Ádija. Mikor tszokott lenni a beiratkozás? Májusban? Van valamilyen előzetes várakozólista, ahova fel kell magunkat iratni előtte? Körzetileg oda tartozunk.
Ha tudnál mondani valamit, nagyon megköszönném!


Tabaabpepa Kép
Szia! Nekem és Emesének is bölcsis a gyerkőce. 2 különböző helyre járnak. Te is vinnéd a kicsit?

ÁgiKép
Én is nagyon szeretem a keresztszemezéstKép
Ezeket én követtem el, ezek a kedvenceimKép
http://www.babanet.hu:81/album/albumimages/1752/37393.jpg
http://www.babanet.hu:81/album/albumimages/1752/42926.jpg
http://www.babanet.hu:81/album/albumimages/1752/53690.jpg

FényKép
Régen írtál! Jól vagytok?

BeaKép
Marci is nagyon szereti az a köhögős reklámotKép Én nem annyira......És sajnos ő is köhög olyankor, mert utánozza. Gyanítom, hogy nem beteg, csak tetszik neki....Így nálatok is az lehet.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok! Mindenkinek kellemes vasárnapot! Hát igen, ezek mind a négyen a gyerekeink, mi már egy kicsit idősebb korosztály vagyunk, de mivel kicsi gyermekem van, még fiatalosan kell gondolkoznomKép)
Szóval elvileg olyan problémákkal is szembesülök, mint ti, a gyerekekkel kapcsolatban, csak kiegészül még a huszonéves korosztály gondjaival isKép
Most éltük át a felvételi izgalmait a Herman Ottó Gimiben, nagyon sokan voltak a szóbelire is 109 gyermek volt beirva. Anna sikeres volt, a 14. helyen felvételt nyert, szóval jövőre gimisek leszünk 11 évesen. Van valakinek ilyen korú gyermeke?? Nagy gondban voltunk ugyanis, hogy egyáltalán merjük-e megpróbálni, vagy túl nagy falat lesz ez még! Hát, most majd elválik. Nagyon édesek a fotók a gyerekekről, amiket látni a profilban ill. az albumban. Mindenkinek jó pihit - ja és hósöpréstKép)
tabaanpepa
 
 


Koda! Most látom, hogy egyszerre vagyun itt!!
Anyutól most kaptam egy édes illatzacskót, olyan gyönyörűen kihímezte, majd lefotózom én is, és megmutatom. A munkáid gyönyörűek, nekem a konyhába illő nagyon gusztusos.Én festeni szoktam szabadidőmben, amiből egyre kevesebb van. üdv eva
tabaanpepa
 
 


Vagyunk vagyunk, gyógyulunk márKép

Megyünk holnap MM-re, ha ki tudom bányászni az autótKép Panka, ugye 3/4 10-től van?
Apjuk nyilván megmarad, legnagyobb bánata az volt, hogy a lányát nem tudtam percenként puszilgatniKép Hanna meg orrolt az apjára, hogy miért nem játszik vele.
Hm..úgy döntöttünk a párommal, hogy nem hordjuk tovább az ebédet, hanem fogyózni kezdünk. Ki-ki úgy ahogy akar. Én a 90 napos diétát elég jól bírtam, úghogy maradok ennél. ehhez legalább vannak jó receptek is, és nem olyan tragikus.
Na szaladok

pusz
Fény
fény
 
 


Sziasztok!

Csak bejelentkezem.

Neva, Csacska!
Az emil íródik Nektek, csak mostanában úgy összejött minden.

Marika!
Akkor most holnap délutánig esni fog a hó?

Panka!
A Hamé bébiételt én is láttam, de meg nem mondom hol. Légyszi tegyél fel egy táblát.

Koda!
Nagyon szépek. Én is szeretek keresztszemezni, de úgy nem fér bele az időmbe. Pedig az új konyhába már nem is akartam venni függönyt, hanem hímezni. Még szerencse, hogy az egyik régi függönyöm jó, különben élhetnénk évekig nélküle. Mármint a függöny nélkül.

Fény!
Jobban vagy már? Írtam Neked mélt, de napokig nem ment át, aztán eltűnt. Most nem tudom, odaért vagy törlődött? Mindenesetre kérném a receptet angolul is. Kipróbáltad?

Eva!
Üdvözöllek! Szerintem mi nem ismerjük egymást. Nekem egy kétévesem szopizik, leszokni eszébe sincs. A nagyobbnak pedig még van két éve az iskoláig. Viszont ismerek olyanokat, akiknek a lánya a Herman 8 osztályosába jár. Meg vannak elégedve vele. (Én is oda jártam, akkor még nem volt csak sima gimi.)

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti
 
 


Lányok!

Ritáról nem tudtok semmit? Olyan régen jelentkezett.

Betti!
Remélem nem, mert már most nagyon nagyon unom.

Koda!
Nálunk szerencsére csak apát zaklatja ezzelKép
Keresztszemesekre szemet vetettem, majd lehet, hogy kérek pár mintátKép

Pá, M.

marika
 
 


Sziasztok!
Mi nem tudom megyünk e MM-re mert sajna kocsink nincs,és ha igy esni fog a hó akkor nem hiszem hogy elindulunk busszal Kép
Meg nem tudom elmenjünk e,végülis már nem beteg csak orrfolyás van néha Kép
Szerintetek?Lehet hogy még most nem megyünk,de jövőhéten mindenképpen és ugy néz kis barátosnőnk Zsófi is jönni fog Kép
bea

bea
beatron
 
 


KépSziasztok!

Marika!

NAgyon aranyos lehetett Dorka! Még most is vigyorgok rajta! :-)))

Nálunk is vannak már időnként ilyen beszólások. A múltkor például hazajött az párom munkából és mondta hogy ledűl egy kicsit, mert fáj a feje. Erre Marci megkérdezte tőle hogy:"Bedagadt?"

Koda!

Nagyon szépeket tudsz csinálni! Úgy megtanulnám!!! Sokáig tart egy ilyen elkészítése?
A mintát azt veszed valahol? Te hol tanultad?
Majd egyszer találkozhatnánk már ha ráértek! Mit szólsz hozzá?

Neva!

Nagyon szép lett a jelmez! Gratulálok!

Szia Tabaenpepa!

Gratulálok a kislányodnak a sikeres felvételihez! Az én unokatesóm kislánya is most fogja ott kezdeni, ő is most volt felvételizni és felvették. Még az is lehet, hogy osztálytársak lesznek!

Ez a hóesés nem akar elállni?

Sziasztok!
Vendég
 


Koda!
A beiratkozás minden oviban egy időpontban van a miskolci tévé szokta is irni de amúgy május elején szokott lenni és egy hétig tart, lehet menni hétfőtől péntekig. Általában első nap megy mindenki hátha ezzel bebiztositja magának a helyet, de mivel ti körzetileg oda tartoztok fel fognak venni.
Mindig indul egy kiscsoport meg a vegyesből vesznek fel annyit ahány nagy elment iskolába.
Mind a két csoportban márciusban szokott lenni nyilt nap érdemes elmenni mind a kettőre. Ilyenkor meg lehet ismerkedni a leendő óvónénikkel a gyerekek meg bekapcsolódhatnak a délelőtti játékba. Tizórait is kapnak.
A vegyes csoport óvónéniit ismerem, Ilike és Tündi néni. Õk a legjobbak az egész oviban. Sajnos nem tudom, hogy kik lesznek most a kiscsoportos óvónénik, de szerintem mindegyik kiváló szakember és ezt nem csak azért mondom mert ott dolgoztam, de anno tőlük tanultam az egész mesterséget ott is érettségiztem a kezük alatt. Nagyon jó óvoda jó a hirneve is.
Nagyon szeretnék a két gyerek után oda visszamenni dolgozni, de sajna csak szerződéssel voltam igy várnom kell amig valaki elmegy vagy szülni vagy nyugdijba. Egy olyan óvónő van aki osztálytársam is volt Szekeres ÁGi aki még nem szült a többi már mind túl van rajta.
Végül is van még időm még a 2. baba a fasorban sincs és legalább 2 évig otthon szeretnék vele maradni.

Kép

KépKép
búzaszem
 
 


Betti! én már el szeretném hagyni a szopiztatást, már dolgozom 3 hete, elég fáradt is vagyok, a Peti pedig már októberben 3 éves lesz. hát meddig akar szopizni?!Kép)
Ez itt annahanna farsangi jelmezben!Kép
tabaanpepa
 
 


Sziasztok!

Most csak egy fotót hoztam MollirólKép Majd fürcsi után még jövök.
Nem lehet elég korán kezdeniKép
Kép

FényKép
MM, igen, 9.45.

Panka

panka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?