Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Indigo, Annamari, köldöksérv ügyben mit tudtok mondani? Nekem közvetlenül a köldököm fölött van egy kis lyukacska, dudor nincs, de attol tartok, hogy sérv csak még pici. Milyen dokinak kell megmutatni? Sebésznek talan? Gond lehet, ha majd megint terhes leszek?? Elöre is köszönöm a valaszokat Kép

Rita, ha egy sérv kizarodik ez azt jelenti, hogy bezarul a sérvkapu ugy, hogy a belek kinn maradnak.... Kép Ilyenkor dudor lathato, ami nem megy vissza. Ez altalaban fajdalmas is. Ha ilyesmi elöfordul irany a sebészetre, SOS!

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Rita, egyáltalán nem repedtem! Kép Kép Kép
A csodafegyver neve pedig: Zsoldosné Eta Kép

Intintornázni hébe-hóba szoktam, viszont gátmasszázs meg ilyenek semmit nem csináltam előtte. Egyébként kiváncsi vagyok milyen pózban lehet nagy pocakkal masszírozni a gátat, mert nekem nem ment.....Kép

Joe

Joe

Kép

Kép
joe
 
 


Joe, Te azért szültél gátvédelemmel, mert Ács dokinál szültél.Kép Ö egy teljesen más kategóriaKép
3 éve még bevett szokás volt, hogy az első szülőknél gátmetszést végeznek, meg sem próbálták a gátvédelmet, legalábbis Margit és a dokim biztosan nem. Most nem tudom mi a helyzet, de szerintem nem sokat változott. Természetesen a Szent Imrében is előfordul, hogy nem sikerül a gátvédelem, de az esélyt minden szülő nőnek megadják. Beöntést egyik helyen sem kaptam, de a Szent Imrében nem is borotváltak, amit nagyon szerettem volna elkerülni, mert Zsombinál a szülés után 3 héttel a sebészeten kötöttem ki, mert fel kellett vágatni egy begyulladt szőrszálat a gátmetszés mellett.Kép

Annamari, privit írok!Kép Cím van a profilodban?

Most indulunk a csípőszűrésre.Kép

Szép napot mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 

 
 

Szia Saara, sebésznek, belgyógyásznak, esetleg a háziorvosodnak. Sztem mindenképpen nézesd meg minél előbb, lehet, hogy nem is sérv.

Tényleg, miért olyan nagy mumus ez a borotválás? Mindenkitól azt hallom, h az milyen szörnyű, ha a kórházban csinálják. Ha szülés előtt megcsináljuk magunknak otthon, akkor már nem nyúlnak hozzá, gondolom. Egyébként meg higiéniás okokból teljesen érthető, h ez alap eljárás.
Plusz manapság sokak számára esztétikai minimum is a full szőrtelenség.

sziasztok,
krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Joe!
Sejtettem, hogy Eta keze lehet a dologban! :-) Beszélgettem múltkor a dokim rendelőjében egy friss kismamával, aki 6 hete szült, és ő mesélte, hogy Eta beszélte rá a dokit a gátvédelemre.. azt hiszem, ezt a csodafegyvert én is bevetem. A szülés alatt egyébként masszírozott? És felfogadott szülésznőd volt, vagy csak éppen ő volt ott? Azt én sem tudom, hogyan bírná az ember magát masszírozni ilyenkor - van olyan könyv, amelyik szerint lehetséges... ???

Gabek, jössz ma?

Kép

Kép
rita81
 
 


Kérdés:
Mi szól a köldökkzsinór vér levétele mellett, és mi ellene? Igaz-e, hogy ameniat okozhat a köldökzsinór vér levétele, és ha ez így van, mennyire súlyos ez a gyermekre nézve a későbbiekben?

Válasz:
A köldökzsinór levételének ügye nehéz kérdés. Az biztos, hogy a babának nem árt, ez félreértés lehetett. A művelet célja az, hogy a köldökzsinórból őssejteket vonjanak ki, amit lefagyasztva tárolnak, hogy, ha később a gyermeknél pl. leukémia alakul ki, akkor szóba jöhet, hogy ezek a sejtek segítenek. A gond az, hogy ez az eljárás nem igazán bizonyított még, lehet, hogy nem sok értelme van. Ennek eldöntése - szerencsére - nem az én tisztem, nem is nagyon foglalnék állást sem pro, sem kontra.

Dr. Ács Nándor

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Rita! Nálunk is u.így volt! Õ mondta, hogy nem szükséges vágni. Csak a kitolási szakban masszírozott. Igen, fogadott volt. Kép
Gondolom tovább nem gondolkozol szülésnő választás terén! Kép

Joe

Joe

Kép

Kép
joe
 
 


Pirus!
panni888 kukac frímél... Kép

Rita!
A sérv alapban mindig visszahelyezhető, sőt, nincs is kint mindig, lehet fájdalmas vagy fájdalmatlan. Az enyém fájdalmatlan volt, csak emelésre húzódott, viszont folyamatosan kint volt (igaz, könnyű volt visszanyomni). Amikor kizáródott, olyan jellegű fájdalmat éreztem, mint korábban emeléskor, csak erősebbet, és nem lehetett visszanyomni a dudort. A sebészeten derült ki, hogy ez egy kizáródásra hajlamos sérv volt és amikor emelgetéskor éreztem azt a fájdalmat, olyankor mindig kizáródott. Szerencsére nem bél volt, hanem egy kis zsírocska, így nem volt komoly veszély.

Annamari
muter
 
 


SziasztokKép

Jelentem egyben vagyunk még KépKépKép Bár lassan a partravetett bálna is szerény hasonlat ahhoz képest ahogy érzem már magamKépKépKép

Ctg rendben volt, uhán is minden klappolt, csak megint annyira szégyenlős volt a szentem hogy a FLt nem tudták megmérni, BPD 95 mm volt. Méhszáj puhulóban, de még zárt.

Helyzet esetén úgy is üzenek nektek. Minden mamócának sok sok kitartást, babócának sok sok tejcsit.

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Sziasztok!

Köldökzsinórvér ügyben nekem az a véleményem, hogy valószínűleg nem csodaszer, nem jó minden betegség meggyógyítására, de ha véletlenül (neadjúristen) pont olyan betegsége lesz a gyerekemnek, amin ez segíthetett volna, akkor saját magamat hibáztatnám egész életemben, hogy megvolt rá a lehetőségem h segítsek és én nem tettem meg. Próbáltam nézegetni milyen betegségek esetén segít és azt az érdekes dolgot találtam, hogy nagyon sok esetben a testvér vagy rokon köldökzsinórvére lehet a megoldás. Tehát lehet h nem rajta, hanem valamelyik közeli családtagon is tudok vele segíteni. Én a szlovák intézet árait tartom a legszimpatikusabbnak, kb. 175 ezer (690 EUR) a levétel (nem kevés, ez igaz) és utána 15 EUR az éves tárolási díj. Ez utóbbi szerintem nem vészes, kb. egy havi telefonszámla.
Az orvostudomány folyamatosan fejlődik, ki tudja 5-10 év múlva mire lesz képes.

Sziasztok,
Huncut

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!
Bár én még csak a 7.hétben vagyok,már szeretném megtalálni azt az orvost,akinél szülhetek. A Kaáliban Dr. Ács Nándort ajánlották. Kérlek,írjatok róla minél több infot(magánrendelés hol és mikor,és ha lehet,árakat is! Ez utóbbit a nannetta@freemail.hu-ra várom)
Előre is köszi
nannetta
nannetta
 
 


Sziasztok,

A köldökzsinórvér ügyben én még csak a svájci változatról hallottam. Azt elhiszem, hogy ott tudják tárolni és őrizgetni, de attól tartok, hogy az odaúton nem tudják a szállítás megfelelő körülményeit biztosítani, és ezért nem találom túl bíztatónak a dolgot.

A másik pedig az orvostudomány fejlődése, tehát szerintem már az elkövetkező időkben iszonyat sokat fog fejlődni, és bízom benne, hogy a legtöbb betegségre megtalálják a megfelelő módszert és ellenszert.

Ha még ennyi minden jót írtok Etáról, ő lezs a legkeresettebb szülésznő a Klinikán! :-)
Üdv,

Gabek

Kép

Kép
gabek
 
 


Sziasztok!

Rita
Nekem a dokim az uh alapján vizsgál, nem a tárcsa után.
Nekem az uh alapján egy héttel nagyobb, mint "kéne".

Ági
Köszi a tegnepi eligazítást!
Mi van a sógórnőddel?

Köldökzsinórvér:elgondolkodtam én is ezen a témán, de végül is úgy döntöttünk a párommal, hogy nem fogunk ilyet levetetni.
Reménykedem én is az orvostudomány fejlődésében és legfőképpen abban, hogy seemi baja nem lesz a Picúromnak, ami ezt indokolná!

Gátmetszés:nekem ilyen tapasztalatom nem volt,de véleményem szerint kórház és szülésznő függő. Persze akadhat olyan eset is amikor elkerülhetetlen.
De szerintem annak van több esélye a gátvédelemre, aki fogad szülésznőt.
Ha rendesen szülnék megpróbálkoznék vele.

Jó pihenést!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Szia Nannetta !
Írtam az e-mail címedre .
Era
era35
 
 


Sziasztok!!

Voltam dokinál ma és mindent rendben talált, holnap megyek UH-ra:-)) Kicsit izgulok ez lesz a 12. heti UH. A vérvétel jó lett!!:-))

Kérdésem lenne a 12. heti UH már hasi ultrahang? És a Bakos dr. milyen UH-ot csinál ugyanolyat mint lent csinálnak?

És még egy kérdésem lenne ha egyszer volt gátmetszésem akkor újra lesz vagy lehet gátvédelemmel szülni, na ezt a kérdést hülyén tettem fel, de biztos értitek.

Holnap megy valaki UH-ra a klinikára?

Puszi!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Brikancs
Nekem a 12.heti uh még hüvelyes volt, de nem a Klinikán csinálták.
A felkészítőn azt mondták, hogy ha valaki már 2., vagy X. szülésnél tart nem valószínű, hogy gátmetszést kell csinálni.
Elvileg jobban tágul a gát. De ha nem akkor kell, hogy ne repedj.

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Szia Era!

Köszi,hogy írtál,még sajna nem jött át,de remélem,hamarosan megkapom
üdv
Nannetta
nannetta
 
 


Brikancs!

Ha visszaértél uh-ról írd le milyen volt!
Én jövőhéten megyek a 12.-hetire Dr. Bakoshoz.
Írd le milyen volt a doki és hüvelyi vagy hasi uh-ot csináltak.

Köszike, Dóri
dóri80
 
 


Kedves Era,
elküldenéd még egyszer az emilt? Még mindig nem jött át:-(
Köszi
Nannetta
nannetta
 
 


Szia Nannetta,
küldtem e-mailt!
Remélem ez már átment.
Írj,ha megkaptad.
Era
era35
 
 


Szia Nannetta,
küldtem e-mailt!
Remélem ez már átment.
Írj,ha megkaptad.
Era
era35
 
 


Sziasztok!!

Voltam UH-n de most még lent a 12 hetesen és jövőhéten megbeszélek egy időpontot, hogy mikor mehetek Bakos dr-hoz. Õ hol van? Hol UH-oz? Lehet képet kérni.

Most az UH-n nézték a nyakiredőt és képzeljétek egy csomó ideig néztük, mert a kis pocaklakom velünk szembe feküdt:-)) Nem a szerette volna megmutatni hátulról magát:-) De láttam a szemét, kezeit, lábait és 50mm:-)) Aztán nagy nehezen megfordult:-)) És jó lett a nyaki redő:-))

Még egy kérdés a Bakos dr. ultrahangján mondták, hogy vért is vesznek. Azt előtte vagy az UH után kell levetetni?

Remélem mindenki jól van.

Ági egyben vagy még? Szorítok neked!!!:-)) Vigyázz magadra!!

Puszi!!

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok Kép
Brigi Kép
Bakos doki a CTG mellett szokott uh-zni. Amikor a 19. héten voltam nála, akkor egy szót sem szólt, képet nem adott, csak a végén a kezembe adta a leletet. Alaposan megnéz mindent, de nem egy szószártyár típus Kép

Ági Kép
Örülök, hogy még egyben vagy Kép

Köldökzsinórvér Kép
Mi is gondolkodtunk rajta, de ahogy Dorka is írta mi is bízunk abban, hogy nem lesz semmi baja Manócskának Kép

Annácska 34+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Hellóka! Bakos doki tényleg nem egy szószártyár típus, de meg lehet közelíteni! Én kérdeztem, ill. mivel elég sokat bénáztam a pocakom szabaddá tételében, és már tök vörös voltam, így bátran kérdeztem, gondoltam már mindegy. Váaszolt is, bár, a lelet amit a kezedbe adnak az alapos, kielégítő és részletes és magyarul van. Úgyhogy szerintem minden oké a dokival! Kép nincs, és te sem látod, itt azt hiszem a doki szakértelme a lényeg. Vért előtte vesznek, ez is genetikai szűrés, mint a 12 hetes. Kajálni lehet előtte!
Köldökzsinór vérről mi is sokat beszélünk, de sok a kérdés is: -mi van ha cég tönkremegy,
- megtudnám-e bocsátani magamnak, ha most lehetőségem van pénzt áldozni erre, s nem teszem, s manónak szüksége lenne ilyen segítségre, s nem tudom megadni
- oké, fejlődik az orvostudomány, de milyen gyorsan, minden új eljárás bevezetése lobbi kérdése
Szóval nagy a bizonytalanság a fejemben!
Ági! kitartás!

Kép
anid
 
 


Sziasztok!

Most beszéltem Ágival telefononKép

Ma délelőtt 9.30-kor megszületett Péter, 3950 gr és 54 cm. KépKépKép

Nagyon sok boldogságot kívánunk és sok-sok tejcsit, jó egészséget a fiatalembernek!

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Ági, így messziről is hatalmas gratula Nektek!!! Sokat jártatok az eszemben mostanában. Sok tejcsit és kitartás az első hetekben!!!

Rita

Kép

Kép
rita81
 
 


Hűha, nagy GRATULA nekik!!!

Pirus, Skype mikor?
muter
 
 


Sziasztok!!!

Köszi hogy meséltetek Bakos dr-ról és az UH-ról:-))

Ági

Nagyon nagy GRATULA!!! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget kivánok nektek!! Rengeteg tejet kivánok neked!!!!! Sok puszi!!!!:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Sziasztok!

Rita81,
a lelet szerint Mericlin Metin dr. végezte a vizsgálatot.

Krisszi,
a büfétől távolabbiba hívtak először, ott nem akartak videófelvételt készíteni. A másikban már meg sem próbáltam, mert mondta a nőci, hogy a doktor úr nem csinál tutira.
Nem az a gondom, hogy doki kell csinálja a "genetikai" UHt, mert az ok, csak akkor miért nem kérik el előre a papírt, hogy tudják kit hova hívjanak be??? Mindegy, nekem már az is fura, hogy nincs időpontra bejelentkezés.:S
Elég jól lehetett látni a nemét, meg elötte nap néztük Bencéét és tök ilyen volt az is ennyi idősen.:D

borotválás: én leborotváltam magam elötte itthon anno, de ettől még a SOTE Ien borotváltak. Mondjuk nekem ezzel nem volt bajom, nem úgy a beöntéssel, amit 5perces fájásoknál kaptam, azt hittem megszülök a WCn.Kép

Timici
19+0
timici
 
 


jujj csak most olvastam, köszi Pirus;o)

Ági, hatalmas gratula Péterhez! Sok tejcsit, jó egészséget!!!!!
timici
 
 


Ági

Hatalmas gratula a nagyfiadhozKép
Gyönyörű nevet választottatok neki.
Puszi
Lini

Kép
lini
 
 


HATALMAS GRATULA ÁGIÉKNAK!!!!!!!!!!Sok boldogságot és tejcsit.

KISMAMÁK:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME/NEVE ORVOS SZÜLÉSZNÕ ÉLETKOR
Dorka24 2006.03.16 37+3 Első Kisfiú Dr. Mericli ? 24
Huncut 2006.03.29 35+3 Első Sándor Dr. Tahy ? 27
Annácska 2006.04.04 34+5 Második Donát Dr. Várbíró ? 25
Lilló 2006.04.29 31+3 Első Bálint Dr. Bánhidy ? 30
Pöttöm_Panna 2006.05.18 28+2 Második Patrik Dr. Bánhidy ? 30
Rita81 2006.05.12 27+3 Első ? Dr. Valent ? 24
Gabek 2006.05.24 27+3 Első Timi/? Dr. Bánhidy ? 30
Indigo 2006.05.27 27 Második Áron Dr. Vermes(Máv kórház) ? 29
Timici 2006.07.21 19+1 Második ? Dr. Radványi ? 31
Brikancs 2006.09.06 12+3 Második ? Dr. Valent ? 27</pre>

ANYUKÁK:

<pre>
NÉV GYEREK(EK) NEVE;KORA ÉLETKOR ORVOS SZÜLÉSZNÕ SZÜLÉSI MÓD KISTESÓ PROJEKT
Brikancs Lili (1999.04.30) 27 Dr. Valent Nem volt Hüvelyi Pocakban
Maszat <table>
Péter (2001.10.17)
Anna (2004.02.29)</pre> 29 Dr. Bánhidy Tóth Anna Császár Nem
Muter(Annamari) Balázs (2002.03.20) 30 Dr. Vermes Nem volt Hüvelyi Nem
Terika <table>
Botond (2002.05.31)
Zalán (2005.08.09)</pre> 32 Dr. Valent Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Tjutka <table>
Bence (2002.09.22)
Dorka (2005.07.13)</pre> 28 Dr. Ács Nem volt Hüvelyi Nem
Krizsi Panna Krisztina (2002.10.16) 33 Dr. Vermes Nem volt (Bagóné Annamária) Hüvelyi Jövőre
Picus Andrea (2002.11.14) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Nem
Orsoly <table>
Lackó (2002.12.30)
Botond (2004.09.23)</pre> 30 Dr. Radványi <table>
Tóth Anna
Dömötör Margit</pre> Hüvelyi Nem
Hivett <table>
Klaudia (2003.01.03)
Emma (2005.02.28)</pre> 29 Dr.Gidai ? Hüvelyi Nem
Indigo Fanni (2003.01.21) 29 Dr. Vermes Nem volt Császár Pocakban
Timici Bence (2003.01.22) 31 Dr. Szendei(Sote I.) Nem volt Császár Pocakban
Piroska <table>
Zsombor (2003.01.23)
Szabolcs (2006.01.15)</pre> 30 Dr. Mericli Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Fülescsacsi Szabolcs (2003.11.06) 26 Dr. Várbíró Nem volt Császár Nem
Ágiboszi <table>
Dani (2003.12.09)
Péter (2006.02.24)</pre> 39 Dr. Matányi/Dr. Szabó Zsoldosné Eta Császár Nem
Nedinabp <table>
Bálint (2004.03.08)
Bence (2005.09.06)</pre> 28 Dr. Kazy Nem volt Császár Nem
K_gabi Beni (2004.05.29) 30 Dr. Bánhidy Nem volt Császár Igen
Shine <table>
Ádám (2004.06.04)
Zétény Pál (2006.02.08)</pre> 29 Dr. Vermes Dömötör Margit/? Császár/Hüvelyi Nem
Repa Anna(2004.07.29) 34 Dr. Vermes Ismeretlen Hüvelyi Idővel
Pöttöm_Panna Flóra (2004.08.02) 30 Dr. Bánhidy Berényi Gyöngyi Hüvelyi Pocakban
Icsilya Levente;Máté (2004.10.20) 25 Dr. Ujvári Nem volt Császár(35+0) Idővel
Emma8 Balázs (2005.04.28) 29 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Aysegül37 Aysegül (2005.05.11) 38 Prof. Asztalos Nem volt Császár Nem
Titti Klaudia Kitti (2005.05.12) 28 Dr. Radványi Tigyi Zsuzsi Hüvelyi Nem
Szilvi8 Virág (2005.05.23) 29 Dr. Sipos Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem
Akinorev Gergely (2005.05.24) 22 Dr. Gimes Dömötör Margit Császár Nem
Lini Lacika (2005.06.24) 30 Dr. Valent Hüvelyi Nem
Recece(Eszter) Virág (2005.07.02) 34 Dr. Valent Császár Nem
Anitq Zsófi (2005.07.12) 32 Dr. Radványi Tóth Anna Hüvelyi Nem
Dorka34 Benedek (2005.07.21) 34 Dr. Radványi Tóth Anna Hüvelyi Nem
Kgk Botond Olivér (2005.08.09) 26 Dr. Patai Gönczi Katalin Császár Idővel
Mea Lívia (2005.09.06) 26 Dr. Valent Nem volt Császár Nem
Szofec Balázs (2005.10.11) 34 Dr. Ács Zsoldosné Eta ? Nem
Vanília Ádám (2005.12.10) 25 Dr. Várbíró ? Hüvelyi Nem
Hatos Flóra (2005.12.12) 26 Dr. Takács Dömötör Margit Hüvelyi Nem
Osyne Fanni Noémi (2005.12.12) 30 Dr. Bánhidy ? Császár Nem
Joe Botond (2006.01.18) 23 Dr. Ács ? Hüvelyi Nem
Mesa Luca (2006.01.18) 24 Dr. Ács ? Császár Nem
Kgiulia Dorina Ilona és Lívia Mária (2006.01.28) 24 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem</pre>

Ha a táblába szeretnél bekerülni, küldj egy e-mail-t az adataiddal a profilomban levő címemre

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!
Egy kis segítség kellene a barátnőmnek, S.O.S.!
35 hetes terhes,nagyon elkezdett vizesedni,fulladni!Mit tanácsoltok,mit egyen? A krumplira gyanakszunk, de nem vagyunk biztosak benne.Légyszi segítsetek!
Köszi: Anikó
virÁg
 
 


Sziasztok!

Agi gratulalok a kisfiadhoz Kép! Sok boldogsagot, sok tejcsit és jo egészséget kivanok! Remélem jol vagytok mindketten.

Aniko, ha visszakeresed Agi irt valamit a krumplirol (azt most pont nem masoltam ki Kép) 1-2 héttel ezelött talan, ami allitolag nagyon hasznal viszesedés esetén.

Sára

Kép

Kép
saara
 
 


Sziasztok!

ÁGI! GRATULÁLOK A KIS PÉTERHEZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!

Virág: Az Ági krumpli diétája nagyon jó, ha gondolod, akkor írd meg a mail címedet és elküldöm, mert nekem ki van írva word-be a csodamódszer, rólam 3 kg víz jött le íly módon. Egyébként a bodza és a csalán tea is sokat segít, meg a banán (akár turmix formájában) mert abban is van kálium bőven.

Indigo: Félelmetes, hogy mindig csúszok előrébb a táblázatodban Kép Volt amikor még utolsó voltam, ma már hihetetlen Kép
Üdv.
Lilló (31+4)

lilló
 
 


Helló!
Áginak és a babócának nagy,nagy gratula! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
Hogy is van ez a krumpli diéta?

Kép
anid
 
 


Ági!

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz! Gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Lilló!
Úgy tűnik ezzel az érzéssel nem vagy egyedül. Én már a második vagyok a sorban, hihetetlen.

Sziasztok,
Huncut

Kép
Kép
huncut
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a nagy fiadhoz Ági!
Sok tejcsit és egészséget!

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24
 
 


Ágiéknak én is sok boldogságot kívánok!!!
pöttöm_panna
 
 


Ági!

Gratulálok Nektek Péter babátokhoz, kívánok nektek örömet, boldogságot, békességet, egészséget és sok-sok tejcsit!

Joe

Joe

Kép

Kép
joe
 
 


Sziasztok!

Ági: hatalmas gratula Nektek! Éljen a pici Péter baba! KépKépKép
Nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Mi jól vagyunk, bár elég nehéz a kétgyerekes élet. Fizikailag sem könnyű, mivel Zéti ugyanolyan hasfájós, mint Ádám volt. Telekajálja magát, aztán meg üvölt egész nap. És ezen sehogy sem tudok változtatni, ugyanis a cseles gyermek (esküszöm) 4 perc alatt leszívott 170 g-ot tegnap! Iszonyú!
Lelkileg is elég nehéz, mert úgy érzem, Zétivel sokkal kevesebbet foglalkozom, mint anno Ádámmal, és fordítva. Ádám sem kap belőlem annyit, mint eddig.

Szóval nem könnyű, de lesz ez még jobb is! Remélem! Kép

Puszi, shine
shine
 
 


Lilló!
Az e-mail címem megtalálod a profilomban, előre is köszi a segítséget!
Anikó
virÁg
 
 


Sziasztok!
Sajnos szülés előtt nem volt módom errefelé megfordulni, január 8-án született a kislányom.
(Ha valakinek kérdése van, szívesen válaszolok;
kérdés nélkül is a lelketekre kötöm, hogy írjátok a kirakott füzetbe a gyerek súlyát szopizás előtt-után! Senki nem fog szólni, hogy ez kötelező, de a kedves anyuka lesz a hibás, ha nem tette meg, és meg akarják majd ismételtetni az első szűrővizsgálatot arra hivatkozva, hogy a gyerek nem evett eleget!)

Amiben segítségeteket kérem:
én ugyan nem válaszottam szülésznőt,
de nagyon szuper szülésznő jutott arra az időszakra, amíg szültem. Csak sajnos a nevére nem emlékszem, mert akkor minden mással el voltam foglalva.
Tudtok-e segíteni: fiatal (harmincnál szerintem kevesebb), tenyeres-talpas, inkább duci mint vékony, nagyon határozott, valószínűleg Regina a keresztneve - ki lehet az, ismeritek-e?
maruszja
 
 


Sziasztok!

Ági, hatalmas gratula a nagyfiúhoz! Minden jót Nektek!

Timici, erre mondtam a múltkor, hogy a magyar egészségügben szinte minden esetleges: azon múlik, hogy melyik kórházban éppen melyik dokinál/asszisztensnél/szonográfusnál jársz. Sajna. 15 hetes vagyok, eddig háromszor vizsgáltak UH-val, manuális vizsgálat eddig 1x sem volt (!), vérvétel sem, csak pár jótanács. Mindegy, remélem a legjobbakat.
Videofelvétel: pedig a második ajtónál lévő UH-n szoktak videot csinálni, ezt többen mondták nekem. Ne bánkódj, menj el 4D-re, az úgyis sokkal látványosabb.

Puszi,
Kriszta

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok!

Szerintetek szabad kálcium pezsgőtabletátt inni???
Természetes úton elég kevés jut be a szervezetembe mert most épp a tejtől undorodok Kép
dóri80
 
 


Sziasztok!!

Dóri én holnap megyek a Bakos dr-hoz. Te már voltál?

Ha igen írj mailt nekem:-))

Szerintem lehet inni kalcium tablettát legalábbis a hugom iszik és ő is terhes és nincs és nem is volt semmi baja:-)
Puszi nektek:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs
 
 


Brik mi az emailed?
Egyébként még nem voltam de vannak infóim róla egy másik kismamától.
dóri80
 
 


áááhhh megvan az emailed Kép
dóri80
 
 


Dóri: Szerintem ihatsz nyugodtan, bár amikor volt erről a felkészítőn szó - mármint a pezsgőtablettákról - azt mondta a dietetikus hölgy, hogy ezek által nem sok kálciumhoz jutsz. Én mondjuk iszom, mert szeretem az ízét Kép

Krisszi: Ki a dokid?

lilló
 
 


Lilló,

Neked is köszi a választ. A lényeg, hogy ártani nem árt. Igaz, hogy nem túl sok kálcium van benne, de most semmilyen tejterméket nem bírok enni/inni. Ezért gondoltam addig is erre.
dóri80
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?