Új privát üzeneted érkezett!

Hellász!
A megint megjöttbe tapasztaltabb lányokvannak. Kérdezd meg őket is, biztos segítenek.
Szorítok, hogy terhességi jelek legyenek, de az még korai volna szerintem.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Okr, 6 hetes babás vagyok. Eddig semmi tünetem nem volt néha egy kis szurkálás a pociban.
Ráadásul a kisfiamnak 2 napja hasmenése vanKép. Tegnap a párom ávállalta a tisztába rakás nagy részét de ma nekem kell megküzdeni veleKép..mit mondjak nem megy könnyen). Panaszkodásnak tűnik de higyjétek el nem az 16 kemény hónapnyi várakozás után költözött a babó a pocimba dehogy panaszkodom, csak leírom hogy érzem magam.

Kamilla sajnálom, remélem nesmokára eljön a ti hónapotok is.

Szerintem is zárjuk le az Eli témát. Nem ér ennyit az egész

Kép
Kép
janna
 
 


Sziasztok!

Kamilla!
Sajnálom, nagyon!!!Kép

Breni!
Szurkolok! Kép

Angel!
Bocsi, hogy benéztem a ciklusnapodat a spermaszámmal.Kép Végül is hány millió lett?

Zsuzska!
Boldog névnapot!Kép

Okr!
Tuti, hogy valami igéretes tüsző lapul ott! Kép

Janna!
legalább tudod, hogy jól van a babó, ha rosszul vagy. tudod hányan cserélnének veled? Kép

Jajj, Lányok, hagyjuk már ezt az Eliza témát! Nekem annyira elegem van belőle. Ha terhes, akkor tarhes, ha nem, akkor nem, engem nem érdekel. Nem ez lenne az első hazugsága és előttem már régen elvágta magát, tehát én nem emiatt örülök, hogy nem jön többet. És ha terhes akkor mi van? Szentté válik? Annyit hantázott már, és állandóan ő volt a porondon? Ezt akarjátok megint? Mert én nem.
Bocsi, ha durva voltam, de ki kellett írnom magamból.

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 

 
 

Elolvastam a hétvégét és egy kicsit elgondolkodtam ezen az Eli dolgon.

Végülis van, hogy valaki vérezget terhesség alatt. Az is igaz, hogy jan végén együtt voltak. De 30 nap alatt akkor is elhal az összes sperma! Szóval csak egy magyarázat lehet. Lehet, hogy Eli kihagyott 30 napot, de a párja nem biztos.

Eli azért a tesztedet felrakhatnád! Meg majd az UH képet is!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Még jó, hogy 5-ös voltam helyesírásból. Kép
A porondon szó után nem ?-et akartam rakni, hanem !-et.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Igazad van Vica!

Kamilla!nem tud pozítív terhességi tesztet felrakni...mert nincs neki..max a barátnőjéét!

zsuzska80
Szombathely
 
 


Hello Lányok! Ha már ekkora port kavart, elmondom én is a véleményemet. Nem szeretnék senkit megbántani, de iszonyat gyerekesnek tartom itt többek viselkedését. Mostanában már nem irogatok ide, de nem is bánom. Nem tudom mi történt veletek, de mintha kicseréltek volna benneteket. Nagyon nem szép dolog valakinek a "szemébe szépeket mondani" segítséget mímelni, aztán hátbatámadni. Mert úgy érzem sokan ezt csináltátok. Csak akkor bújt ki a szög a zsákból, amikor valaki elkezdte. Ezt gerinctelennek tartom. Ha valakinek nem tetszenek valaki írásai, ne olvassa el, vagy ne reagáljon rá, egyszerűen hagyja ki mintha ott se lenne. Tudtommal ez a topik pontosan erre való, hogy kiírjuk magunkból azokat a dolgokat, amiket nem tudunk mással megbeszélni. Miért baj az, ha valaki határozatlan és bizonytalan? Vannak labilis emberek, és én ezt nem tartom rossz tulajdonságnak. A témákról meg csak annyit, hogy tudtommal ennek a topiknak a címe babát szeretnék, és nem ki mit főzött ma...

Kép
Kép
banya1
 
 


No comment!(inkább)

zsuzska80
Szombathely
 
 


Banya! Itt a legtöbb lány a másik oldalon van. De biztosan a többség téved........
Azért tudod sokan Eli miatt mentek el a topicról és most hogy Eli elment visszajönnek.... Hát én ennek örülök. És azért is, mert nem az a téma, hogy

"Ti milyen gyakran szoktatok együtt lenni, hányadik napon voltatok együtt? A chaten valaki babás lett , nem hiszm el."

Mert igen, mi szeretünk arról is beszélgetni, hogy ki mit főz és kinek milyen háza van , és igen, mi tudunk örülni ha bárki babás lesz, akár egy hónap próbálkozás után, akár több évi küzdelem után. Mert itt senki nem ismeri azt a szót, hogy irígység.
És valóban mi lennénk a rosszak?

Ha akarod, akár kimásolom Neked a régebbi hozzászólásokból, hogy igenis megmondtuk régebben is a véleményünket akkor is. Talán egy kicsit finomabban mint most. És akkor Eli megsértődött és nem jött egy két órát.
De a vége az lett, hogy kihalt a topic! Most meg újra pörög! Miért is??????
Julcsi2
 


Én is egyet értek a Julcsival.
Banya Te igen jóhiszemű lehetsz , ha ezt a sok badarságot elhiszed neki...

Miért ne lehetne beszélni arról hogy kinek milyen a konyhája. mit főztek. és hova mennek nyaralni stb.
Szerintem ez is az élethez tartozik nem csak hogy hőmérőzik az ember.
Mindenki maga dönti el hogy jön-e atopicban vagy nem...mikor Eli jött én úgy döntöttem én nem vagyok rá kíváncsi( de viszont a többiekre igen), és azért mentem el...ha Te nem vagy kíváncsi ránk akkor nem jössz...ennyi az egész...

Julcsi, látom nagyon ráérsz , dobsz egy táblát??KépKépKép

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sosi! valóban nem ismered az előzményeket. Sőt van itt még egy két dolog, de inkább hagyjuk.

Angel kétlem, hogy írígy lenne, vagy bárki a jelenlévők között szeretne egy ilyen boldogtalan életet. És ha valóban visszaolvasol megérted.

Egyébként most is tiszta szívemből kívánom Elinek, hogy jöjjön helyre lelkileg. De azt hiszem ehhez orvosi segítség is szükséges. lehe, hogy tényleg nem gonoszságból, vagy írígységből, vagy emberi butaságból csinálta amit csinált, mondta amit mondott. Lehet, hogy valóban beteg és segítségre szorul. Mindenesetre sem a munkatársaival, sem a férjével nem jön ki jól és még sorolhatnám, de inkább nem teszem.

Szeretném, ha többet tényleg nem lenne téma ez a dolog itt. Vagy inkább indítsunk egy másik topikot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most pedig húzok dolgozni, mert levágják a fejemet! (egyébként jól haladok! Kép )
Julcsi2
 


Kamilla! Kép
Hellász!A teszt biztos hogy korai.Van akinek menszesz kimaradása után sem lesz pozitív még ha terhes is,csak később(én is ebben reménykedem).A bromot nem ismerem,csak reménykedni lehet meg várni,akkor ha jól gondolom van még 7 napod a mensziig.Drukkolok nagyon.

Kép
breni
 
 


Banita!

Abban teljesen igaza van, hogy nem kell reagálni olyan dolgokra, ami nem tetszik, és átugorni. De ha nincs hová ugrani? Szerinted hogy jött össze neki cirka 1 hónap alatt 1000 hozzászólás? Úgy hogy szinte csak ő irogatott ide! És ezt nagyon sokan megunták. Meg is értem őket. Én azért nem szóltam, mert csak olvasó üzemmódban voltam sokaáig, abban is csak néha. de ha már valaki elkezdte, ám legyen. Azt is megírtam, hogy én is alantas dolgonak tartom, amit csináltam, de ez van.
Mióta nincs itt megint jó hangulat van. Nyisson valaki egy "Beszéljünk Eliről" topikot és akit érdekel, meg védi, meg sajnálja, az írjon oda! De én itt már marhára unom az egész témát!

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


És Julcsinak teljesen igaza van!
Orvoshoz kéne neki fordulnia, de nem nőgyógyászhoz!

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Én sem szoktam már gyakran idejárni... és nem Eli miatt. Ezt most csak azért írom le, mert próbáljátok meg egyszer visszaolvasni, amiket írtatok. Most már napok óta nem látok mást, csak azt hogy ezen a témán rágódtok, és azon versenyeztek hogy ki tud több gúnyos megjegyzést tenni. Ez is unalmas ám...
Nem akarok veszekedést szítani, és nem akarok Eli pártjára állni, mert valóban néha túllőtt a célon, csak én nem tartom ezt főbenjáró bűnnek, úgy érzem ezt azért nem érdemelte volna.
Miért nem tudtok már túlélpni ezen a témán? Non-stop azt irogatja mindnki, hogy "ezzel téma lezárva", és ahhoz képest állandóan csak erről lehet olvasni. Legyen Eli tabutéma, valószínűleg úgysem jön erre többet!

Kép
Kép
banya1
 
 


Sosi,
olvasd el kérlek pontosan, amit írtam!
és még csak véletlenül sem írtam, hogy miért nem nekem, igaz???
Julcsi, köszi! Kép
Eliza témát részemről lezártam.

Vica,
mélben írok számokat OK? Kép
milyen címre? mintha a múltkor másikat adtál volna meg, mint, ami a profilodban van, de most hirtelem nem tudom Kép

Hellasz,
valszeg korai volt a teszt!
bromó ügyben nem tudok nyilatkozni, talán Okr, ha erre jár...Kép

angel37
 
 


Persze mert lezárjuk aztán valaki mindig felhozza...mint most Te!

zsuzska80
Szombathely
 
 



Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Banya, hát igen, sajnos valaki idejön csak azért, hogy erről a témáról beszéljen. Mi amúgyis itt vagyunk. Szerintem is sokkal jobb lett volna ha nem hozod fel! KépEzt jól írtad!
Julcsi2
 


Ja még annyit hogy 100000% hogy olvassa...ki sem bírná...

zsuzska80
Szombathely
 
 


Azért irogatunk erről ennyit, mert egyikünk se szereti, ha totál hülyének nézik. És szoktunk ugyan viccelődni ezzel-azzal, de közülünk senki nem tenne olyat, hogy bekamuzik egy terhességet.
Egyébként már rég lecsengett volna a téma, ha a hétvégén nem jelentkezik be megint.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Vica,
köszi, közben megtaláltam, ment is mél! Kép

angel37
 
 


Hol vagytok?
Nálunk olyan szép idő van.Süt a napocska,meg kb. 10 fok van.KépKicsit jobb a kedvem is ettől.

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Hááát, szépen beköszöntem itt a múlt héten, aztán meg bedöglött nálam a bnet. Kép
Köszi a felhomályosítást! Kép
A tabu-témát most akkor én már nem feszegetném. Kép Bár van véleményem róla. Kép
No, úgy néz ki, hogy mégiscsak jön a céges gépen is a bnet. (Az volt a gond, hogy amikor új gépet kaptam, akkor az internet teljesen normális volt, de amikor a bnet-re akartam jönni, akkor mindig vmit installálni akart, azt meg azért nem mertem bevállalni. KépKép) De most már békén hagy! Kép

Zsuzska,
Tegnap többször is gondoltam Rád! Kép Egyrészt a névnapod miatt (Boldog névnapot! – így utólag is Kép
Kép), másrészt, mert a városotokban (is) jártunk és sajnáltam, hogy nem tudom a telefonszámodat. Kép De hátha megyünk máskor is! Kép

Sajnos a munkám mennyisége nem csökkent (a beteg kolléganőre egy darabig még nem számíthatunk, bár napi 2 órában kapok segítséget – mától Kép), így a táblát nem merem 'visszavállalni'. Hiszen nem tudom garantálni, hogy gyakran (esetleg minden nap) be tudok nézni. Kép

Én sem kaptam köremilt. KépKépKép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Hello Csajok,

Breni,
nem igazán értem, 17-én volt péd? Ma 20. van. Vagy 17. napon? Akkor most hanyadikon vagy? Bocs, tábla nélkül nemtom mi van. Kép

Zsuzska,
bódog névnapot!

Még szerencse, hogy nem az a topik témája, hogy ki mit főzött ma, mert nem nagyon dicsekedhetnék, úgy általában sem. Kép
Na, melegszendvicsreceptek. Kép Tetszett, ahogy belelkesedtetek, de tulajdonképpen viccnek szántam. A kedvencem a kolbászos- füstölt sajtos. Ez ilyen lapos szenya csináló, toast, vagy mi a nyavalya. Szóval azt is írhattam volna, hogy isteni zsíroskenyér recepteim vannak. Kép

Kamilla,
Kép

Csajok,
hun a köremil? Vagy télleg rólam szól? De akkor csak jót írhattatok rólam, höhö. Kép

Okr,
hello. Némettel jól haladok-ezt asszem 2 hete kérdezted Kép-, bár néha kezdek tőle bekattanni. Éjszaka félálomban a prepozíciókat mormoltam. De amire nagyon büszke vagyok, elolvastam németűl első könyvem, és egész gyorsan ment. Na jó, Agatha Christie volt, nem egy Thomas Mann. Kép

Betti,
már csak 11 és fél nap! Kép
potter_76
 
 


Most van kb egy szabad negyedórám gyorsan elkezdek táblát szerkezteni! Légyszi ha valaki akar módosítani most írjátok meg!

Szia Ági!Kép
Szia Kata! Kép

Mennem kell egy kicsit visszaolvasni a táblához!
Julcsi2
 


Na, én még csak azt szeretném mondani, hogy pontosan ismerem a sztorit, mert szoktalak olvasni Titeket. Nem arról van szó, hogy helyeslem Eli dolgait, viselkedését, hanem, hogy józan paraszti ésszel számolva is egyáltalán nem biztos, hogy hazudik a terhességgel kapcsolatban, mert van reális alapja.
Angel, bocsiKép, tényleg rosszul értelmeztem, amit írtál.
És Banyával meg abban egyetértek, hogy inkább segíteni kéne neki, mert SENKI SEM TÖKÉLETES, és van akinek az átlagnál több írható a rovására, de azért Õ is ember.
Befejeztem. Lakat van a számonKép

Kép
Kép
sosi
 
 


<pre>
Nick Mióta próbálkoznak Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés -
Potter_76 2004.július 26+5 30 nap Budapest 29 év baba érkezése: máj.20 Kép
Betti 73 2005. június 24+4 29 nap Budapest 32 év baba érkezése:június 8. Kép
Banya 2005. febr. 108 28-30 nap Pécs 25 év - Kép
Adi 2005. aug. 14+3 ? Rendszertelen Pécs 28 év baba érkezése: augusztus 20. Kép
Vk Hajni 2003. júl. 37 26-28 nap rendszeres Tatabánya 22 év - -
Reni 2005. szept. 32 33-37 nap rendszeres Debrecen 24 év - -
O. Kriszti 2005. febr. 20 30-50 nap rendszertelen Salgótarján 29 év 2. baba*1.clostys ciklus -
Julcsi 2005. márc. 18 23-27 nap rendszeres Budapest 25 év febr.23vérvétel -
Kata 2005. dec. 18 29-31 nap rendszeres Budapest 28 év - -
Móni 2005. márc. 16 28 nap rendszeres Szombathely 31 év 3. Baba vizsgálatok*folyamatban -
Lara 2005. ápr. 10 24-36 nap Komló 26 év - -
Ancsa 2003. okt. 5 31 nap rendszertelen Kistarcsa 24 év 2. baba -
Zsuzska 80 2005.jan. 5 28 nap Győr 24 év - -
Kamilla 2005. máj. 2 24-26 nap Budapest 27 év - - </pre>
Julcsi2
 


Potter!Nem tudom hogy írtam,de úgy gondolom azt írtam,hogy a 17.napon volt pé,nem 17-én.Tudi?!Bocs lehet én írtam el.Ma a 32.napon vagyok.De tuti meg fog jönni,már érzem.

Kép
breni
 
 


Kicsit nem jövök és máris zajlik itt az élet!! Kép

Ági!

Igen, már csak 11 és fél nap van hátra. Ma már rendezkedtem a fiókomban is. Kép Furcsa, mert már 15. éve, hogy dolgozom megállás nélkül, minimális szabadsággal. Kép Jövő szerdán jön az utánpótlás, 5 napig már íróasztalom sem lesz. Kép
Azért majd megszokom, szerintem nem fogok unatkozni.

Egyébként jöhet a zsíroskenyér recept is. Kép Kép

Aztat akartam még kérdezni tőled, mint dokinénitől, hogy mit lehet tenni iszonyatosan alacsony vérnyomással. A hét végén majdnem "elpatkoltam", annyira alacsony volt a vérnyomásom (80/58, meg hasonlók.

Betti
betti73
 
 


Potter, Kata, köszike!

Kata de jó lett volna!!!
Ti hogy álltok a babaprojektal mivel tudod közeleg a 30.!!KépKépKépKép

zsuzska80
Szombathely
 
 


Potter,
értettem a szendvicsesdit! Kép
amúgy mizújs?

SZia Druszám! Kép
Mikor irtó lassan jön be a babanet, én azt szoktam hinni, hogy letiltottak Kép

Sosi, Kép

Reni,
azért drukk! ++++++

egyébként már sajna én is érzem a hasamban Kép ma valszeg lesz már csöpögés Kép

angel37
 
 


Szia Kata!
De jó, hogy jöttél! Már úúúúgy hiányzol!Kép
Gyere gyakrabban, ahogy időd engedi. Amíg ott van a segítséged, addig lógj itt nálunk, jó? Kép

Írtam levelet.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Szia Betti!Hogy vagytok?Minden oké?
Angel!Én is érzem.Nálam nincs csöpögés még,de a hasam nagyon fáj.Bár nálam úgy szokott lenni hogy megjön normálisan nem csöpögősen.Ha megjön,bejelentkezem hormonvizsgálatra,meg a párom is.Sajnálom,ha megjön neked is.Kép

Kép
breni
 
 


Betti,
a tanácsom: csinálj vmi olyasmit, ami felhúz Kép takaríts sokat pl. Kép
Na jó. Ha csak mérted de nem érezted magad emiatt rosszul, akkor semmit, ha zavar, akkor húzz be napi1-2 teát, esetleg egy nem túl erős kávét. Én nagy teás vagyok, napi 2-t iszom. Igyál kb 2 l folyadékot. Vagy mondd be hamarabb az unalmast a munkahelyen. Kép

Angyal, háj,
minden oksi.
Anyát kiakasztottam a hétvégén a baba-nézeteimmel, asszem picit oedemásodik a lábam, hasam ezerrel nő.
És most rohanok gyantáztatni. Szurkolj, mert már 15 éves korom óta járok, de még most sem tudtam megszokni. Kép

Breni,
oksi.

Hello Kata, Vica, Julcsi, s akinek még nem köszöntem. Kép
potter_76
 
 


Potter,
szurk-szurk! Kép
bizti kellemes lesz, sőt még belülről is lesz rugdosás hozzá! Kép

Reni,
ahhoz képest, hogy még egy csepp vért se láttunk, szépek vagyunk! Kép
azért persze reménykedhetünk még!
de sajna a szervezetem ilyen irányba még sose vert át! Kép
igen, ha ez a verzió jön be, nézzessél egy hormont, párod meg hadsereget!

angel37
 
 


Ági!

Kép Köszi. Kép Azért mértem csak meg, mert nagyon rosszul voltam, rettentően szédültem. Sosem szokott ilyen lenni velem. Zsibbadt a fejem, még akkor is, amikor lefeküldtem egy kicsit, halál sápadt voltam. (egyébként is hófehér vagyok! Kép) Azt hiszem, hogy a teával próbálkozom én is majd. Eddig tartottam magam a koffeinmentességhez, de inkább, minthogy összeessek. Kép Majd apának is szólok, hogy néha idegesítsen már fel egy kicsit. Kép

Reni!

Köszi kérdésedet, összességében jól vagyunk.

Kata!

Tényleg gyere majd még!

Betti
betti73
 
 


Vica,

Válaszoltam és küldtem képet is. Kép

Később még próbálok jönni!

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Na megjöttem!!!!
Hétvégén csináltam finom túrós palacsintát! Hmmmm!
Még anyóspajtásnak is vittem!
Ja és kész van a kis fürdőszobánk.Kép
Ma szétverték a nagyot.Kép

Betti, az én vérnyomásom is hulla "jó". Szóval mint egy hullának. Azért vagyok mindig olyan fáradt. És néha el is szédülök. Kép pláne mensi előttKép( terhességi tünetként produkálom!Kép )
Julcsi2
 


Julcsi!
Küldesz nekem palacsintát? Olyan éhes vagyok rá!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Én is kérek palacsintát! Kép A túrós nagyon jó lesz! Kép

angel37
 
 


És kakaós nincs? Vagy lekváros?KépKépKép
(Basszus, nagyon korog a gyomrom!)Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Még a spéciKép konyhámmal adós voltam:KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Fahéjas? Nutellás? Diókrémes? Kép Kép Kép

angel37
 
 


De hülyén sikerült mellékelni, bocsíííí!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Úgy nézzétek, hogy Apa csinálta! De komplett. Itt utóljára mesterember csak akőműves volt, aki a falat rakta.Kép
Apa vágatta az ajtókat, ő csiszolta lakkozta, ő csinálta a szekrényeket bútorlapból, meg minden. Bütte vagyok rá!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Meg ketten csempéztünk.
Na most már átírhatjátok a topik nevét "Vica pofázik a konyhájáról-de már marhára unjuk" címűre.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Vica,

Küldtem ám a képet, csak egy kicsit később. Kép

Kata

Engem ki ne hagyjatok a nagy palacsintázásból!!! Kép

Angel,
Túrós, az kéne, mi?! KépKépKép
kata1977
Hatvan
 
 


Hát, ez az izé nem elküldte 2-szer?! ... Kép
kata1977
Hatvan
 
 


Kata!
Mikor elküldtem a levelet, akkor láttam, hogy végül mégis megjött.Kép Köszi, nagyon tündér!!!Kép

Túrós? Mi? Hol? Kép

Na repülök haza!

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?