Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Most rohanok, de délután jövök addigis megszeretném osztani veletek a meddőségi központok sikerarányának táblázatát, ami nagyon érdekes... megtalálható a cikk a www.hvg.hu
Vendég
 


Hajnoca!
Nem ez természetes, hogy várod a transzfert így vagyunk ezzel mindannyian. Kép

Fanni!
Nagyon izgalmas, akkor már tényleg tavaszodik ha a Ti jegesmedéitek is készülnek ki a barlangóból be egy sokkal melegebb barlangba. Kép

Anyec!
Szomorúan olvasom a soraidat, de látom azért már a következőn is gondolkodtok.
Fel a fejjel sikerülni fog mindenkinek. Kép

Viki!
Köszi! Várunk délután. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Anyec!
Sajnálom, de már csak a következő lebegjen előtted.
Anyec! Fanni!! Kép
A méhüregi vizsgálat a HSC-hiszteroszkópia nekem csináltak, altatásban/kábításban volt, és én nem maradtam bent egy napot sem, csak egy felet.Szerintem ez szervezet és doki függő.Semmi különös nem volt, nem is fájt, csak az a volt a rossz hogy 8.szúrásra találtak egy olyan vénámat ami nem pukkant ki és betudták adni az altató/kábító szurit.Mind a két karom kék-zöld színekben pompázott...Viszont megtudhattam, hogy épek a tubaszájadékaim és a méhnyálkahártya, a méhüreg.Ezért nekem nem is csináltak átjárhatóságit...most meg ugysem kell a lombikhoz.

Hajnoca!
Én is mindig nagyon vártam a punkciót, a ET és lehet mondani a szurikat is. Mikor nem sikerült már arra készültem, hogy milyen technikával fogom szurkálni magam.
Nekem kedden lesz a punkcióm,remélem nem fogok csalódni.Nekem a stimuk ha lehet mondani nem lógtak ki soha a normál tartományból, hiszen mindig 6 sejtet produkáltam.

Zsebike!Kép
Itt vagyok.
a táblázatot azért küldtem el, hogy milyen sok eltérés van egyes intézmények között(intézményváltás?????)...Nos nem hétfőn, hanem kedden lesz a punkció(21-én)igazából nem tudom miért kedden??? A doki biztos tudja.Nos most sem lesz sok sejtem, jobb oldalon jó láthatóan 4x14mm bal o. 2x12mm.Ezek szerint ismét 6 lesz jobbik esetben.Ami nem baj.Az egyik honlapon olvastam a női hormonok értékeit, ott azt írják,hogy érett (18 mm) tüszőnkként 200+ pg/ml az Estradiol (E2).Nos nekem nem érettek és 1430 volt, ami számtanilag több sejtet jelentene, de az Uh-szerint nem.Csak az embert zavarják össze.Kép
te mikor mégy legközelebb? Én attól félek egy kicsit, hogy ha ez nem sikerül akkor nem tudok leállni, pedig a szervezetemen érzem, hogy kezd sok lenni.
Vendég
 

 
 

ZsebiKép
A szülés módjáról még nincs eldöntve semmi. A fiúk mindden héten máshogy fekszenek. Szerintem ezt nem is lehet előre tervezni.
Nem tudom mire készüljek és ez néha kicsit zavar, de úgysem tehetek semmit. Ezt nem kívánságmüsor.
Az lesz, ami a babáknak a legjobb.

TralllalaKép
A doki nem akar befektetni, ha csak nincs rá oka. De felajánlotta, hogy ha szeretnék, akkor befekhetek.
Hát, én nem szeretnék, legalábbis még egy ideig.
De ha a 36. hétig egyben maradunk és akkor is minden rendben lesz, akkor inkább befekszek.
Nálunk apának elég zavaros a munkahelyi beosztása és úgy érzem nagyobb biztonságban lennék a tüzközelben.

AnyecKép
Sajnálom, hogy így alakult. Majd faggatsd ki a dokit, hogy szerinte mi volt a gond. Bár igazán nem tudnak mit kezdeni egy ilyen helyzettel.
Egyébként úgy van, ahogy Zsebi írta, mi a Tapolcai PRI-nek és Török dokinak köszönhetjük a 32 hetes pocaklakókat.
Neked ki a dokid?
Sikerült fagyasztani is az embriókból?
Remélem a következő nálatok is eredményes lesz!
Stella

Kép
stella9
 
 


Stella9
Mi az, hogy nem tudnak mit kezdeni egy ilyen helyzettel? Legalább egy uh-ra behívhatta volna. Már abból is lehet valamit látni. Egyáltalán mitől jön meg idő elött? Elég érdekes dolgok vannak.
Anyec
Rendesen menstruálsz? Utrot teszed még? Tesztet csináltál?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Stella
Gratulálok a babákhoz,nektek hányadik lombik sikerült?Biztos írtad már,csak nem olvastam annyira előre.Csongrády Attila a dokink,nála születtem én is.8picikét sikerült fagyasztani.Pénteken kell vmenni,hogy hogyan tovább.Lehet hogy rögtön lehet fagyis,de még említette a doki ezt a méhtükrözést.Nem tudom kell e,laparascop és hsg volt.Nagyon sok tüszőm volt most,bent fogtak 24órára inf.-ra is.Nem tudom az befolyásolt e vmit?A doki sem tudja miért jön meg ilyen hamar,máskor meg nincs ilyen.
anyec
 
 


Uh.-t nem csinált,azt mondta akkor menjek,ha elmúlt.Az elsőnél ugyanígy zajlott.Már úgy menstruálok,mint talán soha,nagyon erős.Utrot abbahagytam,tesztet csináltam,de semmi. Még akkor,a 24.napon.
anyec
 
 


Anyec
Már az elsőnél is volt ilyened? És akkor tudot valamit mondani? És az utrot akkor hagytad abba amikor mondta, vagy teszt után magadtól? 8. napon jött meg azt írtad. Nem is lenne szabad még akkor tesztelni, hiszen tele vagy hormonnal és téves lenne. Csak a 11. napon lehet vérvételre is menni. Nem volt korai? És az elsőnél is 8. napon jött meg?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Csak az zavar nagyon,hogy így mi értelme a köv.hónapnak,mikor beültetés után pár nap és vége.Így nincs értelme.Már nincs is időm a babákon bánkódni,megint az bánt,hogy mi bajom van?Endometriózisom volt,műtét is volt meg 6hónap szuri,hogy ne menstruáljak.Azóta semmi nem fáj,pontos a ciklusom.Nem tudom még mi lehet a baj.A doki nagyon sokat törődik velünk,néha már ciki is,azt gondolom jó kezekben vagyok.
anyec
 
 


Anyec
Nem válaszoltál, vagy nem tudsz?Endometrozis? Azt gyógyszeresen, vagy mütéttel megoldható.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Kagyló
Az elsőnél is,csak akkor azt hittem,hogy mivel nem tapadtak meg,megjött,mert akkor már 7 hónapja nem menst.-tam a kezeléstől.Utána volt 3 teljesen normális ciklusom.Akkor azt hittük,nem éledt még fel a szervezetem,a nyh.sem volt túl jó.A doki nem mondott semmi hülye magyarázatot,de olyat sem ami az oka lehetett.A beültetés utáni 8.napon jött meg,tesztet csak utána csináltam,mert volt itthon,egyébként sosem szoktam,de annira váratlanul ért az egész,azt sem tudtam mit csináljak,mert a dokim konferencián volt,nem tudtam elérni.De pár óra után már nem lehetett összetéveszteni semmivel.
anyec
 
 


Válaszolok mindig,csak nem tudok gyorsan írni sajnos.Bocs.
anyec
 
 


Anyec
Hát erre nem tudok mit mondani. Szerintem is laparoscopot kellene, abból látható a méh. Talán abból okosabb lesz majd az orvosod is. Amint látod elég sokan vagyunk aki már a 3. 4. 5. lombiknál tart. És van amikor pont az utolsó sikerül. Van aki az örökbe fogadást és a lombikot is csinálja. Mindig csinálni kell, és egyszer csak sikerül. Szerintem pihenjél egy kicsit, nem kell görcsösnek lenni. Rá érsz 3 hónap múlva is menni. De lehet, hogy az endo vissza is jöhet, és azért kell neked folyamatosan csinálni.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Amikor kérdezted az endometrozist,nem volt még ott a válaszom?18h13-kor küldtem el.Még meg kell szoknom,soha nem írtam így még sehova.
anyec
 
 


Köszönöm hogy írtál.Histeroscopot ugye?-mert laparascop már volt.Tudom,hogy visszajöhet,de még nincs jele.
Jó éjszakát,szia.
anyec
 
 


Szívesen, de én nem tudok nagyon segíteni. jó éjszakát

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Lányok,
köszönöm szépen a segítséget a histeroscopiával kapcsolatban. (eddig nem tudtam, hogy ez a méhüregi vizsgálat)

Anyec,
nekem semmiféle altatást-befekvést nem említett a doki, már csak annál inkább sem, mert este 3/4 6-ra megyek! Szerintem ez ugyanolyan, mint az átjárhatósági: bár nekem az laparoscopia volt, de azt is csinálják úgy, hogy egy kontraszt anyagot fecskendeznek be és UH-n nézik, hogy átjárható-e a petevezeték, nálam most is hasonló lesz, mert kontraszt anyagot "küldenek be" és úgy nézik meg, hogy rendben van-e minden. Gondolom ezért került ennyibe...

Viki,
nagyon szorítok Neked a keddi punkcióhoz és köszi az infot a HVG-s táblázattal kapcsolatban. Nekem jó hírekkel szolgáltál, mert a Nyírő elég jó helyen áll... Bár sajnos ez egy átlagos számadatot mutat, és ugye, amint tudjuk, a hiperstimunak is 1% az esélye, hát, én beleestem..

Jó éjt mindekinek: Fanni
fanny1
 
 


Lucia,
sikerült tegnap az ET? Felébredtek a manócskák?
(az csak aznap reggel derül ki??)Remélem minden rendben! Pihenj sokat!
fanny1
 
 


Fanny!
a hysteroscopia az más, a tiéd hycosy lesz. olyan mit az átjárhatósági.
az első tényleg altatásban megy.
nyugodtan menjél, én sem akartam, de jól tettem h. elmentem, kiderült h. volt egy összenövésem ami miatt utána csináltak hysteroscopiát.
húúú, remélem érthető volt.
Vendég
 


Zozo,
nagyon köszönöm a segítséget, gondoltam, hogy valami ilyesmiről van szó. Hát, remélem, hogy legalább itt már nem fognak semmit találni...
Vivien jól van?

Pussz: Fanni
fanny1
 
 


FAnny!
köszi Vivi jól van.
Én is hyperstimus voltam az első lombiknál, nem is tudtam h. 1% az esélye. nekem is sikerül mindenbe belemászni.
nem volt még ilyen vizsgálatod?
Vendég
 


Zozo,
hát ez még eddig kimaradt, nem is értem, hogy miért pont most találta ki a doki, de eddig akármit néztek, mindig akadt problémám, remélem ennek a rossz szériának már vége. Neked legalább nem hiába volt a hiperstimud: ott a kézzel fogható oka Vivi személyében, én viszont az egyetlen kivétel vagyok, akinek ilyen óriási hiperstimu mellett mégsem sikerült... Sokat gondolkodtam azóta, hogy vajon meg lehettek-e a babák még az elején, ugyanis az ET utáni 7.napon 35 volt a HCG-m, dehát ezt már csak a Jóisten tudja..
fanny1
 
 


Fanny!
mennyire voltál hyperstimus?
v. leírtad? akkor visszakeresem, kellett bent feküdnöd?
nekem nem Vivinél volt hanem az ikreknél, akkor 3baba tapadt meg 3-bólKép kaptam Choragont, de csak 2szer a 3.-at már nem kaptam meg hanem befektettek a klinikára, és a hcg 2000felett volt, a 14.napi. ha jól emlékszem, azt mondták UH előtt h. 1 baba, mert azt hitték h. végig megkaptam a szurikat.

kaptál Choragont?
Vendég
 


nekem már 2szer volt ilyan cuki vizsgálatom.
Vendég
 


Sziasztok!
Fanny
Nem lehet rögtön a histeroscop?-csak mert ha van ott egy pici vmi,akkor rögtön tudnak rajta segíteni,és nem kell 2 beavatkozás.Egyébként az átjárhatósági nem ad képet a méhüregről?Vagy nem olyan alapos?Neked milyen problémák derültek ki?-mert én is mindig így járok.Évek óta.Az erős hyperstimu az milyen?
anyec
 
 


Anyec,Zozo,
én 1* kaptam csak Choragont és 10 napig voltam kórházban, majd itthon még 2 hét betegácsi, ugyanis a petefészkeim 3-szorosára nőttek, de szerencsére nem voltam fájdalmaim, csak iszonyú nagy volt a hasam, és a kórházban az első két nap délutánjára már alig bírtam menni, úgy feszítette mindenem.. Szóval nem kellemes állapot és állítólag én nagyon jól bírtam, mert más ekkora petefészkekkel már üvöltött volna a fájdalomtól..
Anyec, én szívből remélem, hogy semmit sem találnak, és csak olyan biztos-ami-biztos alapon nézik meg...

Most mennem kell, mert indulunk mozizni!

Pusz: Fanni
fanny1
 
 


Anyec!
nem tudom láttad e ,de fent írtam, hogy nekem volt HSC-m azaz méhtükrözésem-hiszteroszkópia.Csak ez volt átjárhatósági nem, mert a hsc-n minden rendben volt.Ekkor ugye megnézték a méhfalat, a méh állását és a tubaszájádékokat azaz a méhüreget.Viszont ha felmerült volna valami gond azt már csak laparral "csinálták" volna meg.Ez az utolsó mondtad nagyon furán hangzik....a lényeg nem kell félni, mert ugyis alszik az embet miközben csinálják....

Fanni!Kép
Örülök, hogy neked jó hírt jelentett a tábálázat.
Köszi a drukkor, nagyon rámfér.Minden percben attól rettegek, hogy kipukkannak időelőtt a tüszők és akkor annyi a programnak.Ma este 22.00h nyomom a repesztőt.Ovitrelle-t... kicsit meglepődtem a gyógyszertárban mert ez az előző stimumnál 4700 ft volt, most meg 9700Ft.t fizettem.Pont abban a gyógyszertárban ahol a gyógyszerész múltkor figyelmeztetett hogy ne higgyem el senkinek ha 9700-t kér, mert ez nálun támogatott gyogyesz ....mindegy a lényeg hogy hasson.Kép
Vendég
 


Értem.Köszönöm.Csak azért kérdeztem,mert nekem volt lapar is meg hsg is és azt hittem,hogy emellé már nem kell a méhtükrözés.Az utólsó mondatot pedig azért írtam,mert nekem a ET után 9és fél cm volt mindkét petefészkem,26 tüszőm volt,de csak 1 napot fogtak bent.De nem mondták,hogy baj lenne,csak inf.-t kaptam.De lehet hogy nem erre értetted,csak most kicsit összezavarodtam,mert azt hittem hogy a probléma felkutatásának vége,most meg lehet hogy mégsem.
Fanny!
Ne haragudj,nem akartam arra utalni,hogy baj lenne,csak azt gondoltam így egyszerübb.
anyec
 
 


Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Viki,
minden rendben lesz, hidd el! Lassan beadod a szurit, utána pedig próbálj megnyugodni, minden megy a maga útján és jövő hét végén már a kis pocaklakóiddal együtt pihengethetsz otthon! Szóval csak nyugi, az idegeskedés nem jó senkinek sem!!

Anyec,
nem kell elnézést kérned, csak tudod bennem eddig fel sem merült, hogy még ott is találhatnak valamit... Bár az átjárhatóságinál - amit nekem még a nőgyogyóm csinált - épp ebből a megfontolásból egyből lapart csinált, és milyen "jól jártam", ugyanis mindkét petevezetékem el volt záródva és így egyúttal megpróbálta átfújni őket, de csak a bal oldalit sikerült..
fanny1
 
 


Sziasztok lányok!

Rászántam magam hogy géphez üljek, és nem győzöm visszaolvasni. Vikimi, köszönjük szépen az összehasonlító táblázatot, legalább van vmi objektív, ami alapján dönteni lehet. Bár olyan nagy különbségek szerencsére nincsenek. Meg abban igaza van a cikknek, hogy nem mindegy, hogy miért történik az IVF. És persze mi nem statisztikából vagyuk, ha sikerül az 100%, ha nem, akkor az 0%.

Szóval túlvagyunk az ET-n, mindkét MIRELITbaba felébredt, az egyik vesztett egy sejtet, de aztán őrült osztódásra kezdtek, és mire a beültetésre sor került, az egyik 9, a másik 7 sejtes volt. Apa le is fényképezte őket. Mi délre mentünk, akkor mondták, hogy minden rendben, gondolom reggel ébreszthették őket, és biztos telefonáltak volna, ha vmi nem stimmel. Mindkettőnél AH-t is csináltak, merthogy a fagyasztás során megvastagszik a burok, és AH nélkül nehezen tapad meg. Már szerencsére túlvagyok a 3 napos kényszerpihenőn is. Aztán 2 hét. Hát nem is tudom... Van itt valakinek fagyasztott babócája?

Trallala, a vélhető peteérés nálunk is Holdtöltére esett, szóval én is vettem gyertyát. Csak sajna meggyújtani elfelejtettük. De azért gondoltam rá, hogy most szépen égnek.

Viki, drukkolok neked, minden rendben lesz. Az őszi babák is aranyosak!

Kép
lucia1
 
 


Lucia,
a másik topikon vannak fagyibabás pocakos csajok és a Nyírőben is épp most sikerült valakinek! Tehát csak optimistán, nekik is ugyanannyi esélyük van, és ha ilyen szépen elkezdtek osztódni, akkor biztos profi módon tudnak kapaszkodni is!
fanny1
 
 


AnyacKép
Bocsi, de már nem túl kényelmes itt ülni a gép előtt és ezért ritkábban tudok jönni.

Szóval, nálunk volt egy stimulált lombik, aztán 2 fagyibabás beültetés, de ezek nem sikerültek. Aztán kihagytam pár hónapot és kezdtük újra a stimut és ez sikerült, vagyis a 4. beültetés.

Van egy barátnőm, aki szintén a Török dokihoz jár és neki is egy héttel a transzfer után megjött, mind a 2 stimulált lombik alatt, amit csináltak.
Ezért tudom, hogy erre nincs magyarázat. Az uh sem mutat semmit ilyenkor, csak azt, hogy leválik a méhnyálka. A hormonok pótolva vannak, úgyhogy tényleg nincs rá magyarázat.

Talán a fagyibabák bejönnek nálatok!
Szerintem várjatok egy cilkus és után kezdjétek a fagyibabákat.
Szerintem ilyenkor jobb, ha kicsit kiürülnek a hormonok, amiket az elmúlt hetekben kaptál!
Az endo miatt csináltak kontroll lapart? Lehet, hogy ezért kell a méhtükrözés???
Ne redtelld magad, hogy sokat vagy a dokinál! Szükséged van a segítségére és kész!!!
Drukkolok nektek!!!

VikiKép
Húúú, nagyon drukkolok!
Remélem minden rendben lesz!!!!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


Luica!
Drukk hegyek mennek neked!!!!
Megtudod mondani, hogy mit érettél napokkal ezelőtt azon, hogy az ötödik után is lehet kérvéneyezni heletősége, már nem tudom hgoy fogalmaztál. Nekünk anyagilag nagy szükségünk lenne rá, ha ne adj Isten a hátralévő két lehetőség nem siekrülne.

Viki!
Holnapra nagy drukk. ne izgulj minden rendben lesz!!!

Stella Drágám!
Nem csodálom, hogy már nehézkes ülni a gép előtt, de amikor tudsz gyere várunk sok szeretetettel. Kép
Várjuk továbbá a képeket a babaszobáról. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!

Majdnem minden meddőségi központnak van alapítványa is, amit az adó 1%-ával is lehet támogatni. Ezek az alapítványok elsősorban azoknak segítenek, akiknek szükségük van rá, adnak gyógyszert, és ha az 5 lombik nem sikeres, bizonyos esetekben támogatják valamilyen szinten a további beültetést is, akár a gyógyszereket adják, akár a költségeken csökkentenek. Gondolom kérvényezni kell. A BMC-ben biztosan van ilyen, mi is oda vittük be a megmaradt gyógyszereket. Kérdezd meg, szerintem ott is van, ahol te jársz.

DE ADDIG SIKERÜLNI FOG, SZÓVAL NEM LESZ RÁ SZÜKSÉG!!! Tök rendesen törődnek veled, kivizsgálás meg ilyesmi. Nekem azok a helyek a szimpatikusak, ahol gondolkodnak azon, hogy miért nem sikerült, és ha lehet próbálnak változtatni.

Kép
lucia1
 
 


Zozo, neked Vivien előtt ikrek is voltak? Ne haragudj, ha rosszat kérdezek, de nem találtam erre korábban semmi utalást. Ha fájdalmat okozok, ne válaszolj.

Kép
lucia1
 
 


És köszi lányok a rengeteg drukkot!

Kép
lucia1
 
 


Stella9
Nagyon örültem,hogy írtál,nem örülök hogy másnak is volt ilyen rossz,de jó tudni,hogy előfordul ilyen,és nem biztos,hogy nagy a baj.A doki is mondta,hogy hagyjunk ki 1 hónapot,pénteken megyünk uh.-ra,nagyon várom hátha mond vmit azért.Nem volt kontroll lapar,mert nem tartotta indokoltnak,mert nagyon kezdetleges volt az endo,nagy részét eltávolította,és még 6 hónap kezelés,össz.hét hónapig nem jött meg,így azt mondta semmiképp nem kell.Amikor felhívtam,most,hogy megjött,annyi mindent kérdeztem,hogy arra mondta,hogy esetleg azt még megcsinálhatjuk,de csak megemlítette,majd személyesen megbeszéljük.Ezért azóta azon rágódom,hogy vajon kell e,mert azt hittem,hogy a 7 hónap szünet alatt,ott is pihent minden,és akkor még létezik hogy van ott vmi?Szóval majd kiderül,csak itt nincs müszer,Pestre kellene menni,és már megszoktam őt.De bármit elkövetek,hogy legyen babám.Most van 2 fagyis lehetőség,és jobb lenne úgy menni,hogy mindent kizártunk.Nem tudom mennyire lehet pszihésen befolyásolni,de mivel az elsőnél ugyanígy volt,végig az járt az eszembe,hogy nehogy megjöjjön megint.Hát ez hosszú lett,köszönök mindent,meg azt is hogy így is írtál,és nagyon sok boldogságot kivánok.
anyec
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam, de egy kicsit lehalt a netünk. Már megoldottuk! Kép
Gondolom mindenki örül nekem és a hosszú leveleimnek! Kép Kép
Sziasztok
Hajnoca

Vikimi!

Á! nem csak ezeket, de a dokival való találkozást is.

Kicsit izgultam, hogy ez a ciklus milyen lesz, mert az előzőnél gyogyis volt. Ez pedig szuris. Végülis megoldottuk. A családom nagyon vállalkozó szellemű Kép Így megoldottuk az egyik mentős ismerőssel.
Túléltem és nem is fájt annyira, mint ahogy számítottam rá. De a párom hősiessen kiálta a dolgokat, sőt még segített is. Becsukott szemmel.Kép
Végülis vasárnapra már kezdtem érezni az utat Pestre menet. 1 21-es már biztosan van meg 15 - 17 közöttiek is akadnak. A jobboldalt nemtudom az most valahogy kimaradt a jóból. Ma reggel voltunk vérvételen E2 miatt. Éjjel megkapom a 3 ampulla Choragont és szerda reggel 8:45-kor miénk a műtő.
Ha minden sejtecskénk úgy akarja akkor pénteken vagy szombaton visszakapom/juk őket további nevelgetés céljából.

Találkoztam egy 'régi" ismerőssel akinek nem voltak inszeminációk alatt peteérései. Ugyanazokat az inciket (Suprefact, Fostimon, Merional) kapta mint én. Múlt szerdán megcsinálták neki a punkciót és kiderült, hogy 23!!-at szívtak le. Azt nem tudom, hogy tüszőt vagy petesejtet, de akkor is szép teljesítmény. Abból szombaton visszaadtak nevelgetés céljából 3 10! sejtest. Ezenkívül volt még 4, 6 és 8 sejtes is neki.
Mondtam, hogy gyönyörű teljesítmény ahhoz képest, hogy eddig nem volt semmi.

Kívánom, hogy mindenkinek legalább ilyen jó eredményei legyenek vagy még ennél is jobbak.

Hidd el minden rendben lesz, hisz holnap már túl leszel a nehezén. Sikerülni fog és hidd, hogy minden úgy alakul ahogy azt TE szeretnéd. Ez lehet a siker egyik titka. A + hozzáállás!!!

1* volt úgy, hogy azt sugaltam magamnak, hogy nem fog sikerülni a vizsgám. Mindezt persze az érettségi elött. Nem is sikerült! Aztán a pótlóérettségi az viszont igen!!

Ha +an állsz a dolgokhoz, akkor könnyebben mennek, mint amikor saját magadnak nehezíted meg az amúgyis nehéz napokat, pillanatokat, perceket.
Fel a fejjel, hisz minden jól fog sikerülni.
Sok sikert!!!

Zsebi!
Van vmi 'eljárás" a a táblázatra vonatkozóan?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Lucia!
Köszönöm szépen. Én a Kaálinak adtam már tavaly is és idén is az adóm egy százalékát remélem hogy pont ezzel sikerült valakonek babához jutnia. Én is be szoktam vinni a maradték gyógyszert amit már én nem tudok felhasználni. De van ami itthon marad, mert jó az még a következőnél.

Zozo, ritkán jön, így válaszolok helyette. Igen Vivi előtti első lombikja is sikeres volt ahol hármas ikreket várt, de volt egy kis bibi és sajnos elvetélt. Aztán rá kb. egy évre vágott neki a köv. lombinak és abból született Vivien.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Ó Istenem Zozo, Te is min mehettél keresztül... Ha nem haragszol, belőled merítek erőt, egyrészt azért, hogy ezt végig lehet csinálni, másrészt azért, mert ott van Vivien.

Megmondom őszintén, nagyon félek, hogy ha nekem az első sikerült, akkor a második nem fog. Mert hát ugye 3-ból 1. De már alig több mint 1 hét..

Lányok, tudtok valamit Wishről? Mostanában nem ír, vajon mi lehet vele? Neki is kb. most derül ki, nem?

Anyec, közben olvastam a Te soraidat is, nagyon sajnálom, hogy így alakult. De valahogy nem értem, amennyire biológiai tanulmányaimra emlékszem, a progeszteron tartja fenn a nyálkahártyát. Nem lehet, hogy az Utro kevés volt, vagy nem szívódott fel? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. Én eddig abban a hiszemben voltam, hogy ha Utrot szedek, akkor nem jöhet meg, akár sikerült, akár nem. De ez lehet hogy butaság.

Szia Hajnoca! Immunológiai meddőséggel, amennyiben a hüvelyváladék termel ellenanyagot a kis fickosok ellen, akár spontán is lehet gyereketek!!! Az egyik barátnőm is ebben a cipőben járt, 10 éve próbálkoztak, semmi, mire végre kiderült, hogy ez van, akkor lombik, az első nem sikerült, a második igen, de kb. 8 hetesen elvesztette, nagyon nekikeseredett, be is adták az örökbefogadási kérelmet, és a lány elutazott kb. 6 hónapra külföldre, mert eléggé maga alatt volt, kitalálta, hogy nyelvet tanul. Hazajött, bele akartak vágni a harmadik lombikba, de addig már nem jutottak el. Ma már van egy kb. 6 hónapos kisfia. Aztán utánanéztünk, hogy ez mégis hogy lehetett. Izraeli orvosok kitalálták, hogy az immunológiai kezelés legjobb módszere az, ha a párok legalább fél évig csak óvszerrel, mert így nem találkoznak a sejtek. Kicsit olyan ez, mint a szénanátha, ha nincsen pollen, nincsen nátha sem. Kb. fél év alatt a szervezeted elfelejti, hogy haragudnia kellene azokra a bizonyos kiskatonákra, és aztán puff, már terhes is vagy. A lombikkal meg egészen biztosan sikerülni fog, hiszen ott nem találkoznak a katonák a te gonosz nyákoddal. Szóval mindent bele!!!

Kép
lucia1
 
 


Lucia
Én is így gondoltam,de a doki szerint az utro segíti a nyh.-át,de ha le akar válni,azt nem tudja megakadályozni.De a legtöbb tapasztalat azt mutatja,amit te gondolsz.A vérvételek szerint pedig nincs proghiányom,és csak a stimulált hónapokban fordult ez elö,de lehet,hogy csak simán volt 1 24 napos ciklusom,de hát csak találgatok.Viszont visszaolvastam,és ami veled történt,nagyon sajnálom.Ha ennyi eröd van,most minden jó lesz biztos.Biztos mindenki ezt mondja,de öszintén kívánom.
anyec
 
 


Sziasztok Lányok!

Akarjátok hallani az évszázad pofáraesését????? Akkor elmesélem.Indult a stimum jan.30-ával ,eleinte nehezen idult magas prolaktinszint, idegeskedés..., majd a végére minden szép lett, 6-7 nagy tüsző, jó hormoneredmények.....Ma kedden 15.c.napon punkció , lelkesedéssel várom és...Mi a vége?Hány sejt??? 0, igen igen jól látjátok [color=#ff0000].
Miért? iszonyatos dühöt érzek, kimondhatatlan keserűséget ürességet...,de főleg dühöt.A doki nem tudja mi történt,azt mondja nem hatott a repesztőszuri és még bentvannak,azaz bentragadtak és akciót írt elő nekünk!!!Jó mi?
Most összetudnék törni mindent... nem elég hogy oda van 140 ezer Ft, melette a munkám is már több mint fél éve... de hogy még ennyi sem adatik meg nekünk, pár sejtecske?????
Majd még jövök!
Vendég
 


Viki
Nagyon nagyon sajnálom,nem is tudok mit mondani.Ugy látszik egyre több mindenre nincs magyarázat,persze ez most téged nem vigasztal.Együttérzek.Az orvos csak ennyit mondott?-hogy együtt kell lenni?Sok-sok eröt!
anyec
 
 


Viki
Sajnálom Viki. Tudom mit érzel.
Nekem is volt hasonlo esetem szeptemberben. 4 tuszo érett szépen. 4 sejtnek kellett volna lenni és 0 lett nekem is. Katasztrofálisan éreztem magam. Valaki nekem azt írta, hogy van olyan szervezet amelyiknek nem elég az az adag repiszuri ami az esetek 99%-ban elég. En akkor 1 ampullával kaptam, és megfogadtam hogy legkozelebb duplázok. Januárban 2 ampullával szúrtam repesztot és nem volt ilyen probléma.
Nekem a doki akkor azt mondta hogy uresek voltak a tuszok. De egy másik elmélet szerint ha nem elég a HCG adag a peték hozzátapadnak a tuszo falához és úgy viselkednek punkciokor mintha ott sem lennének.
Nem mondom hogy nálad is biztosan ez volt, de elofordulhat. Te mennyi HCg szurit kaptál repesztéskor?
UI:Ne hagyjátok ki a spontán akciot, lehet hogy nektek így van megírva.....
mili
 
 


VikiKép
Sajnálom, nagyon szar lehet. Nekem a harmadik lombiknál volt, hogy a 11 tüszöből csak hat petesejt jött le, a doki szerint azok is nagyon nehezen. Sajnos nem tudni miért van így, de remélem ez volt az utolsó eset, hogy így jártatok és hamarosan meglesz érte a kárpótlás.

LuciaKép
Én tudok Wishről Kép
Nincsenek különösebben jó híreim. Szombaton véreztem egy kicsit és azóta előállítottam három negatív tesztet, szóval valószínűleg ez sem sikerült. Ma vagyok a transzfer után a 13. napon.
Nálunk nincs vérvétel, hanem a transzfer után hérom héttel kell menni UH-ra. Úgyhogy most várok és próbálok még reménykedni. Szerencsére a vérzés csak minimális volt és teljesen abba is maradt.

wish
 
 


Anyec, Mili Wish!

Köszönöm a vígasztaló szavaitokat. Olyan igazságtalan az élet.Mikor azt hiszi az ember, hogy ennél rosszabb nem lehet, akkor kap egy óriási pofont az élettől.
Mili!Kép
nekem is ezt mondta a doki, hogy valószínű nem volt elég az egy ampulla ovitrelle, legközelebb a beadás után vérvétel és ha kell akkor kapok meg egy repesztőt.Most azt mondta hajtsunk rá a spontánra, mert ezek a sejtek ott vannak valahol bent, és csak várnak...de hogy akciózzunk amikor nagyon fáj????Eddig mindig volt sejtem, így egy picit reménykedek, hátha mégis itt vannak azok a sejtek...

Wish!Kép
Még ne add fel, most neked kell hogy sikerüljön!!Amíg a doki nem mondja, hogy negatív addig reménykedni kell.
Vendég
 


VikiKép
Hát, ez aztén nem semmi. mikor elkezdtem olvasni a hozzásuólásodat, azt hittem korábban repedtek meg, mert sajna ilyenről is hallottam már!
De arról, hogy nem hatott a repesztő... Még ilyet!
Tényleg elég dühítő!!!
Azért próbálkozzatok a spontánnal, ki tudja!!!
Nagyon drukkolok nektek!!!

AnyecKép
Az endohoz igazán nem értek, csak úgy nagyjából tudom, hogy mi a lényege.
Reméljük tényleg sikerült kikezelni.
Kiváncsi vagyok mit mond majd a doki. ha javasolja a méhtükrözést, akkor szerintem csináltatsd meg, mert biztos van valami, ami miatt szeretné látni ennek a vizsgálatnak az eredményét!
Így legalább hamarabb eltelik majd az az egy hónap a fagyibabákig!
Nekem mindig a várakozás volt a legszörnyübb, amikor nem tehettem semmit, csak számoltam a napokat a következő transzferig!

Lelkileg: tudom, hogy nem könnyü kikapcsolni és másra gondolni, de pszichésen nagyon sokat számít, hogy mi jár a fejünkben!!!!
Amitől nagyon tartunk az bekövetkezik. Persze ez elég kontár magyarázat a korai vérzésre és nem is akarom, hogy úgy hangozzon, mint egy magyarázat.
De tényleg sokat számít a lelekiállapot és a pozitív gondolkodás.
Én az utolsó beültetés után egyáltalán nem gondoltam a menzire! Egyszerüen nem gondoltam arra, hogy mi lesz majd ha nem sikerül.
Csak életm a mindennapokat, "beszéltem" a babákhoz és nagyon bíztam.
Kitartást kívánok nektek is és remélem a fagyi meghozza a várva-várt eredményt!
Stella

Kép
stella9
 
 


Köszönöm szépen,nagyon sok szépet kívánok a hátralévö idöre,és persze a babákhoz!
anyec
 
 


Vikimi,
nagyon sajnálom, ami veled történt, de én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz: lehet,hogy Nektek most tényleg a spontán hozza meg a sikert! Csak az a lényeg, hogy ne add fel!!! Tudom, ez nagyon banálisan hanzgik, de a hozzáállás tényleg rengeteget számít!!!

Wish,
Te sem keseredhetsz el, hallod??? Lehet, hogy az a vérzés valami jelzés volt... Ugyebár hallottunk már olyat, hogy valakinek megjött és mégis terhes volt!!!

Lányok,
én holnap este megyek a "méhüregi vizsgálatra" és pár perce beszéltem az egyik barátnőmmel, akinek átjárhatóságit csináltak ilyen kontrasztanyagos módszerrel, és ő azt mondja, hogy ő utána alig tudott leülni. Szerintetek ez is olyan szar lesz? Fogok tudni vajon utána vezetni? Vagy inkább jöjjön velem a párom is? Azért marha jó, hogy az embernek még azt sem mondják, hogy mi vár rá, mire kell felkészülnie...
fanny1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?