Új privát üzeneted érkezett!

Chesti

Elhiszem,hogy aggodsz de probálj meg nem a rosszra gondolni,remélem félelmed alaptalan és minden a legnagyobb rendben lesz veletek,de azért jobb ha megnéz a doki,addig ugysem nyugszol meg.A lényeg a nyugi meg a pihenés,pihenés,pihenés......... a munkát tényleg hanyagoljad!

Manda

Neked is pihi és nyugi,tapaszd és növeszd a babocákat minden más ráér.Láttalak ám tegnap és lélekben veled voltam,még az erőt is küldtem.Amugy én is kiváltottam a szurikat,várom a pirit és végre mi is kezdjük,el se hiszem.
ria75

MaryKép
Sajnálom a gyomorfájásodat!
Tanácsot nem tudok adni, figyeld azért, hogy mit eszel!
És próbálj nyugodt maradni! Remélem fönököd nem hülyít meg!!!
Hasam talán már nem fáj! Majd febr.27-én kiderül, hogy mi a helyzet!
Puszi!

manda

Köszönöm lányok!
Mary még csak vérből mondták, hogy pozítiv,jővőhét szerdán kellett volna mennem Uh-ra...hát ez most hamarabb lesz.
Legyen már holnap hogy többet tudjak jajj...
Remélem hogy semmi komolyabb, és leszívni sem akarnak majd.

chesti

RiaKép
ok, veszem az erőt!!!!!!!! Mikor és hol láttál?
Mindent bele, hajrá, stimura fel!!!!!!!!!!

manda

ChestiKép
Tényleg, tök hülye vagyok, mikor elküldtem az üzit, már rá is jöttem, hogy még csak Hcg volt. De nehogy már lombiknál is lehessen méhenkívüli!!!??? Mert inszemnél oké, hiszen ott a petevezetőben találkoznak az ivarsejtek, de nehogy már az embrió elvándoroljon a méhből!!! Hát akkor majd holnap okosabbak leszünk... Nagyon drukkolok!!!
mary78

Zuzmó, Manda, Mary...és a többiek!
Én is kicsit el voltam havazva a melóhelyen, ezért nem jelentkeztem. Mi is márciusban kezdjük az inszemet, kb. márc.9. felé kell mennem, majd akkor fog megjönni. Remélem minden rendben lesz.
Drukk mindenkinek!
esperanza

Chesti!
Ne izgulj! Minden rendben van!A hüvelyfalon keresztül szerintem nem igazán lehet kitapintani semmit. Egyszerűen rémeket látsz.
Bújj oda a férjedhez és majd megnyugszol a karjában. Kép
Valószinűleg "csak" a hiperstimuról van szó - bár ebben a témában nem vagyok otthon.

Mary
Én március 2-án megyek,addigra biztos megjön. Akkor ,aznap kezdem a Puregont és a Merionalt.Nem Halak vagyok, hanem Szűz, csak arra utaltam, hogy márc. a Halak hónapja és mivel dupla szimbólum, ezért termékenységet jelent. Remélem nem félreérthetően írtam megintKépEgy kicsit már belekavarodtam a mondatba.
Szóval úgy tűnik mi jövünk márciusban Mary, Esperanza, Én,a sorrend mindegy, hacsak addig valaki sutyiban meg nem babásodik spontán.
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Ugy látszik mindenkinek bejön a március,nekem amugy is,akkor van a szülinapom,bár már nem örülök neki annyira mint régebben.
Manda
Tegnap láttalak mikor megjöttetek a BMC-be,tudtam mikor jöttök mert írtad meg képet is raktál fel magadról igy előnybe voltam.Mi hogy is mondjam hol ültünk a TV mellet van egy kettes ülöke és mellete egy ruhafogas na az mellet ültünk édes kettesben a párommal melletünk mentetek el.Felkészültem a stimura,sose vártam még igy a pirit.
ria75

Jó reggelt lányok!
Ma kiderül mi bajom...bár tegnap elöszőr aludtam úgy hogy nem keltem fel a forgolodásra mert fáj a pocóm. Hasra is tudtam feküdni meg oldalra is Kép Ettől azért jobb kedvem lett reggel, bár még mindig kemény a hasam.
Drukk mindenkinek márciusra már csak pár nap és itt is van Kép
Manda drága sok turót, meg folyadékot Kép Bírod még a hülyébbnél hülyébb műsorokat? Kép
Mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

chesti

Szia ChestiKép
Remélem lassan jössz a jó hírekkel!
Eszem túrót, de csak 12-13 dekát tudok. Egy kilót nem tudnék. Le a kalappal előtted!!!!!!!!!!!!!! De a folyadékot iszom, tegnap kb.4 litert.

RiaKép
Sajnos én nem emlékszem rátok!Kép

manda

Sziasztok!

Chesti drága,
biztos nincs semmi gáz, nyugi,- bár mire ezt olvasod, már hazajössz, és biztos Sz.ügynök is megnyugtat Kép Mennek a babanövelők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Manda,

örülök, hogy már nem fáj pocód, szerintem csak azért fájt, mert azért csak megbolygattak bent... sztem ez normális, hogy fáj ilyenkor egy keveset.
Pihenj sokat, olvass, tévézz, aludj. Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Zuzmó,
tök jó, hogy már elkezdted szurizni magad!!! Kép
Az azt jelenti, hogy kb. 1 hónap és transzfer, nem? KépKépKépKép

Esperanza,
hajrá, akkor tök jó, hogy márciusban már inszem lesz!!! Gondolom nagyon várod már. Neked is majd mennek a babatapik ezerrel! Kép

Ria,
én is pirire várok, de sztem nem úszom meg, hogy gyógyszerrel kelljen előidézni Kép Ez már a 42.napom, és semmi...Kép

Mary,
nem idegeskedsz? Mert attól simán fájhat a gyomrod... Ha igen, akkor ne tedd, mert nem ér semmi annyit, hogy beteg legyél.
Biztos helyre jössz márciusig, és mehet a transzfer!!! KépKépKép

Mot,
hurrá, hogy végre mész megint - igaz csak vérvétel, de halad a szekér... és az jó! Kép

Jók legyetek, ezen a csúnya, esős napon...Kép
Délután jelentkezem, mert ma szabin vagyok!!!! KépKépKépKép HurrááááKép
Puszkák mindenkinek! Kép
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

ChestiKép
Én is nagyon izgulok már érted, 5 percenként idelestem, hogy mi van. Remélem hamarosan írsz.

MandaKép
Szerintem nem kell túlzásba vinni ám ezt a fehérje dolgot. De nem is értem, hogy fagyibabás után miért kell? Hiszen nem kaptál annyi hormont, hogy túlstimu legyen,nem? Folyadékból is bőven jó a 4 liter sztem. Tényleg hányadikán is kell menned HCG-re?

ZsókuciKép
Szerintem is idegi alapon van a gyomorfájás, hál'Isten, 3 hét óta először ma nem fájt. Nem értem, mert soha nem voltam egy ideges fajta, de mostanában éreztem egyfajta belső feszültséget magamon, remélem elmúlik teljesen.
mary78

ZsókuciKép
Örülök, hogy írtál és, hogy szabin vagy, kicsit legalább tudsz pihenni. Küldöm Pirit neked: Piri menj Zsókucihoz!Piri menj ZsókucPiri menj Zsókucihoz!ihoz!Piri menj Zsókucihoz!Piri menj Zsókucihoz!Piri menj Zsókucihoz!Piri menj Zsókucihoz!Piri menj Zsókucihoz!

Drága MaryKép
Nem eszem olyan sok fehérjét, csak egy kis túrót ettem ma is és tegnap is lilahagymával. Folyadékot azért iszom, mert hátha segít! Picit megint érzem a hasam, remélem nem jelent rosszat! Tudom még jót sem jelenthet, mert hát még nagyon korán van.! Febr.27-én kell visszamennem HCG szint nézésre!!!

manda

ChestiKép
Merre jársz? Úgy várom már, hogy írj!!!!!!!!!!!

manda

Sziasztok Csajszik!

Drága Manda Kép,
kis tündér vagy!!! Kép Bár ma annyira nem bántam, hogy még nincs itt Piri Kép, mert Zozó is szabin van, úgyhogy lehetett kipihenten szerelmezni KépKépKépKép

Mary,
örülök, hogy jól vagy, és nem fáj gyomrocska. Sajnos én sem tudtam, hogy ennyire gyomorra mehet az idegesség, de én is ilyen vagyok... úgyhogy nyugi, mert az idegesség a babának sem fog jót tenni (azt hiszem ezt egy kicsit magamnak is üzentem Kép )

Chesti,
HOL VAGY???????? Úgy izgulunk értetek!!!!!!
Amint tudsz, írj!!!

Kép

Kép
zsókuci

Sehol senki? KépKépKép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Én itt vagyok csak kicsit punnyadt vagyok,fárasztó napom volt.

Chesti
Nagyon aggodunk,ugye minden rendben?!

Zsókuci
Mind a ketten pirire várunk,abban szerencsés vagyok,hogy nekem 1-2nap késéssel de rendesen van.Az ember ugy utálja ha meg van,de ha jobban bele gondolunk inkább jó hogy van.Van egy kedves ismerösöm Õ is olyan szituba van mint Te,Ök is most szeretnének bejelentkezni a BMC-be,remélem sikerrel járnak.

Manda
Pihi van,ugye?Az erő megy!Nem csoda,hogy nem emlékszel ránk,szerintem akkor már más felé jártak a gondolataid.
ria75

Szia Ria!

Igen, azért jó lenne ha lenne mindig piri... Az egészséges csajok mind azt mondják, hogy milyen jó nekem, hogy csak néha van, de mi tudjuk, hogy ez nem áldás...

Kép

Kép
zsókuci

RiaKép
Pihizem, persze! Az erőt még küldhetnéd, hogy jobban erősítsen!!!Kép Nincs rőlatok valami kép, feltehetnéd?!

ZsókuciKép
Én is csak olvasok most, annyira várom a Chestit, remélem minden ok náluk!!!

manda

Sziasztok csajok!
Mindenkinek köszönöm, hogy így aggódtatok értem!
Huuh. Hát egykor jutottam be SZ. ügynökhöz. UH volt és azonnal sürgősségi vérvizsgálatot kért, majd elküldött infúzióra.
2litert csorgattak belém, de a végzetem nem kerülhettem el Kép
Hát ezt senkinek nem kívánom. Döftek, szúrtak, szívtak ... 1 liter jött ki ezen az úton. Azt mondta, hogy van még bennem 4 deci, de nem akar tovább kínozni. Ami még rosszabb volt, hogy beavatkozás alatt kétszer is megkatétereztek és kétszer fél litert csapoltak le onnan. Hát ez a katéter dolog sem volt leányálom Kép
Bár Sz ügynök megdícsért, mennyire jól működik a vesém. Én kevésbe örültem neki,
Annyira feszítettem benn a fél óra alatt, hogy mikor végre kiszabadultam öt percen keresztül csak remegtem .... majd a megkönnyebbüléstől elsírtam magam, hogy vége.
Most három napig folyadéknapló, naponta telefonálnom kell, és hétfőn bemenni.
Remélem minden oké lesz hétfőn és nem kell újra ezt kiállnom.
Megint jön a túró, meg a sok folyadék (amúgy ott csesztem el, hogy mikor megnyugodtam, hogy nem kell tovább folyadéknaplót vezetnem, leálltam a túróval is. Nem kellett volna)
Most kicsit vérzem, meg fájok, de remélem holnapra minden rendben lesz. De megnyugtatott Sz. ügynök, hogy a babukára nincs veszéllyel.

Manda:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Szegénykém, mit kellett kiállnod!Kép
De örülök, hogy babód jól van és te is a körülményekhez képest!
Pihenj sokat, veled vagyunk, nagyon izgultam értetek!!!!!!!!!!
Hajrá a sok túróra és a folyadékra!!!!!!!!!!!!!!
Puszi!

manda

Drága Chesti!

A lényeg, hogy jól vagy már, és hogy babóca is!
Nagyon aggódtam!!!
Sajnos amikor volt a transzfer ennek a lehetősége már akkor is fennállt, nem? - úgy emlékszem ezt írtad akkor. Túl vagy rajta, ez a lényeg, és hogy a növekvő kis emberke is jól van!!! - gondolom az UH-on őt is nagyon megnézték.

Huhh...most nagyon megkönnyebbültem. Annyit jártál a fejemben, hogy én is sűrűn jöttem, és néztem, hogy írtál-e már... és végre igen.
Úgyhogy mostmár nyugi, minden oké lest meglátod, és ne feledd októberben jön a:
Kép

Millió puszi:
Zsókuci

Kép

Kép
zsókuci

Chesti
Hát bevallom meg ilyedtem,hogy ilyen sokáig nem jelentkeztél,de most egy kö esett le a szívemről.Szegénykém jól meg kínoztak de most már minden rendben lesz,és a lényeg hogy a babuka is jol van.Most már nyugodj meg pihenj és túrót egyél túróval,én imádom a túrót.Van mikor meg kivánom és csak ugy magába cukorral meg vaniliás cukorral,tejföllel meg tojássárgájával meg kaporral eszem.Én nagyon szeretem.Vigyázz magatokra!

Zsókuci
Hát inkább nem mondom ki mit gondolok azokról a lányokról akik ezt mondják,de sajna vannak ilyen buta emberek.

Manda
Az erő egyfolytában megy.Lehet azért vagyok ilyen fáradt mert az összes már nálad van.De nem baj most neked van rá szükséged,majd vissza adod ha majd egyszer nekem kell.Privibe küldhetek képet de ide nem szeretnék,szégyenlős vagyok.
ria75

Ria,
akkor én is kérek!
Ne legyél szégyenlős, nem a szépségverseny nevező-bizottsága vagyunk... Kép Amúgy nem a szépségéért szeretjük itt a másikat, az csak külcsíny - a belső a lényeg, és az szerintem nálad teljesen rendben van, - csak kíváncsiak vagyunk Rád! Úgyhogy ide a fotóval KépKép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Írd meg hova küldhetem a képet.
ria75

Kép

Kép
zsókuci

RiaKép
mpontandakukacfreemailponthu.

Bárki írhat, aki akar!!!!!!!!!!!!!!

manda

Vettem csajok,mindjárt megy.
ria75

RiaKép
Köszi, no meg a sok erőt!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, majd visszaadhatom!!!!!!!!!!!

manda

RiaKép
Megkaptam, nagyon aranyosak és helyesek vagytok!
Sajnos Karcsi sem emlékszik, pedig úgy rémlik neki, hogy rátok nézett.

manda

Manda
Szerintem olyan izgatottak voltatok hogy nem is igazán néztetek körül,amit persze meg értek.Kétszer kellet elküldenem,elöször valamiért nem küldte el,de lényeg az hogy célba ért.
ria75

Ria,

sajna én nem kaptam meg. Nekem is elküldted?

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmó drága,

hol vagy? Miért nem írsz? Remélem minden rendben!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Elküldtem neked is ,várunk egy picit ha nem kapod meg megint elküldöm.
ria75

Ria drága!

Köszönöm! Kép
Aranyosak vagytok nagyon!

Írtam vissza a mail-re is.

Jó éjt!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak délután szundikáltam 1 kicsit, aztán leugrottam vásárolni,most este + megpróbáltam pizzát csinálni a Papamacinak, de lósz.rt nemért a pizzaliszt amit vettem, úgyhogy végül rendeltünk 1 donpepét.

Chesti
Látod, látod nem kell úgy parázni. Persze megértem, hogy aggódsz.Nyomjad azt a túrót.

Holnap nem nagyon leszek, mert átugrunk Párkányba és csak du. jövünk meg, este pedig találkozom pár régi kolléganőmmel. Ilyenkor mindíg nagyon jó a hangulat és megállás nélkül képesek vagyunk röhögni bármin.Néhány helyen már előfordult, hogy furcsán néztek ránk emiatt.
Na mindegy azért majd igyekszem bekukkantani, addig is jók legyetek!Kép
Manda!
Gondolom úgyis tudod mi ez:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Na mostmár tényleg jóccakát mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Ria!
Közös fotót nekem is küldhetsz ám!
Kép
esperanza

Jó reggelt!
Mára már sokkal jobban érzem magam, már csak néha a szúrás helyét, meg a katéterezést érzem ... bbbrrrrrrrrrrrr Kép

Manda drága te csak ne izgulgass Kép nyugi van Kép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci, igen én lettem túlstimulálva, csak reménykedtem, hogy elkerülöm, ezt a leszívásos dolgot. UH-n még nem látszódik a picurka, bár én is kérdeztem lát e valamit, de csak mosolyogva annyit mondott ilyenkor még nem. Kép

Ria Kép tegnap bolondok háza volt bent (27 műtét), engem 4kor csapoltak le minden csöndes volt, csak mi voltunk már.

Puszi mindenkinek Kép

chesti

Sziasztok!

Chesti,
örülök, hogy jobban vagy!!! Szerintem mostmár lassan túl leszel ezen a szörnyűségen. És meddig kell még kínoznod magad ezzel a sok túróval meg a napi 4 liter folyadékkal? Remélem már nem túl sokáig, és boldog és felhőtlen kismamaként vár rád az elkövetkezendő 8 hónap. Tényleg, te most hányadik héten is tartasz? Kép

A katéter tényleg egy borzalmas érzés, engem jó pár éve epekővel műtöttek, és utána megkatétereztek, hát az rosszabb volt mindennél...Kép

Puszi, és jó pihenést erre a (néha) napfényes szombatra mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Kép
Remélem ez volt az utolsó szőrnyűség amin át kellett mennem. 2. héten tarok, pontosabban 16napos Kép
Hétfőn megkérdem Sz.ügynököt mikor múlik el ez, vagy mire számíthatok még.
Mindenkinek jó kis pihenést szombatra, puszi nektek

Manda, még véletlenül se emelj semmit, és csak egyél meg egyél meg egyél sok fehérjét Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Chesti,

a következő "szörnyűség" a szülés legyen, azt kívánom Kép

Manda,
én is küldöm a babatapikat: ++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKép

Kép

Kép
zsókuci

SziasztokKép

Köszönöm szépen mindenkinek a babatapikat, remélem segítenek majd!!!

ChestiKép
Remélem pihensz most és nem dolgozol! Küldök neked babanövelőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

ZuzmóKép
Így utólag is remélem jól telik a napod, jó dumcsizást a kolleganőiddel!

ZsókuciKép
Neked is köszi a babatapikat! További kellemes hétvégét!

És mindenkinek nagyon szép, napos, boldog hétvégét!!!!!!!!!!!

manda

Sziasztok!
Hát tegnap estére megint elkezdett feszülni a hasam ma reggel Sz.ügynök azt mondta menjek be...hmmmm de örülök neki.
Valószinű nem kerülök el egy 2. döfést sem Kép
Szoritsatok értem csajok, nagyon félek Kép

Manda neked mennek a babatapik vigyázz magatokra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

chesti

Chesti drága!

Hát ez tényleg nem túl jó hír... remélhetően nem döfnek újra, lehet, hogy csak megakarja nézni, hogy mennyire vagy bevizesedve, és hogy kell-e a döfés - lehet, hogy nem kell.
Próbálj meg lazítani amennyire lehet, és másra gondolni - ha esetleg mégis döfnek. Veled vagyunk ezerrel!!!!!! Szorítunk!!!! És ne idegeskedj!

Manda, én is küldöm a napi adagot: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Jó pihit mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

ChestiKép
Ne izgulj, lehet, nem döfnek! Doki említette talán? Légy nyugodt, a babódnak tudod, arra van szüksége és neked is! Szorítok neked nagyon-nagyon!!!!!!!!!! Pihenj és próbálj nem a holnapi napra gondolni! Küldöm a babanövesztőket és a kis poz. energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ZsókuciKép
Köszi a babatapikat, vettem őket!

manda

Sziasztok!
Na Sz.ügynök megvizsgált, azt mondta holnap menjek infúzióra, ha többet lát holnap mint ami most van akkor megdöf....nagyon remélem marad ennyi.
Nemtom volt e valaki a jános szülészeti osztályán...hhhááááááááááátttttttttt hagyjuk, nagyon gáz szerintem.
Az ultrahangos vizsgálat....szóval egy szivacsszerű ágy ledobva a földre.....enyhén gáz.
Na mindegy, nem szándékozom ott szülni Kép

Puszi mindenkinek, Zsókuci, Manda köszi Kép

chesti

Nagyon örülök, ChestiKép hogy eddig minden ok, ill. nem kell döfni. Biztos holnap sem kell, majd szorítok, te pedig legyél nyugodt!!!

manda

Sziasztok!

Chesti,
nyugi, minden rendben lesz! Mennek a babanövesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKép

Manda,
te meg pihizz sokat, és mennek a babatapik is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKép

Aki dolgozik, annak jó munkát holnapra, aki nem jó pihit, és babanövelést.

Pusza mindenkinek!!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

ChestiKép
Írd ám meg, mi volt! Drukkolok 1000-rel!!!!!!!!!!!!!!

manda

Jajj csajok! Kép
Ma voltam és látszódott az ultrahangon, de az hagyján azt mondja látja a másikat is, lehet az is meglesz de még nem mondd erre semmi biztosat Kép
Istenem ááááááááááááááááááááááá Kép jajj nagyon boldog vagyok Kép
Kaptam megint 2 liter infúziót, holnap is mennem kell megvizsgál referál K.ügynöknek és majd megbeszélik döfjenek e vagy sem. Remélem nem döfnek bár most mindegy annyira boldog vagyok Kép

Manda drága pihenés, remélem a jó híreimmel te is csak pozítivan gondolkodsz Kép Küldöm a babatapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++

Zsókuci puszillak Kép biztos neked köszönhetem a másodikat Kép amennyi babanővelőt kaptam Kép

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?