Sziasztok Lanyok!
Nem veletlen az ,,uldozesi maniam,,
, ha visszaolvastok az egri topikba, engem keresnek
!Orsi allitolag nem talalta meg az uj helyet, mert felvettem vele a kapcsolatot!
Borsi!Koszi az infot az albumhoz,kar hogy kitoroltem...en hulye
Juca!A tesodra orangyalok vigyaznak
,de jo hogy nem esett komolyabb baja, igy is eleg nagy volt gondolom az ijedtseg nektek is, neki is!En a piacon hallottam, epp a zoldseges ecsetelte a szomszedjanak.Istenem, mik tortennek allandoan...hogyan ovjuk meg majd ezektol a gyerekeinket
?
Csilla!Kaptatok egy kis segitseget a nevvalasztashoz, mert mar csak lanyneveket kell keresnetek, vagy megvan mar a nev?
Nalunk van ket fiu, majd mehetnek felvaltva udvarolni?
De, Jazminnak is udvarolnak mar, az nem baj?
Es persze a Viragoknak is fogjak csapni a szelet....csak meg veluk nem talalkoztak.
Zita!A merleget megbeszeltuk, gyertek ha szukseg van ra
Tenyleg sokat valtozott Lehel, foleg miota Lacus levagta a hajat.Felules?Meg se probalja....hol van az meg!Viszont negykezlabra all Lehelke( de csak epphogy par masodpercig)
.Jazi felul talan?
Feketemaris-kismama
!Mit szoltak a nagyszulok?Komolyan, megcsak nem is emelyegsz?
Sorsi!Azert orulnek, ha elkudened a tel.szamokat es cimet, sose tudni, meg biztos lesz ra szukseg
Es koszonom a faradtsagod
Gratulalok a forgashoz, es komolyan Adi is ilyen jol benyomja a bebieteleket, mindent?Jo nektek!!!
Nalunk is biztos eljon majd....
Tud valaki receptet gesztenyehez?Azt is lehet adni 6 honapos kortol..es tegnap vettem
..mindent ki kell probalni,hatha izlik Lehelnek!Sorsi!A ceklaval kapcsolatban nincs otletem, de a vashianyosoknak kivalo vaspotlo!!
Boldog nevnapot Lillanak es Balintnak is utolag
!!!
Kata!Voltal suliban?Hogy van a kis serultetek?
A tobbieket is puszilom....
Sziasztok:Ildi