Sziasztok!
Móranya
Megdöbbenve olvastam,mi történt...Igazából nem tudok mit írni,nem jutok szóhoz....
Én is csak azt tudom mondani,hogy gyere gyakran!!!
A kórház hozzáállásához pláne nem tudok mit hozzáfűzni!
Mórnak gratula
,cseperedik a kislegény
!
Azért ha van kedved,mesélj a dologról,biztosan jól esik kiírni magadból, és ahogy a többiek is írták,nem megterhelő...Tudod,mi itt jóban,rosszban...
Zsuzska
Üdv itt,örülök,hogy csatlakoztál
!
Gratula a kisasszonyhoz,remélem,sok örömetek telik benne
,na meg a kis házikóban
!
Oltást hogy viselte Lili?Enyémgyerkőcök mindketten csak ezzel küzdöttek meg, a többi oltást szinte észre sem vették
!
Örülök,hogy jó tapasztalataid lettek a kórházzal kapcsolatban
!
Szilvi
Gratula Márknak az oldalazáshoz,lassan elindul
!
Látod,nem marad ő sem így,csak lusti..
Én épp a minap olvastam vissza Bulcsú naplóját,ő februárban már négykézláb "állt"
,pedig meg voltam róla győződve,hogy ő mindent későn csinált
!
Petra
Meggyógyultunk nagyjából,de azért még van kis takonykór.Bulcsú most nem megy oviba,mert Apa szerdán megy el,így még marad nekik ez a pár nap
.
Villő fogzik ezerrel,elég nehéz vele most...
Nálatok mi újság?Használt az antibogyó???
Kriszta
Hű,de jó lehet ott!Nálunk meg a szülőket is alig lehet rávenni,hogy az ovis farsangra beöltözzenek
!
Képeket várjuk!
Betegeskedés
...nálunk is hasonló a dolog,porszívó nem a kedvenc
...
Tél elűzése nagyon nem sikerült,met még ide is nagy havazást mondanak,pedig már úgy unom
!
6 nap szünet:de jó!
Timi
Gratula Barnus szép súlyához!!!
Hát tényleg nem fújja el a szél
!
Krupp:azt hittem,már kinőtte
!Elvileg egyébként tényleg,majd 4-5 éves korára.Már igen ritkán fordul elő,így tényleg elindultunk a jó úton
!
Orsi
Mozi
...ugyan,én már az uszit sem tudom,merre van
!
Joci csínyei
...nem semmi a krapek
.Nem irigyellek,én bizti rettegnék,hogy kimászik az ablakon és meglóg
!
Hova jártatok Ti usziba???Anno sem volt olcsó,de hogy 12 000-re jön ki,az nagyon durva...vagy én vagyok eltájolva?
Harry Potter
...én is csípem,képes voltam fent maradni és végignézni
!
Andi
Gratula Lilla forgásához,jól beindult a csajszi!!!
Akkor már őt sem lehet ott hagyni sehol..majd amikor már kétfelé futsz a két gyerkőc után
!
Móni
Szuper a jelmez
.Azért elég kreatív vagy ám,ne aggódj!
Régen jelentkeztél,mi újság????Munka?Kistesó??
Csirkesz
Szépen a lurkók
!
Régen voltál erre
!
Fogászat...hát nekem sincsenek szerencsére nagy gondok,de nem akart a doki egyszerre megcsinálni mindent.Most nem voltam a terhesség elején,ezért "gyűlt" össze...De most elhatároztam,megyek fél évente
!
Róéunk: még tart a takonykór,bár már nem vészes.Bulcsú csüt-ig marad itthon,mert Apa szerdán utazik el.
Farsang szuper volt,teszek majd fel képet.Nagyon édes műsort adtak a gyerkőcök,volt egy csomó játék gyerekeknek,felnőtteknek és persze közösen is.
Villő fogzik ezerrel,eddig egy durva éjszakánk volt,ami azt jelentette,hogy 9-től hajnal 2-ig kb fél óránként kelt sírva.Igaz,nem mindig volt fent igazán,de elég durva volt.Aztán 2-kor adtam neki kúpot (Germicid-C),így amikor elaludt,6-ig csend volt.Akkor evett,aztán 9-ig csend volt
.
Előtte nap közben is csak fél órákat aludt,tiszta fáradt volt már.Most javult a helyzet,de fog még sehol,csak tiszta púp a kis ínye és gyulladt
.
No,akkor kép Noddyról
:
Puszi,Anyapoc