Új privát üzeneted érkezett!

Zitus,

Bocsi,hogy ide de most gyorsabb, mint a mail Kép
Van vmi. táblázatod, hogy a terhesség hányadik hetében milyen vizsgálatot kell elvégezni?
Barátnőm babát vár és én már semmire nem emlékszem Kép

puszi,
K.

cuiccolo
 
 


<font color="0000ff">Kriszti!

A babaszobán a kalkulátorok között van egy szülési kalkulátor. Ott le van írva, igaz nem táblázatszerűen, az összes vizsgálat trimeszterenként. Magyarázattal, értelmezéssel. Valahol van egy táblázatom is, ha megtalálom, akkor elküldöm, addig is, azt tudom ajánlani.

Üdv:

Zita</font>
pzita
 
 


Köszi Zita Kép!!!

cuiccolo
 
 

 
 

Sziasztok!Kép

Én 2005.11.18-án szültem a kórházban! Ahhoz képest,hogy koraszülés miatt kerültem át,nagyon jók a tapasztalataim. Igazándiból azokat a csajokat szeretném megtalálni,akik 11.18 és 25 között laktak az elsőn az első vagy a második szobában!!! Már nem emlékszem a szobaszámra. Az első a koraszülött rooming-in volt,az utána lévő egy 5ágyas szoba!

Várom a jelentkezőkez e-mail-ben is: aniko.pataki@hdsnet.hu

Puszi és nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek!

Anikó
mamacs
 
 


Sziasztok,

Sógornőm most fog szülni a Schöpfiben és szeretné tudni Fekete Ildikó tarifáját, illetve tapasztalatokat, infókat. Nagyon örülnénk a válaszoknak, akár mélben is. A profilomban levő mélcímre írhattok. Nagyon köszi:

Macs
macskanyu
 
 


Sziasztok !

Most vagyok itt először, de olvasgatni szoktam a hozzászólásokat. 24. hétben vagyok és Szakács dokinál fogok szülni. Megdöbbenve olvastam, hogy kellene már szülésznőt fogadni? Hogy működik ez, tudtok nekem segíteni? Tudtok a dokiról infokat, ugyanis róla még semmit sem olvastam. Köszi
helbad
 
 


Sziasztok !

Most regisztráltam, de nagy érdeklődéssel olvastam eddig is a topicot. 24. hetes terhes vagyok és Szakás dokinál fogok szülni. Tényleg már gondolkodnom kellene a szülésznő választáson? Hogy műdködik ez, tudtok segíteni? Köszi
helbad
 
 


Azt szeretném kérdezni, hogy Hercegh doktor ott dolgozik-e még a Schöpf-Méreiben, esetleg tudja-e valaki, hogy a magánrendelése még mindig a Fény utcában van-e, és hogy mikor rendel?

előre is köszönöm,
Ysu
ysu
 
 


Kisvirág_30!

Szerintem kérdezd meg az orvosod! Én igen is tudok olyan szülésznőt mondani aki engem úgy megvizsgált, hogy utána kijelentettem az orvosomnak, hogy többet nem nyúlhat hozzám ez a nő, mert fogom magam és elmegyek máshová szülni. Az én orvosom is külsős volt. Õ megmondta kivel szeret dolgozni. Én a Juditot választottam, de dicsérik nagyon az Ágit is. Ki az orvosod?

Anna15
anna15
 
 


Szia Helbad!

Én az orvosomat kérdeztem meg, hogy kit ajánl. Õ azt mondta, hogy a Judittal szeret együtt dolgozni. Így választottam a Juditot. Tarifát nem kérdeztem. Adtam amit tudtam. Egyébként a vége nálunk császár lett így sok dolga a szülésznőnek nem volt.

Anna15
anna15
 
 


Ysu,
en augusztusban szültem nála a kórházban. A renedlése a Fény u-ban még mndig, telcsiszámai sem változtak. ha jol emlékszem, hétfő és szerda a rendelési ideje, de ez nem biztos.

Mindenkinek jó babavárást kívánok!
Iza
masodik
 
 


Szia Helbad!Szakács dokiról én csak jókat tudok írni,ha gondolod,írj egy email címet!Picus
picus_ka
 
 


Sziasztok
Szült vki 2002.nov 19-én v 2004. okt 31-én?
Viki
iviki
 
 


Szia VikiKép

Melinda vagyok!!!A lányok hogy vannak?De örülök,hogy itt taliztunk!!!!!
Sok puszi nektek!!!!!
E-mail címem:Knemeli@citromail.hu

Kép
kmelinda
 
 


Szia Melinda!

Lányok végre jól. Kinga 5 hetet kihagyott, tegnap kezdte az ovit. Már várja a farsangot, legalább ezen ott lesz. Anikó ma kapja a 15hós szurit, nem soká indulunk is. Szegénykém biztos nagyon fog sírni. Ti is jól vagytok? Vivcsi szépen gyarapodik? Patrik nem féltékeny?

Puszi
iviki
 
 


kipp kopp...
Kedves Leánykák!

Új jeány vagyok itten de azt hiszem jó helyen járok..Kép
Tünetmentes, boldog harmadik hónapban járunk és a segítségetekre volna szükségem.
Milyen tapasztalatok van a kórházzal,a szülészettel és az orvosokkal kapcsolatban augusztusra vagyok kiírva és sajnos kétkedem mostani orvosomban (nagyon elfoglalt és különben is szabin lesz akkor) Tipikus...Kép)
Mindenkinek jó babázást, babavárást és szép napot kívánokKép
brownie
 
 


Brownie

Ki az orvosod? Csak nem oláh doktornő? Õ szokott augban szabira menni. Nekem ő a dokim. Csak a második szültem nála, az elsőt lekéste. Milyen kérdéseid vannak? Nagyon rendik az orvosok, én a másodiknál választottam szülésznőt, mert az elsőnél volt aki pár órára magamra hagyott, igaz a párom velem volt. Meg jobb babás szobába lenni. Szerintem.
Iviki
iviki
 
 


Sziasztok!

Szintén új vagyok és én is a Schöpiben szeretnék szülni.

Brownie

Én is a 3. hónapban vagyok és szintén augusztusra vagyok kiírva kb. 22-e felé. 2 hét múlva megyek az afp-s vizsgálatomra, állítólag akkor meg lehet nézni a kórházat, meg a környezetet. Igaz ez?

Tud valaki szülésfelkészítő tanfolyamról? Ha tud valaki írna róla nekem pár sort?

Válaszokat előre is köszönöm, és mindenkinek boldog panaszmentes napokat kívánok.

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Köszi, hogy válaszoltatok!Kép

Kedves Iviki!

Kicsit félreérthetően írtam bocsi.. a mostani orvosom a tétényiben van, egyszer találkoztam vele mikor átmentem oda a Schöpfiből, mert közelebb van hozzám és elvakított a tatarozottság...Kép) (tudod nemrég újították fel) gondoltam jó lesz.
De azóta az ottani orvossal nem találkoztam mert pechemre mikor én megyek mindig elrohan szülni...
Erre mondják, hogy a találkozás vele nehéz szülés ...Kép) Ezért söntöttem úgy, hogy visszasomfordálok Dulka doktorhoz szánva-bánva hűtlenségemet, mert nagyon rendes volt mindig és nagyon figyelt rám, gyakran vissza is rendelt.
Nem tudod van ott olyan "alternatív" szülőszoba?
Valahogy vonz a kádas vajúdás és hogy tied a szoba ..
Bettus!

Nahh lehet, hogy együtt szenvedünk majd a nagy melegben mert én aug 18 környékére vagyok kiírvaKép
Azt nem tudom, hogy van e ilyen nyílt nap de ha mennék az afp-re jó lenne utána körülnézni!! A tanfolyamról bizosan az orvos tud felvilágosítást adni lassan oda is mennünk kéne..Kép Majd megkérdezem ha még visszafogadKép)
brownie
 
 


jahh télleg Iviki!
Mijaza babás szoba?Kép Szorri a tudatlanságomért..
brownie
 
 


Brownie!

Nincs kád és az alternatív szoba is csak abban alternatív, hogy nem 3 ágy van benne és zuhanyzóval felszerelt. Minden képen válasz babás szobát különben siralmas lesz. Én nem választottam. Januárban szültem, a rekord hidegek idejében. Hát a babás szobában 5 mama és 5 baba is kevés volt ahhoz, hogy beleheljen egy kis meleget. Az ablakon lengett a függöny a huzattól. Mikor hazaértem a lányommal az első nap már lázas volt. Mostanra hevertük ki a nem fizetős babás szobát.
hanna15
 
 


Brownie!

A babás szoba, ahol éjjel nappal a babáddal lehetsz. Persze csak ha már beindult a tejed. Ha nem akkor éjszakára elviszik. Az előnye, hogy mindig veled van. A hátránya, hogy a többi anyuka babája is ott van. Én szerintem nem túl fárasztó és mindenképpen megéri, hogy a babád melletted lehet és nem a csecsemő osztályon kell reménytelenül ordítania.
hanna15
 
 


Szia Picus_ka!

Sajnos nem tudom, hogy kell külön Neked e-mail címet küldeni. Örülök, hogy csak jókat tudsz írni a dokiról, egy kicsit megkönnyebbültem. Méjus végén fogok szülni, csütörtökön megyek terheléses vércukorra. Akkor beszerzem az idei oktatásokról az időpontokat (ha már lesz, mert múlt héten még nem volt) és akit érdekel elküldöm. Én szívesen hallgatnék szülésfelkészítő, alternatív és csecsemőgondozós előadást. Másik kérdés, hogy a babás szobát hogy kell lefoglalni. Akkorra amikor ki vagoyk írva és mi van abban az esetben ha elobb vagy később jön a baba?
helbad
 
 


Brownie, Bettus!

Nincs vajúdó kád, meg ilyenek, nekem nem is hiányzott. Bár másodjára villám szülésem volt. Olyan gyorsan jött a baba, hogy a doki is épp hogy odaért. Babás szoba a baba veled lehet egész nap, és akkor szopiztatod amikor éhes és akarod, és nem 3 óránként kapod meg. Sokszor megtömik őket szopi előtt és így nem szopiznak a babák. Meg jobb ha veled van, ismerkedtek. Nem fog zavarni az alvásban, mert első pár nap még aluszékonyak, én is alig tudtam felkelteni, hogy egyen. Ha nem tudsz aludni, az az élmény miatt van. Babás szobát a titkárságon kell foglalni, 1 hóval előtte fel kell íratkozni egy füzetbe. És mikor mész szülni, szólni kell a felvételnél, hogy te elő vagy jegyezve fizetősbe. Nem tudom most mennyi, 2004-ben a 3ágyas 4000/éj volt. Ez azért is jó, mert bent van a wc, fürdő, nem kell mászkálni, osztozkodni, csak a szoba társakkal. És bejöhet a kórterembe apuka is, akkor is ha kint a baba. A többibe nem lehetet. Egyéb kérdés?
Iviki
iviki
 
 


Kedves Hanna!

Huhh háááát nem volt vmi bizalomgerjesztő az info, még szerencs, hogy nyáron szülök, így csak gutaütést kaphatok..Kép
Ez nem könnyítette a választásomatKép de hát mi fontosabb...a modern szép kórház vagy...
Pfff...most mi legyen?
Nem sokan írtak még a kórházról és előnyeiről, viszontagságairól szóval egyenlőre a Te válaszod szerint kell majd döntést hoznom.. Nyírő, vagy Schöpfi...ec pec kimeheccKép))
brownie
 
 


Iviki!

És milyen a szülőszoba? Én még nem jutottam be oda, talán jövő hónapban sort kerítek. Kell szülésznőtkülön fogadni vagy aki épp az ügyeletes? Milyenek voltak, segítőkészek?
Köszi
helbad
 
 


Anna15: akkor majd megkérdem az orvosom, hogy kit ajánl. Egyébként mi a vezetékneve az említett két szülésznőnek? Amúgy az én dokim a MÁV-ba rendel, de a szüléseket a Schöfibe vezeti le.

Bettus: úgy tudom, hogy febr.23-án 16.30-kor indul egy tanfolyam, de hívd fel a kórházat biztos megmondják.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Helbad!Az enyém hafi65@vipmail.hu,küldd el ide a tiedet!Szia Picus
picus_ka
 
 


Kedves Iviki!

Azt hiszem ezek kellő információk az biztos ,hogy érdemes költeni kicsit a kényelem érdekében.
Nekem ez az első babám, attól nem félek, hogy kilő mint a puskagolyó és lemarad az orvos is róla..:D
Mindenesetre akkor elkezdem majd intézni a dolgokat a kellő időben ahogy ajánlottad. Tehességem szuper csak a cickók nőttek meg, még rosszulét sem környékezett soha. Ha nem láttam volna a kis krumpli testét UH-n észre sem vennénk hogy velünk van. Remélem ilyen zökkenőmentes lesz a szülés is...Kép Mikortól kell majd tanfolyamra járni?
Hallom ti már nagy cslád vagytok gratulálok a kicsikhez!Kép
brownie
 
 


Brownie!

Infót kértél. Hát leírtam a véleményem. Te még időben vagy. A babás szoba szerintem nagyon fontos. Ezek a körülmények a nem fizetős szobákban vannak. Legalább is remélem. : )Azt javaslom nézd meg a szülőszobákat mind a két kórházban. A Schöph-Merei-ben előzetes egyeztetés a 476-4400/159 számon. Előadások és felkészítések itt is vannak. Sőt terhes torna is minden csütörtökön 16 órától.
hanna15
 
 


Kedves Helbad!

Bocs, hogy bele szólok!
Nagyon fontos szerintem, hogy válasz szülésznőt. Engem megvizsgált egyszer az ügyeletes szülésznő. Hát nem folytatom. Mindenféle képen válasz. Akit én javaslok: Ági vagy Judit. Az Ágit nagyon sokan dicsérik. Õ fiatal. A Judit nekem segített "volna". Csak volna mert császár lett a vége. Õ segített minden másban. Kedves középkorú vagány hölgy.
hanna15
 
 


Sziasztok!
Én is a Schöpf-Méreiben szültem.
Szülésznőnek én az Ági szülésznőt tudom ajánlani.És nem titok leírom,Marika szülésznő volt az akit nem igen ajánlok.Õ volt az aki közölte velem,pihenjek éjszaka.Nos ekkor harmadik napja voltak 5perces gyenge fájásaim,és neki köszönhetően reggel óta folyt a magzatvizem,hogy nem tágultam semmit az meg nem igen érdekelte.És arrol nem is beszélve,hogy az orvosomnak is elfelejtett szólni.
De hála égnek,nem nála szültem!

A fizetős szobák,szépek,tiszták,kultúráltak.Nekünk erre nem volt pénzünk.
A nem fizetős szobák,hááát hogy is fejezzem ki magam.
A közös helyiségek elég mocskosak.
Én is minden képp a baba-mamás szobát ajánlom,bár itt is volt kellemetlen tapasztalat.De jobb mint a többi,és a társaság is sokkal jobb volt.
Előszőr engem is sima szobába raktak.Hát nem részletezem.Amúgy számomra ledöbbentő volt,hogy a látogatók akkor jönnek mennek a csecsemők közt,mikor akarnak.
Szóval összességében,én a szülőszobával meg voltam elégedve,bár ma már az elég elavult.A vizsgáló egy leppukkant kis lyuk,a szobák meg elhanyagolt,lelakott szobák.De a koraszülött osztály az kitűnő!És ezt a baba besárgulása miatt,meg is tudtuk tapasztalni.

mimi12
 
 


Hát jó! Ha már így szobajött én is csatlakozom a Mimihez és én sem tudom ajánlani a Marikát. ISTEN ÓVJON MINDENKIT TÕLE!! Mimi nem januárban szültél? Ismerős a történeted.
hanna15
 
 


SziasztokKép

VikiKép

Mi jól vagyunk,ma voltunk csípőszűrésen,rendben van a bébyKép
Holnap farsangKépMi lesz a Kinga?
A Patrik oroszlán.Kölcsönöztetek jelmezt?

Ági,OrsiKép
Mi van veletek??Hogy vagytok?
Babócákkal minden rendben?
Nagyon eltűntetek.Tejcsivel hogy álltok?
Nekem nagyon úgylátszik egyre kevesebb a tejcsiKépKépNincs mit tenni,míg tudom fejem,szopizunk,...ez van.


Pusza Melinda+Vivcsi(6hetes)

Kép
kmelinda
 
 


Helbad! Brownie!
Én a 3ágyasba szültem mind kétszer, mert az egy ágyas foglalt volt. De abszolút nem zavart. Másodszor én is egyedül voltam. Első babánál én is jelentkeztem szülőszoba látogatásra, de sokszor potyára mentem, mert telt ház volt, és olyankor nem igazán engednek be. De érdemes szülésznőt választani, vannak rendesek. Nekem Fehérfi Kriszti volt a szülésznőm nagyon rendi. Hozzá jártam ctg-re is a szülészetre, mindig mikor bent volt lemosta a gátam, ami jól esett. Új mellszívóm volt segített beüzemelni, mert egyedül nem boldogultam vele. Megmutatta, hogy hogy masszírozzam át a mellem szopi előtt, hogy könnyebben beinduljon a tej. Nem kér összeget, annyit adsz amennyit gondolsz. Ha gondolod megadom a számát. Bármilyen kérdésed van, mindig nyugodtan és szívesen segít. Sok anyukához bemegy ctg-zni a szabad napjain is. De időbe kell jelentkezni, mert úgy tudom egy hónapban öt szülést válalhatnak.

Brownie!
Köszi a gratulációt. Szerintem is megérte babásba lenni. Először is babásba voltam csak nem fizetősbe, de másodszor ott nem volt hely.De így kiprobálhattam azt is. Még valami az ultrahang mellett van az anyatej gyűjtő. Ott segítenek mindenkinek a fejésbe, átmasszírozzák a melleket. Nagyon rendes lány van ott. Érdemes majd oda is lenézni. Ja meg van egy homeopatiás golyó ami segít a méhszáj tágulásban. Én másodszor szedtem, nem tudom, hogy végül is ennek köszönhetően tágultam ki olyan gyorsan és alig érezhetően vagy azért mert második baba. De lehet hogy ez segített.

Melinda!
Tavasz tündér lesz. Ma több mint 1 órát vártam rá az oviban. Nem akart hazajönni. Csak akkor bírtam elhozni, mikor már vitték át a zárósba a gyerekeket. Sok volt neki ez az 5hét szünet, most mindent beakar pótolni.

Iviki
iviki
 
 


Sziasztok!

A szülésfelkészítő febr. 23-án 16:30-kor kezdődik, és hetente van 7 héten át. Már most érdemes eljárni, mert sajna én a következőképpen jártam:
az előző turnus nov elején indult, és úgy gondoltam, akkor még korai elmenni. Most viszont volt egy nagy kihagyás (mivel már tudom: évente csak 4 turnus van), és csak most, febr végén indul a program. Viszont márc végére vagyok kiírva, tehát nem valószínű, hogy végig tudom járni. Pedig a végén lesznek az engem igazán érdeklő témák.
Szóval így jártam. Pech.
Egyébként a 4D-s ultrahang váróban van kitéve erről prospektus (ha már kitették az újat).

Herczegh doki száma és magánrendelés címe változatlan. Hétfőn és csüt-ön délután van benn.

Üdv mindenkinek

Kata
kata7778
 
 


Kedves Iviki és Kisvirág_30! (na meg a többiekKép

Köszönöm a tájékoztatást, akkor szerintem jövő héten ott leszek a tanfolyamon.
Még minden nagyon új, ez az első babym, úgyhogy tele vagyok kérdésekkel izgalommal Kép Hétfőn voltam ultrahangon, és teljesen el voltam ájulva attól amit láttam. Hogy odabent mi folyik?! Egyfolytában ugra-bugrál, alig tudta lemérni a doki a nyakát, meg az ülőhelyzetet mert egy percre se állt meg Kép Már 5 centi ülve Kép)

Brownie:

Te mikor mész afp-s vizsgálatra? (Én febr. 27-én. a Schöpibe)De bizti, hogy fizetős szobába megyek, a férjemmel úgy vagyunk, hogyha a babáról van szó nem spórolunk. (már ne értsétek félre nem vagyunk burzsujokKép) ), de szerintem az ember nem szül minden nap nem?
Ti ha mentek hozzátok a férjeteket/párotokat a tanfolyamra? Nekem nem tud jönni mert dolizik Kép

Amúgy tud valaki egy szülésznőről akit Jolinak? Jucinak? hívnak és kb. 50 év körül van. A dokim őt ajánlotta (vele dolgozik), de itt a fórumon még nem sikerül olvasnom róla sehol senkitől. Aki tud valami infót azt megköszönném.

Mindenkinek szép napot:

Bettus

Kép
bettus79
 
 


Bettus!

Nekem március másodikán kénne mennem a Tétényibe, de tudod most akarok váltani csak ezt egyenlőre magammal beszéltem meg és az orvosnak is kéne szólni..Kép
Én , mi is úgy vagyunk vele, hogy nem érdekel erre szánok pénzt mert fontos és nem mindegy milyen élményekkel kezdődik az anyaság..Kép
(Hozzáteszem a lottó ötöst sem mi nyertükKép
Remélem el tud jönni majd velem Zoli is-lelkes kis apukaKép-de persze biztos függ a beosztásától majd meglájuk..
Vagy otthon adok magánórákat cserébe ágyba hozhatja a reggelitKép Egye fene..Kép
brownie
 
 


Bettus!

Engem a Joli vett fel mikor mentem szülni. Mikor megmondtam, hogy fogadott szülésznőm van megsértődőtt. Még a dokimhoz se szólt hozzá, mindenki röhögött rajta. Gondolom az volt a baja, hogy akkor más nem szül és elesik a pénztől. Én róla nem sok jót hallottam. De ez az én véleményem. Mindenestre nekem szépen bemutatkozott.

Iviki
iviki
 
 


Sziasztok!

Cristi: Mi van Veletek? Régen tudtam írni, mert megsűrűsödtek a programjaink, a számítógépem pedig még mindig vírusos lehet, vagy mi. Egy belépéssel max. 1 műveletet tudok egyszerre végrehajtani rajta. Kicsit idegesítő! :-((( Meggyógyult a pici lány, így már voltunk is uszodában. Nagyon élveztük, olyan ügyesen csinálja végig a gyakorlatokat, hogy csak na! Ma/holnap felhívom a szülésznőt (közben kiderült, hogy Fülöp Ilonának hívják).

Valaki tudja, hogy tényleg úgy van-e, hogy a fogadott szülésznő csinálja a CTG-t is?
Van még esélyem, hogy igent mond, így a 27. héten?

Üdv,
Anita
sinez
 
 


Szia Iviki !

Megköszönöm, ha megadod a telefonszámot, de holnap a dokimnál is rákérdezek, hogy Õ mit/kit ajánl. Szakács dokiról továbbra sincs infom, tudtok segíteni?
helbad
 
 


Sziasztok!

Anita!
Köszi,jól vagyunk,Bence hétfőn kapott oltást,meg se kottyant neki!KépMajdhogynem kinevette a dokibácsit!Képbár egy picit később pár óra múlva már nyűgi volt,de nem lázasodott be!!!
Örülök hogy Fanni meggyógyult,és mehettetek lubickolni!Képbiztos élvezte!
Igen,a fogadott szülésznőd csinálja a ctg-ket,a szülőszobán!Szerintem ha még a héten felhívod,akkol talán van esély rá hogy igent mondjon!

Üdv:Kriszta

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Kedves Iviki!

Ha esetleg nekem is elküldenéd a Kriszti telcsiszámát, nagyon megköszönném.
(A mail címem a profilomba megvan.)
Ha minden igaz én júliusban megyek szülni. Tehát a tanfolyamra érdemes ezek szerint most februárban elmennem?

Üdv: Virág

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Látom van aki nem tud dönteni! Megpróbálok segíteni! Nos. Én dec 21-re voltam kiírva Rolóval,de nov 16-án kirúgra a ház falát és megrepedt a burok. Egy tétényiben dolgozó doktornőhöz jártam magánba végig a terhesség alatt. Nov 17-én reggel (ő számításaik szerint a 36ik héten pontosan) elküldtek a Schöpfibe,mert koraszülötteket nem vállalnak(36ik hét előtt koraszülött)! Hát bőgtem ezerrel,féltem,hallottam hírét már a kórháznak. Amikor megláttam a vizsgálót....jujKép De azóta átjöttem a Schöpfis dokihoz,akinél végülis szültem,mert a legjobb szakmai gárda ott van! Az elsőn voltam nem fizetősben,talán annyi volt a mázlim,hogy jók voltak a szobatársaim,amikor pedig egy nemkedveltem bekerült a szobába,át tudtam menni a koraszülött romming-in-be még 2,5 napra! A második babámat is ott szeretném megszülni! A háromágyas szülőszoba sem zavart már,amikor ottvoltam,sőt,még jól is esett,hogy vannak körülöttemKép De komolyan! Szóval azóta is nagyon sokat gondolok a szülésemre és arra az egy hétre......meghatározó élmény volt!!!Kép Szerintem többet ér a szakmai tudás,a kifestett szobáknál!!! Nem hoteba megyünk,hanem szülni! Ez az én véleméynem!
Üdv! Anikó
mamacs
 
 


Sziasztok!
Anikó én azért választottam azt a kórházat, mert tudtam, hogy ott nagyon jó orvosok vannak, főleg a gyerekorvosok is. A babám jó kezekben legyen. Tudom nem egy bizalom gerjesztő a vizsgáló meg egy két helység, de azt a 4 napot kilehet bírni.

Helbad!
Ha a Kriszti lesz a szülésznőd a Szakács dokiról kifaggathatod, neki is ő az orvosaKép)
Adj emailt.
Iviki
iviki
 
 


Szia Viki!

Köszönöm szépen...

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


sziasztok

én másik topicba szoktam írogatni, de ide is belátogatok időnként olvasgatni, mert én is a Schöpfibe fogok szülni július közepén. (remélehetőleg) Sokfelé érdeklődtem már én is a kórházról, de akik mostanában szültek ott, hát mit mondjak, akár fizetős, akár nem fizetős szobába voltak "elszállásolva", a kórházról senki nem volt túl jó véleménnyel. Az ott dolgozó orvosokról, nővérekről, szülésznőkről szerencsére már jobb véleménnyel volt általában mindenki. Úgyhogy osztom Anikó véleményét, mert inkább legyen egy képzettebb orvos, nővér, szülésznő egy nem túl modern és új szülőszobán, mint hozzá nem értő hentes egy fullos luxus kórházban. (persze a higiéniát nem sorolom a luxushoz, azért az alapvető lenne még a nem túl modern kórházban is). Szóval fel a fejjel, reméljük jó kezekben leszünk.

sziasztok

Kriszti

Bencus és Kriszta
kriszta9
 
 


Akkor a bizonytalankodóknak:

2004.dec.13-án szültem itt a kórházben és csak jót tudok mondani. Engem sem zavart a háromágyas szülőszoba, fogadott szülésznőm nem volt, egyébként pont az említett Jolika volt az ügyeletes és semmi rossz tapasztalatom nem volt.
Igaz, hogy nem sok időt töltöttem a szülőszobán (felvétellel, előkészítéssel együtt 2 óra) minden OK volt, persze kellett egy szuper orvos is...Herczegh doktor az orvosom.
Előző két szülésem a MÁV-ban volt, ott a körülmények valóban jobbak de szakmailag itt is meg voltam elégedve, sőt az újszülőtt részleg kiemelkedően jó országosan (ezt is kipróbáltuk sajna)
Aki megteheti menjen fizetősbe, tuti meg lesz elégedve (én a 3-on voltam szép tiszta új szobában) akkor nem kell kellemetlen szobatársaktól tartania aki mellett esetleg ott mulat a 30 fős család.(és ez nem vicc..)
Remélem tudtam segíteni a kétkedőknek!

Mindenkinek szép estét!

Kisvirág!
Ki a dokid ha nem titok?

Üdv Mzille

Kép
KépKépKép
mzille
 
 


Iviki !

Még elég rutintalan vagyok a fórumozásban, megmondanád, hogy külön Neked hogy tudok e-mail címet írni?
helbad
 
 


Helbad!

Ezt nem tudom. De ha simán megkeresed a kórházban a Krisztit az is jó. Én is személyesen kerestem fel. Vagy a szülészeten kérdezd meg, hogy bent van-e, vagy az elsőn a kórtermek közt lévő nővérszobában. Januárban nővérnek volt beosztva a harmadikon. Tudod mindig cserélődnek három havonta, hol szülészet, hol nővér.
IViki
iviki
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?