Annamari!
Flóra is szopta az ujját, de ahogy egyre ügyesebb lett a keze, abbahygat. belátta, hogy más dolgok sokkal izgalmasak. Úgyhogy ne aggódj! Nekem sem cumizott sosem, csak elhajígálta őket. Pedig vettünk vagy négyfélét.
Ja, és a köldöksérv sem a világ vége. A barátnőm kislányának is volt, nagyon-nagyon csúnyán nézett ki. De ennyi. Elmúlt és mára kutya baja.
Jolka!
Erről az oldaladról még nem ismerünk: rsg-ztél? Az igen! Gyönyörű! Mindig imádtam nézni!
Láttam Zolkót az iwiw-es képeken, tényleg hatalmasnak tűnik, és ismerősnek is.
Gondolod, hogy felfázott Márk?
Tündi!
Én is csipős voltm gyerekkoromban, sőt a sógornőm (férjem oldaláról) szíjas + mivel császsároztak alapból felírták Flórának. Aztán az ellenőrzésen már megdícsérték, hogy minden oké. Ja, de nekünk szemmel látható volt, hogy nem elég laza a gyerek, így mi hazsnálltuk a terpeszpelust. Sosem láttuk, hogy problémát okozott volna neki a viselése. Inkább minket zavart. De muszáj volt.
Örülök, hogy nektek ez ilyen szépen alakult t.pelus nélkül is. Szerintem egyébként is eltúlozzák a dokik, szinte mindenkinek felírják.
Babaklub: beszélgetünk,pihenünk, a gyerkőcök meg játszanak. Nem sokára beindul (reméljük) pluszba a baba-mama torna, amit már nagyon várunk Jolkával.
Már bejelentettem Apának, hogy jövő héten Brendon. Első próbálkozásra elutasította, hogy most vásároltunk egy csomó mindent a Corában, de másodjára már ezt elfelejthette, mert egyértelműen igent mondott. Úgyhogy mi megyünk, már irtó kíváncsi vagyok. Főleg, ,mert még csak Miskolcon jártam benne, de az nem tetszett. És tegnap jött a szórólap is, vannak leárazott dolgok, ami kell nekünk, pl. bodyk.
Ági2!
Kitartás, mert mi lesz, ha már hármasban lesztek?! Az még fárasztóbb! De ha már Nyh-án lesztek, akkor tutira lesz segítséged, hizsen a férjed szülei olyan aranyosak és biztosan mindenben támogatni fognak titeket.
Mikorra is vagy kiírva?
Cs.