Új privát üzeneted érkezett!

ZsókuciKép
Nem tudom mitől függ a protokoll fajtája, lehet, hogy a ciklus hosszától.
Nekem hosszúak a ciklusaim és ezért lett a long protokoll, ja és én a 22.cn-on kezdtem.

manda
 
 


Zuzmó,

tuti nem azért, az nem lehet!
Írta tegnap, hogy csak este jön, úgyhogy biztos oké minden!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Manda,
akkor sztem nekem is long lesz, mert jelenleg, nem hivatalosan a 35.napnál járok... papír forma szerint W.-vel megegyezve, szerdán volt a 22. Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 

 
 

Akkor jó!

Kép
Kép
zuzmó
 
 


ZsókuciKép
Ezt nem igazán értem?Kép

manda
 
 


Bocsi, hogy beleszólok, szerintem a ciklus hossza mellett számít az is, hogy mennyi saját hormont produkál a szervezeted, ami a különböző napi vizsgálatok alapján derül ki. Nekem is long-om lesz, a ciklusom mindíg 28 napos, nem tudom, hogy az minek számít, rövidnek vagy hosszúnak, és én a 18. napon kezdem a stimut.
A 18:39-es h.sz-emet tekintsük úgy, mintha nem is lenne. Nem akarom a falra festeni az ördögöt. Nem lehet azt kitörölni? Meg is próbálom, nehogy Tüssike meglássa!!

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Manda,

mikor voltam nála konzultáción, akkor már 10.napja megvolt, de nem úgy igazán, csak úgy "épphogycsak-szendvedősen", és mondta, hogy mivel nincs peteérésem, meg csak ilyen pecsételgetések vannak, akkor menjek másnap a vérvételre, és legyen az a 3. napom. És ezért van most ez a kavirnya Kép
Szóval hivatalosan a 24.nap, de valóságosan a 35.nap Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


ZsókuciKép
Aha értem.

ZuzmóKép
Én csak okoskodtam, nem tudom ám olyan profin.Kép

manda
 
 


Zuzmó,

ez aranyos. Nem gond sztem, ha nem tudod kitörölni, teljesen érthető, hogy ez is felmerül, mint lehetséges verzió. És az is teljesen okés, hogy sajnos saját tapasztalatodból adódik a félelmed! Kép
Szerintem Tüssike nem fog megharagudni érte.
Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Akkor én sem tudom, szerintem ezek összességétől függ a protokoll fajtája. Kép - mondom én, akinek a legeslegkevesebb a tapaszalata KépKépKépKép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Amúgy ezt találtam az anyagi részéről a long - ant.--tal kapcsolatosan:
Antagonista:
Kb. 10 nap hMG/FSH
Kb. 5 nap antagonista1 db hCG
Összesen: 16 db

Long:
kb. 20 nap Decapeptyl (Suprefact)
kb. 10 nap hMG/FSH
1 db hCG
Összesen: 31 db

És az ant.-hoz még ezt írták: Előnye: rövidebb, kevesebb gyógyszer, olcsóbb, kisebb az OHSS rizikója, nincs ösztrogén hiányos tünet.

Mondjuk fogalmam sincs mi az az OHSS-rizikó? Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Sikerült kijavítanom a hülyeséget.Juhéé!
Akartok még gyerek képet? Aki szőke, kékszemű kislányt szeretne az jelezze és felteszem egy másik barátnőm picijének képét, igaz ő már elmúlt 2 éves, de a mintát le lehet venni.
Tudjátok mit? Felteszem kérés nélkül. Olyan szép és híres neve van. Úgy hívják Teleki Blanka.
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Csajok!
Én erről az antagonista izéről még a büdös életben nem hallottam. Most ö
rültök mi?Kép Végre valami amiben tudatlan vagyok.
Zsókuci
Az egészből amit leírtál mindössze a "Decapeptyl" a "nap" és a "hCG" szavakat ismertem.HihiKép

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Sziasztok!

Olyan jó kedvűek vagytok, teli optimizmussal, így is kell! Nincs is kedvem megírni az eredményt, nem szeretnem elvenni a lelkesedéseteket. De tartozom Nektek ennyivel: nem sikerült.
Köszönöm, hogy gondoltatok rám!

Zuzmó! Nem haragszom, mosolygok itt magamban, aranyos vagy.

Már 11-kor bekerült az eredménnyel a dossziém a W-hoz, de csak 3-kor hívtak be. Nagyon felháborodtam (persze csak a férjemnek): Miért kell a nemleges válassazl, így megváratni az embert, és tartani benne feleslegesen a reményt! Tudom, hogy sokan vannak és mindenki szeretne mihamarabb sorrakerülni.... Na mindegy ez ki kivánkozott belőlem.
Egyébként jól kisírtam magam és most már a jövőbe nézünk, és örülünk, hogy várt itthon a kisfiunk!!!!

Manda!

Bocs, hogy nem egyeztettem Veled a mai napról, de gondoltam UH-ra később mész és addigra én már fent leszek az emeleten. De azért figyeltelek nem, láttalak. Örülök a jó eredményeidnek, akkor irány a tüszőrepi.
tüssike
 
 


TüssikeKép
Én is figyeltelek, mi már fél 8-tól bent ültünk a Maryvel az alsó folyósón a kabin előtt(fiúk biztos tudják, mire gondolokKép), de hát 9 lett mire ügynökünk behívott ill. megjelent.
Örülök, hogy a jövő felé tekintetek, és persze babótok kárpótol minden szomorúságért!
Azt mondjuk szemétségnek tartom, hogy a W. csak akkor hívott be benneteket, szólhattál volna neki, de gondolom lefoglalt az eredmény.
Kitartás, legközelebb biztos sikerül!!!!!!!!

manda
 
 


Tüssike!
.....................................
Nem is irok semmit úgyis tudod....

Zuzmó!
Igen sajnos nem először keverlek Tüssikével, de nem szándékosan, nem tudom miért van ez.....olyan hasonlóak vagytok szerintem egyéniségben.

....hmmm most nem is tudom mit irjak....én eléggé oda vagyok ettől a hírtől...ne haragudjatok

chesti
 
 


CsajokKép
Túl vagyok a tüszőrepin, két perce adta be a szomszédasszony. Most már tényleg csak a transzfer van hátra!Kép

manda
 
 


Tüssike!

Én sem tudom, hogy mit írhatnék.
Nagyon szomi vagyok, és tényleg meg vagyok lőve, hogy ne a szokásos közhely legyen amit írjak. Kicsit mindannyiótok sorsa az én sorsom is, ezért is fáj nekem is, ami nektek.... és egy kicsit nekem is a hozzávetett bizalmamból, hogy :"elsőre tuti sikerül" - csökken valami. Ugyan ezt a szomit éreztem, amikor Zuzmónak... szóval tudod, tudjátok... Kép

Drága Zuzmó,
tündér vagy ahogy eltűntetted, amit írtál. Tudod, hogy nem ezen múlt, mégis, a rossz érzést legalább eltűntetted...

Chesti!
Ne légy ideges. Tüssike nem Te vagy. Az nem lehet, hogy mostanság senkinek sem sikerül. Úgyhogy fel a fejjel, és eszedbe se jusson. Sírd ki magad, mert tudom, hogy most neked (is) kell, és az állapotod velejárója.
És mennek a védelmező, vígasztaló, és bátorságokat adó babatapik/tüszőérlelő-repesztő/meg ami kell mindenkinek!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Puszi mindenkinek!
És HAJRÁ! NEM ADJUK FEL! CSAK AZÉRT IS BABÁSODNI FOGUNK!!!!!! Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Drága Manda!

HAJRÁ! Szuper, hogy itt tartasz!!! Kép
Nagyon megértem a lelkesedésedet!!!!

Drukkolok neked (is) jövőhétre!!!
Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Köszi ZsókuciKép
Nagyon aranyos vagy!!!!!!!!!

manda
 
 


SziasztokKép
Elköszönök mára!

Jó éjt és kellemes hétvégét mindenkinek!

manda
 
 


Tüssike!

Én sem akarok közhelyes lenni, de tudom mit érzel.Te láttál engem aznap. Na tessék, most pityergek.Kép
Ugyanaz történt velem is.Talán azért érezlek ennyire közel magamhoz, mert személyesen is találkoztunk, bár nem tudtuk egymásról, hogy ki is a másik csak sejtettük.
Nem tudom mik a terveitek a továbbiakban, ha azt mondod egyenlőre elég és kivárjátok a sorotokat egy örökbebabára, megértem. Nagyon nehéz lelkileg feldolgozni a "megint nem " érzést.De lehet, hogy holnap már derűsebben látod a világot és azt mondod:újrakezdjük.Nagyon örülnénk neki itt mindannyian. De bárhogy is döntötök, tudnod kell, hogy itt mindannyian szeretünk téged és bármikor szívesen látunk és visszavárunk a BMC-s topikba, ha lesz újra netetek. A telefonszámom továbbra is ottvan, ugye felírtad? Ha csak beszélgetni akarsz vagy bármi, tényleg bármi hívjál fel!!!
Puszi
És fel a fejjel!
Ezekkel a topikos csajokkal mindent túl lehet élni!Kép

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Lányok!

Írtó aranyosak vagytok!!!!!!

Manda!

Kb. 9-kor álltam sorba a vérvételhez, így valószínűleg pont elkerültük egymást. A szuri válljék egészségedre!

Zsókuci!

Ne feledd, nekem sikerült elsőre, én vagyok a példa!!!! Neked is - de előbb Chestinek lesz - sikeres az első beültetés!

Zuzmó!

Köszönöm a lehetőséget, hogy bármikor felhívhatlak, jól esik a megértés, együttérzés. (Természetesen a számod meg van, felírtam.) Ami a jövőt illeti: előre megbeszéltük a férjemmel, ha nem sikerül, akkor az 5 lehetőséget még tartalékoljuk, most 1,5 év alatt 4 kudarc elég volt. Hiába lép túl rajta az ember, a "sebek" megmaradnak. Szükségünk van hosszabb szünetre mind fizikailag, mint lelkileg. Nem tartom kizártnak, hogy x idő után újra belevágunk, de nem a közeljövőben. Ott van még számunkra az örökbefogadás, amit már elindítottuk. Így vagy úgy de lesz még babánk! Aztán lassan lejár a gyesem és munkahely után kell néznem, mert ahol dolgoztam oda nem tudok visszamenni a távolság miatt. Lesz elfoglaltságom a következő hónapokban. De rólatok nem feledkezem meg, ha lehetőségem lesz "benézek" majd a topicra, és felhívlak majd drága Zuzmó, amikor tájt esedékes lesz Neked a beavatkozás, mert kiváncsi vagyok ám Rád, és természetesen a többiekre is.

Chesti!

Szorítok Neked tiszta szívemből. Sz.ügynök csak jó hírekkel szolgálhat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép álmokat!
tüssike
 
 


Jó reggelt lányok!

Tüssike köszönöm a bíztatást, és sajnálom, hogy innen "elveszítünk" téged.
Kívánom neked,nektek, hogy testileg, és lelkileg hamar felépülj. Nézz a kisfiadra.. Kép Ti már egy család vagytok, adjon erőt Õ, a kis supermened Kép
Várunk vissza téged mihamarabb.

Várom már nagyon a hétfőt!
Puszi

chesti
 
 


Manda!

Én a beültetés utáni második héten majdnem minden nap vettem tengeri sós fürdőt, állítólag nagyon jó. Az első héten is vettem volna, csak nagyon későn tudtam meg, hogy ez a fürdő jó hatással van. Én nem szóltam a dokinak a fürdőről. Tiszta szívemből kívánom, hogy a szerdai transzfer sikerüljön. Ha hiszel benne, biztos, hogy sikerülni fog. Szorítok neked!

Zsókuci!

Nektek annyira megmutatnám a gyönyörű kislányom fényképét, de nem rakhatom fel a topicba, ugyanis csak a férjemen kívül senki nem tudta, hogy lombikbébi. Félre ne érts, nem szégyenlem, hogy lombik, csak nagyon sokan gonoszkodtak velünk, amíg nem estem teherbe. Elmondani hosszú lenne, hogy mivel. Én pedig nem akartam nekik megadni azt az örömöt, hogy lássák a fájdalmamat. Mintha tudtam volna, hogy mi fog történni ( elveszítek egy babaát, valamint az első lombik nem sikerül). Remélem megértesz!

Mindenkinek nagyon sok sikert még egyszer!
böbe79
 
 


Sziasztok!

Mi ez a nagy csönd itt? Kép

Chesti drága,
hogy vagy? Mennek ám a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Böbe,
megértem, ha így nem akarsz küldeni képet.
Ha gondolod, és nekem privibe elküldöd, itt a mail címem: zsokica@enternet.hu
És, ha gondolod, akkor el is mesélheted, hogy hogyan gonoszkodtak veletek ezzel kapcsolatosan.
Persze, ha nem szeretnéd, nem muszáj, azt is megértem Kép

Tüssike,
szerintem jól döntöttél, hogy egyelőre pihenteted a szervezetedet illetve a lelkecskédet!
Az örökbefogadáshoz meg nagyon sok sikert kívánok Nektek!!!!

Manda,
gondolom eléggé a jövőheti transzferre vagy ráhangolódva. Sokat gondolok rád, és nagyon drukkolok!!!!!!! Kép

Csajok írkáljatok!!!
Kép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


Szia ZsókuciKép
Benéztem én tegnap is, csak nem volt mit írjak.
Meg talin voltam, ami nagyon jól sikerült!

BöBeKép
De "nem nagyon" melegvízben ültél? Nem tudom, hogy kipróbálom-e majd. Kicsit félek, hátha nekem nem válik be.
Köszi a drukkot!

manda
 
 


Sziasztok!

Így hétvégén "nyugisabb" a topik, gondolom mindenki egyéb programokat csinál a párjával.

Zsókuci! Köszi!

Manda!

Te beszéltél orvossal ezzel a fürdővel kapcsolatban? Mintha említetted volna? Nem vonom kétségbe Böbe tapasztalatát, de mintha nekem az rémlene nem szerencsés a fürdőzés, de lehet, hogy csak forró vízben nem szabad. Úgy emlékszem a forró víz is méhösszehúzódást okozhat, de lehet, hogy butaságot beszélek.
Topic talin voltál? Ilyenkor Bp-en jöttök össze?

Chesti!

Meg volt a babalátogatás? Gondolok Rátok holnap, nagyon szorítok!
tüssike
 
 


Hali!
Megjöttem.Látom nincs nagy nyüzsgés, mindenki pihizik de ez így van jól.
Mindenkinek jó hetet!
Chesti!
Nagyon szorítunk holnapra!!!!!!!!
Ne legyél ideges, szetintem sikerült és ott vannak a babók!
Puszi
Délután várunk.

Kép
Kép
zuzmó
 
 


SziasztokKép

TüssikeKép
Igen a másik topic talija volt, nagyon jól sikerült. Az örömbe csak annyi üröm vegyült, hogy hazafelé a vonaton nem tudjuk, hol, de ellopták a hátizsákunkat.
Igazából érték a férjem szemüvege volt benne (ami 20.000,-FT), az esernyője és a hátizsák maga, mert bőr volt. Úgy kb. 26.000,- Ft.
Még eszem magam miatta, de hát már ugysem lesz meg. Túl szép lett volna a nap!
Ja, és ez volt az első tali Bp-es a Mamutban.
A fürdéssel kapcsolatban igen én kérdeztem meg ügynökömet, ő nem javasolja a meleg fürdést, valszeg nem is fogok beleülni.
Én is tudom, már olvastam vagy hallottam róla, hogy méhösszehúzódásokat okozhat.

ChestiKép
Drukkolok nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!
Várjuk az eredményt!!!!!!!!!!!!

manda
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Böbe Kép
Gratulálok és jó volt olvasni soraidat.
Mi volt nálatok a gond???

MandaKép

Jól emlékszem szerdán transzfer??
mot
 
 


Igen MotKép
Szerdán transzfer, már nagyon izgulok, annyira szeretném, hogy sikerüljön!

manda
 
 


Manda Kép


Nagyon -nagyon szorítok Nektek.....
Kép
mot
 
 


Tüssike,
Bár tudom nem segít, de én is sajnálom....
Abban teljesen egyetértek veled, hogy a akinek nem sikerült azt nem kéne órákon át várakoztatni.
Velem is ezt csinálták a legutóbb. 1/2 8-kor már ott voltam a vérvételen és 11 helyett 1/2 2 után hívtak be. Ez nagyon gáz!

De, fel a fejjel, majd legközelebb sikerül!

Manda,
HOLNAPUTÁN! Az egy szép nap lesz.
Drukk-drukk-drukk!!!!!!!!!!!!




Ja, én majd csak áprilisban folytatom, mert anyagilag egy kissé meg vagyunk szorulva.


Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!

EGY SIKERES TERHESSÉG Kép

Jajj lányok kibújok a börömből esküszöm! Kép Istenem ááááááááááááááááááááááááááááááá Kép

El kell mondjam hétvégén azért nem írtam mert nagyon rossz érzésem volt, mintha megakarna jönni, este meg görcsölem is. Úgy mentem oda semmi esélyem.Sz.ügynök megviccelt, teljesen fa arccal kérdezte...első beültetés volt úgye...hmmm na hát akkor gratulálok mert 1 sikeres terhességnek nézünk elébe :D
Kéééész, elkezdtem sirni Kép
Szóval 10 nap múlva ultrahang, köszönöm a szorításokat Kép
Puszi nektek lányok, mi már többen vagyunk Kép

chesti
 
 


Drága Chesti!!!

NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK!!!!!!!
Annyira boldoggá tett ez a hír, hogy el sem tudom mondani. Nagyon jó!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A sok babatapi segített! Kép

Gondtalan pocakos időszakot kívánok Neked!!!!

Puszika!!!
Zsókuci

UI: este jövök, most a munkahelyemről néztem fel, hogy van e már hír, és van!!! SZUPER!!!!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
zsókuci
 
 


CHESTI Kép

GRATULA Úgy örülök, könnyes a szemem... Ügyes vagy és szerencsés. Tök szuper. Légy hálás és boldog!!! Csuda isteni ajándék!!!

Tüssike Kép

Téged is vártalak pénteken. Neked annyit tudok mondani, hogy a Mindenható megajándékozott egy gyermekkel és adott lehetőséget örökbefogadni 2 kisbabát - 3 gyermeket szeretnétek, ugye? Emberileg a legszebb dolog, amit megtehetsz. Arról nem is beszélve, hogy ott az 5. lehetőség.

Manda Kép

Várom az eredményeket.
juc81
 
 


Chesti Kép


Gratulálok!!!!!!!!
mot
 
 


Chesti Kép

Sokat kellett várni az eredményhírdetésre???
Nálatok mi volt a gond???

Annyira jó hírt osztottál meg velünk!!!!
mot
 
 


Kép
Köszönöm, és persze anno a sok-sok babtapit is Kép
Nekünk 12kor már megmondta Sz.ügynök. Nem tudom másnál, hogy volt, nekünk gyanús volt, hogy az embriológus is bent volt.
Nálunk a gond...velem minden tökéletes rendben, a férjem kiskatonái lusták.

Örülök, hogy végre jó hírrel is gazdagodik a topic Kép

chesti
 
 


Chesti
Én tudtam, tudtam, tudtam!
ha megnézed tegnap én voltam az utolsó és én már akkor tudtam!!!!!!!!!
Juhéééé!
Óriási gratula! Szuper!!!!!
Jaj de jó, jaj de jó! Ugrálni van kedvem.
Valahogy most is éreztem a erdeményt, mint Tüssikénél.Annyira örülök. Egyszerűen elfutotta könny a szemem örömömben. Mostmár aztán mégjobban vigyázzál magadra és minden nap beszámolót kérünk, hogy vagytok! Kívánom, hogy ha eddig nem volt akkor mostantól legyen hányingered a 12. hétig. Hidd el nem gonoszságból kívánom ezt.
Sok-sok pusziKép
Kép

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Chesti!


Ez szuper! Gratulálok! Vigyázz magatokra! Probléma-mentes, boldog kismamaságot kívánok!

Már ránk fért a jó hír, ez erőt ad a beültetés előtt állóknak. Ugye Manda?
tüssike
 
 


ChestiKép
Gratulálok, boldog babás hónapokat kívánok és a hányinger ne kerüljön el!!!!!!!!!!!!!

TüssikeKép
Igen, remélem követem Chestit két hét múlva!

manda
 
 


Zuzmó! Kép
Te tudtad Kép Hányinger csak néha van. Kicsit azért aggaszt, hogy mért görcsöltem annyira tegnap este.....de Sz.ügynök sem tudta megmondani. Majd 10 nap múlva minden kiderül,hogy hol tapadt meg Kép ()lehet hogy méhen kívül?azok mondják hogy görcsölnek)
91 volt a hcg szintem amugy Kép

Tüssike köszönöm Kép

Manda nagyon szurkolok neked Kép

chesti
 
 


Chesti!

Ne aggódj semmi miatt,az jó ha hányingered van- mindegy mikor- minden rendben lesz, csak pihenjél sokat és vigyázz magatokra, egyél sok fehérjét továbbra is és ha még nem írtam volna korábban vagy esetleg nem tudnád más forrásból: nem szabad fürdéskor intim szappant használni, mert terhesség alatt más a hüvely pH értéke, mint normál esetben és ugye a intimszappan normál pH-s. Ezt fontosnak tartottam, bár lehet, hogy tudtad eddig is, de jobb kétszer, mint egyszer se. Abból már nagyon ki vagyok művelve, mit nem szabad ilyenkorKép


Mandának ezer drukk szerdára!!!

Csütörtökön már én is kezdem a stimut!!!

Kép
Kép
zuzmó
 
 


Chesti Kép

Köszi az infót. Annyira jó JÓ HÍRT hallani.
mot
 
 


Chesti!

Ne gondolkodj semmin, és feleslegesen ne aggódj, mert kikészülsz! Nekem volt méhenkívüli terhességem és nem görcsöltem, csak akkor amikor kaptam ellene a szurikat. Biztosan minden rendben lesz! Lehet, hogy UH-on látni fogod már a kicsi szívét dobogni.
tüssike
 
 


Tüüssikee Kép Kép Kép bele sem gondoltam Kép tényleg lehet ott fog már dobogni a szívecskéje..jajjjjj Kép bekönnyesedtem....istenem Kép
Pedig már megis néztem gyorsan az időpontokat Kép
szervképződés: febr 20
fontosabb szervek: márc 27
12.hét ápr 10 nyugi Kép
szülés: okt 23 Kép

Nem aggódom értettem Kép Turó fehérje továbbra is.

Zuzmó! probálnék pihenni de sajna hónap végén lapleadásom van Kép , és már most nem tudok figyelni a melóra Kép Köszi a tippeket, mégha tudtam is igazad van jobb leírni, mint nem mondani Kép

Kép

chesti
 
 


Manda!

Nem forró vízben ültem, hanem langyos vízben. A forró viz úgy tudom, hogy vetélést okoz. Nekem a sós fürdő bevált, de azért kérd ki az orvos tanácsát is. Nem akarlak semmi hülyeségbe belevinni. Aztán lehet, hogy semmi köze nem volt ahhoz, hogy megtapadt a sejtecske. Mindenesetre kislányommal együtt nagyon szorítunk neked szerdán, és írd meg, hogy mi volt.

Zsókuci!

Kb. két hét múlva tudom csak elküldeni neked a lányom fényképét a megadott címre. Remélem nem baj.

Mot!

Nálunk a férjem spermiuma volt kevés, és ami volt, az sem mind egészséges, gyengécskék voltak. Nálatok mi a baj?

Chesti!

Én is csatlakozni szeretnék az előttem szólókhoz: Ezer gratula! Ne idegeskedj, nekem is volt hányingerem, sőt hánytam is, és görcsöltem is. Mégis született egy szép lányom. Az a lényeg, hogy pihenj sokat, egyél sok vitamint, és ne idegeskedj, mert az árt a babának. Fő a nyugalom, most már nincs min idegeskedned. Az első ultrahangig lesz egy picit nehéz, de akkor meglátod a pici magzatot, a szívhangját, és megnyugszol.
böbe79
 
 


ChestiKép
Gratulálok, ügyes vagy!!! Így kell ezt csinálni!
Az első zebra a táblánkban! Nagyon örülök! Ezek adnak reményt az embernek! Remélem a 2. zebra akkor most Mandáé leszKép

TüssikeKép
Viszont azt nagyon sajnálom, hogy neked nem sikerült! Sztem használd ki az 5. lehetőséget is, ha tudjátok! Ne add fel!
mary78
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?