Új privát üzeneted érkezett!

Elfelejtettem írni:
Angi! Fantasztikus fényképeket lehet csinálni a fiadról! Tündéri!

Lilla

Kép
lillaka
 
 


Sziasztok!

Lilla

Ne keseredj el, a fiuk amúgy is szinte mindig nehezebben kezdenek el mindent. De megtette már az első pár lépést, és ez nem semmi!:-) Mostmár tudja, hogy így is el lehet érni dogokat, és ennek érdekében el is fog majd indulni. De, ha adhatok egy tanácsot: /eröltetni nem is kell/ de kell neki a tanitás, probáljátok valami olyan dologgal hívogatni egymásközött, amihez érdeke füzödik vagy amit nagyon szeret. Pl: kedvenc játek...Figyeld meg, egy ídő után el akarj majd érni amit nyujtassz neki, de azt ne hagyd, hogy magátol induljon el, az tovább fog tartani.:-DD A Kevin fiam, ő 4 éves,de még mindi lusta, nem hajlandó elvégezni azt, ami az ő dolga/játékot elpakolni, felöltözni, fogatmosni, de ezeket már meg tudja csinálni teljesn egyedül,csak sokszor lusta, és sajnos akaratos is./ de magátol nem is fogja elvégezni ezért töbször rá is kell szólnunk. És remélem nem haragszol amiért, ílyen közvetlen voltam?

Szia: Anita
Vendég
 


Köszönjük szépen a dicséretet az az igazság, hogy sok fotó közül könnyű kiválasztani a legjobbakat. Aki megnézte a kisfiam honlapját tudja miről beszélek. Szerintem a kisfiam azt hiszi, hogy a vaku az ehhez az élethez tartozik :D

Lilla!
Homeos bogyót nem próbáltad még? Nekem nagyon dicsérték.

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 

 
 

Sziasztok!

Megpróbálok gyorsan válaszolni:

Először is, Szia Anita, persze, hogy válaszolunk, csak én például nem tudok minden nap jönni. Nekem két kisfiam van, 1 és 3 évesek lesznek márciusban, Bálint és Benedek. Melindáék is a Gálon laknak, csak ő is ritkábban ír mostanában. A párod gyerekei gyakran vannak nálatok?

Remka:
Mi most úgy vagyunk a szobatisztasággal, hogy ha itthon vagyunk, akkor nincs pelus, csak alvásnál. Ha elmegyünk, akkor a tél miatt nem merem még kipróbálni. Bálint ügyes, egyedül leveszi a nadrágját már, belepisil a bilibe, csak volt olyan múlt héten, hogy észervettem, hogy visszatartotta egész délelőtt a pisilést. Kérdeztem, vegyünk-e föl pelust, de nem akart. A déli alvásnál sem szeretne már pelenkát felvenni, csak előtte még beszerzek egy vizhatlan lepedőt, biztos ami biztos.

Edit:
nem látott semmit a védőnő, mondta, hogy nagy eltérések lehetnek ilyenkor, szépen kúszik. Csak jobb, ha a doktornő is látja. Már nem egyoldalasan kúszik. Meg amit a dohányzóasztalnál csinál, az tegnap teljesen meggyőzött. (figyeltem) Felmászik, aztán szépen vissza le, lecsücsül, utána vissza. Nem vagyok ideges, csak tegnap kicsit elbizonytalanodtam.
Nekem is a mekiből volt ismerős a férjed, méghozzá úgy van előttem, fehér ingben. (a bankban nem is figyeltem annyira Kép )

Lola:
Kűldöm a süti receptet, bocs, mostanában nincs időm semmire. Be akartam szkennelni Neked.
Tök érdekes, mi is megyünk a Blanka ovis farsangjára, és mondta a nővérem Bálintnak, hogy vesz neki kalapot, Bálint meg azóta tiltakozik, hogy nem kell kalap. Mehetünk, de kalapot nem vesz fel. Kép)))))
Én telebankon intézem az ügyeimet. Nagyon kényelmes.

Cirmike:
Roli mikor lesz 3 éves? Mehet már oviba? Szobatiszta lesz addigra?

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Rena

A párom gyerekei sajnos csak 2hetenként jönnek hétvégére hozzánk, meg persze szünetekben. Az jobb mert akkor többet vannak itt. És amúgy ti hol laktok? A te nagyobbik fiad jár oviba? És hova?


Lányok!

Van olyan közöttetek, aki az Alsó Gallai oviba szokta vinni a kisfiát/kislányát?
Nekünk is van egy honlapunk. Többféle témában, megjegyzéseket is lehet hozá füzni. Úgyan is a Lacinak /Párom/ a fotózás a hobbija, a legtöbb képet ő csinálta. Nézzétek meg, ha gondoljátok: www.karo-comp.hu

Anita
Vendég
 


Szia Anita!

Mi a Bánhidai lakótelepen lakunk. Bálint nem jár még oviba, márciusban tölti a 3-at, még gondolkodom, hogy mikor irassam be, akkor, vagy szeptemberben. Mostanában érzem, hogy jót tenni neki a közösség.
Megnéztem a honlapotokat, persze nem az egészet, de nagyon jó, Kevin nagyon helyes kissrác, jók azok a képek Rolandról: pici fül- pici láb. Jó lehet, hogy a párodnak ez a hobbija.

Ha felébredt Bálint, lemegyünk szánkózni. A karácsonyi szánkót még csak kétszer tudtuk használni.

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Angi, én lemaradtam a honlapotokról, biztos nem figyeltem jól, beírod mégegyszer? Köszi, kíváncsi vagyok! Kép

Szia Anita!
Priviben, a saját emil címemre való levélírást jelenti. Amit úgy tudsz megnézni, hogy rákattintassz itt baloldalt a nick nevemre (Lola77). Persze más adatot, fotót is lehet oda felrakni!

Anita, Rena! Én megcáfolom, hogy a fiúk úgyis mindent később csinálnak. Nekem Soma tényleg a legtöbb mozgásos dolgot előbb csinálta, mint az átlag! Ez nem dicsekvés, csak így utólag tudom, persze első gyerek/első unokaként talán elvárás is volt, meg én eléggé türelmetlen voltam ezzel kapcsolatban, dehát első gyerekes anyukaként teljesen másként láttam dolgokat, mint ma már!

Lilla, azzal egyetértek, amit Anita mondd, hogy lehet "csalogatni" a járást! Pl. mikor asztalnál áll és valamit meglát az ágyon, ami 1 karnyújtásnyira van, akkor odahívni, persze nyújtani fogja a kezét, de be lehet csapni, hogy nyúlsz felé, de mikor elengedi, mégsem fogod meg, hopp ha nem veszi észre, máris tett egy 1/2-1 lépést! Utána örömtáncot járni neki, hogy de ügyi volt és felbátorodik, persze ha inkább leül, akkor nem szólni semmit!

Anita, nekem 3 éves múlt a kisfiam Soma, úgyhogy a te nagyobbik kisfiad korban hozzánk van legközelebb. Bölcsis (sárberkibe jár)én mint könyvelő dolgozom egy nyomdaipari kft-nél, Újvárosban lakunk, a kisposta mellett!
Én pont azt akartam kérdezni, hogy Gálon jártok oviba? Az alsógallait én nem ismerem, de kívülről olyan kis szimpinek tűnik (arra járok busszal melóba)!
Jók a képek nagyon a honlapotokon, nagyon édesek a lurkók. Jól kijönnek a féltesójukkal, igaz?
Az egyik képen, ahol cigizel, jól látom, hogy terhes vagy? Kép Kép

Megyek, randim van a porszívóval!

lola77
 
 


Sziasztok!
Kicsit lemardtunk,de mostmár újra lesz idő írni.
Reméljük,hogy mindenki jól van.
Mi is kimentünk ma szánkózni,kihasználjuk a havat,hátha nem lesz több.(egy darabig)
Mennem kell,mert felkelt a Dorka.(már megszokta a napi egy alvást,jól bírja)
Jön valaki a Kismama babaruha börzére?
sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Lola!

a tatabányai anyukák oldalon a bemutatkozó szövegbe raktam bele, de ide is leírom http://www.uni-corvinus.hu/iszk/kepek/lfarkas/lacko

Nóri!
Mi gondolkodtunk rajta. Ti voltatok már? Áprilisban lesz igaz?

Kép
Kép
gangi
 
 


Júúúj, Hugi!
Annyira akartam írni neked az augusztusra tervezett programotokról! Szerintem az állatkert szuper már egy akkora gyerkőcnek is, babakocsiban még egész kicsiket is toltak! (mi tavaly voltunk) És van szabadtéri játszótér is+belső játszóház is, ami nagyon jó, bár mi abba csak belekukkantottunk. Szóval, ha nem is érdekelnék az állatok, akkor is van program bőven és ha a babakocsiban elalszik, akkor addig Ti feltétlen nézzétek az állatok is, mert nagyon NAGY ÉLMÉNY ÚJRA GYEREKNEK ÉREZNI MAGATOKAT! Kép
Amiről írtál, hogy v.mi fedett játszótér, az minket is érdekelne, hol van, nem a Millenárison? Na majd rákeresek este, ha nem esik ki a fejemből.

Most csak ennyi!

Ja, Erika Viki annyira fotogén!!!! Komoly!

lola77
 
 


Anita!
Reménykedtem,hogy egyikük kislány lesz.De az azért sokkal fontosabb volt,hogy mindhárman egészségesek legyenek!
Nem volt nehéz sem a terhesség,sem most a fiúkkal. Ez más világ,más érzés,mint egy babával.Nagyon fárasztó mind fizikailag,mind idegileg. De hihetetlen élmény és megannyi öröm!

Rena!
Nem úgy tűnik,mintha aggódnál Benedek miatt.Akkor nem hiszem,hogy bármi gond is lenne!Azért megmutatod a doktornőnek?

Erika!
Az újj-bekapós kép annyira édes!Bocs,hogy még nem töltöttem fel a ránk vonatkozó részt az oldalunkon!Igyekszem pótolni!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Már megint csak ilyen későn tudtam jönni, először is Anitát szeretném üdvözölni és néhány szóban bemutatkozni neki:
Felsőgallán lakunk egy nagy családi házban egyenlőre még nagyon sokan, de remélem nemsokára el tudunk majd költözni a saját kis házunkba, ami szintén itt Felsőgallán van.
Van egy 9 hónapos kislányunk, Virág, akinek kevés haja, kevés foga van, viszont annál többet nevet. Szinte állandóan nevet. Jelen pillanatban a padlócirkáló a beceneve, mindig mászik, sőt két napja állandóan menni akar, pont most, hogy a doktornő azt mondta nem lenne szabad.
A mozgással nincs különösebb bajunk, evészettel annál inkább, nem akarja nagyon a darabosat elfogadni, viszont betyár, mert a mai ebédemből (csirkecomb rizzsel) eszik.
Egyébként én adatrögzítőként dolgoztam Tatán egy kft-nél, a férjem pedig karosszérialakatos és van egy 7,5 tonnás darunk is, amivel daruzást vállal.

Erika:
Légyszi ne írd meg nekünk a képeket. Igen, jól olvastad: NE. Azért, mert úgy gondoltam, hogy ha valamelyik délelőtt nektek is jó lenne, akkor inkább átmennénk, és a már megkezdett CD-re ráírnánk azt is, hogy egy helyen legyen meg az összes. Persze, csak ha nem gond.
Szerintem is nagyon élvezi Viki a fényképezkedést! Virágot meg kamerázni nem lehet, mert akkor abbahagyni mindent (amiért érdemes volt elővenni a gépet), és csak lesi a masinát, közben hosszú, elnyújtott o betűket hallatt.

Lehet hogy tényleg az állatkert marad, kb. 3 éve voltunk utoljára. De azért majd körbenézek akkor a neten, hátha lesz valami aktuális program.

Most mennem kell, remélem holnap is tudok jönni.

Sziasztok

Hugi

hugodugo
 
 


Lola:
Rákerestem a neten, de sajnos még nem találtam meg azt a játszóházat, amit kerestem. Azt egy szórólapon láttam, és már nem emlékszem pontosan a nevére.
Viszont találtam egy másikat, ideírom hol olvashatsz róla, hátha ez is érdekel
http://jatszohaz.net/xvii.php

Vagy esetleg próbáld meg a játszóház.lap.hu-t, ott van még más is.

Szia

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon sűrű és szuper napunk volt!
Viki hajnali 5-kor keltett,délelötti séta közben 40 percet aludt és ennyi elégnek tűnt egész napra.
Estig pörgött mint a gép,úgy látszik,hogy neki is jutott a reggeli teámból/koffeines fekete teát ittam ,én hülyeKépa cicin keresztül.

Voltunk a Reniéknél délelött és délután itt a lépcsőházban meglátogattunk egy kislányt és egy kisfiút.
Csináltam kb.100 képet,de nem lett jó mind,a fotóalanyok túl mozgékonyak voltakKép
Úgyhogy kb.4 órát voltunk összesen itthon a VikivelKép

Pár kép a mai napunkról:

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Bocs,ha egy kicsit hosszúra sikerültemKép

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Hugi
persze jó így is nekem,hogy a már megkezdett cd-re írnánk a képeket a babataliról.
Te tudsz cd-t írni?
Én sajna nem,a férjem meg jövő héten pénteken lesz itthon délelött.
Neked mikor lenne jó?

Szia:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Edit:
Persze, azért leviszem, második gyereknél már nem aggódom túl a dolgokat, de azért érdekel. Meg mindenképpen mennünk kell méretni, Bálint oltását megérdeklődni.
A húslevesről akartam írni, hogy csak a levest adom, és zöldségeket, húst. Tésztát nem.

Erika:
Akkor tényleg mozgalmas napotok volt tegnap. Nem lehet, hogy ezért nem aludt Viki? Ennyit teát szerintem meg szabad inni.
Köszi a képeket, megkaptam.

Hugi:
Az állatkert mindenképpen jó, ismerkedik az állatokkal. Mi már voltunk többször is Bálinttal, Benedekkel egyszer. Mi is készülünk játszóházba, csak a férjem nagyon drágállotta őket. (pl. Sárkányvár játszóház, azt hiszem 1000 Ft/óra.) A fővárosi állatkertben van egy játszóház is, ha jól emlékszem 400ft/óra, és ott van bent egy kávézó is. Nálunk a férjem játszott Bálinttal, mi meg "kávéztunk" Benedekkel. )
A győri állatkert is jó, kisebb mint a fővárosi, de van mindenféle állat, szerintem többet is lát, kevesebb idő alatt. Itt játszótér van a gyerkőcöknek.

Angi:
Nagyon aranyosak a képek. Jó pillanatokat sikerül elkapnod.

Lola:
Bálint nekem sem csinált későn semmit. ILyen idős korában mint a Benedek már mászott, felállt, és egyévesen elindult. De nekem nincsenek elvárásaim, csak ne legyen beteg, meg nem akarok nemtörődöm se lenni, egyébként ráérünk.
Mi nem siettettünk semmit Bálintnál, és nem engedtem azt se, hogy pl. nagyszülők járassák.

Tegnap nem voltunk szánkózni, ma mindenképpen lemegyünk.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Lola
Ha jól tudom itt a Gálon nincs ovi, csak a Ságvári van meg az Alsó Gallai, azért jár az utóbbiba mert az Német nemzetiségü,de sajnos nem akar a Kevin Németül beszélni, /elfelejtette/ pedig én is tudok németül,de nem könnyű eset a Kevin az lenne nekia legjobb, ha az apja foglalkozna vele,de semmi mást nem csinál csak havonta küld neki Németorszábból pénzt.
Azt tudom mondani,hogy az Alsó gallai ovi nagyon szupi,nagyon sok programot csinálnak a gyerekek számára az ovin belül/kivül is. Tavaly szeptemberben kezdte az ovit a Kevin és már rá pár napra mentek az állatkertbe, aztán kiránulni is, sött már szerepelt is, pásztort jatszott /Betlehemi történt/. Minden reggel a Laci /párom/ viszi a Kevint az oviba,utánna meg megy Pestre dolgozni. Ma, miután elvitte a Kevint mesélte telefonon, hogy megrohamozták az ovónők, és megkérdezték, hogy milyen programokon vegyen részt a Kevin /Jégkori, néptánc,judo /erre a Laci kifizette mindegyiket. Azt mondja így legalább majd a Kevin el tudja dönteni melyiket szeretné csinálni.Köszi, hogy megnézted a honlapunkat és örülök, hogy tetszett. A gyerekek álltalában kijönnek egymással, de a két nagyobbik /Csongor és Kevin/ fiú sokszorvitáznak, néha ütik is egymást.Minda kettő Bak.

Hugi
Én szintén üdvözöllek. Már én is várom, hogy a kisebbik fiam legalább akkora legyen mint a te lánykád Virág. Kevin a nagyobbik fiam ő is ílyen volt kicsinek nem akarta megenni a darabos kaját, de szerintem ídővel majd megszokja, föleg,ha olyat eszik amit nagyon szeret. Szerintem egyáltalán nem gáz, hogy a Virág már 9 hónaposan menni akar, az tök szupi /szerintem/ te csak légy rá büszke.Én örülnék,ha a Roland úgyanezt csinálná. Amúgy meg nem mindig vagyok úgyanazon az elven, mint az orvosok.

Edit
Nekem is csak fiaim vannak, de abban teljesen egyett értek veled, hogy az a lefontosabb, hogy egészségesek legyenek/maradjanak.Amúgy meg kell mondjam csodállak, én nem hiszem, hogy azt amit te csinálsz én véghez tudnám vinni.

Erika
Néztem a képeket és igazán jók lettek. Nagyon aranyosak a gyerekek.


A Roland most úgy felsírt, szerintem nagyon rosszat álmodhatott. Na, megyek.

Sziasztok: Anita
Vendég
 


Hugi, köszi a linket,megnéztem, hát igaza van Renának, hogy elég drágák, ezis 1200/óra. Persze attól is függ, hogy mennyit akar ott maradni a gyerek. Kép
Én meg ezt találtam:
http://gribedli.hu/jatszohaz/

Nekem a Soma a tescós gyerekmegörzőbe szokott bemenni, 10 perc 150 Ft, asszem. Persze olyan 20-25 percnél többet még nem maradt többet, az egyszer-egyszer kibírható! És megérti, ha mondom neki, hogy ki kell jönni, ez is nagy szó!

Anita!
Gál felső részén is van ovi, az a Móra. Tök rendi a párod, hogy így kiveszi a részét a fiad neveléséből!

Angi! Ahhoz képest mennyi idős a Lackó, jó sok képetek van róla! Ez olyan jó lesz, visszanézni. Nekünk még mikor ekkora volt Soma, nem volt digitális gépünk, de ígyis jó sokat csináltunk a hagyományossal, 2 havonta tele lett egy 50-es album!

Mi most kamerát (digitálist) szeretnénk. Rena, akartam is kérdezni a tietek is 800.000 pixeles?

lola77
 
 


Sziasztok lányok!

Én is élek ám még, csak eléggé sok mostanában a teendőm. El szeretnénk adni a lakást, és mindig jönne egy-két érdeklődő, aztán a vége meg az, hogy fel sem hívnak, és nem is jönnek. Hát milyen emberek vannak? Kép
Pedig direkt azért nem raktam le aludni Gergőt, nehogy a csengőre ébredjen (mert az nálunk rosszabb).
Közben vezetek is, és az oktatóm minden egyes alkalommal kiakaszt. Kép Nem akar vinni vizsgára. Kép Mert nem tetszik neki a vezetési stílusom.
Ja, és még munkát is keresek. Írogatom az önéletrajzokat, már kívülről tudom, de Gergő mellett elég macerás. Szívesen "rajzolgatja" a papírjaimat. Kép

Remélem, mindenki jól van, és senki sem beteg, ígérem, jövök még a hétvégén.

Anita!
Üdv közöttünk. Engem Melidnának hívnak és mi is a Gálon lakunk (a 220-ban). Nekem egy kisfiam van, Gergő áprilisban lesz 2 és fél éves (hú, pedig nemrégen született). Én még itthon vagyok vele, de most már mennék vissza dolgozni.


Kellemes napot mindenkinek.



Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok!
Angi:mi most megyünk harmadszorra a börzére,mint árusok.A sógornőmmel szoktam menni,felvisszük azokat a holmikat,amiket már kinőttünk.Vevőként is érdemes jönni,mert nem csak használt holmik vannak,hanem kint vannak a gyártók és minden olcsóbb.(pl:liberó pelus 2500 ft/csomag,a nagy dobozos tápszer volt 1000 ft,tejpép 300,instant teák 300,bébikaják is olcsón vannak,popsi törlő 1200/4 csomag)de vannak ruhák,babafelszerelések......minden.
Április 22.-én lesz(szombat),reggel 8 órától lehet bemenni(árusként 7-től).
Sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Szia Nóri

Azt meg tudod írni, hogy hol van pontosan ez a bababörze?

Szia Anita
Vendég
 


Szia Melinda

Köszi az üdvözlést,én a 704-ben lakom a plusszal szemben. Amúgy melyik autós iskolához jársz, én a Szinkronhoz, de nekem nagyon rendes az oktatom. Tavaly Februárban kezdtem, de amikor már elkezdtük az elméleti részt utánna derült ki, hogy a picivel terhes vagyok.De folytattam ahogy tudtam, meg csináltam a kressz vizsgát, a rutin vizsgát is. Aztán 2-szer volt forgalmi vizsgám /természetesen nagy hassal/, de sajnos még nem sikerült.Majd ha a pici 4 hónapos lesz, akkor megcsinálom végre.Sok sikert!

Szia: Anita
Vendég
 


Szia Nóri!

Légyszí add meg az e-mail címedet,mert szeretnék kérdezni tőled valamit,köszi:cseriviola@citromail.hu

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Lányok!

Én is sok jót hallottam a babaruha börzéről, bár még nem voltam (sok baba van a családban, akiknek kölcsön tudom adni a ruhákat, meg egyszer lesz kistesó és ha az fiú lesz, akkor sajnálnám, ha eladtam volna a mostani meg babakori ruháinkat!)
Sokan vásárolnak előre is ruhadarabokat, elteszik és nagy öröm mikor belenő és nem kell venni.

Rena, voltatok szánkózni? Most is esik a hó, úgyhogy mi szánkóval megyünk gyógyszertárba, boltba. Apa dolgozik én meg igen taknyos lettem, már idegesít, annyit tüsszögök! Kép

Melinda! Miért nem kérsz mobilszámot a vevőktől, hogy vissza tudd hívni? Ezen nem lehet megsértődni, ha megmondod hogy pici gyerkőcöd van! Én lennék vevő, ez még szimpi is lenne.
Amúgy most azt hallottam, hogy lementek a lakások árai!Kép
A férjemet se engedte annó a viszgára az oktatója, a stílusa miatt, azt monta: vezet, de ne "közlekedik". Aztán kirúgták azt az oktatót és az újnál érdekes pár óra után átment! De több mint 40 órát csak forgalomban vezetett!

lola77
 
 


Sziasztok!


Képzeljétek, Benedek ma reggel felállt! Kép))))
Annyira örültem, utána többször is gyakorolta.

Nóri:
Engem is érdekelne a börze, mi már nem tervezünk több babát, nővérem se. Milyen áron lehet adni? Mert múltkor volt nálunk a férjemnek egy ismerőse, és szerintem drágállották. Galléros,(lányos) kombikat adtam 150-ért, plüssrugit 300-500-ig, kisruhát(nyárra)2-300 ft-ért. Szépek voltak.
Érdemes megvenni az árusító jegyet? Bejön az ára? Hálós járókát ki lehet tenni, mekkora hely jut egy főre?

Lola:
Sajnos nem tudtunk szánkózni még, mert boltokba kellett mennünk, és sok helyen fel kellett volna emelnem a szánkót, meg Benedeket cipelni. Majd ma apával. Bálint azt is élvezte, hogy vittünk kis lapátot, kannát. A lapáttal dobálta rám a havat, meg a kannába gyűjtötte.
Bocs Lola, én nem tudom,milyen a kameránk, ha a férjem hazajön kikérdezem. Meg most lesz időm megnézni a szkennelést is, nem készülünk a hétvégén sehova.

Melinda:
Nekem is hülye oktatóm volt, azóta se szeretek vezetni.
A lakáseladás ismerős. Mi már kettőt eladtunk, én is sokszor jártam úgy, hogy készültem, aztán meg nem jöttek. De én inkább délutánra hívtam őket. Az ingatlanirodákkal vigyázzatok, ne írjatok alá semmit. A Bazárban hírdettetek?

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!
Erika:az e-mail címem:vnora@citromail.hu(ez az msn címem is)

Reni:abszolut jó áron akartad adni a ruhákat,sőt,lehet,hogy olcsón.Én kétszer árultam már,min.50 ezer forintot hoztam haza.Mindent eladtunk(babakocsi,fürdőkád,járóka,bébikomp,kenguru,ruhák,zsákok,pihenőszék..... ...)Szerintem érdemes a jegyet megvenni,főleg ha sok holmit hozol fel.De he jönnél,a lehető leghamarabb rendeljél jegyet,mert pillanantok alatt elfogy és már egy hete árusítják.Elég kicsi az asztal,de elé is tudsz pakolni.Pl:a bodykat 300 ft-ért,plüssrugit 800-ért adtam.Mindent keresnek és mindent kínálnak.

Anita:a Budapesti Vásárközpont "A" pavilonjában lesz a börze.Mi még nem mutatkoztunk be:Tatán lakunk,kislányom Dorka 14 hónapos,gyeden vagyok itthon,mellette suliba járok.Ennyi röviden.

Babaprogram:ma voltunk a győri élményfürdőben,nagyon szuper még babával is.Van nekik való kis pancsoló,játszórész(elég nagy)és a nagyvízbe is be lehet vinni őket úszógumival,vagy anélkül.A családi jegy 4000 ft volt(4 felnőtt,1 baba)/3 óra,de bőven elég is volt.Dorka nagyon élvezte,ki sem akart jönni a vízből.Igaz esett egy akkorát,mint a filmekben,megcsúszott a lába és hanyatt esett,azt hittem,hogy betört a feje...de szerencsére nem.

Jó hétvégét mindenkinek!!!
Sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Sziasztok!

Lola
mielöbbi teljes gyógyulást kívánunk!
Küldök gyógyenergiát++++++++++++++++++++++++++

Reni
Gratulálunk Benedeknek,nagyon ügyes kisfiú!
Méghogy baj van a mozgásávalKép)))))))))))))))
Úgy látszik a Viki ösztönözte egy kicsit csütörtökönKép


Jó hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Képzeljétek mi meg már nemcsak a hasunkra fordulunk hanem a hátunkra is fordultunk ma reggel csak egy kicsit benn ragadt a kezünk!!!

Tiszta ügyi!!

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok, itt a mindig későjövő!

Vendégek voltak délután, férjem dolgozott, nem tudtam jönni hamarabb.
Egyszer már én is voltam fent a börzén, nekem tetszett, bár még akkor nem vásároltam semmit, csak kísérő voltam.

Virág sajnos beteg lett már, 39 fokos láza volt, délutánra 37.8 lett. Remélem elmúlik hamar. Semmi más bajba nincs, hál istennek, csak még egyszer volt hasmenése.

Reni:
gratulálok én is, látod milyen ügyes a kisfiad! Nagyon hamar rájönnek hogyan kell, aztán majd oldalazva elkezd menni, így aztán előbb-utóbb mindenhova eljut.
Szerintem sem adtad drágán a ruhákat, próbáld meg Pesten, hátha te is szerencsével jársz.

Anita:
Virágnak még nem kellene mennie, de ha lerakjuk, hogy üljön le, akkor elkezd visítani. Most voltunk a héten Pesten kontroll rtg-n, azt mondta a doktor néni, hogy nem szabad "járatni", csak annyit mehet, amennyit ő akar, magyarul, ha elkezd oldalazva menni az nem baj. De gyengék a csontjai többet nem szabadna. Na most ezt magyarázzam meg neki?
Most Pesten láttunk egy 3-4 hetes kisbabát és alig akartuk elhinni a férjemmel, hogy nekünk is volt ilyen kicsi! Pedig nem is volt az olyan régen! Nagyon megy az idő!

Érdekesen alakul a evészet is, mert amit én csinálok neki bébikaját, azt nem eszi meg, viszont amit én eszek rendeset, abból kér. Tegnap pl. a rántott csirkecombom meg a sült krumplim kellett, desszertnek meg egy kis körte. Ki érti ezt? Vagyis biztos azt hiszi, hogy csak az a jó, a finom, amit mi is megeszünk, külön az övé az nem jó.

Én is hallottam már a győri élményfürdőről, sőt az esztergomiban volt egy ismerősöm, ő dicsérte azt is. Bár a belépő ott is húzós volt.

Ezekkel a játszóházakkal is az a baj, hogy eszméletlen pénzeket elkérnek.
Hallottam egy gyermekmegőrzőről Dózsakertben valahol, azt hiszem a Réti úton, nem tudom már mi a neve pontosan, de a Tündér szó benne volt. Ott is kemény pénzeket elkérnek.

Melinda:
Én a Hetzmann Autósiskolába jártam, hál istennek elsőre sikerült mindegyik vizsgám, bár kellett néhány plussz órát vennem. Ja, általában szombat délután és vasárnap reggel mentem vezetni, mikor egy autó sem volt az utakon, meg is ijedtem, mikor először mentem le egyedül a Konzum piachoz! Ja, és nem az oktatómtól tanultam meg parkolni, (főleg hátra tolatva két autó közé) és mérlegállásból elindulni.
Sokat számít utána, hogy tudsz-e saját autóval majd menni gyakorolni még.

Lola:
Jobbulást!

Erika:
Nem tudom, hogy meg tudnám-e írni a képeket, nekem NERO CD-író programom van, egyenlőre csak azt ismerem. Olyat is csinálhatunk, hogy ha nagyon nem menne, akkor otthagyom a CD-t, a férjed megírja, és majd ha kész, akkor érte megyünk. Ha neked is jó így.
Hogy melyik nap mennénk, még nem tudom, elképezlhető az is, hogy hétfőn, nem tudom hogy sikerül elkunyerálnom a férjemtől az autót.
Lehet hogy az lenne a legjobb, ha írnék neked előtte egy sms-t, mert nem tudom ide mikor tudok jönni legközelebb. Így jó lesz?
Megnéztem kíváncsiságból a Dózsakerti Közösségi Ház honlapját. Érdekel: kismamaklub.fw.hu
Nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e oda mennünk.

Melinda:
Tényleg nagyon szemét dolgot, hogy még oda sem szólnak, hogy bocsi nem megyünk megnézni a lakást! Te meg várd őket egész nap!
Beleképzeltem magam a helyzetedbe, neked aztán tényleg jó sok dolgod van! És még én mondom, hogy nincs időm jönni közétek!

Lola:
megnézem a honlapot, amit írtál. Meg majd megpróbálom megkeresni az Állatkertét is, biztos van nekik is.

Most már megyek, jók legyetek, vigyázzon mindenki magára és a csöppségére!

Sziasztok
Hugi
Bocsi, egy kicsit hosszú lettem :-(

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Angi
gratulálok a kifiadnak,ő is nagyon ügyes!

Hugi
tel.számom:06-20-4635276
szerintem is úgy lenne jobb,hogy egyik nap hozod a cd-teket másik nap pedig érte jöttök.
Jobbulást a Virágnak!
A dózsakerti játszó és foglalkoztató ház neve Tündérlak,és ott 2000 ft/óra úgy tudom.
Ott készségfejlesztő van 6 hónapos kortól.
Volt róla szórólapom,de már nem tudom,hogy hol van.

Most sietnem kell készülődni,megyünk Pestre.
Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Hugi:a dózsakertiTündérlak készségfejlesztő játszóház,a milleniumi lekóparkban van(Dózsakertben az új építésű házaknál).Fejlesztőpedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel,úgy emlékszem,hogy 2-3 fő lehet csak egyszerre.Szerintem nagyon drága,amikor mi megkérdeztük,talán 2500 ft volt az első találkozás és 2000/óra a többi.
Nekünk is azt mondták,hogy ne "járassuk" a Dorkát,mert nagy a súlya és nem fogja elbírni a lába.Soha nem járattuk,mégis 10 hónapos kora óta stabilan megy.Nem tudtunk vele mit csinálni,ő elindult,mi meg hogyan magyarázzuk meg neki,hogy ez elég korai volt.

Sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Sziasztok!

Anita!
Én a Volán Telepen lévő Stílus autóssulinál kezdtem el tavaj valamikor ősz táján a tanfolyamot. A KRESZ elsőre sikerült, és ezen felbuzdulva reméltem, hogy a rutin is így fog menni.
Viszont az akkori oktatóm (Jutka) sosem ért rám. Mivel neki volt ez mellett főállása a Volánnál, és elég sokan tanultunk akkor nála vezetni. De mivel én voltam a kezdő, mindig engem hagyott a végére, kéthetente tudtam csak menni vezetni hozzá (rutinra). A stílusa sem volt semmi. A feladatokat pedig nem is értettem, és émindenért kiabált. Az volt a gond a rutinnal, hogy mindig mindent össze-vissza csináltatott velem, így nem értettem sosem, hogy mit akar. Kép
Aztán besokalltam, hogy akivel együtt jártam KRESZ-re, az már a városi vizsgájára készül (másik oktatónál), és otthagytam. Ezért egy csomó plusz lóvét kellett fizetnem a Stílusnak, mert mikor az elején fizetni kellett a tanfolyamért, volt olyan, hogy x % kedvezmény, és ezt ki kellett fizetni, mikor eljöttem a sulitól. Azóta a Felíciánál tanulok a Tóth Eleknél. Jó fej pasi, de állandóan jön a direkt kétértelmű megjegyzéseivel, és mindig olyan meleget csinál a kocsiban, hogy vetkőznöm kelljen, ezért a pulcsi alá csak polót veszek, így nincs olyan melegem. Oktatóként viszont nagyon rendes, csak vizsgára nem akar vinni, mert neki így jó, hogy fizetgessem csak neki a pénzt.
Legközelebb holnap megyek fél kettőre, úgyhogy megint meneküljetek! Kép

Két éve mi is jártunk már Pesten a bababörzén. Akkora nagy csarnokban van, hogy eszméletlen. És nagyon olcsón ki lehet fogni jó dolgokat, és aki olyan, az még alkudhat is (már ha lehet). Kép Én annakidején ruhákat, és készségfejlesztő játékokat vettem, na meg egy másolt dvd-t, amit ma már nem tennék (rossz volt a minősége).
De ha mentek, akkor jól nézzétek meg, hogy mit vesztek, mert sosem lehet tudni, és itt nincs reklamálási lehetőség. Ja, és ez főleg a játékokra értendő. Társas, meg ilyesmi, mert abból van, hogy elég sok minden hiányzik, és ki sem írják.


Lola!
Ezt a lakás eladás dolgot anyós intézi, mert ő fogja fizteni a két házikó közötti különbözetet, és ő tudja, hogy mennyi a legolcsóbb, amiért odaadja a lakásunkat. Ezért az ő száma van megadva, meg a Gáboré a hírdetésben. Anyós adta fel a hírdetést, de asszem a Bazárban is van.
Szóval az érdeklődök meg (mint a legutóbbi is) fel lett hívva, mert nem jött 18-ra, ahogy meg lett beszélve. Azt mondta 18:30-kor, hogy mindjárt jön, de több lakást néz, és késik. Aztán nem jött, és azóta sem telfonált. De ez a pasi állítólag még a helyiségek színét kis megkérdezte, meg hogy hol milyen burkolat van. Szóval komolynak tűnt. De, hát ilyenek az emberek. Kép
Igen, most lementek a lakások árai, de áll. nemsokára ismét elindulnak felfelé (anyós érdeklődött), mert kevés új épül. (én ehhez nem értek, és hát anyós dolga igazából) Viszont az tény, hogy ha ezt nem tudjuk eladni, akkor nem tudunk átmenni a másikba pénz híjján. Kép


Reni!
Gratula Benedek felállásához! Kép Biztos alig hittél a szemednek. Kép Aztán majd próbálj róla képet csinálni. Én csináltam annak idején Gergőről felállni készülős képet, és kielemeztük a módszerét. Kép


Hugi!
Kocsink van, (mármint a gyakorlás miatt mondom) csak nem tudom, hogy Gábor mennyire hagy majd kibontakozni. Kép Õ kocsival jár be minden nap a Volán Telepre dolgozni, mert így nem kell korábban kelnie, és hamarabb hazaér. Szóval rajta is fog múlni a dolog, de remélem, hogy betartja az ígéretét, hogy néha azért itthon hgyja a kocsit. Kép
Virágnak jobbulást.


Erika!
Képzeld! Utánanéztem a net-en a menetrendnek, és képezd el, hogy bejön, csak nem ott, hogy helyi, hanem az alatt van olyan, hogy menetrendek, és úgy oké. Kép Mi meg ott szenvedtünk nálad. Még jó, hogy volt papírod, és még így is majdnem lekéstük. Kép
Tényleg, sikreült venned valamit diplomaosztóra, vagy hova? Kép


Tegnap Gergővel lementünk szánkózni kicsit, hogy jobban tudjon aludni este (mostanában nem jó alvó Kép ). A szánkón nem ült túl sokáig, inkább a hóban gyalogolt velem. Aztán megálltunk játszani. Látnotok kellett volna. Kép Felemelt egy (neki) nagy hódarabot, ami már fagyott volt, és megpróbálta eldobni, és majdnem a lábára esett. Õ is nagyot nézett. Meg kergetőztünk. Azt tetszett neki, hogy kergetőzés közben kiabáltam, hogy segítség. Azton nevetgélt, és követelte, hogy még mondjam. Kép Utána a hóban hempergett, és direkt elesett, fel sem akart állni. Még jó, hogy beöltöztettem rendesen.
Annyira tetszett neki a játék, hogy nem akart hazajönni még akkor sem, mikor látta, hogy én elindulok (pedig akkor szokott jönni utánam). Végül odamentem hozzá és felkaptam, de üvöltött hazáig, hogy nem akar hazamenni. Kép

Szép napot!


Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Sziasztok!

Hugi
már tudok cd-t írni,férjem megmutatta,hogy kell,így nem kell kétszer eljönnötök a cd-ért.
Majd üzenjél,hogy neked mikor lenne jó.

Melinda
igen sikerült már megvenni a diplomaosztóra az ajándékokat.
Inoxcrom tollkészletet vettem,ebbe gravíroztattam bele az öcsém monogramját és a végzés időpontját.
Sajnos a gravírozásnál a toll egy kicsit benyomódottKépígy egy kicsit hibás lett,de nem vészes,persze visszaadták az árát,de ez nem vígasztalKép
Ezen kívűl vettünk neki egy szép bőr táskát,amit majd tud használni a leendő munkahelyén./ezt az ötletet a szomszédom adta/.
Édes lehetett a Gergő ahogy a hóban játszott.

Lola
jobban vagy?

Lilla
mikor kell neked szorítani,mikor vizsgázol?

Hajni
mi van veletek?Nagyon eltűntél,hogy áll a kivizsgálás?


Ma voltunk Pesten,megvettük az autósülést,gyönyörű szép.
Chicco márkájú 9-18 kg-ig jó,3 fokozatban dönthető,van lábtartója is,5 pontos biztonsági öves és jó kényelmes,szivacsos.Használtan vettük 18000 ft volt.
Íme a kép róla:
Kép
Aztán elmentünk a Brendonba,de csak körül néztünk,piszok drágák ott a cuccok,babakocsit szerettünk volna venni,de majd a Móciban vesszük meg azt hiszem.
Végül pedig az Auchanba mentünk vásárolni.
Hát ennyi volt a programunk a mai nap.

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Erika:
Örülök, hogy már tudsz CD-t írni, akkor meg tudod nekünk csinálni. Szeretném ha azokat a képeket is meg tudnánk írni, amelyiket nem te készítetted, hanem mások.
Szerintem hétfőn nem tudunk menni, férjemnek is kell az autó, de előtte való nap mindenképpen üzenek.
Szép az ülés, reméljük Vikinek is kényelmes lesz.
Biztos szép az ajándék, amit a tesódnak vettél, és a táska is hasznos dolog.
Én a férjemnek csináltattam a Tescoban egy feliratos törölközöt szülinapjára, az volt belehímezve, hogy Boldog Születésnapot Apa, Virág. Meg egy bögrét is csináltattam ott, amin a baba fényképe van. Tetszett neki nagyon. Igaz a törölközöt még nem használta, de a bögréből sokszor iszik.

Virág már hál istennek jobban van, sőt szinte semmi baja, nem is értem mi volt ez az egynapos lázasság. Délután még 37,8-at mértem, de aztán már este és ma (azaz vasárnap) semmi. Nem tudom ilyenkor mi van.

Igen, így most már emlékszem, Tündérlak. Tényleg én is olvastam, hogy milyen drága, pedig biztos jó lehet. Hál istennek nagy a család, elég sokszor van valami alkalom, amikor menni kell, így szokja a közösséget, de azért egy fejlesztő óra mégis más.

A felállásssal, járással kapcsolatban csak az a bajom, hogy neki születési csípőficama volt, és nagyon örülünk, hogy meggyógyult, mert négy hónapig kengyelben volt. Nem szeretnénk, ha most még valami történne vele, nagyon rossz volt az az időszak. Itt Tatabányán félre akarták kezelni, hál istennek a harmadik alkalom után felmentünk Pestre, ott tették neki helyre. "Szót akarok a doktornéninek fogadni", de lekötözni akkor sem fogom. Remélem nem lesz semmi gond vele. Hallottam még olyat is, hogy aki túl korán indul el, annak esetleg a bokájával lehet valami, pl. bokasüllyedés. Szerintetek ez igaz?

Melinda:
Nálunk is Virág uncsitesója (Patrik) élvezi nagyon a direkt eleséseket, sokszor csinálja bent a lakásban (legnagyobb örömömre :-) ) is.
Az jó, ha van autó a közelben, próbálj meg minél többet gyakorolni, hidd el hamar bele fogsz jönni.

Képzeljétek el a Virág meg pár napja már tud puszit adni! Igaz nem cuppan, de látom rajta, hogy legszívesebben olyat adna, de még csak a kis nyelvét nyújtja ki. Édes. Sőt tegnap este megállt pár pillanatra egyedül. Ha nem figyelek pikk-pakk elkezd szaladni és lemaradok róla. Sebaj, ez a dolga. Azért készenlétbe helyeztem a videókamerát, meg a fényképezőgépet, nehogy lemaradjak valamiről.

Most nem írok többet, készítek férjemnek holnapra hammát, egész nap daruzni fog, nem jönni haza ebédelni.

Szép napot mindenkinek,
sziasztok

Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Hugi!
Nekem van bokasüllyedésem, de nem indultam el túl korán (állítólag). Szóval ez kialakulhat ettől függetlenül. Úgy tudom, nálunk inkább anyai ágon öröklött dolog ez. De ha megtanulna járni, majd úgyis megfelelő cipőt vesztek neki, és nem hiszem, hogy ebből gond lenne. Valóban nem kötözheted le, hogy ne induljon el. Ha teljesen magától csinálja, akkor szerintem akkor nincs korán.

Dávid már egy kicsit többet tud menni, akár 10-15 lépést is, ha van kedve. Olyan aranyos. Nálunk már biztos nincs korán, mindjárt 14 hónapos.
Viszont éjjel megint nem alszunk, láttam az ínyén, hogy napok kérdése, és kibújik a foga. Csak kár, hogy a vizsgáimra időzítette.

Holnap, és jövő hét kedden kérek szépen mindenkitől egy jó nagy kalappal. A holnapitól végül is nem félek, úgy érzem, sikerült felkészülni.

sziasztok: Lilla

Kép
lillaka
 
 


Sziasztok!

Jó sok mindent írtatok, alig győztem olvasni.
Megvettem az új Harry Potter könyvet, most azt olvasom "szabadidőmben". Roli is szereti "olvsni", hangosan...

Reni,
Örülök, hogy Benedek felállt! Lehet zavarta, hogy mindig vártad hogy mit csinál Kép.
Réka is le van maradva a dolgokkal, főleg Rolihoz képest, aki mindig mindent nagyon hamar csinált. Kivéve a wc-zést. Azt egyszerűen nem akarja, pedig ha bepisil, kakil akkor megmondja pontosan mikor és hol csinálta, csak nem akar szólni. Ha nem adok rá pelust, akkor az nagyon fárasztó mert volt, hogy 6 naci/nap. Majd ha jön a jó idő, akkor elkezdem. Bálint nagyon ügyes!!!

Lilla,
Nagy kalappal holnapra!!! Reméljük hamar áttör a fránya fog és visszaáll a rend.

Hugi,
Roli is ment 10 hónapos kora óta, mégsincs semmi baja.
Jobbulást Virágnak!

Roli megint alig eszik, Réka viszont annál többet! Cicizni viszont csak akkor szeret már ha jól telítődött a cici, különben sajnos kiköpdösi, ha nem ömik a szájába a tejcsi. Ez baj, mert így egyre kevesebb lesz.

Írnék még, de megyek, mert mindjárt itt a barátnőm a kisfiával (15 hónapos)és még mosni kell(ene).

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Erika!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a holnap délelőtt nektek jó lesz? Vagy inkább a délután?
Írd meg légyszi.
Azért én is megadom a mobilom, ha bármi van:
06-30/331-4917.

hugodugo
 
 


Szia Hugi!

Nekünk inkább a délután lenne jobb,már 16-tól jöhetsz,ha neked is jó,Viki addig szokott aludni.

Szia:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok!
Lola
meg is néztem a neten a Móra ovit, elég jónak tünik, de nem tudom érdemes lenne-e a Kevint oda majd átíratni. Amúgy a Laci tényleg kiveszi a részét a gyerek nevelésből,és mindent megtesz a Kevinért,és szereti is,de mi nem teszük külömbséget a gyerekek között. Nálunk nincs olyan, hogy ez az én gyerekem, az meg a tied.Szerintem az helytelen lenne.Kép Azt nem értem mért nem válaszoltál a levelemre? Talán megsértettelek valamivel, ha igen neharagudj, nem ált szándékomban, én csak segítteni szerettem volna!KépJobban vagy már? És hogy van Soma?


Hugi
Azt sajnos én nem tudtam, hogy a Virágnak gyengék a csontjai és hogy problémáitok voltak, de amit írtam úgy gondoltam, ha a Virág magától menni akar, akkor én hagynám.Kép Azt szerintem amúgy is nehezen lehetne meggátolni. Ebben a kaja dologban, amit írtál egyet értek.Kép Amúgy mi meg tavaly nyáron Miskolctól nem messze, az anyósoméknál nyaraltunk és együtt mentünk Miskolc-Tapolcára a Barlangfürdőben. Nagyon gyönyörű hely, de nem is olcsó. A honlapunkon is van róla 1-2 kép.

Nóri
Köszi az üdvözlést! Ha jól gondolom a baba börzéről lemaradtunk már! Vagy? És milyen suliba jársz? A Dorka megijedt az eséstől? Gondolom sírt is?

Melinda
Hát elég sok mindenen mentél keresztül az autó vezetés miatt, / és még nincs vége/ az viszont nagyon igaz, hogy állandóan pénzt akarnak csak leszedni az embertől, szerintem engem is azért buktattak meg a forgalmi vizsgán. És akkor jött a +10óra, +vizsgadíj és így tovább. És azóta voltál már a Gergővel szánkózni? Utánna még sokáig sírt? Milyen volt vele az éjszaka, jól aludt? Nem tudnál magatokról valamilyen képet mutatni?
Vendég
 


Egy gyors gondolatra van időm:
Erika:
Jó, akkor megyünk délután. Legalábbis remélem. Virág kb. 10 perccel ezelőtt elkezdett köhögni, na ne ijedjetek meg, nem egyfolytában köhög azóta, csak néha. Remélem nem lesz beteg!

Holnap írok mindenképpen sms-t.

Sziasztok, remélem holnap este lesz több időm irogatni.

Sziasztok

hugodugo
 
 


Helló!

Anita, ment a mél! Amúgy miért is akarod más oviban íratni Kevint, azt nem is írtad?

Cirmike, nektek Angival majdnem egyidősek a lurkók, ugye?
A Roli hogy volt el a barátnőd gyerkőcével, vagy csak az idegenekkel verekszik? Kép

Hugi!
Soma is pont 10 hónapos kora óta jár, nem volt 8 hós, mikor felállt, szerintem semmi gond, ha maga csinálja. Ja és a csontjuk tök RUGALMAS szerintem. Ha megnézem Soma 10 hós-1 éves kori képeit, olyan O lábai vannak, ma meg már ha egymás mellé teszi a két térdkalácsánál még össze is ér (majdnem X), na ezt add össze! Mindenki ilyesztgetett (főleg anyós persze), hogy vinni kell dokihoz, mert ez nem normális hogy olyan karikalábú, valami baja lesz!!! Kép Kép Persze ő mondott olyan "okosságokat" is, hogy hagyni kell ám sírni a 2-3 hetes babát, hogy erősödjön a tüdeje! Na ezen jót röhögtem!

Rena!
Akkor ezt a felállást produkálhatja a Benedek a védőnéninek is. Pont most taliztam egy ismerősömékkel, kisfiúk majdnem 12 hónapos és még nem is mászik a kisfiú, szóval akartam írni, hogy ne aggódj! De hát tudtam én, hogy ez a Benedek ügyes fiú!

Most nagyon álmos vagyok már, úgyhogy megyek...

lola77
 
 


Lola
Azért gondoltam, hogy átíratom a Kevint másik oviba, mert így elég messze van a másik ovi,és a Rolanddal nem mindíg jó nagy esőben vagy, hóban sétálgatni, meg így a napomból kiesik legalább másfél óra.
Vendég
 


Sziasztok!

Reni
Boldog névnapot kívánunk Bálintnak!/lehet,hogy nem ma tartjátokKép/
Kép

Mindenkinek boldog Valentin napot!
Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Köszi Erika, tényleg nem ma tarjuk, hanem november 3-án. Azért örült neki. Azt mondta, hogy az a madár biztos zenélős.

Lola:
Bemásoltam 2 Norbis sütireceptet,átkűldtem, remélem megkapod.
Ha lesz időm, teszek fel a honlapra is.

Most sietünk a doktornőhöz tanácsadásra. Majd megírom,
mit mondott.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Csak névnapot és Valentin napot jöttem köszöteni, mert most sajna ennyi időm van.

Szóval nagyon sok boldog névnapot Bálintnak


Kép



És nagyon boldog Valentin-napot mindenkinek


Kép


Kellemes napot mindenkinek, és sok pozitív meglepetést. Kép


Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Még annyi, hogy Gergő beteg, köhög, és tegnap este hőemelkedése volt, még jó, hogy a kedvén mindez nem látszik. Délután viszem dokihoz.

Anita csak olyan képek vannak rólunk, amiket Lilla csinált a legutóbbi babatalin, mert nincs dig. fényképezőnk. Szóval azokból teszek fel.

KépKép



Most már tényleg megyek.


Sziasztok
Melinda
oslany
 
 


Kép

Kép

BOLDOG VALENTIN NAPOT KÍVÁNOK MINDEN TOPIKTÁRSAMNAK, SOK-SOK SZERELMET-SZERETETET!

lola77
 
 


Sziasztok!

Reni
Írtad, hogy nem ma tartjátok a Bálint névnapját, de azért még is csak Boldog Névnapot kívánunk neki mi is!

"Hűha, neked névnapod volt, és és teljesen elfelejtettem. Hogyan tudnék ebből a helyzetből könnyedén kimászni?"
Kép

Lányok!
És természetesen, Mindenkinek a legjobbakat Valentin nap alkalmából!!!
Kép


Melinda
Kösz, hogy raktál fel képet magatokról. Nagyon aranyos a kisfiad.Kép Remélem Gergő, mihamarabb meggyógyul majd, jobbulást kívánok neki! Meg tudnád adni majd az e-mail címedet, szeretnék priviben kérdezni tőled valamit! Az enyém: anitacsoban@hotmail.com
Vendég
 


Sziasztok!

Boldog Valentin napot mindenkinek!

Anita:a börzéről nem maradtatok le,mert április 22.-én lesz.Dorka az eséstől megijedt és sírt is,bár nem csodálom,kemény volt a járólap.Iskolába Pestre járok,szombatonként,mert levelező tagozat.

Sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Boldog Valentin-napot mindenkinek!

Nekünk a párommal ma van a megismerkedési (6.év)eljegyzési (4.év) és házassági (3.év)évfordulónk is. Tegnap Roli a papánál aludt! Kép Kép

Sajnos Roli tegnap még mindig nem egészen úgy viselkedett a barátnőm kisfiával mint kellett volna, de talán már látok javulást. Csak a nagyon féltett dolgai miatt támadt!

Újra megvitathatnánk ezt a verekedős témát, most már sokan vagytok újak.
Szóval Roli mindig is nagyon akaratos volt. Korán kezdett hisztizni, amit (dokinőnk tanácsára) jól lekezeltünk. Csak a szobájában hisztizhetett és ha befejezte kijöhetett. Ez jól bevált, bár mostanában kijön előbb és süvölti, hogy nem akar megnyugodni, hanem hisztizni akar.

Először aztán harapni kezdte magát, mert rájött, hogy a mamáknál így eléri azt amit akar, majd később őket is harapta. Érdekes engem soha. Majd közösségben így szerezte meg a neki kellő dolgokat, hogy harapott. De nem kicsit, hanem maradandó nyomokkal. Ekkor rácsaptam a szájára (miután a szó nem használt és nem eresztette el a gyerekeket), majd elvonszoltam onnan őt.
Talán Editnek van igaza és tényleg onnantól kezdve verekszik ő is.
Szerencsére tesóját nem bántja, csak talán túlszeretgeti...
Viszont azokkal akik veszélyt jelentenek az ő kis pozíciójára, azokkal mindig nagyon kakaskodik. Nagyobb kislányokat kimondottan szereti.
Rolinak sok esetben nem használ a szó és a magyarázat. Csakazért is kipróbálja, meddig mehet el. Aztán ilyenkor ráhúzok a seggére, úgy hogy lehúzom a bugyipelenkát, mert különben csak röhög és mondja nem fáj-nem fáj. Kezét is szoktam csapni, ha csakazértis kikapcsolja egy mozdulattal a számítógépet, kalapálja az autót, rajzolja tépkedi a fontos iratokat ami azért van csak elő mert apa vagy én épp dolgozom rajta.

Lehet, hogy nem jól nevelem ezzel, de várom hozzászólásaitokat.
Egyébként rengetek puszit, ölelést, összebújást kap mind tőlem mind apától és nagyszülőktől. Próbálok vele sokat foglalkozni, bevonom a takarításba, vásárlásba. Kifestőzünk, stb...

Megyek, mert Réka süvölt már... szegény

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?