Új privát üzeneted érkezett!

NB1

Ha te ezeken (emberi tragediak, masok velemenye)nevetni tudsz az csak rolad es hires toleranciadrol mond eleg lesulyto velemenyt..........
Névtelen
 


Hát tudod, az a történet Lipótmezõvel egyrészt sértõ azokra, akik valóban pszihiátriai betegek, és elég hihetetlen is. De ha valaki ettõl elégül ki, tõlem olvassa.
Tudod, ha valódi emberi tragédiákról akarsz olvasni, olyanokról, amik nem simán nyafogunk és ellenséget keresünk, ott ahol nincs-rõl szólnak, mert nincs jobb dolgunk kategóriába esnek, akkor tudok neked néhány valóban szívszorító sztorit ajánlani más újságokban, szabad földben is akár, hogy ne menjünk annyira balra.
Filip
 


Filip,
Az emberi tragediak kulonbozo fokuak tudnak lenni. Nem masok, ill. a te dolgod azokat minositeni.
Gunyt uzni emberek szerencsetlensegebol, gunyt uzni emberek meggyozodesebol, velemenyebol, a tiedtol eltero ertekrendjebol szimpla bunkosag. Teljesen mindegy, hogy politikailag hova tartozol, konzervativ vagy-e vagy liberalis.
Névtelen
 

 
 

Névtelen, ha elolvasod a csirkés történetet, akkor van ott egy megjegyzés, a fideszt két sz-szel írták.
Tudod, attól, hogy valakinek megölik a csirkéit, vagy felgyújtják a présházukat, ez számomra annyit jelent, valakinek a bögyében vannak, de emögé rögtön politikát sejteni.. És persze az ellenséget a lehetõ legrosszabb színben festik le, aki még helyesen írni sem tud.
De megmagyarázhatnád a Lipótmezõ kinek is a tragédiája? Mert nekem úgy tünt, inkább kifigurázzák a Meggyesybe belehabarodott öregurat, akit miután a szomszéd kihívta a mentõket, kényszerzubbonyban vitték el (komolyan megrémültem, mert ez alapján engem is bárki bevitethet így).
A Bencsiknek az a jelenete jutott eszembe a naptv-ben, amikor Kendét és Orbánt hasonlította össze. Mert az Orbán mennyivel szebb, mint a Kende. A mise, Orbán istenítése, szerintetek nincs hasonlóság?
Filip
 


Gyerekek, nem fogok vitatkozni. A Demokrata egy nagy szar, elfogult szennylap, ahol a balosok meg se röffenhetnek. Filipnek igaza van, szánalmas, ha már csak ilyen csirkéssztorival tudják alátámasztani, fenntartani a gonosz maszop lufit. Névtelen te sem gondolod ugye hogy mások bajain nevetgélek? Az empátiás kézség eddig nem volt kizárólagos fideszközeli fogalom. Vagy igen?
A lesújtó inkább az, hogy az én értelmi szintemet kritizálod, holott még a lesújtót is ly-el irod. No, ezek után ne bunkózz légyszives. Olvass inkább Demokrata helyett egy kis nyelvtankönyvet. Köszönöm. Nincs harag ugye? Csak ugye ismered: bagoly mondja verébnek...
NB1
 


Jó, enyhitek mielõtt megint áldozatául esek a narancsos polgári köröknek. Szóval, a demokrata politikai cikkei elfogultak, egyoldalúak. Kicsit durva fogalmazás volt a szar. Elnézést. Ennyi eltérõ véleményt már csak kinyilvánithatok, nem?
NB
 


Nem tudtam eldönteni, hogy ez miért hír a Magyar Nemzetben.
(Orbán után az Mszp is, vagy haha az Mszp pornóoldalon).
Állítólag nem kívánt támadásról van szó. Az elkövetõk vajon hány sz-szel írják a való életben az Mszp-t.

[url=http://www.mno.hu/index.mno?cikk=78713&rvt=2" TARGET="_top]http://www.mno.hu/index.mno?cikk=78713&rvt=2[/url]
Névtelen
 


NB1

Ertelmi szintedet nem kritizaltam (eddig). Egy altalanositast mondtam, ami mindenkire aki hangosan rohog masokon ervenyes. Es te "rohogtel", gunyolodtal. De azert koszonom a nyelvtani hozzaszolast. Bar az interneten nem szokas ilyesmibe belekotni, s ez viszont mar szellemi szinvonal kerdese!!!!

Olyan jo latni, hogy milyen elfogulatlan itt a balos tarsasag. Ti legszivesebben kiirtanatok a jobbosokat, mind egy szalig, ugye? Egyre jobban elegem van beloletek. Tudjatok mit. Vegyetek tovabbra is a Nepszavat, Nepszabot es elvezzetek a "partatlan" ujsagirast.
Névtelen
 


Megkezdõdtek a hazugsagok a la MSZP/SZDSZ!!!!!!!!!

"2002. május 30. 12:46

MTI


Huszti Péter lett a Nemzeti Színház Rt. új vezérigazgatója. Görgey Gábor kulturális miniszter a kinevezésrõl szóló döntését csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be Budapesten.


A nemzeti kulturális örökség minisztere elmondta: õ mint miniszter tulajdonosa a Nemzeti Színház Rt-nek, ezért joga van arra, hogy kinevezze a teátrum igazgatóját, aki egyben az rt. vezérigazgatója is, és nincs kötelezve pályázat kiírására. Huszti Péter az a személy, akinek van életmûve, akit a közönség, mint sztárt nagyra becsül, van rendezõi és fõiskolai rektori múltja, és a szakmai körök is elfogadják - mondta a miniszter.

Nem volt itt szó valami pályázatról, vagy effélérõl, LENDVAI ELVTÁRSNÕ??
Névtelen
 


Névtelen, igen én készülök rá, szereztem patkánymérget, gyufát, és egy cetlit, amire rá is írtam már jó elõre két szszel azt, hogy így jár minden fidesszes. :-)

bunkó Filipje (vagy ez is már jobbos név?)
Filip
 


Hallottátok Tomika szolid társasházi 240 m2 lakását a II. kerületben? Én meg fogalmam sincs, hova tesszük a következõ gyereket, és lassan elõjegyzési naplót fogok a wc-hez meg a 2 m2 fürdõszobához társítani.
A fenébe, hogy nekem senki nem bérel egy ilyen szolid társasházi lakást.
Névtelen
 


Hogyan lehet ezt a rohadt biciglizo nyuszit eltuntetni
Nagyon pofatlan dolog szerintem........raadasul ha veletlenul rakatintok akkor nem egy uj weblapot nyit meg ahogy az szokas foleg ha mar ilyen pofatlanul reklamozza magat henem szepen eltunteti a babanetemet.

Kerlek lojje mar le valaki ezt a rohadt nyuszit!!!!!
Nagyon idegesito!!!!!!!
Nevtelen
 


Ja ez a nyuszi olyan mint a Fidesz Kép
Mindenkire ra akkarja eroltetni magat Kép

Bocs...ezt nem tudtam kihagyni...
Nevt
 


csatlakozom a nyusziüldözõkhöz! én is atért jöttem a dühöngõbe, mert kikészít ez az átok jószág! hogy lehetnek ilyen pofátlanok?
VALAKI SEGÍTSEN!!! TÜNTESSÉTEK EL!!!!!
Névtelen
 


Nekem is elegem van e csodalénybõl, de ha már így a Demokrata került terítékre,
"...Mert ez a megtisztelõ és kiemelt figyelem, sõt bizalom (mivel maga O. V. ajánlotta a nép figyelmébe az újságot - ), megsokszorozza e lapok munkatársainak és szerkesztõinek felelõsségét is. Eddig eszközök voltunk egy lassú, sokszor ellentmondásokkal terhes folyamatban, az öntudatra ébredés talán nem haszontalan eszközei, de mostantól, Orbán Viktor miniszterelnök felszólításával fegyverekké váltunk: a csendes polgári forradalom, egy az országhatárokat is átívelõ szellemi-lelki forradalom fegyvereivé."
Névtelen
 


Kedves nevtelenke!
Az,hogy neked kicsi a lakasod,es hogy hova teszed a szuletendo gyermekedet,az a Te sajat,szocialis problemad!
Ha esetleg kicsit igyekeznel,es TANULNAL (lenne nehany nyelvvizsgad es diplomad) biztos nem affektalnal itt,es szerencsetlen Fideszre kenned a magad altal kialakitott helyzetedet.
Nagyon birom az ilyen "panaszkodos" emberkeket!
Hidd el nekem,hogy a vilagon mindenhol lehet boldogulni,csak AKARNI kell.Sok sikert.Be happy!
Eldorado
 


Hát, Tamás tényleg marha sok diplomával és nyelvvizsgával rendelkezik. Mi is volt a gond anno a miniszteri kinevezésével?
Névtelen
 


Megnyugodtam, ha ebben az országban csak pár diploma és nyelvizsga kérdése egy II. kerületi 240 m2 lakás, akkor biztos csak idõ kérdése, hogy nekem is sikerüljön a fizetésembõl félmilliót egy ilyen lakás bérletére költeni Bár én inkább hitelbe megvenném.
Névtelen
 


Draga, kedves Eldorado! Nekem van diplomam, ketto. Nyelvvizsgam is. A ferjem most doktoralt. Nyelvvizsgaja is van. Harom. Most szolgalati lakasban lakunk. Van ugyan jo messze egy ketszobas panel lakasunk( cirka 54 negyzetmeter, de remenyunk sincs 240 negyzetmeterre. Fizetesunk osszeget meghallva rohogogorcsot kapo banki alkalmazott emleke arra utal, hogy hitelt sem igazan kapnank ahhoz, hogy megoldodjon a lakasproblemank.
Te annyira okosnak tunsz. Szamold mar ki nekem, hogy hany diplomat kellene meg megszereznunk ahhoz, (ha van idod,a nyelvvizsgakra is terj ki), hogy valaha az eletben legyen csak egy halavany remenyunk egy szobaval nagyobb lakasba koltozni. 240 negyzetmeter mar sok is lenne.
koszonettel: Eva
Eva
 


Nevt! Nézd már meg az impresszumban légyszi, fideszes e ez a nyúl!
Névtelen
 


Sziasztok jányok, fíjjúk!
Ezer bocs a kellemetlenségért, de reméljük ezzel sikerült elviselhetõvé tenni a nyulunkat...Kép
apa
Névtelen
 


Azok megnyugtatasara akik a 240m2 lakast "irigylik". A Parlament jelenleg kozel 100000 Ft hozzajarulast fizet minden mezei videki kepviselo budapesti lakasmegoldasaert havonta. Az en SZDSZ-es kepviselom is ennyit perkal havonta egy picinyke belvarosi berlemenyert........ Szerintetek kulfoldon hol laknak a miniszterek? Vagy elkepzelheto-e, hogy 100milkat koltsenek egy miniszterelnok maganhazara? (Persze kozbeszerzesi eljaras nelkul!!!!!! Vagy nem ez volt az egyik MSZP igeret? Minden targyalas utjan, uvegzsebbel?)
Névtelen
 


Hát azért örülök, hogy az már nem zavar senkit, hogy ellentétben a korábbi gyakorlattal MP hajlandó elszámolni a házán végzett biztonsági beruházásokkal, hogy hajlandó ezt nyilvánossá tenni.
Nekem az elmúlt 4 évbõl nem derengenek ilyesféle cselekedetek. De lehet, hogy csak a memóriám rossz...

Bokrinca
Bokrinca
 


Kedveseim! En nem ismerem a Tamast (o sem ismer engem:-))),es nem tudom milyen vegzettsege van (vagy nincs)de en nem errol akartam nektek irni.Hanem arrol,hogy az altalatok annyira favorizalt uj kormany szellemi atyja Lenin elvtars is megmondta: tanulni,tanulni,tanulni!!!Es akkor tenyleg LEHET boldogulni az eletben.A sirankodas,panaszkodas,tipikus magyar szokas,....de nem old meg En oszinten mondom,hogy nagyon szeretnek segiteni neked es a csaladodnak,mert ez szerintem tenyleg nem normalis dolog,ha nem sikerul nektek "emberibb" korulmenyek kozott elni.Irj,hogy miben segithetnek???!!!
Nemreg olvastam,a Nok Lapja egyik topicjaban,hogy a magyar kismama szules elott 600.000 Ft-ot (!!!) keresett,es most panaszkodik szegeny,hogy mivel maximalva van a Gyes (vagy Gyed,nem tudom)o is csak annyit kap,mint az a kismama,aki nem 600.000 Ft-ot vitt haza.HOPPA!!! No comment.
Akkor most hol van az igazsag?Hiszen tenyleg mindenki csak panaszkodik! Lanyok,kivanok Nektek egy kicsivel pozitivabb hozzaallast! Good luck!
Névtelen
 


Elnezest,az elobb,csak mint "nevtelent" engedett be a masina,nem tudom,hogy miert? En az Eldorado voltam.Sziasztok!
Eldorado
 


Bokrinca,

Mi az, hogy "hajlando"? Ezt igerte. Ha nem csinalna meg ismet +1 feketepont lenne a Nemzeti igazgatoi kinevezese, a fizetesek/berek kulonbesege, a cukorbetegek teljes tamogatasanak csokkentese mellett. Hany napja is vannak kormanyon? S ezeket mar mind sikerult elkovetniuk? (Az MFB rol mar ne is beszeljunk. Az meg baloldali barataim koreben is verlazitonak minosul!!!)
Névtelen
 


Kedves Eldorádó, elõször is gratulálnék a kiváló angolnyelvtudásodhoz. Talán elmondanád te mennyibõl és hány diplomával a hátad mögött élsz? Speciel nekem is 2 diplomám van, ha érdekel ELTÉs mind a 2 (csak hogy nehogy minõségi kifogásod legyen), a fizetésem pedig jelenleg brutto 85 ezer ft. No, akkor hogy is van ez? Véletlenül nem vmi fideszközeli cég alkalmazottja voltál? Vagy a bányában dolgoztál? Esetleg autópályaépitésnél? Nem panaszkodhatsz, ha kormányváltás után sincsenek megélhetési gondjaid. Talán hálásnak kellene lenned.
Ma megvettem a demokratát....Lassan már úgy várom a megjelenés napját mint a terhes nõk a kismama legújabb számát...
Persze nem csalódtam. Bencsik Andrást Pulitzer dijra javaslom felterjeszteni. Ha idõm lenne elmennék a június elsején a Bagoly könyvesboltba ahol dedikálja a Nácik vörös szegfûvel remekmûvét, hogy személyesen gratulálhassak neki.
Nos, pillantsuk bele, milyen is a "polgári értékrend hivatott lapjá"-nak fõszerkesztõi üzenete.
" A heti válasz elõzõ számában adott interjújában jelezte a miniszterelnök- egy ideig szerintem az egyszerûség kedvéért nevezzük õt továbbra is igy, mig azt a másikat a megkülönböztethetõség kedvéért hivjuk mondjuk M. Péternek, vagy ha ez túl személyeskedõ volna, talán úgy, hogy Gresham elvtárs...."
Bravó! Elfogulatlan, tisztelettudó, aktuális, (vajon hány diplomás, nyelvvizsgás?) vezércikk!
Csak adalék: Tudtommal Mo jelenlegi miniszterelnöke már nem Orbán Viktor! Vagy igen?Vagy nevezzem az egyszerûség kedvéért Orbáncnak? Tudjátok az orbánc makacs egy gombafertõzéses szövõdmény- de szakemberhez való fordulás esetén gyorsan, és hatékonyan kezelhetõ..
A tisztelt fõszerkesztõ úr, vagy nevezzük csak B. Andrásnak ezek után méltatja a miniszterelnök urat, majd hálálkodva fejezi ki õszinte köszönetét, mivel az elõfizetési felhivás után "hétfõn sûrûn csörögtek az érintett szerkesztõséek telefonjai, olvasók tucatjai (nocsak, nem milliói??)jelentkeztek, hogy a lehetõ legsürgõsebben szeretnének elõfizetni."
Ez pedig nem jelent mást, minthogy "Mo szellemi és lelki vezetõje világossá tette, felveszi a harcot a média egyeduralmával" (csodálom hogy nem hivta fel a tisztes polgárok figyelmét az M1 és Duna tv napi legalább 8 órában történõ nézését, különös tekintettel a hiradásokra).
B András ezután reményét fejezi ki, hogy Mo legkedveltebb napilapja ezentúl a Nemzet lesz, majd szerényen megjegyzi hogy a legkedveltebb hetilap meg a Demokrata lesz. (Szegény heti válasz, neki már csak a bronzérem jutott...)
Végezetül sommáz: "mostantól OV miniszterelnök felszólitásával fegyverekké váltunk: a csendes polgári forradalom, egy az országhatárokat is átivelõ szellemi-lelki mozgalom fegyvereivé..""nincs ennél magasztosabb elismerés, részeseivé, sõt szervezõivé lenni a XXI század kezdetén a nemzeti föleszmélés folyamatának, hirdetni és szervezni a bátor szellemi honfoglalás csodálatosan merész gondolatát.."
Hasonló vezércikk olvasható a heti válaszban is, bár jóval lanyhább retorikai stilusban. Itt azt tartják fontosnak kiemelni, hogyha nem tudsz elõfizetni kérd minden pénteken az ujságárustól. Akkor is ha az ujságárus (mocskos bolsi) nem teszi ki jól látható helyre.
No de tallózunk kedvencem a Demokrata korántsem egyoldalú, elfogulatlan, megbizható korrekt valós cikkei között.
Arculatrombolók-
Kommunisták vissza!
A kiéheztetett vár- a ballib. oldal bevenni készül a közszolgálati médiákat
Egy lövészárkot temetõ leendõ magyar külügyminiszter
Most még jó a nyugdij- Horn alatt csökkent, Orbán alatt nõtt a nyugdijak reálértéke
Még száz nap a Kánaán
A nemzetietlen középszerûség kormánya...
Ungváry Zsolt ir egy cikket a Demokratában MP-rõl, téma hogy MP azt nyilatkozta: szegénységpárti vagyok. 41 sornyi fikázás után, melybõl kiderül MP egy segghülye bunkó, akin csak röhögni lehet, igy zárja sorait:
"Mi pedig eleinte röhögünk rajta, késõbb szégyenkezünk, aztán sirni fogunk."
Soha senki nem fogalmazta meg pontosabban érzéseimet az elmúlt idõk jobboldali történéseivel kapcsolatban.
Hajrá Magyarok, Hajrá Magyarország...
Ne feledjétek: minden csütörtökön az újságárusoknál!!
Javaslattal állnék elõ: aki mindhárom lapra egyszerre fizetne elõ az kapjon ajándékot! Mondjuk dedikált Orbán fotót, vagy néhány db-ot a bányából, esetleg kapjon tiszteletjegyet a Nemzetibe, vagy az új Kokó sóba, esetleg ingyen járhasson úszótanfolyamra Egérke iskolájába, vagy levetitik amatõr videóklippját a Viván,esetleg az alcsúti csapattal elmehetne sörözni,vagy hogy levelét felolvássak a következõ nemzeti nagygyûlésen, vagy ilyesmiket.
Azután legyen sorsolás is. Fõdijként lehessen nyerni hétvégéket amit Orbánéknál, Pokorniéknál, (azt már nem irom hogy Deutschnál, mert õ kiköltözik az kis snassz társasházi lakásából a jövõ 7-en) lehessen eltölteni.
No, fel is hivom B. Andrást a fenomenális ötlettel- most juthat erre is lé, hiszen annyian elõfizettek, csak gyõzzék szusszal.
NB1
NB1
 


Kerényi tollából:
"Lovas István kisportolt jelenség. Csupa erõ és izom. Még ülve is férfias. Fel s alá jár – bajnok Pázmán. Félelmetes. A tornából felmentett értelmiségi bámul rá. Tán még egy ökröt is agyon tudna ütni. Hölgyeink bálványozzák. Gyermekeink is. (és a pasik???) Tudod, kedves Mészáros Tamás a szoclib lágerbõl, kellenek bálványok. A politikai médiában is. Te jó vagy a magad lágy köreiben. De nekünk kevés vagy. Kizárólag kritikai energiákat árasztasz, és nem rendelkezel az elragadni tudás képességével. Nekünk ezért belõled kevesebb kell, a Lovasokból meg a Philipekbõl pedig több. Ez nem vélemény. Ez mérhetõ tény. "
Igazán nem kellett volna.
Filip
 


Megint én:-)

Iboly felháborodva kérdezi a regisztrált politizálásban, hogy vajon hány lélegeztetõgépre lenne elég a Meggy cs. házára elköltött (védelem) lóvé??
Nos, pontos adatot nem tudok mondani. Valószinüleg többre mint mondjuk a ISM bánatpénzként kifizetett (cca70milla) prémiumok, valszeg kevesebbre mint amennyit a Vegyépszeres buli profitjából venni lehetett volna, és talán annál is kevesebbet, mint amennyi lélegeztõgépet az Orbán dolgozószobájának bútorárain lehetett volna venni. És hajh meddig folytathatnám...
Talán OV hirhedt levelezési ktgeibõl is kijött volna egy rozzantabb gép...:-)
NB1
 


Filip! Több kell belõled!! Tégy eleget a polgári igaz magyar nép óhajának...!!
NB1
 


A mozgássérülteket kihagytam. Szerintem ha ötmillióan lennének, akkor is elsõsorban közlekedni szeretnének, és csak utána egy saját tv adót.
Milyen érdekes, hogy igaz jópáran vannak, de mégsem elegen ahhoz, hogy joguk legyen felszállni egy buszra, bemenni egy étterembe vagy egy patikába. Errõl jobbos barátai, akik most médiát követelnek közpénzbõl, elfelejtkeztek, Kerényi úr. Bocsánat, hogy májhizlaló sorai ellenére is kritizálom.
Filip
 


Az egyetlen nagy probléma az,hogy a FIDESz pártiak, vagy Orbán különbözõ mozgalmi tömörülésben hivõk valahogy mindig csak támadni tudnak, csak aza baj,amit a szocik csinálnak (vagy fognak csinálni,ne adj isten még nem csináltak de már baj),de az amit Viktorék csináltak, az remek, kitûnõ,kviáló. Az adófizetõk pénzét pofátlanul herdálni, az embereket megosztani, ez a csúnya dolog.
Vegyenek magunknak szauna+szolárium bérletet, a fizetésükbõl,de ne az én keservesen kinyõgött adómból! Költekezzen idióta öndicsõitõ levélre, de fizesse saját zsebébõl a jóember!
Örülök, õszintén örülök, hogy nincsenek már hatalmon és remélem minden disznóságért felelõsségre fogják õket vonni, mert nemhogy jót nem tettek, inkább csak TÖNKRETETTEK!!!!
Én bizalmat szavaztam az MSZP-nek és amit eddig készül tenni, az nekem tetszik.
Szeptembertõl már a diplomásokat is jobban meg fogják becsülni,anyagilag is.Tudom,még ez is kevés,de több, mint volt!
Én azt mondom az MSZP-t támogatók is már "sokan vannak és ELEGEN"
Szevasztok!
Névtelen
 


Az eszem megáll. Iboly idéz egy MNcikket Meggyrõl. Szóval már az is baj, ha vki a saját kérójában akar maradni, és ez mondjuk 40 millás beruházás (gyerekek, az ország MINISZTERELNÖKÉRÕL - no nem az Orbánról- van szó, csak nem gondoljátok hogy vegyük fel Józsi bácsit, aki egy kis kuckóban portásként vigyáz majd M. kapuja mellett???)???

Fideszesek??
A nagy igazságérzet hol volt, mikor Orbán milliókért csináltatott bútorokat az irodájába, vagy 2 milliárdért a Sándor palotát elõkészitette a biztos gyõzelem reményében? Vagy hogy a budapesti lakással rendelkezõ Deutschnak a törvénnyel ellentétben bpi lakást béreltek havi cirka félmilláért? (Amit egyébként csak akkor tehettek volna meg ha vidéki, vagy nincs hol laknia...)

No, ezen tudok felháborodni, olyan klasszul lehet fröcsögni, miközben ti kikéritek magatoknak a hasonló vádaskodást!!Tudjátok Deutsch mit mondott a vádakra?
Kérem, "a sajtó kivánt háttérbr hozni azzal hogy rosszindulatú, kisstilû pamflettel nyilvánosságra hozta a lakásbérlés részleteit" "Nem ördögtõl való, hogy a M. Közt. minisztere nem elit, de normális lakásban lakhasson."

Ja, hát akkor engedtessük már meg ezt a Miniszterelnöknek is. Jó?

Meggy legalább kiállt, elmondta, nem majd 4 év múlva derült ki az átadásos papirokból...hogy mennyi is az annyi..:-))
Mellesleg minden dokumentumot nyilvánosságra hoznak ezzel kapcsolatban.
NB
 


Ja, és ha Deutsch fedezet nélkül kioszthat 70 millát a munkatársainak prémiumként, akkor miért kell felháborodni a 40 millás védelmi beruházáson??
Ja, és mig az elõzõekben csak snassz polgárokról van szó, addig az utóbbiban a miniszerelnökrõl...

Egyébként gratulálok a legújabb jelszóhoz:
4 évtized, 4 év, 4 hónap...

Azért a kerekes karikás jobb volt..
NB
 


Draga Nb1!Szeretettel udvozollek az Operencias tenger tulso partjarol.Kerdesedre valaszolva elmondanam: jelenleg nem Magyarorszagon elek,de amikor meg ott,akkor tortenetesen az Endrodi Sandor utcaban.....hm.Baj?
Sajnos nem vagyok Fidesz tag (ha van erre valami Fidesz-kor csak szoljatok,szivesen megnezem).:-)))
Pillanatnyilag NEM dolgozom,semmi dollar a jovedelmem,van harom gyermekem azokat nevelgetem.A ferjem keresetebol elunk ( o sem Fidesz tag,azt sem tudja mi fan terem az),Itt nincs se Gyes,se Gyed,se csaladai potlek,se beiskolazasi segely,se szakszervezeti segely,stb.Tudom,mondjatok ne hasonlitgassak,mert ez ugye Amerika,ahol a csalad egy keresetbol vigan eleldegel.Es ez igy igaz.
Nyelvtudasom: jelenleg 4 nyelven beszelek (ebbol csak egy amirol papirom van (nyelvvizsga),es pont most kezdem 5-ik nyelvet, a spanyolt (gyonyoru!!!).
Lanyok,fiuk.Sajnos en ugy latom a mostani,magyar (nem tul fenyes) helyzetet,hogy bizony a szegeny nevtelenke,akinek legeloszor irtam,honapokon belul sokkal sulyosabb anyagi helyzetbe fog kerulni,mint amilyenben az elozo 4 evben volt.Sajnos!
Meg valami.Kis technikai hiba miatt,az elozo hozzaszolasombol kimaradt,hogy EVA-nak uzentem,hogy tenyleg nagyon szivesen SEGITEK (barmiben) csak szoljon!
Es meg mindig azt mondom: probaljatok egy ici-picivel tobb POZITIV hozzaallast mutatni.Miert nem hiszitek el,hogy ez meg a kulsotoket is megszepiti,a belsotokrol nem is beszelve?!Szeretettel udvozlok Mindenkit (partallasra valo tekintet nelkul).
Eldorado
 


Jó reggelt!

Rég jártam erre, de ez a Demokrata cikk! Ez felháborító!
Egyébként szomorúan látom, hogy a Fidesz stílusa semmit nem változott, sõt még agyamentebb, mint mikor hatalmon voltak!
Mert már NINCSENEK!

Fel nem foghatom, honnan veszi a bátorságot egy mezei újságíró, hogy Orbán V. nevezze miniszterelnöknek?! Ja, kérem, ez a hiteles újságírás?

És mi az,hogy ha a Fidesznek nem tetszik valami, akkor utcára viszi a népet? Jaj, hányszor vonulhattunk volna mi is utcára a négy év alatt? Heti programot lehetett volna belõle csinálni!
Debrecen meg az utakra vonul. Mert lehet, hogy megváltozik az autópálya nyomvonala. Nyíregyháza nem vonult utcára, a szatmári emberek nem vonultak utcára, amikor a Fidesz megváltoztatta az útvonalterveket! Ja, és ha az ígéreteit betartja, azóta van autópálya, és nem kellene még mindig a nyomvonalon vitatkozni!

Komolyan megáll az eszem! Most már csak akkor leszek nagyon csalódott ha futni hagyják azt a sok embert, aki elherdálta a milliárdjainkat! Remélem lesz még egy két büntetõper!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


A Pesti Központi Kerületi Bíróság a mai napon tárgyalta Mécs Imre keresetét a Demokrata c. hetilap 2001. november 15-i számában megjelent Bûnök és büntetések, valamint Egy kihallgatás jegyzõkönyve címû írásokban megjelent rágalmazásokkal kapcsolatban, amelyek valótlan tényállításokat tartalmaztak, jóhírét megsértették és nagy nyilvánosság elõtt jelentõs érdeksérelmét okozták.


A Bíróság ítéletében a keresetnek teljes mértékig helyt adott, megállapította a jogsértést, az állítások valótlanságát és az alpereseket, Bencsik Andrást, a Demokrata fõszerkesztõjét, valamint Bertók László Attila cikkírót elmarasztalta, nem vagyoni kár megfizetésére és a perköltségek viselésére kötelezte.
Névtelen
 


Jo,jo,de ez VALOBAN ide, a babanet tarsalgoba valo???
Biztos,hogy ide akartad irni? Nem az Index.hu vagy a Korridor-ba???
Bubo dr
 


Bubo, amit nevtelen irt eppugy idetartozik, mint amit Te irtal ide.
Meg meg jo sokan elotted.

Ugyanis o pont emiatt bosszankodik/duhong/ingatja a fejet.
Tehat amirol a topic cime is vall. Duhongo. Barki barmikor barmin.


Timi
Timi
 


Szép jó estét mindenkinek!!


Meghal a topik? Pedig anni mindenrõl dühönghettünk volna: pl. könyvheti balhé, millenáris végkielégités, vonza bácsi lelépési ügye, a Mount Everestes fideszes tiszta gyõzelmen, és egyebek. No meg a Demokratás B. Andrisról is!!
Már csak névvel politizálgatunk?
Megállapitottam hogy Weöres Sándor is gyanús elem!! Többek között ilyet ir:

"Egyszer volt egy nagy csoda
neve: birka-iskola,
Ki nem szólt, csak bégetett,
az kapott dicséretet!"

De a legszebb: W.S: Orbán

"Alva jár az Orbán
Tornyot visz az orrán
trombitások ülnek benne
három szekér polyván.
Fújják egyre többen,
Polyva szerteröppen
Rémes álmot lát az Orbán
Polyva-fellegekben
-Hú! - rémes álmot
Polyva fellegekben."

Hajrá Magyarok! Hajrá Magyarország!
Narancsos Bukta
 


Szevasz, Bukta!
Mi mást vártál egy olyan alaktól, akinek még a neve is Weöres?
(Szintén névvel politizálgat...) :o)
Vera
vera
 
 


Évi,
Minden volt miniszterelnöknek kijár a miniszterelnök megszólítás. Horn Gyulának is.

Eboni
Eboni
 


Volt miniszterelnök jár ki.
Névtelen
 


Tisztelt Híveim!

Higgyenek mán nékem, hogy a jövvõ ekkezdõdött.
Higgyék e nekem én egész néppemet fogom nem középpiskolás fokon ocsí-tani. Mivel van a tézis, az antitézis és a szintézis és végezettûl résszemrõl a csakazértis. Még gyerekkorombann felcseperettem!!

Bocs a hejesírásért, de Laci bá diktátta le nekem a levellemet!
Maradok Tisztelettel:
Meggyesy Péter
Népvezér
A Demokrata legújabb számmmának levelezési rovatából.

És még ezek várják el Orbán tiszteletét.

Ui. Lehet, hogy Meggyesy Bagolyka?
Filip
 


Eboni

A "volt miniszterelnoki" megszolitas nem?
Bakfitty
 


Filip

Ugyen miert kene Orbant jobban tisztelni mint MP-et?
Vagy a szoismetles es a zagyvasag nagyobb elismerest erdemel?
Orbannak ki segitett osszeallitani a beszedet? Kover?
Bakfitty
 


Bakfitty, pont erre utaltam, állandóan nyafog a díszes társaság, hogy nem Orbán nem Viktor (az csak a Kossuth téren a híveknek szabad), hanem Orbán Viktor miniszterelnök Úr. Cserébe nem kéne a Meggyesyt is tisztelni?

A Magyar Nemzet oldalon van egy montázs, ahogy Megyóból Kádár lesz. Ez tisztelet a köbön, feltételezem. Ezekhez képest a Viktor nagyon is udvarias, bár szerintem sokkal jobban hasonlít a képe - nem csak a képe - Kádárra.

De ez az egész, amikor egy újság egy ilyen levelet büszkén lead.
Tényleg a Szabad Földet miért nem kell megvenni? Miért csak az MN-t, Demoratát és Heti Választ? Vagy már az se elég jobboldali?
Filip
 


Eboni!

Olvasd e légy szíves újra a cikket, ami ide van ollózva, talán megérted mire céloztam.

Egyébként persze, senki nem tagadja, hogy OV miniszterelnök volt. De a cikkíró ezt akkor írta, amikor már csak VOLT!

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


En csak itt amulok,meg bamulok......hogy a mai magyar kismamak ilyen lelkes MSZ(M)P rajongok!
Holgyeim,ha rendelkeznetek nemi kozgazdasagi ismerettel,alapveto nemzetkozi ralatassal,kicsit levennetek a szemellenzot....talan alabbhagyna ez a Medgyessy es egyeb et.istenites!
Kivanok Nektek szebb jovot (sajnos nem lesz!),meg jo egeszseget!
Eldorado
 


Valami komoly baj lehet velem,(gondolom, néhányan most lelkesen bólogatnak), mert egyetlen darab mai magyar kismamától se találok itt egy sort se, amely szerint õ lelkes MSZP, pláne MSZMP rajongó lenne. Mondhatni, csak ámulok meg bámulok, hogy ilyen irányú ismereteid honnan származhatnak.
Persze a magamfajta egyszerû vidéki asszony, közgazdasági ismeret és nemzetközi rálátás nélkül, az analfabétizmus határán, kétoldalt szemellenzõvel, már annak is örül, ha nem ajánlgatnak neki kötelet meg gerendát,és nem lopják ki a szemit, vagy ha mégis, legalább nem kell érte hálásnak lennie.
Nem tudom, mit értesz istenítés alatt, talán olyasmire gondolsz, hogy többszázezres tömeg skandálja lelkesen, hogy "Péter, Péter"?
Jó egészséget neked is! Vera
vera
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?