Sziasztok!
Most indult a topic, és máris mennyien!
Amúgy tényleg jó sok üzenet született, alig győzöm olvasni. Ez az egy előnye van annak, hogy nem tudnak igazán csatlakozni hozzánk. Már így is alig győzzük olvasni és válaszolni, mi lenne, ha még többen lennénk?
Reva, nagy nehezen én is megtaláltam a ruhákat, nagyon szép leszel! A helyszín pedig! Nagyon pazar, életreszóló élmény lesz a barlangfürdőben. Éjfél után lehet fürödni is, ha valaki nagyon elázna?
Honnan jött az ötlet? Nem is tudtam, hogy ott rendezvények is szoktak lenni.
Zsanya, örülök, hogy megismered legszűkebb hazádat! Jó lesz az, majd meglátod! Szuper, hogy jól vagy, és Marci is eszik újra. A végén még tökéletes lesz a boldogságod!
Zita, nehéz helyzet, az biztos. Tanácsot adni is nehéz, de azt hiszem, én sem tudnék visszamenni... Ha szeptembertől mennél, akkor egyébként véglegesítenének?
Semmi félállásos lehetőség nincsen? Mint mondjuk nálunk az óraadó, aki fele annyit dolgozik.
Ne aggódj, 1-2 év alatt még sok víz lefolyik a Dunán, biztosan találsz állást akkor is! (Nem bírom, hogy ne írjam le, bár politika: a jobb oldal egyik fontos célkitűzése - épp ma hallottam egy riportot - hogy a nők számára fontos részmunkaidőt elérhetővé tegyék ebben az országban is.)
Szerintem megyünk holnap úszni, de kicsit bizonytalan, mert ma este megyünk pótszilveszterre a Fehér Szarvasba!!! Végre kimozdulok, fuss el, depi!
Itt van anyukám, esti etetésre hazaugrok, aztán hajnalig ropom! Még bort is iszok!
Az úszás attól függ, milyen állapotban leszünk Pistivel.
Borsi, ha nyittok egy magánovit, odaviszem Botit! Persze csak ha Zita lesz a vezető ovónő!
Viki, irigylésre méltó a helyzeted munkaügyben!
Kata, remélem, a depiseket is felvidítottad a jókedvű hozzászólásoddal!
Sorsi, szerintem minden rosszkedved odalesz, amikorra hazaérsz a síelésből!
Én sem tudok síelni, egyszer próbáltam, nagyot buktam, azóta meg sem próbálom. Persze nálam az is gond, hogy nem szeretem a hideget, a hóesést nagyon, de inkább a meleg szobából.
Tavasz- és nyárfüggő vagyok. Ezért jön be a sportok közül is az úszás és a biciklizés. Régen futottam, képzeljétek, két bronz érmem is van, körzeti mezei futóverseny. (De jó dicsekedni!
)Ó, boldog idők... Ma pedig: elnehezedés, +X kiló, lihegés a Tündérpart után...
Na de leszek még én egyszer majdnem a régi! (Jól elvagyok, nem? Magamat nyugtatom és vigasztalom
)
Maris, hogy van a keresztlányod?
Timi, annyira szép kislány Lilla! A véleményemet én nem mindig vállalom, bevallom férfiasan. Mert pl. a védőnéni folyton nyúz, hogy csak anyatej, semmi szilárd, és én nem vagyok hajlandó vitázni vele, vagy hallgatni, hogy rossz anyának tart a végén, aki nem tudja, mi a jó a gyereknek. Mert ez lenne, ha tudná, hogy Boti ma is narancsot kapott, tegnap pedig megevett egy fél üveg sütőtököt, miután szopizott 100-at...
Minden nap egyszer kap egyébként valami pépeset, na és persze este lefagyasztott tejcsit is.
Na megyek, mert lassan készülnöm kell, irány a buli! Irigykedtek?
Ez nem gonosz megjegyzés volt, ugye tudjátok?!
Na szép estét mindenkinek, puszi a kicsiknek!
Judit