Sziasztok!
Chesti,
mi is nagyon reméljük, hogy genetikailag minden rendben van, mert, ha nem, akkor nem is tudom mi lesz... de nem is szeretnék ebbe belegondolni.
Manda drága,
ez nagyon-nagyon szuper!!!!!
Meglátod ez most sikerülni fog!!
Nem, én ma nem voltam BMC-ben, de ismerős az érzés, én is mikor bent voltam, figyeltem az embereket, hogy hátha jön mégis valaki ismerős
Nem tudom még mikor megyek legközelebb, mert attól függ mikor jön meg. Sose vártam ennyire, mert utána akkor HSG, és az eredmények után valamikor kezdődik a stimu
Rettenetesen várom.
(azt hiszem úgy írtátok, hogy a 21.napon?)
Mary,
üdv itt, remélem sűrűn látunk majd itt! És, hogy te is majd csupa-csupa jó hírekkel szolgálsz majd!
Zuzmó,
szuperman egy tündérbogyó!!!!!
Böbe,
nagyon szépen köszönjük, hogy megosztottad velünk a történetedet, és gratulálok a kislányodhoz!
Ha van fotód, szívesen megnézném - és szerintem a többiek is
Reméljük egy év múlva ilyenkor már mi is a sikersztorijainkkal bíztatjuk a topikon, a frissen belevágókat
Amúgy nekem is nagyon-nagyon sokat jelent ez a topic, sosem gondoltam volna, hogy így rátok találok. Mindenkiért úgy izgulok, mintha személyesen ismerném, és mostanában már a munkahelyemen is fel-fel megyek néha, ha másra nincs is időm, de legalább olvasom amit írtok!
Szuper lenne valamikor majd egy topiktali, lehetőleg tavasszal