Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Az a helyzet hogy mi csúnyán elkaptunk egy torokgyuszis és társai nyavalyát Kép Peti szombaton éjjel ráadásul fulladt is, azóta állandóan vele alszok este. Szegénynek sokszor nincs is hangja, köhög meg minden. Nem gondoltam hogy így kijön rajta...Kicsit bágyadt néha, de azért rosszalkodik is szerencsére.

Gyerkőcök eszméletlen édesek. Az ikrek olyan kis aranyos, husis, zabálnivalók Kép Hanna kész kis hölgy!! PEti meg olyan cuki abban az egérkés jelmezben Kép

A lakáspiac pangását mi is érzékeltük, úgy néz ki mi nem nagyon tudjuk eladni a lakást bentlakással. Kata! Nektek drukkolok, hogy sikerüljön!! Nálunk lassan kész az alapozás terv meg a fűtés-, gáz-, villanyterv. Papíron már haladunk. Csak jöjjön a tavasz!! Lassan talán megjön az engedély a tervre... Kata! Nektek készen vannak a tervek? Hogy vagy? És tök jó hogy kis puncisotok lesz!!

Boldog névnapot utólag a Balázsoknak!

Eszti! Nagyon izgulok érted!

Puszi mindenkinek!

Kép
edó75
 
 


Edó, sajnálom,h betegek vagytok!Gyorsan gyógyuljatok meg!Kép

Eszti, Te aztán halmozod az élvezeteketKép!

Dia, Ágónál holnap császár, mégsem várták meg a szülinapunkatKép!

Kép
seriff
 
 


Kata, dokinál minden rendben volt?

Eszti, hogy vagytok? Mikor kell menni megint?

Dia, szedtem össze pár ruhát, igazán kb 6-8 db-t,kis hosszú ujjú pólók/pulcsik és még azt kérdezném, h rugdalózót hord-e Panci, mert az is van egy piros, ami alig volt Hannán, 68-s.És akkor vagy odaadom Boginak, vagy elviszem Anyukádhoz, ha gondolodKép!

Kép
seriff
 
 

 
 

Jó reggelt!

Edó, jó h jelentkeztélKép Bár jobb hírrel is jöhettél volna. Petinek sok-sok gyógypuszi!!A nehezén talán már túlvagytok!
Terveken tényleg jól álltok, és a tavaszt így is, úgy is meg kell várni, a kezdéshez. Azt nem is tudtam, h áruljátok a lakásotok.

Eszti, te szegény. Ez tényleg mazo dolog amiket írtál. De már ezek megvannak. Nem tágítgattak téged kicsit azon a vizsgálaton? Mert az tényleg nem túl kellemes. Ilyet talán Serfivel is meg velem is csináltak, de velem csak a szülés reggelén, amikor már tudva levő volt, h este körül baba lesz. Izgi, Eszti!

Velünk minden rendben a doki szerint. Én is jól érzem magam, csak fáradt vagyok, szinte bármikor el tudnék aludniKép Pedig azért alszom 8 órát minden éjjel. Most meg megyünk mindjárt havazni. Olyan szép nálunk még a hó, és Petya nagyon élvezi.

Bogi, mi Diósdon nagyon sokat keresgéltünk telket. De nem találtuk meg az igazit, bár valóban vannak nagyon szép részei. Érden még sose jártam.

na, megyek, h lassan el tudjunk indulni..

Kép

Kép
tikata
 
 


Na, nem a 9-t írtam szerencsszámnakKép....

Kép
seriff
 
 


Jé,az előbbi hsz hova tűnt?

Szóval Ágó "kis"fia, Zsiga, megszületett,4800g és 58 cm. Aki nem ismeri Ágót,annak elárulom, h 155cm magas, igaz a férje meg majd 2m. Kép

Kép
seriff
 
 


Gratulálunk!!
És császár lett végül? Mondjuk ekkora anyai és gyerek méretekkel valószínű.

Hova tűnt mindenki?

Kép

Kép
tikata
 
 


Én itt vagyok, csak a Bazsa megint lelépett külföldre és... Bár anyu most fent dolgozott a héten Pesten és este tud segíteni a fürdésnél. Az egyedül nehéz. A napok egyre jobbak. Olyan kis édesek. Már nyúlnak dolgokért, folyton megy a vigyorgás. Zsomborunk mozgását még kéne egy kicsit fejleszteniKép Ma úgy sütött a nap, olyan jó kedvem is lett ettől. Már nagyon várom a tavaszt.
A hét nem indult jól, a Bazsa benyelt valami fosós, hányós, lázas vírust. Na, gondolhatjátok, 3 gyerekem lett egyszerreKép Nem tudom, ez mindenhol így van??? Bár lehet, hogy tényleg szarul volt... (de hogy ennyire???Kép) Viszont!!! Megvettük végre az Aria Twin kocsit. Hiper könnyű, befér a liftbe, fel tudok vele jönni ÉS, befér a Puntoba is!!! Úgy örülök!!!
Mivel 5 napja működik, talán bátran kijelenthetem, hogy Zsombikám alszik minden hiszti nélkül. Este fürcsi, utána szopi és aztán be az ágyba, de úgy, hogy még ég a villany. A Pancit is ugyanakkor tesszük le (na ő elkezd sikongatni, meg tornászni ezerrel - ijesztő, de szerencsére abbahagyjaKép). Szóval még kis beszélgetés, kezébe adok valamit és kimegyek, villany ég. És elalszanak maguktól. Mikor látom, hogy lassan elalszanak teljesen, lekapcsolom a villanyt. Úgy 5-10 perc. Szóval 9, fél 10-től reggel fél 8 - 8-ig. Szóval édik. Én meg most hepi vagyok, úgy minden miatt.
Miattatok is, hogy így vagyunk egymásnakKép

Na nem érzelgősködöm tovább...
FersikeKép Hát az anyu most szerintem kicsit besokalt Pesttől, nem jön egy darabigKép, nem is tudom, hogy mi lenne a jó. Rugit hordunk. Bogival mikor talizol? Talán neki jobb lenne én meg elmegyek. Ágónak nagy gratula! Mielőbbi felépülést neki. Bár biztos mondják neki, de holnap már járkálni kell ezerrel, még ha kurvára fáj is!!! És ne higgye el, hogy császár után később vagy nem lesz tejcsi, csak fejni kell!!! Sok puszi nekik.
Hannus nagyon édes a képeken. Remélem fogunk azért sokat talizni, Pancival jó barátnők lehetnénekKép (plusz a kis Tivadari Jutocsa)
KatámKép Hát mégegyszer sok puszi a hasadra. Szerintem melőtt elkezdesz vásárolni, mérd fel a kínálatotKép (kell a pénz a házra) A jelmezt tényleg te varrtad? Nem hiszemKép Cuki!!! Jól vagytok? Mocorog a pocaklakó? Drukk a holnapi bölcsizéshez. Ha Pesten jártok beugorhatnátok néha. De már nem is mondom. Ha én Kecsóra mennék, biztos beugranékKép
EsztiKép Hát igazad van nagyon! A mosolyokkal nem lehet betelni. Legszívesebben folyton dögönyözném meg puszilgatnám őket, olyan cukik! Azért sms jön majd ha kis Bence kibújik??? És tényleg nőnek, és tényleg a Zsombi nagyon. Le sem merem írni a 4 hós súlyátKép
Jaj, Serfkó!!! Köszi a köszöntést!! Már hiányozna...
Fitness PussykámKép Mi a tosz az a pilates??? Különben OK a szállás. Remélem valamennyire kinder barát lesz és oda is be tudok majd robogni az új babakocsivalKép A többieknek jó? A márciusi tali szerveződik?
EdóKép Jobbulást Petinek! Vigyázzatok magatokra!!! Drukk a házhoz! Remélem találkozunk már végre hamarosan!
AncsámKép Hogy vagytok? Rémlik, hogy valami utazást emlegettél? Mentek valahová? Ja, és nem ér ilyen e-maileket küldeni, amire még válaszolni is kellKépKép (de legalább sokmindent megtudtam róladKép) Robbie koncertre mész?

Na megyek.
Csók

Kép
diane
 
 


Na persze a rózsaszín sztoriba képzeljetek bele egy jó fél órát amikor mindketten üvöltenek (Panci a hangadó azért) mert már hulla fáradtak voltak és ahelyett hogy az anya lefektetne, öltöztet, hogy menjünk sétálni. De nem adtam fel! Igaz a bugyim is vizes lett, de mindhárman felöltöztünk és sétáltunk!!! (Már a liftben horkoltakKép) Szóval azért ilyen műsor van ám! Na ilyenkor szokott mindenki örülni, hogy csak egy gyereke vanKép
hihi

na keresek valami képet és fekszem is lassan.
pussza

Kép
diane
 
 


hát szóval az újak nincsenek lementve, úgyhogy majd máskorKép

Kép
diane
 
 


Hi,

Dia,, persze, ez eszembe jutott, h Bogival úgyis találkozunk Szolnokon, és odaadom Neki a cuccost, van benne egy rózsaszín naci egy apró folttal, nekem nem jött ki semmivel, de amúgy annyira cukiKép. El se hiszem, h van olyan babakocsi, és ráadásul twin,ami befér egy PuntovicsbaKép! Tesómnak is ez az Aria az álmaKép. És hogy értétek el, h Zsombi is így elalszik?
Nyugi, enyém férj is ilyen, ha beteg, meg sztem minden ffiKép! Nálunk asszem este fog kezdődni, mert reggelre lett beteg, de még mennie kellett dolgozni...
Milyen szállodáról beszéltek? Kivel mentek és hova? na írjad csak le, h mekkorka Zsombi!?
Pilates-re Kata is járt....
Én séta előtt egy gyerekkel is teljesen leizzadok, és mindezt azért a félóráért, amit kint bírunk tölteni, mert vagy Hanci unja meg, h anyája csak lapátol, csak lapátol, vagy anyája unja meg, h szétfagy, ilyenkor, ha Hanci mégis-véletlenül-elaludt, akkor leparkolom a garázsbanKép. Most meg a Te vagy a legjobb barátom kártyát hozta ideKép...
Most hallom, h jó hetünk lesz, harmóniában leszünk önmagunkkal és a világgal-horoszkóp by Csillag Lilla

Kata, hát Te sem jöttél tegnap!Kép Jól vagytok? Császár, persze, mert még harántul is feküdt a drága ZsigaKép Ma bölcsi?

Kép
seriff
 
 


Hello!

Diane ismét jelentkezett, ez felírjuk a naptárba.KépVazze, két gyereked van, aztán mindkettő szunyál, ez nem igazság!!Én ma annyira fáradt voltam, hogy nem volt erőm visszabaktatni a saját ágyamba és a fiam mellett ébredtem 6-kor, napok óta ezt a korai időpontot választja ébredésül, nem baj így legalább napközben többet durmol.
PilatesKép, gőzöm sincs. Kata?
Szálloda jó mindenkinek, időpont is asszem. ha szuper babakocsitok befér abba a nyomoronc liftetekbe, akkor talán egy 4 csilllagos szállóba is befog.Kép
Szóval mikor jössz? nem jössz Szolnokra next week, ott lesz Fersi, meg én is.Kép

Orsikám, A Zuggó family jön velünk Tátrázni májusban. Kép

Márciusi tali: Kata Serfi, és Edó család nem jelzett még vissza.Szóval??????????

Edó, jobban vagytok már? Ez nem krupp volt(írtad, hogy fulladt Peti)?

Ancsa, te merre jársz, nagyon eltűntél!!

Eszti már nagyon szülne, hócipője tele, de már nem kell sokat várni!!

Na csók

Kép

Kép
babszy
 
 


Sziasztok!

Peti jobban van már szerencsére. Hát nem hiszem hogy krupp volt, mert fulladt de pl. nem is tudott köhögni. A krupp meg nem olyan ugatós köhögéssel jár? Bár vmi olyan kúpot kapott amit kruppra is szoktak adni (betegtájékoztató szerint)... Én meg szarul vagyok, pasisan szólva: meg kell dögleni! Ha épp nincs eldugulva az orrom akkor folyik, mint az állat, de a könnyem is patakokban. kivagyok!!

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok, csak esténként már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet. Kifolyik a szemem, egész nap a monitort lesem.

Edó, gyógyulj meg, bár mostanság sokan betegek, én még szerencsére nem kaptam el, remélem, a többiek sem!

Dia, örülök, hogy ilyen szépen fejlődnek a csemetéid, igazán nem lehet panasz az éjjelekre, de látom, hogy ahelyett, hogy aludnál, te ülsz a gép előttKép Jólvan, nem reklamálok, mindig örülünk, mikor írsz! Majd azért azokat az új képeket ha lementetted....köszi..Kép

Szerintem ez a levél, amit mindenkinek küldtem magamról, tök jó, és nem azért mert rólam szólt, hanem mert sok érdekes info lehet benne. Úgyhogy aki még nem tette meg, örülnék, ha visszaküldené...20 perc a kitöltése, ha odaülsz!

Robbie koncertre mindenképpen szeretnék menni!

Bogi, akkor nem a gyerek alszik veled, hanem te vele? Édesek vagytok!
Tátrázás nagyon kafa, én is ajánlom mindenkinek!

Jujj, Orsi, csak beteg férjtől óvjon az isten!Kép Kiscsaj mán kártyázik? Aztán majd egyszer csak a pikk dámát fogja odahozni, és kéri a zsetont!Kép

Kata, Peti tudja már, hogy kistesó ott van bent a pocakodban? Gondolom, szépen növöget, bár már legutóbb mikor láttalak, is kis aranyos volt.
Kisegérke jelmez sikert aratott?
És hóembert is építetek?

Eszti, nem is tudom, mit mondjak, én már nagyon drukkolok, mindennap izgulok, hogy mikor jön az sms! Kitartás! Kitartás! Kitartás! Kép
Most nézem Holló Mártát, milyen kis hasa van, és nemsokára ő is szül. Nem?

Na megyek, pusszantás!
anniecoe
 
 


Eszti, Drága Uradnak Boldog Szülinapot kívánunk!

Ancsa, ki fogom én tölteni, de ma elhúzunk Szolnokra, így ez csúszik még....

Bogi, találka jó lehet, márc. ut. hétvégéje ugyi? De majd megbeszéljük next week! És Nektek melyik hétvégét folglalja el a Tátra?

Kép
seriff
 
 


Serfikém Kép, köszi szépen!

Neked mi is viszont kívánjuk! Kép És mesélj, milyen így a 30 küszöbén? Kép
Vendég
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Látom a babonás 13-as napot kihagytuk!Kép Sebaj!!
Hogy vagytok?
Eszti, rád már úgy gondolok, h legkésőbb két hét múlva, már OTTHON leszel a babáddal, és a nehezén már túl. Ez már olyan kevés idő, h fél lábbal is ki lehet bírni, kitartás!!KépKép És hogy vagy? Gondolom a szüléstől való félelmed, már igazán kezd átalakulni várakozássá, és legyünk már túl rajta állapottá!Kép

Bogi, nekünk is a márc uccsó hétvégéje lenne a legjobb márciusban. Nektek hogy telnek a napok? Jövőre mi is szeretnénk veletek menni Tátrázni, lehet?? (Kata a pofátlankaKép)

Edó, remélem Peti meggyógyult már!! Egy hónap és kezdhetitek az alapozást lassan!! Mi még a terveken rágódunk, de szerintem jó felé haladunk, jók a változtatások, és csak javítanak a dolgon, úgyhogy nem sajnálom egyenlőre az időt. De márciusban, be kellene adnunk engedélyezésre.

Ancsa, itthon? Vagy valamerre? Én is nagyon link vagyok, az ilyen kitöltős, visszaküldös dolgokban, bocsi.Kép Húsz perc az rengeteg idő!!KépKép De majd igyekszemKép

Fersi, te meg otthon. Tök jó lehet, na majd a tavaszi szünetben meg nyáron én is anyukázom sokat, gyerek meg mamázikKép

Dia, írásaidat továbbra is imádom. Írhatnál minden nap, vagy éjjel, és megalapoznád a reggeli hangulatot.Kép Örülök, h jól vagytok, üvölteni meg minden gyerek völt néha hosszú perceket. Hát a szaros pelus mellett ez is velük járKép de azért imádjuk őketKép Képeket várjuk! És egy hónap és itt a tavasz, szuperül tudsz majd menni hosszú sétákra a szép időben az új járgánnyal, nagyokat soppingolni a plázábanKép Úgyhogy kafi lesz!!!

Mi jól vagyunk. Megyünk ma bölcsibe. Pénteken otthagytam két órára. Mikor eljöttem nem volt gond, bezzeg én szenvedtem, szívtelen, dög anyának képzeltem magam. Mikor visszamentem érte, örült, de semmi különös. Mondták kétszer sírt egy kicsit, de ez állítólag belefér. Sütiért még visszarohant a terembe. Mondom neki az előbb, megyünk ma is, mondja jó. Úgyhogy nagy törést talán nem okozott neki a dolog.Kép Most épp Szaffit néz.

Kép

Kép
tikata
 
 


És persze boldog valentin napot mindenkinekKép!!

(nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nagyon nem érzem magaménak ezt az ünnepet. Remélem a férjem is elfeljti, mert én nem készülök semmivel. Van egy ötletem, amit előveszek, ha kapok egy csokrot, de csak akkorKépKép)

Kép

Kép
tikata
 
 


KatámKép
Hát ma is vártalak, csak vártalak, háthaKép.....
Na, volt csokor? Én vettem egy ultra giccses mini könyvet, sokat mondó címmel:SzerelemKép Brutál idézetek vannak benne (egy kis szösszenet:"Vágyaim csak veled adnak életet a mámornak, szívem csak veled fürdik a szerelemben"). Ebből kell majd felolvasnia nekem minden este egyetKépKép!!

FersikémKép Olyan szkeptikus vagy mint az apósom! Feljön hozzánk, ránéz a kocsira és közli, hogy ez nem fog beférni a Puntoba!
Én általában semmit nem bízok a véletlenre. Még a bundazsákokat is elvittem a boltba és bepróbáltam, plusz a szkafanderes gyerekeket. Aztán kivittem, összecsuktam és bepróbáltam a kocsiba ÉS (ezen Bogi azóta is röhög) még a mélynyomót sem kell kivenniKépKép

Ami a májust illeti, egyre jobban kikristályosodnak a dolgok: 6-án esküvőre megyünk (most tudtuk meg); az azt követő 7vége meg Tátra. Szóval utána OK!!!

EsztikémKép!
Minden sms-re azt hiszem, hogy tőled jött!!!!Kép

pussz

Kép
diane
 
 


Na hellósztok,

Kata, szerintem nem lesz gond ezzel a bölcsivel. Icipici síráska még belefér, és lehet, többet nyer vele, mint nélküle. Mármint a bölcsivel. Ennyi idősen szerintem már jó egy kicsit máshol is lenni, mint otthon, vele egykorúakkal játszani, más játékokkal, mint ami otthon van. Kép És ha még süti is van...... Kép
Nálunk már tuti megúsztam a Velentájn déjt, de meg is beszéltük, hogy semmi ajándékozás. Kép
Bogikáék Fersikével sétálgatnak Szolnokon, azért kicsit irigykedem. Kép
Diám, ez a könyv azért ütős lehet, honnan szerzel be ilyen kincseket???? Kocsi marha jó, még a PP katalógusban én is néztem, hogy milyen kis könnyed vázú. Faja lesz! Tavasszal már tolhatnánk is együtt!!! Kép

Én holnaptól kezdem a 40. hetet, és Kata, pontosan úgy vagyok már, ahogy mondod, már nagyon mennék. Most jutottam el odáig, hogy megkérem az uramat, hogy testápolózza már be a lábszáramat, mert nem érem el....meg már nehéz minden, menni, ülni, és ami a legszarabb, hogy alig alszom. Éjszakánként 2-3 óra átlagban, ezt is 10 perces darabokban, amúgy meg fent vagyok, sétálgatok, tévézek, ha van mit. Érzem, hogy a gyerek is már csak épphogy mozgolódik, nincs is helye. Szóval jó lenne, ha már megszületne, szerintem neki is jó lenne már kint. Kép
Ma voltunk dokibácsinál, alakul a dolog, jól beilleszkedett a fejecskéje, már csak egy jó kis lökésre várunk, hogy induljon végre. A szívhangok tökéletesek, szóval még minden ok. Persze csüt-pénteken nincs dokim, se szülésznőm, de állítólag két órán belül felérnek a konferenciáról, szóval azért kicsit izgulunk. Peti is már tök izgatott, dehát nektek nem is mesélem, biztos ti is így voltatok ezzel. Kép

Holnap vagy csütörtökön jön valami melegfront, abban bízom, hátha. A szombati teliholdat is megéreztem, akkor éjjel azt hittem, indul a dolog, de végül nem....

Na jóvan, abbahagyom mára, és pusszantás mindenkinek!
Vendég
 


Cicám, én nem mondtam, h megyek ma Pestre!!Kép És holnap se nagyon hiszemKép Csütörtökön meg megyünk anyósomékhoz.

Volt csokor!! MEglepi már a hűtőben, ha hazajön sütöm ki. Egy kis desszert. Vacsi ugrott, mert most indul Pestre, mert az ingatlanos szerint fel akarták törni a záratKép FújjjKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Fújj, szemetek!!De nem sikerült nekik, ugye?

Pussyka, Kamila Subginicaval lebótoltam a szállást, most várom a válaszát.

Szóval májusban nekünk sem frankó a 14-ei hétvége, utána ok.

Akkor március uccsó hétvégéjén várunk mindenkit, ok? Ellenvetések???Kép

Tegnap jót sétálgattunk Fersivel és a gyerkőcökkel, Hanna szunyált többnyire, Bali meg sandán ,kicsit bizalmatlanul bámulta Fersi nénit, akitől egy irtó cuki katicát kapott. (katica lazán túlélte, hogy legalább 5x átgázoltunk rajta babakocsivalKép

Pussyka, van itt egy rahedli kis ruckó a csajodnak, úgyhogy jövő héten gyertek!!!

Esztikém, tarts ki még, hogy hétvégén meg tudjalak látogatni a kórházban.KépKép

Puszika

Kép

Kép
babszy
 
 


Hahó!

Ma reggel kaptam sms-t, és bevallom, megijedtem! Vagy megnyugodtam? Mindegy, mert végül nem Te voltál, Eszti!
De még ne szülj doki és szülésznő nélkül!

Tegnap voltunk vacsizni, aztán látjuk, hogy mennyi párocska ül a gyertyafényben, hát eszünkbe jutott, hogy ma romantikázni kell, mert Valentin nap van. Ennek örömére jól bezabáltunk, és ma reggel azt hittem, megőrülök, még mindig tele a hasam. NA, hát megünnepeltük végül...Kép

Amúgy no ajándék, szerintem ez az átvett ünnep olyan gáz, illetve olyan giccses amerikai. De látom, mindenki hasonlóan gondolja.

Én még nem tudom, hol leszünk márc. végén, de ha itthon, akkor megyünk Bogi!
Hajrá Szolnok! Kép

Egyenlőre pusszantás!
anniecoe
 
 


Sziasztok!

"Gyönyörű" idő van, így aztán itthon dekkolunkKép.

Akkor május 20 vagy 21 Kmét?OK?

Bogi, elhagytunk tegnap egy 15 cm-s Micimackót,nem találkoztatok veleKép?

Dia,mélynyomóról is tudok,elhiszem én, h befér,csak csodálkozomKép.

Eszti,mostmár várjad meg,míg hazaérnek a konferenciárólKép! 30 után is uolyan az élet,mint előtte, vagy nem volt időm még felfogniKép!

Kép
seriff
 
 


Tényleg Orsi, boldog szülinapot, bár nem tudom pontosan, melyik napon van, de talán beleférek még a 8 napba.
Nem mondjátok, hogy én vagyok a legidősebb.. Kép
anniecoe
 
 


OrsikámKép Honnan tudsz a mélynyomóról??? A rucikat előre is köszi. Szerintem a május legyen szombat.
Én totál kivagyok. Nagyon nyűgi hetünk van, sokat sírnak, a Bazsa melózik ezerrel én meg gyerekeket nevelek... megjegyzem még nincs itthon. Szóval egyedül fürdettem, etettem és fektettem. Mondjátok, hogy ügyi vagyok!!! Különben ha nem lesz sürgősen vége ennek a hétnek én begolyózok. Oltásra már el sem mentem ma, egyedül azt már nem vállaltam. Úgyhogy jövő hét. Á, kész vagyok.

EsztikémKép Olyan jó, hogy írtál!!! Totálisan veled érzek. Én már teljesen kivoltam a végén. És a legszörnyűbb nekem is a nem alvás volt. A Bazsa mindig olyan 8-9 felé ment el, akkor elaludtam mert már hulla voltam, de 11-12 körül már fel is keltem és mint a megváltás jött a takarítónő fél hatkor! Sokszor sírva hívtam, hogy te most fekszel én meg most keltemKép Na mindegy, túl vagyunk rajta, mint ahogy te is túl leszel hamarosan, de azért persze szuper jó lesz! Fú, a közös sétákra már én is gondoltam! De jó lesz!!! (a könyvet a Tescoban vettemKép)
KatámKép Mondtam már, hogy látva Petyus mennyire szerette, én is vettem a gyerkőcöknek olyan zsiráfot! A Zsombi állandóan azt rágcsálja! Olyan cukiKép
Viszont még nem nagyon mozognak a kis gepárdok! Megnéznétek anyukák, hogy nálatok mikor voltak igazi forgások (nem csak véletlen, hanem tudatos, többszöri), teljes kartámasz, ilyesmi? (A tornászvilágbajnoknő adatait most rendhagyónak tekintemKép)
KatámKép Jó utat, bár már ott vagytok, remélem a lakást nem törték fel!!!
Meg még azt akartam kérdezni, hogy szerintetek meddig sterilizáljam a Panci cumisüvegeit (ő este lefejt tejet kap apától, hogy egyszerre végezzünk - a Zsombi nem eszik cumisüvegből)??? És ha elkezdek hozzáetetni, azt is sterilizálni kell? Mármint a tányér, kanál?Kép Vagy ne őrüljek meg?
PussykámKép Szupi vagy! Remélem Kamila tud angolul, legalább olyan minimális szinten mint teKép - és akkor fasza!
AncsámKép Nyugi, még benne vagy a 8ban.Kép (de most már örök harag - nekem megmondtaKép)

Csajok! Le kell fogynom! Undorítóan nézek ki!

na lekoptam

Kép
diane
 
 


viszont lassan 4 és fél hósak és csak szopi van! Ugye ügyi vagyok!!! Lassan lehet, hogy adok Sinlacot, meg majd almát (5-6 hósan gondoltam). Aztán ha majd csökken a szopi megpróbálom leadni a zsírjaimat!
Elmegyek erre a pilates-re ha valaki megmondaná mi a szent szar ez!Kép

Más: A Született jó volt tegnap, nem?? (Mikor nézem mindig gondolok arra, hogy ti is nézitek...)

Ja és a Ben Afflek-et nem kedvelem különösen, de ez az új Axe reklám nagyon jó! Láttátok?

na tényleg lekoptam

Kép
diane
 
 


Hi, hát Bogikával sétáltunk kedden, és beszélgettünk, a mélynyomóról isKépKépKép!
Ne bolondulj meg, én semmit sem sterilizálok, sőt a legelején is kimerült abban, h vízforralóval forralt vizet öntöttem a cumisüvegre, ill. a fejőre, és kész. Most meg olykor még a külön mosogatószivacsot is elfelejtem használniKép....
Enyém csaj 3.5 hósan fordult hátról hasra, a másikat hamarabb, de persze nem írtam fel, de ezt már beszéltükKép. De ne izgulj, minden gyerek máshogy fejlődik, asszem az a normális, ha 6hósan fordulnak hasra-de nincs most itt a gyerekgyógyászat könyvemKép, majd otthon megnézem.....Kép
Rucik Boginál, harisnya és zoknik is vannak, laza gumijú zoknik, de vékonyak....
Amúgy nagyon nagyon ügyi vagy, h egyedül csinálsz mindent, és hogy ennyi ideje csak anyatejet kapnak GepárdkákKép!

Ancsa, még egy hete sincsKép, és köszike!

Nemsokára jön Zita, úgyhogy
á Dieu

Kép
seriff
 
 


Diuskám, ugye most csak viccelsz?
Mi itt egyikünk sem tudja elképzelni, milyen lehet két babával (én legalábbis tuti nem), és az is tuti, hogy le a kalappal előtted, nekem biztos példa vagy, hogy ilyen frankón csinálod az anyuciságot!
És amikor alig bírok az ágyon megfordulni, akkor azért szoktam ám rád gondolni, hogy neked még nagyobb volt a pocid, szóval én nem szólok egy szót sem. Kép
És ha majd hullafáradtan, kimerülten jövök panaszkodni az első hetekben, akkor is megpróbálok rád gondolni, hogy azért nekem mennyivel könnyebb egy manóval.

Szóval, ha ez számít: tényleg nagyon ügyes vagy, és nekem az a könnyedség tetszik a legjobban, ahogyan csinálod a gyerekek körül a teendőket!

És kitartás, holnap szombat!

És még annyit: azért még adj időt a testednek a regenerálódásra, tudod, azt mondják, kell annyi, mint amennyi alatt átalakultunk! Kép

Szülifelikben nem vagyok jó, még mindig nem nézem....
Pilates is zéró.....
Én viszont kinéztem egy jó kis tornát, ugyanott, ahol a kismama torna van, mert ez nagyon bejött, ráadásul ingyé, és itt van 1 percre. Könnyed alakvisszaállító torna, ugyanazzal a gyógytornásznénivel, akivel kismamatornát csináltunk, nem megerőltető, viszont egy kicsit segít visszaállítani a dolgokat a helyére. Aztán majd meglátjuk, hogy el tudok-e menni........szeretnék. Kép

Nálunk amúgy semmi hír, viszont most, hogy egy könnyű náthát leküzdöttem, és újra kapok levegőt, megint alszom legalább 4-5 órát. Na jó, nem egyben, de ilyen luxusra már nem vágyom. Kép

Seriff, ti mikor mentek vissza Kecsóra? Mi van Zitával? Õ nem akar topicozni itt velünk?

Kata, merre?

Pussz
Vendég
 


EsztikémKép, SerfiKép!
Köszi!!! Igen, igen, ezek jól esnek a kis lelkemnek, mondjátok csak!!! Köszi.
Képzeld Eszti, mára virradóra azt álmodtam, hogy megszületett Bencus és a Peti küldött sms-t mindenkinek. Persze igazi férfi módjára (az uramból indulnék ki) totál furcsa paraméterek voltak (74 cm és valami ezer valahány gramm, de onnan is lemaradt egy nullaKép. Szóval mondtam a Boginak, hogy azonnal hívjon, hogy most akkor mekkora is a legényKép) Meg találkoztam a Zitával is, elmentem hozzá fogászatra. Nagy hasa volt és kedves, plusz találkoztam egy volt Verseghy-s csajjal, velünk volt egy évfolyamon, de nem emlékszem a nevére (Serfi te biztos tudod, talán d-s volt, nagy pofájú, mindenkiről tudott mindig mindent, aztán Szolnokra járt a fősulira). Na mindegy találkoztunk, rám nézett és őszinte döbbenet volt az arcán, hogy te jó ég hogy meghíztam, erre én egyből rávágtam, hogy igen, de van 2 gyerekem!!Kép Szóval már álmomban is kísért ez a dologKép
A lényeg, hogy tuti nem véletlen ez a sok Szolnokkal kapcsolatos álom, nagy elkeseredésemben én is erősen fontolgatom, hogy hazamegyek pár napra. (Valaki nem akar megint Szolnokra jönni pár hét múlva?)

Na mindegy, azért jó, hogy tudsz aludni, kell a pihi!!! Továbbra is nagy a drukk és kérlek panaszkodj nyugodtan majd!!! Bár lehet, hogy mintagyerek lesz - eddig is jól viselkedettKép
A torna jól hangzik, nekem is kéne. Azt nem is mondtam, hátfájásilag a helyzet változatlan, csak lehet, hogy már kissé hozzászoktam. Iszonyúan fájKép
Serfikém, akkor nézd meg plíz. (Szóval kidumáltatok! Nem szép!!!)
Ágóék jól vannak?

Pussykám, most akkor mi van a szállással? Hallom már az uram is bekapcsolódott. Elvileg ha sikerül, valami giga jó Neckermann-os árat is kaphatunk...

Ma átjött anyós 2x2 órára. én meg szomszédoltam meg plázáztam, hurrá! Mikor hazajöttem az első 2 óra után a Panci hangosan gurgulázva kacagott mikor meglátott. Hát megzabáltam!Kép

Kata anyósnál.

Pusszancs

Kép
diane
 
 


Diácska, még mielőtt Hannácska kiolvassa a könyvet-ami a kanapén hever- gyorsan leírom, amit találtamKép!
oldalra fordul 3-7 hónap, leggyakoribb:4-5
hasrafordul 5-8 hó, leggyak. 5-6
hasra és vissza 5-9, leggyak. 5-6-7
gurulva közlekedik6-10, leggyak. 7-8-9
kúszik 7-13, leggyak. 9-10-11 (enyém nemkúszott)
félig ül 8-14, leggyak.9-10
felül 9-16, leggyak.10-11-12-13
4kézláb térden mászik 8-16, leggyak.10-13
feltérdel 9-15, leggyak. 11-12
kapaszkodva feláll 9-16, leggyak. 11-14

aztán értelmi fejl. a szem és kéz koordinációjának, a maipuláció és játék tükrében (nem én fogalmaztam megKép)
szemével követ: 1-3, leggyak. 2
kezét nézi 2-5, leggyak. 3-4
kezével játszik 3-6, leggyak. 5
bizonytalanul nyúl, érintget 4-6, leggyak. 5
célbiztosan nyúl, fog 4-7, leggyak. 5-6
manipulál 1 tárggyal 5-8, leggyak. 6

Na egyenlőre asszem elég leszKép! de nyugi, ez csak a nagy átlag, és ha kicsit később, vagy hamarabb, vagy más sorrendben csinálják, az sem gáz!Kép

Ja, asszem Takács Olgára gondoltál, nem?Kép
Ágóék jól vannak, a kis szumóssal edződnek EgymáshozKép.....

Enyém csaj tiszta náthaKép....Utálja az orrszívótKép, ordít tőleKép.


Esztikém, napjaitok 2in1, meg vannak számlálvaKép, mindjárt itt lesz kisBenceKép! Biztosan nagyon várjátok már!Kép

Kép
seriff
 
 


CSajok,szülinapra kaptam egy bringát, állati klassz,évek óta (10) vágytam már egyre,az előbb száguldottam is vele(meg váltottam,na azt se tudtam az meg mi fán terem egy bicajonKép),és van gyerekülés is,úgyhogy ez lesz a sétánkKép! Csak maradjon ilyen idő!Kép

Kata,szeretnék kérni,úgyhogy írok is mindjárt mailt! Ha estleg már ma visszajönnétek,mi megyünk d.u a Jakóba+MalombaKép!

Kép
seriff
 
 


Egy kicsit talán még nagyKépKép

Kép
seriff
 
 


Háj evribádi!
Rendes feleséghez méltón megfőztem az ebédet (már meg is ettem), mostam, pakoltam, és mindjárt vasalni fogok. Egyedül nyomom, mert uram tanfolyamon van.
Gyönyörű idő van, kár hogy nincs most sétapartnerem...Kép

Holnap megyek Varsóba, majd ha hazajövök megyek tréningre, úgyhogy el leszek veszve a jövő héten. De Eszti nem célzásként, de az sms-eket megkapom!Kép

Dia, én is aszondom, hogy dont wörri, mert semmi értelme fikázni magadat! És tényleg nagyon ügyin csinálod a gepárdokkal!Tessék büszkének lenni magadra!!!!! Ha az nem elég, hogy mi azok vagyunk rád!Kép
Én persze mindenkire büszke vagyok közületek!!!!!

Na, kicsit emésztem a chillis babot (kicsit ég tőle a szám..)oszt vasalok. Ó, ezek a házimunkák! Egyszerűen imádom Kép

Legyetek jók, és írjatok sokat, hogy ha visszajöttem, sokat kelljen olvasni! Éljen a napsütés!!!!Kép
Puszi!
anniecoe
 
 


Ancsa, Te aztán nem vagy semmi,csak így chilis bab vasárnapi ebédre!Egészségedre váljék!
Vigyázz Magadra nagyon!

Többiek , mindenki napozik?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

Hannának gyors gyógyulást!! Nagyon vagány a sisakban Kép Serif neked utólag nagyon boldog szülinapot kívánok!

Dia! Tényleg állati jól csinálod a kicsi gepárdokkal Kép és büszke lehetsz magadra!!

Eszti! Gondolok rád sokat! Mindig nézem be vagy-e jelentkezve a skype-on Kép

Mi úgy néz ki meggyógyultunk Kép

Kép
edó75
 
 


Jóestét!

Örülök, h ilyen sokat kellett visszaolvasnomKép
Most alig egy órája értünk haza, de szerencsére a kölök már ágyban, apja meg nyomatja neki a mesétKép Mi meg nézzük majd az üvegtigris2-t! Ízirájder ÖcsémKépKép

Dia, én egy gyerekkel hősnek tekintem magam mikor egyedül fürdetek, fektetek, úgyhogy te duplán az vagy, a szopi miatt meg pláne. Azért ezt nem sok nő mondhatja el magáról!!! És szerintem is jól nézel ki, és majd ha igazán mozoghatsz tudod majd leadni, amit akarsz. A hátfájásra én még mindig a jógát tudom ajánlani, mert a hátfájások legfőbb okozója az izmok merevsége, és a hátizom nem megfelelő erőssége. Ezeket meg a jóga mind fejleszti, erősíti. mind emellett te most igen csini méretű melleket növesztettél (azé egy kisebb szilikon is elég lett volnaKép) és azért ezeket tartani kell, amihez nincs a hátad hozzászokva.

Serfi, szerintem minden gyerek utálja a porszívótKép Hátha nem kell sokáig, és hamar gyógyul a lyányka. Jó volt otthon? Elolvastam a levelet és persze igen-igen. Bunda zsákunk nincs, csak meleg derékaljunk bele. Majd megnézitek.

Eszti, én is sokat gondolok rád. Néztem a telefonom szinte óránként, nem jött-e sms?Kép Jövőhéten mostmár tényleg vége.Kép Jó lesz nagyon!!

Serfi, cuki a bukósisakos kép nagyon!!Kép

Én nem nézem a szülfeleségeket, hanem a grace klinikát. Szomszéd veszi fel, és írja ki, hétfőn kapom meg a szül feleségek uccsó három részét, majd én is képben leszekKép És megbeszélhetjükKép

Na megyek, mert indul a moziKép

Ancsa, jó utat.
Örülök, h Peti meggyógyultKép

puszi

Kép

Kép
tikata
 
 


Sziasztok!
Az éjjel elég horrorisztikus volt, dehát beteg a drágám, most bezzeg még szundít,de a szomszédban meg, felbuzdulva a jó időn(ami elég hihetetlen, de tegnap kb. 16fok volt délben,mikor bicajoztam), kalapálnak 7óta. KösziKép!

Kata, nagyon jó volt otthon, megtanulta Hannácska, h hol a füle, a szme-na ezt mondjuk csak máson mutatja megKép, meg hogy hogy eszik a jó gyerek, hogy csinál a cápa, és hogy adunk puszit-ez utóbbi három uazKépKépKép! Oké, köszi, a részleteket majd megbeszéljük, talán péntek d.u, vagy szombat? Vagy ha meggyógyulunk, várunk, de ma d.u asszem csak meglátogatjuk a dokit az új rendelőjébenKép...
Milyen volt a film?

Edó, köszi Neked is, mostmár jöhet az a Túrórudi-csippantja HannaKép!

NA megyek, mert mégis felébredtKép!

Kép
seriff
 
 


Még ezt a képet akartam, indulás előtt szombaton:Kép

Kép
seriff
 
 


Egyem meg, de szép!!!KépKép És nőtt!!Kép Hiába a mami főztje csodákra képesKép

Hozzánk is jön délután dokinéni, mert köhög a PetiKép Éjszaka nálunk is volt ébredés, reggel meg fél7 óta fent van. Kint pedig tiszta tavasz van, hurrá!!!

Bogica még Szolnokon?

Kép

Kép
tikata
 
 


Dia, ugye most már rendszeresen leszel? ez a pár nap elég bíztató volt!!Kép

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi, Mami főztjét pont úgy nem ette,mint az enyémetKép....Banán,-alma-körte-üveges gyümölcs-és túrórudiKép.
A mi gyerekorvosunk nem jön ki...vihetem a lázasak közé....

Kép
seriff
 
 


Lányok, asszonyok, szia!

Hát így utólag, kicsit szánalmas ahogy mindekiből kicsikartam az "ügyes vagy Dia, csakígy tovább, büszkék vagyunk rád, jól nézel ki" mondatokatKép, de azért nagyon köszi!!! (Kép)
Szóval senki nem akar Szolnokra jönniKép Séta a Tisza-parton, Velünk(!!)? Mindegy, megértem.

SerfikémKép Gyönyörű a csajod! Pont azt akartam amit a Katus, nagyot nőtt!!! Köszi a listát, azért bíztató, még nem katasztrófális a helyzet!Kép Zsombi azért szombaton nyomott egy hasról hátrát tegnap. Bár ez a listában nincs - gondolom ez alap, de azért ez is valamiKép
Hannuskának sok gyógypuszi, menjetek ki a napra!!
Édi vagy ezzel a bicajjal! Azért majd dobjál erről is egy képet!!!
Takács Olga, ez az!! Ne tudd meg, azóta ezen gondolkodtam, de mindig a Halápi d jutott az eszembe! Ágóéknak is puszi (csak most gondoltam bele, hogy a kis szumós közel akkora volt mint a 2 gepárdom!) Zita jól van? Dolgozik még? Pocak?
KatámKép Jó volt anyósnál? Peti nem lesz beteg, ugye??? Azért neki is gyógypuszi.
Jóga!!!Kép Mikor?? Tudom kéne (ciki, de már van kosmodiskem is, lófaszt se ér! Bár az is lehet, hogy nem hordom előírásszerűenKép) És hát a cicik, finoman fogalmaztál, kösziKép

Skypolnom kell, most már tuti. Majd 20 ezer lett a mobilszámlám. Még jó, hogy az uram ilyen megértőKépKép (mikrofon nélkül nem lehet, mi?)

Kép
diane
 
 


Mi most jöttünk vissza, de tavasszal-áprilisban és nyáron randizhatunk a Tisza-partonKép! Neked legalább nem kell sítalpakon gondolkodni a babakocsira....Mamival hétfőn elég mókásan nyomtuk...
Most mi teccik, a váltó a bringán Kép?A bringát fotózzam le,vagy magamat a bringán?Eszméletlen jól mutattam ám-bár nem mondta senkiKép...

Majd azt is megnézem,a hasról-hátrát,az nálunk olyan 8-10 hetesen volt,de persze ezt sem írtam felKép..
Zita jól van,csak az utazást-kocsikázást nem kedveli, pocak télleg kicsi, nem 7hónaposnak néz ki, max 5-6-nak, de azért látszik Rajta,karjain,arcán...Dolgozik, áprilisig, Zoli felesége is terhes, 2hós.
Épp akartam már kérdeznni, h bevált-e a kozmodiszk, de látom,nem, masszírozás?
Ágó nincs túl jól, Zsiga nem csipázza a cicit, be is gyulladt, tegnap reggel 39 fokos láza volt, így aztán megy a táápi, de 100g után másfél órával,újra éhes-na ja,egy ekkora bendőKép. Azt mondták, h van ilyen,az óriásoknál, h nyilván többet enne,de közben a gyomra még kicsi,és hamar megtelik, viszont ki is ürül, és újra éhes lesz, tesóméknál is ilyesmi volt, dee sikeresen legyőzték.

Na megyek, előkészítem a holnapi rakottkrumplit.

Ja és a mikrofon olcsóbb,mint a telefonszámládKépKépKép, de ne izgulj,múltkor Bogival mikrofonnal se jött összeKép

Kép
seriff
 
 


Remélem Petinek nem lesz semmi baja! Puszi neki!

Hanna olyan édes, ahogy így alszik kiterülve. Biztos nagyon elfáradt! Szóval ízlik neki a túró rudi? Feljegyeztem Kép

Hát az éjszakák most nálunk is elég gázosak, éjjel felkel és át akar jönni az ágyunkba. Amikor beteg volt ott aludt. Ha vissza akarom vinni és letenni állandóan felkel. Ma két órát volt fent. Két órát magyaráztam neki hogy ez az ő kiságy és neki ott kell aludnia. Aztán 2 óra múltán miután rongyosra beszéltem a szám, hogy aludni kell meg nincs cici stb. fáradtan ledőlt az ágyába és elaludt.

Dia! Lehet skypolni mikrofon nélkül, csak sokat kell írni Kép

Kép
edó75
 
 


Hello csajok!

Mi is itthon újra.Kép Ugye itt a tavasz végérvényesen!!!??

Serfikém, Hannának sok-sok gyógypuszedli, én télleg azt hittem, hogy csak a foga...és tessék. gyerekek, nagyon édi a Hanna, anyás ő is ezerrel, nem tetszett, hogy föl akartam venni.Kép
Szegény Ágó, nem tudott fejni? Állítólag nagyon szemét egy ilyen mellgyulladás, pláne egy császár után.
A bicajhoz gratula, szép ajándék, pláne ha ennyire sóvárogtál már utána.Kép

Pussykám, lélekben veled leszünk Szolnokon, mért nem jöttél a múlt héten, apjuk amúgy is külföldön volt, nem? vagy azazelőtt volt?? A gépen egyébként szokott lenni mikrofon, mi nem vettünk külön. És igen, csatlakoznék a többiekhez, te egy hős-ősanya vagy, az én uram hónapokig asszisztált a pelenkázásnál is...KépSzállás helyzet???
Te tényleg hittél ebben a kosmodiskben??Kép

Kata, Petyával mizu? Remélem nem beteg. Építkezés, tervek hogy állnak? és te hogy vagy?? Peti várja már a babát? Bölcsi volt ma is?

Ancsa, jó neked hogy megint utazol, bár lehet, hogy neked már tele van vele a hócipőd. Csilis bab király, mondjuk én asszem 2 éve nem ettem babotKép, pedig szeretem.

Most megyek, eltakarítom a rakott karfiolt, amiből egy falatot sem sikerült ennie (finoman fogalmazva) a kis gézengúznak.

Kép

Kép
babszy
 
 


Lehet a rakottkrumplidat jobban ette volnaKép Örülök, h megin itt vagy te is!Kép

az előbb volt itt dokinő, megint antibiotikumot kell adni a Petinek. A múltkor nem adtam be, kb másfél hónapja, most lehet beadom, de holnap megmutatom egy másik dokinak is. (fő a bizalom!Kép) Meg lándzsás utifű szirup kell, a köhögésre. Ez van, sajnos. Engem meg megdicsért, hogy lehet valaki ilyen csinos kismama, mint egy fiatal lány. Óh kösziKép Pedig nem érzem magam annak, hanem egy kialvatlan zombinakKép
Dia, mikor mégy Szolnokra, én lehet csatlakozom hozzátok, főleg ha már szép idő lesz. És van kedved Petit kergetni a Tisza parton, míg én büszkén tolom a kettőt nagy hassalKépKép Azért ez elég állat durva lehet, ha úgy igazából lenneKépKép

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi, köptető, orrcsepp, fluimare....Még csak nem is piros a torka, de váladék csak van, na ezt a fluimare-t még csak csak benyomtam,de az orrcsepp, na ez gáz....Mi lesz a köptetővel?

Kata,de lázas is Pety?Kinek mutatod meg holnap?

Kép
seriff
 
 


Dia, a yahoo-t nem töltitek le?Azon is lehet írva beszélgetni, sőt asszem ténylegesen beszélni is,csak az első szótagok szoktak lemaradniKép...

Kép
seriff
 
 


Eszti, lehet, h ma lesz, van a NAGYNAP Kép! Várjuk a híreket!!!!

El kell mesélnem, h a tegnapi horror éjjel után,ma mindössze 2x10 percet volt ébren Hannácska, és még csak most ébredezikKép! Hurrá, végre anyája is jót aludt!(Apája meg fel se ébredtKép)

Kata, mi lett Pety-tyel? Kihez viszitek ma? VJ-hez? Akkor ma no játszóház? Megkaptad a képet?

Babszy, írok majd mailt talán még maKép!

Edó, azért írtam ám a túrórudit, mert a múltkor mesélted, h Peti mikor meglátta Hanna képét, rögtön nyújtotta feléKép! Tegyél már friss képet a Kópékádról!LégysziKép!

most mennem kell, még mielőtt hangos szirénázásba kezdKép

Kép
seriff
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: