Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Lányok, ha valakinek nincs kedve feltölteni az oldalát, akkor én megcsinálom szivesen, ha elküldi a bemutatkozó szöveget a remka@freemail.hu cimre.

Erika,
feltegyem a kedvenc linkek közé ezt a frameshow linket? Már tettem fel néhányat, nem tudom, hogy láttátok-e. Ha van még valakinek vmilyen kedvenc linkje, akkor irjátok ide, és beleteszem azt is.
A gravirozott ajándék tényleg jó ötlet, ha dohányzik, akkor lehet gravirozott öngyújtót, vagy esetleg valami klassz névjegykártya tartót is.
Kár, hogy nem lakunk közelebb, akkor meg tudnám venni tőled a bébiételeket. Tényleg kár lenne kidobni őket.
Teljesen ledöbbentem, hogy milyen drágák. Martinnak elég kevés bébiételt adtam, mert akkor még volt időm főzni, és a gyümölcsök is épp akkor értek, amikor már ehette. Most viszont semmi friss (bio) gyümölcs nincs. Kép
És szinte az összes gyümölcsös bébiételben van cukor, kivéve a Hipp-et, ami meg több, mint 300 Ft a Tescoban.
És ráadásul Martin is állandóan kunyerál belőle, remélem a zöldségesek már nem fognak izleni neki. Kép
remka
 
 


Én most csináltam!
A mindmegette.hu-t is tedd fel! Köszike!

lola77
 
 


Lola, bent vagy még? Kipróbáljuk a chat-et?
remka
 
 

 
 

Naháááááátt!!! Mindenki el van foglalva a hétvégével :D

Nem is baj!

KELLEMES HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!!!!

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok,

Megjöttünk tegnap délután a síelésből. Szuper volt minden: a szállás, a pályák, a bébipályák, az idő (végig napsütés, semmi felhő, 0 fok)

Úgy indultunk, hogy Réka péntek este belázasodott, a dokinőnk pont ügyeletes volt, elvittük hozzá, kapott antibiotikumot. Sokat kellett szívni az orrát, de nagyon tűrt mindent, semmi gondunk nem volt vele, talán a szokottnál picit hamarabb ébredt reggel (7-kor).
Én is tiszta taknyos voltam (vagyok) és Rolira is átragadt, de semmi más komoly nincs.

Minden volt 10-100 m-re a háztól. Étterem, bolt, kocsma, felvonók, sípálya. Megérte hogy ide szerveztem (bár drága volt), mindenkinek tetszett. Foglaltam jövő év ugyanekkorra.

Roli eleinte nem akart csúszni, hisztizett sokat, a végére azonban nagyon belejött, bár kanyarodni még nem tanult meg. A síoviba nem nyert felvételt mert még túl fiatal volt hozzá (4 évtől fogadják őket inkább), de majd jövőre már be tudjuk iratni.

A társaságunkban volt még 5 gyerek (4-6 évesek) megvert mindenkit, már féltek tőle. Nem is igen akart velük játszani, de így legalább nem kellett állandóan rászólnom. Persze sokat kíváncsiskodott és ment hogy mit csinálnak a nagyok, de mindig hazaszaladt aztán.
Összefirkált a folyosón a falat, itthon sosem csinált még ilyet, de talált egy tollat papírt meg nem, hát játszott mást...
Szerencsére úgyahogy lejött.

Én is tudtam síelni 4 napon délutánonként. Nagyon élveztem, jól is ment az idén, megint merészebb vagyok (nem úgy mint terhesen) és nem is estem.

Remélem a jövő héten többet tudok jelentkezni.
Megnézem a talis képeket, jó lehetett!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Réka a csapban fürdött
Kép
A háttérben lévő házban laktunk
Kép
Apával a felvonós futószalagon
Kép

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Lola: munkából írtam. Van net, időnként olvaslak is titeket, de tényleg nem nagyon vagyok képbe. Akiket ismerek, azoknak természtesen érdekel a sorsa, ezért olvaslak titeket. Most épp anyuéknál vagyunk, onnan írok.
Megvagyunk, munka nagyon jó, Emese még mindig egy tündér. Nagyon rózsaszínes, barbies, hercegnős. Igazi kiscsaj. Nemsoká lesz farsang az oviban, természetesen Csipkerózsika lesz. Az alvás ok. Mindig elalszik és az elsők között. Van, hogy negy háromkor mikor megyek, még alszik. Persze jobban örülne, ha ebéd után mennék érte, de szerintem még így is szerencsés, hogy nem kell egész nap az oviban lennie. Soma már 8 órában van a böliben? Már néha benézhetnél az oviba érdeklődni. Nehogy lecsússzatok. Persze, ha még mindig ide akartok jönni.
Hajnival néha sms-t váltok, Cirmikéről hallok a hugomtól. Ja, Cirmike: tök jó a kép Rékáról a csapban. Már élőben is szívesen megnézném.

Puszi nektek, akit nem ismerek, azoknak is minden jót.

Az őstag: Emeseanyu

emeseanyu
 
 


Cirmike!

Merre voltatok síelni? Nagyon jól néz ki! Nincs egy internet-címed a helyről, vagy némi infód? Elküldhetnéd nekem: kelig@freemail.hu
Szimpatikus a hely, lehet, hogy jövőre mi is megnéznénk...
Idén még csak apa volt, de jövőre már lehet, hogy mi is mennénk.

Köszi: Lilla

Kép
lillaka
 
 


Sziasztok!

SIKERÜLT!
készen van a babatalis albumunk,címe:Babatalálkozó Tatabányán 2006.02.01.
Ha kéri valaki a képeket,szóljon,elküldöm az e-mail címére vagy megírjuk cd-re.

Cirmike
nagyon édes a Réka baba a mosdóban!
Jó kis husis,van étvágya gondolomKép
A legközelebbi talira ti is eljöttök ugye?
Jó képeket csináltatok,szép helyen voltatok.
Már jobban vagytok?

Emeseanyu
ugye lesz farsangi kép a lányodról?
Biztos nagyon szép Csipkerózsika leszKép
A legközelebbi babatalira ti is eljöhetnétek,szívesen megismerénk benneteket.

Lilla
köszi a képeket,megkaptam,írtam e-mailt.

Reni
sikerült a képeket megrendelni?

Angi
elfelejtetted a fiúnév elemzéseket amiket kértem?

Rita
meggyógyultatok már?
Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


bocs,de az album jó címe:Babatali Tatabányán 2006.02.01.
felraktam a honlapunkra a közös albumok közé

Erika

cseriviola
 
 


Lilla,
www.tritscher.at

Szilvi,
örülök, hogy írtál közénk újból. gyere többet ha tudsz!

Erika,
igen legközelebb szeretnék menni, majd meglátjuk hogy alakul, szeretném Rolival kezdeni az ovit itt V.szőlősön. Meglátom mit javasol a dokinő. Holnap jön, Réka kap oltást.
Megnéztem a képeket, tényleg nagyon babás babatali volt, nem olyan verekedős nagyfiús, mint nálunk.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Cirmike!
Nekem is a kis hurkái tűntek fel elsőnek a Réka babán, nagyon édesen huncut a mosdókagylóban. Jó ötlet volt, most még belefért! Kép
Roli nagyon nagyfiús abban a síszerkóban.
Talán-talán rájön, hogyha nem fér meg más gyerekekkel, akkor nem lesz kivel játszania. Meg az oviban kénytelen lesz beilleszkedni, felvenni a szabályokat azért!

Emeseanyu!
Képzeldd januárban terveztem bemenni a Kodály oviba, de még nem jutottam el, talán e hét végén nyélbe ütöm.
Soma is ugyanúgy van bölcsiben, mint Emese, 14.15-re érek oda érte.
Ha tudsz melóban sutyiban, tényleg írj többet!

Erika!
Nagyon jók a képek, hála Isten hogy sikerült megmenteni.

Rena, veletek mizújs mostanában ritkán írsz, ennyire aktív Benedek, hogy lefoglal? Kép

lola77
 
 


sziasztok
Erika köszönöm kérdésedet,meggyógyultunk.sajna csk nagyon ritkán jön össze,hogy sikerül a gép közelébe ülni,ezért nem jöttem idáig.örülök hogy jol sikerült a tali,bár sajnálom hogy nem tudtunk elmenni,majd legközelebb.megnéztem a képeket is,nagyon szépek voltak a gyerekek és még jo hogy elfértetek,jo sokan voltatok.

Hanna is hercegnő lesz a jelmezbálon,nem tudtam lebeszélni,pedig találtam egy tök jo egérkés jelmezt ami nem tul bonyolult és még ötletes is,csak nem tud benne táncolni.ezért azt mondta lesz egérke,de akkor varrja neki báli ruhát.kétféle anyagra meg sajna most se pénzem nincs se időm megvarrni.
igy marad a tökhercegnő.szép jelmez a netről szedtem csak egy kicsit bonyolult lesz megvarrni.
ha jol sikerül nyitok egy kölcsönzőt.Kép

na jol van többet nem irok,megyek haza gyors összedobok valami kaját mielőtt Hanna megjön az oviból.

puszi mindenkinek sziasztok

Rita

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Sziasztok!

Majd szétvett a méreg tegnap óta!Képzeljétek el,mi történt!
Anyós mondta,hogy délután elmegy csavarogni.Gondoltam,hogy a Plusba megy,mert Tatán csak az van nyitva vasárnap délután.Amikor megjött,mondta a Dávidnak,hogy vett valamit a szülinapjára,menjen le,odaadja neki.Mert ha nem tetszik,akkor még ma kicserélheti.
Na már ez se tetszett a Dávidnak.A szülinapja 25-én lesz és hát ő még csak egy gyerek.A szülinap az szülinap,ajándékot kapni akkor jó.Addig meg öröm várakozni (tudjátok,mint a kisróka esetében a kisherceg mesében).
De azért lement hozzá.És mit kapott a 9éves fiam a "nagymamájától"???
Egy FÜRDÕSZOBA SZÕNYEGET! Mondván,hogy ami van nekünk,az már tönkrement (na ez így nem is igaz,mert bár már nem a legyszebb,de még azért kibír egy kis időt,meg ha kell másik,azért arra még telne!)
Mondjátok meg nekem,hogy lehet egy gyereket így semmibe venni,megalázni???

Amúgy nagyon büszke vagyok a Dávidra,mert amikor feljött és megkérdeztem,hogy mit mondott az ajándékra,csak annyit,hogy "kösz,mama"!
De azért nekem megjegyezte,hogy "ugye,anya,ez nem nekem való ajándék?"

Réka!
Ez a mosdókagylós kép valami tündéri!!!Vajon mit gondolhatott Réka baba magában,amikor meglátta a feje fölött azt a csapot?!
Biztos,nagyon jó lehetett nektek egy kicsit kikapcsolódni.Roli agresszivitása féltékenységből fakad? Õ mit szól az ovihoz?Beszéltetek már erről?

Erika!
Megoldódott a sütőtök problémád?A fiúk nálunk sem eszik meg.Én 3 adag kajába szoktam 1üveggel belekeverni és azt osztom 3felé.Répához vagy vegyes zöldséghez keverem hozzá.
Én szeretném kérni a képeket!Megoldható úgy,hogy kiírod nekem cd-re és majd adok helyette üres cd-t? Ha kész odaugrana érte a férjem vagy ha van kedvetek hétfőnként délután dolgozik,beugorhatnátok a mekibe?!

Lilla!
Tőled is kérhetném ugyanígy a képeket?

Angi!
Kösz a névmagyarázatot,elmentettem.

Rena!
Megmaradt a kutya,semmi baja nem lett,csak kicsit szédelgett.Viszont az állatorvost majdnem szétszedte.Úgy nekiugrott a garázskapunak,amikor após porázon vitte ki,hogy a mögötte álló orvos hanyatt esett!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Lola:
Igen, mostanában kevesebb időm van netezni, Benedek sokat nyűgösködik, most éppen jön az 5.foga. Kúszik, de azt nagyon gyorsan, úgyhogy figyelnem kell mindig, hogy most éppen hol van. Bálintnak vettem még egy gyurmát, a rossmannban volt 599.- sok színes gyurma van benne, és műanyag formák, kiskés, henger. Azzal játszunk azóta.
Szombaton volt egy aranyos beszólása, barátoknál voltunk, aztán mi hazajöttünk, fürödni, aludni, a fiúk még maradtak. Bálint azt kérdezte tőlem:
Anya, apát hazatolja majd valaki? Kép Kép Kép

Rita:
A nővérem is éjjel varrja a jelmezt, eddig Dani 2-szer lett első. Teszel majd fel képet?

Cirmike:
Nagyon szép helyen voltatok, és Réka már olyan nagy baba lett!

Erika:
Már megint nem sikerül a képfeltöltés, mert most meg nem látja a cd-t a gép. Lehet, hogy tönkrement. Még jó, hogy 100-at már elkűldtem. De azért remélem nem ment tönkre, mert nincs minden képről másolat, és akkor elveszett.

Találtam egy jó oldalt, hátha valakit érdekel:
www.windowcolor.gportal.hu

Edit:
kutyátokkal mi lett?

KépKép
renáta29
 
 


Edit!

Anyósod vezet a leghülyébb ajándékkal. Ennyire nem gondolni a gyerekre!

Benedek már fel is ébredt, itt van a kezemben. Mostanában kevest alszik, ahogy le akarom tenni sír. Így szoktam olvasni, angolozni.

KépKép
renáta29
 
 


Edit!

Anyósodra nincs szó, azt hiszem ez a legjobb rá "no comment"

Kép
Kép
gangi
 
 


Rena!

Fentebb írtam a kutyáról!Megmaradt,semmi baja.Nagyobb volt az ijedelem.
Benedekkel nem próbáltad még,hogy leültök a földre,magad mellé teszed és úgy játszotok,tanultok?Nálunk a Marci ilyen.Amúgy tök jól elvan,de ha meglát,rögtön jön és húzkodja a nadrágom szárát.El is neveztem bogáncsnak.
Anyóson nem tudok napirendre térni.Ominózus ajándéka itt hever a Dávid szobájában.Nem szeretném betenni a fürdőbe,mert mindig a "kedvesre méltó szeretete" jut róla eszembe.
Nagy bunkóság lenne,ha nekiadnám az anyuéknak? Ott kevesebbszer látjuk!

Nem tudtok valami jó popsikrémet?A fiúknak jön a foga és olyan erős lett a székletük,hogy hiába kenem a feneküket és lesem,hogy ha kakiltak,azonnal tisztába tudjam tenni őket.Mindhármuknak tök piros,pöttyös a feneke.Így még nem jártam velük.Gyógyszertári kencét,Neogranormont és Sudocrem-et használtam,ezek nem váltak be.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Rita
majd teszel fel képet Hanna hercegnőről?
Biztos gyönyörű lesz.Jó ötlet a jelmezkölcsönzőKép

Edit
hogy lehet valaki ilyen az unokájával?Nem normálisKép
Suegény Dávid,tényleg milyen megalázó lehetett nekiKép
Nem kéne így szívatni egy gyereket,inkább ne vett volna semmit,nem?
Milyen kutyátok van?Nem azt írtad a múltkor,hogy nem szereted a kutyákat?
Van róla képetek?
Persze kiírjuk a képeket nektek cd-re és majd megüzenem,hogy hogy legyen az átadása.
Sajnos a Viki nagyon keveset eszik mostanábanKép
Bébiétel abszolút nem kell neki,semmit nem fogad el belőlük,még azt sem ami eddig a kedvence volt.
Csak azt eszi meg amit én főzök neki,de talán jobb ez így.
Viszont se délelött se délután vagy este a cicin kívül nem kell neki másKép
Esténként próbálkozunk a darabossal/kifli,parizer,gyümölcs/de hiába.
Lehet,hogy ez korai neki?
Nálunk is volt popsi kiporosodás fogzáskor és nekünk az Infantumos popsikenőcs vált be/jó büdi,de használt,olyan a szaga mint a ruszlinakKép/
Meg az is közrejátszott a pirosságban,hogy nem volt légáteresztő a pelus.
Én Zepter színterápiás lámpával kezeltem neki majdnem két hétig,naponta 5-6-szor.
Jobbulást a fiúknak!

Reni
sajnálom,hogy nem sikerült az összes képet feltöltened,majd legközelebb.
Mi még csak két foggal büszkélkedhetünk,ha így haladunk mikorra fog kibújni a többi?Kép
Te mit adsz a Benedeknek napközben enni?
Vikivel godok vannak az evés terén,ebéden kívűl nem kell neki csak a cici,már teljesen tanácstalan vagyok.
Köszi azt az oldalt,majd én is töltögetek le onnan.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Edit!
Még a hideg is kirázott, amikor olvastam az ajándékkal kapcsolatban, hogy mit mondott Dávid! Tüneményes, milyen ártatlan még a gyermeklélek!
Azért a férjed ilyenkor nem kérdezi meg az anyukájától, hogy ezt hogy gondolta. Vagy várt volna és vette volna meg valamelyikőtök név- vagy szülinapjára, vagy lepett volna meg bennetek "csak úgy" (bár én ennem sem örülnék, mert tuti színben nem találná el az ízlésünket), vagy inkább ne vett volna semmit! Szerintem - bár egy 9 éves gyerek még tényleg örül a meglepetésnek - ha megkérdezte volna az unokáját, hogy mi a kívánsága, sokkal nagyobb lett volna a szemében!

Krémben nem tudok segíteni, talán a hazipatika.com-on, vagy guglin keress rá!

Rena, ez a hagyományos gyurma, olyan hengeres formájú volt a csomagban? Mert olyat én is láttam, de nem mertem megvenni, nemtudván hogy viselkedik, nem szárad-e ki 2 játszás után?
Édes lehetett Bálint, persze lehet hogy igaza lett, ha kicsit emelgették a poharat is az apák Kép - ez csak úgy eszembe jutott, lehet nem is ittak, akkor bocsi!

Melinda, képzeldd megint rendeltem ruhákat a Somának a babaszobán, 7800-at elköltöttem, de van közte új Prince Oliver vékony pulcsi is, 2 tavaszi kabi is és sok (4) vékony felső, meg egy tavaszi nadrág is, ennyiért üzletben 2 ruhadarabot ha kaptam volna. Hirtelen minden felsőjét ujjban kinőtte, olyan idétlen, hogy a csuklója fölé ér, a bölcsibe meg elég sok ilyen kell most is és tavaszra is.
Na, jól meggyőztem magam, hogy nem is költöttem sokat! Kép

Várjuk a csajokról majd a farsangi képeket!

Na eldugulok, mert megint kisregény lett!

Ja, Rena, hogy vesznek el a képek, ezt nem értem!?

lola77
 
 


Sziasztok!

Edit:
Majdnem egyszerre írtunk tegnap, azért nem láttam amit a kutyáról írtál.
Ha játszunk Benedekkel semmi baja, persze. Mi is szoktunk a földön labdát gurítani, autózni, bábozni, mesélek nekik. Akkor van baj, ha nem vele foglalkozom. Pl. ha ágyazok, vagy főzök, teregetek, vagy Bálintot zuhanyozom (ha kaki van). Meg ha nem mehet be a wc-be, fürdőbe, ha nem engedek valamit, akkor aztán visít mint a malac. De azért nagyon sokszor sikerül lefoglalni, találok neki érdekes dolgokat.
Mi Bepantent is használunk, nekik is volt most sebes a fenekük. Használt.
Pont akartam kérdezni, hogy nem dolgozott-e a férjed a mekiben, mert beugrott, hgoy talán ott láthattam. Meg a bankban is volt ügyfél, de a mekiből is.

Erika:
Úgy látszik, Vikinél vannak ilyen időszakok. De azért annyira ne aggódj, csak igyon sokat, tudok olyan másfél éves kislányt, aki majdnem csak szopizott, nem nagyon kellett neki más. Benedek eszik. Én nem tudok neki főzni, bébiételt kap, meg vasárnap a húslevesből, azt nagyon szereti. Naponta általában 4x szopizik, mellette 5x kap ennivalót, a bébiétel felét szokta megenni, kivéve a kedvenceit, pl. a brokkolisat, azt megeszi az egészet. Darabos kaját nem tud még enni, pedig 11 hónapos lesz, de én nem aggódom. Próbálgatjuk, előbb-utóbb úgyis megtanulja. Én tejterméket, tojást nem adok neki még, kap gyümölcsöt, zöldséget, húst, anyatejet, meg van egy olyan, hogy 7 gabonás pehely a Milupának, ezt keverem gyümölcslével. Ebédre általában valami húsosat kap, a többire vagy gyümölcsöt, vagy bébidesszertet, estére is főzeléket, de csak olyat, amitől nem fájhat a hasa. Mi is adtunk már neki kiflit, zsemlét, de még legtöbbször fuldoklik a daraboktól.
A parízer talán még kicsit korai, ha még szeretnéd lemásolni a kismamás táblázatot, szívesen odaadom.
Viki nagyon jól néz ki, nem kicsi, nem sovány. Milyen a kedve?

Lola:
Szerintem ez nem a hagyományos gyúrma, ugyanolyan,mint ami a tégelyesben van. De majd meglátjuk, én a formák miatt vettem, mert az nem volt.
Férjem nem szokott inni, szombaton ittak, de csak nagyon keveset, inkább csak kóstólgatják a finom borokat. A többiek azért többet, mint ő. De az volt a jó, hogy Bálint nem tudja, hgy milyen az, ha valaki részeg, meg a talicskás mondást sem, csak összekeverte a szavakat. Azt akarta kérdezni, hogy hazahozza-e valaki apát. Egyébként halászlét főztek bográcsban a fiúk, utána meg gitároztak, beszélgettek.

Nekem is el kellene adnom a neten a kisruhákat, nem férünk el. Lola, amiket Te vettél, azok egyesével le vannak fényképezve? Ez a nagy gondom, az annyi idő.
Tök jó, hogy ilyen korán tudsz már menni a Somáért,(tudom, a szabik miatt), de akkor is, legalább még egy év. Nővérem most kezdett dolgozni, és minden nap 1/2 6-ra ér haza.
A képek úgy vesznek el, ha a megírt cd tönkremegy. De tegnap átírtuk. Az egyik videóval volt gond.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Erika!

Azt elfelejtettem írni, hgoy naponta 4x szopizik Benedek, + az éjszakák! Az meg változó, van, hogy végig alszik(az az ajándék nekem), és van, hgoy 5x felébred, meg olyan is, hogy 2 órát nem alszik, csak nézeget, meg beszélget az éjszaka közepén.

Még annyi eszembe jutott, hogy miben eteted Vikit? Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, de hátha az újdonság hatására jobban enne. (ha "beüzelmelnétek" az etetőszéket) Meg nálunk van olyan, hogy Benedek se akar enni, ha meg a kezébe adok valami játékot, akkor nyitja a száját.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Erika!
Amit a Rena írt,az nekem is eszembe jutott.Szerintem már mindennel próbálkozhattok,de mértékkel.Ha iszik és jó a kedve,akkor nem rágódj rajta.
Nálunk a 3gyerek 3féle.De most egyformán nem akarnak enni.Már ott tartunk,hogy tápszer egyiknek se kell.Már nem kelnek hajnal 4-kor,csak 5- 1/2 6fele.Ilyenkor kapnának tápit,de ma Oli 100ml-t evett csak,Marci 60-t,Beni meg 50-t.Na és persze ezek után Olivér vissza se aludt,Marci is csak bóbiskolt.3/4 6-kor aztán ébresztőt fújtak.A napközbeni evés egy tragédia,mindig hisztizik valaki.A Beni meg az Oli mostanában megeszi a Sinlac pépet (próbáltátok már?).Marci viszont darabosat követel:kifli,kalács,vaj,maci sajt,joghurt,parizer.Semmi baja sincs tőle.Sőt!Mindig azt enne!Ha ezeket kapja,képes fél órát(!) ülni az etetőszékben és nyammorászni.Ma reggel már rászólt az apja,hogy nem akarja már befejezni az evést,mert ő már unta az etetést!
Az Olivér csak a banánt fogadja el darabosban,meg kevés babapiskótát jól beáztatva a gyümibe.Beni fulldoklik minden darabostól.
Főzelékben egyikük sem hajlandó darabosat megenni.Ezért én még nem mertem megpróbálni a húslevest sem.
Szóval ahány gyerek,annyi szokás.Barátnőm azzal nyugtat,hogy láttál már olyan 18évest,aki cumisüvegből eszi a tápszert?!Ha nem,akkor a te gyereked is megtanul enni!Az hogy nem egyforma mennyiséget eszik?Hát mi sem mindig ugyanazzal az étvággyal eszünk.
Egyébként ha nagyon gáz az evés,akkor én is szoktam valami játékot a kezükbe adni!
Kösz a krémes tanácsot és a cd-t előre is!

Rena!
Ez a visítás ismerős!Marci is ilyen!Hihetetlen milyen akaratosak néha!
A férjem tényleg a mekiben dolgozik.

Most mennem kell,felébredtek.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Edit!
Kiírom a képeket cd-re, és akkor ha lesz időm, jövő héten beviszem a férjednek.
Lehet, hogy az anyósodnak legközelebb valami játékot kellene vennetek ajándékba (ha nem tetszik neki, még ki is tudjátok cserélni), lehet, hogy észbe kapna. Na jó, ez csak vicc volt, tényleg nem semmi, amit a fiadnak adott ajándékba.

Mi is szenvedtünk mostanában sokat a Dávid fenekével, neki képzeljétek hólyagok voltak rajta. Valószínűleg a kórházban szedett össze valami fertőzést, az sem kizárt, hogy gomba volt. Az orvos írt fel neki többféle kenőcsöt is, úgy néz ki, ez az utolsó most rendbehozza.

Megcsináltam az adóbevallásomat, képzeljétek, még kapok is vissza pénzt Kép
Ez azért lepett meg, mert nem igazán voltam tisztában azzal, hogy a Gyed hogyan adózik. Most tök örülök.

Kép
lillaka
 
 


Lilla!
A férjem azt mondta,hogy anyósnak a szülinapjára (márciusban) 3db járólapot veszünk.Az kb. olyan hasznos,mint az ő ajándéka!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsot etetés ügyben.
Úgy néz ki,hogy valószínű a Viki étvágytalanságát a fogzás okozza,már látni a bal felső foga csipkéjét!

Edit
jó ötlet a 3 db járólap anyósodnak,megérdemelnéKép

Reni
írtam e-mailt,de a válaszodat csak délutánonként tudom elolvasni,a férjem éjjeles és itt alszik ebben a szobában ahol a szgép van.
Ha nektek is megfelel a héten valamelyik délelött egy kis kikapcsolódásra akkor azt előtte való nap fixáljuk le.

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Hugi,Cirmike,Remka,Hajni,Melinda mi van veletek?

Hajni
hogy alakulnak a dolog nálatok?
Mi volt a dokinál?Vagy ez nem publikus?Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Egy kicsit el vagyok kenődve :-(
Olyan ritkán tudok írni, és nagyon-nagyon le vagyok maradva, pedig nem szeretnék!

Van itt még valaki közületek?

Hugi

hugodugo
 
 


Megnéztem az új képeket, rettentően tetsztik, nagyon örülnék, ha meglennének CD-n is.

Cirmike:
Örülök, hogy jól sikerült a síelés, biztos nagyon jó volt.

Edit:
Az ajándékot én sem értem, szerintem nem is fogja ezt senki megérteni. Viszonzásképpen tényleg valami "nagyon-nagyon" hasznos ajándékot kellene adnotok.
Én sajnos nem tudom titkolni, ha olyan ajándékot kapok, aminek nem örülök, de hál istennek a te fiad jól kivágta magát. Szegény, biztos neki is rosszul esett.

A darabos ételek evésével mi is hadilábon állunk, de engem is sokan azzal vigasztalnak, hogy még nem láttak 18 éves gyereket, ahogy pépeset eszik.
Bár lehet hogy ezzel is úgy járok, mint sok minden mással, mert pl. azt hittem sosem állunk rá a napi 5x-i evésre, vagy pl. sosem lesz egy picit is türelemmel, de aztán rájövök, hogy nem "hülye" a gyerekem, csak baba és óriási nagy különbség van a kettő között.

De azért érdekes, hogy mekkora különbségek vannak, az egyik gyerek milyen hamar elfogadja a darabos ételt, a másik meg nem akarja.

Virágnak mostanában kukit adunk, kiflicsücsköt, leveset, amiben van tészta, hátha könnyebben megtanulja, hogy rágnia kell.

Lenne egy kérdésem, bár még nem aktuális. Ma voltunk fent Pesten kontrollon, fél év múlva kell legközelebb mennünk, azaz augusztusban. Arra gondoltunk, hogy a vizsgálat után csavaroghatnánke egy kicsit a "nagy faluban", csak nem tudom hova érdemes őt elvinnünk. A Vidámpark szerintem még korai lenne neki 16 hónaposan, elég zajos, talán az állatkert jobb lenne. Arra is gondoltam, hogy egy jó nagy játszótérre kellene elmenni, azt biztos élvezné, hallottam egy helyet (de sajnos elfelejtettem), bár az az ország legnagyobb fedett játszótere. Azt is ki kellene egyszer próbálni.

Most mennem kell sajnos, olyan rossz, hogy ilyenkor este már senki sem tud jönni, vagy az a kár, hogy én nem tudok korábban jönni, hogy normálisan tudjak veletek beszélgetni.

Mindenesetre majd igyekszem többet írni.

Sziasztok, Hugi

hugodugo
 
 


Jaj, még egy utolsó kérdésem lenne Erikához:
Ha jól emlékszem múltkor azt montad, hogy a Dózsakerti Közösségi Házban lévő babaklub sem az igazi, mert nem jó a közösség? Tényleg igaz, vagy rosszul értettem valamit?
Akkor már csak a máltai maradt?

Köszi

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Sajnos nekem sincs időm mostanában jönni, mert mindig váltott alvás van, szinte lehetetlen a fiúkat egyszerre elaltatni.

Edit,
Hát tényleg érdekes ajándékot választott anyósod szegény Dávidnak. És milyen tapintatos tud lenni egy 9 éves gyerek, hogy még meg is köszöni, és nem mutatja, hogy ez mennyire nem neki való ajándék. Azért kiváncsi leszek, hogy vesz-e még Dávidnak valami mást is, végül is még van rá több, mint 2 hete, nem? Hátha addig eszébe jut, vagy valaki megmondja neki, hogy nem éppen a legmegfelelőbb ajándékot választotta egy gyereknek.

Erika,
Sajnos nem tudok tanácsot adni etetés ügyben, mert nekem szerencsére egyik fiammal sem volt ilyen gondom. Márknak mostanában kezdtem adni bébiételeket, és mindent megeszik, még a sima krumplit is, amit én főzök neki, pedig azt nem szokták nagyon szeretni a gyerekek elsőre.
Szerintem se nagyon eröltesd a darabosakat, ha ő még nem szeretné.

Rena,
Hogy álltok a szobatisztasággal? Képzeld, mi most egy kicsit átestünk a ló másik oldalára. Martin szinte egész nap a bilin akar ülni, és mindig a leglehetetlenebb időpontokban találja ki, hogy "pisilni kell". Amikor Márkot etetem, vagy mosogatok, vagy esetleg leülnék 5 percre a számitógéphez. Kép Van egy olyan érzésem, hogy csak arra használja a bilizést, hogy csak vele foglalkozzak. Kép
Szegény Edit, el sem tudom képzelni, hogy fogja ő megoldani a fiúknál a biliztetést.

Réka
remka
 
 


Erika!

Szerintem többen kéne elmenni a Dózsakertibe és akkor nem csak azok lennének. Így tuti jobb lenne???
Mit szólsz??? Mit szóltok??

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Hugi
ha gondolod neked is megírom cd-re a képeket a hétvégén csak venni kell cd-t mert nincs most itthon.
A dózsakert babaklubbal az a baj,hogy nagyon összeszokott társaság van és nekem ez így nem igazán jön be.Próbáltam velük barátkozni,de nem igazán jött össze.
De persze nem vagyunk egyformák,meg kell próbálni másnak is,lesz most pénteken ha esetleg érdekel.

Angi
szerintem is jobb lenne ha innen a topikból többen el tudnánk menni,legalább így lenne mégegy összeszokott brigádKép
De lehet,hogy csak azért nem tetszett a társaság a klubban,mert mindig nyűgi voltam mikor elmentünk oda.

Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok,

Erika,
N aggódj az evés miatt.
Nekem Roli mindig kevesett evett amikor már nagyobb volt. Múlt héten mikor síeltünk, kicsit beteg volt, így nem volt étvágya (hiába a jó levegő egész nap, alvás nélkül), alig evett. Napi adag kb így nézett ki: 2,5 dl kakaó reggelire, semmi szilárd, (pedig minden nap volt sokféle finomság az asztalon) 2 gerezd mandarin délelőtt, ebéd 2 evőkanálnyi vmi ebédféleség, amit a sípályán kért, a többit én ettem meg, (még jó hogy nem kértem magamnak is), délután pár harapás nápolyi v.csoki (ezeket is mindig meghagyta), egy falat vacsora majd alvás előtt 2,5 dl kakaó.
Ez így ment 8 napig. Tegnap és ma viszont rendes adagjait eszi ismét. Szóval ne aggódj! Majd bepótolja ha minden ok lesz és vége a nyüglődésnek.

Tali? Hol, mikor? lemaradtam...

Edit, csatlakozom az előttem szólokhoz: "no comment" az anyóshoz.
Mostmár tudom, honnan volt ismerős a férjed a fényképen amit még a gyerekek születése után nem sokkal küldtél...még a férjem is mondta, hogy ismeri valahonnan.

Roli megy óvodába tavasszal. De a dokinőnk ajánlása szerint, csak márc.15 után, nehogy hazahordjon sok nyavalyát. Most is a fél ovi üres, annyian hiányoznak. Bárányhimlő, tüdőgyulladás főként.
Arra hogy mindenkit megvert azt mondta helyes, jobb mint fordítva legyen.
Szerinte az is csak előny, hogy nagy akarata van, mindent egyedül akar csinálni, nem fogad el segítséget, legfeljebb megmutathatom neki és ő utána újra előlről egyedül megpróbálja. Ha nem sikerül káromkodik mint a kocsis és üti vágja a dolgokat. Néha ez elég cikis szitu...

Réka tegnap megkapta az oltást, de semmi gond nem volt most sem vele. (kopp-kopp)

Most megyek ledőlök, mert egyszerre alszanak!!! Hurrá!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Szia Cirmike!

Azt beszéltük a csajokkal,hogy most pénteken a dózsakerti közösségi házban lesz baba-mama klub 10-12-ig és hogy oda mennénk.

Szia:ERika

cseriviola
 
 


Edit!

Mindenki úgy járt a férjeddel, mint a mekis reklámban. Mindenkinek ismerős volt valahonnan, nekem is, csak nem tudtam honnan.
Biztos sokat járnak Mekibe a Babanetes családok Kép.

Mi most valószínűleg nem tudunk elmenni a baba-mama klubba, mert kedden lesz a vizsgám, és inkább tanulok, ha van rá lehetőség. Talán legközelebb.

Lilla

Kép
lillaka
 
 


Sziasztok!

Lola:
Ma jöttem rá, hogy Bálint nemsokára kapja a 3 éves oltást. Azt ajánlottad pár hónapja,hogy inkább vegyünk, mert kevesebb a mellékhatása? Előre félek.

Most volt itt a védőnő, Lehet, hgoy mégis kellene aggódnom Benedek mozgása miatt? Igaz, hogy sokat kúszik, gyorsan, meg szépen leül, felmászik a dohányzóasztal polcára, másik oldalon le!!!!!!!!, de már 11 hónapos lesz. Azt mondta a védőnő, hogy azért jövő kedden mutassam meg a dokinőnek. Benedek a fejét is későn kezdte emelni, hát, nem tudom.

Mi nem megyünk a dózsakerti klubba, ahhoz Bálint már nagy, unalmas lenni neki.

1 óra 15 perc alatt Benedek kétszer felébredt, másodszorra Bálintot is felébresztette. Ennyit aludtak.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Anita vagyok,szintén anyuka. Tegnap este találtam erre az oldalra. Én is Tatabányai vagyok és ha lehetne, szívesen csatlakoznék hozzátok. Várom a válaszokat, remélem kapok is néhányat.

Sziaztok: Anita
Vendég
 


Sziasztok!

A péntek délelőtt nekünk sem jó,mert az Olivért akkor visszük a gyógytornászhoz.

Cirmike!
Az orvosotokkal annyiban értek egyet,hogy nagyon jó dolog,ha egy gyerek önálló.Ha kitartó és ez akaratosságban nyilvánul meg.Bár mellékesen megjegyzem,láttam én az óvodában ideges anyukát,mert sietniük kellett és a gyerek önállóan és nagyon lassan öltözött.
De az agresszivitás egyáltalán nem helyes dolog!Gondolom,ti se veritek se őt,se egymást.Tehát ez nem lehetne számára természetes reakció.És abban biztos lehetsz,hogy ezt a közösség sem fogja neki tolerálni!
Azért ennek a verekedősdinek biztos van valami oka!Testvérféltékenység? Vagy valami mese?Esetleg a szélesebb rokonságban lát valakitől ilyet?Én elgondolkodnék ezen,mert ezt nagyon nehéz a gyerekekkel megértetni és őket erről leszoktatni!És ha elkezdi ütni a Réka babát?akkor is azt mondja az orvos,hogy jobb mint ha a tesója verné őt?

Lilla!
Hát igen,lebuktatok mindanyian!:-)))))Mert csak az ismerheti,aki a mekibe jár(t).Kivéve Renát!

Remka!
Láttál már 3 bilit egy sorban?Na én úgy fogom a fiúkat biliztetni.Valószínűleg egész nap bilivel a kezemben rohangálok majd.Ha csak nem tanítom meg őket állva pisilni!
Amúgy a férjem elmagyarázta anyósnak (már sokadszor),hogy nyugodtan megkérdezhet akár minket,akár a Dávidot az ajándékát illetően.Õ már nagyfiú,ezért van elképzelése arról,mit szeretne kapni.És tudja,hogy nem a jézuska,mikulás stb. hozza az ajándékot!Sőt azt is meg lehet neki mondani,hogy milyen összegben gondolkodjon az ajándékát illetően.Aránylag jól megsaccolja az árakat. tudod,mit fog még anyóstól kapni?2tábla csokit meg 1zacskó kekszet!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Ann26!

Persze, hoyg csatlakozhatsz. Én is nem rég csatlakoztam és nagy örömmel fogadnak/fogadunk mindenkit ez alól Te sem vagy kivétel Kép

Írj egy kicsit többet magadról/magatokról! Kiváncsiak vagyunk ám :D

Kép
Kép
gangi
 
 


Edit!

Én nagyon sokat jártam a Mekibe bevallom, de a párodat nem néztem meg Kép bocsi lefoglaltak az ikrek Kép Szerintem jó ötlet anyós ajándékaként 3 db járólap :DDDDDDD

Renáta29!
Nekem azt mondta a dokinéni, hogy aki idén az első oltását kapja annak már az új vakcina van és nem kell fizetni érte.

NAgyon nem ér rá senki Kép A kisfiam meg tuti szeretni fogja a focit, (mint az anyja) szurkolni már tud:

Kép

Kép
Kép
gangi
 
 


Szia Ann!
Először Téged üdvözöllek én is. Válaszolunk persze, amire csak tudunk (valaki mindig tud valamit), de kérdéseid még nem voltak! Kép Mekkora és milyen babád van, merre laktok? Anna a neved, hogy szólítsunk? És kép a babóról/Rólatok esetleg?! Mennyire vagy képben rólunk, bemutatkozzunk nagyjából?

Rena!
Hát ez tök hülyeség, amit a védőnőd mond!!!! És ugyan mit nézzen az orvos Benedeken? Az hogy nem áll még fell? És akkor mi van, van olyan, aki 17 hónaposan tanul meg járni! Nehogy idegeskedj emiatt!
Az oltásról kérdezdd meg szerintem a dokinőt, aztán a döntés úgyis a Te kezedben van, aztán lehet hogy nektek nem lenne annyira durva!

Angi!
Nagyon édes Lackó, ezen a képen igazán hasonlít Rád!

Remka!
Azért gondolj bele, jó "buli" ez a bilizés-dolog, és ez tényleg csak az övé, hisz senki más nem pisil ilyenbe. Kép Azért kérdezgesdd a wc-ről is, hogy azzal is szimpatizáljon!

Rena!
Nekem priviben ígértél egy olyan sütireceptet, amire írtad, hogy még esti nasiként is lehet enni! Majd valamikor lökdd már át, légyszi!

Lilla, kitartást a tanuláshoz! Adóbevallás: én is beadtam a férjemét, mert kapunk vissza mi is pénzmagot, a lakáshitel miatt! Már alig várom... Kép

Cirmike!
Ez tényleg nem sok, amit Roli evett! Amikor valahol vagyunk (nyaralás, vendégség, kerti parti... stb.) Soma is alig eszik, mert minden érdekesebb, nem ér rá olyasmi földi dolgokkal foglalkozni, mint az evés! Kép

Lányok!
Azt szeretném kérdezni, van-e köztetek, aki neten intézi a banki ügyeit, főként átutalást, bankszámlaforgalmat!? Ez érdekelne, természetesen priviben írjatok inkább, ezt nem igazán jó itt a fórumon!

Pénteken lesz a bölcsiben farsang a Somáéknak, csináltak a g.nénik nagy kalapot+álarcot! Hát az én lurkóm már most mondja, hogy nem akarja felvenni!Kép

Megyek, lassan vacsizunk!

lola77
 
 


Sziasztok!

Gangi!

Köszi, hogy válaszoltál. Igazán örültem neki.Persze remélem,hogy majd a többiek is írnak nekem.

Most pedig írok magamról (magunkról) 1 pár sort: Van 2 kisfiam,a Kevin 4 éves és Németországban született, ő nagyon eleven és akaratos. Kisebbik fiamat Rolandnak hívják, ő tavaly oktober 18.-án született itt Tatabányán 4280g-mal! De csak a kisebbik fiunk közös a mostani párommal, őt Lacinak hívják. Én jelenleg GYES-en vagyok a picivel.A Kevin oviba jár, nagyon szeret ott lenni. Egyenlőre nem is tudom, hogy még miket kéne írnom, de szivesen válaszolok a kérdéseitekre!:-)))

Sziasztok: Anita
Vendég
 


Szia Lola!

Örülök,hogy írtál! Egy keveset már írtam magamról. Amúgy Anitának hívnak. A Gál-on lakunk egyenlöre, Laci, a párom hamarosan szeretne házat épitettni. Képet majd teszek fel mindenképpen. A lacinak is vannak gyerekei,(Noémi most 13éves, a Csongor meg most volt 9 éves) de ők sajnos még nem lehetnek velünk!:-(
Igen, jó lenne róllatok is 1-2 dolgot megtudni! Olvasgattam azokat, amit így egymásközött írogattatok, de ahoz, hogy mindent tudjak el kéne olvasnom az egészet, de abban nem igazán vagyok biztos, hogy sikerülne is.:-)
Amúgy, én is neten keresztül használom a bankot, meg persze az átutalásokat is! De, hogy érted azt, hogy priviben írjunk/írjak? Tudod még kezdő vagyok ebben! :-))

Sziasztok: Anita
Vendég
 


Lolát tudnám idézni
merre laktok és esetleg kép rólatok. Az én párom is Laci :DDDDDDDD sőt a kisfiam is :DDDDDD

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Itt küldök egy képet magunkról. Ezt a Laci csinálta.
Kép
Anita
Vendég
 


Sziasztok!

Anita!
Én is üdvözöllek!Örülök,hogy csatlakoztál hozzánk! Nagyon aranyos a családod. Szoptatod a picidet?Milyen baba?Tesó hogy fogadta?
Nekem 4 fiam van: Dávid 9éves, a hármasikrek (Olivér,Marcell és Benjámin ) pedig elmúltak 9hónaposak.Mi Tatán élünk.

Rena!
Mi az amit konkrétan látott a védőnő?Beszéltetek róla?Mert az hogy nem áll,még szerintem sem gáz.Amúgy te látsz valamit a mozgásán? A múltkor említetted,hogy nem kúszik rendesen.Ez még mindig így van?

Angi!
Ez tüneményes kép,nagyon jól elkaptátok a pillanatot!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok!

Most értem csak ide,hogy írjak nektek.
Anita
Üdvözlünk nálunk,szép családotok van.
Mi a foglalkozásod?Hol dolgoztál szülés előtt?
Kinél szültél?Hány cm volt a Roland?
Most mekkora/cm és súly?/
Hol szeretnétek építkezni?

Engem Erikának hívnak,a Bánhidai ltp-en lakunk a férjemmel és a kislányunkkal,Viktória Lilivel.
Viki hétfőn lesz 10 és fél hónapos,8150 gr és 73 cm.
kúszik,mászik,áll,felül,gagyarászik sokat,jókedvű kiscsaj.
Bár pont a babatalin 1-jén mint jó házigazdához illik végig nyafogta szinte az egész délelöttöt,persze álmos voltKépabszolút nem volt jó kedvűKép
Mindjárt teszek fel ide neked képet róla.
Van egy honlapunk is :
http://www.gportal.hu/portal/tatabanyaianyukak/,ide már egy páran megcsináltuk a rólunk szóló történetet és albumjainkat is feltöltöttük.
Ott megtalálod a közös albumjaink címeit is.
Röviden ennyi amit neked akartam írni és eszembe jutottKép

Mi nem megyünk a babaklubba ebben a hónapban,mert sok a beteg gyerek és nem hiányzik egy kis baci.


Lilla
szorítunk neked kedden!Miből fogsz vizsgázni?

Reni
ne aggódj a Benedek miatt,a fiúk úgyis mindent később csinálnak.
Miért baj az,hogy még nem szalad?Én 15,öcsém 18 hónaposan indultunk el és mindketten egyévesen álltunk fel először.
Nincs két egyforma gyerek!
Erről a témáról majd mondok valamit holnap,ide egy kicsit hosszú lenne.
Vikivel biztos jót fognak játszani a fiúk,majd megkergeti a BenedeketKép

Gangi
édes a Lackó azon a képen,anyja fiaKép

És akkor pár kép Viktória Liliről/ahogy azt már megszokhattátok tőlemKép/


Kép
Kép
Kép

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Edit

A Roland most lesz 18.-án 4 hónapos, de hála Istennek még mindig tudom szoptatni. Nagyon édes baba, már születése óta szinte megállás nélkül vigyorog. Még egy hónapos sem volt mikor már elkezdett gagyorászni. Szinte semmi gondom vele, eszik, alszik, és majdnem megállás nélkül igényli, hogy foglalkozzam vele. Ja, és ami elmaradhatatlan: imád tévét nézni. :-)) A Kevin (nagyobbik fiam) ő egész ídő alatt nagyon várta már, hogy mikor jön a tesó, nagyon jól fogadta, /jobban mint vártuk/ nagyon szereti a picit és egyre többet foglalkozik vele, énekel neki, nevetteti, elmeséli mi történt az oviban.
Nem /volt/ nehéz a három picivel, milyen érzés?
Gondolom örültél volna, ha egy lányod is születik, mindenesetre én azt szerettem volna.

Erika

A Lacinak /párom/ van egy Bt.-je azon belül dolgoztam én is, /admisztrátorként/ de mostmár GYES-en vagyok. Amúgy ő számitástechnikával foglalkozik. A Hermándit fogadtam meg és nála is szültem. A Roland 52cm született. Most 3 hete voltunk tanácsadáson, akkor volt 7280g és 68cm. Azt még hozzá kell tennem eszméletlenül sok hajjal született, a múlt héten le kellett neki vágni mert már a szemébe belelógott. A korházba el is nevezték hajasbabának meg moncsicsinek!:-))) Mindenképpen itt Tatabányán szeretnénk építkezni. Nagyon édes a kislányod!!


És KÖSZÖNÖM mindenkinek a szíves fogadtatást!!!:-)

Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!

Anita!
Örülök, hogy csatlakoztál hozzánk!
Az én kisfiam Dávid, most volt 13 hónapos. Õ az első babánk, Kertvárosban lakunk.
Õ sem indult még el, nem is nagyon látszik rajta, hogy akarna, legnagyobb bánatomra.
Bár most már hajlandó úgy is sétálni, hogy fogjuk a kezét. Néhány napja tett pár önálló lépést, most már azt sincs nagyon kedve Kép
Persze nem erőltetjük. Majd jön magától.

Erika!
Úgy vizsgázom, hogy 14-én az Adózás rendjéről szóló törvény a tananyag, majd 21-én pedig a Szja, társasági adó, helyi adók, társadalombiztosításból (írásbeli). Egyik sem lesz könnyű, csak menni fog. Végül is már tanulok rá egy ideje, és miért ne sikerülne?
Csak az a baj, hogy a Dávid mostanra időzítette az éjszakázást. Ma is éjfélig kelt háromszor, majd fél 5-kor, és fél 7-kor végleg felkelt (amúgy 8-kor szokott). Nehéz így tanulni, tök fáradt vagyok. És sajnos mostanában apa sem tud segíteni, mert mindig annyi dolga van Kép
Lehet, hogy lefekszem a Dáviddal aludni ebéd után, de azért pedig kár, mert ugye akkor lehetne a legjobban tanulni. Még jó, hogy legalább ma főznöm nem kell. Nem tudom mi baja lehet a manónak, talán megint a foga nő. De hiába kenem Dentinox-cseppel, így is minimum felsír kétszer egy éjjel. Igaz, amíg nem kentem, addig óránként keltünk. Komolyan, ma éjjel már én is elsírtam magam, hogy nem tudok aludni, nagyon fáradt voltam.
Éljen a kávé!Kép

Majd azért még biztos benézek, azért is szakítok rá időt!
Annyira nem örülök ennek a hónak, megint nem lehet közlekedni rendesen...

Sziasztok:
Lilla

Kép
lillaka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?