Új privát üzeneted érkezett!

Anita, igen, ez annyira jó érzés, hogy meg tudjuk ösztani egymással az érzéseinket. Így olyan, mintha világba kürtölnénk a dolgokat. Én azt se felejtsük el, hogy a sikertelenséget pedig könnyebb úgy átélni, hogy van, akik átsegítenek a fájdalmon. Valahogy fura, hogy nem is ismerjüke egymást személyesen, mégis úgy beszélgetünk egymással intimitásokról, mintha ez nem így volna. Kicsit sem érzem személytelennek ezt a fórumot, főleg, mivel néhányunkat fotóról ismerhetünk Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi teljesen igazad van tényleg nagyon jo ez a topic!még nem láttam senkit se már most ugy érzem mintha mindenkit ezer éve ismernékKépés nagyon jo ha van az embernek olyan akivel megbeszélheti örömét bánatát a családon kivül és hogy tapasztalatot cserélünk!

Lassan elindulok az orvosi uton csak még nem tudom mikor tudunk hazamenni legközelebb ugyanis férjem nagyon bevan táblázva de majd alkotunk valamit!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Zseppynek február 2-án megszületett a kislánya, Enikő Mirtill (3200 g, 50 cm)!!!!

Nálam a helyzet változatlan, a közérzetem nem a legjobb, a 24 órás émelygés változatlanul megvan, de a babával hála Istennek minden rendben van, szombaton voltam UH-on, volt szívdobogás és a végtagkezdeményeket is lehetett látni! A mérete alapján 3 nappal "fiatalabb", mint az utolsó menstruáció szerint, de ez persze még változhat.

Anita!
Drukkolok!!!!

Virág!
Nem szabad feladni!!! Ha haza tudsz jönni, menj el dokihoz! Szerintem a Családtervező központban akkor is fogadnak, ha nincs TB kártyád!

Cupicica
cupicica
 
 

 
 

Most mennem kell de késöbb még benézek rátokKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Cupicica!Mond meg a nevembe zsepynek hogy sok boldogságot a kiscsajszihoz és egészséget kivánok nekik!

Szörnyü lehet a 24orás émelygés de szivesen átvenném töledKép

Megnyugodtam... és ezért hála nektek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Voltam dokinál. Csináltak uh. minden rendben van úgy néz ki.Kép 7. héten vagyok e szerint is, 9.5mm a méret. Már szívhang is volt, de még nincs olyan kis embrióformája. Ha sikerül jól lefényképeznem a kapott képet akkor felteszem.
Jövő héten megyek vérvételre, vizeletvizsgálatra és újabb uh-ra. A doki 9. hétig minden héten akar uh, hogy biztosak legyünk minden jól halad-e.

Virág
Nem szabad feladni. Ha nincs más megoldás akkor tényleg gyere haza, egy kivizsgálásra. Jó az, hogy a férjed is hajlandó kivizsgáltatni magát, ugyanis a legtöbb férfit erre nem lehet rávenni.
Tehát fel a fejjel.Kép
Bár még nem jött meg ahogy olvasom. Remény még mindig van.

Anita
A vérzés kimaradása utáni 3. héten már szívhangot is fogsz látni. Addig csak petezsákot. Te döntsd el milyen korán szeretnél menni. Én Dáviddal nagyon korán mentem így 2 hétig nem láttam semmit.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Cupicica

Zseppynek üzenem: gratulálok a kislányához! Kitartást és sok boldogságot kívánok neki.

Neked jobbulást, sokkal jobb közérzetet.
Szuper, hogy a babóval minden rendben van.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Anita!
Mivel jan.1-én jött meg utoljára neked is és Rimarnak is, hivatalosan egyidős terhesek vagytok. De persze eltérés van a pé különböző időpontja miatt. A hivatalos számítás az utolsó vérzés első napjától indul, így hivatalosan mindketten okt.8-n szültök. Persze majd az UH-on lehet,hogy korrigálni fognak. Ezek szerint ma lehetsz "hivatalosan" 5+1 hetes terhes. De Bufonak igaza van, a vérzés kimaradása után 3 héttel érdemes UH-ra menni.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Zseppy!
GRATULÁLOK!

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Bufo köszi a biztatást!Igen a férjem hajlando rá aminek nagyon örülök és ráadásul nem is én kértem hanem ö ajánlottam fel!
hát az hogy nem jött meg,nekem a teszt után már nem ad biztatást a multkori két honap késés után!Most is a höm volt ami biztatott ezért csináltam tesztet!Remélem minden jol fog haladni az UH-kon és utánna is,és lesz egy gyönyörü kislányodKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Köszi Lányok. Majd meglátom, igazából addigra már eltelik 1,5 hét. Nem tudom, hogy bírom ki addig, hogy ne lássam. Ha a 28 napos cikushoz nézem, akkor addigra több mint 2-3 hét telik el. Na tényleg nem tudom, nem firtatom, addig még kell egy pozitív teszt is.

Gratulálok Zseppyéknek a babához!!! Sok-sok boldogságot!!!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Én is gratulálok Zseppynek!!! De jó neki!!!

Cupicica! De jó, hogy előkerültél!!! Irigykedem a 24 órás émelygésed miatt!

Bufo, de jó, már volt szívhang? Húúú, micsoda fantasztikus érzés lehetett! Bár rajtam kívül már szinte mindegyikőtök tudja, milyen érzés lehet ez! Kép Néha úgy érzem, hogy a korom miatt le vagyok maradva egy kicsit.

Virág, teljesen együttérzek!

KépKép
titi_27
 
 


Most gondolkodom... jól gondolom, hogy akkor kellene többet akciózni, mikor a leesés követően felmegy a hő? Mert eszerint nekünk tegnap kellett volna. Van még arra szerintetek esély, hogy a tegnapelőtti és a mai elég lehet? Feltehetőne, ha most van peteérésem... amiből most sajnos semmit nem érzek. De szombatra ugye leesett a hőm, tehát lehet.

KépKép
titi_27
 
 


Titi elég igen!köszi az együtt érzést

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Titi!
A pé-t majd automatikusan be fogja rajzolni a ferty, és szerintem az akcióitok is jókor voltak: Kép
Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Titi
Szerintem van rá esély, hogy baba legyen belőle.
Mi 11, 12, és a 14 napon voltunk együtt és ebből van most baba. Dáviddal pedig 11, 12, 16 napon. Bár akkor nem számoltam csak utólag kb így jött ki. Nekem szabályos 28 napos ciklusaim voltak, késés nélkül, vagy max 1 nap.

Nem vagy lemaradva én 28 éves voltam amikor Dávid született. Különben is most már inkább 30 felé szülnek a nők, tehát ne izgulj. Szerintem nem késtél el.

Virág
Bizom benne , hogy kislány lesz, de ha mégsem azt sem bánom fő, hogy van. De akkor nekifutnék harmadjára is a dolognak, igaz erről még csak egyszer beszéltünk.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Tényleg, Virág! Erről jut eszembe. Hivatalosan a megjövetel előtt 14 nappal van a pé. Ha neked ilyen hosszú a ciklusod, lehet, hogy még nem is volt pé-d?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Tücsök

Nagyon csöndben vagy. Remélem nem vagy elkeseredve.
Lehet, hogy a teától visszaáll a Zsolti születése előtti cikusod? Akkor rövidebb volt mint most, ugye jól emlékszem?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Tücsi a feriti is késöbbre rakta a pé-m és az a baj akkor nem vlt itthon a párom!ez a honap veszett!de a mostanin gyakorolunk még!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


megnéztem és a feriti 31ére rakta a pé-m(igaz szerintem ez nagyon késön van) de 30án volt akcio mielött férjem elment!!!!!!akkor van egy kis remény

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, persze, hogy van remény. Addig, amíg nem jön meg, addig mindig van!

Jaj, remélem, tényleg adok esélyt ebben a hónapban a babának. Kár, hogy a párom nem makkegészséges, mert akkor azért kicsit gördülékenyebben mehetnének a dolgok. De így örülök, hogy rá tudom bírni szegénykémet a mozgásra! Kép A fogfájásnak nem tesz túl jót a ficánkolás.

Ha ez a tea Mesinek bejön, szerintem Virág Neked is meg kellene próbálnod, hátha rendbe teszi a ciklusod. Első körben már ez is nagyon jó volna. Persze, még ne kiabáljuk el, mert még ugye mindig nem jött meg!

KépKép
titi_27
 
 


Bizony a teát is ki fogom probálni meg mindent amit ajánlotok csak legyen már babaKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Te, Mesi! Ez a hónap Neked aztán igen esélyes!!! Nagyon jó a görbéd, hát, az együttléteitek pedig részemről irigyelnivalóak! Szóval, talán már ott ficánkol benned egy kicsi Mesi! Kép

KépKép
titi_27
 
 


Virág, én azt javaslom, tűzz ki magadnak reggel egy időpontot. Pl. minden reggel felkelek 8.00-kor megmérni a hőmet. És tégy így, minden reggel ugyanakkor, még ha nem is ébredsz fel szó szerint, mérj hőt. Ne napközben, hanem reggel! Én hétvégén most is így tettem, hiába aludtam délig, 7.30-kor felkeltem, megmértem, és visszaaludtam.
Mert ha jól tudom, Te vagy a mi délig alvónk, ugye? Bár akkor nem értem, ma is itt voltál már reggel... most akkor hogy van ez? Kép

Mert akkor legalább a peteérésed szépen látható lehetne, és célzottan be tudnád azokat a napokat tervezni, és rá tudnál erősíteni.

Remélem, nem írtam hülyeséget, bennem csak az maradt meg, hogy nem tudsz minden reggel hőt mérni, hanem mindig délben méred, ugyanabban az időpontban. Jól emlékszem?

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Bárcsak igazad lenne! Szerintem te tuti sikeres leszel ebben a hónapban, képzeld egyszerre lennénk szinte kiírva! Bár én túlhordós típus vagyok, Zsoltikát is 11 nappal hordtam túl.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Tyűűű, szép álmok! Sőt, ráadásul egy kórházba is járnánk! Kép És még egyben is szülnénk! Tuti találkoznánk!
Tényleg, kinél is szültél?

KépKép
titi_27
 
 


Tyűűű, szép álmok! Sőt, ráadásul egy kórházba is járnánk! Kép És még egyben is szülnénk! Tuti találkoznánk!
Tényleg, kinél is szültél?

KépKép
titi_27
 
 


Na, már megint sikerült kétszer elküldenem az üzit.

KépKép
titi_27
 
 


Ajj-ajj, szúrkál a hasam lányok. Lehet, hogy még csak most van peteérésem?

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Nem lehet, hogy már ágyazódik befelé a baba?
Én Bencsik dokinál szülnék. Te is a Szent Imrében? Nem is emlékszem rá, bocsi: Kép Te kinél? Lehet hogy 1 szobában is lennénk....

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Titi a hömet mindig ugyanakkor mérem jol tudod!nekem a reggeli méréssel az a baj mint irtam reggel hogy nagyon alacsony majdnem kihülés szerü!34-35 minden reggel azért szoktam 11kor mérni mindig szépen lenyugszom ara az idöre és ugy mérem igy mindig ugyanugy jelez!Tücsi legtöbb elsö szülö nö tulhorja én is tulhordtam 10nappal de nem bizti hogy a másodiknál is igy lesz!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Mesi, én Bálint Balázshoz járok, és nála is tervezek majd. Hogy ágyazódik be? Hát, nem tudom, de ez fura érzés... lehet, hogy még csak a peteérés, bár szerintem a görbe alapján már túl vagyok rajta. A fene tudja! Mindenesetre, én tartom magam az elhatározáshoz, és nyugodt vagyok, nem élem bele magam semmibe, a múltkori csalódás hatalmas volt.

Tök jó volna együtt babásodni! Kép

Virág, értem. De ha ilyen kevés reggelente, akkor is látod a változást. Bár, gondolom, így is látod azért. Nekem annyira szépen mozog, már vártam is, hogy leessen, le is ment, igaz csak 2 tizedet, aztán felment megint 2-t.

Kíváncsiság kedvéért megmértem hüvelyben is, húú, hogy ott tényleg mennyivel magasabb a hő Kép

KépKép
titi_27
 
 


titi igen igy is látom a változást!és nekem ilyenkor van normális 36os höm vagy jobb esetbe magasabb!hát nem tudom most megint belém beszéltétek hogy lehet baba van kezdek megnyugodni de kételkedem is!wááá már jo lenne 3honap mensi nélkülKéputánna meg még hat Elöbb mondtam a férjemnek hogy nekem tényleg akkor biztos a baba ha már nagy a hasam!na majd este jövök!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Szegény Virág, hát nem lehet egyszerű. Mesi, rajtad a világ szeme, ha tényleg bejön ez a tea, akkor Virág, muszáj Neked is kipróbálnod!

Virág, ez a reggelenti 34-35 fok, az tényleg nagyon kevés! Na, de akármilyen kevés is, akkor is látszik az emelkedés, és csökkenés.

KépKép
titi_27
 
 


Hát, ez fura, nem tudom, nem értem, létezik, hogy tényleg most volna peteérésem? Végülis szombaton mértem 36.2-t, tegnap és ma 36.4-et. Akkor ez lehet, az, ugye? Egész délután szúrkál a hasim. Még mindig! Szerintetek a beágyazódást is lehet érezni? Mesi, bár igazad volna! De nem, akkor sem élem bele magam!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Úgy látszik a teám egy hatást biztosan elért: visszaállította a szülés előtti 28 napos ciklusmat erről a hosszú 32 napról. Tegnapelőtt ugyanis tuti megvolt a pé-m, mert ma már 36,9 voltam reggel. De jó lenne.... Inkább nem élem bele magam. Holnap megyek dokihoz, de azt azért meg fogom neki mondani, hogy 3 napja volt pé-m, pont akkor lenne a beágyazódás, nehogy megzavarja a vizsgálattal!!!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Tücsök
Hú ez jó hír. Úgy látszik minden rendbe jön és visszaáll a régi helyzetbe.
Ez a tea az amit összekevertél abból a sokféle növényből? Nagyon szurkolok, hogy összejöjjön a baba. Holnap mégy dokihoz ugye?

Anita
Mi a helyzet? Csináltál újabb tesztet?

Virág
Hogy vagy? Nem jött meg még ugye?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!
Sehol senki. Mindenki alszik?! Kép
De jó nektek én már dolgozom!!!
Rimar, Te már voltál orvosnál? Ha még nem mikor mész?

Virág! Mi újság veled?

Mesi! Szerintem mond meg a dokinak, amit éreztél, bár szerintem úgy is érezni, vagy látni fogja a méhnyálkahártya vatagságából, hogy volt-e pé-d. Lehet, hogy már tud is valamit mondani. De jó volna.

Titi: Szerintem lehet érezni, nekem is fájt a hasam szombaton, amikor meg kellett volna jönnie, aztán azóta se jött. Bár nem tudom, hogy azt éreztem-e, szerintem ez mindenkinél más.

Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Szia Zsuzsa!

Igen csináltam új tesztet. Halvány, de pozitív. Azért jól látható, csak nem olyan éles, mint a teszt csík. Csütörtökön, a párom megnyugtatására csinálok azért még egyet. De én már tudom, hogy az is pozítiv lesz. Ez a teszt 20ml-es volt, majd veszek egy érzékenyebbet, aztán, megnézem azt is. Csak azért, hogy a drágám megnyugodjon.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


jaj, Anita! Ezt csak így mellékesen mondod!
Ez REMEK! GRATULÁLOK!!!

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Már frissítettem is:

Kép

Virág, veled mi újság?
Titi, mennyi a hőd?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Virág!
Pont most olvastam egy másik topicban, hogy létezik olyan, hogy kimarad egy vérzésed. Figyelgesd csak szépen a hődet, előbb-utóbb jön az a pé.

Virág, Titi és persze Én: hajrá!
Kép

Ezt nem bírtam kihagyni Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Köszi Mesi! Nagyon ari vagy!
Kaphatok majd egy édi számegyenest is?
Remélem, nem kiabálok el semmit. Már annyira szeretném tudni, hogy minden rendben van-e. Ezt a babót nem szeretném elveszíteni. Most megadok neki mindent. Elevit, napi 2 l folyadék,gyümölcs, rendes kaja.
Azért a gyomrom folyamatosan fent van a torkomban.
De még türhető.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita
Halvány pozitív teszt is pozitív. Ezt csak ilyen félve mondod. Jújj úgy örülök!
Nagyon gratulálok!Kép
Remélem a rosszullét elkerül. Én szenvedek tőle, és már szeretném ha legalább nem egész nap hullámokban jönne csak reggelre korlátozódna.
Nyugodj meg nem fogod elveszíteni a babát. Minden rendben lesz.

Tücsök
Hajrá neked! Ez a hónap a tiétek Titivel, és szerintem most sikerülni fog.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!!!

Anita, ez nagyon jó hír!!! Hogy Te mennyire tudtad!!! Kép Gratulálok, hisz halvány csík is csík!

Virág, ugye nem jött még meg???

Mesi, ez nagyon jó hír, tuti, ebben a hónapban Te is babás leszel!!! Tudom, érzem, hisz mindent megteszel az érdekében, sőt, a peteérés is meg volt, nagyon örülök neki. A dokinak mindenképp szólj róla.

Én nem tudom, mi van velem, ma is mértem hőt, csak 36.3. Nem értem, nem megy felfelé, miért lehet ez? Tegnap, mikor együtt voltunk a férjemmel, néha azt hittem szétszakad a hasam alja jobb oldalt, nyomásra nagyon érzékeny. De a hőm nem megy fel!!! Mesi mi a véleményed? Szerinted mi a fene lehet? Már a 17. napon vagyok.

KépKép
titi_27
 
 


Köszi Zsuzsa, remélem úgy lesz, és nem lesz baj.


VIRÁG!!!!!!!!!!!!!!Merre vagy???????? Miért nem írsz????????????

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Szia Titi! Köszi neked is!

Én ugyanígy voltam, olvasd vissza mikor ezt írtam. Nekem is ingadozott az elején ott lent a béka segge alatt a hőm aztán, egyszer csak megindult felfelé. Ne aggódj, ha voltatok együtt nem lesz semmi baj!

Ez a hónap a tiétek, ezt megbeszéltük.
Már csak azt nem tudom Virág velem tart-e vagy veletek. Jó lenne ha adna magáról hírt.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi!
Dobj egy hőgörbét és kielemezzük. Lehet, hogy tényleg csak tegnap volt pé-d, de ha volt akció is, akkor semmi probléma nem lehet.
Én is felteszem az enyémet:

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Csak nem tudom lekicsinyíteni a görbém. Hogy a csudába tudom lejjebb vinni a ciklust, hogy mint Neked Mesi, a mai napig mutassa az állásod. Nekem a múltkori 33 napos ciklust hozza alapból.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!
Anita!
Még nem voltam dokinál.Amikor decemberben voltam nála ún. terhesség előtti teljes generálon, akkor megbeszéltük, hogy ha sikerül a baba, akkor a második kimaradt menstruáció után keressem fel, szóval kb. 6 hetesen.Előtte ugyanis tényleg nem sok értelme van.Ez pedig febr vége márc eleje.Azért már nagyon kíváncsi vagyokKép

Jaj!Én olyan hülye vagyok!Egy másik topicban elkezdtem olvasgatni a toxoplasma fertőzésről.Hát nem kellett volna!Nekem is van két cicám.Többet nem olvasok ilyeneket!

Bufo!
Te mikor kezdtél el rosszul lenni?Hányinger, ilyesmi?Én még nem érzek semmi ilyesmit, mondjuk nem is biztos, hogy lesz.Szedem az Elevitet is és az is csökkenti.

Anita!Elfelejtettem: Gratulálok!KépKépKép

rimar
rimar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?