Új privát üzeneted érkezett!

Na sikerült feltennem a képet.Az előzőt a párom tette fel,de most megmutattam,hogy én is tudok.
Évianyu:Igen a Keszeg a párom.Õ pedig a képen a Mini Keszeg.Majd meglátjuk,hogy mi lesz hétfőn.Dávid fogjuk rá jó baba,csak mostanába nem akar este elaludni.Most is egy órát üvöltött a kiságyába.Õ bírta volna még,csak én nem.Egyébként pedig a cumisüveget nem fogadja el,akárhány cumit vettem már rá,csak a cici.Na ez nem baj,csak legyen még elég tejem.Mindig attól félek,mi lesz ha nem lesz neki elég.Miből fog tápszert inni?
Na megyek én is aludni!
Sziasztok!

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Jó reggelt!

Hát a film nem az év filmje(látom tegnap kijött a német vénám a film címében sch Kép), az biztos, de egyszer meg lehet nézni (már csak BP miatt is). De a fagyiért meg a csokis pálcikákért kár volt. Ilyenkor reggel mindig úgy megbánom, miért nem bírtam ki hogy nem eszek? Ráadásul tök rosszul is vagyok tőlük!
Anita: Dávid ezen az ülős képen tiszta apja. Már így ül? Én is ma tervezem, hogy összeszereljük az etetőszéket, bár lehet, hogy még használni nem tudjuk, de legalább letisztogatom. Az nem baj, ha nem kell neki a cumisüveg. Miért lenne kevés tejed? Ha ugyanúgy szopiztatsz, mint eddig, akkor semmi baj nem lehet. 6 hós kortól meg úgyis jön a kanalazás, szerencsés esetben nem is kell üveg. Nálam is Ákos cicikirályfi volt egész mostanáig, de nekem abba kell hagynom egészségügyi okok miatt a szopit, úgyhogy kénytelen tápizni. Ja, egyébként ma reggel megint megszopiztattam. Figyeljétek meg, addig vacakalok, míg megint lesz egy mellgyuszim, és akkor aztán tényleg cici nyista lesz. De komolyan, nem megy ez csak úgy egyik napról a másikra.
Erősen próbálkozunk a cumi-gyongyó elalvással is, most is Ákos a kiságyában próbál elaludni, hát van sírás, hasrafordulás, de muszáj lesz megszoknia szegénykémnek. Ma reggel fél 7-kor kelt, most várom, hogy visszaaludjon, akkor én is visszafekszek (Virág papánál van).
Most megyek, szép napot mindenkinek!
Évianyu
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem mi megjöttünk a holnapi klubból. Nagyon utolért a kórság, és nem lenne korrekt, ha ilyen torokfájással bébik közé mennék. Szóval tali elhalasztva részünkről, márciusban újra megpróbáljuk.
Látom nincs mozgás, mindenki sétálni ment a napsütésben. Én is készültem, de Emma most ébredezik, aztán kajál, addigra meg besötétedik.

Anita!
Nagyon jóképű Dávid fiatok! Milyen ügyesen ül.
Azt hiszem lassan mi is elhozzunk az etetőszéket, mert a hordozóban állandóan előre akar dőlni, elég nehéz eltalálni közben a száját, bár ha nagyon éhes, akkor tátog, mint a fióka.

Megyek, dolog van, jelmezt válogatunk össze, Bori kitalálta, hogy bohóc lesz, vagyis cirkuszi társulatnak öltöznek, és ő lesz köztük a bohóc. Nem nehéz jelmez, csak rá kell találni a megfelelő ruhára.

Sziasztok, este még bekukk!
Angi
cipó
 
 

 
 

Szerintem mi sem megyünk holnap,mert Dávid úgy ahogy kezd már meggyógyulni,és nem akarom,hogy valamit elkapjon,mert a héten kapná meg a szurit.Majd a legközelebbire.A kis mókusom így ette egyik nap a tejpépet az asztalnál.
Sziasztok,még este lehet,hogy jövök,csak most még neki kell állnom süteményt sütni.Mert ugye "valakinek" most kellett kitalálnia.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Sziasztok! Anita! Dávid a párom szerint is tiszta apja. Õ is nagy focista. Évi, a te párod is ismeri.Ezek a focisták!
borkaborka
 
 


Szia Borkaborka!Miért,hogy hívják a párod?

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Sziasztok!
A végén kiderül,hogy ha mi nem is de a férjek ismerik egymást.
Szia Szeszike,örülök,hogy itt vagy.
Mint kiderült mi már régebben is találkoztunk.Ott voltatok az esküvönkön a pároddal.Az én férjem a Markó Zsolti.A Keszeg anyukája a férjem keresztanyja.Kicsi a világ!
Mi sem megyünk holnap,mert a Szonja nem nagyon gyógyul ezért visszaviszem a dokinénihez.
Ha tudok még visszanézek.
Sziasztok.
Kép
szivi76
 
 


A végén kiderül,hogy csak ismerősök vannak itt ezen az oldalon?Akkor senki nem megy baba-mama
klubba holnap?
Jó éjszakát,még lehet visszanézek,mert szerintem ma sem alszunk el 11 előtt.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Sziasztok!

De, szerintem mi megyünk, ha Ákosmákos is úgy akarja.
Borka: mutattam férjed fotóját Tibinek, de nem tudja, ki ő! Bocsi! Honnan ismerheti?
Angi: jobbulást!
Ma apósoméknál ebédeltünk, ebéd után végre kijutottam sétálni Ákossal. Egy kicsit hideg volt a szél, de ki lehetett bírni. Kívácsi vagyok a holnap reggeli mázsálásomra Kép Egyébként utóbbi 2 alkalommal mikor Ákos felébredt a babakocsiban de még sétáltunk, nyűglődött. Felemeltem félig ülő-félig fekvőbe a háttámlát, akkor csönd lett, nézelődött. Úgy látszik, megkezdődött. Pár hét és már nem fogom tudni fekve kivinni a kocsiban. Egyébként már alig fér el benne, teljesen kitölti a kocsit hosszában.
Ma adtam neki sütőtök-sárgabarack-alma bébiételt sütőtök-alma bébiitallal higítva, hogy könnyebben csússzon. Nagyon ízlett Mákinak, még repetát is kért!
Szivi: lánykád nagyon cuki, de látom, a cumit nem adja könnyen Kép
Szeszike: Tibi üdvözli Keszeget! És azt üzeni, ne egyen sok sütit, mert nagy lesz a hasa! Kép
Ildi: hogy telt a hétvége?
Megyek fejek, aztán heti hetes! Sziasztok!
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Szeszike! Az én kisfiam 5 és fél hónapos. 3 hónapos korában egyszer már megfordult, aztán azóta egyszer sem adta elő ezt a tudományát, ezért is örültem neki tegnap annyira. Ma már tökélyre fejlesztette a dolgot, egy lendülettel zutty és már át is fordul.

Évi! A hétvége viszonylag jól telt. Oli most éli a kiabálós korszakát, úgyhogy apa nem sokat aludt, ami neki nem túl jó, nekem viszont igen Kép Voltunk délután sétálni. Szétfagytam. Oli egy percet sem aludt közben, kiabált kifelé a babakocsiból Kép
Holnap megyünk a klubba, ha a gyerekem is úgy gondolja. Mindig olyankor alszik sokat, ha menni akarunk valahová...

Angi! Gyógyulj meg! A Homeogene9 nevű homeopátiás bogyót próbáltad már? Torokfájásra való. Nekem bevált múltkor, mikor beteg voltam.

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!
csak kapkodom a fejem, mennyien lettünk.
Én lecsúsztam a baba-mama klubról.Későn jött az infó. A vizsgaidőszak totál kinyírt, és ahhoz képest nem lett fényes a végeredmény.Olivér végre befejezte az éjszakai 6 riasztást.Már csak egyszer kel fel, enni. Vettünk etetőszéket, és nagyon jó.Örülök neki, mert már igazi szenvedés volt a hordozóban etetni, állandóan ki akart ugrani belőle, de innen most nem tud.Én is beteg vagyok, de a gyereknek nincs semmi baja.
Holnap megyünk a 7 hós vizsgálatra.A doktornő mindig örül nekünk és a gyerek is nagyon szereti.Megpróbálok képet feltenni.KépKépazt hiszem most sikerült.
Az én páromat a fél város ismeri.Nagy horgász a szentem, nem focizik.Ezt döntsétek el ti, hogy ez jó e nekem...
Na mennem kell, kaja-idő a manónak.
Sziasztok.
anettke
 
 


Elnézést, sikerült elszúrni valahogy.Remélem azért boldogultok vele...
anettke
 
 


Az én párom is nagyon szeret horgászni! Ö a Dunára szokott járni ladikkal.Nyáron sátorozni is szoktunk menni 1-2hétre.Lehet hogy ismerik is egymást.Na megyek mert vendégeink jöttek.Majd késöbb kuk!

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Szeszike!
az én párom is állandóan a Dunán lóg.a haverjai Latyának becézik, valószínűnek tartom, hogy ismerősök.Na pá.
anettke
 
 


Halihó!
Micsoda ismeretségek vannak itt, lassan kilógok a sorból!Kép
Nem tudom mi van a levegőben, de a lányom ma egész nap alszik, kivéve amikor eszik. Büszke vagyok rá, olyan kaják ízlenek neki, amiről azt gondolná az ember első hallásra, hogy brr.., pl. céklafőzelék, ezt ma ette, na jó tettem bele almát és krumplit is, elég bizarr színe van, de nem rossz. Tegnap pedig salátafőzeléket evett, azt is krumplival és almával és azt is úgy flammolta, mintha legalábbis rántott csirkemell lenne, sült krumplival.

Ma délelőtt, ha már a kehesséem miatt nem tudtunk klubbozni, Emma pedig aludt, ki tudtam dolgozni egy egész tételt. Egyik szemem sír, a másik meg nevet, már csak 58 van hátra!

Turizni nem voltatok?
Lassan megvonási tüneteim lesznek, de talán szerdán el tudok menni. Ha emberi időszámítás szerint felkel a csajszi, akkor besétálunk a városba, mert a hideg legalább kiöli a bacikat!

Megyek hátha belefér még egy tétel a délutáni sziesztába!
Pusszancs!
AngiKép
cipó
 
 


Sziasztok!

Hát ez a mai babaklub nem úgy jött össze, ahogy terveztem. Ákosom reggel 3/46-kor kelt, szopi, 7-kor aludt vissza, vele együtt én is. 10-kor keltünk, mire megetettem, mindketten fölöltöztünk stb 11 elmúlt. Úgyhogy jó, ha fél órát voltam a művházban. Na nem baj, majd talán legközelebb jobban összejönnek a dolgok, meg legalább Ildivel tudtunk pár szót beszélni.
Csajok! Ti hallottatok arról, hogy a Szentkirályi ásványvíz szénsavmentes változatát lehet forralatlanul adni a babáknak?
Angi: úgy írigyellek, hogy Emma ilyen szépen eszik. Ákos amilyen jól evett tegnap, ma úgy nem akarta elfogadni a sütőtököt. Milyen az a salátafőzelék? Leírnád a receptjét?
De abban legalább szerencsém van, hogy cumival és gyongyóval való elalvásának nő a hatékonysága. Már napok óta nem aludt el a cicimen, és ez jó jel.
Én turizni nem voltam mostanában, múlt héten anyu beállított egy csomó cuccal Ákosnak, úgyhogy most nincs szükségünk semmire. Viszont fogorvoshoz el kellene mennem a héten...
Anett: Olivér nagyon ügyi, vidám kis fickó lehet. Te eteted a második képen? Már csak a műköröm miatt kérdezem? Nekem is volt, de levettettem, te hogy tudsz vele gyerekezni? Nem zavar vagy nem karmolod meg a babát? Én nagyon szerettem, praktikus volt és szép, de Virágnál sem volt és most sem mertem megpróbálni. Neked mik a tapasztalataid?
Ja, egyébként ma reggel megmértem magam: 84,5 kg. Aki követte, tudja hogy jan 1-én 90-nel kezdtem, úgyhogy hipp-hipp-hurrá. Hát ha még elkezdem a mozgást is! Ha beleférek a fürdőruhámba, holnap úszok egyet Virággal.
Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!
Anettke:Az én párom focizott is,pecált is,sörözött is.A pecálás volt a legjobb megnyugtatlak!A Dunára engem is levitt.Még nagy hassal tavaly mentünk csónakázni.De ma már nem focizik,nem sörözik.Csak a családnak él!/HE-HE/
Ma volt itt a Dávidnak egy haverja.Egy napon születtek Mohácson.Hát nézzétek meg a különbséget.Melyik a normális súly?A kettő között?Lehet,hogy nem sikerül most ,akkor külön rakom fel a képet.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


KépA két fiú!

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Évi:azt az ásványvizet adhatod neki rá is van írval.Szerdán én is megyek fogorvoshoz.A kisfiam úgy elfáradt,hogy ma csak 2 kor sikerült elaludnia.De most ébredt,úgyhogy megyek.
Mi ma Danoninot ettünk,és ízlett neki.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Sziasztok!

Angi! Ha az alvás ma benne volt a levegőben, akkor Olivér ma egyszer sem vett levegőt Kép Kép Tegnap azt hittem ma úgy fog velem kitolni, hogy egész délelőtt alszik. Hááát nem. Épp ellenkezőleg, egész délelőtt egy fikarcnyit sem aludt. Vártam, vártam hogy elaludjon, aztán fél 11-kor rá kellett jönnöm, hogy ha fejre állok, akkor sem fog aludni. Így mi is későn jutottunk el a klubba.

Évi! Én is hallottam, hogy a szentkirályi úgymond babavíz, azaz lehetne adni nekik forralatlanul. De valahogy én még nem mertem így adni Olinak, ha kellett inkább forraltam vizet pl-ul a homeos bogyókáihoz.

Ez a hetünk mozgalmas lesz. Ma baba-mama klub, holnap után Pécs, csütörtökön pedig Pest. Jó egy kicsit kimozdulni végre itthonról.

Gyerek nyekereg, majd még később jövök.

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Ildi: de jó neked, nekem ez a hét elég uncsi lesz, ráadásul pénteken nem lesz ovi... Próbáltam fűzni Virágot, hogy menjen el a mamához, de nem akar, mert hát nem akar itthon kimaradni semmiből, mióta megvan az öcsi (nem mintha történne bármi különleges). Mit csináltok Pesten?
Angi: nálatok Emma mennyi idő alatt issza meg a tápszert? Mert szerintem Ákosnál nem normális, hogy fél óra alatt. Tibivel megnagyobbíttattam a lukat a cumin, remélem most nem az lesz a baj, hogy ömlik. Egyébként mi is Milumil HA-t kaptunk, meg írt föl a doktornő HA-s tejpépet is.
Anita: Dávidnak már van haverja Kép Egyébként hogy melyik a normális? Ezt leginkább a genetika dönti el, és utána az étkezés. Én ha megpusztulok se leszek soha 55 kg pl. Amikor nem volt rajtam egy deka háj sem, akkor voltam 60. És ahogy Dávid apukáját ismerem, nyilván ő is olyan lesz (kire hasonlítana másra? így is tiszta apja).
Nem tudom mi van ma Ákossal, de egész délután nyavalyog meg bőg. Már nagyon unom. Lehet, hogy holnap esni fog a hó? Megyek felveszem, mert már szétmegy a fejem Kép Nem kell valakinek egy bőgős 5,5 hós gyerek? 3 éves korában kellene visszahozni, amikor már beszél, eszik, szobatiszta... Kép Kép Kép
Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!
Olivér szintén a nem alvást választotta a mai programnak.Míg táncn voltam, kinyírta az apja idegeit.haza jövök és mit látok? Apa nyakából hiányoznak a bizsuk, gyerek átöltözve...Ezek nálunk azt jelentik komoly balhé lehetett.
Évi: a hugomnak vannak műkörmei, nekem még sosem voltak, mindig csak tervezem, hogy lesznek.A gyerek miatt nem akartam, fő a biztonság.A tesóm szerint nem zavaró.
Már én is adtam neki ilyen á.vizet és én is azt iszom.Eddig sosem volt vele gond.
Egyébként Olivér tényleg nagyon jó kedvű és barátságos baba.Elhallgatva másokat, igazán nagy szerencsénk van: gyors szülés, problémamentes terhesség, keveset síró gyerek (még hasfájásos időszakban is), jó kedvű, erős.Pici, de nagyon mozgékony.Még nincs 7 kg, de teljesen egészséges, és megfelelő a súlygyarapodása is.Eleinte aggódtam, de már tudom, alkati kérdés.Én is és a párom is ilyenek voltunk, úgyhogy minden gyerek úgy fejlődik, ahogy számára elő van írva.
Egyébként milyen volt a klub?Érdemes elmenni?
Hol szoktatok turizni.Én eddig csak a Baba-shop-ban vettem (Pázmány P. u) használt ruhákat, de gondolom máshol is lehet jókat találni.
Na megyek pizzát sütni...
Sziasztok.
anettke
 
 


Évi! Én bevállalom... Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Ha valaki viszi az Ákost, akkor vigye magával az unokatesóját is Kép Kép
Én ezt má' nem bírom. Nem alszik, csak nyavalyog egész nap. Ha be merem tenni a kiságyba, akkor meg üvölt. Most talán alszik egy kicsit... vagy csak csendben van odaát.
Évi! Lehet hogy hó lesz, vagy a nagy lehűlés jön, mert Oli akkor szokott ilyen gyagyás lenni.
Csütörtökön Tamásnak lesz dolga Pesten és megyünk vele. Legalább szétnézünk az outletekben. Ilyenkor szokott lenni leárazás. Meg elmegyünk az Ikeába, Kikába bútorokat nézni. Oli bírja az utazást. Már többször voltunk Pécsen, Szegeden vele. Az autóban alszik, aztán pedig elvan a babakocsiban, nézelődik stb.

Szeszike! Aranyosak a fiúk! Szerintem mind a kettő súly normális. Mi felnőttek sem vagyunk egyformák...

Angi a főzelék recepteket megoszthatnád itt velünk, mert engem is érdekelnének.

Kép
vrucsincá
 
 


Anett küldjél légyszi át egy kis pizzát!Hát igen,valószínű,hogy Dávid az apja génjeit örökölte.Dávid úgy elfáradt a haverkodásba,hogy délután 4,5 órát aludt.
3 napig havazás lesz,a neten néztem Baját.
Még jövök!Mert sok idő van 11-ig.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Üsse kavics! Jöhet Oli is! Legfeljebb 2 nap múlva sírva könyörgöm vissza Õket az eredeti felállásba. Kép

Minden tv-csatorna az extrabrutál hideggel meg a hóval fenyegetőzik, biztos azt érzik a gyerkők is. Nem irigylem őket, olyan tyar lehet ríni meg nyűgösködni, mikor csak azt akarják mondani, utálják a telet.

Bírnám már én is, ha egy napot csavaroghatnék a Zurammal.
Vendég
 


helló4Íme Olivér apával is meg anyával is:KépKép
anettke
 
 


Ákosom fél 8-kor ledobta a láncot, még most is alszik. Mikor lesz ebből fürdetés és esti alvás? Ráadásul Tibinek ma foci, úgyhogy egyedül birkózok meg a dologgal. Egész délután bőgött. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nem dirrekt csinálja, hogy engem idegeljen, hanem mert baja van...
Anett: férjed nagyon ismerős, szerintem látásból biztos, erre szoktam mondani, bajai arc. Tibi kérdezi, hogy férjed cselgáncsozott? Õ is látásból ismeri. Vagy valami motor tanfolyamra jártak együtt. Tibiről képet korábbi dátumoknál találsz, karácsony után valamikor tettem fel képet az egész családról. Ha érdekli férjed.
Ildi: de jó neked Kép
Én eddig két helyen voltam turizni, a Cserba Optikával szemben van egy angol turi, nem túl olcsó, de jó cuccokat szoktam találni. Meg az Ortutay bababiziben is szoktam vásárolni, szintén nem az olcsóbbak egyike. Van a Darázs utcában is egy turi, ez olcsó, ott 100-300 Ft-ig vannak a bébi dolgok, de nagyon ki kell fogni, sok a vacak.
Hát kíváncsi vagyok, mi lesz ma este, Ákos mikor kel fel?
Andi: megbeszéltük, nem adjuk Kép meggondoltuk. Egyszer csak megnő Kép Kép
Évianyu
 
 


Szasztok!
Emma már szunnyant, jól bekajált, nem akartam hinni a szememnek. Először kiszippantotta a szokásos 230 ml-t kb. öt perc alatt, aztán torkaszakadtából kiabált, mikor meghallotta a luftos cumi hangját, akkor még csináltam neki 100-at, gondoltam eszik még amennyit akar, hát megette, mindet. Remélem nem lesz semmi baja. Bár ehhez hozzátartozik, hogy 3/4 négykor evett őszibarackot, gondoltam pár falatot kap, mivel ötkor tápi lesz. De úgy örült minden falatnak,hogy bedobott fél üveggel, aztán hőbölgött, hogy nincs több. Persze aztán csak 100 ml tápot evett, úgyhogy átlagolva az estivel pont frankó, csak nehogy az egyszeri nagy adag megterhelje a pocót.

Ildi!
A Homeogene-t én is használtam már, de amikor ennyire fáj, a fülem is, akkor az már kevés. Most már egy kicsit jobban vagyok, iszom a köptetőt, meg a lándzsást.

Anett!
Olivér nem hasonlít az Apjára, bár téged is csak profilból látlak, de szerintem inkább olyan, mint te! Elég huncut srácnak látszik.
Én megszállott turis vagyok, a barátnőmmel együtt. Sokat vásárolunk a Babits utcai angolban, a Déry sétányon, és több jó holmit vettem az újonnan nyílt turiban, itt a régi szakmunkásképző helyén(nem tudom az milyen tér).

Évi!
A félóra tényleg nagyon lassú, de lehet, hogy lassú evő Ákos, vagy csak megszokta, hogy jó sokáig cicizik, így nem mindig szívja intenzíven. A túl nagy luk sem jó, nehogy megfájduljon a hasa a hirtelen sok mennyiségtől. Ákos mennyit eszik tápiból?
De jó neked, hogy volt olyan idő, amikor egy deka háj sem volt rajtad, nálam még ilyen nem volt. Amikor "vékony" voltam, akkor is volt mindig pocakom, combom, hiába tornáztam, meg népitáncoltam sokáig. Pár száz évvel ezelőtt biztos bomlottak volna utánam a pasik!Kép
cipó
 
 


A salátafőzelék és a céklafőzelék pedig csak annyiból áll, hogy síma vízben megfőzök egy fél céklát (apróra daraboljátok, mert nagyon soká puhul meg) vagy két-három levél salátát. Ha puha leöntöm róluk a vizet, és összeturmixolom, aztán vegyítem, amivel a kölök szereti. Nálunk, ahogy már írtam a krumpli és alma jött be ezekhez is. Tényleg nem rossz, én mindig megkóstolom, amit adok neki!

Jó éjszakát mindenkinek!
Angi
cipó
 
 


Ákos még mindig alszik. Csak nem eltette magát holnapra ruhástól, fürdés nélkül? Kép Igazi férfi! Kép
Angi: már nekem is eszembe jutott, hogy Rubensnek biztos tetszettem volna Kép
Egyébként ahogy így elnézem, én vagyok közöttünk a legkövérebb. Nahát Kép
Ákos ha nagyon éhes, akkor megissza a 230 ml-t, ha nem annyira, akkor kb 50-et hagy. Reggel este szopi, annak mennyisége titkos, délben gyümi, abból meg szerintem nem sokat eszik.
Csajok! Ti már adtok ilyen Petit Danonokat? Lehet már? El is felejtettem megkérdezni a védőnőt. Virágnak ilyenkor már adtam, de most lehet, hogy mást mondanának.
Hát azt hiszem lefekszem, bekapcsolom a bébiőrt, hátha mégiscsak felébred Mákos nemsokára...
Jó éjszakát! Évi
Évianyu
 
 


Andi! Szerintem két nap múlva én könyörögnék sírva, hogy hozd vissza (mit két nap, két óra múlva...) Van hogy Apa egyedül elviszi Olit sétálni, vagy a mamáékhoz, hogy tudjak pihizni egy kicsit, de már fél óra múlva hiányzik és egyáltalán nem tudok pihenni, hanem tűkön ülve várom, hogy hazahozza Kép

Bajai ismerettségek terén nálunk az a helyzet, hogy enyém pár mindenkit ismer (szakmai ártalom) én viszont csak nagyon kevés embert ismerek személyesen, mivel csak 3 éve élek itt. Sokszor fordul elő az, hogy barátokkal beszélnek emberekről, ezáltal tudom, hogy XY-nal ez vagy az történt, majd fél év múlva megismerem hozzá az arcot is Kép Kép

A Petit Danone tejből van, tejes dolgokat pedig elvileg 1 éves korukig nem nagyon kellene kapniuk a babáknak, nem?

No én is elteszem magam holnapra.
Jó éjszakát mindenkinek!
Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!
Évi: a párom cselgáncsozott, a motorban nem vagyok biztos, bár azt tudom, hogy megszállottan motorozott egy ideig.Majd megkérdem tőle.
cipó: Olivér sajnos nem nagyon hasonlít rám, csak a szemöldöke...Inkább mindenki másra egy picit.A párom nak van egy 14 éves fia, rá hasonlít talán legjobban, meg a hugomra.Egyébként teljesen egyedi a kis fickó.Tényleg elég huncut.Alig lehet elkapni, olyan gyorsan teper végig a lakáson, és minden érdekli, mindent meg kell fognia.Emellett borzasztóan sértődékeny, ha valamit nem engedünk neki.A ti piciitek is szoktak duzzogni?
A petit Danone-ra sokan mondják, hogy már 5 hónapos kortól adták a gyereknek, úgyhogy meg lehet próbálni.Ha nem allergiás a tejre, nem lesz tőle baja.Mostanában ezt nem úgy hívják, hogy Danone Kids?Vagy az valami más?
Olivér hál' Istennek mindent megeszik (a kaján kívül szívesen fogyaszt papírt, dobozt stb.).Például imádja rágcsálni a baba piskótát, na nem a Tesco-sat, mert az nagyon kemény.
Nagyon jó lenne már újra minden nap sétlni, de ez a nyálkás, fagyos idő csak nem szűnik.
Na megyek, majd még benézek valamikor..
Sziasztok!
anettke
 
 


Sziasztok!

Úgy látszik megjavult Oli alvókája, ma már rendesen aludt, úgy ahogy szokott.
Évi! Felébredt Ákos tegnap este, vagy egyhuzamban aludt?
Anettke! A párod arca olyan ismerős volt, persze nem jöttem rá magamtól, hogy honnan Kép Dolgozott a szegedi úti autótelepen? Apa szerint onnan ismerős.
Angi! Emma nem aprózta el tegnap a kajálást Kép Nem fájdult meg a pocakja?

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Helló!
Vrucsincá: Dolgozott, a párod jól tudta.
anettke
 
 


Halihó!
Most akkor fog még esni a hó vagy sem!Kép
Ahány időjárásjelentést elolvasok, annyifélét írnak!
Inkább most essen még, mint márciusban.
Hát ez ma nem az én napom. Először is Apa itthon van, mert begyulladt a térdizülete, pihentetnie kell(volt egy randa balesetük, azóta vacakol a lába, bár a röntgen szerint, minden ok, de sántít, és sokkal görbébb a lábszára, mint volt), közben meg tanul ezerrel, mert a héten és a jövő héten vizsgázik. Úgyhogy laposkúszásban közlekedünk itthon az Emmával.
Beszaladtam a városba, leparkoltam a Kossuth elején, gondoltam, csak tíz perc, amíg beszaladok a Rossmannba, hát nem, hogy kaptam egy mikuláscsomagot!! Basszus! Na jó, gondoltam most már úgyis mindegy, elindultam hazafelé, beugrottam a déryn a turiba, hát mire kijövök, rossz helyen parkolásért feljelentés cetli a szélvédőn! Én ugyan nem figyuztam a táblát, hát basszus ezentúl körbenézek párszor. Akkor gondoltam most hazajövök ésKép, ja és ráadásul még nem is találtam semmit.

Szerencsére Emmának nem lett semmi baja a tegnapi "túladagolástól". Bár a kis huncut nem is evett 140 ml-nél többet reggel.

Lassan ébredezik, rá kellene durálni magunkat egy kis sétára, már két napja nem voltunk kinnt, de nem nagyon humorom hozzá!
Max. elsétálunk a felüljáróig, ott bevárjuk a Borit, ötre meg vissza kell mennem Bodóért, mert sakkozik. Futhatok ezerrel, mert Apánál van az auto. Apa meg csak valamikor nyolc felé jön haza, mert vizsga után megy koncertet felvenni a németbe.

Szép nap nem mondom, remélem másnak jobban sikerül!
Pussz!
cipó
 
 


Sziasztok!

Az a más sajna nem én vagyok. Ákos ma elnyerhetné az arany pelenka díja bőgés-ordítás-nyűglődés kategóriában. Nem tudom mi van vele. Eszik, iszik, tiszta a pelus, cicizik is, erre lerakom és már ordít is. Két percig nincs el a játékaival. Ma délelőtt volt a Spektrumon ikres szülőkről műsor, ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nekem mennyivel könnyebb Kép
Mi voltunk ma sétálni, le is fagyott az arcom.
Tegnap este Ákos már nem ébredt fel, reggel 6-kor kelt. Nem gondoltam, hogy így bealszik, mert este fürdés előtt ha elpilled, akkor kb fél órát szokott szunyókálni. Most meg! De az éjszakát szó nélkül végigaludta, ebben szerencsére nincs változás.
Vissza kell adnom Tibinek a gépet, dolgozik ezerrel, csak most elszaladt fénymásolni, de már megjött, úgyhogy legközelebb talán este jövök.
Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!Dávid is ma nyűglődik egész nap,igaz lehet csak azért mert az apjával volt.Én ma függönyt varrtam ezerrel.Dávid manó már éjszaka is fennt volt két órát,pedig végig szokta aludni az éjszakát.Valószínű,hogy nemsokára kibújik a foga.Úgy látom.Nagy csoda történt:Mini Keszeg ma csőrös pohárból ivott gyümölcslevet 60-at.Ez nála nagy szó,mert eddig nem ivott belőle.
Na sziasztok,este még jövök.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Na mi van csajok,hol vagytok?

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Hali!
Olyan nyaff vagyok ma, éjszaka alig aludtam a köhögéstől, még jó, hogy a párom mellett akár ágyúval is lőhetnének, mert ő ugyan nem ébred fel semmire.
Nm érzem, hogy használna sem a köptető, sem a köhögéscsillapító. Most már ott tartok, hogy csak elmegyek a dokihoz, valami gyógysziért.

Emma is elég dinnye volt ma este. Csak nyüsszögött, nyögdösött, és rágott kegyetlenül. De nem látom, hogy készülődnének a fogai.
Most már elaludt, remélem reggelig csönd lesz.
Megyek én is, hátha sikerül kicsit többet aludnom a tegnapinál.

A holnapi viszontlátásra!
cipó
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Jobbat,mint nekem volt!
Dávidom reggel fél 5 kor ébresztett.Evett,elaludt,leraktam a kiságyába,és azon nyomban kipattantak a szemei.Onnantól kezdve kiköltöztünk a nappaliba,és mi ketten beszélgettünk./az élet nagy dolgairól/Fél 7-kor elaludtunk,az Apa pedig akkor kelt.Úgyhogy olyan nyügi vagyok ma én is,mint a fiam.
Azt hiszem ma nem varrok,de még a fogorvost is lemondom.
Nektek szebb napot!

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Sziasztok!

Ákosom fél 6-kor kelt, szopizott, fél 7-kor aludt vissza és most ébredt fel. De mivel Tibi egész éjjel dolgozott és most alszik, én vittem Virágot oviba, boltban voltam, havat lapátoltam, úgyhogy már nem tudtam visszaaludni. De nem érzem magam fáradtnak.
Tegnap úsztam! Nagggyon jó volt! Virág jár úszni hetente 1x, és most én is bementem a vízbe, csak negyed órával hamarabb kijöttem, elkészültem mire ő kijött, és így pikk-pakk kész lettünk. 10 hosszt terveztem, hogy le kellene úsznom, mivel már 1 éve hogy nem sportoltam semmit, meg hát ugye a túlsúlyKép 14-et úsztam. Mondjuk nem hasítottam a habokat, csak úgy szépen, komótosan, de estére már éreztem magamon. Izomlázam nincs, csak nagyon elfáradtam, nem kellett estimese az elalváshoz. Megbeszéltem Tibivel, hogy mindig én viszem ezentúl Virágot és úszok vele, addig ő öcsizik.
Csajok! Mit szoktatok csinálni (vagy szoktatok-e egyáltalán) csukláskor? Eddig megszopiztattam Ákost, de most mivel cicistop van, nem akarom. Inni meg nem nagyon fogad el semmit.
Hát remélem a hó miatt volna nyűgi Ákos 2 napja és ma már megjavul.
Egyébként a hó ellenére nincs kint hideg, lehet menni sétálni! Én dél körül kiviszem Ákit.
Szép napot, sziasztok!
Évianyu
 
 


Dávid is 2 napja nyügi,úgyhogy remélem megnyugszik már.Ma elmegyünk mi is sétálni.
Tettem fel képeket a fotóalbumba a babaszobába.
Ha akarja valaki megnézheti:Dávid Manó albuma címszó alatt.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


KépA Keszeg család!Csak nem a legpompásabb,mert a fényképező lett csak beállítva.

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Szeszike!

Pont most néztem meg a képeket, nagyon cuki a kisfiad, jó húsban van Kép
Akartam írni, hogy legalább láttam rólad képet, de látom betetted.
Ákos most is nyűgi, pedig mondtam neki, hogy már leesett a hó, abbahagyhatja, de tojik arra, amit mondok Kép
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap olyan jól sikerült délben a babakocsis séta, hogy Ákos 4-ig aludt. Utána adtam neki gyümit, és este 7-ig bírta nyavalygás nélkül. Igaz 7-8-ig folyamatos karbantartást igényelt, de aztán szépen elaludt, reggel 6-kor kelt, szopizott és visszaaludt, még most is alszik.
Barátnőm, akitől a járóka is van, kölcsönad egy hintát, aminek dönthető a háta és a saját lábain áll. Van valakinek ilyenje? Mi a tapasztalat? Jó? Lehet, hogy ma elugrunk érte, kíváncsi vagyok Áki mit szól hozzá.
Ja, és Ákos tegnap az etetőszékében ette meg a gyümölcsöt. Nagyon símán ment, igaz csak etetés idejére teszem bele, egyébként nem, mert még nem ül biztosan, csak ha fogom.
Teszek képet, itt még a nappaliban van a szék, de már kikerült a konyhába.
Kép
ÍRJATOK!
Évianyu
 
 


Évi:jó neked.Az én fiam még nem javult meg a sétától sem.Tegnap este 11-kor sikerült elaludnia.De én már akkor azt sem tudtam,hogy fiú vagyok e vagy lány./reggel fél 5 óta hallgattam a nyavalygását/Igaz,hogy adtam neki egy fél kúpot este.Na nem azért,hogy hagyjon aludni,hanem mert fájt neki ahogy kibújt a foga.
És így reggel 9-ig aludt.
Holnap megyünk szurira.
Nagyon ügyi az Ákos.
Évi szép színű a falatok.Ki volt a festőtök?
Mi van csajok eltűntetek?

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Anita: hát most nem talált, mert a kőművesek csinálták a nappaliban a falat, nem az uradék (bár a színskáláját megmutatta, de hát a festékboltban dőlt el a szín). Ugyanis nem síma festésünk van, hanem belső vakolat, olyan mint a házakon kívül, csak ez belső, és ezt kőműves viszi fel símítóval, apró szemcsék vannak benne és azok adják a mintát. Nekünk régi lakásunkban is ilyen volt és nagyon megszerettük, mert mégsem tapéta és mégis jobban néz ki, mint egy síma festett fal. És mosható, és újrafesthető.
Most jöttünk meg a sétából, csúcs szuper kint az idő, Ákosom végig aludt. Voltam a Szabadság utcában az anyagos boltban, Virágnak jelmezanyagnak. Elég kellemesen elfáradtam.
Most megyek, megetetem Ákosmákost, aztán játszogatunk.

Többiek! Írjatok! Kép
Évianyu
 
 


Hát mi van Évi csak mi ketten levelezünk?Eltűntek a többiek?Mi is voltunk babakocsival az ebédér.Ja meg Keszeg mester sütött nekem pizzát ebedre.
Most vettem egy forró fürdőt,leültem a kis nescafemmal a gép elé.Isteni volt.Ja Dávid alszik/kivételesen./Most megyek én is jelmeztvarrni egy ismerősnek./bohóc jelmezt/
Szivi 76:Jöttök holnap babamasszázsra?

Kép


Anita & Dávid
szeszike
 
 


Honnan hozzátok az ebédet és milyen?
Ildiék ma Pesten vannak (de jó neki Kép), ő igazoltan van távol Kép
Angi, Borka, Anett, Szivi mi újság?
Évianyu
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?