Új privát üzeneted érkezett!

köszi tücsi a biztatást!addig amig nem jön meg reménykedem!MagneB6 szerintem itt nincs vagy ha van más néven de mindegy!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


eldöntöttem ha holnapig nem megy le a 37 veszek egy tesztet!hogy megnyugodjak vagy csalodjak de már nem birom a várakozást!meg ha pozitiv lenne akkor tudnék szombaton vásárolni meglepit a férjemnek igy meg hétfön kéne kapkodnom!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Látom megnyugodtál valamilyen szinten. Most megyek nézek még egy kis tv-t aztán alszom. Aludjatok jól. Jó éjt.
Anita
Reggel jövök, ha lesz időm.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

 
 

igen egy kicsit megnyugodtam mert elmult a hasgörcs!de anyukám azt mondta ne csináljak még tesztet hát most nem tudom mi legyen mert ha minél többet késik annál joban beleélem magam és ha most negativ talán nem csalodok akkorát!aludj jol!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!
Szerintem csinálj tesztet csak hogy megnyugodj!
Még mindig 37 a hőd?

Tücsi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Virág

Hogy döntöttél, lesz teszt? Mennyi a hőd, vagy csak később méred?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Virág!
Mi újság?Hő?Figyi, írtad, hogy olyan érzésed van mintha tűkkel szúrkálnák a hasadat.Én is ugyanezt éreztem, néha még most is és látod, baba van. Ez volt az egyetlen olyan tünet, ami nem hasonlított a menstruációs tünetekre és ez lett gyanús.Olyan jó lenne ha nálad is így lenne!
Mindenképp írj, mert addig itt ülök a gép előtt míg meg nem tudom, mi van veled!Kép
rimar
rimar
 
 


Egyébként én csináltam tesztet a várható mensi előtt egy nappal vagy kettővel(mittudomén, ezt már nem tudjuk megKép), és az halványan kimutatta már.Aztán persze két nap múlva mégegyet a bizti kedvéért és az teljesen egyértelmű volt(Medi-lab).
rimar
 
 


sziasztok csajok!hihetetlenül aranyosak vagytok!ma én vagyok a téma és olyan jol esik?teszt hétfön lesz maradok a szerencse napnál az a két nap talán már nem változtat rajta!

Hát megmértem a höm és ilyenkor reggel mindig tök alacsony 35körüli szokott lenni most meg 36.5 ugyhogy amikor a többit szoktam mérni 11körül akkor remélem magasabb lesz!Hu egyre jobban beleélem magam megint lesz egy nagy csalodásomKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Sajna, nekem is leesett a hőm. Ma már csak 36,5 volt. Teljes a csüggedés. Érzem a hasamon, hogy meg fog jönni. Sajnos ez sem az én hónapom volt. KépKépKép
Bár holnap kellene megjönnie, de nem fűzök hozzá semmi reményt. Nagyon csalódott vagyok.Kép
Anita
Remélem, legalább neked sikerül, Virág. Nagyon örülnék neki. Kép Hajrá+++++ Drukkolok!!!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Virág!
Ezt kívánom neked hétfőre (meg Anitának szombatra, vagy neki is hétfőre?, meg Titinek és magamnak jövő hónapra (remélem, senkit sem hagytam ki)):

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Anita!
Most olvasom csak, hogy előbb írtál. Sajnálom.
Nem akarok hiú reményeket táplálni, de van ún. beágyazódási süllyedés is. Ha holnap reggel ismét felmegy, és nem jön meg, akkor minden OK.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ez lemaradt:
Anita:Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Anita ne aggodj!amig nem jön meg tényleg van remény!amugy nekem is görcsöl a hasam alja de még reménykedem egy kicsit!és azt is remélem hogy neked se jön meg!holnap egésznap ird a fejleményeket!holnap mentek bálba?mondom én hogy 3an fogtok táncolniKép

Tücsi basszus kezdtem örülni mert hirtelen csak a tesztet láttam aztán elolvastam a nevet és tök örültem hogy sikerült a babaKépaztán utánna láttam hogy ez még csak kivánságKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Igen megyünk holnap bálba. Már mondtam a páromnak, ha megjön úgyse lesz kedvem semmihez. Egyenlőre nem- igen van kedvem menni. Csak elvenném más kedvét is.
Köszi, hogy aggódtok és szorítatok nekem. Ha esetleg megjön akkor úgyis megüzenem. Ha holnap estig nem jelentkezik akkor van remény. Bár én nem sok esélyt fűzök hozzá.
Nem tudom éreztetek-e ilyet. Ahogy itt ülök, fáj a derekam és mintha nem a hasam fájna, hanem a hüvelyem ott belül fenn a hasam alatt pontosan nem is tudom leírni, hogy hol. Nagyon érdekes érzés, és csak néha tör rám.
Köszi Mesi a figurát nagyon édi.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Nekem anita hétfön volt ilyen érzésem és még lépni se tudtam ugy fájt ott bent!Az jo anita ha nem sok esélyt adsz neki mert igy nagyon kellemes meglepi lesz
Tényleg nem tudja valaki Zsepyvel mi ujság?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Köszi a bíztatást, neked is. Veled mi a helyzet? Hőd? Alakul?
És a többiek hol vannak?
Mi van Zseppyvel? Meg lehet az a baba?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Húúú, lányok, micsoda üzenetrengeteg! Jól lemaradtam.

Anita, ne csüggedj, még bármi lehet! Hátha ezek a jelek tényleg nem a mensi jelei... de ezt sajnos nem tudhatjuk, csak majd pár nap múlva, ha nem jön meg. Bízzunk benne, hogy a hőcsökkenés pedig nem annak a jele, hogy meg fog jönni! Nagyon drukkolok!

Virág, ezek egyszerűen csodás hírek eddig, valóban mindenki drukkol neked is, hisz igazán megérdemelnéd a hosszú, kitartó várakozás után a "gyümölcsöt". De jó volna! Szerintem is tarts ki hétfőig, pedig már nagyon kíváncsi vagyok... de ezt ígérted magadnak, és hátha tényleg szerencsét hoz megint a 6-a.

Mesi, igen, várnám a peteérést, ma vagyok a 14. napon, de a hőm még mindig 36.3. Nem értem, mikor akar már lejjebb menni?! Azért tegnap akcióztunk, és holnapra ismét tervben van. Most egy hétig igyekszem a minden második napot betartani, mert így nagyobb az esély. Remélem, azért tényleg tudni fogom a peteérés idejét.

Jut eszembe, Mesi, testgyertyáztál? Hogy a fenébe működik az? Gondolom, a tested egy pontja fölé tartod, és ott égeted el?

KépKép
titi_27
 
 


Hú lányok, mennyit írtatok.
Én meg főzök és nem tudtam jönni.
Virág, Anita
Már nagyon a finisben vagytok bízzatok egy kicsit jobban, még egyikőtöknek sem jött meg. Ez jó. Nagyon izgulok és szurkolok mind a kettőtöknek.Kép
Teljesen odáig vagyok mi lesz.

Tücsi , Titi
Nektek kellemes szórakozást a párotokkal, hogy tuti legyen a siker.
Titi látod működik a dolog. Kívánom összejöjjön kétnaponta.
Tücsök
Fáj még a petefészked?

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Szia Bufo!

Kép Igen, hát, igyekszem. Bár szegény párom elég beteg, fáj a foga, és nagyon ki van, de talán holnapra jobban lesz már. Ezért is imádom a hétvégét, mert ilyenkor ágyban lehet maradni! Kép

További jó főzőcskézést!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Délután nem tudok jönni, mert a párommal megyünk parapszihológushoz (nem tudom jól írtam-e le) A lényeg, hogy megyünk. Mikor legutóbb terhes lettem ( vetélés előtt) akkor is megmondta a babát a pocimban, és ugyanígy mensi előtt voltam 1 nappal. Kiváncsi vagyok ma mit mond. Egyébként felét nem hiszem el, amit mond, elég hihetetlen dolgok. Gondolom tudjátok mit csinálnak az ilyenek.
Bízom benne, hogy nem keserít el.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


a höm 36. eddig ugyhogy tuti megjön mostanábaKépna mindegy most lépek majd még belesek hozzátok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


a höm 36.4 eddig ugyhogy tuti megjön mostanábaKépna mindegy most lépek majd még belesek hozzátok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ne már, Virág! A fenébe! Hátha nem. Mindenképp jelentkezz, ha van fejlemény!

Anita, kíváncsi vagyok, mit mond a paradokiKép, majd írd meg. De jó volna, ha ráérezne a babára.

Lányok, Ti mennyire vagytok tájékozottak a folsav témában? Én kb 1,5 hónapja szedem, és két napja éjszaka arra kelek fel, hogy borzasztóan szúrkál a gyomorszájamnál. Azt mondják a kollegák, lehet savtúltengés, de az lehet vajon a folsavtól?

KépKép
titi_27
 
 


Titi

Én is elkezdtem szedni, de már abba is hagytam, mert rosszabb volt vele a gyomrom. Most nem szedek semmit, még vitamint se. Remélem ezzel nem okozok bajt a babának.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


titi én is nekiálltam szedni a folsavat de egyhét után abba hagytam mert begörcsölt a gyomrom

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Akkor joggal gondolhatom, hogy talán attól fájhat a gyomrom. A fenébe, szerintem én is abbahagyom.

KépKép
titi_27
 
 


baccus!most nézem mennyi terhes nö van liptai,marsi,sárosdy,angelina jolie,britney,jennifer aniston stb.... ez a divat most? akkor én követkni akarom a divatot kivételesenKép)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Bufo!
Igen, most megint fáj a petefészkem. Nem tudom, mi ez. Eddig mindig csak pé-kor fájt, de az most nekem még messze van.

Titi!
Igen, testgyertyáztam. A köldököm alatt 4 cm-rel égettem el. Állítólag a kéményhatás miatt ki tud szívni, illetve fel tud szabadítani dolgokat.

Virág!
Én is, én is, én is követni akarom a divatot!

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Igen, nekem is feltűnt, hogy mennyi mindenki terhes. Jennifer Anistonról viszont nem tudtam. Biztos követkni akarja Angelina Jolie-t.

De irigykedem folyton én is. Mondom, mikor a kollegám bejelentette, hogy a felesége terhes, hát, azt hittem, elbőgöm magam. Pedig az olyan gyönyörű dolog, és örülök is nekik nagyon!

Virág, Neked még azért simán van esélyed! Tudom, hogy nem akarsz fölöslegesen bizakodni, de azért hááááthaaaaaaaaaaa!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!ne aggodj szerintem ez normális hogy van benned egy kis irigység!bennem is szokott lenni egy kicsi föleg mikor olyanok szülnek akik nem érdemlik meg!

Tücsi én az kivánom te is,titi,anita is velem együtt kövesse most a divatot!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ma nagy a csend!a höm 37.0 és szur a hasam!de annyira nem merek reménykedni!várom a hétföt meg nem is!remélem azért hétvégn jelentkeztek!anita neked meg holnap szoritok hgy hárman táncoljatok este!Képaki nem jön hétvégén annak szép hétvégét

Ui:megőrültem azon gondolkozok nekiállok most kakaos csigát csinálni annyira kivánom!.)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág
A hőd megint jónak látszik.Kép Kívánós vagy? Nagy valószínüséggel baba van, túl sok a jel.
Lányok.
Remélem hamar követitek ti is a divatot mind a négyen.

Anita
Érezzétek jól magatokat holnap a bálban.

Régen volt ilyen, de egyedül vagyok este. Dávid alszik, a párom kártyázik a barátaival. Olyan üres a ház, nagyon szokatlan.
Próbálok bekukkantani holnap, remélem sikerül jó hírekre jönnöm.

Mindenkinek jó hétvégét!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo én is egyedül vagyok igaz én már hétfö ota hát a kivánoság az nem jelent nálam semmit ugyanis sokat szoktm megkivánni olyan magyar kajákat amiket itt nem kapni!(csak most pont olyat kivánok amit már régen nem az elözö terhességem ota nem)de a höm biztat!!reemélem végre már összejön!uy örülnék

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, ezek tényleg jó hírek! Mindjárt hétfő... aztán jöhet a teszt.
Jó éjszakát mindenkinek, vagyis jó hétvégét, mert most biztos nincs már itt senki sem. Én szerintem délután fogok tudni benézni.
A gyomrom még mindig szerencsétlenkedik, tuti, hogy holnaptól nem szedem a folsavat.
Reggel mérem a hőmet, szerintem most lesz peteérés, már váladékozom...
Igyekszem későn jönni, és előtte még összebújni a drága férjemmel. Kép
Szép hétvégét mindenkinek!

Virág, Anita drukk!

Virág, végül sütöttél kakaós csigát? Kép

KépKép
titi_27
 
 


Én még mindig itt vagyok!Nem sütöttem majd reggel!Én se számitottam rá hogy van még itt vaaki de remélem még nem késtem el ugyhogy jo éjt szép álmit köszi a drukkot!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


ja de már bánom hogy nem sütöttem mert azota pangok érte!ez van na tényleg joéjt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág! Drukk-drukk

Anita!
Drukk! Mi újság? Jó szórakozást a bálhoz!

Titi!
Elindult már felfelé a hőd?
Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok Lányok!
Egyenlőre minden rendben. Még nem jött meg, és a hőm is 37,1 volt. A párom egyfolytában dugja a számba a hőmérőt, hogy nem esett-e le a hőm. Egyébként fájdogál a hasam, mintha meg akarna jönni, egy kicsit félek is még. Hisz még hosszú a nap, de ilyenkorra azért már meg szokott lenni.
A paradoki, azt mondta, hogy ő szerinte megvan a bébi és olyan 2-3 hetesre tippelte. 99%-ban biztos,szerinte, hát most reménykedem....

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Jajj ugy megijdetem anita mert láttam a neved és tök félve néztem mit irtál de hál istennek látom minden oké!És igaza van a paradokinak mostmár én is adok 99.99%ot a babának!Kép

Nekem is ugy fáj a hasam mintha megkarna jönni és tök sok a folyásom és mindig azt hiszem megjött álandoan futkározok a wcre!A höm nekem is 37.0 de én már azért nem merek reménykedni mert már megint tökre beleéltem magam és már megint képzelgek!

Anitaaaaa!mondom én hogy este hárman táncoltok!ugy örülök!Hétfön remélem tesztelsz!jo szorakozást estére

Tücsi kösz a drukkot remélem hétföig nem kell rossz hirt irnom nektek!ugy parázok a tesztöl

Anyukám elsö kérdése az volt hogy ugye nem csináltam tesztet és most ö is azt mondta hétfön csináljak!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jaj, Anita!
Nagyon-nagyon drukkolok. Kép
Nem adod meg a paradoki számát? Nekem is modhatna bébit. Én még a pé-től is messze vagyok. Kép


Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Anita!
Ez nagyon jó hír, ez akkor aztán még nagyobb reményt ad! De jó volna... na, de majd hétfőn már tényleg többet fogsz tudni.

Virág!
Jó sokáig fent voltál, te is. Én ma fogok sütni, holnap lesz ugyanis a férjem szülinapja. Ha gondolod, küldök a zserbómból! Kép

Mesi, képzeld, mára esett le a hőm, már csak 36.2. Ma vagyok a 15. napon, kb én is így terveztem. Szerintem hétfőtől fog emelkedni. Úgyhogy ma és hétfőre beterveztem a "házas életet". Kép Remélem, össze is jön, igyekszem furfangoskodni, hogy ne legyen a páromnak kényszer. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Én ugyanúgy vagyok Virág mint te. Percenként járok wc-re hátha megjött. De hál' Isten minden rendben még. A hasam fájdogál, de nekem nincs folyásom, tök száraznak érzem magam.Ez nem baj?
Most már kezdek megnyugodni, remélem igazatok lesz és sikerült. Sajna csak kedden tudnék tesztelni, mert nem vettem tegnap, féltem nagyon és nem mertem. De ha hétvégén men jön meg akkor tuti a baba. Remélem, így is van és nem most fog késni véletlenül, bár sose tette ezt velem.Kép
Kicsit már örülök, de még mindig vannak kételyeim.
Köszi, hogy drukkoltok nekem... Olyan arik vagytok....KépKépKép

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi!köszike de nem szeretem a zserbot

de majd jön ki anyukám akkor azt fogok sütni neki!ma meg kakaos csigát akarokKép
A párod meg csábitsd el nem kell tudnia hogy ma muszáj akciozniKép

Hát anita mondom neked baba van,én egyre jobban parázok hogy megint beképzelem és csak azért késik meg ilyenek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Ja szerintem ha száraznak érzed magad az nem rossz hanem jo mert mensi elött mindenképp kéne egy kis nedvesség ugyhogy Baba vanKép)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Remélem igazad van. Most értem vissza Tesco-ból és vettem tesztet. Nem tudjátok véletlenül, mennyire érzékeny a 10ml-es teszt?
Én nem értek nagyon hozzá, de ezt bármelyik napszakban meg lehet csinálni.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita
Nagyon jó híreid vannak.Kép
Remélem a paradoki igazat mondott újra. A 10ml teszt az jó érzékeny, azt hiszem ennél érzékenyebb nincs. A drága clear-blue tesz is ilyen.
Mikor csinálod meg? Nagyon kíváncsi vagyok.
Estére jó bálozást, érezzétek jó magatokat!

Virág
Van már kakaós csiga? Érted is nagyon szorítok.Marad a hétfő reggeli teszt?

Jó sütkérezést, finom legyen az a zserbó. Estére pedig mindent bele! Ha a hőd is ezt mutatja. A párodnak erről nem feltétlenül kell tudnia.Kép

Tücsök
Ne keseredj el. Még csak most kezdődik nálad a java.Kép Tessék izzítani a párodat szép lassan, hogy tuti legyen a siker.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi
A sütés neked szól csak bambán kifelejtettem a neved. Bocsi.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Titi!
Én kérek a zserbóból! Kép

A férjednek boldog szülinapot! Lepd meg egy babóval!! Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Titi! Ezeke küldöm nektek!
Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?