Új privát üzeneted érkezett!

Hello!!!

Felhivtam a dokit,holnap reggel kell mennünk vizsgälatra.Semmi ujat nem mondott a telefonba.Kamillatea,rizs,krumpli.Az nagyon jo hogy azért iszik és hogy nincs mär läza.Most rizst fözök neki.
Amugy meg jätszik egész nap.Igaz mindig vissza-vissza jön hozzäm ,kéretözik fel az ölembe ,de ezt amugy is csinälja.
Lehet hogy elmegyünk kicsit sétällni még mielött besötétedik.
zsuu74
 
 


Haliho!!!

Na mindenki eltünt??Én megyek mosok egy adagot.Megint öltöztünk ät komplett mindketten.Jött a roka.De én voltam a hibäs vizet adtam a rizs elött.Most hül a teäja és akkor jol megitatom.Eddi 40 grammot fogyott.Az sok szerintetek???4 napja tapt a balhé.
zsuu74
 
 


Zsuu
Itt vagyok.Na mi újság.Kaja benn maradt kismanóba?
Az jó,hogy nincs láza.A vírusnak meg valahol ki kell jönnie.Úgylátszik az a fránya vírus elöbb enni szeret és csak utána inni.Ez vicc volt.
40g szerintem nem olyn sok.ott felül kik vannak a képen?Kommentárt nem fűztél hozzá.Kép

Kovács Roland
roli
 
 

 
 

Sziasztok!
Én is vagyok, de csak gyors visszaolvasásban, mert Manóka is elkapott valamit. Nagyon lázas, kicsit köhög, a torka piros, de szerencsére inni nagyon sokat iszik, enni meg szinte csak gyümölcsöt eszik. Hasmenése nincs, sőt inkább bogyókat kakil mint a nyuszi, de éjjel egy óriásit rókázott. Átöltöztettem, de nem akartam nagyon háborgatni így a haját csak nedves ruhával töröltem le, és reggel volt egy nagy hajmosás, mert igen-igen "illatos" volt a buksija. Voltunk a dokinéninél azt mondta nem kell kétségbeesni ez valami 3-4 napos fertőzés. Ha nem akar enni akkor nem eszik, csak igyon amennyit csak akar és Sterimárt legalább 2 óránként fujjak az orrába, és utána orrszívó-porszívó. Hát inni iszik mint egy kis gödényke.
Enni nem nagyon akart.
Tegnap éjjel felébred, és nagyon keservesen sírt és azt mondogatta ana ana deje deje. Olyan nagyon örültem.Már beszél.
Érdekes volt, hogy a dokinéni azt mondta, hogy próbáljak ropit adni neki, mert az száraz, sós, és nagyon kívánja az innivalót. Tudja, hogy nem szeretem az ilyen nasikat, de most adjak a babának. Be is jött. Én is kamillateát adtam neki, de szívesen fogadta az általam készített almalét répával, narancslét pici petrezselyemmel. Ma majdnem 9 dl folyadékot ivott.

Zsuu!De jó a kép. Egyébként a 40g. fogyás ne vészes nem kell megijedni. Pillanatok alatt visszaszedi.

Roli!! Gratulálok. Ez egy nagyon jó hír. Jújj de irigy vagyok. Most már szólok a gólyának én is (de inkább apának). Megyek mert megyünk fürdeni és kicsit nyügikék vagyunk.

Sziasztok.
marcsi41
 
 


<font color="ff0000">Sziasztok!

Ma látom laza nap van vagy csak estére indultok be. Kép

Beteg babáknak jobbulást. Mi jól vagyunk végre. Semmi nátha.Kép

Ma nagy örömben volt részem. Felhívtam a sulit mert nem bírtam tovább várni és kiderült, hogy felvettek. A papírokat épp ma postázták. Úgyhogy félhivatalosan de főiskolai hallgató vagyok.

Marcsi! Nagy öröm amikor előszőr hallasz tőle értelmes szavakat. Bius is mondta már, hogy aja meg azt, hogy gyeje de csak egyszer a múlthéten. Attól tartok én értettem félre. Általában azt mondja mindenre, hogy ada meg adaoda de néha szépen is mondja ad-o-da. Ezt persze megállás nélkül egész nap. Ropi az tényleg jó ötlet mert isznak rá. Hajrá baba projekt!!!Kép

Zsu!40g fogyás nem sok. Igyon sokat az a lényeg. Ha jobban lesz úgy is kér enni. Kép
Üdv Mindenkinek!</font>
Vendég
 


Sziasztok!!

Majdnem minden kismanó betegeskedik Jobbulást nekik! Biztos valami járvány lehet.

Ma mi is sétáltunk végre, nagyon hiányzott, hogy múlt héten nem tudtunk kimenni.

Ami a babaprojecteket illeti, azért irigyellek titeket. Most lehet, hogy azt gondoljátok nem vagyok normális, de úgy 4 év múlva lehet, hogy én is belevágnék. Nem vagyok elégedetlen, mert nagyon boldog vagyok, hogy van ez a három bébi, de olyan jó volt terhesnek lenni..., na meg akinek sorba jönnek a babák, nem egyszerre, ők, ti tudtok többször babázni, nekem egyszerre nőnek fel, persze ez is szép és jó. Értitek mire gondolok? Vagy nagyon hülye vagyok?! Persze ehhez kellene nagyobb lakás stb. Na mindegy inkább nem is gondolok bele, na meg a férjem szerintem nem is akarna többet. Na azért nem panaszkodni akarok ám, mert így is nagyon boldog vagyok, csak eljátszadoztam a gondolattal!
manó3
 
 


Anikó
Nagy garatula.Mit fogsz tanulni?Kép

A manók tényleg nagyon cukik amikor még csak kezdenek beszélni.Szinte még csak mi értjük és ők csak mondják,mondják...Kép

Marcsi
Gyógyulást Manócskának.
Meg minden beteg babónak.


Zsuu
Hahóóó,mi van veletek?

Éva???Bizzo???Manó???

Kovács Roland
roli
 
 


Vagyok én is!!De megyek mindjärt hajat szäritani és aludni.Reggel korän kelek.Megyünka dokihoz.Manoka megitta a 120 gramm teät és letettük aludni.Nyüsszögött vagy 10 percet és elaludt.
Remélem hogy hamar helyreäll a dolog.

Jo éjszakät mindenkinek,és bocs hogy ilyen korän lelépek.Pussz.Zs.
zsuu74
 
 


Marcsi!!Én is talältam egy oldalon tanäcsokat erröl a hänyos nyavajärol ,és ott is a sos ropit ajänlottäk nasinak.
zsuu74
 
 


Én itt vagyok!!!

Anikó

Én is csatlakozom az elöttem szólókhoz: Gratula a fősulihoz!!!!
manó3
 
 


Manó.
Valószínű,hogy egyszerre írtunk.Amikor pötyögtem nem láttalak,most meg ott vagy.Kép
Nem hülyeség amit írtál.nagyon sokszor gondoltam arra én is.Mi lenne ha ikreim lennének.De így jobb,mert ahogy megírtad egyszere nőnek fel,egyzere vagy velük állapotos...
Engem borzaszt az a gondolat,hogy eljön az idő és nem lehet több babám.csak irigykedve nézhetek másokat.Úgy érzem én azért születtem,hogy gyerekeket szűljek.Elég depisen hangzik amit írtam.Ugye?Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Megyek csucsuzni.Nagyon álmi vagyok.Kép

Jó éjszakát decmamik és decbabik meg mindenki más:
A betegeknek jobbulást.Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Látom nincs senki, biztos alszatok! Akkor én is megyek és szundikálok, mig lehet! Jó éjszakát!
manó3
 
 


Sziasztok
Itt vagyunk mi is csak nagy munkába vagyok.Apának probálok egy oldalt szerkeszteni a gportalon, a matricáirol, de annyi féle van ,annyi munka van velük, és még egy kis krapek is folyton a nyomomban vanKép

Aniko
Mit tanulsz majd a fösulin?

Zsuu
Ne aggodj az én kisfiam kerek egy kilot fogyott a betegsége alatt, annyira kétségbe voltam esve, de nagyon hamar vissza is szedte.

Marcsi
Gyogyulást nektek!

Jo éjt mindenkinek.
Tegyetek még képet.Szeretem nézegetniKép
bizzo
 
 


Na most, hogy már mindenki alszik, én is megjöttem.

Anikó
Nem tudom hova vettek fel, de gratulálok, ügyes vagy. Sok sikert az elvégzéséhez is.

Zsu
Tényleg nem sok, amennyit fogyott, remélem a doktor bácsi segíteni fog és meggyógyul végre.

Marcsi
Ti is gyógyuljatok meg minél hamarabb.

Attila már jobban van, bár még mindig csúnyán köhög. Az a jó, hogy ő nem lázas, azt nagyon nem szeretem.
Ma úgy eleludt apával, hogy el sem hittem




Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Jó reggelt!
Mindig ilyen korán jelentekzem.Ilyenkor még van egy pár üres percem.

Éva
Nagyon édes,és cak úgy fogta magát és elaludt?Kép

Bizzo
Dolgozzál csak ügyesen.De teis tegyél fel képeket!!!
Mi is szeretjük nézegetni.

Majd jövök még,írjatok!!!

Kovács Roland
roli
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat. Eddig még nem volt nehéz eljutni bár néhány hete még nem így gondolkoztam sőt egy hajszálon múlt csak, hogy beadtam a papírokat. Nem hittem benne, hogy felvesznek olyan rosszakat hall az ember mindenfelé. Ilyen nehéz meg olyan nehéz bejutni stb.. Szóval ma reggel már hivatalos e-mailban is megkaptam, hogy felvettek. Humánerőforrás menedzsernek fogok tanulni négy évig a Szent István egyetemen. Február közepe felé indul a képzés, azért akkor mert ez keresztféléves. Van más is aki baba mellett tanult vagy épp tanul valamit. Én még angolt is tanulok szeptember óta. Azt is azért mert kell majd a diplomához egy nyelvvizsga. Én soha még nem tanultam nyelvet vagyis csak általánosba oroszt de az kutya füle. Szóval most nyögöm öreg fejjel gyerekek mellett. Már előre bevagyok sz@rva mi lesz, hogy lesz.

Bizzo! Dolgozz csak nyugodtan de ne feledkezz meg rólunk sem. A képeket én is imádom. Rakjatok fel sokat. Aztán majd az oldalt is tedd közzé!

Roli! Én is reggel tudok egy pár sort pötyögni amíg babuci eszik meg iszik itt mellettem az etetőszékben. Én is hasonlóan érzem magam. Sok-sok gyereket szeretnék, meg rengeteg unokát majd. Szerettem volna abban az időben élni amikor az asszonyok csak a családnak és a gyerekeknek éltek és sok-sok gyereket szültek. Négy-öt gyereket bevállalnék, ha lenne hozzá anyagi keret is.

Manó! Maximálisan megértem amit mondasz. Nekem aztán igazán nincs időd babázni. És egyáltalán nem hülyeség, hogy szeretnél még egy kicsikét. Aztán apát is megértem, mert három gyerek sem piskóta. Hát még négy vagy kitudja mennyi, ha megint ikrek lesznek. HAHAHAHA!!!

Zsu! Hogy van a kicsike?

Évi! Édesen alszik a picúrod. Látom neki is nagyon kipirosodik az arcocskája. Csak nem a széltől?

Üdv. Mindenkinek Írjatok!</font>
Vendég
 


Jajj lányok!!!

Tejessen el vagyok keseredve.Most beszéltem a drnővel.Jövő héten megyünk tanácsadásra.Lehet,hogy Dodó kukiját hátra kell rántani.Kép
Daninál ugyanez volt.De neki kétszer vágták.KépKépKépPedig mindkettőnél rendesen gondoztam minden este.
Nem akarom mégegyszer átélni amit akkor Daninál.KépKépKép

Kovács Roland
roli
 
 


Szia Roli!

Ne sírj. Arra gondolj, hogy jobb lesz neki ha túllesz rajta. Most még időben van nehogy komolyabb baj legyen vele. Sajnos nem nagyon tudom milyen, mert nekem lányaim vannak. Rendbe jön majd meglátod.

Addig is dobok egy vigasztaló kis képecskét. Szerintem nagyon édi:
Kép
Vendég
 


Anikó
Tudom,hogy jobb lesz neki,de akkor is...
De ari vagy.nem hiszed el valamelyik nap kaptam ezt a képet Emilbe egy barátnőmtől.De azért köszönöm.Tüneményes manóKép

Most ment el barátnőm meg a kislánya.Jól éreztük magunkat.Mindjárt indulunk Daniért a suliba.

Többiek????

Kovács Roland
roli
 
 


Haliho!!!!

Mi is megjöttünk.Vagyis hät mär 3-kor ,csak mindjärt le is feküdtünk.Apänäl is voltunk az irodäjäban ebédelni.
Doktor bäcsi azt mondta hogy valosägos järväny van.Majdnem minden mäsodik gyereknek ez a baja.Van akit jobban elért van akit kevésbé.Giuliano kb. középen van.Felnöttek is elkaphatjäk ,de nem annyira jellemzö.Gyomor-bél fertözése van.kapott orvossägot és egy gyogypépet,ami ällitolag nagyon fini banänos.Ha megszünt a hasmenés akkor elmult a betegség.Lényeg hogy iszik.
zsuu74
 
 


Kép
zsuu74
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Nem volt nagy a termés. Soha nem kerülünk archiválásra. Mire jön az esti pörgés addigra én meg már alszom. Vagy lehet, hogy tanulok egy kicsit.

Puszika majd reggel benézek.
</font>
Vendég
 


Anikó!
Nem panaszkodni!!!
Majd holnap bekerülünk.De még hosszú az éjszaka.Kép
Most csak beköszönök megyek Dodót altatni,mert nem akaródzik neki.Dobok addig képet.Mobillal készült.
Apa fodrászhoz vitte őket délután.Kép
KépKép
Kép

Sietek vissza!!!!!Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Hallo Länyok!!

Mi ez a pangäsIgaz ma én sem voltam valami aktiv.De hät itthon sem voltunk nagyon.Este elmentünk én és a férjem ,megköszönteni a sogornöm kisfiät(ma 2 éves)Giulianot itthon hagytuk a häzinénivel aki alattunk lévö szinten lakik.Nem maradtunk ott sokäig.Elég jol viselkedett a Manoka.Csak az elején nyöszörgött.
Mär 2x evett a gyogytäpbol és ma csak 1x volt ,ma reggel fosti.Hänyni nem is hänyt ma.Jobba kedve is,igaz lätszik rajta hogy gyenge.De most mär gyogyulgat.

Aniko!!gratulälok én is a fösulihoz!!Csak tegnap mäshol järt az eszem a beteg kismanoval.Nagyon ügyi vagy!!!!Sok sikert!!

Éva!!Nagyon ari ahogy alszik a kisfiad!!Giulianonak is ilyen piri jelenleg az arca.

Marcsi!!Nektek is gyogyuläst!!!!!
zsuu74
 
 


Zsuu
Ma úgylátszik minden mamának kimenője van.Ma én is keveset tudtam jönni.Délután elmentem barátnőmmel UH-ra,de kicsit elnyult.
Nagyon örülök,hogy a kisfiad jól van.KépMost már kicsit megnyugodtál.
Már kérdeztem,hogy ott feljebb azon aképen kik vannak?Nagyon csús az a manó.Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Nem tudom ki az,netröl van.
zsuu74
 
 


nem várok tovább!Megyek aludni.Reggel majd kukorékolok.OKÉ?????Kép
Sajna korán csörög az óra.KépKép

Jó éjt!!!
Heni

Kovács Roland
roli
 
 


Képszerelmes pillantäs
zsuu74
 
 


Kukurikúúúúúúúúúúúúú!
Mondtam,hogy reggel jövök.Kép
Éjszaka nem keltünk egyszer sem.KépKépKépDe viszont baromi későn feküdtem,úgyhogy ugyanolyan fáradt vagyok.Na mindegy.

Látom nem volt nagy döpping.Kép
Merre jártok?Mit csináltok?

Zsuu
Ez a kép magáért beszél!Kép

Kovács Roland
roli
 
 


<font color="aa00aa">Sziasztok!

Ez a nézés!!! Nagyon édes.
Én is korán kelő vagyok. Már egy rakás levelet begépeltem.

Roli! Találtam még egy közös ismerősünket. Évikismamát. A régi topikomból ismerem, ahova már nem írogatok. Olvastam milyen rossz passzban van. Én nagyon szerettem őt és csodáltam is, olyan szép kis élete van vagy volt. Szegény. Remélem, hamar helyre jön ott köztetek.

Mi nem szoktunk éjszakázni. Hála a nagy égnek. Ma laza napom van ha lazának lehet mondani a tanulást. Bius a mamabölcsibe én meg tanulok és megyek angolra is. Délután meg megyünk a barátos nőmhöz.

Tegnapi napom viszont nem volt valami fényes. Bius alig aludt. Egyszer 20 percet egyszer meg 40 percet. Na ezalatt aztán sok mindent lehet csinálni. Azt sem tudom mihez kapjak ilyenkor. A mamánál meg három órákat alszik. Ki érti ezt? Miért engem bosszant ez a lurkó?

A másikról nem is beszélve ez a kistinédzser kór egy borzalom. Akkora a szája minta nem is tudom micsoda. De nem bírok rá haragudni, hiszen én is ilyen voltam anno. Jaj csak ezt éjem túl vagy a többi még rosszabb lesz? Már előre rettegek.

Pusz majd jövök!</font>
Vendég
 


Halihó

Egy gyors bekukuccs,mert megyünk pihizni.

Anikó.De jó egyre több ismink van.Mondjuk,még nem beszélgettünk,csak köszöntünk,de ami késik....

Ezek a mamák tudnak valamit,mert nekem is mindkét manóm mamánál órákat tud aludni.Hmmm?????
Az igaz,hogy Dani még csak most lesz 8,de már most olyanokat mond néha,hogy égnek áll a hajam.
Tegnap pl kártyát vitt a suli és még Õ van megsértődve,hogy a tanár elvette tőle.Most mehet be a tanárhoz.Kép
De ha jobban belegondolok...Igazad van én se voltam külömb,Szegény anyu,most már értem!KépKépKépKép

Na majd még beugrok lesni/írni.

Többiek ÉBRESZTÕÕÕÕÕÕÕÕ!Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Jo reggelt!!!

Szégyemlem a pofäm,de ügyintézni megyek délelött és eléggé késésben vagyunk.Gyerköc mär jobban van.Igaz most nyavajog,mert menne mär.Aposom vigyäz rä amig én elintézem a dolgom.Ha nem fog ott minket ebédre akkor dél körül jövök.Amugy meg kicsit késöbb.Kellemes délelöttöt mindenkinek!!Zs.
zsuu74
 
 


Haliho!!!

Megjöttünk a papitol,csak ott maradtunk ebédre.Mondjuk csak én ettem.Giuliano a gyogypépböl kapott.Elég szépen jön helyre a széklete,de még gyenge nagyon és egyfolytäban ölben akar lenni.Azt hiszem leteszem aludni ,mert itt äll és huzkodja a pulcsimat közben hangosan méltatlankodik.

Többiek hol csavarogtok???
zsuu74
 
 


Hät most nézem hogy még mindig nem került archivumba az elmult 2 nap.Csaaaajok!!!!!
Gyerünk,tessék irogatni!!!Kép
zsuu74
 
 


Jo estét mindenkinek!!

Nälunk minden ok.Giuliano 4 orät aludt délutän.Remélem nem lesz ennek böjtje a lefekvésnél.Most lent van a häzinéninél lätogatoba,én meg kihasznälom gyorsan hogy irjak.Meg betettem egy adag ruhät is mosni.

Képzeljétek holnap szinhäzbe ,utänna meg vacsorära megyünk egy mäsik häzaspärral.Giuliano lent lesza häzinéninél,lefekvéskor meg felhozzäk az ägyäba és a babyphone-t leviszik magukkal,hogy halljäk hogy elaludt e vagyhogy felsir e.Mär egyszer csinältunk ilyet ,akkor éjfélkor jöttünk haza és minden rendben volt.Remélem holnap is ugyszintén jo kisfiu lesz.Ugy néz ki hogy a hasmenése teljesen elmulott.Ma 2x evett,de még visszavan a gyogypép+szopi.Elég gyenge még szegénykém,jobban inkäbb ölben akar lenni.De a lényeg hogy a nehezén tul vagyunk.
Többiekkel minden rendben????????
zsuu74
 
 


Jó estét , sziasztok!

Tényleg jól eltünt majdnem mindenki (mondom én).

Zsu
Örülök, hogy végre kezd meggyógyulni Giuliano. Az a kép, amit este feltettél nagyon édes.

Mi már jól vagyunk, Attila már meggyógyult, én még nem teljesen, de jó úton haladok.



Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Hello Éva!!!

Ja,mindenki felszivodott.Remélem azért visszatérnek majd.Giuliano még fent van.Nem rég vacsizott.Most jätszik kicsit.Hagyom ,ugyis sokat aludt du.
Lätom nälatok is megy a szekrényben matatäs.Örülök hogy Attila mär jol van.
zsuu74
 
 


Szia Zsu!
Úgy látom csak mi vagyunk itt.
Bár nekünk lenne ilyen házi nénink, aki vigyáz a gyerekre. Én még max 2 órára hagytam ott nappal, akkor is anyunál és azt is végig izgultam.


A többieknek azt üzenem, hogy:
Tessék írni!!!
Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Lehet hogy nélkülünk buliznak valamerre!!!Ha minden igaz febr. végén jövök Magyarorszägra.
zsuu74
 
 


Éva!!Nälad is eltünt az archivum???Elloptäk??
zsuu74
 
 


Csak a január 31. van meg

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Zsu
A szüleidhez jöttök, hol laknak?

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Elloptäk!!!!Anyum nem él mär M.orszägon,apu nincs.Tesoimhoz megyek.7-10 napra.
zsuu74
 
 


Amugy kaposväri vagyok!!
zsuu74
 
 


KépKép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Tényleg ellopták!

Megyek aludni, jó éjszakát mindenkinek!

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Éva!!Te is eltüntél??Na jol van én is eldugulok mära!!Ma azt hiszem én voltam a legaktivabb.Persze magamban beszélgettem.Remélem holnapra elökerülnek a többiek is.Jo éjt !!!!
zsuu74
 
 


Jó reggelt,Sziasztok!

Gyorsan írok amíg lehet.Tegnap nemén tüntentem el hanem a topik.Ti szerencséssek voltatok,mert csakaz archívum tünt el.Most még nekem sincs..Reklamáltam apánál de semmi.Minden más bejött csak a magzatok kor szerint nem.Nagyon sokan reklamáltunk.Tiszta dili voltam,hogy láttam,hogy írtatok,de nem tudok bejutni.Lehet,hogy a többieknél is ez van.

Anikó
Hallom,neked két hétig volt egyszer ilyen.Te udod,hogy hova kell elmenteni a topikiot(valami kedvencek közé)hogy máskor ilyen esetben is bejussak?
Futok most tovább,mert Daninak kori van.Kép
Majd jövök és dumálunk,meg olvasok vissza.

Kovács Roland
roli
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Én sem tüntem el. Nem tudtam belépni. Sajnos ilyen gyakran előrodul. Nem tudok semilyen megoldást ennek orvoslására.

Örülök, hogy mindenki jobban van.

Ismerek egy Kaposvári lányt akivel már találkoztam is. Vagyis most már kettőt.

Mire jön Zsuzsi magyarországra össze kéne szervezni egy Decmamai-baby találkozót. Mit szóltok?

Most rohanok majd jövök, ma sok dolgom van.

Puszika</font>
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?