Új privát üzeneted érkezett!

Drága Hildus!
Tökéletesen megértelek, elég megrázó lehetett számodra ez a reakció. Egy rokontól, főleg egy nagymamától ez nem volt szép dolog. Probáljátok azt megértetni vele, hogy ez a kicsilány a családotok tagja akármilyen úton is került hozzátok.Így jó és rossz tulajdonságaival együtt el kell fogadniuk, mert te nem szeretnéd, ha a fia édesanyjával rossz lenne a kapcsolatotok.Nem akart ő tulajdonképpen rosszat, csak még nem fogadta el igazán, hogy nem a "saját" unokája.
Nekem is meg kellett kűzdenem kis és nagyobb harcok árán, hogy elfogadják a gyerekeimet. Ha jól és diplomatikusan csinálod imádni fogják őt.
Anyósom is ilyen volt.A fiam mivel rajtam kívül 1 éves koráig mindenkitől félt nem maradt el senkivel, néhány hónapig még az apja hangját sem bírta. Azt mondták én rontottam el a gyereket, hogy csak magamnak akarom kisajátítani. Akarta a fene, néha jól esett volna egy kicsit átadni valakinek amikor hulla fáradt voltam. de amikor kinyílt és vigyorogva mondta, hogy mama, én lettem a legrosszabb anya amikor rá mertem szólni.

Diti! Gratulálok a keresztlányodhoz, érdekes a neve, én még nem hallottam, de jó.

Kelimoni!
Ez aztán az örömhír, most már igazándiból és teljesen a tiétek. Írtam neked.

Kizsó!
Este beszkenneltetem a párommal mindkettőt.

Süni!
Azt mondta a tanítónéni, hogy verses mese is jó, mert azt könnyebben meg tudják tanulni.

Végul had osszam meg veletek mai nagy örömömet. A gyerekek ma hozták haza a bizit.
Szandi kitünő lett. Pistinek ugyan becsúszott néhány hármas, de azért nem olyan gáz. Mondtam, hogy év végére javítson, mert jövőre felvételi és sokat számít milyen jegyei vannak. Természetfotós szeretne lenni.
Üdv Simineni
simineni

Bocs, lányok, de vacakolt ez az ízé, és kétszer küldtem el!

Jaaj, Hildus! Annyira sajnálom, ami történt, összeszorul a szívem!!
Valószínűleg az Õ gyerekeinek is volt ilyen, csak az olyan rég volt, nem is emlékszik rá.
Ha nem öribaba lenne Hanna, akkor mást mondott volna, valami olyat, hogy látszik, milyen rosszul neveled.De így,ez fájóbb,és jól oda lehet mondani!Kép
Nem lehet, hogy igazából téged akart bántani!? (De ez sem túl jó hír!)
A férjemmel megbeszéltük, hogy aki a babánkat nem tudja elfogadni majd, az nekünk sem lesz majd olyan fontos! Na, de egy nagymama?? Õt már csak "hivatalból"is szeretni kell...
Nem lehet beszélni vele? Nem neked, a férjednek.
Hanna gyönyörű , kedves és ártatlan kisbaba, egy értelmes felnőtt nem teheti meg, hogy szavakkal, vagy megjegyzésekkel bántsa!!

Mellesleg ez a "kiütközik a vére" problémakör nagyon dűhít! Nálunk az volt a sláger, hogy :Ugye tudod, hogy az agresszivitás genetikusan öröklődik?
Azt válaszoltuk, hogy akkor aktívan fog karatézni a gyerek, mert az életünket viszont nagy mértékben a körülmények határozzák meg...

Kép
Kép
ggabszi

Hogy kell feltenni képet????

Hildus, gratulálok a szuper jegyeidhez! De most aztán tessék "topicolni"!

Kép
Kép
ggabszi

Köszi a gartulákat, ha apa hazajön ( emberi időben) mi is bulizunk. Erre inni kell, az tutiKép

Hildus: Ereszd el a füled mellett az ilyen mondatokat. Amikor még Gergő kórházban volt, a dédi ragaszkodott hozzá, hogy elvigyük magunkkal, hogy megnézhesse a kisci unokát. Szinte még alig voltunk ott, máris csörgött a telefonja és hallottam, amint ecseteli, hogy nem FEKETE.

Legszívesebben földhöz vágtam volna a telefonját, aztán azt gondoltam, hogy megoldódott a problémájuk. Ki tudja, mióta agyalta azon a férjem családjam hogy milyen a gyerek bőrszíne.

Gergő is érzi, ha nem otthon van és ha idegen fogja ölbe. Vasárnap a férjemmel anyósomnál voltak. És Gergő ott nem akart aludni. Tegnap már mondta anyósom, hogy gyakrabban kellen a gyereket átvinni, hogy megszokja őket. Mert én lassan mehetek vissza dolgozni, Gergő úgy sem szopik. Hát szépen elmagyaráztam neki, hogy ezt a gyereket én fogom nevelni, nem ő. Ha tetszik, ha nem. És azt is én döntöm el, hogy mikor megyek vissza dolgozni.

Abban biztos vagyok, hogy szeretik Gergőt, csak szeretnének sokszor helyettünk dönteni. Ami nekem természetesen nem tetszik.

Ez a vére téma mindig is téma lesz valószinüleg. Inkább azt próbáld meg elmagyarázni, hogy nem csk Téged bánt meg, hanem a saját fiát is.

Mi megbeszéltük a férjemmel, aki Gergőt nem nézi jó szemmel, az többé nem rokon, barát, ismerős. legyen az akár bármelyikőnk nagyon közeli hozzátartozója is.

Szuperboszi: akkor nagy nap ez a maiKép

Simineni és Boszi: megkaptam a méleket és írok rövidesen. Már ahogy Gergő engediKép

Gabszi: kép feltöltése
600x600 pixeltől nem lehet nagyobb. Aztán melléklet feltöltése, tallózás, ott megkeresed a képet ( én a dokumentumokba mentem általában) feltöltés, bezárás és a nézetben ellenőrizheted, hogy sikerült e.

Ha kell a képet kicsinyíteni, szívesen segítekKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Bocsi a sok hibáért, nagyon igyekeztemKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kizsó:

Jobbulást Zsófinak és remélem, Kingus nem kapta el a betegséget.Kép

Ha van erőd és időd, írhatnál kicsit gyakrabbanKépA múltkori egyik hsz-ed olyan szomorúnak tűnt.

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!!!

Mindenkinek sok puszi, később még jövök, csak sok a dolgomKép
Vizsgaidőszak utáni takarítás elpakolás, fényképrendelés stbKép))Kép

Kelimoni!!!Kép))
Kb, én is ezt akartam írni Hildusnak, hogy van amikor átmehetnek a nagyik a másik végletbeKép
Teljesen normális, hogy a kisbabák(gyerekek) az anyucihoz bújnakKép) Az én legnagyobb örömömreKép Kép Kép
És akkor jön az anyósom, hogy na akkor majd ő elviszi, hogy megoldoódjon a probléma, legyen nála is 1 napig...
Hohohóóóóó én NEM ADOM!!!!!!!!!!!!!!!! Az enyémKép
De ez is kiakasztó tud lenni, hogy nem érti meg, hogy még ő kicsi, és ha nem is lenne kicsi, még nem volt annyit velem, hogy odaadjam, meg hát ő még nem tudja mondani, hogy akarja-e, és háááát ha hiányzom neki, és ha szegényke sírni fog, és engem szeretne, és ha rossz lesz neki nélkülem, és haaaaaa...Kép Kép
Szóval, hagyjon engem békén ezzel a kérésével még 1 darabigKép))

le kell lépnem, jövök még, és visszatérek HildusKép

KépKép
napsugaracska

Szia Kelimoni ez tényleg nagyszerű képzelem milyen boldogok vagytok. A kiűtközött a vérre probléma kör már nekem is ismerős,eleinte a mi családunk sem fogadta a döntésünket kitörő örömmel, így a neheze még hátravan legalábbis én így gondolom.Az anyósoméknak már van egy unoka aki a legszebb, legügyesebb stb ami leendő gyermekünk még meg sem született de már elvan könyvelve hogy nem lesz sem unoka sem családtag. De engem már nem érdekel mert akkor is az én picikém lesz akinek meg nem tetszik az nem fogja megnézni.Az anyósom szemébe én csak egy paraszt vagyok akkor túl sokat nem várhatok tőlük. Hildus ne törődj mit mondanak talán majd megszeretik,és eszükbe sem jut hogy nem te szülted.
exi

Hildus!
Iszonyú dolog lehetett hallgatni! Regi, amint meglátja apukámat azonnal sírni kezd, mert bajúszos és feket hajú. Bújik hozzám, aztán eltelik néhány perc és érdeklődve húzgálja a haját és az orrát! Anyósomat is csak tisztes távolból tűri meg, de őt a másik unokája is így "reagálta le"! De felnőtt emberek, tudják, hogy a gyerek milyen! És hát olyan kicsik még a lányok, alig van értelmük, most tanuják a világot, kell nekik a biztonság! Nem is értem, hogy akinek gyereke van, hogy mondhat ilyet!!!!
Ne törődj vele! Bár azzal egyetértek, hogy a férjednek ezt kezelnie kellene az anyukájával!!!
Holnap már február!Kép Puszi
Kép

Kép
rayo

Sziasztok, bár Hildusnak már írtam, de megosztom mindenkivel: Boldizsár most hétvégén (16,5 hósan) engedett fel először annyira, hogy kibújt a "seggemből", és hajlandó volt szóbaállni az unokatesókkal idegen helyen, sőt még a sógornőm is megfoghattaKép Úgyhogy van remény, csak ki kell tudni várni.
Anyós: Sajna, vannak olyan emberek, akik nem "nagymama" alkatok. Nálunk anyósomnak 6 unokája van, ebből "csak" 1 öf, de egyikkel sem jön ki, nem foglalkozik velük, nem érdeklődik irántuk, nincs egy süti, nincs kedvenc ételüket főzöm, hanem nevelési célzattal körömpörkölt és társai (van olyan gyerek, aki szereti a körömpörköltet?Kép.
Azzal egyetértek, hogy a férjek próbálják meg kezelni a helyzete, na de ha 15 év nem elég?
Na anyóstopik lettünk...
Inkább leírom az új szavainkat: A pelenka pekka vagy pekki lett, előkerült a NEM, már tudatosan fejrázással és a híres Mi ez? kérdés.
szuperboszi

Süni, megjött a leveled, rajta vagyok, jól írtadKép Köszi, csak az e-mail címedet elutasítja a gépem sajna.
Boszi
szuperboszi

Sziasztok!

Ma fogadóórát tartottunk 3/4 6-ig. De nem is ettől fáradtam el, hanem, hogy 3/4 6-kor indultam dolgozni, persze nem esteKép és csak beszéltem-beszéltem. Délelőtt a gyerekekkel, délután a kedves és kedvtelenítő szülőkkelKép

Jó sokat írtatok ma.
Alig győzöm olvasniKép

Di-ti
Gratulálunk! Sok boldogságot az egész családnak!

Kelimoni
Örülök, hogy végre a papíros is megérkezett.Kép
Veled értek egyet. Aki csak egy rossz szót is szól, annak többet nem is kell még becsöngetnie sem.

Gilice
Köszönjük, hogy ránk is gondoltál a nagy izgalomban. Veletek izgulunk és drukkolunk, hogy minél előbb a saját ágyikójukban aludhassanak a lányok.

Hildus kedves!
Ez még engem is szíven ütöttKép
Elég messze lakik a mama? Remélem.

Kizsó
Zsóficának jobbulást!

Nikinozso
Már én is szerettem volna kérdezni, amit Ggabszi, mert restellem, de még nekem sincs meg.

Amneris
Minden rendben lesz. Ne izgulj!Kép Na jó izgulj, de csak egy kicsit. Ránk számíthatsz, mi biztos tapsolni fogunk! Ugye lányok?Kép
Örülök, hogy írtál. A koncert előtt(, akinek átutalásos jegye van)hol és mennyi idővel kérjük a jegyünket? Pénztár? Kb. fél óra?

Szuperboszi
Kép Én imádtam a körömpörköltet, amit a mamim főzött, persze utána kaptunk jégkrémet. Az még jobb volt.

Süni
Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Sikerült megegyezni a dokival, hogy később (szerdán) legyen a műtét, úgyhogy tudunk menni a koncertre!! Kép Kép Nagyon várom már, hogy lássalak titeket, remélem nem vagyok tolakodó..

Hildus! Nekem is voltak anyósommal hasonló élményeim... Kimondva nagyon örült az unokának, de nem volt rá túl kiváncsi. Mikor többször megcsinálta, hogy mikor eljöttek sem nézett rá! egynél többször azt mondtam, akkor ennyi. És pont jött a karácsony és mi pont nem mentünk.. Eszement balhé lett, hát hogy lehet ilyet tenni egy anyával, rögtön mi lettünk a szemetek. Szerintem a Karácsony a szeretet ünnepe, úgyhogy aki nem szeret, ahhoz nem megyek. Aki a gyerekemet nem szereti ahhoz meg főleg nem. Utána leült vele a férjem és beszélgettek egy nagyot, azóta imádja Marcit érdeklődik, foglalkozik vele, látni akarja, stb. Szerintem arról szólt, hogy mivel én elraboltam a kisfiát semmi nem lehet jó, ami velem kapcsolatos.
Lehet, hogy én túl radikálisan kezeltem a kérdést, de aki a fiamat nem szereti az nekem nincs. HÁt ennyi.

Gilice! A Sára és a Janka gyönörű nevek, nagyon gratulálok a lányaitokhoz! Olyan szuper jó most nektek! Marci előtt nekünk is majdnem ikreink lettek Gabiéktól. HÁt, nem tudom néha így sem egyszerű, kettővel mi lesz.. KépSzuper!!

Tudjátok, mi már sorban állunk a kistesóért, olyan jó lesz újra a karomban fogni egy kis Minimanót!

Ildi, Süni! Mail ment! Kép

Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Lányok, aki a topic táblázatába szeretne képet az adatok mellé,és még Ildikónak nem küldte el, az légyszí küldje el nekem legkésőbb holnap délelőtt, mert Ildikónak besegítek a szervizelésben, és akinek van képe, azzal már majdnem elkészültem... Kép
Írjátok oda azt is, milyen képaláírást szeretnétek!

Puszi és köszi: Gabszi

Hogy van képem ilyet kérni?????! KépKépKép

Kép
Kép
ggabszi

Kizsó drága!
Valami van ezzel a hülye nyomtatóval, nem szkennel. Úgyhogy a kép helyett leírom a királylány jelmezt. Rózsaszin hátul tépőzáras szoknya, arany szegéllyel. Én egy rózsaszin pólót adtam hozzá, és egy rózsaszin palást és egy arany anyagból levő tépőzáras korona. De a Barbiújságból van műanyag korona és jogar, vagy varázspálca. Aminek használjuk.
simineni

Ildikó!
Azt hiszem, én elég képet küldtem Regiről, ugyeKépKép

Kép
rayo

Sziasztok !

Hadd dicsekedjek egy kicsit! Képzeljétek pici fiam Roland elindult (13 hónapos)+ apával kozölte, hogy "apa" és amikor elment dolgozni integetett neki. És mindezt egy napon. Igaz ugyan, hogy már 11 hónapos kora óta lépeget 4-5 lépést, de ma bejárta a lakást. Olyan fura volt, de olyan édi ahogy tipeg. A gyerekszobával kész vagyunk, bár egy kis csinosítás -babásítás- hiányzik még.
steiff

Ügyes nagyon, gratulálunk neki, most már igazi kislegény lett, nem is baba márKép
szuperboszi

Kedves Anyanyos!
Volt egy kérdésed, arra válaszolnék.
Mi senkit semmire NEM BESZÉLÜNK RÁ. Arra se, hogy megtartsa, és arra se, hogy örökbe adja a gyermekét. Minden információt megadunk, hogy Õ döntsön, és tiszteletben tartjuk a döntését (még akkor is, ha a mi értékrendünk szerint más döntést várnánk).
A Gólyahírhez mindenki önként jelentkezik, és addig foglalkozunk a rászorulókkal amíg azt igénylik.
Van olyan aki rendszeresen beszámol immár 2-3 éve az életükről, és van aki nem jelentkezik többé. MI NEM KERESSÜK ÕKET.
nikinozso

Rayo, nagyon ügyes a lányod. Ömlengj csak nyugodtam, örömmel olvassuk.Kép

Hildus nagyon ügyi vagy. Ez aztán a szép teljesítmény, le kalappal.Kép
Szomorúan olvastam soraidat az anyósod megnyilvánulásáról. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy egy komoly felnőtt ember, hogy mondthat ilyet, pláne egy édes csöppségnek.
Remélem idővel megváltozik a véleménye.Kép
Fel a fejjel, ne törődj vele.

Gilice, örülök, hogy jelentkeztél. Remélem a lányok gyorsan nőnek, és minél hamarabb hazavihetitek őket. Most aztán tele lesz a ház finom babaillattal.Kép

Kizso, Zsófinak mielőbbi jobbulást.Kép

Diti, gratula a hugicához.
Holnap várjuk a beszámolódat. Remélem hamarosan ti is találkozhattok a babátokkal.Kép

Kelimoni, ez szuper hír! Nagyon jó érzés látni az új anyakönyvi kivonatot. Jó bulizást.Kép

Szuperboszi, nagyon ügyi a fiad. Ez az időszak ami tele van tűzdelve a NEM és MI AZ szavakkal, elég hosszú, nálunk még mindig tart.Kép

Steiff, gratula a nagy fiadhoz. Peti, már járt mikor megismertük, de olyat még nem láttam kisgyereknél, mint amit ő csinált, hogy hálózsákban is úgy futott mint a nyúl.Kép

A nagy bölcsis:

Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Jó kérdés...! - Szóval az átutalással vásárolt jegyek átvétele:

Egy asztalkához kiültetem velük a férjecskémet! Kép
Majd teszünk valami papírkát az asztalkára, hogy bátran le merjétek szólítani az én hős segítőmet...! Kép Mondjuk előadás előtt fél órával már átvehetők lesznek!
(Ehhez a teremhez ugyanis nem tartozik pénztár - egészen külön álló egység az Operától, ezért is van ennyirte máshol.)

Jó éjt! - Amneris -

KépKép
amneris

Hahó Mindenkinek!

Tegnap naagy nap volt, úgy tűnik, valami front mozgatta a picurkákatKép
Gergő is produkált valami újat.Kép Keresztbe fordult a kiságyban. Most folyamatosan nézegetem, mert - bár elég széles a kiságy - beakadt már a lába. De naaagy hanggal jelziKép

Hildus: Tudod, kimondva kimondatlanul, én az a nő vagyok, aki nem tudott anyósom egyetlen fiának gyereket szülni. És ez valahol ott lebeg mindig a mélyben. Az idős emberek közül kevesen felvilágosultak annyira, hogy tudják, ez nem szándékos. És ha hiba van bennünk...

Apukámnak van egy jó mondása: A vejem nem a fiam, a menyem nem a lányom. És ez annyira igaz.Kép

Ildikó!

Éjszaka, amikor Gergő felébredt egy kis teára, gondolkoztam a pillangó jelmezenKép

Szerintem harisnya, csíkos felső és valami erősebb drótból lehetne csinálni keretet, rá nylon harisnyát húzni, arra flittereket varrni. Meg mindenféle csillogós izét. Fejre azt a hajráf szerű két szarvacskás izét és kész isKép
Vagy hülyesésg?

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni! Gondoltam, hogy te már írtál! Kép Te is jó korán kelő vagy úgy látom. Jól érezted a "hangomból", tényleg el voltam keseredve, mert ha valamelyik gyerek beteg, mindig rossz kedvem van. Zsófi most már javul, de harc megy minden egyes gyógyszer beadásnál.

Amneris! Mikor lesz a következő koncert? Kép Sorra hívnak, hogy kellene még jegy! Volt aki kérdezte, hogy nem lesz-e szervezve egy másik?! Kép

Köszönöm a jó kívánságokat! Kép

kizsó

Kizsó: kénytelen vagyok alkalmazkodni Gergőhöz.Kép

Láttam a Sparban gyógyszer beadásához pici cuclit. Nem könnyítené meg a dolgot?
Cumi, kicsi tartállyal. Vagy Disney vagy Babynova termék.

Jobbulást Zsófinak, remélem mihamarabb kilábal a betegségből szerető anyucija meg a gyógyszerek segítségévelKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Hú, de jól felpörgött a topicunk Kép

Anyanyos: Örülök, hogy írtál! Lánykádnak jobbulást és örömteli, sikeres ovikezdést kívánok!!! TEtszik egyébként neki az óvoda?

Kizsó: Köszi az ötletet a pillangószárnyhoz, már anyukámat is ráállítottam a témára Kép kértem, hogy segítsen, mert neki nagyon jó kézügyessége van (hmm, hmm, óvónő volt ő is Kép)
Zsófinak millió puszit küldök, gyógyuljon meg minél hamarabb! Rossz ízű a gyógyszere? Valamelyik antibiotikumnál mi is sokat harcoltunk Bálinttal... ő sem akarta bevenni. Neked pedig sok erőt és kitartást kívánok, mert szuper anyuka vagy!!! Kép

Di_ti: Még én sem hallottam a Zselyke nevet, de nagyon tetszik, nagyon szép hangzása van!!! El tudom képzelni, hogy az idősebb emberekkel milyen gondjuk lesz, mert nem fogják tudni megjegyezni a kislány nevét Kép Itt nálunk már a Vivien is túl bonyolult és különleges volt Kép Úgyhogy őt már szólították Viliennek, Vivijankának, Viviánának, Viliettának Kép
Figyusz, mennyi a Corában a kókuszmatrac? Most szereztünk egy másik kiságyat Bálintnak az anyuékhoz, mert a régiből már ki tud mászni és az újba akarok venni valami jó kis matracot.

Kelimoni: Hú, de jó, hogy megvan az új születési anyakönyvi kivonat!! Én is nagyon szere(t)em nézegetni.
Gergő nagyon ügyes, hogy már mocorog a kiságyban Kép
Neked is köszönöm, hogy gondolkoztál a pillangó-jelmezen, minden ötletet szívesen és örömmel fogadok, mert "antikreatív" vagyok Kép

Szuperboszi: Gratula az évfordulóhoz!!! És persze az új szavakhoz Kép

Simineni: Szuper a két bizonyítvány! Kép Nem hiába, ügyes és okos anyukájuk van Kép Pisti hová akar akkor menni továbbtanulni? Hol okítják a természetfotósokat?

Süni: Minden oviban kell lennie fogadóórának? Mert nálunk sosincs Kép Szülői is csak évente egyszer, olyan október tájékán. Ezt én nagyon keveslem, mert bár igyekszem napi kapcsolatban lenni az óvónénikkel, azért mégis kevés az a napi néhány perc a gyerekkel kapcsolatos dolgok megbeszélésére.
Hát persze, hogy nagyon fogunk tapsolni a koncerten! Kép

Marci_anyu: Hurráááá! Mármint, hogy Ti is ott lesztek hétfőn!

Rayo: Igen, igen Kép Küldtél elég képet Regiről! Továbbítottam is Ggabszinak.

Steiff: Ez igen! Egy nap alatt járni-apázni-integetni Kép Nagyon ügyes Roland!

Atan: Tündéri itt ezen a képen (is) Peti!

Hildus: Nagyon sajnálom én is, hogy ilyeneket vágtak a fejedhez Kép Nálunk is kicsit nehezen emésztették meg anyósomék, hogy örökbefogadunk, és sajnos bizony a mai napig időnként előjön a "ezt nem tudom megérteni, hogy lehetett odaadni őket" téma Kép Kép Kép Hiába beszélgettünk már százszor velük, egyszerűen nem tudnak bizonyos dolgokat természetesen elfogadni. Mondjuk nálunk az azért nagyon jó, hogy szeretik Vivient és Bálintot, ugyanúgy, mint a többi három unokájukat, sőt Kép
Fiús anyák, nagyon vigyázzunk, hogy milyen anyósok leszünk, mert az itt leírt történetekben kivétel nélkül a férjeink szüleivel vannak gondok. Vajon miért van ez???
ildi_ko

Sziasztok lányok!

Már éppen indulófélben vagyunk, sajnos nincs időm visszaolvasni és reagálni, csak le szeretném írni, hogy mennyire tetszett tegnap a Gólyamese. Nagyon megható volt, végigsírtam az egészet anyukámmal együtt, de nagyon sok erőt adott. A film végén bemutatkoztak a szereplők is, ott volt Idusamoja is a pici Lilivel és persze Nikinozso is! A kis Lili gyönyörű baba!!!!! Kép

Most sajnos csak ennyire volt időm, szép napot Nektek!

Kép
Kép
sukmesi

Szia Amneris!
Mizujs, hogy álltok a megakoncerttel?Kép
apaKép
apa

Ilyen voltam 19 naposanKép
Kép

És ilyen vagyok 2 és fél hónaposanKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, azta, micsoda különbségek...
Ilyenkor mérgesen néz, vagy csak megijed?
szuperboszi

Kelimoni! Mekkora baba! Kép Annyira édes! Hihetetlen, hogy mennyit fejlődnek ezek a csöppségek hétről hétre. Marci 2550 grammal született, de annyit evett az első időben, hogy mindig ledöbbentünk a mérésnél, hogy mennyit nőtt. Most olyan korszakát éli, hogy úgy kell "megtömni" néha. Kép

Ildi! Valóban fura, hogy az anyósviccek mindig a lányos anyukákról szólnak és az élet mennyire más.. Kép Nálunk anyu és Péter szuper jól megvannak, persze mindannyian tudjuk, hogy ez addig működik, amíg mi jól működünk, de ez így is van rendjén. Én sokat gondolok arra, hogy nekem, mint fiús anyukaként mit kell majd másképp csinálnom. Hát lesz mit! Mármint, ha anyósomhoz viszonyítok.. Kép

Jaj, lányok, úgy félek, mi lesz velünk az alatt az (Kb) 1 hét alatt, amig a kh-ban leszek. Marcival még soha nem voltunk ennyit távol egymástól. Õ még a nagymamánál (anyu Kép ) is csak nap közben aludt, este mindig együtt. Hogy lehet ezt kibírni? Persze, Apa itthon lesz vele és ők szuperjól megvannak egymással, de akkoris! Kép

Gabszi! Sajnos most nem tudok képet küldeni, de mikor legközelebb frissítjük a táblázatot remélem naprakészebb leszek! Kép Sorry!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Megjöttünk!
Igaz, nagyobb kitérővel, mert a Corában is voltunk haza felé.
Anyuka és babóca is a legnagyobb rendben vannak! Csak annyi volt a hézag hogy a kicsi éppen akkor aludhatott el, amikor a CTG vizsgálatot kezdték volna, mert ugy kellett szegénykémet böködni, hogy mozogjon egy kicsit. Aztán persze amikor már eljöttünk, már vígan ficánkolt a pocakban! Hiába, ilyenek ezek a fiúk... Kép

Ildikó! A 120x60-as 5990,- a 140x70-es 6499,-! És vannak nagyon szép plüss rugik 799 forintért, úgy hogy gyorsan vettem is 2db-ot, egyet Zselykének, a másikat meg a mi kis manócskánknak!

Most délután megyünk a kishugit megnézni és remélem, hogy a keresztlányomat is még elkaphatom egy kis dögönyözésre fürdés előtt! Kép

Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok!

Engem is nagyon meghatott tegnap a Gólyamese...! Az igazság az: olyan sírás jött rám, hogy el kellett bújnom utána néhány percre.
Persze szuper volt találkozni Idusával, no meg persze Gabival is! Felejthetetlen élmény volt! Kép
Lilike pedig továbbra is álmaim kicsilánya! Más szép arcocska létezhet, de az Övénél gyönyörűbb biztosan nem! Kép

Szia Apaaaa!!!

De jó, hogy benéztél!! KÖSZI A SEGÍTSÉGET! Kép
Olyan hírverést kavartunk a koncertnek, hogy mind egy szálig eladtuk a jegyeket!
Remélem, szuper este lesz!

Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Boszika!
Gergő ilyenkor komolyan érdeklődik. Itt a telefon volt a tárgy, ami negaon felizgatta a kíváncsiságátKép

Marci anyu: Nyugodj meg, a két pasi feltalálja magát. Most az a dolgod, hogy gyógyulj, mert akkor mihamarabb mehetsz haza a szeretteidhez.Kép

A fejembe vettem, hogy ithon fogom sütni a kiflit és a kenyeret. Gépet még nem akarok, hanem a sima, sütőben sült finomságokkal próbálkozom.

A kiflivel kezdtem. Ez lett az eredményeKép
Kép

Remélem, lesz még jobb isKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Diti: Raksz fel a rugiról képet? Hozzánk olyan messze van a cora, de ha érdemes elmenni...Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

LÁnyok!
Ez a fényképes táblázat szuper ötlet voltKépKép

Süni!
Te milyen fiatal csajszi vagy!!!!!!!Kép

Amneris!
Szemüveg nélkül rád sem ismerek! Kép

Mera!
Csodaszép haja van a gyermeknek!!!Kép

És persze mindenki olyan szép! Tök jó, hogy mostmár nem kell elképzelnem benneteket, hanem láthatlak! Milyen csodás ez az internet!Kép

Kép
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!
Hát, sírvafakadtam a leveleiteket olvasva. Azon sírdogálok, hogy milyen kedvesek és aranyosak vagytok és hogy mindenki segített feldolgozni "anyuka" mondatát. Süni, te viszont jól megnevettettél, a "remélem elég messze lakik mama" mondattal. Sajna nem, de augusztustól igen. Na, nem mintha bármit is jelentene a mostani 8 km, mert soha nem jön el meglátogatni Hannát, mindig mi visszük. Pontosabban egyszer volt, de csak az érdekelte, hogy milyen a gyerek szoba és meg akarta nézni a popsiját!!!!!!!!!!!!!(Gondolom azért, hogy nem piros-e. Hát nem)
Kizsó: Zsófi baba hogy van? Jól elküldtétek nekem a bacikat, mert 3. napja beteg vagyok.
Steiff: De ügyes Roland!
Kelimoni: És Gergő is milyen kis ügyes, no és anyukája is! És menj ki a Corába, ha tudsz, mert én is ma voltam és nagyon jó dolgok vannak, jó áron! Mi épp kinőttünk minden ruhát, úgyhogy nekünk jól jött ez a nagy Cora akció és vennem kellett egy halom sarok borítást és konnektor védőt is (fogalmam sincs mi a hivatalos nevük).
Marci anyu: Megértem az aggódásod! De hamar el fog múlni az a pár nap és Marci nagyon fog örülni, amikor visszakapja a mamit! Szerintem neked nehezebb lesz, hidd el Marcit nem annyira fogja megviselni!
na megyek, mert uzsonna idő van.
Hildus
Vendég

Ismét itt vagyok, mert szerettem volna még egy fontos dolgot írni, főleg Rayonak, Ancsúrnak, Jinynek (akik itt élnek a közelben), hogy lesz a Szászszorszép gyermekházban Ringató foglalkozás február 27-én. Dalokat, mondókákat tanítanak nem csak babós anyukáknak, hanem olyan mamiknak is, ahová a gólya később fog megérkezni. Jónak tűnik. www.ringato.hu
Hildus
Vendég

http://www.cora.hu/pages/akciokframe.htm

Sziasztok!
Mindenkihez szeretnék írni, ma jövök igérem...
Kelimoni a fentieket neked küldöm!

Pussz!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

SIKERÜLT BESZEDNEM PÁR VIRUST, IGY NEM TUDOM MEDDIG NEM LESZ INTERNETEM.

Amneris! Fontos! A könyves "bácsi" nem fog keresni, mert más helyett vizsgáztatnia kell, igy nem tud eljönni hétfőn.

Ha van vmi fontos a táblázatban lévő telefonszámon megtaláltok. Majd jövök.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon ügyik a táblázat kezelői, én is nagyon örültem, hogy mostmár van némi fogalmam arról, kiket is takarnak a nevek. Kizsót láttam csak személyesen és Boszit képen,de mostmár...Kép
Köszönjük nektek Ildikó és Gabszi.

Napsugi: KösziKép

Matiba és a többi betegeskedő: jobbulást nektek!Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

IMÁDOM A FÉNYKÉPES TÁBLÁZATOT!!!!!!! Kép
Köszi, hogy ilyen ügyik vagytok, Lányok!

Matiba! Köszi, hogy írtál a könyvek ügyében - akkor így készülök... Kép

Ja: és írtam már, hogy IMÁDOM A FÉNYKÉPES TÁBLÁZATOT!? - Csak, mert imádom... Kép

Rayo!

Hát igen - a szemüveg! Szóval a fotó most karácsonykor készült, és ekkor épp az esti előadásra igyekeztünk - már benn volt a kontaktlencsém. (Színpadon ugyanis nincs szemüveg, szóval muszáj lencsézni...)
De tényleg, Lányok! Az igazsághoz nagyon is hozzátartozik: amióta az eszemet tudom, szemüveges vagyok, csak ez nem mindíg látszik... Kép
Ez van...
Nem lehet mindenki olyan gyönyörű, mint..., mint mondjuk a mi Sünikénk! Kép

Pusza Mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Ildikó Ggabszi, nagyon ügyesek vagytok így ketten. Klassz a táblázat.
Amneris!
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a jegyet.
Most fértem a géphez mert férjuram beosztást írt és nem akartam zargatni. Most csend és nyugalom van mindenki elaludt.
Szép estét nektek!
Ildikó!
A természetfotózást nem tudom, hogy hol oktatják, de a képző és iparművészeti szakközépben van fotósképzés. Innen pedig gondolom szakosodhat ebbe az irányba.
Bár azt mondják elég nagy protekció kell a bekerüléshez. Az nekem meg még nincs, de egy évünk van még rá.
Sziasztok
Simineni
simineni

Kedves Nikinozsó!

Éppen láttam a barátokközt és nagyon felháborodtam. Kép Ugyanis most volt a filmben, hogy X szereplő azt hiszem a Kingáról szólt, nem szoktam nézni, de erre felkaptam a fejem, az anyus talált az interneten információt, mégpedig a gólyahírnél, hogy ő gyermeket szült-név szerint-és örökbeadta. Kép Én nagyon felháborodtam ezen, mert ezzel szerintem hírbe hozzák a Gólyahírt, miszerint a névtelenség nem biztosított, pedig nem így van, ilyen infót sehol nem lehet letölteni.Kép Kép Kép

Lányok láttátok??????

KépKép
ancsúr

Megnéztük a kis Zselykét! Nagyon aranyos, nagyhangú és ügyesen szopizó baba, szerintem kicsit hasonlít is a nővérére!

Kelimoni! Sajnos a kép túl nagy és nem tudom lekicsinyíteni, de elküldöm neked mailben, jó?!
Milyen nagy lett már Gergő!

Kizsó! A nagy forgalomban elfelejtettem jobbulást kívánni Zsófinak! Remélem már jobban van!

Ildikó és Ggabszi! Ha lehet én/mi majd babás képet szeretnénk a táblázathoz adni, szóval kérünk még egy kis türelmet! Kép

Atan! Milyen komoly ez a nagy bölcsis fiú! Kép

Az M2-ön a Kultúrházban most volt szó a Gyólyameséről, de mivel nektek írtam éppen, csak a párom látta a pár mondatos interjút a rendezővel, meg a részleteket én sajna nem... Kép
De remélem hamarosan teljes terjedelmében láthatjuk majd!

Azt el is felejtettem írni, hogy jövő szerdán megint megyünk CTG-re együtt és az azt követő héten is! Sajnos UH már nem lesz, pedig anyuka is szertett volna egyet emlékbe.....de sajnos nem tudtuk kihízelegni a dokibácsiból.

Mindenkinek sok puszi,
Di_ti
di_ti

Felháborodás jogos, megteszem a szükséges lépéseket holnap reggel!!!
A "Gólyahír" név különben le van védve!!!
nikinozso

Sziasztok!

É is láttam, bár én nem így értelmeztem a dolgokat...
Én azt láttam, mintha egy újásgnak a gólyahír rovatában volt egy cikk, miszerint megszületett Nádor Kinga gyermeke... itt és ott...

Ti hogy értelmeztétek???
Én örökbefogadást sme hallottam, csak azt hogy Magdus feltételezi, hogy nincs nála a gyermek, nem ő vigyáz rá, de pl. szülőknél még lehet...

Bocs, ha rosszul értelmeztem, de közben Norisz sikongatottKép))
Na jó, én isKép

KépKép
napsugaracska

Igy láttam én is, de anyakönyvi adatokat nem lehet "megnézni" az interneten!
Újság se hozhat le anyakönyvi adatot az illető beleeggyezése nélkül, szerintem.
Az örökbeadást meg végképp felháborító, ha ilyen reakcióval vezetik be!!!
nikinozso

Sziasztok!

A mai naptól, hivatalosan mi vagyunk a lányok gyámjai, rövidesen meglesz az ideiglenes kihelyező határozat is. Nagyon jól vannak, már nincsenek inkubátorban, nem kapnak infúziót és 30gr. esznek cumisüvegből. Sára szinte nem is fogyott, 2050gr., Janka lefogyott 100gr-ot, de 50-et már visszahízott, így most 1900gr. Ha ilyen szépen fejlődnek, talán jövő hétvégén hazahozhatjuk őket. Szeretném megosztani veletek az anyuka búcsú sms-ét, nagyon megható!
"Nagyon szépen köszönök mégegyszer mindent! Hálás vagyok mindenért! Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok egész életetekben! Örülök, hogy egymásra találtunk, mert tudom nagyon jó helye lesz a csöppségeknek! Nagyon megszerettelek titeket! Mégegyszer sok boldogságot! Ha kérhetem inkább írj, mert nem igazán tudnék beszélni! Puszillak mind a kettőtöket és a csöppségeket is!"
Nagyon sajnálom, mert még nem mehetett haza a kórházból. Tudom, ha otthon lehetne a kislányával és a férjével, akkor könnyebb lenne neki.
Lássuk a csajokat!!Kép

KépKép
gilice

KépJanka

KépKép
gilice

Gilice!
KÖnny szökött a szemembe! A lányok miatt, mert annyira szépek és úgy örülök a boldogságotoknak!
Nagyon egyformákKép

Kép
rayo

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?