Kari
Az úszás témában megkérdeztem a védőnénit, aki azt mondta, hogy (na ezt kapjátok ki!) Canestennel bekent tamponnal lehet menni, de még így sem nagyon javasolná.
A hivatalos kismamás könyvben (amit a védőnéni ad) pedig az áll, hogy az úszás a lehető legjobb mozgásos-sportolásos lehetőség a magunkfajta bálnalányoknak.
Ex
Gratula a vizsgához! Nem semmi! Én, mint kismama már azt az izgalmat is nehezen viselem, ha egy kerti csibort találok a Tesco-s salátalevelek között
Amúgy állítólag a combcsont miatt kell a legkevesebbet parázni, mert az mutatja a legszélsőségesebb eredményeket.
Hello
Jaj, nagyon aranyos vagy, hogy aggódtál, az eltűnésem oka az, hogy kiirattam magam (Tarhonya nagy örömére), úgyhogy vége a 10 órás munkanapoknak, a tervteljesítésnek, igaz, ezzel együtt a korlátlan netezésnek is. Amióta itthon vagyok, annyi minden más szórakozás is van (és persze délutáni alvások is!!!), hogy a géphez is csak 1 hét betegszabi után ültem le először, de akkor is csak azért, hogy számláimat elutaljam.
Norwell
Köszi!! 21 hetes a bébike, és külön megkértük a dokinénit, hogy ne mondja el, hogy kisfiú, vagy kislány. Bár Tarhonyapu közben megjegyezte, hogy reméli, kisfiú, ha már ilyen ronda szegény
A gen. Uh nekem is kb. annyi volt, ezért is mentünk el utána 4d-re, ahol direkt kértem, hogy még egyszer mérjenek le mindent, számoljuk át az összes fülecskét, ujjacskát, stb...
Veráska
Szuper a babaágy (és persze a többi is)! Hol lehet ilyet szerezni?
Doren
Nekem is a lenti részen rúg, pontosabban fejel, mert állítólag most úgy fekszik. Néha úgy érzem, mintha hárfázna a lenti "huzalozásomon"; és tényleg baromi kellemetlen. Próbáltam simogatással jobb belátásra bírni, de egyelőre nem sok sikerrel. Ez van.
Kisvirág
Nyugi, megjön az étvágy is! Én most az esti szalonnázgatásra kaptam rá. Császárszalonna+póréhagyma, sajt; nyammm. Még van 1 hét a terheléses cukorig, addig kimulatom magam. Lesz majd étvágyad, hidd el, a baba hamarosan óriási növekedésnek fog indulni!
Trita
Mi 4d-n a Budai MÁV-ban voltunk, kb. 1 héttel előtte kellett időpontot kérni, 8000 Ft volt, ezért adtak papírképet (3 db), vittünk videókazit, arra rávették az egészet, plussz cd-t is vittünk, amire vagy 12 képet tettek. Kedvesek voltak és az összes parámnak eleget tettek, megszámoltuk mindenét, osztottunk, szoroztunk, hogy jók-e az értékek, stb...
A végén (bő 15 perc) már mi szóltunk, hogy hagyja abba, mert Tarhonya kezdett feldühödni és összevissza ficánkolt szegényke.
A vizsgádhoz szintén gratula!
Kanyin
Hehe. Már mi is gondoltunk rá, hogy gáz ez a név, hiszen akkor kereszteltük el így, amikor még csak 4 mm volt! De hát tudjátok, hogy van ez; ilyenkor már nagyon nehéz átkeresztelni, remélem, azért az oviban már nem fogjuk így hívni
Üdv Mindenkinek!
T.