Új privát üzeneted érkezett!

Zseppy
Gyorsan elszaladt ez az idő! Kép
És maholnap már babázol...
Végül mi lesz a neve?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Zseppy, kezd izgi lenni....Kép Látod sosem szabad feladni.. Kép Vérnyomásod egyébként rendben van???

Kati, boldog szülinapot. Ugye ma / tegnap volt???

Szilpa, írhatnál egy pár sort magatokról, ha van egy kis kapacitásod rá! Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok

Igen ma van a szülinapom Kép

Zseppy, Otyka érted aggódik! Hogy érzed magad? Ha van erőd, írjál neki smst!

Szilpa, rólad sem hallottunk, amióta hazaértél. Ennyire lefáraszt a fiad?

Már 2 éjszaka aludt Viki, már kezdek reménykedni, hogy visszatalálunk a régi menetrendhez. Csak az a baj, hogy a széklet ügyek megritkultak és besűrüsödtek kicsit, így minden reggel 1 órát kínlódunk.

Odex, veletek minden rendben?

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 

 
 

Kati!
Köszi kérdésed, velünk is minden rendben van. Tegnap végre kimerészkedtünk már a levegőre, mert előtte a nagy hidegben nem mertem kivinni Aisát. Jól esett végre egy kis levegőzés...
A kisasszony mostanában nagyon jókedvű, egyfolytában vigyorog, magyaráz, igazi tünemény. Ami egy kicsit aggaszt, hogy néha úgy tűnik hogy keveset eszik, és ezt bizonyította az is, hogy tegnap megint megmértük, és egy hét alatt megint csak 12 dekát hízott kb. Kép Szinte tukmálni kell bele a kaját. Mert annyit megeszik, ami elég neki, de hízni már nem nagyon tud ebből a mennyiségből. Most próbálom egy napon keresztül mérni minden szopizást, hogy lássam megeszi-e azt a mennyiséget, amit ilyen korában kell.
Örülök, hogy nálatok is rendeződnek az éjszakai szopizások. Kép MÁr reggelig kibírja, vagy azért még felkel csak nem kétóránként??
Kati, este a szülinapod alkalmából igyál egy kis pohár pezsgőt, és lesz sok-sok tejcid... Kép Mégegszer BOLDOG SZÜLINAPOT!

HAJNI

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!
Én most járok erre először, és ahogy látom a társaság nagy részének mostanában született meg a babája. Gratulálok nektek hozzá! Kép
Én még nem vagyok ilyen előre haladott állapotban, 18 hetes múltam. Remélem azért majd marad még itt is valaki.

Andi

(18+3)

amandi
 
 


Amandi
Üdv itt!
Gratula a bébihez! Nekem már egy 10 hónapos nagy haramiám van, de visszajárok még nosztalgiázni kicsit, meg szurkolni a csajoknak.
Mesélj egy kicsit magadról! Első baba? HOgy telik a terhességed? Érzel már mozgást? Mikorra is várod (ilyen késő este már számolni?! Kép? Ilyesmi... Kép

Odex
Én úgy tudom, hogy ebben a korban a 100-150 g közötti hízás hetente az "ideális", szóval tök jók vagytok! Kép
Aranyos lehet, ahogy gagyarászik! KÉPET!!! Kép
Én is örülök, hogy végre nincs olyan hideg, mert mi sem mertünk kimozdulni, és már kezdtem megőrülni a 4 fal között...

Zseppy
Na mizujs?!

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!!

Én mindig akarok jönni, de elsuhan az idő mindig.

Jól vagyunk, bár a szopi kicsit kivorít. Valahogy mindig van valami. Vagy túl keveset eszik, vagy folyamatosan a cicin lóg, és üvölt ha elveszem. Ezzen próbálunk most segíteni. valami rendszerhez kellene szoktatni. Már minden oké.

Otykának nagy gratula!

Zseppy! Érted is szorítunk!!!!

Odex! Zkatica! és a többiek!
Remélem, mostmár lesz egy kis időm jönni, mert jönnek a hétköznapok. Eddig vagy vendég volt itt, vagy én nem voltam teljesen egy hullámhosszon magammal és az idővel. :-)

Megpróbálok képet felrakni, és majd máskor mesélek, mert hulla vagyok.

Puszi
Szilpa & Kende
8nap</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kép
Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kép
Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kép
Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kép
Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kép
Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kép

<font color="ff6000">Hát, egyenlőre ennyi.
Bocs, ha egy kicsit sok lett!
De majd úgyis jön még :-)

Apája imádja, teljesen el van ájulva tőle. Ez látszik a képeken is. Többet van itt, mint otthon!

És képzeljétek!!
A terhesség alatt híztam 7 kg-t összesen, és amikor hazajöttünk, 9-el kevesebb voltam, mint amikor bementünk. Tehát a terhesség elötti súlyomból is lement 2 kg!!!! :-O
Bár nem úgy nézek ki, mert még van pici gasam, meg combom, de nagyon örülök!!! Rámjönnek azok a gatyák is,a mit még terhesség elött sem tudtam már hordani. A fenekemből sok lecsúszot. :-O :-O :-O

Szilpa & Kende
8 nap</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok

Előszöris Szilpa, haláli a kisfiad! Szép nagy baba. Van elég tejcid?
Mis is megkínlódtunk az első 2 hétben, amíg beálltunk a 3 órás etetésre. A védőnőm a a mai napig azt hajtogatja, hogy ne akarjam berendszabályozni a gyereket, amíg rendesen fejlődik, addig ő tudja, hogy akar enni. Persze azért tartsa az ember szem előtt, hogy kb 2-2,5 óra alatt emészti meg a pocija a tejecskét és nem jó ráetetni.
Szóval kitartást! Mennyit bukik Kende? Hasfájós?

A súlyodhoz pedig gratula, meglátod a szopizástól még több is lemegy!

Üdv Amandi, ne félj nem hagyunk egyedül! Vannak még mások is, akik ritkábban néznek be és szintén még az elején járnak. Olvass csak egy kicsit vissza.

Addig is kivik vagyunk a részletekre!

Odex, nekem azt mondta a védőnőm, hogy napi szinten kilónként 120-150g-ot kell ennie a gyereknek. Ha emellett hízik, akkor minden rendben van. Bőven jó az a 12deka is.
Mi még mindig méricskéljük a kajálást elég gyakran. Főleg a papája kíváncsi, hogy mennyit eszik. Van egy általa szerkesztett táblázat kiakasztva a gyerek ágya mellé, abba kell felírnom időpontra pontosan a fogyasztását. Õ pedig kiszámolja mindig, hogy elelget eszik-e Kép
Esténként pedig fürdés előtt mázsálunk. Persze most az evési őrülettől kicsit jobban híztunk. Bíztatóak a jelek az elmúlt 3 éjszaka, hogy visszaszokunk az alvásra, a folyamatos evés helyett.
Igen még eszik éjjel is. Kb 9.30-10 körül eszik este, utána szunya kb 3-ig. Akkor eszik, majd alvás tovább 6-7-ig. Akkor pedig következik az 1 óra kaki kínlódás. Ma szerencsére csak fél óra volt.
A kaják közötti időszakot viszont nem bírom kiritkítani. Ürülök, ha a 3 órát kibírja két etetés között. Este még annyit sem. Így 7-szer eszik egy nap. Nálatok ez hogy megy?

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Szilpa!
Hát nagyon szép kisfiút sikerült összehozni! Kép Nagyon helyesek vagytok így együtt. A szopizás nálunk is nyűgös néha, úgyhogy ne add fel, ne keseredj el. A lényeg, hogy legyen elég tejcid.
Gratula a fogyáshoz, irigyellek ám...Én amióta szoptatok, szerintem inkább híztam mint fogytam. Ezért mától egy kicsit rendszabályozom magam: no nasi és este 7 után már nem eszek, max. sajtot magában vagy gyümit. Muszály, mert kezdem nagyon rosszul érezni magam, egy 5-öst kéne ledobnom.

Kati!
Én úgy számoltam ki (egy gyerekorvos utasítása alapján), hogy naponta ca. 670 ml-t kell megennie most a súlyához és korához képest. Amit eddig sikerült lemérni, az durván 100-120 ml között mozog. Ha minden kajáláskor ennyit eszik, akkor meg is van a szükséges mennyiség, mert nálunk is napi 6-7 kajci van.
Képzeld, tegnap este 6-kor evett, aztán 8-kor megfürdettük, és úgy bealudt az ágyban, hogy észre se vette, hogy letettük a kiságyba, és így hajnal 3-ig aludt. Közel 9 órát bírt ki kaja nélkül.... Kép Ez persze nekem jó volt, mert jót aludhattam, de azért jobban örültem volna, ha 10 körül felébred és eszik valamennyit.
NÁlunk a kaki dolgok szerencsére rendben vannak. Nem mondott semmit a védőnő, hogy mitől van ez a szenvedés nálatok??? És naponta csak egyszer van így, a többi kaki simán megy??
Kati, nagyon illene átköltözni a másik topicba, nem???

Zseppyvel mi újság??? Otyka is nemsokára mehet haza a csöppséggel! Kép

Andi üdv. itt, mesélj magadról! Kép

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok,

Na, majd mindjárt írok Otykának ne izguljon miattam...A lábam már reggel isgyönyörű, erre csak rátesz, ha fel is kelek. Már pedig muszájKépKép

Szóval azért ez már tényleg terhességKépKép De már nagyon várjuk a csütörtököt. A pici fiam is csütörtökön született, úgyhogy biztos remek nap lesz. Főleg nekem a 2-es a szerencse számom. SzóvalKépKépKépKép

Azért még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz Gazemberrel. Én már tegnap is sírdogáltam, hogy lesz 1 nap, amikor nem találkozunk esetleg. És mg ráadásul úgy néz ki, hogy a farsangról is lemarad, mert szerintem aznap fogunk hazajönni és hát ugye az nagyobb esemény...

Katica, Odex
Tényleg ne izguljatok a hízás miatt. Minden gyerkőcnek meg van a maga ritmusa. És igaza van a védőnéninek, hogy amíg hízik, addig nincsen baj. Ha nem hízik kb. 2 hét alatt semmit, és még mellé sírdogál is, akkor kell elkezdeni valamit még. Gondoljatok bele, elkezd mocorogni, vagy újabb mozgást végezni (pl.megfordul), akkor biztos több energiára van szüksége. Szóval nálunk ilyenkor mindig volt megtorpanás a hízásban, de aztán behoztukKépKépKép

Szilpa,
Bocsánat, hogy csúnya szót használok, de baromira aranyos Kende!!!! Meglátod apával a kapcsolat is rendeződni fog. nem lesz benne kétség hol a helyyeKépKépKép) Ja, és még nem is írtad, hogyan bújt ki, de még is sírtam a képek láttán. Eszembe jutott milyen volt gazember megérkezése. Na, megint biztos a hormonok (legalábbis jó erre fogni)Kép) Ja, és a súlyod miatt aztán pláne irigykedem. Nekem ezért majd mennyit kell dolgoznom.Kép Én még gazembernél többel jöttem ki, mint amennyivel bementem. Mondjuk annyira vizes voltam, hogy lila volt a lábfejem, az edző cipőmet úgy tudtam felvenni, hogy kivettem a cipőfűzőtKép)

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Ja, és nem is írtam. Én nyertem a névnél: Enikő Mirtill

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Akkor írok kicsit bővebben magmaról, magunkról Kép

Idén leszek 30, és 3 héttel a születésnapom elött fog megérkezni a kis jövevény, ha tartja a tervet, akkor június 29-e lesz a nagy nap. Első baba lesz nálunk. Múlt héten volt a genetikai UH, és a kis szégyenlős nem akarta megmutatni, hogy milyen névvel is készüljünk. A mozgásokra, amikor nyugisabb a helyzet, akkor figyelni szoktam, de még nem tudom megállapítani, hogy tényleg az-e, vagy csak én képzelem oda, mert már annyira szeretném. Szerencsénk van, mert mindenki nagyon várja, a nagyszülők is majd egymás kezéből fogják kikapkodni. Tehát egyenlőre nálunk minden a legnagyobb rendben van.

amandi
 
 


Szilpa
Nagyon aranyos Kende!!! Szép baba! Kép
Szurkolok, hogy az apjával is rendeződjenek a dolgok.
Kicsit mesélhetnél a szülésről is, ha van erőd... Kép

Zseppy
Hú, nem ijesztő így tudni előre, hogy melyik lesz a nagy nap?!
A névhez gratula! Kép

Amandi
Ti is 3. kerületiek vagytok?
Mindkét oldalról első unoka?
Azért milyen nevek jöhetnek szóba?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Csak régen voltam 3. kerületi. A szüleim még mindig ott laknak, de én amikor a páromhoz költöztem a 16. kerületben találtam magam. Nincs a szomszédban Kép

Anyósoméknál nem ő lesz az első unoka, van már egy 18 éves fiú és egy 12 éves lány a párom testvérénél. A mi családunkban ő lesz az első.
Neveken igazából nem nagyon volt erőnk, időnk még gondolkodni, mert decemberben a karácsonyon túl minden hétre jut valami családi ünnep(születésnapok), ráadásul ebben az időszakban kellett mindenféle vizsgálatra járnom. Párom nagyon lányos, a nevét azt már régen kitalálta, Noémi. Ha fiú lesz, nem tudom még hogy mi lesz. most már lassan ráérünk ilyeneken is elmélázni.

amandi
 
 


<font color="ff6000">Sziasztok!

Köszi a dícséreteket! Nagyon arik vagytok!! Kép

Odex!
Egyre gyönyörűbb Ajsa! És hát ezek a szemek!! Hihetetlenül szép!

Zseppy!
Szép név! Örülhetsz, hogy nyertél!
A 2.-a tuti szám! A "párom" is február 2.-án született. Csak ő pont 30 éve Kép Figyweld meg, nagyon jó kiskölyök lesz!!
Drukkolok nektek!

Amandi!
Én is idén leszek 30 éves!! Akkor csak pár héttel lehetek idősebb nálad. Kép Szép szám ez a 30 nem??? Kép Kép

A szülést majd megírom egy hosszabb szüléstörténetben.
Így nagyvonalakban annyit (ízelítő, mint a folmeknél Kép ), hogy a fájások hirtelen jötek, a nagy átlaghoz képest gyorsabb vajúdásom volt, de a kitolási szak 2* olyan hosszúra sikerült, mint másoknál "szokásos" (persze nem ugyanolyan hosszú mindenkinek), ugyanis nagyobb baba volt, meg félúton elakadt a nagy buksija, meg !!nem használt az EDA, csak az egyik oldalamra!!!. Hát ettől nagyon kivoltam!!
De nagyon megérte a végeredmény.
Ha kész a szüléstörim, akkor majd azt felrakom.

A kórházban is sikerült kiakadnom, sírtam is a csecsemősök miatt, de túléltük, és végre itthon lehetünk. Kép

Azóta is majdnem minden nap sírok a boldogságtól, meg a boldogtalanságtól. Kép Egyszerre a kettő nem egy könnyen összeférős dolog, és így jön ki rajtam. De az első győz. Kép Nézem a kisfiam, és annyira örülök neki, hogy szinte kicsattanok. Kép Kép Kép Csak erről mindig eszembe jut az a kutyaütő apja! Kép
De én is nagyon remélem, hogy egyszer minden rendbe jön! Addig is boldog vagyok a picikém miatt! Tudom, hogy RÁ vártam már régóta!!

Szilpa & Kende
9 nap</font>


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


Kép
Kép


Kép
2006.01.21.
Kép
2008.07.12.
szilpa
Budapest III. kerület
 
 


SZiasztok!

Szilpa
gratulálok, és sok boldogságot kívánokKép

Amandi
nem maradsz magadraKép
Bár sok időm nincs egy lurkó mellet, de ha van mindíg benézek (többnyire a másikba). Én 13 hetes vagyok, szintén 30 évesKép
Megkérdezhetem, hogy ki az orvosod?
Ja! és szintén a 16-ból járok..félig-meddig.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Sziasztok!

Látom ,hogy többen is nagyon hasonló korban járunk.Én is 30 leszek ,de már márciusban.Ezen a héten lesz a babám 21 hetes.Volt olyan köztetek ,aki ilyenkor még nem nagyon érezte a mozgásokat?
Szilpa!
Nagyon édes a kisfiad ,én is fiút várok!Mi volt a probléma a csecsemősökkel a korházban?Hány kg-val született??
Amandi!
Mi majdnem egyszerre fogunk szülni.Én jun.16-ra vagyok kiírva.

Eszti
eszti29
 
 


Szilpa!
szilvamag
 
 


Szilpa!
tündéri Kende! (vagy ilyet egy legényre nem illik írni?)

Zseppy!
Enikőt is csak támogatni tudom Kép
szilvamag
 
 


Szilpa!
Nagyon aranyos Kende!! KépKép Végül magától indult kifelé? Kép

Zseppy,
Szuper a névválasztás!! KépKép Hogy sikerült a párodat lekenyerezned? KépKép

És akkor csatlakozom, én áprilisban leszek 30. KépKép
myra
 
 


Szilpa!
Gratula a kisfickóhoz.

Micsoda baby-bumm van ebben a topicban Kép
Csak kapkodom a fejemet jobbra-balra.
hmmc
 
 


Sziasztok!

Szilpa,
akkor itt is gratulálok Neked, nagyon édes Kende! A titkos recept segített???

Én is áprilisban leszek 30. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


Fúúúúúú,
Ennyi fiatal Csajszit. Én meg most decemberben voltam 30Kép

Név választás???
Gazembernél ebben a névben állapodtunk meg. Aztán mondtam, akkor legyen simán Mirtill, mert én nagyon nem szeretném, ha Anikó lenne. Meg mondtam neki, hogy összeírtam még neveket, akkor válasszon azok közül. Azok nem tetszettek neki, így azt mondta: "na jól van". És mondtam neki, hogy én mindig is Encit akartam.

Ilba, Amandi, Mucus, Eszti
Azért én már most irigykedem Rátok. Mondjuk én már szívesen túl lennék rajta, de Ti pont a gondtalan korszakban vagytok, és azt mindig is élveztem.

Eszti,
Ne izgulj. Én is így voltam vele. Jobban mondva már a 17.héttől. Hol olyan rzésem volt, hogy mozog egyértelműen, hol meg már kezdtem aggódni. Főleg, ha az első Babód, akkor ne aggódj...

Ja, én most abban a stádiumban vagyok, hogy egyáltalán nem jó tudni, hogy melyik a nagy nap. mondjuk mindig is császár ellenes voltamKépKép Szóval nem vagyok most sem feldobodva, csak beletörődtem...

Na, gurulok pakolgatni...

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Amandi
A 16. ker. tényleg nem itt van! Nem nagyon macerás minden vizsgálatért átbumlizni ide? Tényleg, ki a dokid?
Ilyen nagy unokatesói lesznek a picúrnak? Hogyhogy?
A Noémi szép név, épp a minap gondolkodtam rajta, hogyha kétszer lányom lesz, akkor a másodiknál esetleg szóba jöhet. Kép (Az első lányomnak már megvan a neve, mert a fiamat egyértelműen lánynak gondoltam! Kép)
Fiú nevet annyival nehezebb választani szerintem...

Szilpa
Féloldalas EDA?!?! Te jó ég!!! Az szörnyű lehetett! És végül ki volt bent veled?
De a képek nagyon édesek, főleg ahol látszik, hogy milyen mütyűrke, "majdnem" elfér egy tenyérben! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Szilpa!
Még mindig nagyon helyesek vagytok! Kép

Hát én nem csatlakozhatom a 30-asok táborához! Kép De szerencsére nem azért mert több lennék már.... Kép Most töltöttem a 28-at egy hete! Kép

Zseppy, örülök hogy nyertél név-ügyileg. Szép név az Enikő! Kép

Tök jó, hogy jöttek új pocisok! Kép Már jónéhányunknak nem is itt volna a helye, hanem a babás topicban...csak annyira megszoktuk itt... Kép

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat és jókívánságokat!
Én is gratulálok az új Margitos jövevényeknek, sok boldogságot kívánok a kicsikhez!
Most csak röviden jelentkezem, mert a fáradtság nagy úr...
Vasárnap jöttünk haza, Máté babánál minden rendben, én még holnap megyek vissza varratszedésre, szépen gyógyulgatok.
A kicsi egyelőre az álombaba kategóriába tartozik: eszik, alszik, nem sír, nem fáj a pocija és nem is sárgult be. Már teliszájjal vigyorog Kép) és rettenetesen aranyos Kép
Rengeteget eszik egyszerre (80 és 140 ml között), ami az ő termetéhez képest hatalmas adag Kép , aztán meg alszik mint a bunda, éjszaka is csak kétszer eszik.

Most ennyi!
Jók legyetek!

Orsi&Máté (7)
oladanyi
 
 


Sziasztok!

Igen, szép szám a 30. Kép Szilpa, ráadásul az én páromnak meg február 3-án van a szülinapja, csak ő most 33 lesz.
Az unokatestvérek azért ennyivel nagyobbak, mert a párom nővére is 8 évvel megelőzte az öccsét, és hát ő nem várt sokáig a gyerekvállalással.

A 16 tényleg nem a szomszédban van, de mivel szinte mindig kocsival járunk nem gond, és ha csak nincs valami nagy gond fél óra alatt a csúcsforgalomban is oda lehet érni. (Szinte könnyebb oda eljutni, mintha Kistarcsára akarnék menni, ahol a HÉV-en is át kell vergődni.) Eddig nem sok vizsgalatra mentem ki Óbudára, mert nagyon sokat a védőnőm írt ki, és azt itt a kerületben el tudtam intézni. (Persze mindegyiket másik nap)
Az én orvosom Dr Lacza Tibor. Eddig nem nagyon tudok róla véleményt mondani, mert nem igazán vagyok problémás eset, ezért szinte semmi dolga nem volt velem. Majd kiderül milyen is igazából, ha majd már a finishben leszek. Én alapvetően tartok minden orvostól, csak akkor megyek bárhova is, ha már visznek, Dr Laczát viszont a család egy jóbarátja ajánlotta nekem, aki sebész,(talán az egyetlen orvos akiben megbízom) és az ő lánya is nála szült.
Remélem minden kérdésre sikerült válaszolnom, ha nem kiabáljatok.

És még egyszer gratulálok minden újonnan, és kevésbé újonnan érkezett babához, én napok óta csak babaképeket nézegetek, és nagyon odavagyok értük.

Andi (19+5)

amandi
 
 


ehh, elrontottam, most még csak 18+5 :D:D:D

Tisztára meg vagyok zavarodva.

amandi
 
 


Odex
Azért itt egy sorstárs, én kb. 2 hét múlva leszek 28. Kép A sok öreg harmincas között mi vagyunk a zsenge pipik! KépKépKép

Orsi
Amíg a pici alszik, pihenj te is sokat!
Az jó hogyha ilyen jó az étvágya!
A mosolyról meg képet, irtó édes lehet!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas!
Én ennek különösen örülök, hogy itt mi tartozunk a "fiatal" kategóriába, mert a baráti társaságban szinte mindig én vagyok a legvénebb...

El kell meséljem nektek, mit csinált ma Aisa! Azt hittem megzabálom olyan tündér volt. KépKépKép A cumi a szájában volt, odanyúlt a kis kezecskéjével, kiszedte a szájából és nem dobta el, hanem egy csomó ideig tartotta, és hadonászott vele. Majd gondolt egyet, és megpróbálta visszatenni a szájába, de csak a műanyag részét sikerült betuszkolni a szájába, de nagyon édi volt! Gyorsan le is fotóztam! Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 


Odex,
Gyönyörűűűűűűűű Aisa.

Lányok,
Én most elköszönök egy pár napra. Párommal megbeszéltem, hogy fog értesíteni valakit.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Odex
Korosztály dettó, és én is olyan vénnek érzem magam néha! Kép
Ügyes a leányzó! És tényleg micsoda szemei vannak!
Ja, és ilyen rugink szerintem nekünk is volt, zebra van rajta, nem? Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Zseppy
Hajrá!!! Szurkolunk!
Várjuk a híreket! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Zseppy, szurkolunk neked, és kíváncsian várjuk a híreket! Kép
Cas, macik vannak a rugin, de már nem tudom többet ráadni sajna, mert kinőttük... Kép
Köszi a dícséreteket!

Katica, mi van veletek?

Aisa és Hajni
odex
 
 


Zseppy
Szorítok!!!!!

Odex
Nagyon édes Aisa!!!
hmmc
 
 


Sziasztok

Alig bírtam végigolvasni és végignézni a lemaradásom. Felélénkült a topik, ez jóóóóóó :o)

Túl vagyunk a második oltáson, egyenlőre alszik a csajszi.

Odex, a kaki dolog általában csak reggel okoz gondot, bár most éjjel 3-5 ig is műsor volt. Mikor máskor, mint oltás előtt :o(
A dokinéni espumisan cseppet javasolt és kamillateát. Kipróbáljuk, hátha segít. Azt mondja, hogy ezt az újbóli hasifájást a nagy kajamennyiség okozza. Éjszaka alukálás alatt nem pukizik és nem kakil, így reggel nehezebb kidolgozni. Remélem ez is hamar megszűnik.
Irigykedem ezerrel, hogy alhatsz Aisa mellett. Én már hónapok óta nem aludtam 5 óránál többet, de az elmúlt 3 hétben még annyit sem. No mindegy, egyenlőre kibírom.

Orsi, jó ilyet is olvasni, hogy vannak még nyugis, jó gyerekek. Remélem Máté megőrzi jó szokását. Mesélsz majd a kórházi élményeidről, esetleg kép?

Szilpa, még mindig jóvágású a fiad. Miért vagy elkeseredve a papája miatt, megint nem műxik a kapcsolatotok? Mi volt a csecsemősökkel?

Zseppy, mi is drukkolunk nektek!

A sok fiatal leányzó, én már két napja mindegy honnan olvasom a koromat, még leírva is szörnyű a 33 Kép)

Viki tegnap kapott egy hatalmas bohócot, ami majdnem akkora, mint ő. Mindenki mondta, hogy evvel még nem fog tudni játszani. Na Õ nem így gondolta, azóta szerelmes a bohócba. Hihetetlen nagyokat kacarászik és beszélget neki. Aztán néha hozzábújik és simizi az arcát, én ettől vagyok elolvadva.

Kati

Niki&Viki & Kati

Kép
Kép
zkatica
 
 


Kati
Bohócos képet kérünk!!! Kép
Az alvás miatt meg ne aggódj, amíg bírni kell bírni fogod, jól kitalálta ezt a természet. Aztán majd ha nagyobbacska lesz, és elkezdi átaludni az éjszakákat, akkor mindent be lehet pórolni!
Terhességem előtt 10 óránál kevesebbet ha aludtam, akkor zombi voltam, aztán Sebi 5,5 hónapos koráig jó ha 4-5 óra összejött, az is több részletben, és nappal sem tudtam pótolni a hiányt.
így mostmár a mostani 7-8 órát is tudom értékelni, és kipihenten ébredek! Kép

Odex
Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Kati!
Mi pocifájásra próbáltuk az espumisant, de én nem vettem észre nagy változást. Bár mi nem voltunk nagyon hasfájósak szerencsére. Lehet, hogy nálatok beválik..
Remélem nálunk is jól fogja viselni Aisa az oltást, mert mi jövő héten megyünk megint. Előre félek tőle... Kép
Nagyon tündéri lehetett a bohóccal, tényleg kérünk képeket, kíváncsi vagyok nagyon. Mi van a hajával, van még bőven, vagy kopaszodik már nagyon???? Aisának csak hátul van jól kikopva a sok hátonfekvés miatt.
Szerintetek nem baj az, ha Aisa egyáltalán nem fekszik a hasán?? Nem marad meg úgy, ahogy úgy fektetem , görbül a szája, és elkezd sírni. Kínozni meg nem akarjuk....

Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Ja, Otykáról annyi hírem van, hogy valószínűleg ma szedik ki neki a varratokat, és elvileg ma mehetnek is haza. Tegnap küldött sms-t, remélem így is lett, és már készülődik hazafelé! Kép

Aisa és Hajni
odex
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?