Sziasztok!
Ed, Barangó! Örülök, hogy otthon vagytok!
Flavin-t nekem is ki kellene próbálnom, bar most mintha kicsit jobb lenne a helyzet. (viszont a bőröm ngyon száraz, esetlg erre ötlet?)
Duda, nem is tudtam, hogy ennyire hosszú hajad volt! Nekem is az van, en nem tudom meghozni a dontést, hogy mi legyen. Bar mar Kaidi-t végig hosszú hajjal szoptattam, es tudom, utána rendbejn, de most elég türelmetlen vgyok, ráadásul a kicsi állandóan belemarkol (akkor is, ha összefogom, és annyira de annyira tudja húúúzni)
Úgy látszik, nagylány kezd nem agrsszív lenni ismét.
Barbi, kerdezted, mit döntöttem a tesos dologban. Nem mentem pszhihológushoz, hanem többet figyelek rá, türelmesebb vagyok, és sok-sok programot szerveznünk neki. (a kicsit hetente 2x visszük gézengúzékhoz, amit lehet, hogy "irigyelt") Most minden hévégén koncert vagy színház, hétközben úszás, korcsolya, torna, bnők,.
Van babysitterünk hetente 2x par órára, most előfordul, hogy a kicsit bízom rá, és Kaidi-val csinálok vmit, illetve tegnap apa egész nap itthon maradt, és Kaidi-val mi kiruccantunk pár órára
. (bar ez a változat még nem túl gyakran).
Fütyi ügyben nalunk doktor bácsi szerint az első évben semmit nem kell csinálni.
Judit, hogy van az arcüreggyulladasod? Remelem, mar nem faj, es nem kellett felszúrni! Vigyazz Magatokra!
Üdv Mindenkinek,
Iza
(most viszem a kicsit úszni
képeket sajna nem lehet csinálni, félévente egyszer van "nyílt nap", amikor lehet, máskor nem) Mondjuk én sem örülnék, ha papák, mamák, aki éppen nem a vízben van, körülállnák a medencét, és kattognának a gépek.