Új privát üzeneted érkezett!

Kép
zsuu74
 
 


Zsuu
Sajnálom ami Giulianoval történik.
Tudom mit érzel, mert mi is megjártuk márKép
November végén ugyanez történt Tamással is.Nekünk azt mondták hogy ez egy virus, és nem lehet kezelni, ez "végig kell menjen a gyereken", csak arra kell vigyázni hogy igyon eleget, ne száradjon ki.Nekünk is 40,2 volt a lázunk, egész éjjel csavargattam vizes lepedöbe.Én pedig sirtam mellette.Ügyeletet is hivtunk, de végül csak korház lett a vége.
4napig kapta az infuziot, hogy nehogy kiszáradjon, mert minden kijött amit evett vagy ivott.A legszörnyübb hetünk voltKép
Szivböl kivánom hogy a te fiadnak más baja legyen.De azért vidd minél hamarabb dokihoz.

Lányok hogy szoktátok csökkenteni a képek méretét?
bizzo
 
 


Megjöttünk!Dancit nem nagyon tudtam fotózni,mert vagy nem találtam,vagy úgy szaladt,hogy homály lett az egész.Hát íme:Kép
De jó ez a zebraKép
De jó ott vagyok!!!Kép
Adok egy puszit.Kép
Összerondítom a nagyok munkáját!Kép

Zsuu
Szegény manó!Nagyon sajnálom.Mielöbbi gyógyulást
Igaza van Bizzonak.Ha vírus annak ki kell jönni.
Kép

Kovács Roland
roli
 
 

 
 

Ja ez lemaradt.Dani megállt egy pillanatra.
Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Bizzo!!!
Én a Babanetes albumunkbol visszamentek egy képet ami tetszik a gépbe és az automat. kissebb mint eredetiben a gépben.Jujj de jo kacifäntosan irtam.Remélem azért érthetö.

Giuliano nincs jobban.Läza 30,nem akar enni,inni.Megtömtem banännal és kam.teäval.Az nem jött vissza neki.Szopizni is szopizik,az sem jött vissza.De ez nem elég .na mindegy värok holnapig.
Heni!!Nagyon jok a képek!!!!Merre järtatok,valami bulin??Mi itthon bulizunk,hänyäsos,kakis ruhäk,törölközök,lepedök ,pizsik között.
zsuu74
 
 


Bizzo
Anikó˝szavait˝idézve:Jobb klikk és társítás a Paint-tal,Ctrl+W és méret csökkentés,majd mentés másként.
Tegnap én is így csináltam egyet és bejött.Kép

Zsuu
Danit hívták volt ovistársai szülinapra.De Dani bulizott és őt nem tudtam fotózni.
Mi az,hogy láza 30????Most alszik kismanó?

Kovács Roland
roli
 
 


Ja,elirtam. 39 fok!!Nem alszik,csak szenved.De megint ivott egy kis teät.Mennyi folyadék legyen meg min. ,hogy ne kelljen bevinni a korhäzba??
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Szegény kis babó. Csatlakozom az előttem szólókhoz átt kell menni rajta és kész. Ez járvány.
Küldök neki gyógypuszit.Kép
Itasd sokat, adj neki valami sósat amire tud inni. Kép Persze csak ha megeszi mert nem bizti, hogy kíván enni éppen sósat.

Puszika Kép
Vendég
 


Zsuu
Foggalmam sincs mennyit,de adj neki sokat.Kétszer annyit mint normál esetben.Valamennyit csak megiszik belőle.De orvoshoz azért vidd elKép

Kovács Roland
roli
 
 


Köszi Länyok a tippeket!!Most felébredt ,megitatom megint.Hät nem sokat ivott ma.Talän 3 dl.Meg 1 banänt evett.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk mi is a Mamától, fürödtünk, vacsi, aztán már alszunk is fél 8 óta, aztán én is takarítottam, vasaltam egy kicsit.Tegnapi éjszakánk szörnyű volt, Grétike 23 órától huzkodta a lepedőjét, felült nevetgélt, gügyörészett, sikítozott. Ez így volt 2ig, mire felkeltette a Gergőt is. Azért aztán elaludtak, de 6-kor már keltek is. Elég fáradt voltam ma, de legalább tudtam egy picit Anyunál pihenni.

Zsu

Mielőbbi gyógyulást a kisfiadnak! Már második napja van ilyen magas láza? Mióta rossz az étvágya? Nem mutattad meg orvosnak? Szörnyű lehet. Nekem a dokink a hűtőfürdőt szokta ajánlani, nekünk egyszer volt ilyen magas lázunk(az is Szilveszterkor) és az nagyon hatásos volt.
manó3
 
 


Tegnap még evegetett eleget,igaz nem annyit mint szokott.Éjjel hänyt elöször,azota csak ma délelött.De megint bele eröltettem 20 gramm teät.
Orvoshoz holnap megyünk ha nem javul.Most megint alszik!
Mano!!!Szerencséd hogy anyukädnäl tudtäl pihenni.Ilyen kevés alvässal ,3 baboval mi lett volna veled egész nap.Szerintem Te is pihizzél le ,ha a babok alszanak.
zsuu74
 
 


Zsuu
Ha iszik a gyerek az jo jel.
Anikonak igaza van, adj neki sosat, mert az potolja azokat a sokat amit a szervezet ilyenkor veszit.(még rimel isKép)
Nekünk már annyira sulyos volt a helyzet, hogy a szája meg a nyelve kezdett fehéredni.Ez a kiszáradás egyik jele.De ha eszik ha keveset is, akkor nem áll fenn ez a veszély,Azért doki lássa mindenképp.
Gyogyulást!

A többi mamának és babának jo éjt
Már látszik a 10dik fogacskánkKép
Szenved is szegény rendesen!
bizzo
 
 


Hol vagytok Mamik?

Zsu

Olvastam, hogy kérdezted, mennyi folyadékot kell inni a babáknak, én annyit tudok, hogy tejből min. fél liter/nap. + még gyümölcs főzelék stb.


Ami pedig a "szülős" storykat illeti nekem is jócskán volt benne részem. Császárral szültem, 24 óra után fel kellett kelnem, ami elég nehezen ment még napokkal később is. Senki nem segített, egy éppen vajúdó szobatársam segített fel az ágyból, (akivel szintén nem foglalkoztak), ő segített lemosakodnom este is. Egy nővér nem jött segíteni. Biztos tényleg a karácsony miatt...

Azt hiszem elmegyek, most korábban lefekszek, hátha hasonló éjszakám lesz, mint tegnap.


Jó éjszakát!
manó3
 
 


Nézzétek
Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Jó éjszakát!
Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Én december 24én születtemKép
Nagyon rossz a mai napig is.Mindenki csodálkozik amikor mondom, de szinte el is felejtik a szülinapomatKépolyan nagy a felhajtás a karácsony miatt.

Ami a szülést illeti,szomoru hogy egyes helyeken igy állnak a dolgokhoz.Engem még arra is megtanitottak hogy kell a tejet leszivni,és mellszivot is adtak,és külön fürdöszoba volt mindent szobához.A gyerek velem lehetett éjjel nappal.Egyszoval nagyon szép emlékeim vannak mind a szülésröl(apás volt), mind a korházrol.
Csak a gátsebbel volt sok sok bajom,kb egy honapig nem tudtam ülniKépNa meg az aranyér.Ezekröl a dolgokrol nem irnak a szakkönyvek, pedig jo lenne ezekre is felkészülni.
Na és nektek milyen szülésetek volt?
bizzo
 
 


Csajok!!

Mégegyszer kösz a tippekt!!Most megint megivott 30 gammot.Remélem legaläbb egy kicsit tudunk majd aludni.Jo éjt nektek is!!!!!!!!!!!!!!
zsuu74
 
 


Kép
Képna de mostmár megyek.
Jo éjt mindenkinek!
bizzo
 
 


Szép napot!
<blink>Ki korán kel,Baromi fáradt lesz estére!</blink>
Fél hét óta fent vagyunk.Éjszaka vagy ötször keltünk.A tegnapi nagy bulizás.Volt vagy 50gyerek és Dodó kétszert megijedt amikor rohangáltak.Lehet ezt álmodta vissza.

Zsuu
Hogy van manócskád?

Bizzo
A szülés csodálatos élmény volt.A szülőszobán is nagyon kedvesek voltak,csak lent az osztályon.Na ott mindent bele nemtörődömség!Bezzeg a zsebüket tartották utolsó nap(megmérhetem a vérnyomását?Segítsek pakolni?...)No comment!
A csecsemős nővérek közül kettő volt aki nagyon aranyos volt.Õket már ismertem Dani születésétől.Anno ők segítettek nekem mellre tenni,a mellemet ápolni stb.Most másodszor is úgy beállt a cicim,hogy ha a ruha hozzáért majd bepisiltem a fájdalomtól.Õk jöttek és lekezelték.Szal ez a része jó volt.
Hát igen a gátseb.Nem egy leányálom.Daninál vágtak.Úgyszint én is egy hónapig inkább álltam.Nagyon sz@r volt.Dodónál könyörögtem,hogy ne vágjanak.Nem is vágtak.Repedtem.Drágam manóm úgy jött ki,hogy integetve.Kicsi könyökével végigszántva engem.12őltés.De mivel ez belül volt annyira nem fájt.Ezzel ülni tudtam,állni nem.Kíváncsi leszek a harmadiknál mi lesz?
Dani 10 óra alatt 3 tolófájással megszületett.Dominik 17 óra vajudás és egy óra tolófájással jött világra.De gyönyörű érzés volt
Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Jo reggelt!!!!

Nem is tudom hogy történhetett ,de még éjjel lement a Mano läza és igaz vagy 4x ébredtünk,ma reggel ugy néz ki hogy sokkal jobban van.Még a joghurtombol is kuncsizott.Most jätszik egy autoval,és kevésbé nyügös.Lehet hogy ennyi volt??Igaz a széklete még hig volt ma reggel,de hät mitöl lenne sürü.Ma megprobälom krumplival ,banännal etetni,kamillateäzni és a szopik.Ha holnapra jobban lesz akkor lehet hogy csak surolta valami nyavajäs virus.

Länyok ne haragudjatok meg ha ma napközben nem nagyon leszek ,mert sétällni megyünk reggeli utän és lehet aposnäl ebédelünk.Este benézek és visszaolvasok,igérem.A férjem nem szereti hogy a hétvégén nem vele töltök minden szabad percet.Most hogy aMano jobban van ,ö is igényli a törödést.Gondolom mint minden férj.
Most le is lépek,szülésröl "élménybeszämolot" majd én is irok äm.
Mindenkinek nagyon kellemes napot kivänok!!!Jo étvägyat a jo kis vasärnapi ebédhez!!!!Zs.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Hu alig birtam visszaolvasni. Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, de a szombat szörnyű nap volt. Nem tudom mi volt a Manóval de már sírtam a tehetetlenségtől. Egész nap nyűgös volt, semmi nem volt jó, csapkodott, dobálózott, alig tudtam tisztába tenni, minden ok nélkül sirva fakadt és nem is aludt egész nap. Éjszakára adtam neki kamillateát kis citromfűvel és levendulával végig is aludta az éjszakát. Õ igen, apa és én nem. Olyan rossz érzésünk volt, hogy szinte óránként benéztünk hozzá, de jól aludt nem volt probléma. Szerencsére ma nem kellett főznöm, mert anyukám ellátott minket egész keddig így most egy kicsit mi is tudunk pihenni. Anyóskám is jön majd hozzánk nemsokára így aranyéletem lesz. Mindenkinek ilyen anyóskát kívánok mint az enyém. Egy tündér.

Zsuu! Szomorúan olvastam, milyen betegeskék vagytok. Sok-sok pozitív energiát küldök a Babókának, hogy gyógyulgasson, és Te is győzzed energiával.

Szülésélmény? Sajnos nekem lemaradt, mert császáros voltam, de apa végig ott volt a műtőben, ugyanúgy elvághatta a köldökzsinórt és én is megkaptam azonnal a babát úgy maszatosan ahogy kivették, rögtön cicire helyezték. Csodálatos élmény volt a kórház. Utána is olyan kedvesek voltak a csecsemősök, hogy el sem tudom mondani. Az orvosom, mikor a végén pénzt akartam adni, nem fogadta el. Tudom, hogy hihetetlennek hangzik, de azt mondta, hogy nekünk sokkal nagyobb szükségünk van rá. Õ nem pénzért a "csodáért" dolgozik, mert minden gyermek egy csoda.
Felébredt a Manóka, megyek, majd jövök.
marcsi41
 
 


Megjöttünk a nagypapätol.Giuliano egy falatot sem evett.Az elöpp szopizott és kihänyta sugärben,a kakija zöld.De läza nincs és jo a kedve is.Talän mulik a baja??Holnapra gondoltam hogy elviszem orvoshoz.Ha nem javul.
zsuu74
 
 


Most ivott meg 1 dl. teät.Még csak nem is elöltettem neki.Magätol
zsuu74
 
 


Halihó!
Apa fürdeti a fiúkat,most van fél percem.

Zsuu
Az jó ha iszik.KépKépKépCsak maradjon is benne.Szerintem most cukrosabb teát kellene adni,mert a kamilla tisztít/átmos.
A kaki a kamillateától zöld.Szerintem vidd el orvoshoz.Szerintem megnyugtatóbb az Õ szájából hallani,hogy mi a baj.
Nincs otthon Smecta vagy Normolit porod?Ezek mind só és elektroid pótlok.

Ha nyugi lesz visszajövök.

Kovács Roland
roli
 
 


Az édesköményt kihänyta,a kamilla megmaradt benne.Evett egy kis krumplit is.Most värok a teäval,nehogy megint hänyjon.
Valoszinü tudom hogy honnét van.Barätnöm fia,utänna férje is beteg volt 2 hete ugyanigy.Barätnöm nem kapta el,vagy lehet hogy nem annyira és G.-t azért megfertözte.Vagy ki tudja??Holnap felhivom mindenképp a dokijät.
zsuu74
 
 


Az lehet,hogy onnan kapta.De ilyenkor bárhonnan lehet,sajnos.KépNagy puszi neki.

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most jelentkezem!

Zsu!
Örülök, hogy jobban van a Manókád, de azért szerintem is muntasd meg dokinak is, ha továbbra is kihánnya az ételt. A kamillateától is lehet híg a széklet.

Rám is ma nehezebb napok várnak, tegnap éjjelünk azért jobb volt, de a Gergő meg a Dorina nagyon sokszor felsírt.Na meg a nálunk meg az Apuci lett beteg, tüdőgyulladása van, így aztán a babák közelébe se megy, úgyhogy most aztán egyedül etetek, füredetek stb. De az a nagy szerencsém, hogy azért már megszokták a babák, hogy többen vannak, és türelemmel várnak etetésnél is a sorukra meg a fürdetésnél is. Persze, ha az Apucival fürdetünk, akkor egyszerre vannak mind a hárman a kádban, de ha egyedül vagyok akkor csak egyesével fürdetek.

Nálatok nem bukizgattak a babáitok? Nálam a Gréti bukizott,és ő speciális tápszert is kapott, már elmúlt és normális tejet iszik, de képzeljétek a Dorina, aki eddig nem bukott (egyszer-egyszer kisebbet)most kezdett el bukizgatni.Nincs valami tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
manó3
 
 


Sziasztok, jó estét mindenkinek!

Zsu
Remélem tényleg jobban van már G., de szerintem mindenképpen vidd el orvoshoz. G-nek jobbulást, neked pedig kitartást.


Attila csajozik:


Kép

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Na úgy tűnik nyugi van!
Dodó elaludt(kacathegyen) amíg a vacsit készítettem.Persze,ahogy kész lettem mindennel és jönnék hozzátok egyből felkelt.Cicizett és visszaaludt.
Nem fogjátok elhinni mi történt.Dominik ma ruhástúl ráült a bilire és bekakált.Mondtam neki,hogy azért máskor vegyük le a ruhát.Nagyon édi volt.Tudom,hogy ez még nem olyan bilizés,de kezdetnek nem rossz.Kép

Marcsi
Arany életed van.KépKépKépNa és az orvosod.Nagyon ritka az ilyen.Manapság csak a pénz és még szülésnél sincs ott.Nekem szerencsém volt.Pont ügyelt.De azt mondta ha nincs bent csörgünk és rohan.Ki tudja!!!

Manó
Nem lehet,hogy mohó a drágám?
Nem irigyellek.Nekem csak kettő van(abból az egyik már majdnem önálló)De így is néha kivagyok.Minden elismerésem a tiéd.Apa meg gyógyuljon meg hamar.Kép

Éva
Hűűűha!!!Nem lehet elég korán kezdeni.Kép
Milyen zsivány a mosolya.Nagyon édes.

Kovács Roland
roli
 
 


Heni
Nagyon ügyes volt Dominik. Lassan akkor nekünk is bilit kell venni. Mióta próbálkoztok, amióta járni tud?
Attila egyébként igazi férfi, minden lányt szeret, különösen a szőke hosszú hajúakat. Rendszeresen meg is támadja őket.

Zsu
Mi van veletek, minden rendben?

KépKép

KépKép
balázs_Éva
 
 


Éva
Kb két hete vettem elő a bilit.Nagyon szeret rajta ülni.Részemről lassan elkezdem.Nyáron már bugyizgatni fogunk.Kép
Dodó is szereti a lányokat.Van is egy barátnője másfél éves(az idősebb csajokra bukik)Mindig ölelgetik egymást.Zabálni valók.Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Csinältam neki egy kis kam.teät lefekvéshez,ahogy letettem az üveget megint sugärben jött vissza,az elötte megett krumplival együtt.Azt észrevettem idäig hogy csak a kaja nem jön vissza ,meg ha elötte nem evett semmit akkor a tea sem ,de egy kis kombinäläs és mindjärt jön a roka.
Végül is az utolso hänyäs utän megfürdettem ,pizsi és megint megkinältam.Lätszott rajta hogy éhes ugyhogy bevägott 130 gramm teät és az ölemben elaludt.Felkészültem hogy megint sugärba häny,de mivel kaja nem volt elötte a gyomräban ,bentmaradt a tea és szépen elaludt.

Most fejeztem be egy filmet és gyorsan bejelentkezek.
zsuu74
 
 


Attila aztän nem semmi ahogy taperolja a kiscsajt.Tényleg elég korän kezdi!

Heni!!A bilin tronolo kiskiräly is nagyon aranyos.

Mano!!Sajnälom a férjed ,hogy beteg.Mielöbbi gyogyuläst,és jol kurälja ki magät.A tüdögyuszinak az a lényege.++++++++ energia a gyogyuläshoz.
zsuu74
 
 


Zsuu

Szegény incifinci.KépKépKépKépKép

Kovács Roland
roli
 
 


Heni!!!Nincs itthon semmiféle orvossäg hasmenésre ,hänyäsra.Tegnap mondtama férjemnek hogy hozzon ,de elfelejtette.

Azt hiszem lefekszek,mert reggel jön barätnöm a fiäval 7.15-kor.Nekem kell a kis szarosra vigyäzni 3 és fél orät.Hät elegem lesz.Mindenkinek nyugodalmas északät kivänok.Holnap jövök.Zs.
zsuu74
 
 


Zsuu
Kitartás,és jobbulás manónak.Kép

Megyek én is,mert rég volt reggel.
Mindenkinek jó éjszakát!
Reggel jövök.Kép

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok Mamik!

Hogy telt az éjszakátok? Nekem most jobban telt volna, ha korábban fekszem le, majd éjfélkor tértem nyugovóra. Hát most én szúrtam ki saját magammal. Na mindegy, ma a babák csak fél 8-kor keltek.

Heni

Nagyon cuki a kisfiad a bilin! Én is nyárra tervtem a bilizést, de képzeljétek el a sógornőm is meg a kedves anyós is majdnem hülyének néztek, mit akarok én másfél éves gyereket bilire tenni?! Hát pedig magától, egyik napról a másikra nem lesz szobatiszta a gyerek.

Na majd még benézek. Csak most lett egy "negyedik gyerekem". Apunk itthon van táppénzen...
manó3
 
 


Haliho!!!

Nälunk az éjszaka nem volt tul fényes.3x keltünk,igaz egy gyors szopi utän mindig visszaaludt.Nem is hänyt az éjjel.Most itt jätszik a läbamnäl egy äsvänyvizes üveggel.Késöbb felhivom a dokit hogy mikor mehetünk.
zsuu74
 
 


Sziasztok!

Manó szerintem is jó elkezdeni.Danit is így kezdük nyáron bilire szoktatni.Nyáron elég egy kis bugyi,de télen ott az a sok ruha.Meg az nem azt jelenti,hogy a gyerek egyből szobatiszta lesz.Danit nagyon nehéz volt bilire szoktatni.Három és fél évesen ment ovibe,de akkor még éjszaka be-beszaladt a pisi.Sőt ritkán még az oviba is.Kép

Zsuu
Ha végeztél dokinál feltétlen írj.

Többi mami merre vagytok????

Kovács Roland
roli
 
 


<font color="0000ff">Kép

Zsu! Jobbulást a fiadnak. És írd meg mit mondott a doki. A barátnőd elég bátor, ha oda viszi a gyermekét egy másik beteg mellé. Én nem tenném.

Manó! Jobbulást a férjednek. Ma aztán sűrű napod lesz. A gyerekek egy szobában vannak vagy külön? Mennyire akarod őket külön választani. Lányomnak van egy osztálytársa aki iker de csak kettes és a tesója a másik osztályba jár. Nekem nagyon tetszik ez a fajta elgondolás. Bár nem biztos ha ikreim lennének akkor is így gondolnám. Amúgy miért lett császáros a szülés és miért olyan korán? Nincs véletlen egy pocakos fotód? Mekkora volt a hasad?

Roli! Szuper ez a bilis kép. Én nem tudom mikor kezdem a bilire szoktatást. Majd meglátom milyen érett lesz hozzá a nyáron. Mivel panelban lakunk szerintem nehezebb mint kertseben ahol kint lehet egész nap. Nem a karom túl korán kezdeni. Szerintem ez gyerek függő. Ahol nagyobb tesó van aki bilizik ott szerintem könnyebb a dolog.

Marcsi! Szerintem a császáros szülés is egy élmény. Ne keseredj el ezért. Én sokáig haragudtam azért mert császáros voltam és altattak, nem láthattam a lányom csak másnap. De most a másodiknál ami sokkal jobban sikerült mint az első értettem meg azaz fogadtam el, hogy ennek így kell lennie. A dokik szerint az én tetem nem képes a szülésre ezért kell így lennie. És hálát adtam az égnek, hogy nem élek korábban amikor a nők ezrei haltak bele a szülésbe mert még nem volt képes az orvostudomány a császármetszésre. És most van két gyönyörű gyermekem és ha az ég is úgy akarja akkor lesz még egy fiam is.

Évi! Jó kis krapek lesz a fiadból. Nem mondom korán kezdi. Hogy fogtad ki ezt a dokit? Melyik kórházban dolgozik? Fiatal vagy öreg? Vajon minden betegével ilyen? Nincs is magán rendelője? Az én dokim sem pénzsóvár de azért a borítékot elvett. Mondjuk nem tettem bele sokat mert én eleve elítélem a hálapénzt.

Bizzo! Merre vagytok? </font>

Ki mennyit fizetet a dokinak szülésig és szülés után?
Vendég
 


Hät én is gondoltam rä hogy elég merész.Ha minden igaz tölük szärmazik a virus,ha egyältalän ugyanaz a 2 gyerek baja.Ök korhäzban is voltak 2 napig a gyerekkel.
Hät nekem aztän mindegy,max visszaadjuk nekik a virust.Jajj,nekem is csikara gyomrom.Ugye nem???
zsuu74
 
 


Anikó


Egyszobában vannak nálunk a babák, mondjuk a lakásunk sem nagy, összesen 2 szobás, de ha több szoba is lenne, én egyenlőre biztosan egy szobába "tenném" őket. De szeretnek is együtt lenni. Ha pl. valamelyiket kiviszem a szobából, akkor sír a másik kettő is, jönni akarnak utánunk.Egyedül lenni meg egyáltalán nem is szeretnek. A suli még azért messze van, de mondjuk én úgy gondolom, hogy ált. iskolába járjanak egy osztályba, aztán középiskolába meg úgy is ők döntik el, mik szeretnének lenni, elképzelhető, hogy háromfélébe fognak járni. Legalábbis most így gondolom.De szerintem jó lehet egy osztályba lenni a tesónkkal. Legalábbis én bírtam volna.

Azért szültem ilyen korán, mert a Gergőnél szivárgott a magzatviz. Már a 29.héten elkezdett valami szivárogni, akkor még nem volt egyértelmű, hogy mi az, találgattak csak. szerencsére a biztonság kedvéért szedettek velem antibiotikumot, hogy ne legyen fertőzés veszély. Ugye ilyen esetben a baba fertőzést kaphat. Aztán egy hétig ment a találgatás, hogy mi az ami szivárog, mire az UH -n is lehetett már látni, hogy a Gergő magzatvize már minimális. Másnap reggel irány a műtő.Hát izgultam a Gergőért nagyon. Azért lett császár, mert egyrészt hárman vannak, meg a pici súlyú babákat általában egyes terhességnél is császárral veszik el ,a babát kímélik.
Egyébként mint már írtam én 2x2 hónapot feküdtem a kórházban. Nálunk nincsen lehetőség orvosválasztásra. Annál kell szülni, aki éppen ügyeletes, de ennek fejében viszont nincsen hálapénz.(bár én azért hallottam, hogy van aki ennek ellenére ad és el is fogdja). Így nem volt fogadott orvosom, bár pont az volt ügyeletben akit választottam volna. Nem fogadott el pénzt, kerülte is a lehetőséget, hogy tudjak neki adni. Nagyon kedves volt alapos, műtét után többször, sőt minden reggel bejött hozzám, (karácsonykor is, sőt haza is engedett), de pénzt nem fogadott el. Sőt azt mondta minden elismerésem az önöké... Szóval ami az orvost illeti én teljesen meg vagyok, voltam vele elégedve. Csak az osztályos nővérekkel nem igazán.
manó3
 
 


Anikó
Húúúúha.nem is tudom,hogy le merjem-e írni.
Ugyanannál a dokinál szültem akinél Danit.Sőt ha lehét még a többit is nála szeretném.
Havonta 8ezer volt a vizsg.A szülés pedig 60ezer+5ezer Az EDA(ami mire a lényeghez értem elmúlt,tehát adtam a sz@rnak egy pofont)
Ti kértetek érzéstelenítést?Dancinál nem akartam,de utolsó pillanatban úgy megijedtem,hogy nem bírom ki,hogy beadatttam .Dominiknál azt mondta a doki,hogy adjuk be nehohgy most is a végén szóljak.Lehet,hogy ez gyávaság,de félek a fájdalomtól(amúgy egész jól bírom)
Manó
Amit írtál,hogy az ügyeletesnél szülni.Az valahol jó.De így mindig másnak kell megmutatni magad.Nekem ez nem tetszik.Unokatesóm is Veszprémbe szült(gondolom te is)Õ is azt mondta,hogy az egy dolog,hogy így nincs hálapénz.de minden hóban újra és újra elmondani,hogy mi van az tök rossz.

Elhiszem,hogy mennyit izgultál értük,de a lényeg,hogy megvannak és egészségesek.Kép
Nekem Dominik a 37.hétr született.Hiába a nagy súlly.Koraszülöttnek számított(nagyon sima volt a bőre,a méhlepény is nagyon jó állapotban volt,Sőt még volt egy plussz fél lepényünk.)Nagyon rosszul volt a szülés után.A szülés háromszor leállt és Dodo nagyon elfáradt.Leesett a cukra.Meg se kaptam születése után.Csak éphogy megmutattákés rohantak vele.9 óra múlva kaptam meg addig meg csak nyugtattak,hogy minden rendbe.Azt hiszitek elhittem??De végül jól lett és kopp-kopp -kopp...

Anikó tejessen igazad van.Szerintem is az a lényeg,hogy megszülettek és egészségesek.Nem az a lényeg,hogy hogy születnek,hanem az,hogy egészségesek legyenek.Mennyi nő adna hálát azért,ha csak császárral is de szülhetne.

Lőjetek ám le ha sokat beszélek.

Zsuu
Hogy vagytok???Csak nem kaptad el.
Anikó
Mi sem kertes házban lakunk.Csak gondoltam nyáron meleg van és kevés ruha hamarabb rá lehet ültetni a bilire(de te ezt már tudod,végigcsináltadKép).Meglátom én is.Erőltetni nem akarom.
Na jó most már tényleg megyek,mert a mondókám eleje bekerül az archívumba olyan hosszú lesz,Kép

Még annyi!Többiek hol vagytok????

Kovács Roland
roli
 
 


Sziasztok!

Manó! Nem semmi. Én összeszartam volna magam izgalmamba minden nap. Három az nagyon sok és nagyon veszélyes. Gondolom, nem akartok többet.

Én még szeretnék de anyám szerint nem kéne mert minél több annál veszélyesebb. Mondanom se kell, a fülembe ültette a bogarat.

Roli! El sem tudom képzelni, milyen lehet a fájdalom. Mondjuk én nem nagyon bírom a fájdalmat így tehát talán jobb is így. Mondjuk császár utáni lábadozás sem egy leány állom.
Nem semmi mennyit fizettél a dokinak. Én havi 5000 ft- ért jártam magánba. A végén már a kórházba hívott ott nem fizettem. És a végén egy húszast adtam. Tudom, hogy kevés de nekem is kellett a lóvé. És én sem kapok hálapénzt csak a fizumat. Amit persze ő is megkap szerintem. Ciki vagy nem ez van. A legrosszabb az egészbe, hogy azért égett a pofám, hogy csak ennyire tellett. Érted még nekem volt lelkiismeret furdalásom.

Mikor és mennyi babát szeretnétek még?

Többiek?
Vendég
 


Barätnömék hazamentek.Egész jol elvoltam a két gyerekkel,csak külön külön kellett szorakoztatnom öket.Nehogy megfertözzék egymäst.
Ma csak egyszer volt fosti.Hänyni nem is hänyt és evett egy egész joghurtot(190 gramm)meg soshalacskät.

Én veszélyeztetett terhes voltam a 22 héttöl nyitott méhszäjjal.Többször is befektettek a korhäzba visszatartäsra amig ugy nem döntött a dokim hogy össze kell varrni a méhszäjat,külömben elveszitem a babät.24 hétben össze is varrta.Addigra mär Giuliano feje valosäggal ki akart bujni.Végig gyogyszereztek .
3 héttel a 40.-dik hét elött kellett mennem varratszedésre és amikor kivették a varratokat (dec 8),6 orän belül a kezemben tartottam a fiamat.Férjem az utolso 1 orät töltötte csak velem,mert nem volt erre felkészülve és a munkäja nem engedte hogy elöbb jöjjön.A dokim koncertre ment fél oräval az elött hogy Giuliano megszületett volna.Ugyhogy egyedül szenvedtem végig egy idegen orszägban az 5 oräs fäjäsokat ,amik egy pillanatra sem akartak elmulni.Csak a szülésznö volt velem ,aki elött le a kalappal.Az ügyeletes dokinö jött be az utolso 2 tolofäjäsra és összevarräsra(repedtem).Dokimba nagyot csalodtam.Még mindig csalodott vagyok.Mivel a terhességem mäsodik felében szinte hetente talälkoztunk külömbözö uh-k miatt,nagyon biztam benne és szämitottam a jelenlétére.De a koncert nem tudott värni és Giuliano nem tudott egy oräval elöbb kibujni igy ö a koncertet välasztotta.Itt nincs hälapénz,vagyis hät nem szoktak külön fizetni a dokinak,de a terhességemen 100x annyit szakitott mint a hälapénz lett volna.Röviden ennyi,remélem nem voltam tul -.
zsuu74
 
 


Länyok!!!Giuliano elaludt itt mellettem a järokäban.Az hiszem ledölök vele.Hulla vagyok és csak akkor tudok pihizni ha ö is alszik.De jövök késöbb.Ti azért irjatok sokat ,mert imädom olvasgatni .Jo ez a csapat nagyon!!!!Nem hiäba Decmamik!
zsuu74
 
 


Anikó
Tudom,hogy neked volt kellemetlenebb.Nekem még ezt a fix árat is ciki volt odaadni.Süljön le az ő képük,hogy ennyit kérnek,mikor nekünk tényleg nagy szügség van rá.
Kb.,3 év múlva szeretnék már egy kicsajt.Apa sajna nem akar.De ha jobban belegondolok ezt a kettőt sem akart,most meg ők a szememfénye.Puhítom az öreget.

Megyünk Daniért a suliba majd jövök.Hellllló

Kovács Roland
roli
 
 


Hahóóóóóóó!!!!!

Merre jártok????
Pihiztek?
Apa elvitte Danit edzésre.Mi meg megyünk barátnőmmel dokihoz.Augusztusban baba lesz.Kép

Majd este jövök.Addig írjatok!szeretem én is olvasgatni a Decmamikat!

Kovács Roland
roli
 
 


Kép
zsuu74
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?