Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Anita tegnap írtam emilkét. Megkaptad?
Julcsi
Örülök, hogy jól sikerült az első találka a Forgács Intézetben. Én is odajárok, ahogy Anita és Zafir csak már régebb óta.
Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!
Teljesen le vagyok törveKépKépKépA mai laborom sokkal rosszabb,mint a 3.cn-levettKépKépPedig iszom a palástfű teát.Viszont a bromot most fele annyit szedek,mint akkor.Lehet ,hogy az a gond?

FSH:4.1
LH:15,65
Progeszteron:44,39
vc:4,2
tesztoszteron:2,17
az ösztradiol is több a kelleténél(864,60),de hogy miért arról gőzöm sincs.
A prolaktin jó,még mindig kevesebb,mint az alsó határérték.(40,3)
Teljesen magam alatt vagyokKépKép

KépKép

KépKép
okr

Csajok,ez a PCO-s topikba akart menni!Bocsika!Nem tudom,miért ide rakta be!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

A hétfői andrológiai vizsgálat eredménye: nincs elváltozás. Csak tapizós vizsgálat volt, hétfőn fél egyre viszi a párom a kiskatonákat megnézni. Sajna én nem tudom elkisérni, mert 4-ig dolgozom Kép

Más dolog. A párocskám volt tüdőszűrésen. Visszahívták. Egy cisztát találtak. Aki tud bővebb információt erről léccccci írjon mélt. Okoska semmit nem kérdezett a dokitól. Minden érdekel: elmúlik magától?, megnő?, kipukkad?, hogy kezelik?. Ja, 10-én megyünk CT-re. Én meg már írom a végrendeletét. Kicsit kivagyok, de lesz ez még így se.
A hab a tortán, szombaton 14 cn. Hétfőn kiskatona vizsgálat, előtte minimum 3 nap szünet. Szóval ez a hónap kipotty.

Van ám jó is.
Vettünk tűzhelyet. Olyan gyönyörű, és mosolygós Kép.

Holnap is jövök ha minden igaz. Beával üzenek nektek az eredményről ha szupi lett. Ha nem akkor úgyis mindegy.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Julcsi!
Orulok hogy jol alakult az elso talalka!!!Mostmar kozelebb a cel!!!!!!Kép

Moni!
Engem erdekelne,hogy hogy dontottetek!!!!Megirod nekem!!!LEGYSZI!!!!!Kép

Angel!
Ha jol latom nem jelentkeztel ma!KépRemelem jol vagy????

Eli!
Te sem jottel!Bizom abban hogy jora fog fordulni az eleted!KépNagyon sokat gondolok rad!Nehez idoszak ez a mostani!De hidd el majd jobb lesz!Kép

Kriszti!
Velunk mar nem is kozlod a hireket????Mit mondott az orvosod?

Hajni!
Meg hetfon meglesz az eredmeny?
Nem tudom mi lehet a teendo ilyenkor!Kép
Drukkolok hogy jo legyen a parod eredmenye!!+++++

Tul voltunk az UH-n!Ugy nez ki hogy egy picilany novekszik a noverem pocijabanKép!Szerencsere minden rendben van veluk!!!!Megnyugodtam kicsit!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Elég depis vagyok per.pill.Mellesleg vissza sem tudtam olvasni,amit írtatok ,míg távol voltam.Nem akarok csak úgy berontani,és kezdeni a bajaimmal.Dokinál még nem voltam,lévén péntek du. lett eredményem.

Örülök,hogy a nővéredékkel minden O.K!!!Kép
Veled miújság?

Hajni
Tudnék ezt-azt mondani,de inkább majd Potter,ő a szakember!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Julcsi, köszönöm.Kép Sajnos nem volt időm utánanézni,majd vasárnap itthon leszek,akkor meg tudom nézni,lehet, akkor már késő lesz.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
odett

Kriszti!
En szivesen meghallgatom hogy milyen gondjaid vannak!KépHa jobban lennel attol hogy leirod akkor varom!!!!!
En hetfon megyek tuszo nezobe,nem nagyon remenykedek!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok.
Gratula az új ZEBRÁKHOZ és további jó pocakosodást kívánunk.

Mi jól vagyunk már 4750g-osan és bar...ra tudunk hisztizni a kajáért és nem bírjuk az idegen helyeket, embereket.

Mindenkinek további sok sikert.
Pussz Inci, Marcell, apa

Már hiányoltátok,ha tud valaki újabb pontos adatokat+fotót mellékelni küldje el a pszi@axelero.hu -ra. Köszi mégegyszer.
<!--attachment: Volt_Pocakosok-345338.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*95.2**Volt+Pocakosok%2edoc --><center><pre>
Kép
Volt Pocakosok.doc (95.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
incike

Odett!
Nem akarok nagy h_lyeseget irni,de en ugy tudom hogy legalabb 30 ora mire kifakasztja a tuszot!Tenyleg nem tudom!De szerintem meg holnap nem keso!!!Kép
Drukkolok!!!!!++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Szia Incike!
De jo hallani rolatok!!!!!!Kép
Biztos nagyon kis edi Marci!Kép
En nem tudom megnyitni amit feltettel!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Latom mar nincs senki!Kép
Akkor JO EJSZAKAT mindenkinek!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Kriszti nyugodtan mondhatsz te is, csak ha nem vagy benne biztos ne rémíts meg. Tudom, hogy dilis vagyok de nagyon izgulok. Remélem nem annyira komoly mint képzelem.

Ancsa, azt mondta a doki, hogy hétfőn 10 perc alatt megnézi. Csak állagot, darabot, meg meg nem oda való dolgokat néznek. Semmi más vizsgálatot nem mondott csak azt hogy megnézi mikroszkóppal.

Köszi mindenkinek a drukkot, reméljük tényleg minden rendben lesz. Ránk félrne már valami jó hír is.

Na megyek mert holnap háznézős, ebédelős vendégek lesznek és takarítanom kellene. Meg sütni, meg előkészí az ebédet. Soha nem leszek kész Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Szia Hajni.

Egyszer mindennel kész leszel ne izgulj.Mi most megyünk anyósékhoz, de szerencsére anyuék is ott lesznek így nem lesz mersze csesztetni.

Mindenkinek jó hétvégét.

Inci+Marcell+Apa

Kép
Kép
incike

Hajni
Ha jól tudom spontán is kiürülhet.Antibiotikumot valószínűleg kap majd rá.A CT után majd gondolom elmondják,mi lesz tovább.
A végrendelet ráér még vagy 40 évig!Kép

Incike
Mi most voltunk anyóséknál egy hetet.Csupa jóindulat,és csupa kioktatásKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszti!
Jobban vagy mar kicsit?

Kép
Kép
ancsa81

Már igen!KépÚgy sem tudok semmit sem csinálni,akkor meg minek idegeljem magam!Nemde?
Jól telt a szombatotok?arci már alszik?

KépKép

KépKép
okr

Jajj lemaradt az M -betű!Természetesen Marcira gondoltam.

KépKép

KépKép
okr

Biztos rendezodnek majd a gondjaitok!!!!Kép
Ada jol van?
Mi vendegsegben voltunk ma a nagypapaeknal!Utana hazamentek a tesomekKép!Semmi extra nem tortent!
Meg nem alszik!

Kép
Kép
ancsa81

Köszike,jól van!A napokban kijött két újabb foga,azóta kicsit nyugisabb,de azért nem hisztimentesKép Már alszik!!!!Kép
Nálunk is "semmi különös" nap volt.Egyébként a hétvégét kizárólag a reggeli kis rajzfilmek miatt szeretem.KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Nalunk szinte egesz nap mese van!KépNagy kedvence most a kisvakond!Annyira szereti pedig mar vagy 100x biztos latta!
En mar azt 'varom" hogy mikor fog kiesni az elso foga!Ugy tudom hogy 3eves kor utan lehet varni!Kezdhetjuk elolrolKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Sztem a fogváltás nem fáj.Legalábbis én így emlékszemKép

KépKép

KépKép
okr

Nem bannam!!!!
Most mar mennem kell!Kép
JO EJSZAKAT NEKTEK!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Jó éjt!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ancsa, köszönöm!Kép
Megkérdeztem ám az asszisztensnőt aki beadta a szurit, h. mennyi a hatóideje, de mellébeszélt, mondván "ez segít abban h. terhes legyek, gyereket akarok, vagy nem?" Ennyit én is tudtam és gondoltam is, meg ugyi, miért is járnék oda már egy éve?-és mindig találkoztunk is.
odett

Meg itt vagyok!

Szia Odett!
Te miert itt vagy??????????????Ott kene lenned a parodnal!Kép
Csak megnott az a tuszo,latod!Remelem celba talal a kis ficko!!!!!Drukkolok nagyon!!!!+++++++++++++
Kb.2het mire lehet tudni majd valamit igaz?

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!
Akkor értem haza,14h munka után annyira el voltam fáradva,meg a párom is...,h. nem ment.Kép
Meg amúgy is nehéz ez az irányított együttlét,és másfél év után nagyon idegőrlő nekem is a páromnak is. Azzal sem vagyok tisztába, h. hétfőn kaptam repiszurit, meg csütörtökön, és egy tüszőről tudok. Mikor volt esélyes?Kedd,szerda,és péntek volt a Mi Esténk.
Csütörtökön ki is borultam rendesen,alig aludtamKép Nehéz...
Köszi a drukkot,aranyos vagy!Kép
A növögetéssel nem volt gond, de utánna? Sosem nézi meg,h. megrepedt-e,v. mi újság?Én meg sajna nem érzem meg.
Most indulunk ebédre, anyósékhoz vagyunk hivatalosak,azért volt most időm bekukk.
odett

Odett!
Ha hetfon kaptal szurit akkor az elvileg szerdan repedt meg!Lehet hogy volt tobb is csak azok kisebbek voltak!Gondolom azt szamolta a dokid hogy azok mikorra nonek meg es azert kaptal csutortokon is!A szerdai nap az jo lehet!!!!!!
Jo etvagyat nektek az ebedhez!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Hajni,
bármi lehet a ciszta, a CT eldönti, hogy jó- vagy rosszindulatú. 35 év alatt, ha kicsi az árnyék, nem okoz semmilyen panaszt és éles széle van, akkor legvalószínűbb, hogy csak gyulladás. De a tüdőszűrésen nagyon pici képet hívnak csak elő. Átvilágítás nem volt? Mert egy pici rtgfelvételnél még az is lehet, hogy semmi sincs ott.
Ne idegeskedj nagyon, az a gyakoribb, hogy semmi nagy bajság nincs! Nyugodtan belekezdhet a párod egy többkötetes könyvbe is. Kép
potter_76

Sziasztok!

Kezdek kicsit megijedni!KépElkezdett fajni nagyon a hasam!Remelem nem azert mert cisztam lesz!Mar rettegek a holnapi vizsgalattol!

Kamilla!
Mi hir feloled???????Jobban vagy?????

Angel!
Te is eltuntel!Nem sikerult rendbe jonnod?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! Szorítok nagyon, h. minden rendben legyen a holnapi vizsgálaton, szép nagy tüszőket értek ezalatt!!! Mikor nekem cisztám volt nem éreztem semmit, csak a menzeszem volt gyérebb, és a derekam akart leszakadni,se hasfájás, se semmi más.Ancsa, te is középidőtájt vagy nem?
odett

Ancsa
Nem lehet,hogy megrepedt a tüsződ?Vagy pedig szép nagyok lettek,és várják az UH-t,na meg a fiúkat!KépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Ma vagyok a 12.napon!En is azon idegeskedem hogy nehogy lekessuk ha esetleg elobb kifakad!Mar ha van minek kifakadni!Nem is merek addig egyutt lenni a parommal amig nem voltam a dokinal!Ugy tudom hogy par napot ki kell hagyni mielott orvoshoz megyek!Vagy ez is csak egy tevhit??
Megneztem most a PG53-mal,de nem pafranyos!Bar ez nem jelent semmit!
Olyan soka lesz meg holnap 19.15!Addig begolyozok!!!

Ti hogy vagytok????

Kép
Kép
ancsa81

Editke!
Nagyon szoritok,hogy minden rendben legyen az UH-on!!!Majd varjuk a beszamolot!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Hajni!
Nektek is drukkolok,hogy a parod jo eredmenyt kapjon!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Latom mar elmentetek aludni!Kép
Megyek en is most mar!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Jó reggelt!
Már akinek,nekem nem meghalt a kiscicám,tegnap óta egyfolytában sírok.
De ne ez legyen ma a fő téma,oké?Ti legyetek vidámak.Ha tudok jövök és írok.Puszi

Kép
breni

Szia Breni!

Ha lesz egy kis időm ma felhívlak!

Puszi

Kép
elizabeth25

Reni
KépSajnálom!!!!!!

Ancsa
KépAz UH-hoz!!!!!

KépKép

KépKép
okr

HOL VAGYTOK?????????

Kép
breni

Sziasztok.

breniKép

Kép
monyoka

Sziasztok, én vagyok, és tök jó kedvű! Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Reni, nagyon sajnálom a cicát! Kép
Okr, Hajni fel a fejjel! Fő a pozitív hozzáállás!
Pozitívítás a pozitív tesztért! Kép
Editke, Hajni, nagyon várom a jó híreket!
Szia Gyöngyi, mióta jártok az Intézetbe? Lehet tudni, mi a probléma, vagy inkább priviben?

Kamilla, Zsuzska! Hiányoztok! Voltatok dokinál?
<pre>
Nick Mióta próbálkoznak Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés
Gilinglanag 2002. márc. 98 29 nap Budapest 35 év Kép
Banya 2005. febr. 87 28-30 nap Pécs 24 év Kép
Adi 2005. aug. 80 ? Rendszertelen Pécs 28 év Kép
Kikike 2005 május 61 39-57 nap rendszertelen Kecskemét 21 év -
Anita(Nyenye) 2005. nov. 30 35 nap rendszeres Veszprém megye 26 év 2. baba
O. Kriszti 2005. febr. 30 30-50 nap rendszertelen Salgótarján 29 év 2. baba
Nolina 2004. dec. 28 29-36 nap Kiskunhalas 25 év -
Kata 2005. dec. 25 29-31 nap rendszeres Budapest 28 év -
Móni 2005. márc. 23 28 nap rendszeres Szombathely 31 év 3. Baba
Julcsi 2005. márc. 23 23-27 nap rendszeres Budapest 25 év jan.26. 1.konz.
Elizabeth 2005.júl. 20 30-32 nap rendszeres Budapest 25 év -
Lara 2005. ápr. 19 24-36 nap Komló 26 év -
Monyoka 2005.Majus.21 18 1-100 rendszertelen Hajdújárás (Vajdaság) 22 év -
Vk Hajni 2003. júl. 16 26-28 nap rendszeres Tatabánya 22 év -
Ancsa 2003. okt. 13 31 nap rendszertelen Kistarcsa 24 év 2. baba
Reni 2005. szept. 11 33-37 nap rendszeres Debrecen 24 év -
Beuka 2004. szept. 9 27-35 nap rendszertelen Kalocsa 25 év febr.21. 1. konz.
Zsuzska 2005. jan. 42 28 nap rendszertelen Veszprém megye 25 év -
Kamilla 2005. máj. 40 24-26 nap Budapest 27 év - </pre>
Julcsi2

Ancsa! Mennek a drukkok és várjuk az eredményt! Mindenről beszámolni! Kép
Julcsi2

eli rendezodtek a dolgok?

Kép
monyoka

Monyo, igen! :-) Hála! Kép
De nemcsak azért vagyok jókedvű!, hanem, mert most beszéltem a kineziológussal, mert 16.ára megbeszéltük, hogy megyek hozzá este fél 7-re, de aznap meg másnap szabin leszek, ezért átbeszéltem vele az időpontot de-tre, de a lényeg, hogy tudod Tomival ma van 30 napja, hogy nem voltunk együtt! Olyan aranyos volt, kérdezősködött meg minden, hogy megvettem-e azokat amiket megbeszéltünk stb, meg hogy a mai nap nagyon meghatározó lesz az életemben stb., és hogy ne izguljak! Kép
Ti hogy vagytok? Veletek mizújság?

Kép
elizabeth25

Szia Eli! Örülök, hogy jó kedved van és minden oké!
És mit kellett megvenned? Vagy titok? Nagyon izgi ez az egész! Szóval elvileg ma van a nagy nap?
Julcsi2

Eliza!
Mire gondolt a doki hogy meghatározó lesz a mai nap?

Kép
breni

eli nalunk minden ok,marmint a hazasagom kituno,mas problemak vannak.

Kép
monyoka

Sex fehérneműt! Kép

Nem tudom, hogy ma lesz e a nagy nap, elvileg február 15-21 között mondta, és azt beszéltük meg hogy 15.én leszünk együtt a Tomival és 16.án megyek hozzá és akkor már megtudja mondani már, hogy sikerült-e, de mikor most beszéltünk, nagyon titokzatos volt, adta a tanácsokat úgyhogy sosem lehet tudni! Kép

Kép
elizabeth25

Monyoka, milyen problémák? Egészségügyi?
Julcsi2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?