Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itt szinte egész nap esett a hó és nagyon hideg volt.Délután szánkóztunk egy jót.


Évi!
Holnap beszélek valamelyik óvónővel,Raul már nagycsoportos és semmit nem mondanak.A gyerek elmondása alapján kellett valamit rajzolni,amit megnéztek,elvittek.Csekély az információ áramlás.Óvónőket ritkán látom,általában a dohányzóban vannak,a dadus pedig nem tud sokat mondani.
Patrik kukijának a vége is volt piros kb.fél éves korában,akkor párom kicsit visszahúzta Neki,volt is trutyi alatta.Azóta mozgatom a bőrt fürdéskor,csak amennyire lehet,nem is volt gond.
Szépen beindult Ákos a forgással!KépDévényezés még van?


Ildi!
Elég rossz lehet,hogy minden hétvégétek így telik.Gondolom már hozzászoktál,ha ehhez hozzá lehet szokni.Hétközben azért sokat van otthon a férjed?
Erről a hormonos fog.gátlóról jókat hallottam,nőgyógyászom is az egekig magasztalta.Eddig kétszer volt hagyományos spirálom,de sok gondom volt miattuk.Ha kipróbálod,írj majd róla légyszives!


Angi!
Szeretném,ha a gyerekeim tudnának úszni,ha már nekem nem sikerült megtanulnom.Pedig többen is próbáltak tanítani,mondván,nagyon egyszerű.Nem jött össze.Kép


Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


<!--attachment: hirdet_s_-340413.doc*mime_msword.gif*application/msword*19.5**hirdet%e9s%2e%2edoc --><center><pre>
Kép
hirdetés..doc (19.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
mariann2
 
 


Hali!
Most van egy kis időm, a csajok alszanak. Emmának a szokásos ebéd előtti szuszikája, a Bori meg azért mert kidőlt a sorból. Reggel még elment suliba, aztán a második órán telefonáltak, hogy menjek érte mert fáj a feje és a hasa. Rögtön arra gondoltam, hogy csak hányós-hasmenéses ne legyen, mert akkor felmondok. Egyszer beleestünk egy ilyenbe amikor Bori ovis volt, Bodó meg féléves, szörnyű még visszagondolni is. Egy műanyagbolt lavor és bilikészlete kevés lett volna, brr..!! Egy dolog van amit nem tudok elviselni,max. ha betegségből adódik, az a hányás! Ha részegség miatt hány valaki, attól teljesen kikészülök. Úgyhogy nálunk válóok, pia miatt hányni, pláne ha nem ér ki vele az én drága párom!
Na jó, kényes téma befejezve!
Remélem a Bori "csak" megfázott!

Évi!
Ugyanilyen lego kukacunk van! Ügyes a fiad, én már alig várom, hogy az Emma megforduljon!
Csütörtök reggelre iderendeltem a sógornőmet, most már egyszer muszáj nyitásra odaérnem a turkiba. Jó lenne valami frankó játékot kifogni az Emmának. Múltkor kaptunk pár ruhát, 68-as van beleírva, de már majdnemhogy kicsit a csajra, pedig még csak 65 cm. Lehet, hogy ez valami szűkös méretezés.

Na jó most ennyi, előkészítem a kaját. Ma megkapja a maradék krumpli-alma-répa kombinációt (ez a number one) aztán csinálok neki egy kis málnás tejpépet (milupa), kíváncsi vagyok bejön-e neki?

Néztétek a műkori eb-t? Én imádom, már alig várom, hogy megkezdődjön a vb. Ezen kívül még nagyon szeretem a vizilabda és a kézilabda meccseket! Csak sajna nincs sport 1 csatornánk és a legtöbbet mostanába azon nyomják.

Na pusszancs, majd még benézek!
Angi
Tudjátok mihez lenne kedvem igazán: elmenni Apával mozibaKép, megnézni egy frankó filmet, aztán egy fini vacsi, na a többi meg már ebből adódik! Kép

Eltűnt topictársak, bújjatok már elő!!!!!!Kép
cipó
 
 

 
 

Talán ebben a farkasordító hidegben a számítógépek is lefagytak?????!!!!!Kép
cipó
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, végre elaludt Ákos, írok egy kicsit.
Hát voltunk délelőtt az iskolában, nagyon tetszett Virágnak, játékosan oldották meg az órákat, az ovisok is sokat szerepeltek, dícsérték őket, ajándékot kaptam stb. Az első három órában voltunk a három leendő elsős tanítónéninél (ők ugye most harmadikosokat tanítanak). Szóval tetszett, de láttam Virágon a 3. órán, hogy már fárad, nem jelentkezett annyit. Egyébként nagyon megdícsérték, sokat is szerepelt. Kezd kialakulni, hogy melyik osztályba fog járni lánykám.
Ruszlána: hát szép, mondhatom! Dohányzó szoba? Hát nálunk ilyen nincs. Nem is dohányoznak az óvónők. Ki is rúgnék az óvodákból minden dohányzó óvónőt! Tök ki vagyok akadva, hogy nálatok ilyen van. Dévényezés van még, bár már nem sokáig. Én úgy látom, hogy nagyon sokat javult, de a fejtartással még van gond (a nyak és váll izmai nem úgy működnek, ahogy kellene, de a többi már szuper). Egyre többet használja már a bal oldalát is, és már magától is áthajtja arra az oldalra a fejét (eddig ilyen nem volt).
A hagyományos spirált nekem Virág után nem ajánlotta az orvosom, azt mondta sok gond van velük, főleg aki egy kicsit is érzékenyebb, benövés, gyulladás stb. Hát nekem még nem jött meg, meg ugye szopiztatok is, de kíváncsi leszek mit ajánl majd a végén. Mi már több gyermeket nem szeretnénk (legalábbis én nem).
Cipó: néztem a műkori eb-t, mindig szoktam, imádom. Egyébként szinte minden sportot nézek, még a foci vb és eb-ket is (magyar meccseket nem), idén lesz Németben foci eb, teniszt (most megy az ausztrál open), atlétikát, mindent. Nálunk van sport1, sportklub és eurosport is.
Jaj, ne várd hogy Emma megforduljon. Azóta nincs nyugtunk mióta Ákos forog. Állandóan hasrafordul, aztán meg nyavalyog. Visszafordítom, 1 perc újra hason van. Ezt játszik míg meg nem unom, és beteszem a babahordóba. Ott nem tud hasrafordulni Kép
Honnan szeded ezeket a kis jeleket?
Na, már fel is ébredt, jó sokat aludt, fél órát. Megyek, sziasztok!
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Én végre hazaértem, befagyott a seggem, olyan rohadás hideg volt bent is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.28 22:32-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Évi! Holnap ráértek du.? Bepótolhatnánk a múlt héten elmaradt talit. Adriék is eljönnek.
Erről a hormon spirálról azt írják, hogy nem fordul elő gyulladás stb. amik a régiktől. Még vacillálok ezügyben... Állítólag, ha 6 hónapon belül ki kell venni,mert nem bírja az ember lánya, akkor vissza adják az árát. Majd megkérdezem a Bay Csabit, hogy ő mit gondol erről, ajánlja-e vagy sem. Végülis ő a főokos doktorbácsi Kép
Tegnap itt szép napos idő volt. De ami ma van Kép tiszta Szibéria.
Tök jó, hogy Virágnak tetszett a suli Kép Várja már, hogy oda járjon?

Kata! Én már megszoktam, hogy a párom hétvégén nincs, de ettől függetlenül utálom a hétvégéket.
Hétközben viszont sokat együtt vagyunk, bár hétközben is dolgozik egy ingatlan irodában, de csak délután, délelőttönként együtt vagyunk és fél 5-kor már itthon szokott lenni.

Új angol turi fog nyílni a Kossuth utca sarkán. Február elsején nyitnak. Kíváncsi leszek rá...

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Angi: hogy van lánykád? Nekem Virág egyszer volt beteg életében igazán, akkor elkapott egy fosós-hányós vírust, annyira, hogy még a vizet is kihányta amit adtam neki folyadékpótlásra. Doktornéni, szuri, semmi. Úgyhogy kórházba kerültünk, infúzió, közben fölment a láza, nem részletezem. Elég szar volt, 3,5 éves volt szegénykém. Azóta is emlegeti. Azóta hála Istennek egy évben egyszer beteg. Bár tavaly szerintem nem volt, nem emlékszem, hogy hiányzott volna az oviból.
Ildi: holnap délelőtt megyünk az 5 hós oltásra, délután elvileg jó, remélem nem lesz semmi gond Ákival. Hányra menjünk?
Virágom nagyon diplomatikus. Megkérdeztem, melyik tanítónéni tetszett neki a legjobban, azt mondta, mind a három. Egyébként ha megkérdezed, kit szeret a legjobban, azt mondja, hogy aput és anyut, egyformán. (bár amikor 1,5 év körül volt és megkérdeztem kit szeret legjobban, azt mondta: csipszet, igaza volt, kell ilyen hülyeségeket kérdeznem).
Ma Ákos megdöntötte a legkevesebb nappali alvás csúcsát. Délelőtt aludt fél órát, délután 2x felet. Remélem ez azt jelenti, hogy holnap egész nap aludni fog Kép
Andi: mit tanítasz a fősulin? Oda jár sógornőm lánya, mutattam neki a fényképed, de azt mondta, nem ismer. Ja és megjegyezte, annyi fiatal tanár van, hogy sokszor a folyosón nem tudják eldönteni, hogy tanár vagy diák Kép
Na megyek szokásos (fejni), Tibi focizik, remélem nem úgy jön haza mint múlt héten, alig bírt menni, félrelépett és a dereka beakadt. Úgy ment két napig, mint aki beszart. Jókat nevettem szegényen, olyan vicces volt...
Sziasztok! Írjatok!
Évianyu
 
 


Ja, Mariann2!
Ha bővebben érdekel a dolog, hol kell érdeklődni, mert e-mail címet nem találtam a profilodban?!
Évianyu
 
 


Évi!http://smiley.lap.hu a letöltések menüpont alatt.
Hát sajna a lányom egyre rosszabbul van. Délutánra lázas lett és úgy fájt a hasa, hogy nem tudott kiegyenesedni. Persze időpont már nem volt, annyi a beteg gyerek, de miután megemeltem a hangom, és közöltem, hogy szimpla köhögéssel megvárnám a holnapi rendelést, de egy ilyen lázzal kísért hasfájással ne szórakozzanak már. És láss csodát egyből volt időpont. Szóval a diagnózis vírusos torokgyula, bár szerintem nem vészes a torka, de hát a doki biztos jobban tudja. Viszont ez a hasfájás idegesít jobban, remélem ez "csak" a mellékhatása. Bár sajna most elég rendesen "pusztít" a hányós-hasmenéses balhé is. Brr.,csak ezt ne!
Úgyhogy megyek ápolni, legyetek jók!
Angi
cipó
 
 


Évianyu!

Csak óraadó vagyok.

Barátnődnek szorítok, hogy minden rendben legyen ezután!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.05.28 22:33-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Évi! Már mindkét csaj visszamondta a mai baba találkát a hideg miatt nem tudnak elbabakocsizni. Ettől függetlenül Titeket várunk ám! Ha van kedve a családnak, akkor gyertek el, du. mindnyájan. Fél 5 után már Tamás is itthon van.
Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Szia Kérj tájékoztatót a a mariann10@freemail cimen!Szia és bocsika
mariann2
 
 


Sziasztok!
Most nem írtam egy darabig,mert berágtam,hogy mások olvasgatják amiket írunk és kidumálnak a hátunk mögött.
Ha a kórházban kíváncsiak valamire nyugodtan kérdezzenek szerintem bármelyikünk szívesen válaszol.
szivi76
 
 


Marcsi!
Ezt a hozzászólást most nem értem!
Ki dumál ki kit? És mi köze ennek a kórházhoz??
Angi
cipó
 
 


Most akkor mi van??!!Kép
cipó
 
 


Üdv! Ezt én sem nagyon értem, dehát nekem (még) nem is kell.
Vendég
 


Sziasztok! Igazából nem tűntem el, ha tudlak mindig elolvaslak benneteket. Jól vagyunk, Csajszim ma féléves, gyönyörű, jókedvű és lassan egy hete, hogy éjjel egyáltalán nem kell felkelni hozzá. Így, hogy éjjel mindenki alszik, nappal minden simán megy. Na persze lekopogom azért. Láttam, néha hiányoltok, jól esett. Szivi esetleg arra gondol, hogy sajnos ez világháló, beszélgetünk5-6-an, aztán esetleg ezren olvasnak bele a témákba. Egy kicsit megszűnik a dolog varázsa. Ennyi. Észrevettétek, hogy délután 5-kor még világos van? Közeledik a tavasz!!!Kép
borkaborka
 
 


Szia! Nagyon helyes Anna...még mindig! Kép Boldog feledik szülinapot neki!

Igen, nekem is feltűnt: már nem kell korom sötétben hazabotorkálni melóból! Most még erőlködik egy csöppet a tél a hideggel, aztán így járt: jön a tavasz!!!
Vendég
 


Hello csajok!

Nagyon beteg vagyok, mellgyulladás (már nem is számolom hanyadik). Láz, végtagfájdalom, cicifájás, bimbóseb, fejfájás, antibiotikum. Majd ha jobban leszek jelentkezek. Ma egész nap feküdtem, hol rázott a hideg, hol meg izzadtam (39,2 a csúcsom). Délután már volt egy kis segítségem, holnap meg bejön anyu.
Engem nem különösebben érdekel, ha mások elolvasnak, nem írok semmi titkosat, és ahogy azok kibeszélnek, úgy mi is kibeszéljük őket, csak nem itt...
Sziasztok: Évi
Évianyu
 
 


Lányok! Amit itt leírtok, az nyilvános.
Ha szeretnétek egy zártkörű levelezőlistán írni egymásnak, úgy, hogy az tényleg közöttünk maradjon, akkor írjatok a kormi12@vipmail.hu-ra egy emailcímet és megírom a továbbiakat.

Egyébként itt a babanetes fórumban tényleg fenn áll a veszélye annak, hogy olvassa olyan is, aki rosszindulatúan viszonyul egy véleményhez.
Mari
vikimano
 
 


Sziasztok!

Évi! Remélem már jobban vagy! Gyógyulj meg mihamarabb!

Nem értem miért kellene egy titkos levelezőlista... Én például semmi olyat nem írok, amit ne mernék felvállalni bárki előtt szemtől szembe is.

Jöhetne már a tavasz gyorsabban Kép Gyűlölöm ezt a hideget. De legalább most süt a nap...

Borkaborka! Nagyon édes a csajod Kép Látom elevenségért nem kell a szomszédba mennetek Kép

Tegnap Olihoz ki kellett hívni a dokit, mert 6 napig nem kakilt, persze mire kijött a dokibácsi, addigra jól összerottyantotta magát a gyerek Kép Ha már kijött a gyerekorvos megnézettem a torkát. Olyan rekedt a hangja, mint egy kis kappannak, pedig nem piros a torka és egyelőre kutyabaja. Lehet, hogy a sok kajabálástól van, mostanában eléggé kiereszti néha a hangját Kép

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok.
Nem vesztem el, olvastalak benneteket. Most iknább ahhoz volt kedvem.

Éva: gyógyúlj gyorsan.
Annyit gondolkoztam már "ezen" a mellgyulladáson, hogy miért most???
Vagyis nekem a szülés után lenne ........../ nem tudom kifejzni magam bocsi, szerintem értitek mire gondolok.
Éva is már vagy öt? hat? hónapja szoptat, és eddig semmi gondja nem volt.

Szivi levelét én sem értem, és elött a Mariann 2 sem.

Szerintem Mari ötlete nagyon jó, én tagja vagyok egy ilyen listának, és tényleg nagyon jó érzés, hogy tudod, hogy más nem űz belőled gúnyt.
Annyi ilyet olvasni, én már az itteni profilomból is levettem az adataimat, és a fényképet.
Meztelen képet meg nem is merek feltenni, pedig olyan jó nézni a szebbnél szebb babákat.
Gondoljátok meg. Én benne vagyok.

Éva a múltkori leveledre a válasz.
Annát nem vittük. Előszőr szeretem én feltérképezni a pályát.
Ajándékot nem kapott, most fordúlt elő ilyen előszőr. Nem volt lehetőség rá, hogy vásároljunk.
És mégis túlélte Kép
Rólam nincs kép, mert a mi gépünkel mindig én fényképeztem. Ha kapok a többiektől bepótolom.

Turi. Én is járok, inkább itt a faluban, pl. ma is vettem Esprit pulit nagyon jó, és egy poncso, vagy pelerin. / passz/ Jól néz ki.
Egyébként gondolkoztat egy turi engem is. De ezen még rágódni kell.
Valamit jó lenne kezdeni magammal.

Angi. Lánykád jobban van? Képzeld az Annám az utólsó félévben szinte csak ezzel a hányás hasmenéses vírussal fertőződött. Tényleg nagyon rossz, mindkettőnkenk. Nagyon ronda betegség, és ha még láz is jár hozzá.................

Most ennyi. Kisűlt a kenyerem megyünk ebédelni.
Jövök még.
Addig is jobbulsát mindenkinek, és szép napot.
Szilvi.
szelva
 
 


Sziasztok!

Elijesztettem mindenkit???
Hogy vagytok? Éva? Bori?

Angi! A hangulatjeleket ha letöltöm hova töltsem? És ide, hogy szúrom be?

Szilvi.
szelva
 
 


Megvagyok, csak Tibi dolgozik a gépen ezerrel. Ha lesz rá lehetőségem, írok!
Évianyu
 
 


Sziasztok!
Megint beteg a Maja,torokgyulladása van csak azt nem tudom mitől.Ki sem viszem a házból nehogy megfázzon és így is beteg lett.Már négy napja szinte semmit nem aludtunk a foga miatt elég nyűgös vagyok.Most vettem egy homeo-s kúpot remélem segít.
Próbálkozunk a mászással
:Kép
szivi76
 
 


Sziasztok!

Most van egy percem, hogy írjak (Tibi keres valami dokumentumot az emeleten), hát úgy néz ki megmaradok. Ma már egész jól vagyok, bár fáj még a cicim, de ma már sétáltam, én mentem Virágért az oviba. Lázam már nincs, de a gyógyszert szednem kell.
Ildi: nálunk is volt olyan novemberben, hogy Ákos 5 napig nem kakilt, aztán megoldódott magától, berottyantott, kb két hétig 2 naponta kakilt, és utána visszaállt a napi 1 kaki. Azt mondták, hogy leginkább a kaki állagát és színét kell nézni, ha valami gond van, azon meglátszik. Egyébként meg lehet, hogy egy növekedési szakaszba lépett és többet hasznosított a bevitt tejből. Most egyébként még mindig szenvedek kicsit a szopival, fáj a bimbóm, sebes, meg csökkent a mennyiség is. Én már nagyon szeretném Ákost kanálra szoktatni, ma főztem neki almát és kevertem hozzá banánt meg bébi almaitalt, hogy hígabb legyen. 5-6 kanállal megevett belőle. Úgyhogy most keményen ráállok a szoktatásra, mert a melleim már nem nagyon bírják a kiképzést. Talán ha kevesebbet lennének "használva", nem lenne ennyi gondom. Ti hogy vagytok? Jövő héten tali?
Angi: mi volt a turiban? Hogy van Bori?
Borka: tök cuki Anna. Jó nagy szája van Kép Lehet később is hasznosítja majd, serdülőkor körül Kép Én is már várom nagyon a tavaszt, de nekem már a plusz pár fok is megtenné. Ebben a mínusz tizekben nem vittem ki Ákost sétálni, és már nagyon mennék. Tavasszal már ülni fog, délelőtt és délután is mehetünk, de jó lesz...
Szivi: nem mondod, hogy Maja már mászni kezd! Nagyon ügyes akkor! Ákosom már a hasról-hátra fordulást gyakorolja, most már naponta többször is megcsinálja, egyre jobban megy neki. Sokat fejlődött az utóbbi 1 hónapban! Használjuk már a járókát is, föléteszek ilyen lógós játéktartót, és elvan vele. Már nem nagyon merem az ágyon hagyni, pedig már a fotelt is az ágy mellé toltuk (leesésvédelem).
Szilvi: ne haragudj, de nem értem mire gondolsz, bocsi Kép Egyébként nekem ez már az 5. mellgyulladásom, a sebes mellbimbó miatt. Szóval nagyon megszenvedek a szopival, és fáj is borzalmasan.
Egyébként csajok benne vagyok egy zárt listában vagy mi a neve, én írok is Vikimanonak, és beszállok, ha gondoljátok, gyertek ti is.
Most mennem kell, Tibi kéri vissza a gépet, de ha tudok, lefekvés előtt még jövök!
HAHÓ ÍRJATOK!
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Hol vagytok? Mindenki a Fábryt nézi?
Kedden Tibi volt Ákossal a Zöldkeresztben, én nem tudtam menni, nagyon rosszul voltam akkor. Áki megkapta az 5 hós szurit, minden rendben volt, este sem volt semmi mellékhatása. Ákos óriási: 9 kg és 74 cm. Mekkora ló lesz ebből a kicsiből? Pedig tényleg csak szopizik, és nem is kövér, látjátok a képeken. Genetika. Nagyobb lesz, mint az apja, az biztos.
Megkérdezte Tibi a pöttyöket, azt mondta a doktornéni, hogy nem kiütés, hanem a nyáltól van, popsikenőccsel kenjük. Megnézettem a fütyijét is, a pirosság már elmúlt, egyébként rendben találtatott.
Ti hogy fürdetitek a gyerekeket? Fürdetőkrémmel? Tibi elfelejtette felírattatni, gondoltam, ha ez az adag ami még van elfogy, akkor lehet, hogy babafürdetővel fogjuk. Lehet már ilyenkor? Én még étolajozom a hajlatait, czoboly krémmel kenem a popóját és vizes vattával mosom le pelusozáskor. Nem tudjátok meddig ajánlatos így csinálni, mint az újszülötteknél?
Teszek képet a gyerkőcökről:
Kép
Írjatok! Jó éjszakát mindenkinek!
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Nem vagyok túl feldobott hangulatban,ezért írok ritkábban,de általában olvaslak benneteket.

Évi!
Örülök,hogy jobban vagy!KépVajon mi okozhatja a sorozatos mellgyusziket?Nagyon rossz lehet.Szoptatási tanácsadó lehet,hogy fényt tudna deríteni a dologra.Esetleg nézz itt körül:
www.lll.hu
Ákos tényleg szép méretes baba!KépPatrik is így hízott,míg szopott,mostanában már lelassult a nagy gyarapodás.
Én még fürdetőkrémet használok legtöbbször,fürdetőt csak azért teszek,mert nagyon élvezi a habot és a buborékokat,de krémmel mosom,egy ideig a bőrén is hagyom mielőtt lemosom.
Hajlatkenegetést nagyon rövid ideig csináltam.


Szivi76!
Jobbulást Majának!!!KépRemélem a kúp beválik,melyik az?Majd írd meg,jó-e.
Érdekelne,hogy hol és kik beszélnek ki minket?Nem zavar különösebben,nem írok én sem semmi titkosat,és állok elébe,ha valaki kérdezni akar valamit,de érdekelne.Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána
 
 


Mi a baj? Miért nem írtok?
Évianyu
 
 


Én írnék, dehát nem nagyon van miről. Úgyhogy inkább csak olvaslak Benneteket!
Vendég
 


Sziasztok!

Évi! Örülök, hogy jobban vagy. Jövő héten most már tényleg összehozhatnánk egy talit. Merem remélni, hogy addig senki sem lesz beteg... Most mintha Tamást kerülgetné valami vírus.
Mi általában fürdetőkrémmel fürdetjük Olit, de volt már, hogy Johnsons-sal volt fürösztve, mikor milyen kedve van Apának (a fürdővizet Õ csinálja) Amikor Johnsonst tesz bele, akkor azt mondja, hogy ma ünnepi víz van Olinak Kép Kép Én újszülött korában sem olajoztam a hajlatait. Mondjuk nem volt valami nagy baba... Amióta behízta a feje a nyakát Kép , azóta hintőporozom. Sima Nivea babahintőporral. És a haját is Niveás babasamponnal mosom. Eddig semmi baja nem lett az illatosított termékektől. A popsiját czoboly krémmel kenem napközben, este pedig sudo krémmel. 12 órát alszik egyhuzamban és addig van egy pelusban, ezért használom éjszakára az "erősebb" krémet.
Ákos egyáltalán nem kövér, nagyon formás kölök Kép Inkább nagyobb legyen az átlagnál, mint kisebb, mert akkor aggódhatnál. Szopós babáknál nincs olyan, hogy túltáplált.

Képzeljétek két napja angyali jó gyerek Olivér Kép Eszik, alszik, elvan magában és nagyokat röhög mindenen. Nem tudom, mitől lett ilyen kis angyal a sok nyűglődés után. A foga még mindig nem tört át.

Egy hete elkezdtem neki adni gyümölcsöket. A pépet még nem eszi meg, de a gyümölcslevet azt elfogadja. Nagyon ügyin eszik kanállal. A sütőtök-alma a kedvence Kép

Kép

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Na szevasztok!
Semmi időm nem volt az utóbbi pár napban. A Bori már meggyógyult, csütörtökön már nagyon is jól volt, teljes napi program már a csaj. Estére már szét voltam akadva tőle. Hát nem véletlen találták ki ekkora gyerekeknek az ovit és az isit. Nem tudom, hogy bírják azok az anyák akik több gyerekkel vannak otthon, főállású anyaként. Én ezt nem szeretném, én nagyon szeretek dolgozni, tanulni, felnőttek közt lenni, csevegni. Természetesen imádom a gyerekeimet, de kell, hogy felnőtt közegben is legyek.
Bodó is itthon volt csütörtökön, de ő nem bizti, hogy beteg volt, inkább csak itthon akart szerintem maradni velünk, úgyhogy ma már ment is suliba. Nagy nap volt, a kisfiam megkapta élete első félévi bizonyítványát. Nagyon lelkes volt, én is büszke vagyok rá. Bori már most kezd egy kicsit lazáskodni, úgy gondolja, hogy ami őt nem érdekli, azt meg sem kell tanulni. Jajj, ha tudná, hogy mennyi baromságot kell még muszájból megtanulnia!
De én inkább nem rémisztgetem előre.
Voltam suliban, egyre jobban belerázódom a dologba, határozottan jól érzem magam, mikor járnak az agytekervényeim.
Évi!
Bitang jó cuccokat találtam a Borinak a turiban, nagyon örült nekik, a Bodó is lelkes volt az Action Man-es polónak (fiús anyukák eljön még ez az idő nálatok is), igaz a faros, amit hoztam neki, az kicsi lett, de továbbadtuk az unokatesónkak. Emmus pedig egy csodaszép pizsit kapott. Ja, én meg egy fekete táskát. Most egy darabig már csak "mazsolázni" fogok, meert majdnem ötezer ft-ot fizettem.
Na, azt hiszem most bepótoltam az elmúlt napokat, remélem holnap bekukkanthatok.
Mindenkinek jó éjszakát!
Angi
Igen, szombaton jön hozzánk a Vanda, valahogy mindig ott motoszkálta fejemben, a "mi van ha mégis", mert nekem a Vass dr. néha kicsit túl lazának tűnik. Így jutottam arra, hogy inkább nézze meg Õ is. Akkor tuti, hogy megnyugszom, és elhiszem, hogy csak lusti Õnagysága, és jobban szereti, ha mindent a keze ügyébe teszek, nem kell megdolgoznia érte.
Marcsi!
Milyen nagyon ügyes Szonja, hiszem még csak hét hónapos nem? Azt hiszem kezdődik a mozgalmas korszak. Nem fejtenéd ki bővebben, azt a kibeszélős témát?

Egyébként én azt hiszem maradok itt, nem privát fiókban, mert én semmi olyat nem írok, amit más nem olvashat, ill. nem vállalok fel.
cipó
 
 


Hoppá, kicsit összekevertem a sorokat, azért remélem így is érthető!
Pá!
cipó
 
 


Sziasztok!

Ildi: tök sok mindent csinálunk és gondolunk egyformán. Éjszakára én is a sudokrémet használom, nem is volt soha popsikiütése Ákosnak, és én is gyümölcslevekkel kezdtem a kanalazást (kár hogy Áki nem utánozza Olit és aludna 12 órát, bár a mi 9-ünkkel is sokan megelégednének).
Nagy hír van. Tegnap főztem almát, hozzákevertem banánt és almalevet, Ákos evett belőle 3-4 kanállal, ma délután olyan büdit kakilt (gondolom ettől), hogy ki kellett szellőztetni. Apa nagyon büszke rá Kép És ma, amikor megkínáltam a maradék gyümölcsmixszel, kb 10 kanállal evett belőle úgy, hogy az előke tiszta maradt. Úgy örülök! Nagy örömömben be is vásároltam pár Hipp-es bébigyümölcsöt és bébiételt, meg vettem Milupa vaníliás tejpépet is. Úgyhogy szegény Ákosomnak nincs menekvés, ezentúl minden nap kanalazunk. Sajna már nem bírják nagyon a cicijeim. (Csoda hogy ilyen sebes mellekkel egyáltalán eddig szoptattam, kijárna nekem egy szoptatásért érdemrend Kép)
Angi! Írj majd, hogy mi volt Vandával!
Ildi! Remélem jövő héten találkozunk (már ha beférek a bejárati ajtótokon, akkora debella vagyok). Tényleg a héten a nagy betegségben nem is mértem magam, majd hétfőn, bár nagy reményeim nincsenek, annyit sem mozogtam itt a nagy fekvésben, mint egy lajhár. Elég későre jár, sziasztok! Holnap írjatok ám!
Évi
Évianyu
 
 


Szisztok!

Örülök, hogy jobban/jól van mindenki.

A fürdetés/fürdőkrémes dologhoz nem tudok hozzászólni.
Hihetetlen, pedig mintha Anna is most lett volna picúr, és már nem emlékszem a dolgokra. Azt tudom, hogy én is olajoztam, hintőporoztam, stb. de hogy meddig????

Angi! Kiváncsi vagyok mit mond Vanda/ ő a gyógytornász?/. A farost láttam, ami Bodónak kicsi, tényleg jól néz ki Kép.

Évi. Írnál pár sort az edzésről, hogy te hogy csináltad? A Vali adott edzéstervet? Vagy közösen megbeszéltétek? Kis súlyokkal dolgoztál? Stb. Bocsi ha nem idevág a téma.

Angi. Engem sem zavar, ha olvasnak. Tudom, hogy mennnyit "engedek magamból".
Viszont fényképeket szivesen küldenék, de úgy döntöttem ide már nem fogok.

Szilvi.
szelva
 
 


Ha valaki mégis úgy dönt, hogy szeretne nyíltan kellemetlenségek nélkül is levelezni, címmel, névvel, fényképekkel, korlát nélkül,
írjon a baja01-feliratkozas@primlista. hu oldalra.
Bocsi, de én ide sem nevet, sem fényképet, sem konkrét velünk/családdal kapcsolatos dolgot nem írok. És itt egyáltalán nem arról van szó, hogy felvállalom-e a nyilatkozataimat, vagy sem.
sajnos megint csak a tapasztalat...
Azért olvaslak benneteket.
vikimano
 
 


Sziasztok!

Szilvi: igen, Vali ad edzéstervet, de bele lehet szólni. Én már régóta ismerem őt és régóta edzek, úgyhogy elmondtam neki, hogy mi az, amit akkor sem fogok megcsinálni ha beírja (derekam fájós), és elmondtam, mi az amit viszont nagyon szeretnék, meg hát az ő véleménye és így kijött a terv. Kis súlyokkal szoktam edzeni, többszöri ismétlésszámmal, mert fogyasztani akarok. Általában heti 3x érdemes menni, hogy legyen értelme, bár ha kevesebbszer mész, akkor is legalább mozogsz. Egyébként ha megveszed a havi bérletet, annyiszor és akkor mész, amikor akarsz. Én beiktattam kéthetente egy-egy kardio napot, amikor nem súlyzóztam, hanem pl. sífutó, szobakerékpár, hullahoppkarika, futópad (én gyalogolni szoktam) és a végén hasizom. Szóval lehetsz kreatív, ha már van benne egy kis tapasztalatod, úgyis jól elboldogulsz. Csak egy a lényeg: helyesen kell csinálni a gyakorlatokat!
Angi: mi újság Vandával?
Ildi: nagyon szuper etetőszéketek van. Mi még nem vettük elő, a babahordóban etetem Ákost, de lassan eljön annak is az ideje Kép Ugyanis ma is megette a gyümölcsöt, amit adtam neki. Lehet kapni Milupa frutapura nevű bébigyümölcsöt, négyes műanyag pakkban van, mint ahogy a Petit Danonok meg a Monték, abból adtam alma-banánt Ákinak fél dobozzal és almalével meghigítottam, hogy jobban csússzon. Megette mind. Hát azt nem mondtom, hogy teljesen oda volt érte, de megette. És a kanálra nyitotta a száját, igaz még csak úgy szopogatja a cuccost, de hát lesz ez jobb is Kép
Virágom átment papához aludni, Tibi átkísérte, így végre idejutottam a géphez. Ti mit csináltok? Tibi este megy szülinapozni, kettesben leszünk öcsikével. Lehet, hogy ki kellene venni vmi jó filmet. Látta valaki közületek a Mr és Mrs Smithst? Milyen?
Írjatok! Sziasztok: Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!
Volt itt a Vanda. Hát sajna beigazolódott az aggodalmam, hipotóniás Emma is. A mellizmait, hátizmait, és a kezét nem jól, kevésbé használja, mint korabeli társai. Kedden kapja az első kezelést. Már nagyon várom, kíváncsi vagyok, hogy fog reagálni. Vanda azt mondta, hogy lehet hogy az elején kicsit sírósabb lesz, mert ugye el kell találni azokat az idegvégződéseket, amelyekkel fel lehet lazítani a letapadt hártyát az izmon. Érdekes dolog ez. Nagyon örülök, hogy nem vártam tovább és nem hallgattam a dr-ra. Egyébként nagyon gondolkodom rajta, hogy váltunk háziorvost, mert az utóbbi időben, többször volt számomra absz. nem tetsző megnyilvánulás, ill. lazaság a doki részéről. Vanda nagyon szimpatikus, Emmával is rögtön megtalálta a hangot.
Nagy reményekkel nézek a dolog elébe, azt mondta, hogy nincs nagy baj, szerinte kb. tíz kezelés és utoléri a korabeli társait.

Évi!
Ügyes a kisfiad. Emma is legtöbbször még leszopogatja a kanálról, mert ha egybe beteszem a szájába, akkor még általában kilöki a nyelvével, pedig ízlik neki az tuti, mert tátja a kis száját, ha közeleg a kanál.

Lányok!
Én még mindig nem értem, hogy miért nem tesztek fel képet a babáról vagy a családról. Valakivel közületek konkrétan előfordult már, hogy visszaéltek a fotóval, vagy mi??

Azért lehet, hogy én is felíratkozok erre a privilistára, ide meg csak úgy irogatok, mert én kíváncsi vagyok a többiekre (mármint fényképileg) is.Olyan szépek a babák, jó nézni, ahogy felnőnek.

Ennek örömére teszek is fel képet.

Szilvi!
Nálunk Apa csinált egy letöltés mappát, oda letöltöttem a smilekat, és onnan mazsolázok a képnéző progi segítségével.

Most megyek, mert közeleg a fürcsi, lehet, hogy még visszanézek, ha Apa leszakad a gépről!
Pussz!Kép
Ezt a szép pizsit is a turiban vettem.Kép
cipó
 
 


Sziasztok!

Angi! Hogy vetted észre, hogy valami nem stimmel mozgásügyileg?
Engem zavar, hogy Oli nem fordul át. A védőnőnk azt mondta, hogy még nem vagyunk elkésve. Ha hasrateszem semmit sem erőlteti magát, leteszi a fejét és kész. Mondjuk oldalra simán fordul. Honnan tudjam, hogy ez nála csak lustaság, vagy valami gond van?
Ki az a Vanda?
Egyébként anno mi is gondolkoztunk a Vass doktornőn, de nem sok jót hallottunk a viselkedéséről (nem a szakmai hozzáértésre gondolok, hanem az emberi megnyilvánulásaira), ezért nem őt választottuk.

Évi! Szerintem is sokan összetennék a két kezüket, ha a gyerekük "csak" kilenc órát aludna éjjel egyhuzamban. Én mindig attól rettegek, hogy egyszer csak elromlik a gyerek alvókája és éjszaka felébredezik. Nem bírnám az éjszakai műszakot... Elég volt az a pár hét az elején. Azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány az álmosságtól.

Olikámat jól átvágtam kajaügyileg Kép Eddig ugye csak a Hippes gyümileveket volt hajlandó megenni. Ma kitoltam vele, mert a sütőtök alma lébe tettem bele összeturmixolt krumplit. Megette a kis gyagyás Kép pedig elég sűrű volt.

Lehet, hogy hülye kérdés, de a szoptatást nem befolyásolja a sportolás? Tejmennyiségre gondolok... Akarok járni Apával edzeni, de félek, hogy a fizikai megterhelés befolyásolja a tejmennyiséget. Így is küzködünk állandóan valami oknál fogva, hogy elég legyen a tejcsi.

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok.
Régen jártam már erre. Olvasgattalak titeket, hogy betegek a csöppségek.Jobbulást mindenkinek.Nálunk, hála a jó égnek nincs semmi gáz.
Olivér Karácsonykor, 5 és fél hónaposan nekiállt mászni és ülni, most pedig mindig minden hol áll január eleje óta.Persze csak kapaszkodva. Szépen cseperedik, szopizik és naponta legalább 2-szer eszik gyümölcsöt, főzeléket, bébi kaját és tejpépet. Nagyon aranyosan kacag, meg gügyörészik.Az apja addig mondogatta neki, hogy apa, hogy most már ő is mondja, csak az nem világos számára, hogy miért. Mondjátok milyen etetőszéket érdemes vásárolni.
Egyébként Olivér imádja, amikor táncra megyünk, az oviba, mert ott jókat pakolászhat és rengeteg helye van mászni.sziasztok
anettke
 
 


Sziasztok.

Anett örülök, hogy "előkerültél".
Olivér egy rekorder!! Kép Nagyon ügyes a "zsenge" korához képest. Hiába fiúból van!

Angi. Remélem nem vagy elkeskenyedve!!??
Tök biztató amit leírtál. Írj majd, hogy haladtok.

Amikor anno ezen az oldalon cseteltem, volt egy pár brutál élményem, keményen beszóltak, csak néztem. Itt a topikok között is találsz olyat amelyik megszünt a "betolakodók" miatt. A fényképekkel meg félek, hogy "ellopják" és bárhol/bárhova felteszik. Hangsúlyozom ez az én magánvéleményem csak.


Ildi! Passzolom a kérdésed a tornával kapcsolatba, úgy látom Éva a szaki közöttünk. Egy bizti én már alig vártam a szülés után, hogy tornázni tudjak.

Éva! Köszi a tanácsokat. Lehet, hogy jövő héten belevágok, jön a tavasz azt hiszem! Ilyenkor szoktam hülyülni. Mindent szeretnék magammal kezdeni. Új frizi, új alak Kép
Jársz már te is? Megírod a bérlet árát?
a szelva@freemail-ra, ide nem szeretném, mert még tényleg ebből is gáz lesz.

Szivi! Merre vagy?? Ennyire megviseltek az események??? Maja jobban van már???

Jó éjt mindenkinek!

Szilvi
szelva
 
 


Sziasztok!

Merre vagytok??? Mindenki a konyhában serénykedik??
Mi lesz az ebéd?
Mi anyuhoz megyünk, ált. ez mindig így van vasárnap.
Husileves lesz, és disznótoros.

Szép napot nektek. Egész jó idő van itt.
Este jelentkezem, addig is puszi: Szilvi.
szelva
 
 


Sziasztok!

Nekem ma nem kell a konyhában serénykednem,mivel tegnap megcsináltam a mai kaját is, úgyhogy csak melegíteni kell majd. Ma zellerkrémleves lesz és húsgombóc tejszínes paraj mártással. Hétközben mi hozzuk a kaját a Fondüből, úgyhogy csak hétvégén szoktam főzni. Délután majd sütök valami finomat.
Most éppen várom, hogy végre valaki felébredjen, mert mindkét fiú alszik. Ilyenkor szokott rámtörni a jajjjj de utálooom a hétvégét szindróma.

Ildi

Kép
vrucsincá
 
 


Sziasztok!

Most gyors leszek, mert most jöttünk haza, és még rengeteg dolgom van. Este majd jövök úgyis szokásomhoz híven! Én is a Fondüből rendelek hétköznap (már megint egyforma Kép), szombaton szoktam főzni, vasárnap vagy anyunál vagy apósnál eszünk. Tegnap rántott sajtot csináltam sültkrumplival és zöldségkörettel (ezt ettem én).
Ja igen! Lenne egy javaslatom! Én már nagyon unom ezt a miből milyen baj leszt, szerintem zárjuk le ezt a témát. Aki akar, ír ide, aki nem, nem. És aki akar, tesz képet, aki nem akar, nem tesz. Olyan szépen írogattunk eddig, míg el nem lett rontva a hangulat. Mindenki csináljon azt, amit akar. És ha valakinek olyan kérdése van, amit úgy gondolja hogy nem idevaló, írja meg a másiknak ímélben. Az én címem: evatoth@index.hu.
Jó? Szóval ennyi.
Este jövök, addig is jó babázást!
Évi
Évianyu
 
 


Sziasztok!

Most gyors leszek, mert nemrég értünk haza, és még csomó dolgom van, de este jövök, szokásomhoz híven.
Csak egy dolgot szeretnék kérni: zárjuk le a mit írunk-mivel élnek vissza-kiről beszélnek témát. Aki akar, ír ide, aki nem, nem. Aki akar, tesz fel képet, aki nem akar, nem tesz. Ennyi. Már nagyon unom, eddig olyan jó volt a hangulat, most meg tiszta nyomi lett. Mindenki azt csinál, amit akar, de én már többet nem szeretnék ezzel a témával foglalkozni.
Ha meg valaki olyasmit szeretne, ami valami miatt nem idevaló, az írja meg a másiknak ímélben. Az én címem: evatoth@index.hu.
Jó?
Köszi: sziasztok!
Évianyu
 
 


Nem fogjátok elhinni, de az első üzit megírtam, vissza akartam nézni, és nem volt itt! Nem bolondultam meg. Gondoltam leírom röviden még egyszer. Erre most meg itt van az első is! Én ezt nem értem! Biztos csak megbolondultam Kép
szóval most már biztosan tudjátok a véleményem.
sziasztok
Évianyu
 
 


Sziasztok!
Angi: nálunk is Ákos szokott sírni, főleg az utolsó negyed órában, akkor már nagyon unja a banánt, meg akkor ér Vanda az ő kényes részéhez, a nyak és fej részhez. Amióta jár hozzánk Vanda, azóta nagyon sokat fejlődött Ákos. Van aki erre azt mondja, hogy hát persze, egyébként is megcsinálná ezeket, mert a kora hozza. De szerintem nem, én hiszek a Dévény módszerben, nekünk nagyon sokat segített.
Egyébként Ákosnál is úgy van, ha beadom kanállal az ételt, akkor a nyelvével kilöki, ha pedig odatartom, leszopogatja. Ma is evett a tegnapi gyümi maradékából, mind megette, és az előkéje sem lett olyan. Este próbáltam adni neki hígabb tejpépet, de az nem jön be nála, nem akarta. Maradunk a gyümölcsnél. Nagyon szép pizsit turiztál, úgy sajnálom, hogy ezeket a rózsaszín dolgokat most nálnunk nem lehet bevetni, olyan szépek. Meg kell szoknom a fiús dolgokat.
Egyébként nagyon lecsökkent a tejmennyiségem a betegség óta. Eddig esténként kb 100-150 ml-t fejtem, most meg 50 körül. A többit a lefagyasztottból pótlom az esti pótláshoz. A fagyasztott tejem még kb 1 hétig kitart, ha addig sem jön rendbe a mennyiség, tápszerrel kell majd pótolnom.
Ildi: a hasrafordulást 6 hónapos korig szokták időben lévőnek nevezni, utána lehet gond. Nálunk egyértelmű jelek voltak Ákosnál, hogy valami nem stimmel, pl.: görcsösen, mereven nyúlt a játékokért, C betű alakban feküdt (kiflizett), mindig jobbra föl nézett, bal oldalát ritkán használta, nem tartotta stabilan a fejét, ha hasra fektettem nem emelte a fejét, ha pedig segítettem neki hasra fordulni nem húzta ki maga alól a kezét. Nekem a gyermekorvosunk javasolta a neurológust, aki nem csinált semmit, így kerültünk Vandához és a Dévény-módszerhez. Egyébként ha a jövő héten találkozunk, megmutatom majd, hogy mik azok, amiket már kell csinálniuk (Vanda mutatta) még akkor is, ha esetleg még nem fordul hasra a bébi.
A tornával kapcsolatban azt hallottam, hogy nem befolyásolja a tejmennyiséget, bár nekem más a véleményem. De ez saját, privát vélemény. Ugyanis azt tartják, hogy akkor termelődik legjobban a tej, ha fekszel és pihensz. Bár ez nem jelenti azt, hogy ha tornázol, akkor csökken, de hogy nem nő, az szerintem tuti. Én még nem kezdtem el a kondit, de ha fogok menni, akkor eleinte csak 1 órát és mellgyakorlatokat kihagyom, inkább kar-láb-hát-has. Meg szerintem az ugrálás sem lehet jó a tejcsatornáknak. Szóval csak szépen, fokozatosan, módjával és a mellgyakorlatokat, ugrálást kerülni kell. Szerintem. Hova jár egyébként Tamás edzeni?
Szilvi: te a Valihoz szeretnél járni? Arra gondolsz? Én még nem járok, de lassan el fogom kezdeni, mert már hányingerem van magamtól, arról nem is beszélve, hogy egy ruhám sem jön rám! Ez komoly! Felpróbáltam azt a nadrágomat, ami terhesség előtt kicsit lazább volt rajtam, föl sem jött rám, nemhogy begombolni...Szóval muszáj lesz belevágnom, hát +20 kg az +20 kg. A bérlet árára nem emlékszem pontosan, úgy rémlik 3500 körül volt, de biztos azóta emelték, de szerintem 5000 alatt lehet. Ez nem titkos, Vali hivatalosan csinálja, van pénztárgépe, ad számlát stb. Te egyébként jártál már terembe? Mert ha gyakorlott vagy akkor mindegy, de ha most mész először vagy csak párszor voltál, akkor javaslom, hogy Valihoz menj előbb, ugyanis ő csak délelőtt van 8-12-ig, délután egy csajszi van bent. Szóval ha kezdő vagy, mindenképpen délelőtt menj, mert Vali nagyon jó, figyelni fog rád, megmutatja a helyes gyakorlatokat, jó fej, bíztatni fog.
Szia Anett! Örülök, hogy csatlakoztál. Írj magadról bővebben légyszi, mi még nem ismerjük egymást. Van egy nagyobb gyermeked is, aki ovis? Milyen táncra jártok? Melyik oviba? Olivér 6,5 hónapos és már kapaszkodva áll? Ez nem semmi. Hát nekem ettől nem kell tartanom. Ákosom még ülni sem tud, csak ha fogom, akkor is eldől. Nekem még Virágról maradt etetőszékem, Cam Futura, nekem bejött. Műanyag, puha üléses, levehető tálcás, biztonsági csatos, lábtartós, egyéb extrára most nem emlékszem. A háttámlája nem dönthető, de nekünk arra nem is volt szükségünk, Virág nem aludt az etetőszékben. Nekem elveim vannak Kép Kép Kép Aludni az ágyban kell. Nekem szimpatikusabb a műanyag mint a fa, szépen le lehet takarítani. De most már biztos nagyon sokféle van a boltokban. Nálunk Áki mindenből használtat kap, Virág autósülése is megvan, az is Cam, nekem ez a márka bevált. Mondanom sem kell, hogy a babakocsim is Cam márkájú, bár már egy kicsit divatjamúlt a formája, de Virágnál nagyon meg voltam vele elégedve, nincs is nagyon lestrapálva, úgyhogy megtartottam Ákosnak. Néha irígykedek más kismamákra, akik ilyen modern kocsikban tolják a babájukat, Tibi azt mondta, vehetünk mi is egyet, de hát én ragaszkodom ehhez a régi fajáthoz, nem is lenne szívem eladni. Ilyen süket vagyok. Amikor eladom Virág és Ákos ruháit, akkor is olyan nehezen válok meg tőlük. De hát mit tartogassam?
Képzeljétek! Tegnap este Ákos rájött, hogy ha a lábával rúgdossa és a kezével csapkodja a vizet, az milyen jó! Eddig a szobájában fürdettük, kádállványon. Ma este úgy belejött a pancsolásba, hogy tiszta víz lett a szőnyeg. Lehet, hogy holnaptól át kell tennünk a fürcsi helyét a fürdőszobába.
Azt hiszem ma estére eleget írtam. Jó éjszakát mindenkinek, jók legyetek. Évi
Évianyu
 
 


Nekem mindegy! Egyébként meg nem az ide írókkal van a gond, hanem a kukkolókkal!
Én elköszönök!
vikimano
 
 


sziasztok!
Kedves Évianyu!Pár hónappal ezelőtt már voltam erre néhányszor, csak nagyon ritkán...
egyetlen egy pici fiam van csak.Táncot oktatok, az iskolás csoportjaimat átvette a hugom, viszont a petőfi utcai oviban továbbra is tanítok.nem volt szívem abbahagyni, egyébként ott dolgozik a sógornőm, így van, aki foglalkozzon a manóval, míg én táncikálok.
Igen, Olivér kissé korán csinál mindent, remélem nem ez lesz később majd a baj.
Én is a műanyag szék híve vagyok, de annyi fajta van, hogy ihaj! Nem szeretném, ha benne aludna, nálunk a szülőkkel alvás sem divat, kizárólag a kiságyban, egyedül.
Mostanában van egy kis problémánk.Olivér éjjel min. 5-6-szor felébred.Azt hiszem kissé szélgörcsös, de ebből minimum 2-szer enni is akar, ami nem biztos, hogy jót tesz neki, de nem lehet megtagadni, mert akár órákig is bírna ordítani.Nem használnak a hasfájás elleni cuccok sem, pedig eddig jók voltak...Van valakinek hasonló problémája?
anettke
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?