Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Mesi!
Remélem sikerül.
Kicsit azért tartok a megfázástól, hátha attól van ez a hő hirtelen emelkedés. Vagy ennek szabad ezt csinálnia? Tegnap 36,3 ma meg 36,7?
Virág! Rimar! Mi a helyzet?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziazstok!wááá most veszem észre nem küldte el az elözö üzim!áááá

Rimar nekem nagyon gyanus vagy!csak nem baba van?! igen arra utal az a 37.2 na meg a melled is most kell lassan megjönni nem lehet ilyen magas a höd

Anita!hát nem tudom mi van de lehet neálad is jön a csöpség de mint mondtam inkább ne éld bele magad gondolj arra tuti a megfázástol van magasan a höd (mondjuk szerintem attol magasabban lenne)

Kumpi!Gratuláloook!Boldog 9honapot kivánok neked és egy gyönyörü egészséges kisbabát!

Tücsi látom te most nem nagyon zsongsz mint mi!bizti mert mész orvoshoz!nem akarsz nekem is átadni egy kis nyugit,hogy ne mindig babára gondoljak?Kép

Ja a hömet majd 11kor mérem mert mindig akkor szoktam igy látoma külömbséget! ja amugy azt irtátok minnél többet mozgok meg teszek veszek annál magasabb a hö hát nekem annál alacsonyabb reggel meg egyböl ébredés után 35mindig sose mey feljebb igy mindig 11körül mérem itt a gép elött nyugalmi állapotba

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Tücsök
még várok a teszttel, nagyon utálnék csalódni, ha megcsinálnám és utána megjönne.Nagyjából most lenne itt az ideje, mert van amikor a 27. napon jön meg, van amikor a 29.-en vagy a 30.-on, ennél később sosem, inkább hamarabb.
De ezt a hónapot nagy-nagy lelki nyugalommal kibíromKépösszeszorított foggal.Febr. elsején majd csinálok egyet.

Anita!
Olyan hasfájásom nekem is volt, inkább olyan szurkálódás-féle.Pár napja meg feszül.Mondom én, babád van.

rimar
rimar
 
 

 
 

Ja! Azt meg akartam kérdezni, hogy nem tudjátok véletlenül, hogy mensi előtt mikor, vagy hány nappal megy le a hő?

rimar
rimar
 
 


Virág!
Dehogyisnem zsongok! Drukkolok mindenkinek, csak én még a peteéréstől is messze vagyok. Reggelente lelkesen mérem a hőmet, iszom a gyógyteákat és csinálom az Aviva tornát. Ma egyébként azt álmodtam, hogy elmentünk a dokihoz, aki kiröhögött, és még csak meg sem vizsgált. A másik álmomat meg inkább nem is mondom el, annyira szörnyű volt, inkább próbálom elfelejteni.

Mai számegyenesek:
fényképek még jöhetnek!!

Kép
Kép
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
Kép
Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Rimar!
Nekem előtte 1-2 nappal szokott lemenni a hőm. Pontosabban előtte nap reggel lemegy, aztán másnap reggel még lejjebb,és aznap már meg is jön.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


jajj de nagyon jo eza lepkés tök tetsziKép 36.2 a höm ugyhogy nekem nincs babyKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


na beállitotta a feriti a ciklusom a zöld napok mint jelentenek? ott van pé-m ahol keresztezi egymást a két vonal?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


hát ilyen nincs 24 én volt pé-m a táblázat szerint és akkor nem volt akcioKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok kedvenc fórumtársaim!

Én is szorgosan mérem a hőmet, és várom a peteérést. Addig is összpontosítunk arra. A fertinity automatikusan mutatja, mikor van peteérés? Én kicsit szenvedek vele, csak a hőmet tudom berögzíteni, és a mensit tudtam, de látom, hogy lehet másokat is. Mik azok az adatok, amiket még be lehet írni, tudtok ti erről valamit?

Lányok, ezerrel drukkolok mindenkinek, csak kívánom, hogy ne csalódjatok akkorát, mint én. Mint írtam, nekem még sosem késett, most 5 napot, mindenféle tüneteket éreztem, amiket eddig nem, a hőm is fent volt, aztán mégsem volt baba.
Bízom benne, hogy Ti nem így lesztek, de saját tapasztalatból mondom, Virágnak igaza van, próbáljátok meg nem beleélni magatokat, hisz semmi sem biztos, csak akkor, ha nem jön meg jó darabig, és a teszt is pozitív. Ha pedig tényleg sikerül, akkár annál nagyobb lesz a boldogság.
Nem akarom kedveteket szegni, Isten ments, hisz nagyon izgulok értetek.

Bár kíváncsi vagyok, következő hónapban így mensi előtt vajon én hogy fogok izgulni! Kép

KépKép
titi_27
 
 


Virág!
És előtte valamikor? Akkor se volt pl. 22-én, vagy 23-án akció? De ilyen későn lett volna pé-d? Nem értem! De attól még lehetsz babás. Kép Bízz egy kicsit, még nem jött meg.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi!
Az előző hónap nekem is csalódás volt, még sírtam is. Szegény párom vigasztalt, úgy éreztem, hogy nincs értelme az egésznek.
Ezért döntöttem úgy, hogy nem nézek LH-t, se PG-t, de a hőmet nem tudtam megállni, hogy ne nézzem, ezért csak hónap közepétől mértem csak. De minek azt nem tudom. Na mindegy, majd jövő héten kiderül.
Ti mennyi időt várnátok a teszteléssel. A Mesi által felrakott számegyenes azt mutatja, hogy még 8 nap a tesztig. Tudom még korai ezzel foglalkozni, csak úgy kiváncsiságból kérdezem.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita, az tuti, hogy én a mensi késése után legalább 5 napig igyekszem legközelebb megállni. Most már tudom, hogy képes az én szervezetem is az ilyen "beugratásra". De szerintem teljesen normális, hogy mindenki alig várja a tesztelést. Én őszintén bevallom, már a 2. napon csináltam egyet, és hiába lett negatív, tettem rá magasról, mert mivel még mindig késett, néztem egyet azt hiszem az 5. napon is. Aztán persze megjött.
Elvileg már majdnem mindegyik teszt szuperérzékeny, és a mensi késésének 1. napján már kimutatja a HCG hormont, sőt, ha nem tévedek, már a megtermékenyülés után 10 nappal. Tehát ha akár a 14. napon összejött, akkor én ezt úgy értelmezem, hogy már a mensi megjövetele előtt is kimutatja.
Ha megnyugtat, akkor szerintem tesztelj. Semmi veszítenivalód nincs, annyira nem drágák, és lehet, hogy tényleg megnyugtat. Akkor meg miért ne?

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Kumpibogár!
Gratulálok!!!

Mesi!
Köszi a vonalzókat! Nagyon édesek!

Anita!
Én két hetet vártam a teszteléssel. Részben azért, mert volt már 35 napos ciklusom, részben pedig azért, mert biztosra akartam menni. Nem volt könnyű kivárni, de megérte!

Nem tudom, hogy nekem a Sunrider-es bogyó segített-e, elvileg már megfogant a baba, amikor elkezdtem szedni, de lehet, hogy a bogyó segítette a megtapadást! Lehet, hogy érdemes kipróbálni! Mivel tiszta gyógynövény készítmény, ártani biztosan nem árt; Prime again a neve. A Sunrider honlapján kiderül, hogyan lehet beszerezni.

Tegnap sajnos nem volt UH, mert a régi gépet elvitték, az új pedig még nem üzemelt a rendelőbenKép, így csak "kézi tapintásos" vizsgálat volt. Azt mondta a doki, hogy minden rendben van. Másfél hét múlva kell megint menni UH-ra. (Meg aztán a rákövetkező héten a tarkóredő miatt).

Az émelygés változatlanul megvan, ma is csak bizonyítványt osztani jöttem be. A jövő héten síszünet van, ha eljutok egy internetcaféba, jelentkezem.

Mindenkinek minden jót kívánok!

Cupicica
cupicica
 
 


"Időzítés


A teherbeeséshez szükséges legfontosabb tényező

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Hűha!
Jó hosszú lettem! Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Köszi Mesi! Ezek tök jó infók! Még a drága férjem is beleolvasott (mert hogy mi együtt dolgozunkKép).

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Kumpibogar
Nagyon gratulálok! Boldog 9 hónapot!

Rimar
Nagyon babagyanús jeleid vannak.Kép Szorítok!
Ha mégsem bírod ki és tesztet csinálsz tessék rögtön beszámolni az eredményről!

Tücsök
Ügyes vagy , hogy kivetted a képet az albumból, nekem ez eszembe sem jutott.

Péknéanita, Virág
Azért még bizakodtok ugye?

Titi
Hajrá csak ügyesen ebben a hónapban!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Köszi Mesi!
Most már tényleg okosabb lettem. Elvileg, akkor ha ebben a hónapban két naponta együtt voltunk és nincs más befolyásoló tényező, akkor lehetek babás.Kép Ellenkező esetben, ha volt befolyásoló tényező pl.a forró fürdő, akkor lehet, hogy mégse.Kép
Úgy gondoltam, -mivel nekem sose késett-, hogy jövő pénteken veszek egy szuper érzékeny tesztet és ha 4-én ( szombat) mikor kellene nem jön meg, akkor vasárnap megnézem (5-én). Na, de ez még odébb van. De ez a tervem! Ha meg megjön elteszem a következő hónapra. De rémélem nem kell raktároznom.Kép
Lassan készülök haza, ha tudok még jövök ma.
Holnap bálba megyünk, már nagyon várom.
Ha nem jönnék, akkor mindenkinek JÓ HÉTVÉGÉT!!!!
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


sziasztok,
mindenkinek köszönöm a gratulácókatKép ma annyiszor éreztem, hogy nagyon kell pisilnem és csak picit tudtam, remélem nem fáztam felKép
cupicica:
neked hány uh-t csinálnak? ha jól láttom már a 9 hét körül lehetsz akkor miért csinálnak a 10 héten is meg a 12 héten is amikor ilyen közel van a kettő időpont egymáshoz?
/bár én a 9 héten megyek majd hasi uh-ra+12 héten is/


szerintem jót tesz egy kis pihenés a baba összehozására, tehát a javaslatom menjetek el pár nap szabira amikor közleedik a péKép
kumpibogar
 
 


Kumpibogár!

Elvileg tegnap lett volna UH (9. hét), de nem volt gép.Kép Ekkor mondta az orvos, hogy menjünk február 7-én. Lehet, hogy nem vette észre, hogy az már a 11. hét, és a 12-en úgyis kell menni... Majd még fölhívom előtte, hogy menjünk 7-én, vagy sem.

Anita!
Jó bálozást!

Cupicica
cupicica
 
 


Én is kívánok mindenkinek jó pihenést a hétvégére, a babásoknak főleg, vigyázzatok magatokra!

Lassan megyek haza, a hétvégén igyekszem majd benézni.

Ha van bármilyen fejlemény, mindenképp jelentkezzetek. De jó volna, ha ebben a hónapban is lennének babásaink. A múlt hónapban szép volt a "termés" Kép

Kriszti

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Tegnap elég későn értünk haza az orvostól, rengetegen voltak. Valószínű, hogy még korán mentem, mert egy hét múlva is visszahívott. Azt írta a papíromra, hogy fennáll a terhesség gyanúja. Az uh-n nagyon halványan lehett látni a petezsákot, mert tele volt a húgyhólyagom.Kép Szóval azt mondta 5-6 hetes lehetek, és jövő csütörtökön hüvelyi uh-t csinál, hogy megtudja valójában mennyi idős a terhesség. Már nagyon várom.
Szorítok mindenkinek!
User
user
 
 


Sziasztok!

Ma szépítőnapom volt. Voltam fodrásznál és kozmetikusnál. Hajat festetni nem mertem. Szerintetek most lehet vagy nem?
Sajnos nem úszom meg a reggeli émelygést azzal, hogy hideg tejet iszom. Folyamatosan egész nap érzem ha nem eszem valamit óránként. Azért nem panaszkodom ki lehet bírni csak nem jó érzés.

Mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok gondolom ár mindenki elment de azért irok és holnap elolvassátok!

Bufo lehet hajat festeni de csak szinezövel vagy henna alapu festékkel!

User remélem mindent rendbe talál a dokid!

Anita jo bulizást holnap!

Velem a fejlemények hogy jan elsején volt mensim de feritit kb 9-e körüöl kezdtem tölteni lehet azért irta 24ére a pé-m? a másik a barátnöm volt ma a nödokinknál és megkérdezte betegbizti nélkül mi mennyi és a doki mondta hogy a sima évi vizsgálat kb 50euro rákszürés,uh stb... de viszont az olyan vizsgálatok amikkel megtudja nézni lehet e gond hogy miért ninc baba borzaszto sokba keülnek és azt betegbizti nélkül nem akarja nekem megcsinálni( erre nem is voltam kiváncsi csak barátnöm kérdezte) én az évi kötelezöre akarok menni ha ott mindent okénak talál megnyugszom van annyira jo orvos hogy ebböl is kideritse oké e minden!ugyhogy jövöhétre bejelentkezem hozzáKép remélem mindent rendbe talál! jaj képzi a barátnöm 3honapos és azt mondta neki hogy a baba lába közt van valami(mármint kuki) de én ugy tudom hogy 3honaposan még minden babának egyforma a neme(nö) ugyhogy most vagy több mint 3honapos vagy köldökzsinor! a multkor az uh 3hetes terhességet jelzett neki egy hétre á meg már azt mutatta két honapos ugyhogy nem bizti ez az uh hogy hány honapos!szép hétvégét mindenkinek majd még jövök

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Jó reggelt mindenkinek!
Nem csinálok még tesztet, majd csak két nap múlva, de 1000% hogy baba van a pocimban!A hőm ma reggel is 37,2.Meg minden más is erre utal, persze biztosat majd hétfőn tudok mondani.

Mindenkinek nyugis hétvégét, pihenjetek sokat, érezzétek jól magatokat!
Csatlakozom Kumpibogarhoz, tényleg jó egy kis lazítás a pé körülKép
rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Virág
Köszi, legalább most az egyszer jól döntöttem és nem festettem be a hajamat.
Szurkolok, hogy mindent rendben találjon a doki.

Rimar
Ha van eredmény tessék rögtön jelezni!

Anita
Jó szórakozást a bálban!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!rimar nagyon szupi tök örülök ha tényleg ilyen bizti vagy benne és a höd is ezt mutatja hogy baba van akkor a teszt már tényleg ráér az csak hab a tortára de ha egy hét mulva csinálok akkor is kimutatja a babát mert az már benn van pocidba és ott is marad 9honapig!megvan a honap uj babása!szupii gratula

képzeljétek megmértem a höm elöbb 36.29 lett mondom az tök alacsony megmérem mégegyszer mindig kétszer mérek hogy bizti legyen eredmény most 36.99 ugyhogy ujbol mérem melyik a kettö közül a biztos,de én már lassan nem hiszek ebbe a hömérözésbe mert nekem egyfolytába ingadozik!mármint mindennap más!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


mot néztem a feritit ugye nekem 24re mutatta a pé-m hát volt elötte akcio egy esély babára én 19re számoltam pé-m volt akcio még egy esély a babára aztán meg mensi eslöt napja volt akcio még egy esély remélem a 3bol bejön valamelyik ha a 24ei sikeres akkor még nem kell a hönek mutatni a babát!na megint tulságosan belélem magam de talán sikerült!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!
Virág, ez bíztatóan hangzik, de jó volna, ha ez a hónap sikeres lenne! Reméljük, eljutsz a dokihoz, aztán majd mesélj az eredményekről. Kíváncsi vagyok, vajon mi lehet a háttérben, hogy 3 éve nem jön össze a kistesó. Remélhetőleg, semmi egészségügyi oka nincs!!!

Rimar, az jó, hogy ilyen határozott vagy a pocilakóról, bízom benne, hogy hamarosan bebizonyosodik. Mikor tesztelsz? Hétfőn? Hűűű, az már csak alig két nap. Nagyon várom az eredményt!

Bufo, nem néztél még utána véletlen ennek a hajfestésnek? Nekem a fodrászom amúgy azt mondta, hozzá elég sok kismama jár festésre. Én a dokitól a múltkor kérdeztem, mivel én festett szőke vagyok, és azt mondta, hogy elvileg az első három hónapban nem ajánlott a hajfestés. Elég érdekesen fogok kinézni három hónapos lenövéssel, de le van tojva magasról, hisz megéri!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!már irtam szinezd be majd a hajad szinezövel vagy henna alapu festéket használj ezek nem ártanak! hát a doki nem fogja azokta a vizsgálatokat most megcsinálni most ez csak sima évi ellenörzés lesz de én már attol is megnyugszom ha minden ok! jo éjt mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!megmértem a höm elöször 36.8 utánna megint akkor 37.0 most mérem ujbol melyik a valos
és a 36.8Kép ugyhogy már nem is reménykedem de sebaj majd köv.honapba mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, de ez azt jelenti, hogy felment a hőd, nem? Neked általában alacsonyabb szokott lenni. Nem vezetsz fertility-t? Abból biztos jobban lehetne látni, mi a valós helyzet. De szerintem tényleg jobban járnál, ha tényleg ébredéskor mérnéd, még ha délben kelsz is. Már nem emlékszem pontosan, de mintha úgy írtad volna, hogy nem rögtön ébredéskor méred. Szerintem várd meg a mensid, aztán kezd el vezetni a fertility-t, ha még nem csinálod, és egy a lényeg, hogy ugyanakkor mérd. Aztán talán egy hónap múlva okosabb leszel. A doki meg ha "csak" éves vizsgálatot csinál, már az is valami, legalább amiatt megnyugszol, nem?

KépKép
titi_27
 
 


Szia Titi vezetem a feritit és most két napja megint fent van a höm egy napig volt csak lent!De ez is csak 36.8 nem a varázs 37 amugy mindennap ébredés után mérem és egyidöbe szoktam általábaKépna mindegy majd meglátom jön e a mensi még egy picit bizakdom de már nem annyira!amugy igen ebbe a honapba eléggé fent van a höm!a dokinál meg megnyugszom igen ha mindent rendbe talál

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Na, azért Virág, már ez is jó hír. De jó volna, ha összejönne már Nektek a baba. Egyszerűen nem térek napirendre afelett, hogy ilyen régóta egyszerűen nem sikerül. Nagyon drukkolok Érted! Mikor várható a mensid?

KépKép
titi_27
 
 


Elseje körül!de másoknak régebb ota nem jön össze ugyhogy ezért reménykedem még!az a három év nem is olyan sok ha ugy vesszük!Látom a hétvégén csak ketten dumcsizunk!na sebaj!köszönöm hogy igy szoritassz nekem

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Kinél mi újság? Ugye senkinek sem jött meg?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Nekem még nem jött meg, majd 4-én. A hőm változatlan 36,6. Ez nem sok. Sajnos nem sok esélyt adok a babához. Sorítok nektek inkább Virág, Rimar.
Kriszti, Mesi veletek mi a helyzet?
Cupicica?
Remélem, nem hagytam ki senkit?Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


De még is kihagytam a fél bandát.Kép
Bocsi lányok.
User, Kumpibogár, Zsuzsa. Ti hogy vagytok?
Hogy indult a hét?

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Tücsök
Nálam nincs változás. A reggeli hányinger már jelentkezik és délig is eltart. Nem igazán jó érzés, de kibírható. Dokihoz jövő héten megyek, addig várakozó állásponton vagyok.
Nálad mi a helyzet, megy a babaprogram teljes erővel?

Rimar
Mi a helyzet? Teszteltél már? Kíváncsian várom az eredményt.

Titi
Dáviddal én festettem a hajam és nem lett semmi baj. Bár akkor csak csíkok voltak benne. Igaz az első időkben nem. Nekem nem nagy gond, mert igazán nem látszik ha lenő. Barna a hajam és olyan színüre is festem, de csak azért mert így élénkebb és fényesebb. Most úgy vagyok vele várok még 1 hónapot azután befestem.

Virág
Már nagyon közel járunk az elsejéhez. Szorítok!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Anita

Még nem add fel!
Negyedike még jó néhány nap. Pláne ha nem jön meg bármi lehet.
De ha mégsem jön össze akkor sem szabad elkeseredni. A következő hónapban kell bízni.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Anita,
így igaz, ne add fel így cél előtt. Amíg nem jön meg, addig még simán van esély!!! Mi igyekszünk, de ma még csak a 10. napon vagyok, úgyhogy a hétvégére próbálok majd koncentrálni. A hőmet mérem, még mindig olyan "fent" van, úgyhogy a peteérés még odébb...

Rimar,
én is kíváncsian várom a teszt eredményét. Mindenképp írj, ha van fejlemény!!!

Bufo,
szerintem is csak első időszakban kell vigyázni a festéssel, de mint Virág is írta, vannak már kímélő festékek. Sajnos az én hajam nagyon szőkítve van, és ilyen színező nem igazán fogná be, de lehetséges, hogy addigra be is sötétítem, akkor pedig nem lehet már gond ez a kérdés. De tényleg nagyon sok nőt láttam nagy hassal és festett hajjal.

Virág,
mindjárt elseje!!! Kép Hogy áll ma a hőd? Gondolom, dél körül fogod megint mérni.

Mesi,
mikor mész dokihoz?

Kriszti

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Én ma vaggyok a 8.napon, de már beindultunk, biztos, ami boztos. Egyébként jövő héten szerdán megyek dokihoz, úgyhogy az még odébb van.

Tényleg, azt akartam is kérdezni, hogy szerintetek, ha véletlenül terhes lennék mire a dokihoz eljutok, ugye a vizsgálat nem árt a beágyazódásnak? Végülis terhesen is vizsgál a doki..

Ma megyek veszek testgyertyát is Zseppy tanácsára. Tányleg,mi van vele? Megszült már?

Csak az a baj, hogy én most mindent beleadok, teázok, tornázom, testgyertyázni fogok, és ha így se fog összejönni a babó, nagyon, de nagyon el leszek szomorodva.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok Lányok...

Nem, még nem szültem meg. Viszont már nagyon vizesedem, úgyhogy jó lenne, ha történne valami. Kezd felfele kúszni a vérnyomásom is szép lassan. Ha nem lesz semmi, akkor szerdán kell befeküdnöm és csütörtökön csasziKépKép

Minden új babásnak gratula. És mindenkinek szorítok!!!!

A tornával csak óvatosan. Nekem azt mondta doki bácsi felejtsem el a hasizom gyakorlatokat, minden mást lehet módjával.

Zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy, kitartás, én nem ismerem a részleteket, de hátha nem kell császározni! Vagy mindenképp az lesz? Miért?

Mesi, már hétvégén mi is dolgoztunk a babán Kép bár még nagy reményt ahhoz nem fűzök, de én is nagyon sok reménnyel indulok a februárnak. Szedem már három hete a folsavat, meg B6-ot, tornázni csak mérsékelten tornázom, visszább vettem... bárcsak minden kedvezne most Mesi! Ránk férne a babós boldogság! Meg persze mindenkinek, aki áhítozik érte.

KépKép
titi_27
 
 


Zseppy
Mikorra voltál kiírva? Nem is próbálhatod meg természetes úton?
Nem lesz semmi gond. Nem olyan vészes a csaszi sem, túl lehet élni. Azért kívánom induljon be magától a dolog.

Tücsök
Nem hiszem, hogy ártana, de sokan tartanak tőle.
Nálam nem volt ebből baj eddig. Én 1 héttel a mensi megjövetele előtt voltam rákszűrésen, és utánna derült ki, hogy babás vagyok.
Szerintem, ha óvatosan végzi a doki a betapintást és nem fáj nem okozhat problémát.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Vajon mi lehet Rimarral? Mára írta, hogy tesztelni fog. Remélem, jelentkezik ma!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok! hát ti milyen aranyosak vagytok hogy izgultok értem és hogy szritotok nekem!tök jol esik na szoval a höm ma is 36.8 de szerintem ennek igy kell lenni nem?mármint mensi elött magas aztán mire jön a mensi lemegy!vagy rosszul tudom?

Zseppy ne aggodj nem gáz a császár de szerintem elindul a babokád természetesen is!volt már rá példa a barátnöm három napig korházba volt mondta a doki na akkor kedd reggel császár erre frankon megindult kedd reggel a baba magátol!ugyhogy ne aggodj nem lesz semmi gond és nemsokára a kezedbe tarthatod a gyönyörü kisbabádat

Tücsi én ugy hallottam az ilyen alapizsgálatok nem ártanak a babának!de vannak olyanok hogy egy dokitol is elmehet a baba mert nem jol nyul fel stb. nem megijeszteni akarlak csak van ilyen!de szerintem uganahoz a dokihoz jársz és eltudod dönteni hogy jol dolgozik vag sem!

Anita mondtam már ne a höddel foglalkozz szerintem attol még lehet baba!ugyhogy majd negyediken ha megjön akkor feladhatod erre a honapra de mivel nem fog megjönni örülhetsz a kispocaklakonakKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Köszi Virág! Nagyon aranyos vagy, a párom kívül Te vagy a ki bíztat. Nagyon jól esik. Kép
Képzeld a párom, már egy folytában faggat. Nem fáj még a cicid? Hát a hasad? Állandóan kérdezget. Látom rajta, hogy Õ is várja a fejleményeket, remélem nem okozok neki csalódást.Kép Vele együtt én is nagyot csalódnék. Azért valahol még bízom benne, hogy sikerült.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Bizz is!az nem árt!csak ne nagyon éld bele magad mert akkor nagon csalodsz ha mégis megjön!hát igen az én párom meg már azt se engedi hogy cipekedjek nehogy a babának valami baja legyen!ö már ugy beleélte magátKéparanyos Most nincs itthon egy hétig és erre a hétre várom a mensit ugyhogy ha nem jön meg akkor meglepi lesz neki szerintem akkor ugyse birom ki hogy ne teszteljek(remélem nem csalodom) ja amugy a cickom már nem jelzi a mensim pedig ilyenkor már nagyonfájni szokott!ugyhogy van egy kis remény!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?